logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт - 13.12 - 19.12

Автор: Надя Брайт

Овен

Започваме силно, Овни! Вашият покровител Марс влиза в Стрелец още в понеделник и ще стои там до 24 януари. Това е период за отваряне към света във всички смисли на думата. Имате много добри аспекти за пътувания, културен обмен с различни хора, както и разширяване на полето на познанията и действията ви. Също – дайте повече гласност на това, което правите, на идеите си и изобщо – изразявайте себе си смело пред света.

В събота ще има пълнолуние в Близнаци и пред вас е твърде възможно да се появи сродна душа в целия ѝ блясък. Ще бъдете романтично настроени и флиртът ще ви се струва единствената смислена възможност. Единственото, за което трябва да внимавате са брачните халки, били те на вашата ръка или на нечия чужда.

В неделя ще настъпи едно събитие, което всички очаквахме с леко напрежение – ретроградната Венера. Планетата на любовта ще се „върти наобратно“ 40 дни, от 19 декември и за всеки знак това ще донесе различни развития. Макар и да звучи леко плашещо, всъщност за вас този период няма да е лош. Разбира се – както при всяка ретроградност, ще се наложи да изчистите стари неща и да калибрирате по-конкретно настоящето. По-точно това означава, че в този период ще трябва да уравновесите това, което искат сърцето и разума ви. Да установите за себе си какво искате и на какви компромиси сте готови. Съветвам ви да свалите воала на самозаблудата и надеждите от очите си и да работите само с истината. Именно това прави ретроградните периоди ценни, макар и по-трудни.

Периодът може да бъде много добър за вас в кариерен план. Оглеждайте се внимателно за професионални възможности и ги използвайте максимално, за да се докажете и да спечелите.

Телец

В понеделник Марс дава начало на период на безкомпромисното ви изчистване от негативни емоции, неприятни ситуации и контакти с хора, които източват енергията ви. Телците ценят своя комфорт и макар и да сте търпелив знак, умеете да подреждате живота си по правилния начин. Е, настъпил е точно такъв момент – в който ще се отървете от всичко, което по един или друг начин ви натоварва. Мисля, че е чудесно, ако успеете да завършите годината така и ви желая успех!

Марс ще повлияе и на още един аспект от живота ви – романтиката и флиртовете. Ще бъдете много склонни да се впускате в приключения тази седмица и определено еротичните наслади ще са тема, която да ви вълнува. Единственото, за което трябва да сте внимателни е, че червената планета ужасно много обича рисковете. Мислете не само за непосредствените си желания, а и за възможнисте последствия от тях.

В събота ще има пълнолуние в Близнаци, което ще активира практичните зони на знака ви. Добре е в следващите четири седмици (и започнете от сега) да проверите бюджета си, да покриете задълженията, които имате и да планирате следващата година финансово. Не е супер вълнуващо, но пък ще ви е много полезно. Така или иначе тези неща трябва да се вършат, най-добре е да ги отметнете в подходящото за това време.

В неделя Венера ще стане ретроградна и ще се върти по този начин до 29 януари. Макар и това събитие да е по-скоро с тревожна конотация, има как вашият знак да извлече най-доброто от периода. За вас ще е най-полезно, ако бъдете напълно честни със себе си, относно нещата, които се случват в живота си. Направете си ясна равносметка, дали всичко се получава както е най-добре за вас и какво е по-добре да се промени. Освен това, периодът на ретроградна Венера е добър Телците да поставят дългосрочни цели заедно с партньора си.

Близнаци

В понеделник Марс ще направи така, че страстите ви да пламнат и да останат горещи за следващите около четири седмици. Колкото и обещаващо да звучи това, длъжна съм да ви отправя няколко предупреждения. Първо – ще бъдете особено нетърпеливи да изяснявате всеки въпрос, който ви хрумне относно връзката ви. Добре е, да имате предвид и готовността на партньора ви за подобно изясняване. Възможно е да избързвате твърде много, а това едва ли ще е добре за отношенията ви. Затова, когато усетите порив да сложите търде много карти на масата, опитайте се да канализирате енергията си по друг начин.

Под влияние на Марс може да сменяте твърде често настроенията си, а това, освен че е изтощително, действа и много объркващо на околните. Отново ще ви посъветвам да измислите по-градивен начин за изразходване на енергията.

В събота има пълнолуние не в кой да е знак, а именно във вашия, Близнаци! Предстои ви четириседмичен период, в който ще е най-добре да слушате само себе си. Вътре във вас се крият отговорите на въпросите, които ви вълнуват, както и правилната посока, в която да поемете. Доверете се на собствената си преценка и се отървете от критици или разсейващи елементи в живота си. Това е период, в който трябва да сте целенасочени в постигането на собствените си цели. Внимавайте обаче с Марс, който може да ви подтиква да се хвърляте в нови начинания прекалено смело. Да следвате собствения си път е едно, но да променяте изведнъж курса на живота си е съвсем друго...

Стигаме и до неделя, когато започва знаковото „обратно въртене“ на Венера. Планетата на любовта ще бъде ретроградна до 29 януари и макар и много астролози да предвиждат немного добри развития в този период – надежда има. От една страна по-скоро не разчитайте на интуцията си – ще бъде доста замъглена до края на януари. От друга обаче, времето ще е добро за разкриване на истини между вас и партньора ви. Макар и това да е процес, често изпълнен с подводни камъни – здрава връзка може да се изгради само върху истината. Желая ви успех и ви стискам палци!

Рак

Скъпи Раци, не знам как да ви го кажа, но вашият домошарски знак, с усет към хубавата трапеза, точно в най-празничния (и калоричен) месец, ще бъде вдъхновен от Марс да се отдаде на уелнес практики. От понеделник започвате здравословно хранене, йога, фитнес, медитации... И така ще изглежда картината за вас в следващите четири седмици. Изглежда Раците ще са единствените ненадебеляли след Коледа. Не е зле, нали?

В събота се случва едно доста важно събитие  - пълнолуние в Близнаци. То кореспондира с новолунието в този знак, което беше преди шест месеца. Тогава за Раците настъпи период на изчистване и раздели. Не е лесно и в известен смисъл може да бъде съдбовно, но ще е за добро. Сега тази тендеция продължава. Дошло е времето да финализирате раздялата с всичко, което ви дърпа назад – травматични преживявания от миналото или токсични връзки. За вас разделите не са първо предпочитание, защото умеете да се привързвате твърде силно. Помислете за себе си и за перспективите, които сами затваряте, поддържайки излишни тежести в живота си. Добрата новина е, че макар и да ви се случва по трудния начин, обикновено когато вземете решение, то е окончателно. В тежките моменти потърсете подкрепа от близките, които наистина са до вас и ви мислят доброто. Това винаги ви дава сила.

Определно ретроградната Венера, която настъпва в неделя и ще се задържи така до 29 януари, няма да ви улесни живота. Особено при положение, че се „върти наобратно“ в Козирог и вашия дом на партньорствата. Което не сте изчистили от миналото – ще се завърне. Ще бъдете поставени пред избори, както и пред предизвикателства във връзките си. Ако държите ясна посока (а тя трябва да бъде само „напред“) и сте поставили добре отправните си точки как искате да се чувствате в живота и любовта – ще излезете по-силни, уверени и щастливи от този период. Успех!

Лъв

Още в понеделник Марс влиза в Стрелец и ви зарежда с енергия за флиртове и купони (доста от които вероятно ще се проведат в собствения ви дом). Настроението ви ще е празнично не просто защото месецът е такъв, а защото душата ви ще се радва. Очарователната ви лъвска аура ще блести с пълна сила и ще привлича всички около вас. Тъй като това ви зарежда много, съветът ми е да се отдадете на радостите от живота, които ви влекат. В леглото ви ще е не по-малко забавно и интересно, отколкото в социалния ви живот. Накратко – за следващите четири седмици ви се очертават игри, експерименти и наслади, Лъвове!

В събота ще се отвори добро влияние върху професионалната ви сфера. Пълнолуние в Близнаци осветява вашата зона на технологии и екипна работа и ви помага да завършите проектите си успешно. Особено, ако са свързани с технологии или ако можете да ги използвате, за да подсилите резултатите си. Периодът в следващите четири-шест седмици е подходящ за привличане на нови хора в екипа ви. Също – добре е да използвате това време за да засвидетелствате уважението си към тези, които са работили с вас добре до момента. В контекста на влиянието на Марс, за което вече ви разказах – едно фирмено парти за отпразнуване на добре свършената работа ще е много добра идея.

В неделя Венера става ретроградна за следващите 40 дни и ако използвате добре този период, той може да има благотворно влияние върху вас. Вгледайте се по-задълбочено в чувствата си и направете равносметка, дали ги изразявате достатъчно във връзката си, както и дали получавате взаимността, която желаете. Със спокоен подход и отворено сърце можете да постигнете много в това отношение.

Ретроградната Венера ще ви помага, ако искате да влезете във форма. Имате много добри аспекти за подобряване на хранителните си навици и физическата си активност под нейното влияние.

Дева

Вие сте от малкото късметлии, които няма да бъдат подтиквани от Марс в Стрелец да правят глупости в следващия месец, Деви. Червената планета влиза в този авантюристичен знак още в понеделник, но за щастие, при вас ще енергизира зоната на дома. За още по-голямо щастие, няма да ви направи изолирани домошари, а напротив. Ще отворите вратите си за гостувания, партита и други приятни празнични събития. Разбира се – малко вероятно е да минете без промяна в интериора. И тъй като Марс е рисков играч, имайте едно наум и не се наемайте с промени, които са по-мащабни от това, което ви е по силите. Нека по-скоро говорим за разкрасяване и подобряване, отколкото за ремонти.

В събота ще има пълнолуние в Близнаци и то много ярко ще освети вашата зона на успех. Натиснете педала на газта и довършете това, над което работите в последните шест месеца. Шансовете да постигнете забележителни резултати и за тях да се чуе, са много добри. Имате и добри аспекти за свързване с влиятелни хора или такива, които могат да помогнат за реализирането на плановете ви. Бъдете проактивни и търсете начини за популяризация.

В неделя настъпва събитието, за което се говори в последния месец сред хората, които се интересуват от астрология – Венера става ретроградна. Планетата на любовта ще се „върти наобратно“ в следващите 40 дни и никой от нас няма да се размине, без да е усетил влиянието ѝ. За Девите това ще се отрази в „обаждания“ от миналото. Ако имате ненапълно затворена предишна връзка – твърде вероятно е да се сблъскате по някакъв начин с нея. Не забравяйте, че в периоди на ретроградност най-доброто, което можем да направим е да си решим старите проблеми и да продължим начисто.

Обвързаните сред вас, които имат неизгладени различия с партньора, ще постъпят най-правилно, ако се опитат да намерят взаимно изгодно решение по наболелите въпроси. В случай, че не се справяте сами – не се колебайте да потърсите услугите на семеен терапевт. Гледайте на това като на добра инвестиция.

Везни

Вродените ви умения да се свързвате с хората, да им помагате и да общувате с тях, ще бъдат силно засилени в следващите четири седмици, Везни. Това влияние ще започне още в понеделник и „виновен“ за него ще е Марс. Колко подходящо е точно в празничния сезон да разперите крила и да бъдете навсякъде и с всеки, нали? Обърнете внимание най-вече на хората, с които общувате в ежедневието си – съседи, колеги и, разбира се, семейството ви. Общуването с тях ще бъде благотворно и за двете страни – те ще се почувстват чути и обгрижени, а вас ще зареди с положителна енергия.

В този период е възможно да откриете някой, с когото си пасвате интелектуално и бихте могли да изградите здраво партньорство. По-скоро се очертава платонична, отколкото любовна връзка. Но всяка истинска Везна умее да създава устойчиви съюзи на интелектуална и духовна основа и да взима най-доброто от тях.

Сигурно, понеже сме в края на годината, вече имате списък какво и кога трябва да се направи и чинно отмятате в него. Е, Луната ви е приготвила изненада в събота. Тогава ще изгрее съвсем пълна в Близнаци и изведнъж ще ви влее спонтанност, която ще бъде особено силна в последващите две седмици. Имате много добри аспекти за пътувания и разширяване на хоризонтите. Не се ограничавайте от мисли в тази посока. Нито в купуване на самолетни билети :)

В неделя настъпва така дългоочакваната (с леко напрежение) ретроградна Венера. До 29 януари за вас ще е най-удовлетворяващо и полезно да се свързвате със семейството и рода си и да се върнете към корените си. Това ще ви донесе особено омиротворение и сила за новата година.

Скорпион

Планетата на действието и експанзията Марс досега беше във вашия знак и ви беше преобразила като неуправляем ракетен снаряд (НУРС) с огромна енергия... Сега нещата стават една идея по-забавни, но не по-малко експлозивни, с влизането на Марс в Стрелец още в понеделник. Ще бъдете също толкова енергични, но вече и леко рискови играчи. През главата ви ще минат много ситуации от типа „Какво ще стане, ако...“ и ще реализирате доста от тях в следващите четири седмици. Важно е в този период да мобилизирате разума си, за да не предприемете неразумни дествия. Ако спазвате това условие, имате всички шансове да постигнете впечатляващи успехи.

Аспектите ви за печелени на пари под това влияние на Марс също никак не са за подценяване. Периодът е много добър за осребряване на някои от проектите, по които работите. Действайте, Скорпиони!

В събота ще се случи единственото за годината пълнолуние в Близнаци и това ще запали огън в дома на интимността и еротиката на вашия знак. Ще се разкрие вашата естествена форма – магнит от съблазън и отново ще имате много енергия за раздаване в тази посока. Необвързаните може лесно да се окажат с подходящ обект за изразходване на енергията, а обвързаните – да разнообразят много приятно времето с партньора си. Не е лошо да включите и малко спорт в програмата, за да може и да се съсредоточавате през деня, все пак.

В неделя Венера става ретроградна и това ще продължи до 29 януари. За вас това влияние е фокусирано върху комуникацията. Ако в последните шест месеца сте дали объркани сигнали на някого, подвели сте с думите си или пък вие сте били подведени – сега задачата ви ще е да изчистите тези недоразумения.

В този период е възможно да почувствате привличане и към някого, с когото имате чисто платонични отношения. Нямаме ясен отговор какво би станало, ако промените установените граници. Имам само предупреждение, че това може да е просто игра на ретроградната планета на любовта, а не сериозно увлечение.

Стрелец

Още в понеделник Марс влиза във вашия знак и вие преобразява в ходещ фойерверк. Даже много фойерверки. Планетата на действието влива толкова мотивация и желание за конкурентност у вас, че спешно трябва да започнете да канализирате силата си. Имате възможност не само да завършите текущите си проекти, а и да поставите началото на тези за първото тримесечие на 2022г. Няма да ви казвам как да го направите – това вие много добре знаете. Но ще вляза в ролята на ваш пазител от някои рискове. На първо място – не си позволявайте да се разпилявате в много дейности. Колкото и да се усещате уверени във възможностите си, не бива да пренебрегвате обективната реалност. Все пак е по-добре да свършите по-малко работа, отколкото да не успеете да завършите много работа, нали?

Вторият риск се крие в желанието, което ще имате да сте по-добри от конкурентите си. Прекаленото фокусиране в чуждата работа може да навреди на качеството на вашата. Просто вървете по своя път, това е.

В събота ще се случи единственото за тази година пълнолуние в Близнаци и за вас на преден план ще излязат връзките и партньорствата ви. В следващите четири седмици отделете внимание на състоянието на връзките, в които се намирате. Давате ли достатъчно, получавате ли адекватно? Дали наистина вървите в една посока с партньора си, налага ли се да се калибрирате отново? Все важни въпроси, отговорите на които биха ви помогнали да имате една по-спокойна 2022г.

Необвързаните да се огледат добре през уикенда, възможно е следващият им партньор да е по-близо, отколкото предполагат.

В неделя Венера става ретроградна и ще продължи да се „върти наобратно“ чак до 26 януари. Бъдете внимателни с импулсивността си, особено, когато се касае за любов или пари. Не всяка нужда, която чувствате, трябва (и може) да бъде мигновено задоволена. Опитайте се да гледате по-хладнокръвно и практично на живота, докато планетата на любовта е в ретроградност.

Козирог

За вашия работлив и целенасочен знак настъпва време, за нещо, което ще нарека „градивна почивка“, Козирози. В понеделник Марс влиза в Стрелец и вашия дванайсети дом – домът на транзитите между начало и край, мъдростта на приключването и излекуването. До края на годината за вас е време за събиране на сили, мисли и подреждане на планове. Оставете съзнанието си да почива и не го напрягайте твърде много с текущите задачи. След това се отпуснете още малко и си позволете да се реете в собствените си мисли и да чувате вътрешния си глас. Добре ще е в тези моменти да обръщате внимание на идеите си и дори да ги записвате. Не подценявайте нищо от онова, което чувствате, сънувате или просто интуицията ви подсказва. Нещата, които ще сътвори съзнанието ви в този период най-вероятно са плод на това, което наистина искате и към което ще се стремите следващата година.

Ще се почувствате добре, ако под това влияние на Марс поразчистите около себе си. От ненужни вещи, през ненужни скрупули та чак до натоварващи хора – освобождаването на това пространство ще ви подейства живително. А и кога, ако не сега – в края на годината, докато Марс е в Стрелец?

В събота ще има пълнолуние в Близнаци и то ще ви даде мотивация да отметнете листа със задачи по организация на празниците. Обаче се опитайте да се отдадете на удоволствието от това, вместо да се товарите с очаквания, че всичко трябва да бъде изпълнено перфектно.

Веднъж на осем години Венера е ретроградна в Козирог и това събитие ще настъпи именно тази година. От 19 декември до 29 януари планетата на любовта ще се „върти ретроградно“ така, че да ви даде ексклузивно време за преоценка на връзките ви. Периодът е много подходящ да осъзнаете нуждите си, да определите доколко сте ги заявили и доколко те са посрещнати, както и дали има какво още да дадете за връзката си. Обикновено истинската равносметка включва не само моментната картина, а и миналото, както и визията ни за бъдещето. Сега имате всички условия от планетите да достигнете до много полезни заключения.

Водолей

В понеделник Марс влиза в Стрелец и мощно захранва най-любимия ви сектор – този на общуването с други хора и, естествено, блестенето сред тях. В следващите седем седмици ще се чувствате най-комфортно в ролята си на този, който събира хората около себе си. В празничния сезон може да организирате сбирки с приятели, които да сгреят сърцата на всички. Обвързаните имат много добри аспекти да се забавляват с половинката си и да заздравят връзката си по този начин. Излишно е да казвам (но ще го кажа), че необвързаните ще излъчват достатъчно чар, че да привлекат много възможни партньори.

Това влияние далеч не се ограничава само с приятното прекарване с приятели. Периодът е добър за работа в екип, както и за съставянето на нови екипи. Използвайте умението си да запалвате искра у другите, за да привлечете нови съмишленици и да помогнете на целите си. Под това влияние на Марс имате много добри аспекти да установите добри отношения дори с хора, с които не сте си взаимно симпатични. Бъдете над нещата и подайте ръка, дори и предпазливо.

Към този благотворен Марсов период се присъединява и пълнолунието в Близнаци, което ще настъпи в събота. То ви дава четири седмици, които са много подходящи да промотирате и рекламирате себе си. Не пропускайте да насочите светлините на прожекторите към уменията и резултатите си – ще има ефект.

В неделя настъпва събитие, за което отдавна се говори в астрологичните среди – Венера става ретроградна. Периодът ще продължи от 19 декември до 29 януари и никак не е без значение за всеки един от нас. Що се отнася до Водолеите – вие ще преживеете класическата ретроградност на планетата на любовта. Докато тя се „върти наобратно“ вие ще трябва да поставите точка там, където формално нещата са приключили, но сърцето още ви напомня за преживяването. Бих искала да ви насърча да не гледате повърхностно на тези процеси и да положите усилия наистина да се излекувате от старото. Помислете от какво имате нужда, за да приключите – последен разговор, някакъв ритуал или нещо друго? Ако отделите достатъчно внимание на това и наистина се погрижите за сърцето си, пътят ви напред ще е много по-чист и обещаващ. А какво по-хубаво от това в началото на една нова година?

Риби

В понеделник Марс ще влезе в Стрелец и ще ви захрани с достатъчно енергия за да преизпълните плана със задачите си още преди празниците. Тази позиция на червената планета ще се задържи чак до 24 януари и ще енергизира много силно вашата кариерна зона. Периодът определено е подходящ за поставяне на нови предизвикателства. Много важно за вас ще бъде да създадете полезни контакти. Ще трябва да сте проактивни и да се целите високо. Нямате причина за притеснение, дали ще бъдете добре приети – излъчването ви на уверен професионалист ще върви две стъпки пред вас и ще топи ледовете. За да свършите повече неща – не се нагърбвайте с всичко сами, а делегирайте. Като цяло – очаква ви силен край на тази година и обещаващо начало на новата.

В събота пълнолунието в Близнаци насочва фокуса ви към дома, семейството и роднините. Ще се чувствате най-добре в собствената си територия и с най-близките си хора. Възможно е да ви обземе желание за преподреждане и основно почистване, идеята не е лоша. Освобождаването на пространство от стари неща ще ви подейства освежаващо. А и ще изчистите енергията на дома си, за да захраните с нова – на уют и празници. Обърнете внимание и на тези ваши роднини, с които не се разбирате перфектно. Ако подадете ръка и успеете да осъществите поне любезна, ако не сърдечна комуникация, ще бъдете удовлетворени.

В неделя Венера става ретроградна и това събитие никак не е маловажно за астрологичния ви план. Планетата на любовта ще се „върти наобратно“ до 29 януари и за всички нас ще носи различни предизвикателства. За вашия знак това е време за интроспекция и за оценка на това как се поставяте във връзките си. Дали сте там, където искате да бъдете или просто предпочитате да мислите, че е така? От какво имате нужда, как може да го получите? Все важни въпроси, отговорът на които може да определи евентуални бъдещи решения. За необвързаните това ще помогне да настроят по-добре радара за търсене на нови партньори, а на обвързаните ще даде посоката, в която искат да градят.

В периода на ретроградна Венера имате зелена светлина да разкарате всички натоварващи хора от живота си и да продължите на чисто. На ваше място бих се възползвала :)

Надя Брайт се занимава с психология, пилатес и стендъп комедия сериозно, а астрологията й е само за забавление. Както би казал любимият ѝ сър Пратчет – имала е един свой съпруг и няма да броим колко чужди. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Ако искате да ви разсмее, следвайте я в тик-ток, фейсбук, инстаграм, само не и в живота, защото е опасна за живота. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея. 

Вече можете да я откриете и в книжарниците, на полицата с бестселъри :). Нека и скептичните се уверят в това, което ние отдавна си знаем. Надя може да пише не само хороскопи :) А снимките на Борис Мутафчиев с "Миша" са колкото красиви, толкова и забавни. Можете да ги разгледате в албума Миша обикаля България. 

Последно променена в Понеделник, 20 Декември 2021 10:22

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам