logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт - 21.02 - 27.02

Автор: Надя Брайт

Овен

Тази седмица има малко събития, но за сметка на това, могат да ви изстрелят като ракета, Овни! Работа и пари се задават, вие и без това си ги умеете тези неща.

Започваме със сряда, когато Луната ще е в своята четвърт в Стрелец. За вас това ще бъде ден за визионерстване и иновации. Ще можете да погледнете над модела си на работа с други, по-креативни очи и да видите нещо ново, което бихте могли да приложите. А новият ви подход определено ще има потенциал да ви донесе добри резултати. Ако имате възможност, в този ден разчупете рутината си и направете нещо различно. Най-добре ще ви се отрази да смените обстановката. Но ако това няма как да стане, просто направете нещо по различен начин, откажете някой ангажимент и добавете различно преживяване. Това ще задейства невроните на творчеството.

В четвъртък Меркурий и Уран ще се срещнат и ще активират вашия сектор на парите. Имате много добри аспекти да откриете нови възможности за изкарване на пари или да ви осени идея как да монетизирате някой от проектите си. За да се възползвате от това влияние, ще трябва много сериозно да обмислите каква е нагласата ви по отношение на парите и да я настроите по благоприятен за вас начин. Използвайте срещата между двете планети, за да се отървете от всички вярвания (осъзнати или не), които ви спират да печелите, колкото искате.

Телец

Тази седмица ще бъдете поставени пред изпитания, но те няма да бъдат тежки и ще ви дадат възможност да израснете духовно и… най-хубавото – финансово.

Първото предизвикателство ще ви го осигури Луната в сряда. Тогава тя ще бъде в своята четвърт в Стрелец. Това ще ви повлияе в посока да поискате да тръгнете по по-лесен път – да свалите малко стандартите, да не се напрягате толкова… Ами, как да ви кажа? Това е капан. Временно Лунно разсейване. Не се поддавайте, защото вие не можете да се задоволите с по-малко и изобщо няма да сте доволни от себе си, ако се пуснете по течението. Тази Луна ще ви повлияе и в личния живот. Възможно е необвързаните от вас да решат, че няма нищо лошо, ако свалят за малко стандартите. Обаче нека не се лъжем – няма да сте доволни на бърза свалка. Обвързаните да внимават, ако си дадат временна почивка от старание за партньора, да не му изпускат края…

В четвъртък Меркурий и Уран ще се срещнат и силно ще активират зоните на парите и технологиите при вас. Помислете много добре как можете да изкарвате пари от технологии или пък как да подсилите резултатите от работата си чрез технологии. За запалените по социални мрежи – Меркурий и Уран ще ви подкрепят много силно, ако решите да увеличите броя на последователите си.

Близнаци

Хубава седмица ви предстои, Близнаци. Влиянията от планетите са малко, за сметка на това са много приятни. В сряда Луната ще бъде в своята четвърт в Стрелец и ще активира вашата зона на партньорствата. Това обхваща всички видове партньорства – бизнес, колеги, любов, приятели. За каквото и да мислите, ще имате по-голям шанс за успех, ако го реализирате в колаборация с някого. Този човек може да е от тези, с които вече имате отношения или пък да решите да започнете някое начинание с нов човек. Тази фаза на Луната ще ви провокира да експериментирате. Отдайте се на това влияние, защото може да доведе до доста интересни резултати и преживявания. Пък и може да ви създаде незабравими моменти с любимия човек…

В четвъртък вашият повелител Меркурий ще се срещне с Уран и тази среща ще ви даде знак, че е време да си починете малко. Ще почувствате нужда от релакс не толкова на физическо, колкото на ментално ниво. Изобщо няма да ви е до повърхностни разговори, глупави малки задачки и други подобни ежедневни дребнотемия. Затова най-добре си вземете почивка и си организирайте дълъг уикенд някъде. В случай, че това не е възможно – организирайте си последните дни от седмицата така, че да разполагате максимално със собственото време и да правите неща, които ви зареждат.

Рак

Чудесна седмица ви предстои, Раци. Направо ще станете Супер Раци! Започваме в сряда, когато Луната ще бъде в своята четвърт в Стрелец. Това ще ви зареди с мотивация да подредите живота си. Ама като казвам да подредите – направо няма да остане неподредено кътче. Работа, ежедневие, отношения… всичко ще придобие вида, който вие искате. Разбира се – това няма да стане от само себе си – доста ще поработите по въпроса. Хубавото е, че Луната ще помага и ще правите всичко с желание. Ако в някой момент ви дойде в повече – не се колебайте да делегирате. Това влияние ще ви зареди и с желание да работите за здравословния си режим, за поддръжка на фигурата и други такива дейности, които ще ви повдигнат настроението и самочувствието.

В четвъртък Меркурий и Уран се срещат и това ще ви се отрази твърде добре (намигам ви). Магнетизмът ви ще се усили чувствително и ще покорявате всички по пътя си. Не знам какво да ви кажа по този въпрос, освен да внимавате как ползвате оръжията си. И внимавайте не само за околните, но и за себе си… Знаем се – не сте много-много по временните забавления, така че премисляйте в какво се впускате. Но пък от друга страна – какво пък – веднъж се живее :)

Лъв

Охоо, любовта се завръща, Лъвове! Миналата седмица не беше връх в любовен план, но в следващите дни ще заблестите отново. В сряда Луната ще е в четвърт в Стрелец и не само, че ще бъдете озарени от обичайния си магнетизъм, а и много ще ви се иска да го употребите. Не се чудете, а действайте. Обвързаните да си помислят какво могат да направят, за да внесат нови емоции във връзката си. По принцип обичате вълненията – да ги преживявате и създавате, но е възможно в последно време да сте неглижирали този аспект. Е… елате на себе си, време е.

Необвързаните имат много добри аспекти да срещнат, ако не подходящ, то поне интересен партньор. Обаче трябва да сте активни – излизайте, запознавайте се, инсталирайте си някое приложение… Изобщо – излезте и вижте света и му дайте да види вас.

Меркурий, който се е настанил във Водолей и вашия дом на партньорствата, в четвъртък ще се срещне със свободолюбивия Уран. Това много ярко ще постави въпроса за вашата свобода на дневен ред. Възможно е да се почувствате ограничени, да поискате да разчупите рамките, в които сте поставени. Важно е да канализирате тази енергия и да се опитате да не изливате раздразнението си върху околните. Помнете, че границите на личната ви свобода са ваша работа и пътят към истинската им промяна не минава през близките ви, а през вас самите.

Дева

Как е, Деви? Стараете ли се много, натискате ли педала? Е, имам една добра новина (надявам се да е добра) – тази седмица ще можете да си починете малко. В сряда Луната ще е в четвърт в Стрелец и ще ви повлияе да се свържете с близките си. Ще отворите сърцето си към хората, които ви носят комфорт и с които можете да се отпуснете. Може би ще ви се наложи да пренаредите графика и приоритетите си. Няма да е много лесно, но е за добро. Имате нужда да се почувствате приети и обичани, за да продължите напред. В тази връзка – чувствайте се свободни да избирате само компанията на хора, които ви карат да се чувствате добре. Няма нужда да се оправдавате, ако отказвате срещи или ангажименти.

В четвъртък вашият галактически пазител Меркурий, който е във вашата зона на уелнес, ще се срещне с конфликтния Уран. Това ще предизвика известно напрежение по отношение на здравословния ви режим. Изведнъж изкушенията направо ще започнат да дефилират пред вас. Има два варианта – единият е на Оскар Уайлд – да победите изкушението, като му се отдадете. Другият вариант, ако много държите да се опазите от шоколад и вино, е да се обърнете към някой близък (следвайки влиянието на Луната), който да ви подкрепи. Изкушавам се да ви посъветвам, но НЯМА, за да не обвинявате мен после за качените 300 гр. на талията :)

Везни

Седмицата ще е емоционална, Везни. Вашата задача ще е да балансирате негативните емоции. Звучи като нещо, с което да се справите с лекота – все пак сте Везни, вие си балансирате постоянно. Само, че няма да е супер лесно. Единствено можем да разчитаме на Луната в Стрелец в сряда. Но едно по едно…

Влизате в седмицата в по-скоро напрегнато състояние и с изразено желание да кажете на някои хора да се разкарат и да не се връщат. Не е сигурно, че това е най-подходящото поведение, макар и искрено да го искате. По-добре изчакайте до сряда, когато Луната ще е в своята четвърт в Стрелец и ще ви донесе малко успокоение. Когато се усетите по-уравновесени и спокойни, помислете отново по въпроса с натирването на хора от живота си. И ако и тогава го искате… Какво да ви кажа? Явно тези хора трябва да хванат пътя, това е.

Само внимавайте за резки движения в четвъртък. Тогава под влияние на среща между Меркурий и Уран, може да имате противоречия с партньора си. Ще ви се струва, че нарочно се опитва да ви избута извън границите на търпението ви. Не прибързвайте с решенията и действията. Просто сте напрегнати и приемате нещата малко по-остро. Повтаряйте си „Оммм“, бройте до 10 и оставете въпросите за решаване за уикенда.

Ще се справите, вярвам във вашата дипломатичност!

Скорпион

Ще трябва малко да се успокоите тази седмица, Скорпиони. И малко (или много) да се държите по-внимателно с хората около вас. Особено в работата си. Влезли сте в режим да раздавате заповеди и критики. Едва ли това е най-конструктивното поведение и едва ли средата, която се създава по този начин ще е най-благоприятна за вас. Определено се налага да се сдържате. Макар и аз, и вие да знаем, че критиките ви са по-скоро основателни, а тонът на командир се е появил, защото искате работата да се свърши добре. Но по-вероятно е колегите ви да не оценят приноса ви, ако се чувстват обидени.

Бъдете нащрек за думите, които могат да се изплъзнат от устата ви най-вече в сряда и четвъртък. В сряда Луната ще е в своята четвърт в Стрелец и ще ви зареди с хищнически устрем за успех. Много внимавайте да не се окаже, че в преследването на плячката си, сте засегнали и невинни жертви.

В четвъртък пък Меркурий и Уран се срещат и ще ви направят особено раздразнителни и директни в изказванията. Просто бройте до 10, преди да говорите. Всеки път. Като премине влиянието, ще видите, че този съвет е бил полезен. Успех!

Стрелец

В сряда Луната ще е в своята четвърт не в кой да е знак, а именно във вашия, Стрелци. Това ще е чудесен момент, в който да си дадете сметка, дали напоследък не се опитвате да обгрижвате всички, освен себе си. Ако чувствате, че сте останали на заден план, няма нищо лошо в това да си го признаете и да се опитате да го промените. Луната си знае работата и ще ви помогне деликатно да погледнете в себе си и да разберете от какво имате нужда. Не се притеснявайте да заявите тези нужди на света или близките си. Вие също заслужавате любов, грижа и подкрепа.

Друга подобна тема, която ще отвори Луната в Стрелец за вас е, колко точно нарушавате своя комфорт, за да върви работата ви. Дали не сте направили повече компромиси, отколкото е редно? Тествате ли търпението си и докога ще издържите така? Ако по някакъв начин се чувствате недооценени, направете така, че да изтъкнете приноса си. В крайна сметка – да допринасяте за целите не означава да се жертвате за тях, нали? И не на последно място – денят е подходящ за да си отговорите на въпроса „Доколко харесвам тази работа?“.

В четвъртък Меркурий ще се срещне с Уран и тази среща ще отвори за вас темата с приятелите, роднините и други близки познати. Въпросът колко давате и получавате в общуването с тези хора ще излезе на преден план и честно казано – по-добре е да помислите върху него. Ако ви ползват за слушател/помощник, без да ви отвръщат със същото – време е да помислите за промяна на отношенията.

Козирог

Хм… Малко ми е трудно да ви поднеса прогнозата за тази седмица, но това е положението, Козирози. Излизате извън зоната на практичното, ясното и земното. Тоест – излизате извън зоната на това, в което се чувствате най-добре. В сряда ще имаме четвърт Луна в Стрелец и за вас се отваря полето на интуицията и метафизичното. Обърнете внимание на всички уж случайни знаци в този ден – неочаквани обаждания, повтарящи се думи или цифри, ситуации, които носят някаква символика. Възможно е точно в тези знаци да откриете отговор на нещо, което ви терзае. Или пък да ви отворят път за нови идеи. Сигурно няма да ви е много лесно да се отпуснете така, но опитайте – Луната си знае работата.

В четвъртък пък Меркурий и Уран ще се опитат на свой ред да ви извадят от обичайната ви рутина. И то не в коя да е зона, а в зоната на финансите ви. Обикновено сте много практични и държите на баланса между приходите и разходите. Обаче Уран ще ви дърпа към луксозни покупки и големи харчове. Не че не ги заслужавате… Разбира се, че ги заслужавате. Просто имайте предвид, че едно моментно желание може да донесе дългосрочни последствия за бюджета ви. Накратко казано – обмисляйте добре, преди да си купувате луксозни неща и има шанс всичко да приключи добре.

Водолей

В сряда, благодарение на Луна в Стрелец, ви се отдава възможност да блеснете, Водолеи. Не, че като цяло не си блестите или че трябва да чакате специално събитие, но… Друго си е Луната да помогне. Не само, че ще станете по-видими за околните, но и ще имате възможност да привлечете много от тях на своя страна. Трябват ли ви нови хора в екипа? Или пък поддръжници за някоя ваша кауза? А защо не и да опитате да се сприятелите по-близко с някой от познатите си? В сряда може да поставите добро начало на нещо от изброените. Денят е подходящ и за обмисляне на прекъсване на някои контакти, които вече не ви носят желаната енергия.

В четвъртък, заради среща на Меркурий и Уран, ще се отвори въпросът „Кой всъщност е шефът на Водолея?“. Ще направите ревизия на това с колко неща сте се ангажирали и заради кого. Вие обичате да изпълнявате дълга си към другите, но още повече обичате никой да не ви притиска да го правите. Ако се чувствате принудени от някого или нещо, твърде вероятно е в четвъртък да спрете да пренебрегвате това обстоятелство. Вие сами ще решите дали и в каква степен да размествате отношения и ангажименти. Аз мога само да кажа, че за да си изпълнявате дълга, трябва и вие да сте добре.

Риби

Както често се случва – в прогнозата ви за седмицата има щипка необяснима магия и немалко благоприятни обстоятелства, Риби.

В сряда, например, когато Луната ще е в четвърт в Стрелец, ще усетите благоприятно влияние по отношение на делата си. Ще можете да постигнете успех, ако не се напрягате твърде много, а гледате с по-необременен поглед. Хубаво е да потърсите хора, с които заедно да постигнете визията, която имате в съзнанието си. Както винаги – ще можете да разчитате на естествения си чар и обаяние в привличането на съмишленици. Луната пък ще помага работата ви да върви гладко.

Денят е подходящ и за промени, ако усещате, че имате нужда да реализирате такива. По-скоро добрите аспекти са по отношение на работа и творчество.

В четвъртък Меркурий се среща с Уран и отпушва цялата ви творческа енергия. Денят ще е особено силен за идеи. Но не някакви ежедневни идеи, а истински визионерски планове. Може да решите, че искате да се занимавате с нещо ново (работа или хоби) или пък да промените начина, по който работите в момента. Всички тръпнем в очакване какво ще измислите, Риби… Денят е подходящ и да изтъкнете успехите си пред когото трябва и да оберете плодовете от труда си. 

Надя Брайт се занимава с психология, пилатес и стендъп комедия сериозно, а астрологията й е само за забавление. Както би казал любимият ѝ сър Пратчет – имала е един свой съпруг и няма да броим колко чужди. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Ако искате да ви разсмее, следвайте я в тик-ток, фейсбук, инстаграм, само не и в живота, защото е опасна за живота. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея. На живо можете да я видите и да се посмеете с нея на 08.03 - ето повече за събитието тук.

273998131 7614409545251038 4053156615176411116 n

Последно променена в Понеделник, 28 Февруари 2022 21:55

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам