logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт - 10.01.2022 - 16.01.2022

Автор: Надя Брайт

Овен

Скъпи Овни, започвам направо, защото така започва и седмицата. Във вторник вашата планета управител – огненият Марс ще се срещне с Нептун. Едната планета ви провокира сте напълно себе си – да казвате истината веднага, дори и да е по-добре да не го правите. А другата прави нещата да изглеждат още по-лесни, осветявайки ситуациите с малко по-розова светлина, отколкото е в действителност. Тоест – денят е една идея рисков за искрената ви натура. Не ви съветвам да мълчите, защото това може да доведе до вътрешна експлозия. По-скоро бройте до десет и се опитайте да прецените последствията, преди да говорите.

В петък, 14 януари, ще настъпи най-популярното и охулвано събитие – Меркурий ще се завърти ретроградно. Това ще продължи до 3 февруари, а до 25 януари ще се случва във Водолей. Не се плашете, просто се подгответе. Подсигурете всичките си пароли за сайтове и приложения, направете архив на важните файлове и в този период проверявайте по два пъти на кого точно изпращате имейл или съобщение. Ретрограден Меркурий ни връща назад към неизяснена комуникация, с цел да я уточним. Ако имате не съвсем изяснен конфликт от миналото – постарайте се, ако излезе на преден план да го изгладите, а не да го задълбочавате.

В неделя Слънцето ще се срещне с Плутон и ще даде мощен тласък на кариерните ви амбиции. Много от вас ще отворят пътя си към нови възможности и към по-приятно месечно възнаграждение. Какво да кажа повече… Вие сте!

Телец

Във вторник Марс и Нептун ще се срещнат и малко ще разбъркат ситуацията в зоната ви на социални контакти, приятели, колеги и др. под. По принцип не сте от тези, които мислят, че каквото хвърчи се яде, но в това положение на планетите е възможно да се подведете. Ако имате някакви колебания относно това, дали някой ви харесва като приятел или по романтичен начин, моят съвет е да изчакате с преценката до четвъртък. Нептун е планета, която ни подвежда в мечтания и съчетана с планетата на действието може да ви доведе до постъпки, които са една идея по-смели от необходимото. Просто си бъдете Телци – действайте без да прибързвате и всичко ще се изясни.

В петък Меркурий влиза в ретроградния си период. Ще се „върти наобратно“ до 3 февруари, като до 25 януари ще е във Водолей и ще влияе предимно на професионалната ви зона. Не се очакват драматични влияния, просто леки неразбории и неясноти. Възможно е да не се напълно сигурни дали проектите ви вървят в правилната посока, както и как да тълкувате определени събития. Запазете спокойствие и вървете по пътя си, без да се поддавате на крайни настроения. С малко късмет и с повече устойчивост – всичко ще бъде наред.

В неделя Слънцето се среща с Плутон в Козирог и отваря съзнанието ви за визионерстване. Ще можете да си изясните кои са по-мащабните ви цели за годината и дори да усетите в себе си силата да мечтаете за големи неща и да ги постигате. Успех, Телци!

Близнаци

Вие най-добре знаете каква е силата на екипната работа и как да печелите съюзници (и почитатели). До тук добре. Предизвикателството тази седмица ще дойде във вторник, когато Марс ще се срещне с Нептун и ще ви настрои много конкурентно. Даже леко враждебно, бих казала. Разбира се, не е лошо да има малко състезание, малко спечелени битки и пр… Въпросът тук е, че може да станете по-агресивни от обикновено и да си създадете някой враг мимоходом. В крайна сметка – вие си преценявате какви последствия сте готови да понесете, аз само ви описвам положението на планетите.

В петък вашият покровител Меркурий ще се завърти ретроградно. „Обратното въртене“ ще продължи до 3 февруари, като до 25 януари ще е във Водолей и вашата зона на… комуникация, естествено. Обмисляйте по два пъти преди да говорите – както какво казвате, така и с кого говорите. Проверявайте внимателно до кого адресирате съобщения и имейли и кого копирате в тях. Реагирайте на нещо, което сте чули или прочели, чак след като внимателно сте преценили точно каква информация получавате. Изобщо – комуникацията ви ще е гореща точка този месец. Но, спокойно, само спазвайте тези „прости правила“ и ще успеете да се измъкнете невредими.

В неделя Слънцето ще се срещне с Плутон и ще ви вдъхнови за някои екстравагантни инициативи. Най-вече в леглото, но и не само. Промени във външния вид, маниерите и други подобни действия, които ще ви накарат да се чувствате повече като филмова звезда, отколкото като обикновен човек, се виждат доста ясно на хоризонта, Близнаци…

Рак

Все още сте подвластни на настроението от празниците, иска ви се да се движите по-спокойно и бавно и да не мислите за ежедневни отговорности или сериозни планове. Обаче реалността настоятелно звъни на втора линия, Раци. Особено във вторник, когато Марс се среща с Нептун и започват да влияят както на зоната ви на отговорности, така и на желанието ви за развитие. Ще трябва някак да балансирате между настроението си и осъзнаването, че а) трябва да се работи и б) вие все пак искате да се развивате професионално. Препоръчително за тази седмица е да се абстрахирате от излишен шум – социални мрежи, убиване на времето с непродуктивни действия и други. Също имайте предвид, че пренатоварването с различни задачи ви прави заети, а не продуктивни. Вместо това - фокусирайте се в това, което искате за себе си в бъдещето и направете първите към него.

В петък Меркурий се завърта ретроградно. Ще бъде така до 3 февруари, като до 25 януари ще е във Водолей и ще влияе на романтичните ви отношения (съжалявам). Бъдете подготвени за най-различни „изненади“, в сферата на романтичните ви връзки и флиртовете. Не всичко ще е точно такова каквото го чувате и не на всичко, което чуете ще може да разчитате. Като че ли най-разумно ще е да укротите малко романтичното си въображение и умението си да се увличате по добре изглеждащи ситуации.

В неделя Слънцето се среща с Плутон и ви кара да мислите по въпроса какво всъщност искате във връзката си, всичко наред ли е и искате ли промени. Не бързайте да взимате каквито и да решения, без да сте ги дискутирали спокойно и открито с партньора си.

Лъв

Започваме седмицата с интересна ситуация, Лъвове. Във вторник Слънцето ще се срещне с Нептун и тази среща ще предизвика леко противоречие у вас. От една страна ще бъдете настроени за флиртове, игри, съблазън и всички подобни забавления. От друга – ще бъдете малко повече уязвими и податливи на влюбвания. Разбира се, във влюбването и уязвимостта няма нищо лошо. Просто предупреждавам, че заради Нептун може да се заблудите накъде насочвате чувствата си и на кого се доверявате. Накратко казано – не бързайте да се разкривате или да подарявате сърцето си преди четвъртък. Не е толкова дълго време, нали?

В петък Меркурий се завърта ретроградно и ще продължи да го прави до 3 февруари. До 25 януари ще бъде във Водолей и вашата зона на партньорствата – лични и професионални. Периодът е добър да направите равносметка в кои ваши връзки комуникацията не върви достатъчно добре и да направите опит да я подобрите. Разбира се, когато Меркурий е ретрограден, трябва да се подхожда внимателно, но пък това е най-подходящото време наистина да изгладите проблемите.

В неделя изведнъж ставате нещо като Супер Лъв. Слънцето се среща с Плутон и ви захранва с голямо количество енергия едновременно в посока на професионалното ви развитие и на желанието ви да бъдете здрави, силни и красиви. Доста възможно е през уикенда колегите ви да получат по няколко имейла от вас. Няма лошо – най-вероятно това ще донесе прогрес на всички замесени. Другото, което е твърде вероятно да се случи е, да се сдобиете с карта за фитнес… Добро решение!

Дева

Малко предизвикателно започва тази седмица, скъпи Деви. Във вторник Марс се среща с Нептун и ви носи някои противоречия в отношенията с близките. Обикновено не се пестите, когато някой има нужда от вас и винаги сте насреща да предложите рамо. Просто тези дни няма да сте много сигурни, дали не ви търсят за помощ, защото е по-лесно да ангажират вас, отколкото да решат проблемите си сами. Също е възможно да поискате да заявите пред хората от най-близкото си обкръжение нещо, от което не сте особено доволни и това да доведе до сложни разговори. В крайна сметка – не бягайте от конфликта, ако би могъл да доведе до подобряване на житейската ви ситуация.

В петък Меркурий се завърта ретроградно и ще продължи така до 3 февруари. До 25 януари обаче ще бъде във Водолей и вашия дом на работата, задълженията, грижата за себе си и здравето. В този период може да установите, че някоя от основните системи, които сте изградили в живота си, има нужда от поправка. Звучи доста сериозно, но не се притеснявайте – нищо фундаментално. И най-вече – нищо, с което една Дева да не може да се справи. Просто имайте предвид, че в ретрограден Меркурий не се случва мигновено, както и че трябва да сте внимателни. За сметка на това – поправеното в такъв период е трайно.

В неделя Слънце се среща с Плутон и е много препоръчително да се обърнете към дълбоките си чувства. Дайте на сърцето си каквото иска :)

Везни

Започвате седмицата със склонност към изкушения и компромиси с дисциплината си, Везни. Това се дължи на среща между Марс и Нептун във вторник и тяхното влияние върху вашата зона на задълженията. Не е нищо лошо, просто може да се подхлъзнете и след работа, вместо да се приберете вкъщи след бърза вечеря, да се озовете в някой бар до сутринта. Или каквото друго за вас означава „да се поддадеш на изкушението“. Разбира се – възможно е и да не се подведете по декадентски забавления, но би ви коствало усилия. Ако все пак се случи – опитайте се максимално бързо да се върнете към здравословния режим, който на Нова година си обещахте да следвате.

В петък Меркурий се завърта ретроградно и ще продължи така до 3 февруари. Ще бъде в знака на Водолей до 25 януари и ще ви пречи на уменията да разчитате сигнали в любовен план. В този период може да си мислите, че нещо е по-хубаво отколкото изглежда и да се оплетете в някоя неподходяща история. Не избързвайте нито с преценката си, нито с решенията, докато Меркурий не излезе поне от Водолей. От 25 януари до 3 февруари ще бъде в Козирог и ще влияе на зоната на дома ви, но за това ще говорим като му дойде времето.

В неделя Слънцето ще се срещне с Плутон и това може да ви повлияе в посока семейни конфликти. Опитайте се да не се поддавате и ако нещо ви дразни – комуникирайте за това максимално спокойно.

Скорпион

От няколко седмици Марс се е паркирал в зоната на доверието ви и това ви прави сравнително стабилни в преценката за хората. Във вторник обаче е по-добре да внимавате, защото Марс ще се срещне с Нептун и тази среща ще отслаби интуицията ви. Която и планета да ви повлияе повече в тази конфигурация или ще станете свръх мнителни (Марс) или ще сте склонни да гледате през розови очила и да се предоверявате (Нептун). Най-добре е в средата на седмицата да се въздържате от решения, които са свързани с доверие.

В петък Меркурий се завърта ретроградно и ще бъде в това положение до 3 февруари. До 25 януари обаче ще бъде в знака на Водолей и вашата зона на дома и семейството. В този период е възможно да имате някакви по-малки или по-големи конфликти с хората, с които споделяте дома си (независимо дали семейство, партньор или съквартиранти). Под влияние на ретроградността на Меркурий ще сте склонни да казвате по-тежки думи, отколкото е приемливо и да задълбочавате ненужно дадена ситуация. Имайте това предвид и премисляйте преди да говорите, както и не се пренавивайте, ако се появи конфликт.

В неделя, когато Слънцето се среща с Плутон, ще имате много силно вдъхновение, свързано с комуникацията ви. Уловката обаче е, че от вас зависи, дали ще го ползвате за добро. Защото, ако се подведете по ретроградния Меркурий, може просто да задълбочите някой скандал. Но ако сте градивни, в този ден може да създадете послания, които да ви помогнат в кариерата или да заздравят връзката ви с някого.

Стрелец

През последните няколко седмици Марс е във вашия знак и това ви носеше известна стабилност, Стрелци. Във вторник обаче тази стабилност малко се разклаща, защото огнената планета се среща с Нептун. Влиянието ще усетите най-вече в зоната на дома и близките си. Възможно е да има някой, който е недоволен или да избухне някакъв конфликт. Ще се наложи да жертвате време и усилия и да покажете на този човек, че наистина ви е важен.   

Също – може да прегледате какво има за поправка и ремонт вкъщи. Имате благословията на Нептун да запретнете ръкави и да покажете колко сръчни ръце имате. Малко известен факт е, но вие сте си доста сръчни.

В петък Меркурий се завърта ретроградно. Целият период на ретроградност ще продължи до 3 февруари, като до 25 януари планетата ще бъде в знака на Водолея и … съжалявам да го съобщя – вашият дом на изразяването. Не е най-добрият жребий планетата на комуникацията да е ретроградна в този дом, но вярвам, че ще оцелеете. Вие, както и тези около вас. Просто бъдете внимателни какво и на кого казвате и не се отпускайте на принципа „те знаят какво имам предвид“. Повярвайте ми, рядко някой знае какво има предвид Стрелецът… Няма да ви е излишно да търсите обратна връзка, след разговора с въпроса „Ти какво разбра до тук?“ или пък „С какво излизаме от този разговор?“.

В неделя Слънцето се среща с Плутон и ви носи много рядък шанс да подредите финансовата част на живота си. Друг подобен ден ще имате чак няколко години, така че се възползвайте. Ще имате много добри аспекти а увеличаване на благосъстоянието :)

Козирог

Готови ли сте за гениални прозрения, Козирози? Знам, че сега всеки Козирог отговаря „Винаги!“. Е, още в средата на тази седмица, във вторник, Марс и Нептун се срещат и отварят съзнанието ви за нови идеи. Това ще ви направи по-скоро вглъбени. Отстрани може и да изглеждате тихи, но вътрешно ще се развиват много оживени диалози между вас и… самите вас. Явно това е начинът, по който ще извлечете най-голяма полза от заливащите ви креативни мисли. Искам само да ви помоля – ако наистина започнете да си говорите сами, гледайте да е най-късно до четвъртък. След това влиянието на Марс и Нептун ще е отминало и няма да имате астрологично оправдание…

В петък Меркурий се завърта ретроградно и ще се върти така до 3 февруари. До 25 януари обаче ще е във Водолей и ще влияе на финансите ви. Искам да сте спокойни, въпреки че е ретрограден, Меркурий няма да влияе зле на парите ви. Ще ви даде възможност да си преразгледате бюджета и да планирате следващите месеци. Много е важно да го направите, защото ако структуриран знак като вашия пренебрегне бюджетирането, след това му става много по-трудно да следи парите си.

В неделя е голям ден за вас, Козирози! Ден за равносметка и поставяне на цели. Слънце и Плутон се срещат в Козирог и това е веднъж за 15 години. На ваше място бих се възползвала от възможността да погледна годините назад и напред, за да се определя къде съм в живота си.

Водолей

Такаа… много ще ви се иска да харчите, Водолеи. Особено във вторник, когато Марс и Нептун ще се срещнат. Ще ви се иска да харчите като шейх направо. Обаче, доколкото знам, този хороскоп не го четат много шейхове и е силно вероятно да не разполагате с такъв бюджет. Затова ви съветвам да устискате влиянието на импулсивния Марс и на мечтателя Нептун  и да не се вкарвате в излишни разходи.

В петък Меркурий ще се завърти ретроградно и ще продължи да го прави до 25 януари. По-важното за вас обаче е, че в периода 14-25 януари планетата на комуникациите ще бъде ретроградна не къде да е, а в знака на Водолея. В този период най-добре си починете, оставете големите си планове да си починат и се отдайте на по-малко натоварващи задачи. Спокойно, това не ви спира прогреса повече, отколкото би го спряло, ако безуспешно се опитвате да бутате някой проект. Използвайте времето, в което няма да се водите от амбициите си, за типични занимания в ретрограден период – обмисляне, равносметка, планове…

В неделя Слънцето съвпада с Плутон и не само ви дава възможност, а и иска от вас да се вгледате навътре в себе си. Това е ден за интроспекция, признаване и лекуване на рани. Тези дни винаги имат смисъл. Ако признаем и преживеем травмите си, можем да живеем като цялостни същества, които не ръководят действията си според емоционалния си багаж.

Риби

Във вторник ще се вълнувате особено много от това дали да плувате с останалите риби или да се спуснете срещу течението. Тогава Марс среща вашия покровител Нептун и нещата добиват малко рисков характер. Ще искате, без оглед на рисковете, да блеснете там където сте определили за себе си… Не че това е лошо, просто мислете доколко се противопоставя на лоялността ви. Или поне – доколко може да изглежда така, сякаш правите нещо нередно.

В петък Меркурий се завърта ретроградно и ще продължи да го прави до 3 февруари. От този период - до 25 януари ще е във Водолей и ще ви дава противоречиви сигнали относно интуицията ви. От една страна, когато планетата на комуникацията е ретроградна, да имаш развита интуиция и да знаеш какво се  прави с нея, е като дар свише. От друга страна, в този период и този дар няма да работи напълно безупречно… Ретроградността в голяма степен ще блокира дори такъв вид – невербална комуникация. Затова – до края на януари работете само с факти и доказани твърдения. Не се поддавайте на параноя и мнителност, нито пък си позволявайте да гледате през розови очила.

В неделя Слънцето се среща с Плутон и за вас ще е чудесен ден, в който ще ви се отвори комуникационната чакра. Всъщност такава чакра няма, просто исках да илюстрирам какъв велик и естествен оратор/презентатор ще бъдете в този ден. Знам, че имате големи професионални мечти, просто не споделяте защото „Още не му е дошло времето“… Е, в неделя може и да е дошло време за всичко и споделянето на идеите ви да привлече правилните хора. Ако не стане от само себе си – не се колебайте и ги привлечете вие. Иначе тази харизма защо ви е дадена? 

 image0

Надя Брайт се занимава с психология, пилатес и стендъп комедия сериозно, а астрологията й е само за забавление. Както би казал любимият ѝ сър Пратчет – имала е един свой съпруг и няма да броим колко чужди. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Ако искате да ви разсмее, следвайте я в тик-ток, фейсбук, инстаграм, само не и в живота, защото е опасна за живота. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея. 

Вече можете да я откриете и в книжарниците, на полицата с бестселъри :). Нека и скептичните се уверят в това, което ние отдавна си знаем. Надя може да пише не само хороскопи :) А снимките на Борис Мутафчиев с "Миша" са колкото красиви, толкова и забавни. Можете да ги разгледате в албума Миша обикаля България. 

Последно променена в Понеделник, 17 Януари 2022 20:23

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам