logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт - 11.04 - 17.04

Автор: Надя Брайт

Овен

Тази седмица ще бъдете повлияни по необичаен за вас начин от пребиваването на много от планетите в знака на Риби, както и от пълнолунието във Везни.

От миналата седмица Венера е в Риби, а сега във вторник и четвъртък към нея ще се присъединят Нептун, Юпитер и Марс. Тази миграция ще ви подейства по-скоро към самовглъбение, размишления и обръщане към артистичната ви страна. Възможно е да станете по-чувствителни от обикновено, но това ще е за добро. Ще усещате интуитивно много неща, които са важни за вас. Например дали да се захванете с нещо, да се доверите на някого или как е по-добре да постъпите в дадена ситуация. Доверете се на тези усещания. Също – използвайте тази седмица, за да се отдадете на по-дълбоко обследване на живота си. Може да излезе нещо интересно от тези разсъждения.

Обърнете внимание на хобитата си и на всичко, което изважда от вас креативността и удоволствието от създаването. За хората в сферата на изкуството тази седмица е много подходяща за нови проекти.

В събота пълнолунието във Везни, ще ви дари с прозрения относно връзката ви (или връзката, която искате да имате, в случай че сте необвързани). В следващите шест месеца ще имате благословията на Луната да предприемате важни стъпки по отношение на любовта и партньорствата. Обмислете ги добре, опитайте се да се абстрахирате от овенския си ентусиазъм. Всичко ще си дойде на мястото, ако следвате сърцето си.

Телец

Тази седмица ще пребиваването на много от планетите в знака на Риби, както и пълнолунието във Везни ще ви донесат много възможности за социализиране и повдигане на духа.

От миналата седмица Венера е в Риби, а сега във вторник и четвъртък към нея ще се присъединят Нептун, Юпитер и Марс. Всичко това ще ви повлияе в посока отваряне към хората, събирания, участия в общи начинания и пр. Не само ще имате възможност да бъдете душата на компанията и да се забавлявате. Ще бъдете и много успешни, ако работите в екип. Важно е тази седмица добре да се ослушвате и оглеждате за „правилните хора“. Имате много добри аспекти да се запознаете с някой, който е подходящ за начинанията ви или пък когото ще усетите като сродна душа. Но добрите възможности няма да ви чакат само в новите запознанства. Може да видите в нова светлина някой от досегашните си познати или внезапно да ви осени прозрение, че точно този човек би бил подходящ за нещо, което искате да направите.

В цялата тази въртележка от хора не забравяйте да отделяте внимание и на любимия човек. Ще ви бъде много по-комфортно, ако го приобщите към вашите излизания и контакти. По принцип не сте най-парти знакът, но тъй като сте ценители на всичко класно, вашата компания ще е винаги приятна за околните, а човекът до вас ще оцени преживяванията.

Използвайте пълнолунието във Везни и влиянието му в следващите шест месеца, за да поработите за здравето и физическата си форма. Витаминозни коктейли, спорт, подходяща диета и здрав сън, ще направят чудеса за вас!

Близнаци

Седмицата няма да е много спокойна, за сметка на това ще е достатъчно продуктивна и интересна, за да задоволи вкуса ви, Близнаци.

Във вторник и четвъртък Нептун, Юпитер и Марс се присъединяват към Венера и всичките заедно се установяват в знака на Риби. Това първо малко ще ви обърка, ще се чудите дали повече ви се седи на работа или ви се обикаля волно навън… Но докато се чудите и маете, Марс ще започне доста силно да влияе на мотивацията ви в четвъртък. Доброто му влияние ще продължи чак до 24 май. Категорично работата ще вземе превес и (както често се случва) ще поемете пълен напред към задачите си. Имате всички шансове за успех, ако внимавате все пак целите ви да са разумни, а не свръх амбициозни.

В събота пък пълнолунието във Везни ви отваря много добра възможност да представите новите си начинания или резултатите от свършеното досега. В следващите шест месеца Луната ви дава ярко зелена светлина за публичност на работата ви. Независимо дали говорим за стартиране на нов бизнес, приемане на ново професионално предизвикателство или пък някакъв артистичен проект – пълнолунието ще е на ваша страна.

С една дума – действайте! С повече думи – действайте както вие си знаете – с труд и забавление, и всичко ще бъде наред!

Рак

Тази седмица започва с поредица от влияния, заради които просто няма да можете да седите на едно място, Раци!

От 5-ти април Венера е в Риби, а сега във вторник и четвъртък към нея ще се присъединят Нептун, Юпитер и Марс. Това движение на планетите ще ви подейства концентрирано и силно в едно направление – пътешествия. Както казах – няма да ви свърта на едно място. Ще искате както ваканция на екзотично място, така и екскурзия до интересна дестинация и едновременно с това – приключение до по-далечно място. Сигурно някой тук би си казал „Че кой ли не иска?“. Истината обаче е, че вашият знак рядко чак така силно копнее да е далеч от дома и да се движи толкова много. Не знам какво да ви кажа, освен да намерите пари за билети и да стегнете куфарите. Всичко друго би било в противоречие с планетите.

В неделя пълнолунието във Везни много силно ще ви напомни, че вие сте свързани преди всичко с дома и семейството си. Но отново ще стане дума за движение и разместване на пространството. Следващите шест месеца са подходящи за пренареждане на дома, както и за смяна на жилището. Просто имайте предвид, че смяната на жилището не трябва да бъде мотивирана само от желание за промяна. Трябва много добре да прецените каква е новата локация, която избирате и защо избирате точно нея. За вашия знак местоположението на жилището е от огромно значение, защото всички пътища тръгват от дома ви.

Лъв

Тази седмица ще бъдете и цар на джунглата, и гальовна домашна котка, и непредвидими, и чувствителни, и добри, но и малко опасни… Много неща станаха, но това е защото много планети ще влияят.

От миналата седмица Венера е в Риби, а сега във вторник и четвъртък към нея ще се присъединят Нептун, Юпитер и Марс. Това първо ще ви направи малко по-чувствителни от обикновено. Може би ще преживеете чувство на самота или неразбиране. От вас зависи как ще преработите това усещане. Може да се разсърдите на околните, че не ви обръщат внимание, а може и просто да покажете уязвимост и да потърсите близостта им.

Към четвъртък, когато Марс влиза в Риби (където ще бъде до 24 май) ще усетите влияние на засилено влечение към интимност и еротични забавления. Естествено вие решавате, дали да не се отдадете просто на едно декандентстване в следващия месец… Но ако питате мен, бих ви казала, че е по-добре да канализирате тази енергия и да внимавате с нея, за да не ви разсейва от житейските ви приоритети. И имам предвид наистина канализиране, а не потискане. Управлявайте времето и срещите си така, че да не ви завъртят главата и да забравите важните неща.

В събота пълнолунието във Везни ще насочи фокуса ви към връзка, която е важна за вас. Пълнолунието осветява по-скоро сектора ви на платонични връзки, така че в следващите шест месеца се съсредоточете над заздравяване на приятелства и роднински взаимоотношения.

Дева

Тази седмица ви дава много силни възможности да заздравите позициите си и да напреднете на жизненото поприще, Деви.

Започваме със знака на Риби, който в момента приютява Венера, а във вторник и четвъртък към нея ще се присъединят Нептун, Юпитер и Марс. Всички те ще заработят много активно за укрепване на вашите връзки и партньорства. И разбирайте „връзки и партньорства“ в много широк смисъл – работни, приятелски, лични и т.н. Хубавото на това е, че ще имате наистина добри влияния за съвместни начинания от всякакъв характер. В следващия месец се опитайте да привлечете по някой съмишленик за всичко, с което се захващате. Това ще увеличи шансовете ви за успех. Също така – гледайте внимателно всеки нов човек, с когото се запознавате. В този период може да откриете новите си колеги, партньори, съмишленици, приятели или дори любими. В любовен план също търсете взаимност и се стремете към нови цели заедно с партньора си.

А в събота пълнолунието във Везни ви е подготвило много приятна изненада – парите ще зашумят доста отчетливо около вас. Поставете си финансови цели за следващите шест месеца и не ги изпускайте от очи. Луната ще ви помага в начинанията и ще подсилва шансовете за печалби. Периодът е подходящ за предоговаряне на заплащане или искане на повишение.

Везни

Такаа… Седмицата изглежда балансирана и спокойна за вас, Везни.

Преди малката ви Нова година да настъпи в събота, а именно – пълнолунието във Везни, ще имате друго много силно влияние от знака на Риби. Към Венера, която от миналата седмица е в Риби, ще се присъединят Юпитер, Нептун и Марс. Това ще стане във вторник и четвъртък. С тази миграция за вас се отваря период от около един месец, в който да се погрижите за духа и тялото си. Подходете малко по-творчески и освободено към този въпрос и също така – не забравяйте да се възползвате от сезона. Дълги разходки, релаксиращи уикенди, спорт за тонус и диета, която да храни не само стомаха, но и очите, ще бъдат вашите силни карти. Погрижете се да разчистите атмосферата около себе си и от вредните влияния на хора, които ви нервират или ситуации, които ви държат в напрежение. Ако послушате планетите и предприемете тези действия, ще си осигурите няколко месеца лекота на съзнанието впоследствие.

Колкото до малката ви Нова година – тя ще настъпи в събота и ще ви донесе подем на всички житейски фронтове. Качествата ви ще станат по-видими за околните, а вие ще приемате нови предизвикателства с по-голяма енергия. Някак ще се движите огряни от аура на успех и това ще отваря вратите пред вас. Дано успеете да използвате правилно всички тези благословии свише, за да се радвате на добрите си резултати след време.

Скорпион

Пролетта разцъфва със страшна сила за вас и във вас, Скорпиони! Първо заради струпването на планети в знака Риби. След като Венера се засели там миналата седмица, сега на свой ред във вторник и четвъртък, в Риби влизат Нептун, Юпитер и Марс.

Чувствата ви ще избуят и ще ви завладеят поне за месец напред. На повърхността ще излезе романтичната ви страна и ще искате да споделите това усеща. Истинските ви желания ще бъдат ръководени от вашата автентична личност, вместо от ролите, в които влизате в ежедневието (работа, задължения и пр.). В този период очаквам две неща – много покорени сърца от Скорпион, съчетани със загадъчно усмихващи се Скорпиони, както и много нови, творчески и интересни изяви от представителите на този знак.

Желанието ви за любов и чувственост ще бъде подхранено и от пълнолунието във Везни в събота. Не само ще бъдете емоционални, а и ще искате да ви бъде отговорено на тази емоционалност. Тези от вас, които са на кръстопът във връзката си или обмислят поемане на нови стъпки, ще бъдат силно подтикнати от Луната да вземат решение. Не бързайте – влиянието на пълнолунието ще продължи шест месеца. Това, което е важно сега, е да установите много ясно собствените си нужди и желания и да изясните, дали те се срещат с тези на партньора ви. А веднъж, когато сте наясно със себе си – можете да подредите целия си личен свят.

Стрелец

Понякога толкова силно държите на самостоятелността си, че забравяте колко много държат на вас близките ви и околните. Ако се огледате, ще видите, че имате много поддръжници и че не е нужно да се справяте с всичко сами. Както и че не е изключено, ако преживявате нещо, някой да прояви разбиране към вас и да ви стане по-леко от това. Казвам тези неща, защото тази седмица ще се случи струпване от планети в знака на Риби. Освен Венера, която вече е там, във вторник и четвъртък в този знак ще влязат и Юпитер, Нептун и Марс. Това ще отвори за вас период от около един месец, в който ще бъдете най-успешни и доволни, ако споделяте пътя си с други хора. Да работите в екип съвсем не означава някой да ви казва какво да правите (само напомням), по-скоро означава да имате възможност да постигнете по-добри резултати. Също и забавленията и приятните емоции се преживяват по-пълноценно, ако са споделени.

Изобщо… стига съм в убеждавала! Планетите съветват да не бъдете самотен войн тази седмица и аз напълно ги подкрепям.

В събота ще има пълнолуние във Везни и за вас това още веднъж обръща фокуса към споделеността в преживяванията. Това пълнолуние огрява вашия сектор на приятелствата и това означава две неща за следващите шест месеца. Първото е да работите за приятелствата си – да ги заздравите, да изчистите стари конфликти и т.н. А второто е, че с каквото и да се захванете, ще имате по-голям успех, ако го вършите рамо до рамо с приятел.

Козирог

Козирози, на всички нас ни предстои безкрайната радост да се насладим на компанията ви по партита и други забавления. Просто това е влиянието на знакът Риби, който освен, че е приютил Венера, тази седмица ще приюти и Юпитер, Нептун и Марс. Което значи, че считано от четвъртък, поне един месец Козирозите ще искат да се социализират, да излизат сред хора, да създават контакти и изобщо – да се забавляват. Добре е в този период да се свържете със стари приятели. Планетите ще са особено благосклонни към заздравяването на такъв вид връзки. А вие най-добре знаете колко ценни са ви приятелствата, проверени във времето, затова никак не е лошо да ги подхраните с малко приятни емоции. Сигурно, ако бях някоя лекомислена астроложка, щях да ви посъветвам да не пиете много… Но аз знам, че на Козирог не можеш да му казваш какво да прави, така че – вие си преценете колко :)

В събота ще има пълнолуние във Везни и най-добре ще направите, ако държите телефона си на режим „включени известия“. Това пълнолуние много силно увеличава шансовете ви да получите нови предложения за професионално развитие. Доколкото ви познавам, ще искате да направите нещо повече от това да си включите телефона… Затова, за да привлечете шанса – излъскайте профилите в социалните мрежи, подредете портфолиото и се опитайте „случайно“ да се появите пред погледа на точни човек.

Водолей

Седмицата ви ще е пълна с хъс за приключения и печалби, Водолеи!

Първо започвам с много важна повеля от планетите за вас – следвайте парите! Тъй като освен Венера, тази седмица в знака Риби ще влязат и Юпитер, Марс и Нептун, пред вас ще се отворят много възможности за развитие и печалби. От вас се иска много добре да си настроите радарите и да уловите всеки шанс за професионално развитие. Реализиране на нови идеи, включване в екипи, разговори с шефовете за повишение и всички подобни трябва да бъдат надлежно уловени от вас от сега до следващия месец. Не забравяйте и добре да смятате какви финансови постъпления може да очаквате от това, с което се захващате. Най-малкото, защото може да се наложи да избирате между няколко неща и трябва да вземете най-печелившото.

В събота ще има пълнолуние във Везни и единственото, което ще искате е да не стоите на едно място. Всякакви промени от типа на временно преместваме, дълга екскурзия или дори смяна на местожителството, ще получат благословията на Луната в следващите шест месеца. От вас се иска само да не подхождате към всичко с безкрайния си оптимизъм, а все пак да преценявате трезво плюсовете и минусите на възможностите пред вас.

Риби

Страхотна седмица да си представител точно на вашия знак, мили ми Риби! Планетите просто нямат търпение да се въртят при вас и да ви засипват с благини.

От миналата седмица Венера е в знак Риби, а сега във вторник и четвъртък към нея ще се присъединят Нептун, Юпитер и Марс. Това много силно ще увеличи шансовете ви за успех на всички поприща, към които се насочите. От вас зависи обаче наистина да се насочите нанякъде, а не да пилеете енергията си в ежедневието. Може да ви се струва, че някои задачи, които изникват са спешни и неотложни или че просто е задължително да се погрижите за някой друг, преди да се заемете със своите приоритети… Обаче това невинаги е така и е по-добре да се замисляте, преди да отдавате времето си. Имате около месец, в който Марс ще дава голяма сила на постиженията ви и затова е по-разумно да се съсредоточите над собствената си работа.

В събота пълнолунието във Везни ще ви насочи към едни малко по-различни приоритети, така да се каже… Ще искате да се забавлявате и вашата чувственост и съблазнителност ще се засилят. Няма лошо (то даже има много добро, като се замисля), само не забравяйте какво ви казах по-горе за приоритетните задачи. Канализирайте си сексуалната енергия, за да ѝ се радвате, а не да се окаже стопер на плановете ви. 

Надя Брайт се занимава с психология, пилатес и стендъп комедия сериозно, а астрологията й е само за забавление. Както би казал любимият ѝ сър Пратчет – имала е един свой съпруг и няма да броим колко чужди. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Ако искате да ви разсмее, следвайте я в тик-ток, фейсбук, инстаграм, само не и в живота, защото е опасна за живота. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея.

Последно променена в Понеделник, 18 Април 2022 09:42

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам