logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт - 29.11 - 05.12

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт - 29.11 - 05.12 Star photo created by lookstudio - www.freepik.com

Автор: Надя Брайт

Овен

Седмицата започва изненадващо за добрите чеда на знака Овен! Даже не мога да кажа в каква посока ще е изненадващото, но се вижда, че по-скоро ще е за добро. В понеделник Марс и Нептун се срещат много приятелски и страстта на единия, съчетана с мечтателността на другия ще повлияе най-вече на комуникацията ви. Възможно е да се свържете с хора, които са на разстояние половин свят от вас и да разгледате евентуални съвместни проекти заедно (или пък любовни, знам ли).

В по-близък радиус около вас също ще е интересно. Нептун ще засили интуицията ви многократно и ще започнете да засичате като радар фалшивите изказвания и намерения. Под влияние на Марс ще искате веднага да изясните ситуацията и да въведете истината. Не съм сигурна, че това е най-печелившият ви ход в този момент. По-добре просто запомнете какво сте открили и го използвайте вбъдеще.

В събота имаме новолуние в Стрелец и слънчево затъмнение в същия знак. Тези събития ще провокират у вас желание за приключение, пътешествия и събаряне на някои ваши вътрешни граници. Тоест – във всеки смисъл на думата – кръгозорът ви ще се разшири и желанието за нови територии ще ви подтикне към различни планове. В следващите две седмици е възможно много Овни да се сдобият със самолетни билети, да започнат нови начинания в службата и да експериментират в личния си живот. Това новолуние кореспондира с пълнолуние в Стрелец през юни 2022г., така че е твърде вероятно нещата, които в момента планирате да се отразят на позицията, в която ще се намирате след шест месеца.

Телец

Седмицата ще върви под знака на общуването и свързването с хора, Телци. Близки и далечни, ще имате нужда да усещате връзка с тях.

Започваме в понеделник, когато Марс и Нептун се срещат и активността на единия, зедно с мечтателността на другия ви зарежда с желание за комуникация. Тъй като не само ще имате желание, а и за вас ще бъде добре да го направите, съветвам ви тази седмица да не губите време, а да се свържете с възможно най-много от приятелите си, за да се чуете как сте. Също – в този период имате „Да“ от планетите за създаване на нови приятелства или поне добри и интересни познанства.

В събота ще имаме новолуние и слънчево затъмнение в Стрелец и следващите две седмици кръга на гореописаното влияние ще се задълбочи и стесни. Имам предвид, че отново ще имате нужда от общуване, но този път на дълбоко лично и интимно ниво. Обвързаните да обърнат внимание на половинката си, може би точно сега е моментът да осъществите нещо, което той/тя отдавна иска да направите. Съвместните дейности с партньора ще ви дадат тази енергия, от която се нуждаете в момента. Обвързаните отскоро може да вземат решение да предприемат следваща по-сериозна стъпка във връзката си. За необвързаните Телци стои много сериозен шанс да открият, че някой от сегашното им обкръжение не само иска да е с тях, а и е наистина подходящ, за да се впуснете във флирт и може би – нещо по-сериозно.

Близнаци

Дано да сте си починали добре през уикенда, Близнаци! В понеделник Марс и Нептун се завихрят в любовен танц и за вас това се отразява в свръх продуктивност и огромно желание за работа. Марс е активен и експанзивен, а Нептун пък е креативен и ви кара да мислите, че всичко е възможно. И двете планети ще захранват кариерния ви сектор и не виждам какво може да ви спре да се хвърлите в покорявване на нови хоризонти. Искам само да ви предупредя нещо – Нептун има навика да изкривява реалността. Затова не се подвеждайте напълно по примамливите визии за бъдещете, които идват в главата ви. Също така - не си позволявайте да минавате като хала през задачите и да не обръщате внимание на детайлите. Това, че имате вятър в платната, не означава, че не трябва да носите пълна отговорност за състоянието на лодката си.

В събота новолунието и слънчевото затъмнение в Стрелец ще изведат съюзите на преден план за вас. Независимо дали става дума за личния ви живот или за бизнес начинанията ви – обърнете внимание на двойките, в които участвате. От една страна – това е вашата формула за успех  да бъдете в тандем. От друга – сега е моментът да калибрирате отношенията с партньорите си и да ги заздравите. Разбира се – това ще се получи най-добре, ако използвате вродената си дипломация и веселост и не влизате в тежки преговори. Имайте предвид, че това новолуние кореспондира с пълнолуние в Стрелец през юни 2022г., така че какво посеете сега – твърде вероятно е да го пожънете след шест месеца.

Рак

Седмицата започва страстно и на ваше място бих се възползвала от това влияние, Раци! Марс и Нептун се срещат в понеделник, но по-интересното е коя планета в кой ваш сектор трепти. Марс – олицетворението на страстта е в Скорпион и нажежава и вашите страсти, а мечтателния Нептун ще бъде в зоната ви за приключения. Необвързаните да мислят за срещи и флиртове! Дори в момента да нямате нещо на хоризонта – огледайте се, със сигурност тази седмица ще излезе някой интересен обект. Обвързаните да осовбодят фантазията си и да пофлиртуват и съблазняват собствения си партньор. Може да се окаже, че тази седмица ще се превърне в запомнящо се събитие във вашата двойка.

В събота новолуние и слънчево затъмнение в Стрелец слагат началото на много силен период за вашите здравословни навици. В първите две седмици след събота можете да поставите стабилни основи на здравословна рутина за следващите шест месеца. Надявам се, че е излишно да ви казвам каква инвестиция във вас самите би бил един по-здравословен режим. Ако искате да откажете цигарите или пък да промените хранителния си режим с по-здравословен – не се колебайте да предприемете действия сега. Действайте разумно и съставете план. Много е важно наистина да осъзнаете, че тези неща се случват с последователност, а не с радикални промени. Няма да е лошо да въведете и някакъв тонизиращ спортен режим в ежедневието си. Или пък – ако вече имате такъв, може би е време за промяна и вдигане на нивото.

Лъв

Интересно започвате седмицата, Лъвове. Още в понеделник, когато Марс и Нептун се срещат, във вас започват да се борят различни желания и мисля, че тази битка ще се успокои, ако просто успеете да се отдадете на всичките. От една страна ще ви се иска да си оставате вкъщи и да се вглъбявате в собствените си мисли. Това никак не е лошо, защото най-вероятно ще ви донесе творческо вдъхновение. А, както знаем – творческото ви вдъхновение ви води към добри резултати.

От друга страна – ще имате желание за флиртове и за игри. Една от игрите, на които ще ви се играе е на (голяма) котка и мишка. Явно ви се е включил ловният инстинкт в любовта. Изглежда забавно и в крайна сметка – защо не? Надявам се само, че няма да забравите, че всъщност си имате работа с хора, а не с плячка. Когато стигнете до консумиране на флирта си, все пак е добре да останете етични. И за да не звуча прекалено отвлечено – просто се обадете на човека в деня след секса, Лъвове!

В събота имаме новолуние и слънчево затъмнение в Стрелец. Това силно активира вашия дом на слава, романтика и идни поколения. Което означава, че ще се чувствате във вихъра си. Имате „Да“ от планетите за партита и всякакъв вид събирания на които да блестите. Също – помислете си къде искате да бъдете в живота си на 14 юни 2022, когато ще е пълнолунието в Стрелец и съставете план как ще стигнете до там. Отново ще повторя – слава, романтика и идни поколения... Може би някое бебче чака да го планирате до следващото пълнолуние в Стрелец?

Дева

Още в понеделник започнете да мислите за всичко през призмата на числото две. И по-точно – за двама души. Независимо дали става дума за личния или професионалния ви живот – ще имате успех, ако работите в тандем. Особено, ако се впускате в нови начинания – мислете кой ще е човекът, с когото да ги осъществите. Такова ще бъде влиянието над вас от срещата на Марс и Нептун в понеделник. Обвързаните Деви ще чустват особено силно желание да се свържат с партньора си през различни дейности и е най-добре да се отдадете на това. Не само ще прекарате приятно време заедно, а и ще заздравите връзката си по този начин.

В събота ще има новолуние и слънчево затъмнение в Стрелец. Това е много силна комбинация и мощно влияние. За вас е подходящо да ползвате следващите четиринайсет дни за две неща – почивка и планиране. Започвам с почивката – от намаляне на темпото, до пълно спиране на работа всичко е добре дошло в този период, за да презаредите батериите. Просто наистина имате нужда от свежи сили и пренастройка. Що се касае за планирането – сега имате възможност да поставите задачи и планове за времето до 14 юни 2022, когато е пълнолунието в Стрелец. Помислете къде искате да сте в живота си в личен и кариерен план на тази дата и в следващите две седмици изградете план с последователни стъпки, който да следвате, за да постигнете визията си. Обаче не бъдете връх амбициозни при поставяне на целите си, а послушайте сърцето си. Наистина трябва да правите това, което вие искате, а не което смятате за най-добро според обществените норми.

Везни

Силно начало на работната седмица за вас, Везни. Всъщност, добрите влияния от понеделник може да се използват и навсякъде извън работата за креативно решаване на проблеми. Но нека обясня какво имам предвид. В понеделник Марс и Нептун се срещат в приятелски танц. Червената планете ще влияе на креативността ви и ще я засилва, а Нептун ще ви дава този естествен поглед над нещата, от който сякаш виждате кое къде точно е поставено в картината. Тази седмица е много подходяща да сложите на масата нерешените си проблеми и да потърсите правилните ходове за тях. Имате и много добри аспекти за работа в екип, както и за привличане на творчески личности. Значи, ако сега решите – можете да стартирате някакъв нов и по-разчупен проект.

В събота ще има новолуние и слънчево затъмнение в Стрелец. Това ще активира зоната ви на общуване и изяви. Ще блестите на някакви местни сцени – събития в службата, организации в квартала, събирания с приятели и подобни. Възможно е да се запишете в клуб по интереси или пък да организирате някаква творческа „извънкласна дейност“. Едва ли има нужда да обяснявам на Везни колко добре ще се чувстват в подобна роля. Влиянието на новолунието е най-силно в първите две седмици, но може да продължи до шест месеца. Така че – знам ли, може пък от забавните проекти сега да излезе някакво по-дългосрочно занимание.

Скорпион

Отново сте главно действащо лице, Скорпиони! И как няма? Марс е цял месец във вашия знак, а определено комбинацията на червената планета със Скорпион е доста експлозивна. В понеделник червената планета се среща доста любовно с Нептун, който пък е в дома ви на славата. И какво следва? Супер магнетични Скорпиони, които не се страхуват да използват чара си... При това – ще го използвате във всяка сфера на живота. От омагьосване на шефовете си с новия си проект, до въвличане на любовни жертви в нови афери. Имайте предвид, че вибрациите, които излъчвате ще бъдат толкова силни, че някой може да се заблуди, че изпитвате по-дълбоки чувства, отколкото реално изпитвате. Колкото и да ви харесва играта на съблазняване, все пак няма да е лошо да откривате картите по малко, за да няма заблудени и наранени накрая.

Ако имате обект на интерес, ще спечелите, ако смените тактиката спрямо него/нея и се отдръпнете за малко. Нека успее да ви види в целия ви блясък и сам/а ви потърси!

В събота ще има новолуние и лунно затъмнение в Стрелец. За вас това е страшно благоприятен период да подредите финансите си, както и кариерните си амбиции. По отношение на парите – седнете много сериозно и прегледайте бюджета си – за какво харчите, колко ви трябват, от къде могат да дойдат и какво да съкратите. Може да се консултирате с финансов експерт. По отношение на кариерата си – помислете си къде искате да сте през юни 2022г. (пулнолуние в Стрелец) и дали от работното място, на което сте в момента, можете да постигнете тези цели. Имайте предвид, че новолунието действа най-силно през първите две седмици, но влияе шест месеца напред, в случай че сте си направили план и го следвате.

Стрелец

Тази седмица ще бъдете чувствителни, Стрелци, но няма да е никак лошо. Започваме още в понеделник, когато Марс и Нептун се засичат в мила среща и това активира за вас зоната на семейството. Цяла седмица ще имате желание да сте си вкъщи и с най-близките. Възможно е да се насочите за съвет, утеха или просто за да се заредите с положителна енергия от силна женска фигура във вашете семейство. Тъй като това желание за общуване с нея няма да е случайно, най-добре за вас ще е, ако приемете от нейния подход към живота и видите някои от ситуациите си през нейните очи.

В събота ще се случи нещо много силно за всички Стрелци – новолуние и слънчево затъмнение именно във вашия знак. Освен това е последното от лунните събития за Близнаци-Стрелец, които се случваха от юни 2020г. насам. Именно това прави деня много подходящ за поставяне на нови цели и градене на планове. Само че този път има лека уловка за Стрелците – не трябва да бързате. Този ден слага началото на по-устойчиво планиране, на гледане към дългосрочни цели. Мислете внимателно, може би дори за две години напред. Поставете си първо приоритети, без да бързате. Конкретните стъпки ще дойдат после. Може би ще трябва да се върнете и малко назад, за да оцените какво и как сте направили до тук. Изобщо – в следващите две седмици ви предстоят равносметки и дългорочни планове, но вярвам, че това ще ви изведе на светъл и широк път към нещо ново.

Козирог

В понеделник приятелска среща между Марс и Нептун ще ви направи особено социални и популярни през тази седмица Козирози! Обикновено не се стараете да запомните нечие лице, преди да сте опознал личността зад него, но сега ви предстои да се срещнете с много хора и като че ли това ще ви хареса. Явно имате нужда отвреме навреме да бъдете звездата на компанията. Разбира се, когато говорим за Козирог, едва ли можем да очакваме да е щастлив от повърхностни преживявания. Седмицата е подходяща да участвате в благотворителни инициативи или пък да свършите нещо полезно за някой нуждаещ се по собствена инициатива.

В събота ще има новолуние и слънчево затъмнение в Стрелец. Нещо повече – това е край на цикъл на лунни събития за Стрелец и Близнаци, които се случваха от юни 2020г. и няма да се повторят в следващите осем години. За вас това е време да сложите край на нещата в живота си, които така или иначе са на приключване, но вие се държите за тях. Може би това ще е някаква лична връзка или работен проект, или пък ще трябва да изоставите някакво свое вярване, което ви държи на определено място в живота. Каквото и да е – не се страхувайте, защото имате много благотворно влияние за излекуване от този край. А всеки край отваря вратата за ново начало, така че в следващите шест месеца ще видите нещо ново и хубаво пред себе си.

Водолей

Седмицата е особено подходяща за планиране на финанси и за нови бизнес начинания, Водолеи. В понеделник Марс и Нептун ще се срещнат в приятелска среща и това ще ви даде тласък да организирате паричните си потоци. За вашия знак е много важно това да се прави регулярно и в подходящото време. Все пак – вие обичате да харчите, но мразите да оставате без пари, така че планирането е винаги от помощ. Що се отнася до бизнес идеите – ще ви се получи най-добре, ако съберете хора, в чиито таланти вярвате и си организирате брейнсторминг. Имате визионерска дарба да улавяте подходящите идеи и тази седмица е подходящо тя да се развихри.

В събота ще се случат много важни събития за вашия свързващ знак – новолуние и слънчево затъмнение в Стрелец. Това ще е краят на лунните събития Близнаци-Стрелец от юни 2020г., които няма да се повторят в следващите осем години. Освен това е свързано с пълнолунието в Стрелец през юни 2022г. Сигурно разбирате накъде бия – ще има дългосрочни цели. За вас, Водолеи, дългосрочните цели ще са свързани с това с какви хора се обграждате и с какъв екип работите. Дайте си сметка какъв е животът, който искате, към какво се стремите и какви трябва да са хората около вас, за да постигнете това. Такива ли са тези, с които общувате и работите в момента? Трябва ли нещо да се промени? Как да привлечете хора, с качествата, които търсите? На тези и на други подобни въпроси ще може да намерите отговорите в следващите две седмици (ако ги търсите). После ще е по-лесно, защото остава само да си изпълните решенията.

Риби

Седмицата започва с гениални идеи, Риби! Вашият повелител Нептун се среща не с кого да е, а със супер активния Марс и то – още в понеделник. Това не само зарежда креативното ви мислене, но и дава посока на идеите ви, така че да ви свършат работа. Разбира се – доверете се на собствения си начин и просто оставете мисълта ви да се рее, докато идеите поникнат (или влязат) в главата ви. Що се касае до прилагането им на практика – може да организирате брейнсторминг с екипа си или с други хора, на които имате доверие и да потърсите най-добрите начини за това.

Ще имате благотворно влияние както да запишете някакви курсове за самоусъвършенстване, така и да водите подобен курс и да преподавате на други хора. Или пък да запишете видео на интересна за вас тема и да го пуснете в мрежата. Изобщо – просветителските ви възможности ще бъдат на ниво.

В събота има много важни събития – новолуние и слънчево затъмнение в Стрелец. Нещо повече – това слага край на лунните събития Близнаци-Стрелец, които се случваха от юни 2020г. насам и няма да се повторят в следващите осем години. Това новолуние кореспондира с пълнолуние в Стрелец през юни 2022г. Тоест – сега е момент за планиране. Във вашия случай – кариерно планиране. В следващите две седмици обмислете добре какво искате за себе си в кариерен план и дали някакви промени или изкачвания по кариерната стълбица са ви приоритет. Защото ако са – трябва да поставите стъпките за действие сега и да почнете да ги следвате. Простто възможността от това новолуние е много добра и не е за изпускане, ако имате подобни амбиции.

Надя Брайт се занимава с психология, пилатес и стендъп комедия сериозно, а астрологията й е само за забавление. Както би казал любимият ѝ сър Пратчет – имала е един свой съпруг и няма да броим колко чужди. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Ако искате да ви разсмее, следвайте я в тик-ток, фейсбук, инстаграм, само не и в живота, защото е опасна за живота. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея. 

Вече можете да я откриете и в книжарниците, на полицата с бестселъри :). Нека и скептичните се уверят в това, което ние отдавна си знаем. Надя може да пише не само хороскопи :) А снимките на Борис Мутафчиев с "Миша" са колкото красиви, толкова и забавни. Можете да ги разгледате в албума Миша обикаля България. 

Последно променена в Понеделник, 06 Декември 2021 18:50

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам