logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт - 22.11- 28.11

Автор: Надя Брайт

Овен

Две дати тази седмца ще са важни за вас, Овни, като и двете ще ви донесат благотворни влияния. Според мен седмицата ви ще е балансирана и изпълнена по-скоро с приятни емоции.

Започваме със сряда, 24 ноември, когато Меркурий се пренася от Скорпион в Стрелец. Досегашното положение на планетата на комуникациите ви караше по-скоро да избягвате публични изяви и да нe се изказвате много на висок глас. Е, време е това да се промени. Стрелецът определено ще ви даде не само енергия, но и възможности да блестите пред публика. Помислете дали нямате някоя идея, която искате да презентирате пред шефовете си, например. Също – не лишавайте приятелите си от своето присъствие – по всичко изглежда, че ще бъдете доста забавна компания. Не знам дали е нужно да го казвам, но... необвързаните може да използват следващия месец да се покажат в най-добрата си светлина пред потенциални гаджета.

В събота, 27 ноември, Луната влиза в своята последна четвърт в Дева. За вас това е много добър период да балансирате работата и личния живот и да канализирате енергията си. Имате нужда от това, защото по правило се чувствате много можещи и обичате да се захващате с много неща. Все пак и за вас, и за инициативите ви е добре, когато сте по-концентрирани. „Подреждане“ на личните контакти също е добра идея в следващата седмица. Помислете кой кой е в живота ви и колко от вниманието си следва да му отделяте. Понякога пренебрегваме истински важните си хора, заради контактите в ежедневието си, например. Подобни равносметки винаги действат умиротворително, така че предвиждам в близкото бъдеще много спокойни Овни, пълни с енергия за изяви (и може би – с нови гаджета).

Телец

Да бъде страстно и динамично, Телци! Седмицата ви е подготвила две много благотворни астрологични събития и направо нямам търпение да ви ги разкрия!

Първо – в сряда, 24 ноември, Меркурий излиза от Скорпион и влиза в Стрелец. Това направо подпалва желанието ви за секси забавления и еротични приключения. В последващия месец това, което тайно ще искате най-много, е да се приберете в спалнята си с обекта на желанията ви. Надявам се, че за обвързаните обект на желанията им ще са собствените половинки, разбира се. Може да ползвате този период за да се сближите в интимен план, изпробвайки нови неща и споделяйки фантазии. Също така – в разговорите след „това“ може да се случат наистина сближаващи моменти, заздравяващи връзката ви. 

Необвързаните да пуснат сексапила си на свобода. Шансовете да привлечете някой, който най-малкото е на същата вълна за забавления, никак не е малък. Може и да не излезе някаква много сериозна връзка от това, но поне няма да сте загубили времето, с което Меркурий в Стрелец ви дарява.

В събота, 27 ноември, когато Луната е в последна четвърт и Дева, ще получите прилив на енергия за творчество, страстно преследване на целите си и желание за слава. Не се противете на този порив и не се подвеждайте по вродената скромност на работливия ви знак. Заслужавате да осребрите труда си по всички възможни начини, дори и това да означава да получите публично признание. Ако имате някакъв творчески проект (дори и да е свързан с хобито ви) – представете го на света около датата на тази Луна. Тя ще ви покровителства и ще ви помогне да получите необходимия отклик от околните.

Близнаци

Тази седмица слага начало на период на изясняване, уреждане и изобщо – на подреждане на нещата в живота ви по начина, който вие ги искате. Няма да стане от самосебе си обаче, ще трябва да приложите много от типичните умения на Близнаците.

Започвам с това, че на 24 ноември – сряда, Меркурий излиза от Скорпион и влиза в Стрелец. Това ви дава зелена светлина до към 13 декември да договорите всичко все още недоговорено в живота ви. Ако някоя сделка ви „виси“ или се стремите към нещо, но нещата са „на кантар“ – дайте газ в тази посока. Трябва много добре да премислите как ще поставите ситуацията така, че да излезете с желания резултат. Преценявайте добре от какво и кого зависи да се случи каквото вие искате и подходете уверено и дипломатично в тази посока. 

Горното важи и за личния ви живот. Ако имате някакви колебания какво се случва във връзката ви или пък не се движи точно в посоката, в която вие желаете – може да започнете разговори с партньора си по темата. Разбира се по-разумно е целта ви да не бъде да се налагате, а да изясните ситуацията и да достигнете до общо решение, което ще радва и двете страни. Всъщност – това е по-трудният резултат, но Меркурий ще ви помогне.

В събота Луната ще е в последната си четвърт в Дева и ще освети вашата зона на дома. Обаче не става дума за материално подреждане на дома, а за свързване с вашите близки. Обърнете се към дълбоките си чувства – тези, които не изкарвате на повърхността в ежедневието си и се опитайте да ги изразите. Не мога да ви гарантирам, че ще срещнете мигновено разбиране, но ще е начало на път, който ще укрепи духа ви и ще свали невидима тежест от вас.

Рак

Скъпи Раци, седмицата ви подготвя да затворите годината подредено и по-скоро уверени и силни, отколкото изтощени.

На първо място в сряда, 24 ноември, Меркурий ще излезе от Скорпион и ще влезе в Стрелец. Това ще насочи вниманието ви към предпразничен период на здравословен живот. Разбира се, не става дума за строги диети и изтощителни спортни програми точно преди Коледа. По-скоро ще направите дребни, но все пак съществени промени в начина си на живот, които ще ви накарат да се чувствате и изглеждате по-добре. И между другото – такива промени са най-устойчиви от гледна точка на навиците. 

Също така Меркурий в Стрелец ще ви помогне да си подредите работните задължения, така че да не се задъхвате под тяхната тежест и да имате ясна визия кое след кое трябва да се свърши. Това е много важно за психическия ви баланс. Както и за изпълнението на задачите ви, разбира се.

Друга важна подредба, която може би няма да е лесна, но ще ви помогне да дишате по-леко ще се случи с последната четвърт на Луната в Дева на 27 ноември, събота. Тогава ще обърнете внимание на заобикалящата ви среда и по-конкретно на хората, които я съставят. Възможни са важни прозрения за хора със скрити намерения или пък за такива, които заслужават повече от доверието ви. Ако имате някаква приятелска връзка, за която се колебаете, колко точно е добронамерена – Луната ще освети истината. Бих казала, че това също е много добро развитие, за да може да посрещнете празниците с лекота в сърцето.

Лъв

Хороскопът започва много силно и определно много по лъвски тази седмица, скъпи представители на царствения знак на зодиака!

В сряда, 24 ноември, Меркурий ще излезе от Скорпион и ще влезе в Стрелец и гривата ви изведнъж ще заблести. Отварят ви се чакрите за купони, изяви и романтични преживявания. Не се противете на това влияние – и без това тези неща толкова добре ви се отдават... Използвайте периода до 13 декември за да озарите с присъствието си правилните места. А кои са тези „правилни места“ зависи от това какво искате в живота си в момента. Ако искате повече романтика и любов – вложете се в омагьосване на партньора и обекта на интересите ви. Ако имате някаква служебна цел – презентирайте я пред хората, които ще имат значение за постигането ѝ. А ако просто ви се купонясва – подберете най-добрите компании за това.

В събота, 27 ноември, Луната ще е в последната си четвърт в Дева. Имате много добри влияния (и горещо ви съветвам да се възползвате от това) да изчистите бюджета си от излишни разходи и да планирате финансите си за празничния период. Не се поддавайте на самоувереността си, че всичко ще бъде наред, без да гледате в детайлите. Подсигурете се навреме, за да не се изненадате точно на Коледа. Също – тази фаза на Луната е подходяща да инвестирате в служебния си имидж. Обърнете внимание на това как сте представен като професионалист в мрежата – може да се окаже много мъдър ход.

Дева

Седмицата поставя началото на период на стабилност за вас, Деви. Важно е обаче да не пропуснете влиянията, които ще ви помогнат да постигнете баланс. И тук говорим за вътрешен баланс, който пък ще ви послужи за основа на развитие на нещата, които искате да имате или да постигнете.

Влиянията на Меркурий и Луната като че ли се припокриват и съединават за вас. В сряда, 24 ноември, Меркурий излиза от Скорпион и влиза в Стрелец, а в Събота, 27 ноември, Луната навлиза в последната си четвърт и ще бъде в Дева. 

До 13 декември за вас ще е период на равносметка и отделяне на време за себе си. Имате нужда и от двете. Посветете време да отбележите и да зачетете подобаващо успехите, които сте постигнали тази година. Това трябва да дойде преди да си поставяте задачи. За да продължите напред ще трябва да осъзнаете силните си страни, както и какво ви носи удовлетворение. В този период се постарайте да намерите време за дейности, които ви носят радост. Имате по-добри аспекти за усамотение и релакс, отколкото за социализиране и сбирки с други хора. Не си позволявайте да чувствате вина, че се „глезите“. Това ви е необходимо за да превъртите колелото към следващата година. 

След сряда ще е подходящо да изгладите някакви конфликти в семейството, ако има такива. Сега ще сте по-склонни към разбиране и компромиси, както и ще можете по-ясно да формулирате какво искате вие в тази ситуация. 

Като цяло – добре е да се отдадете на центриране във и за себе си. Приемете, че вие сте най-ценното си притежание и трябва да се погрижите за него. Тази грижа включва не само релакс на тялото и ума, но и позитивна себерефлексия и обръщане на поглед към нуждите ви.

Везни

Седмицата слага начало на все любими ваши неща, Везни! Ще има много контакти с различни хора, и партита и, естествено, няма да минете без духовни преживявания. Нека разгледаме астрологичните събития едно по едно.

Първо, в сряда 24 ноември, Меркурий излиза от Скорпион и влиза в Стрелец. Това слага началото на партитата, за които споменах. Разбира се – не говоря просто за някакви купони, все пак вие сте Везни! Говоря за интересни преживявания, събирания с различни групи хора и вашето ярко присъствие под светлините на прожекторите. Ще обърна внимание на две неща. Едното е да не се отдавате твърде много на декадентски изяви и да обръщате внимание на харчовете си. Другото е да се оглеждате сред приятната атмосфера кой от новите ви познати би могъл да бъде полезен за нещо сериозно.

В събота, 27 ноември, Луната ще е в последната си четвърт в Дева. Това ще отключи мощно интуицията ви и може да ви донесе важни прозрения. За да достигнете до това ниво на отваряне на подсъзнанието обаче е добре да си осигурите спокойно време насаме със себе си. Просто пуснете на свобода всичките си мисли и емоции и изберете тези, които интуицията ви насочва, че може да са важни. Също – под влияние на Луната е добре да оставите негативните чувства назад. Това е някакъв вид духовно лечение за вас. Ако таите в себе си болка или обида, опитайте се да я прегърнете и да я пуснете да излезе извън вас. Това ще ви накара да се почувствате по-леки и ще отвори пространство за нови положителни емоции.

Скорпион

Както винаги – предстои седмица, в която нищо не е точно такова, каквото изглежда, Скорпиони. Обаче вие можете да обърнете нещата в своя полза (както винаги).

В сряда 24 ноември Меркурий излиза от вашия знак и влиза в Стрелец. Това поставя край на периода, в който бяхте главно действащо лице под всеки прожектор. Сега ставате по-тихи и вглъбени, като фокусът ви се насочва към практичния лукс и въпросът кое е наистина ценно. В периода до 13 декември ще имате възможност да изясните това за себе си, както и да направите стъпки по установяването на по-добре осигурен начин на живот. Каква е правилната посока на действие, за да се случи това, ще разберете ако се вслушате в себе си. Меркурий ви влияе на соматично ниво, така че трябва да бъдете много внимателни към сигналите, които тялото ви дава. Проявете наблюдателност какви телесни усещания предизвикват у вас определени мисли и идеи и вземете тази информация под внимание. Избягвайте да влизате твърде много в размисли за чуждите проблеми, защото това ще ви разфокусира от вашия собствен път.

На 27 ноември, събота, Луната ще е в последната си четвърт в Дева. За вас това е събитие, което активира зоната на партньорствата и колаборациите. В служебен план ще имате успех, ако действате в тандем. Особено, ако работата ви е свързана с технологиите. Важно е, когато избирате партньора си, да бъдете максималисти и да не правите компромиси с това, което очаквате.

Стрелец

Силна седмица, Стрелци! На ваше място бих потрила доволно ръце...

Започваме с това, че Меркурий – планетата на комуникациите ще влезе не къде да е, а във вашия знак. Това ще се случи в сряда, 24 ноември, когато тази малка, но важна планета, ще излезе от Скорпион и ще ви дари с ораторско майсторство. И не само, че ще говорите много хубаво, а и имате зелена светлина да разпространявате посланията си по всякакъв начин. Периодът до 13 декември е много подходящ за стартиране на блог, подкаст или ютуб канал. Ако имате нещо, което искате да кажете на висок глас – направете го сега. Аудиторията като че ли е жадна за всичко, което бихте споделили. Единствената червена лампа, която ще ви сложа, е да внимавате до каква степен сте откровени. Бруталната искреност, на която сте склонни, може да нарани някого. Вие сте наясно с последния факт и често ви се налага да балансирате между убежденията си, че трябва да говорите само истината и чувствата на околните. Никой не иска да ви ограничи от истината, Стрелци. Просто внимавайте как я поднасяте.

В събота, 27 ноември, Луната ще е в последната си четвърт в Дева. Използвайте времето за две неща. Първото е да забавите темпото в работата си и да преосмислите приоритетите си. Имате нужда от това, за да канализирате енергията си и да работите по-ефективно. А и защото годината е към своя край и това ще ви помогне да я затворите по-подредено и удовлетворяващо. Второто нещо е да установите някаква практика на по-разумно ползване на личната си енергия и разпределение на времето. Навикът ви да работите по няколко неща едновременно и „никога да не се изморявате“ може да ви докара както до бърнаут, така и до положение, в което ще сте с много недовършени задачи. Постарайте се да разпределите внимателно къде и колко усилия хвърляте, за да успеете до края на годината да затворите максимален брой започнати проекти.

Козирог

Седмицата предлага само две астрологични събития, но и двете са благоприятни за вас, Козирози! Само трябва да се възползвате правилно...

Започваме с това, че на 24 ноември, сряда Меркурий излиза от Скорпион и влиза в Стрелец. Планетата на комуникациите ще започна да ви действа на емоционално и психологическо ниво по непривичен за вас начин. Ще събужда плахо желание за споделяне на чувства и изкарване на по-скоро затворени емоции на повърхността. До 13 декември имате предизвикателство (което значи шанс) да се свързвате с другите през своята уязвимост. Вероятно е в този период да станете по-меки и чувствителни. Сигурно доста от вас вече се питат „Как това може да е благоприятно за мен?“... Тази уязвимост и мекота, която ще излъчвате, ще ви помогне да заздравите важните връзки в живота си, да разберете по-добре близките си хора. Освен това така може да получите подкрепа на емоционално ниво, от която се нуждаете, но по-скоро прикривате нуждата си.

В събота, на 27 ноември, Луната влиза в последната си четвърт и в Дева. В Козирожкото ви съзнание започват да се прожектират картини на далечни хоризонти. Ще ви се иска както да пътувате надалеч, така и да се впуснете в нови и непознати територии в работата. Според мен ще е добре, ако насърчите откривателския си дух и се впуснете в такива преживявания. Покоряването на нови служебни висини ще е подпомогнато от тази четвърт на Луната, защото влива енергия в зоната ви на лидерство.

Водолей

Седмица, в която да мислите на едро, Водолеи! Какво по-хубаво от това за знак, който дори не знае какво е да си дребнав?

Влизаме смело в прогнозата ви с преминаването на Меркурий от Скорпион в Стрелец. Това ще се случи на 24 ноември, сряда и ще ви донесе прилив на интересни и необичайни идеи. В периода до 13 декември планетата на комуникациите ще активира във вас импулси да откривате нестандартни начини за решение на ситуациите, както и да се впускате в нови и непознати територии в работата. Добър ход ще е да включите технологии в проектите си, защото те ще бъдат на ваша страна. Също – не се впускайте сами в новите начинания, търсете съмишленици. В общи линии – периодът изглежда малко непредвидим и рискован, но вие имате всички шансове да изведете рисковете в своя полза и да постигнете неща, които преди няколко дни изобщо не сте предполагали, че ще поискате.

В събота Луната ще е в последната си четвърт и в Дева. В следващите дни направете нещо за управлението на финансите си. Но нямам предвид само да си прегледате бюджета, а да предприемете стъпки по по-задълбоченото си ограмотяване по темата. Наемете консултант, или пък запишете курс. Проучете какво означава „възвръщаемост на инвестицията“ и в какво е добре да инвестирате, за да подобрите благосъстоянието си. 

Влиянието на тази Луна ще е свързано и с практикуване на дейности, които увеличават енергията ви. Не се спирайте да се впуснете в неща, които ще ви заредят позитивно. Всички имаме нужда от това в края на годината.

Риби

Силна седмица, в която главно действащо лице на сцената ще бъдат Рибите, уважаеми представители на мъдрата страна на зодиака! Нека да обясня за какво говоря...

Първо, на 24 ноември, сряда Меркурий ще излезе от Скорпион и ще влезе в Стрелец. За вас това означава, че до 13 декември зоната ви на амбиции и фокус ще е заредена и ще работи на пълни обороти. Добре дошли отново в полето на действие и резултати, Риби! Изберете най-впечатляващите си визии за този период, защото от където минете, ще искате хората да работят за вас и да спомагат за проектите ви. И имате всички шансове наистина да ги печелите на ваша страна. Пригответе си няколко мотивиращи речи за всяка ситуация и не се свенете да ги изнасяте всеки път, когато искате нещо да се свърши. Периодът до 13 декември е много подходящ за вас, да поставите целите си за новата година. Сега Вселената е настроена да чува желанията ви и да подрежда обстоятелствата благоприятно. От вас се иска да си поставите правилните цели и ясно да ги заявите, за да ги чуят вселенските сили.

В събота Луната ще е в последната си четвърт в Дева и ще окаже благотворно влияние на връзките ви. Под въздействието на тази Луна ще можете да заздравите тези партньорства, които малко са пострадали в последно време. Или пък да внесете яснота, там където се е промъкнало неразбирателство. Ключът е да бъдете проактивни в отношенията си и да подхождате с разбиране. Има и още едно влияние, свързано с партньорствата и ще трябва мъдро да го вплетете в програмата си за поправяне на връзки. На дневен план излиза вашата автономност и доколко трябва да сливате личността си в партньорствата. Отстояването на здравословни граници е ключово за балансирането на връзките и този въпрос никак не ви е маловажен сега. 

Надя Брайт се занимава с психология, пилатес и стендъп комедия сериозно, а астрологията й е само за забавление. Както би казал любимият ѝ сър Пратчет – имала е един свой съпруг и няма да броим колко чужди. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Ако искате да ви разсмее, следвайте я в тик-ток, фейсбук, инстаграм, само не и в живота, защото е опасна за живота. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея. 

Вече можете да я откриете и в книжарниците, на полицата с бестселъри :). Нека и скептичните се уверят в това, което ние отдавна си знаем. Надя може да пише не само хороскопи :) А снимките на Борис Мутафчиев с "Миша" са колкото красиви, толкова и забавни. Можете да ги разгледате в албума Миша обикаля България. 

Последно променена в Понеделник, 29 Ноември 2021 09:34

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам