logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт - 07.02 - 13.02.2022

Автор: Надя Брайт

Овен

Предстои седмица посветена на удовлетворяващи постижения, Овни! Вашият огнен управител Марс и трансформиращият Уран се срещат в динамично дуо във вторник. Марс ще действа в дома на кариерата ви, а Уран – в дома на финансите. Доста мощна комбинация се очертава и ви предлагам да не губите време, а да се възползвате. Денят е много подходящ за първи стъпки към амбициозни цели свързани с професионално израстване или с печелене на повече пари. Даже е възможно на някои от вас шансовете да се отворят, без те да са го предизвикали активно – толкова силен е този съюз между Марс и Уран. Все пак – недейте да чакате парите да паднат от небето… Набележете си целите и се огледайте наоколо за най-правилните хора, които да ви осигурят подкрепа.

В петък ще е много подходящо време да помислите за целите свързани с духовното ви израстване и с личностното ви развитие. В този ден комуникативният Меркурий се обединява с алхимичния Плутон и това се случва отново във вашия дом на професионалното развитие. Влиянието им ще е важно по отношение на вашето собствено определяне на пътя, по който искате да вървите. Погледнете в себе си – кое е това, което душата ви иска? Къде искате да стигнете и с кого искате да извървите пътя си? Отговорите са във вас, само трябва да имате смелост да си зададете въпросите.

Телец

Седмица на спонтанните решения и може би на рисковете, Телци! Започваме с вторник, когато непредвидимия Уран се паркира във вашия първи дом – дома на собственото Аз и започва силно да си взаимодейства с активния Марс. Марс пък, от своя страна ще бъде в дома ви на спонтанността и приключенията. Комбинацията е доста гореща и всякакви интересни развития са възможни. Като например – изненадващо да си промените решението за нещо и да приемете някакво предложение, което сте мислили да откажете. Или пък просто да изненадате близките си с някакъв нов план за покоряване на света. Или за кратка ваканция. Каквото и да е – имайте предвид, че не за всички останали зодиакални знаци денят е благоприятен за приключения и внимавайте как поднасяте изненадите на близките си.

Следващият момент на неочаквани действия (които се надяваме да са за добро) ще е в петък. Тогава планетата на комуникациите Меркурий ще съвпадне напълно с трансформиращия Плутон и двамата заедно ще активират вашият дом на откровените разговори и спонтанното общуване. Твърде възможно е да адресирате директно някакъв проблем, за който сте се чудили от къде да подхванете нещата. Или пък да си признаете нещо на някого – от чувства до това, че тайно сте му изяли шоколада… Все пак, колкото и да сте вдъхновени да започвате неочаквани разговори – дайте си поне две минути размисъл за последствията и за това как би реагирала другата страна.

Близнаци

Тази седмица може да се окаже много важна за някои от вас, скъпи Близнаци. И това е така най-вече заради влиянието на среща между Марс и Уран, което ще усетите във вторник. Огнената планета ще е във вашия дом на трансформациите, а непредвидимият Уран ще бъде в дома ви на транзитите. От където и да го погледнеш – очертават се промени. И то – промени, които могат да се окажат сериозни. Вашата задача в този ден ще бъде да излезете за малко от режима на мислене за всичко едновременно и спокойно и омиротворено да погледнете голямата картина. Интуицията ви ще ви подскаже какво има нужда да се промени или пък каква нова посока ви „вика“. Само трябва да осигурите благоприятна среда, в която шестото ви чувство да заработи.

В петък отново ще е добре да успокоите съзнанието си. Този път, за да погледнете по-дълбоко от чувствата, които ще ви обземат. Тъй като в този ден планетата на комуникациите Меркурий и напрегнатият Плутон ще влияят на вашата емоционалност и уязвимост, е възможно да почувствате не особено приятни неща. Гняв, завист или пък тревога могат да замъглят съзнанието и да обърнат курса ви на действие. Съветът ми е по-скоро да не позволявате да ви влияят толкова много, а да ги овладеете. И точно затова е добре отново да се опитате да изчистите съзнанието си от излишни и неща и да погледнете в приоритетите си.

Рак

Вълнуваща седмица ви се очертава, Раци! Първо, във вторник, Марс и Уран ще формират интересен съюз. Огнената планета ще влияе на вашия дом на динамичните партньорства, а трансформиращият Уран ще активира дома ви на общностите и комуникацията с тях. Денят е подходящ за приключения и експерименти, свързани с интимните ви връзки или с търсенето им. Ако сте обвързани – изненадайте половинката си с някаква идея за съвместно прекарване на времето. Най-добре ще е ако идеята ви е свързана с нещо творческо – танци, рисуване и вино, посещение на интересно място… Важното е да излезете от рутината си и да стимулирате творческата си страна. За тези от вас, които са в търсене на партньор, също ще е благотворно да освободите спонтанността и творчеството във вас с необичайна и интересна дейност. Харизмата ви в този ден ще толкова силна и привлекателна, че ако си позволите да се забавлявате, ще увлечете и околните и със сигурност ще си прекарате чудесно.

В петък темата с партньорствата излиза още по-силно на преден план. Меркурий и Плутон се срещат във вашия дом на обвързването и особено силно ви влияят да помислите по темата. Съветвам ви обаче, да не се подвеждате по силното желание за свързване, което може да усетите и да мислите за себе си и за собственото си добро. С което искам да кажа само едно – преценете добре партньора, преди да му се отдадете. Защото, ако сте във връзка, вие давате всичко, Раци. Затова – недейте да сваляте летвата и много добре обмислете, дали си заслужава да започвате (или поддържате) отношенията, към които се стремите.

Лъв

Земята се разклаща под краката ви, но това не само, че няма да ви уплаши, а и силно вероятно е да го обърнете във ваша полза, Лъвове! Ще го усетите още във вторник, когато огненият Марс ще се обедини с променящия правилата Уран, и двамата ще активират вашия дом на работа и професия. Възможно е да ви споходи желание за изненадваща промяна или пък за въвеждане на някаква иновация в работата ви. Каквото и да ви дойде наум – имайте предвид, че имате благословията на планетите. От вас зависи обаче да си изиграете добре картите. Марс има навика да остава сляп за рисковете, когато се стреми към нещо, а Уран е непредвидим. Бъдете умни и не се подвеждайте по силната си мотивация, а премислете добре стъпките на новото си начинание. Би следвало вече да знаете как се върши най-много работа, но позволете ми да ви припомня – най-много работа се върши в екип. Огледайте се за най-подходящите съмишленици и ги привлечете на ваша страна.

В петък Меркурий ще съвпадне с Плутон и това ще ви осигури възможност да отбележите много важен резултат по пътя на осъществяването на някаква ваша цел. В зависимост от това до къде сте стигнали до този момент ще можете да преминете на ново ниво или да приключите процеса и да започнете да берете плодовете му.

Дева

Определено седмицата ще е интересна за вас, Деви! Първо, във вторник, Марс и Уран се срещат и ще влияят както на вашия дом на приключения и романс, така и в дома ви на практичност. В резултат – може да си измислите някакво приятно и романтично пътуване, което да бъде разумно планирано, според бюджета ви. Най-подходящо ще е тази разумна авантюра да се осъществи с човека към когото имате романтичен интерес. Ако това по някаква причина не е възможно – ориентирайте се към наистина близък приятел. Много добре ще ви се отрази, ако изберете място, което ще стимулира творческата ви страна и ще ви вдъхнови.

В петък Меркурий съвпада с Плутон, което по принцип се случва по веднъж годишно, но заради последния ретрограден период на Меркурий, сега ни се случва за трети и последен път. Във вашия случай това ще се отрази на близките ви връзки и по-конкретно – възможни са решения дали да не прекъснете някои от тях, а други да задълбочите. Спомнете си дали сте получили някакви прозрения около датите 30 декември и 8 януари, когато са предишните срещи на Меркурий и Плутон. Най-вероятно каквото е започнато тогава, ще продължите сега. Не се плашете от сериозни решения – всички имаме право да се съхраняваме, като отрязваме пътя на определени хора в живота си. Както и всички имаме право да мечтаем за бебета и сватба…

Везни

Много интересно започвате тази седмица, Везни! Още във вторник, когато Марс и Уран се срещат, ще усетите много силна енергия в посока както на работата, така и на секса. Действеният Марс в комбинация с трансформиращия Плутон могат да ви донесат неочаквана възможност, за която бързо трябва да решите, дали да я приемете или отхвърлите. Не мога да кажа кое от двете решения ще е по-добро за вас, знам само, че това ще размести пластовете в професионалния ви свят и може да извлечете полза от тази нова енергия. Усещането, че вие сте на ход, дава свеж поглед дори върху вече съществуващите проблеми за решаване.

Както казах – срещата на двете планети ще се отрази и на сексуалния ви живот и то – позитивно. Ще имате желание за експерименти, което ви съветвам да прегърнете и реализирате. Това също ще ви донесе нова енергия и творчески заряд.

В петък Меркурий съвпада с Плутон и това изостря вашата чувствителност по отношение на дома ви и най-вече – човекът или хората, с които го споделяте. Ако има нещо, което ви притеснява във връзката ви, силно вероятно е в петък то да излезе на бял свят. От вас зависи да не се поддавате на интензивното влияние на Плутон и да не се въвличате в драма. Опитайте се да влезете в искрен разговор, в който да се споделят чувства и да се търсят общи решения. Не използвайте за основа разочарованието, а любовта си.

Скорпион

Мисля, че поне първата част от хороскопа ви тази седмица трябва да се прочете и от другите зодиакални знаци, за да са подготвени. Защото във вторник, под влияние на среща между Марс и Уран, вие ще тръгнете на приключение. От приличие бих го нарекла „романтично“, но то всъщност ще е сексуално приключение. И резултатите може да са леко опасни. Всичко се дължи на противоречието, което срещата на двете планети ще предизвика. От една страна ще търсите романтика и сливане, от друга – ще искате да чупите рамки и да сте свободни на всяка цена. Заради това Скорпионите, които не са в истински здрави връзки или са необвързани, може да влязат недобре обмислени отношения, от които изходът да е с неясни последствия. За обвързаните ще е добре да използват енергията си вътре във връзката.

И двамата ви управители – Меркурий и Плутон ще се срещнат в идеален съвпад в петък. Денят е добър да отдадете внимание на важните връзки в живота си, независимо дали са с някой, с когото сте в ежедневен контакт или с човек, с когото се чувате рядко. Освен това, ако сте получили някакви прозрения на 30 декември или 29 януари, когато са първите две срещи на двете планети, сега можете да ги реализирате. Посоката отново е заобикалящата ви среда и ценните ви хора.

Стрелец

Чистене и подреждане, Стрелци! Знам, че ви звучи скучно и не ви се занимава, но повярвайте ми – няма да е скучно и ще е за добро. Започваме с вторник, когато Марс и Уран ще се срещнат и ще ви дадат много добър шанс да изчистите системите си – физически и психически, от натрупани стрес и умора. Подходете с грижа за себе си в този ден и намерете време и начин да детоксикирате тялото си с движение и подходяща храна. И не по-малко важно – дайте на съзнанието си малко почивка. Изчистете се от усещането, че постоянно имате нещо за решаване пред вас, дишайте и издишайте. Дори и най-енергичният ум (с какъвто вие разполагате), се нуждае от почивка и презареждане. Кажете си, че се справяте добре, потупайте се по рамото и продължете напред с малко по-свеж мозък.

В петък Меркурий ще съвпадне с Плутон и това ще е време за подреждане, както споменах в началото. И то подреждане не на какво да е, а на финансите ви. По принцип не сте небрежни към тази част от живота, но понякога сте твърде щедри в харченето. Твърде възможно е последните месеци да сте проявили точно тази ваша черта и сега леко да отвръщате глава от темата, защото не ви се занимава с излишни „подробности“. Е, знаете, че ако не се занимаете навреме – рано или късно ще ви застигне. Така, че – възползвайте се от благоприятното влияние и си прегледайте бюджета, скъпи Стрелци!

Козирог

Може и да изглеждате спокойни, но седмицата ще е доста вълнуваща, Козирози! Във вторник Марс и Уран се срещат. Трансформиращият Уран ще е във вашия дом на романтиката, където пък огненият Марс ще усилва енергията и определено ще нажежава страстите. Вече сигурно и сами се сещате, че ще имате ден изпълнен с желание за секси забавления и флиртове. Но, разбира се, тъй като вашият знак е обратното на „повърхностен“, под всичко това ще има и нещо повече. Освен, че Марс ще ви влее енергия за поемане на рискове и пробване на нови неща, може да ви донесе склонност за конфликти с половинката. Страстта понякога води до несигурност - дали сме приети, дали и другият ни желае толкова силно... Предполагам, че ще е по-добре, ако успеете да канализирате енергията си в посока приятни преживявания, а не италиански драми.

Трябва да отбележа, е Марс ще стимулира и фертилността, така че е твърде възможно някои Козирози да поискат бебета… И ако ги поискат – най-вероятно Марс ще помогне в това начинание.

В петък планетата на комуникацията Меркурий ще съвпадне с непредвидимия Плутон и това ще се случи във вашия първи дом – домът на собствения Аз. В този ден ще имате нужда да кажете нещата, които сдържате в себе си и да изясните отношенията си с някои от вашите близки. Определено заслужавате да бъдете чути, просто се постарайте наистина да е разговор, а не просто да си излеете каквото имате. Успех!

Водолей

Скъпи Водолеи, приемете извиненията ми, че отново ще трябва да влизате във философска седмица и да задълбавате в интроспекция. Знам, че това не ви е любимото, но така ви се пише от планетите. А и ако останете с мен до края на прогнозата, ще видите, че е за добро :) Започвам с вторник, когато Марс и Уран ще се срещнат и ще активират тези ваши домове, в които има най-много за обмисляне и преживяване – този на себеусещането (интроспекция) и този на корените и семейството. Ще имате повод за размисъл над това кои наистина сте вие, кои от вярванията за личността си сте изградили сами и кои са ви заложени от семейството. И тъй като е намесен Уран – възможно е от тези размисли да произлязат промени.

В петък, благодарение на съвпад между Меркурий и Плутон, ще можете да обобщите прозренията за живота си, до които достигнахте през последния месец и половина. Срещата между тези две планети е трета (и последна) по ред от 30 декември насам. Оттогава съзнанието ви работи с дълбоките ви желания и сега най-вероятно ще сте наясно с тях. Предстои ви да се откажете от някои вредни поведения и да продължите напред.

Риби

Седмицата е изпълнена с комуникация, а комуникацията ще е изпълнена с рискове, Риби. Обаче знаете ли какво? Рисковете ще ви донесат положителен резултат! Само малко трябва да внимавате…

Започваме с вторник, когато Марс и Уран ще се обединят във вашия дом на социалните контакти и отношенията ви с хората извън най-близкия ви кръг. Едната планета е огнена и действена, а другата е покровител на трансформациите. Така че нещата, които казвате, ще отекват сериозно у другите и ще носят промени. Има два варианта за да преминете през това влияние. Единият е да се опитвате да си мълчите. А другият е да видите какво ще се промени, ако бъдете откровени. Най-вероятно тези, които могат да понесат вашата искреност и намират ценност в това, което имате да кажете, си струва да бъдат в живота ви. И най-вероятно останалите – не. От вас зависи да прецените дали сте в позиция да „разчиствате“ така средата си, разбира се.

В петък изразяването ви ще излезе на още по-преден план, защото повелителят на общуването Меркурий ще съвпадне с непредсказуемия Плутон. Това ще ви даде възможност да решите някакъв проблем, който имате във или със група от хора. Това може да са приятели, колеги или пък роднини. Този път наистина ви съветвам да обмисляте добре и да подходите със зачитане на чувствата на останалите. По този начин ще увеличите най-много шансовете да постигнете целите си и да решите проблема. Успех! 

 image0

Надя Брайт се занимава с психология, пилатес и стендъп комедия сериозно, а астрологията й е само за забавление. Както би казал любимият ѝ сър Пратчет – имала е един свой съпруг и няма да броим колко чужди. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Ако искате да ви разсмее, следвайте я в тик-ток, фейсбук, инстаграм, само не и в живота, защото е опасна за живота. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея. 

Тази седмица има три събития, в три различни точки на родината, на които можете да се позабавлявате с Надя:
❤️СОФИЯ
❤️ БУРГАС
❤️ ВАРНА

 

Последно променена в Понеделник, 14 Февруари 2022 11:10

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам