logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт - 17.01.2022 - 23.01.2022

Автор: Надя Брайт

Овен

В понеделник имаме пълнолуние в Рак и тази седмица, скъпи Овни, ще трябва да помислите за баланса между работа и дом. Миналата година работихте под пълна пара и колкото и това да е добре за кариерните ви амбиции, възможно е да не се е отразило толкова добре на личните ви връзки. Не бягайте от тази тема сега, защото е по-добре да я решите още в началото на годината, дори и с цената на някакви конфликти. Пълнолунието в Рак ще ви помогне да достигнете до компромис. Може би ще трябва да промените малко начина си на работа, с цел да станете по-гъвкави. Не забравяйте, че ако работа и личен живот са балансирани, вие самите ще се чувствате по-добре, така че си струва.

Във вторник Северния Лунен възел се мести в Телец и това е много добра новина за Овните. В следващите 18 месеца ще ви върви на пари. Имате много добри аспекти да печелите стабилно в този период. От вас се иска обаче да внимавате с харченето. Не ви казвам да пестите, а много внимателно да следите съотношението между приходи и разходи. Просто имате силни аспекти много да печелите, но и не по-малко да харчите. В двете посоки ще летят парите и от вас зависи да управлявате процесите разумно. Имате добри аспекти да изкарвате пари работейки в екип в този период. Това се дължи на Южния Лунен възел, който за същия период, ще бъде в Скорпион. Оглеждайте се за подходящи делови партньори.

В сряда Слънцето се мести във Водолей и това ви отпушва енергията за приятелски събирания и всякакви интеракции с приятелския ви кръг. Възползвайте се от това време, за да си осигурите приятни емоции и да се заредите с положителна енергия от приятелската комуникация.

Телец

В понеделник имаме пълнолуние в Рак и за Телците то ще влее енергия в зоната на приятелствата и най-вече – на съвместната работа. Ако тази седмица си позволите да бъдете отворени към нови контакти, най-вероятно ще срещнете някой, с когото бихте могли да си бъдете взаимно полезни. Като цяло – свършеното в колаборация тази седмица има много силни аспекти да се окаже успешно. Това, на което е добре да обърнете внимание е начина, по който си сътрудничите. Под влияние на пълнолунието може да откриете, че имате трески за дялане. Или пък, че нещата с екипната ви работа не вървят абсолютно гладко с някои от хората, с които работите. Това не е лошо, тъй като в следващите дни имате много добри аспекти да изгладите подобни противоречия и да въведете хармония.

Във вторник Северният Лунен възел влиза в Телец и ще бъде там в следващите 18 месеца - до 17 юли 2023г. Това не се е случвало от 2004г. насам и събитието има нещо като кармичен характер за вашия знак. Особено при положение, че Южният възел ще бъде в Скорпион през това време. Северният възел ще ви даде възможност да излезете на лидерски позиции и да управлявате живота и реалността си според вашата собствена визия. През този период ще имате възможност да установите финансова стабилност и да се почувствате комфортно по отношение на благосъстоянието си. От своя страна Южния възел в Скорпион ще влияе на важните връзки в живота ви – тези, които ви носят някакъв цялостен смисъл и през които се учите и израствате. Предстои ви много хубава година и половина, стига да се захванете сериозно с живота си и да го водите разумно по пътя, който искате да изминете.

В сряда влизаме в сезона на Водолей и това ви амбицира за поставяне на високи цели. До 18 февруари ще чувствате много силен порив да постигате успехи и по-всичко изглежда, че планетите ще бъдат на ваша страна в начинанията ви.

Близнаци

Такаа… В понеделник имаме пълнолуние в Рак, което за вас, скъпи Близнаци означава, че се очакват допълнителни приходи тази седмица. Това е чудесно, а и вероятно – добре заслужено. Като ваш астрологичен съветник обаче съм длъжна да ви предупредя, че Плутон ще е противопоставен на Луната и много ще ви затруднява в разчитането на намеренията на отсрещната страна. Така, че проверявайте всичко по два пъти, преди да се съгласите на каквато и да е сделка. Всъщност – като сложим и ретроградния Меркурий – проверете го три пъти и после вземете парите.

Във вторник Северният Лунен възел ще влезе в Телец и ще стои там до 17 юли 2023г. Това са 18 месеца, в които ще можете да използвате на практика всички големи уроци, които научихте през предишния период, в който Северния възел беше именно във вашия знак. Сега ще имате възможност да се отървете от нещата, които ви спираха до момента, да погледнете на себе си с увереност и оптимизъм и да постигнете следващите си големи цели в живота. В този период Южният Лунен възел ще бъде в Скорпион, поради което препоръчвам да обърнете внимание на грижата за себе си. Здрав дух в здраво тяло и нищо не може да ви спре!

В сряда влизаме в знака на Водолей. До 18 февруари имате много добри аспекти за разширяване на хоризонтите си чрез пътуване, учене или международни проекти. Ами… действайте!

Рак

Дойде време за промяна на лежерното настроение и спокойното битуване, Раци. В понеделник имаме пълнолуние именно във вашия знак. Това е събитие, с което да сложите целеполагането като приоритет и да действате по плановете си. Установете собствен ритъм, с който искате да следвате мечтите си и се насочете към постигането им. Тъй като Плутон е в опозиция на Луната в момента, възможно е да почувствате несигурност по отношение на връзките, в които сте. Не взимайте крайни решения тази седмица и не се измъчвайте да прецените ситуацията точно. Ако много държите все пак да разсъждавате по въпроса „Какво се случва в тези отношения?“, съвети от близки приятели биха ви били от полза.

Във вторник Северният Лунен възел влиза в Телец и ще бъде там до 17 юли 2023г. В комбинация с позицията на Южния Лунен възел – в Скорпион, в следващата година и половина имате много добри аспекти за успехи и лидерство. Обикновено Ракът не вижда себе си точно в ролята на лидер, но в този период качествата и уменията ще ви изведат на преден план и по естествен начин ще влезете в лидерска позиция. Особено, ако се занимавате с технологии и работите с групи от хора. Това са двете най-благоприятни влияния за периода. Обърнете внимание на уменията си да мотивирате околните. Вашата сила в това отношение би се проявила, ако им покажете истинското си лице под черупката и искрено афиширате собствените си мотиви да постигнете определена цел.

В сряда започва сезонът на Водолея. До 18 февруари за Раците настъпва време за любов, свързване и еротика. Ще имате силен порив да преживеете всичко това и… имате и всички възможности наистина да се случи!

Лъв

В понеделник имаме пълнолуние в Рак и то ще ви отведе към някои трудни, но важни решения, Лъвове. Възможно е да излезете от ситуация, която ви натоварва или да се разделите с някой, който просто не е за вас. Не сте застраховани от драма или неприятни чувства тази седмица, но все пак – ще бъде за добро. Разделите никак не са лесни и „оплакването“ им е част от процеса. Все пак – гледайте напред и вярвайте в решенията си. Както обичам да казвам „Вселената празно не търпи“ – на мястото, което сте освободили ще дойде нещо друго – по-добро за вас.

Във вторник Северният Лунен възел влиза в знака на Телец и ще бъде там в следващите осемнайсет месеца. За вас това е период, в който да сложите короната на Цар на джунглата и да управлявате своята реалност така, както вие искате. Имате много добри аспекти за влияние върху другите и за поемане на лидерска роля. Уловката е, че е възможно да чувствате твърде много енергия и да се разпилявате в постигането на различни цели, които си поставяте. Периодът е много силен и би било грехота да го пропилеете така. Поставете си трите най-важни приоритета и канализирайте енергията си натам.

В същия период Южния Лунен възел ще бъде в Скорпион, което може да донесе известни противоречия с членовете на семейството ви. Каквото и да правите – действайте дипломатично и не бъдете радикални в действията и изказванията си.

В сряда влизаме в сезона на Водолей, което пък ще повлияе на вашия дом на връзките. Ще имате нужда от свързване и интимност. Най-доброто, което можете да направите е да оставите даряващата си натура да се изявява и да показвате чувствата си на любов и привързаност.

Дева

В понеделник ще имаме първото за годината пълнолуние. То ще бъде в Рак и ще освети вашия дом на екипната работа. От една страна седмицата е подходяща за планиране на цели, в които са въвлечени и други хора и с които работите заедно. Това ще е вашият ключ към успеха. От друга – пълнолунието може да освети и неразрешените ви проблеми с хората, с които ще работите. Седмицата ще бъде безпощадна в изясняването на това, дали наистина се чувствате комфортно с тези хора. Може да ви доведе до тежки решения за раздели. Разбира се, може и да не се наложи да осъществите раздели и да дишате по-леко. Но каквото и да правите, просто не отричайте проблема, ако съществува такъв. Също така - имате „Да“ за привличане на нови съмишленици.

Във вторник Северният Лунен възел се мести в Телец и ще бъде там почти до края на юли 2023г. Това означава, че за следващите 18 месеца фокусът ви от текущите задачи на работата може да се отмести, да погледнете малко по-напред и по-далече и да мислите по-скоро стратегически, отколкото като работна пчеличка. Пътувания, научаване на нови неща и всякакъв вид разширяване на полето на действие са не само възможни, а и най-вероятно това ще е към което ще се стремите. Събирайте се с хора, които стимулират този начин на мислене у вас.

В сряда влизаме в знака на Водолей и до 18 февруари Девите ще трябва да помислят за своето физическо, емоционално и психично здраве. Грижете се за себе си по-скоро с любов и с приятни занимания, отколкото с рестрикции и поставяне на невъзможни цели във фитнеса. Изчистете се от токсини във всеки смисъл на думата.

Везни

Още в понеделник фокусът ви се насочва към целите ви за тази година. Това дължите на пълнолунието в Рак, което ще се случи в понеделник. Амбициите ви се обаждат силно и много настояват да бъдат реализирани. Преди да си поставите целите обаче, проверете как стоят нещата с най-близките ви хора. Налага се да се убедите, че балансът между работа и личен живот ще бъде спазван през 2022г. Възможно е в процеса на изясняване да излязат стари и нерешени конфликти по темата. Мога да ви кажа само едно – решете ги. Ако си постелете добре сега и не тръгвате с нереалистични планове колко време и внимание ще отделяте на работата, годината ви ще бъде много по-успешна и удовлетворяваща.

Във вторник ще се случи много интересно събитие. Северният Лунен възел ще се премести в Телец и ще бъде там почти до края на юни 2023г. Това са 18 месеца, в които за вас се отваря много интересен период на отработване на кармичните ви връзки в живота. Със сигурност има хора, с които усещате по-дълбока връзка и сякаш сте свързани с тях на друго, необяснимо ниво. Тези хора не са случайно в живота ви и докато Северния възел е в Телец, ще ви предизвиква да научите уроците си от връзката с тях. Правете това, което много добре умеете – усещайте и осмисляйте усетеното, свържете се със съзнанието си на метафизично ниво. Това ще ви даде отговорите на въпросите защо някой е в живота ви и как да продължите връзката си с него.

В сряда влизаме в знака на Водолея и за вас, скъпи Везни, настъпва време на романтика. Ще се носите на крилете на любовта и с лекота ще създавате незабравими моменти за партньора си. А ако сте в период на ухажване – направо завиждам на обекта на интереса ви… Предстои му месец на прекрасни изненади и много вълнения.

Скорпион

Внимание, Скорпиони – в понеделник пълнолунието в Рак ще извади от вас мекото на душата ви и ще искате да го споделите с някого. Надявам се, след всички тестове за доверие, на които близките ви са подложени, да имате доверени хора. Всъщност – сигурна съм в това. Вие умеете да създавате здрави връзки, закалени през огъня на безкомпромисния ви характер. Тази седмица имате добри аспекти не само за споделяне, но и за вглъбение и размисли. Може да ви се прииска да отидете на пътешествие сами. Не е лоша идея, стига да проверите по няколко пъти всяка една резервация и плащане – все пак сме в ретрограден Меркурий.

Във вторник Северният Лунен възел влиза в Телец и в следващите 18 месеца Скорпионите ще търсят любов. Някои даже ще я намерят. И като казвам „търсят“, нямам предвид, че просто ще се опитвате да намерите човек. Имам предвид, че желанията, намеренията и усилията ви ще бъдат насочени към намиране на истинска споделеност и установяване на здрава връзка. Ще търсите истинската любов и няма да се примирите с нищо по-малко. Разбира се – такива периоди са предизвикателни за всички, които не са наясно какво точно за тях означава „истинска любов“. Опитайте се първо да установите това за себе си и след това се впуснете в полето на връзките, за да си спестите разочарования.

В сряда започва сезонът на Водолей, който ще продължи до 18 февруари. В този период обърнете внимание на домашния уют и на създаване на място и дома си, което да ви носи душевен мир. Ако работите хоум офис – освежете пространството. Също – обособете си кътче, в което да правите нещата, които носят наслада на душата ви – четене, йога и др.

Стрелец

С пълнолунието в Рак, което ще се случи в понеделник, за вас започва седмица, в която силно ще се стремите към власт, секс и пари. И даже, освен че ще се стремите, ще ви се получава. Внимавайте за няколко неща, обаче. Например с това, че силното желание на Стрелец за секс понякога завършва с изневяра или с леко уплашен партньор с въпроси в главата от типа на „Какво се случва тук?!“. Също – желанието ви да притежавате пари може да се трансформира в желание да притежавате вещи и да изхарчите повече от необходимото. По отношение на работата – ще имате успех, ако работите в екип. Отсега виждам, че най-вероятно в този екип, шефът ще сте вие. Надявам се другите да издържат на темпото ви, защото това може да ги докара до нов връх в кариерното им развитие.

Във вторник Южният Лунен възел излиза от вашия знак и влиза в Скорпион. За вас това е особено освобождаващо събитие, защото докато беше в Стрелец, ви действаше особено силно на кармично ниво. Може да се каже, че бяхте подложени на много вътрешни противоречия от май 2020г. досега и настъпи моментът, в който да се освободите от тях. Надявам се, че всички уроци са научени и ще може да се отпуснете и да ги приложите през следващата година и половина. Освен това, в същия ден, Северният Лунен възел се мести в Телец и ще си остане там в следващите 18 месеца. Това още повече ще ви помогне да направите живота си по-прост и лесен за управление, както и по-удовлетворяващ за вас.

В сряда влизаме в сезона на Водолей и до 18 февруари ще можете да бъдете абсолютно себе си. Няма да липсват забавления, пътешествия и други приятни за Стрелец занимания. Даже на ваше място още сега бих направила групов чат с приятели, за да ги питам коя ще е следващата дестинация. Със сигурност ще се зарадват, че душата на компанията се е появила в пълния си блясък.

Козирог

В понеделник имаме пълнолуние в Рак – вашият знак антагонист и управител на дома на връзките ви. Това пълнолуние ви поставя пред задача да погледнете честно във връзката и да се опитате да я балансирате по-добре. Заради вродените ви затруднения да разделяте работа и личен живот, заради отказа ви да обръщате повече внимание на партньора, освен ако сами не сте преценили, че то е нужно, както и заради спестяването на „излишни емоции“ и неизразяването ясно на желанията си, може да се налага да поработите малко над отношенията си. Луната ще влияе във ваша полза тази седмица, така че на ваше място бих се възползвала от това и бих обсъдила с партньора си как нещата да станат по-добре и за двамата. Обръщам ви внимание, че трябва да е по-добре и за двамата, а не просто да направите компромиси, за да има мир.

Във вторник Северният Лунен възел се мести в Телец и ще бъде там почти до края на юли 2023г. През това време можете да се отдадете на събиране на плодовете на труда си до този момент и на по-малко натоварващи, но по-креативни проекти. Отдайте се на увлеченията и талантите си и знае ли човек – може да излезе дори изкуство изпод ръцете и ума ви. Имате нужда от творческа свобода след последните години на усилена работа, така че – смело открийте талантите си.

В сряда слагаме край на сезона на Козирога за тази година и влизаме в този на Водолей. От сега до 18 февруари може да инвестирате в някой интересен проект, за който досега само сте си мислели и дори не сте споделяли много. Обаче първо проверете много добре баланса на бюджета си, разбира се.

Водолей

В понеделник пълнолунието в Рак ще освети факта, че вдигайки толкова високо летвата за себе си, си докарвате повече изтощение, отколкото резултати. Да, знам че искате да сте най-готините, най-успешните и да стигнете най-далече. Всичко това често ви прави неустоимо привлекателни и действа ужасно добре на самочувствието ви. Само че понякога трябва да разберем, че ние не сме постиженията си и че имаме нужда за малко да слезем от въртящото се колело на хамстера. Близките ви ще ви разберат, ако забавите малко темпото тази седмица (даже някои от тях ще се зарадват), а работата няма да избяга, спокойно. Освен това, ако си дадете почивка, може да ви се изчисти съзнанието и да подредите приоритетите си по по-щадящ и удовлетворяващ начин.

Във вторник Северния Лунен възел влиза в Телец и ще бъде там до 23 юли 2023г. В следващите 18 месеца Северният възел ще бъде в зоната на дома ви, което за вашия знак не се е случвало от 19 години. Периодът е подходящ за дългосрочни планове и промени. От чисто физическо и материално ниво – ремонти, нов дом и подобни до промяна на „състава“ от хора, с които живеете. Спокойно – не предричам разводи (макар и да не са изключени). Предвиждам осъзнати промени на начина ви на живот и хората, с които споделяте дома си. Сватби или съвместно живеене, намиране на съквартиранти и други.

В сряда влизаме във вашия сезон и в периода до 18 февруари ще усетите освежаващо спокойствие и прилив на нова позитивна енергия. Последните месеци бяха малко натоварващи за вас в емоционален план – от силни радости до голяма тъга… Сега ще имате възможност да се изчистите от напрежението и да празнувате рождените си дни.

Риби

Седмицата започва с любов за вас, Риби! В понеделник ще имаме първото пълнолуние в Рак за тази година и това ще ви донесе много приятни любовни вълнения и най-важното – късмет в любовта! Тази седмица необвързаните да се оглеждат за добри възможности за обвързване. А ако не искате обвързване – поне с романтиката всичко ще е точно. Съществуващите връзки на Рибите може да се развият на следващо ниво. Обаче мислете добре – пълнолунието ще ви даде възможности, но от вас зависи как ще си „договорите условията“. При всички положения – направете място в календара за романтично прекарано време със скъп човек.

Във вторник ще се случи нещо много важно за вас – Северният Лунен възел се мести в знака на Телец и ще бъде там до 23 юли 2023г. За вас започва период на изяви, лидерство и изразяване на идеите и талантите ви. Може да се възползвате от този период и да се застъпите публично за каузите, които подкрепяте. Също – талантите ви не трябва да остават скрити и не бива да скромничите. За тези от вас, които мечтаят за известност – периодът ще е предостави възможности за колаборации с брандове или други известни личности.

От сряда до 18 февруари – сезонът на Водолея, ще е вашето време за ментална и емоционална почивка. Не се затрупвайте със задачи с крайни срокове, не се задъхвайте под тежестта на несвършеното. Дайте си време да бъдете насаме със себе си и да възстановите вътрешния си мир. Особено, в съчетание с пълнолунието в понеделник, бих ви посъветвала да се опитате да се отървете от ненужен емоционален товар. Все пак точно вие сте знакът на осъзнатия край и лекуването, чрез него… не изневерявайте на себе си и си подарете душевен баланс! 

 image0

Надя Брайт се занимава с психология, пилатес и стендъп комедия сериозно, а астрологията й е само за забавление. Както би казал любимият ѝ сър Пратчет – имала е един свой съпруг и няма да броим колко чужди. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Ако искате да ви разсмее, следвайте я в тик-ток, фейсбук, инстаграм, само не и в живота, защото е опасна за живота. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея. 

Вече можете да я откриете и в книжарниците, на полицата с бестселъри :). Нека и скептичните се уверят в това, което ние отдавна си знаем. Надя може да пише не само хороскопи :) А снимките на Борис Мутафчиев с "Миша" са колкото красиви, толкова и забавни. Можете да ги разгледате в албума Миша обикаля България. 

Последно променена в Понеделник, 24 Януари 2022 14:59

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам