logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт - 11.10-17.10

Автор: Надя Брайт

Овен

Много важен любовен ден ще имате в петък, Овни. Тогава Юпитер във Водолей прави 120 градуса със Слънце във Везни и тази комбинация огрява много силно и цветно вашия дом на връзки и партньорства. Знаете колко игрив е Водолеят, представете си какво става, когато е енергизиран от веселата планета на късмета. Значи това е ден, в който да се впуснете смело в любовни приключения.

Ако сте обвързани – забравете противоречията с половинката си и отворете сърцето си за истинско интимно и сливащо преживяване. Може да измислите някаква съвместна дейност, с която да разнообразите връзката си. Не се скъпете на жестове на внимание, вярвайте – те ще се отплатят.

Необвързаните да си облекат хубавите дрехи и да не пестят усмивките. Може да се изненадате как някой от обкръжението ви само е чакал подходящ момент, за да направи първа крачка към вас. Също така, с благословията на Юпитер, е подходящо вие да направите първа крачка към обекта на желанията си. 

Разбира се, не съм забравила, че Меркурий ще е ретрограден до 18-ти октомври. Ако това наистина ви притеснява, може да използвате петък за начертаване на любвните планове, които да осъществите след понеделник. Но при всички положения – не пренебрегвайте желанията на сърцето, които ще усетите на 15-ти.

През уикенда, особено в неделя, много силно ще ви повлияе Плутон, който е във вашия публичен сектор и ще е в противоречие със слънцето във Везни. Това означава, че може да влезете в нечестни съюзи. И по-конкретно – от една страна може да сте подведени от някой, който има скрити помисли зад това, което ви предлага. От друга страна пък може на вас да са ви дошли лукави идеи как да постигнете нещо, използвайки задкулисни методи. Отново бих ви посъветвала да проучите добре ситуациите, в които попадате и да пристъпвате към действия следващата седмица, когато влиянието на Плутон ще е отшумяло.

Телец

Време е за поставяне на големи цели или за постигане на вече поставените, Телци! Този петък Юпитер ви посипва с късмет в работен план. Разбира се, добре е тогава да положите основите, но да изчакате до понеделник, когато Меркурий спира да е ретрограден, за да действате на пълни обороти. Все пак не изпускайте влиянието на Юпитер. Помислете добре къде в кариерната стълбица искате да се видите след три месеца, след година, след две години... Какво ви е нужно, за да стигнете до там? Ако са нови знания и умения – потърсете подходящи курсове. Ако са различни предизвикателства в работата – говорете с шефовете си или пък си поставете цели на фирмата, ако вие сте шефът. Изобщо – не омаловажавайте възможностите да постигнете истински успех, защото те никак не са малки.

Нещо, което е хубаво да направите сега, е да покажете на колегите си или екипа си, че държите на тях и цените работата им. Отново петък е подходящият ден за това. Един добър колегиален жест, който да покаже доброто ви отношение ще бъде нещо като инвестиция в работната атмосфера впоследствие. Разбира се, не се увличайте и не смесвайте професионалните с приятелски отношения, защото това може да обърка бъдещите ви начинания.

Петък е хубав ден да измислите с половинката си някаква регулярна съвместна дейност, която да ви забавлява и сближава. Спортните занимания например са добра възможност да сте заедно и да се грижите за духа и тялото си.

В неделя Плутон прави среща със слънцето на 120 градуса и на вас това ще ви се отрази малко сприхаво и критично. Склонността да сте откровени ще бъде по-силна от обикновено и трябва да внимавате към кого я насочвате. Все пак, както знаем, душата ви е добра и не искате да наранявате, а просто да си кажете нещата, както ги усещате. Е, за да не нараните някого без да искате, постарайте се да бъдете по-внимателни в неделя. Успех!

Близнаци

Любимото ви нещо – свободата и волната промяна на мнения и посоки сега е дразнещо ограничена от ретроградния Меркурий. Сякаш някой ви е защипал крилата и вместо да летите, само подскачате. Освежаваща почивка от това ще имате в петък, когато Везните отиват във вашия дом на страстта и Юпитер влиза във Водолей. Това отново отваря хоризонтите пред хвърковатата ви душа и ви окрилява да се хвърлите в интересни инициативи.

Особено интересно става и в любовта, защото ще бъдете игриви и фантазията ви ще работи добре. Изненадайте половинката си с кратко приключение, свързано със смяна на обстановката и ще усетите как силно горят пламъците между вас. Необвързаните ще имат успех, ако разширят полето си на търсене и се обърнат към хора, които не са от същото място като тях или пък пътуват много. За съжаление, в каквото и да се впускате, не бива да забравяте, че Меркурий ще е ретрограден до 18 октомври и предпазливостта няма да е излишна. Колкото и Юпитер да ви подтиква да минавате границите си, толкова и вие запазете разума си и не поемайте излишни рискове, както и не влизайте в начинания, в които разчитате главно на късмета си.

Особено през уикенда предпазливостта не само няма да е излишна, а ще е препоръчтелна и даже трябва да се уповавате на нея. Слънцето във Везни ще ви кара да сте податливи на собствените си (понякога наивни) представи за хората и ще ви пречи да разпознавате фалша. В тези дни се въздържайте да давате окончателното си съгласие, ако ви предлагат нещо. Също, много важно е да сте предпазливи какво и на кого споделяте. Дори, когато мислите, че разговорът е конфиденциален, а събеседникът е доверен, може да сте неприятно изненадани. Но още малко търпение, Близнаци, много скоро Меркурий влиза в правилната си посока :)

Рак

Сезонът на Везните влияе на и без това чувствителната ви натура още по-емоционално. Допълнително усложняващо обстоятелство е, че Меркурий е ретрограден във вашата основополагаща зона – зоната на ценностите и основните ви възгледи в живота. Възможно е тази седмица насроението ви да е в синхрон с меланхоличното есенно време, дори и без да има конкретен повод за мрачност. Това не е беда за един истински Рак. Вие използвате тези състояния на духа за да израствате духовно, да изяснявате приоритетите си и да се свързвате още по-силно с хората, които обичате. Както и да се сгушвате на топло в дома си и да го правите още по-уютен.

Тази лека емоционална центрофуга ще ви доведе до някои важни изводи и на 15-ти, в петък, вече ще сте готови с идея над какво искате да работите във връзката си, за да стане по-пълноценна. Тъй като не виждам да се задават конфликти, най-вероятно разговорите с партньора ви ще протекат лежерно и защо не – в хоризонтално положение :)

За необвързаните Раци седмицата е добра да слязат малко от въртележката на срещите и да прочистят съзнанието си. Това ще ви е полезно за да се свържете отново със себе си, да изясните приоритетите си. И да изясните не само какво търсите, а и какве послания изпращате към потенциалните си партньори.

В неделя ще ви се иска (отново) да се хвърлите да помогнете самоотвержено на някой. Нещо, което доста добре умеете. И все пак – помислете добре – наистина ли трябва да го правите и колко от енергията си да вложите. 

Лъв

Тази седмица и слънцето във Везни, и Юпитер във Водолей ще огряват зоната ви на приятелства и връзки. Обаче малко кофти номер ви играят, защото този път от вас не се иска да блестите в компанията си, а да изслушвате другите. Ще трябва да се обърнете към онази страна от вас, която е загрижена и подкрепяща. Вие сте щедри на любов, така че няма да е трудно. Трудното ще е повече да си помълчавате, отколкото да говорите, но... Сигурно ще успеете.

Необвързаните Лъвове може да са приятно изненадани, ако дадат шанс на тези свои обожатели, които не са в топ списъка, но все пак стават. Може да разберете, че стават много повече, отколкото сте си представяли. Отворете сърцето и съзнанието си за това, което ви казват. Дори и да не се окаже, че срещу вас стои точният човек, възможно е да сложите начало на добро приятелство. Или поне да излезете с нещо ценно за вас от срещата (и нямам предвид часовника на човека, а нещо в духовен план).

Обвързаните също ще спечелят, ако инвестират във връзката си на духовно ниво. Изграждането и заздравяването на интимността минава и през споделяне и разбиране. Знаете, че близостта, която идва от разума и сърцето, обогатява и интимния живот.

И като заговорих за интимен живот – добре ще са нещата... Има и забавление, и споделени моменти.

В неделя Плутон застава на 120 градуса със Слънцето и това разкрива задкулисните намерения и лицемерните приятелства. Възможно е да прозрете скритите намерения на някой от близкия ви кръг. Едва ли прекратяване на отношенията точно по време на ретрограден Меркурий е най-добрият избор. А и защо да се лишавате от контакти, вместо да ги управлявате мъдро? Просто бъдете разумни какво споделяте и колко се доверявате на този човек или хора. Надяваме се, че ще имаме по-добри перспективи за подреждане на отношения, след 18-ти октомври, когато Меркурий пак ще се завърти в правилната посока. 

Дева

Голямо прочистване се очертава тази седмица за вас, Деви. Подреденият ви, практичен и в същото време изтънчен знак много добре знае, че „малкото е повече“. Сега ще имате порив да подредите всичко на този принцип – гардероба, дома си, връзките си. 

Да започнем от материалните неща. Добре е, да не се увличате и да не изхвърляте всичко, което ви се струва в повече. Особено в петък, когато Юпитер ще ви влияе много широко скроено и ще бъдете много „над нещата“, като взимате решения с какво да се разделите. Ако сте решили да се разделите с ценни вещи, помислете къде може да ги продадете или замените, така че да не сте на загуба. Когато подреждате дома си, не мислете само в посока на това как да замените старото с ново. Може да се окаже добра идея да префасонирате нещо или просто да разместите определени неща, вместо да се разделяте с тях.

Правя тези предупреждения, защото знам, че в каквото и моментно настроение да се намирате, в дългосрочен план не сте хора, които гледат лекомислено на притежанията и парите си. Прочистването е хубаво, но не е нужно да се случва импулсивно (както Юпитер ще се опита да ви повлияе).

Когато говорим за връзките ви – имате добър момент да раздвижите това, което е забило в рутина. Макар и да цените сигурността, рутината във връзките може да е изтощителна. Ако сте в подобно положение и не се чувствате добре от това, намерете време, за да седнете и спокойно да обсъдите с партньора си как да се чувствате по-удовлетворени заедно.

В неделя егото ви, подсилено от Плутон, ще ви накара да влезете във „всичко или нищо“ режим и може би дори в конфликтни ситуации. Обмисляйте внимателно, дали наистина нещата са на живот и смърт или търпят малко отлагане на страстите поне до понеделник.

Везни

Тази седмица ви предоставя възможност да блеснете като ярка звезда на небосвода, Везни. В петък Юпитер във Водолей огрява вашия дом на слава, страст и блясък. Дори и да не сте много увлечени от идеята да се показвате публично, добре е да използвате този ден за да представите себе си или работата си на по-широк кръг от хора. Знаете, чче публичността помага за начинанията и е чудесно, че планетите ще ви ударят едно рамо в този аспект. За да успеете да представите най-привлекателната си част и да увлечете околните, ще трябва да разкриете мотивацията си да правите това, което правите. Вашата лична история, както и искрата, която гори във вас е ключът към привличането на съмишленици. 

Денят е добър и за изразяване на чувствата в личен план. Артистичен знак като вашия има различни методи да разкрива себе си и интимния си свят и изкуството е един от тях. Може да изразите любовта (или друго чувство, което е важно за вас) със стихотворение, картина или нещо друго. Тези, които ви обичат, ще оценят, че им показвате душата си. 

Тъй като избягвате конфликтите с цялото си същество, често държите в себе си нещата, които ви притесняват и не ги казвате на партньора си, за да не клатите лодката. В петък Юпитер, който е покровител и на искреността, ще ви помогне в това отношение. Ще можете да поставите въпросите, които искате да се решат по присъщия ви дипломатичен начин и най-вероятно ще постигнете баланс във връзката си (защото вие живеете за и със баланс).

Неделя е добър ден да помислите, дали се чувствате достатъчно комфортно в дома си и да промените обстановката така, че да е максимално комфортно за вас.

Скорпион

Ох... Чувства и емоции се задават... И това на скорпионски език означава „Оставете ме сам/а!“. Бронята на вашия знак не е за подценяване и вие толкова устойчиво я ползвате, че почти сме на път да повярваме, че наистина е част от вас. Но емоциите не са ви чужди, нито сантиментите, нито травмите. И не че тази седмица ви предстоят лоши неща, слава Богу – не, но ще сте по-чувствителни от обикновено. 

И колкото и да ми се иска да ви кажа, че затварянето в бронята не е най-добрият избор, защото искам да усетите подкрепа и да споделите на някого... Трябва да ви предупредя за едновременното влияние на ретроградните Меркурий и Юпитер, както и на Плутон в неделя. Това поставяне на планетите създава предпоставки около вас да се завъртят хора с тайни намерения или пък да откриете, че някой от обкръжението ви не е съвсем почтен с вас. Бъдете внимателни на кого се доверявате и какво споделяте.

Позитивното от тази трудна седмица е на няколко фронта. Първо – преживяването на чувствата ви, ще ви помогне да излекувате незаздравелите си рани и ще излезете по-мъдри и по-силни. Работата няма да върви съвсем по мед и масло, но изработеното ви досега ще даде резултат и съзнанието ви ще е чисто и фокусирано за предстоящи успехи. Скорпионите, които са в стабилни връзки, ще могат да ги заздравят, чрез споделяне на чувствата си с партньора. И всичко това ще стане точно навреме, за края на ретроградността на Меркурий на 18-ти октомври. Както се казва – Огън, служба не остана!

Стрелец

През седмицата ще усетите много ясно, че свободолюбивостта на знака ви, когато става дума за работа, предизвиква тревожност у колегите ви. Да, вие сте работливи, целенасочени и най-често сте успешни. Това, което понякога е притеснително за другите, обаче е вашата гъвкавост и желание да работите едновременно в екип, но и независимо. 

В петък ще имате шанс да внесете сигурност в ситуацията. Тогава Юпитер във Водолей ще огрее зоната на вашите платонични връзки и социални контакти. Ще осъзнаете, колко ви помагат някои от хората около вас и ще се почувствате благодарни. Предлагам ви да не оставяте това чувство да живее само във вътрешния ви свят, а да го изразите по някакъв начин. Тъй като и за самите вас ще е много приятно и зареждащо да направите нещо като парти – ето ви един добър начин да засвидетелствате добрите си чувства. Може да направите и персонален жест към най-заслужилите, естествено.

Трябва да отправя и едно предупрежедение. Влиянието на Юпитер в петък ще е нещо като серум на истината за вас. Вие много добре познавате ситуациите, в които искреността ви не ви прави добра услуга. Е, в петък си отваряйте очите на четири за подобни моменти. И още нещо – влиянието не е само в посока от вас към другите, но и обратно. Възможно е и вие да чуете откровения, които няма да ви станат приятни. Не избързвайте с крайни изводи и реакции. Оставете юпитерските емоции да се уталожат и, още по-добре – Меркурий да започне да се върти както трябва след 18-ти октомври, и тогава взимайте решения на база чутото.

В неделя бъдете малко по-скептични, ако някой има молба към вас или се опита да ви въвлече в нещо ново. Може и да няма причини за притеснение, но все пак – проверявайте, защото Плутон ще подкрепя лукавите в този ден и няма да е добре да се окажете от страната на наивните.

Козирог

Сезонът на Везните е един от най-добрите периоди в годината за вас, Козирози. Това е време, в което зоната ви на кариерни амбиции и успех е силно положително повлияна. И, въпреки че Меркурий е ретрограден, вие все пак чувствате прилива на енергия в този аспект. Така, че нямате пречка да придвижвате плановете си напред, стига да го правите внимателно и обмислено. 

В петък Юпитер влиза във Водолей и ви обзема желание да рискувате повече от обикновено. Това е така, защото комбинацията от планета, която управлява късмета и знак, който винаги гледа напред и надалеч, подсилват у вас вярата, че „Господ обича смелите“. Това може и да е вярно, но също така е вярно, че в този ден преценката ви ще бъде малко нереалистична. Още един важен детайл – Юпитер ще огрее вашия дом на парите. Съветът ми в този ден е да отпуснете съзнанието си, да помечтаете наедро и да поискате да постигнете нещо наистина голямо за мащабите си. Както и да отложите реалното изпълнение на високите цели с няколко дни и да стартирате след 18-ти октомври, когато Меркурий спира да е ретрограден и влиянието на Юпитер ще е отшумяло. 

Обвързаните Козирози може да помислят за съвместна инвестиция или бизнес начинание с партньора си. Разбира се, това е деликатна материя и трябва добре да прецените, дали сте на подходящия етап, за да вкарате сериозно бизнес обвързване в картината. Но ако мислите, че сте – имате добри аспекти от планетите, да изкарате пари заедно с партньора си.

В неделя някой от хората, с които работите или пък страничен човек, може да се опита да разклати доверието ви в собствените ви професионални качества. Това се дължи на влиянието на Плутон, така че каквото и да мислите в този ден – оставете го да отлежи и не бързайте да заемате позиция.

Водолей

Тази седмица може спокойно да се покажете такива каквито сте в целия си блясък. Не че иначе много се криете, де... Сега обаче имате пълната подкрепа на късметлийската планета Юпитер, която ще бъде във вашия знак в петък. Тогава ще имате възможност да си припомните, че хората не ви харесват само заради чара ви, а и заради качествата, които притежавате. 

Разбира се, и на вас ви се отразява ретроградността на Меркурий – посланията ви невинаги стигат където трябва или във вида, в който сте ги отправили. Обаче знакът ви има късмет в последната седмица на този период, защото Юпитер и Слънцето застават в такава позиция, спрямо вас, че неутрализират негативното влияние в комуникацията ви.

Петък е най-подходящият ден, ако искате да презентирате свой проект или да манифестирате своя идея. Или пък ако се чудите, дали да откриете чувствата си към някой щастливец, който е заслужил вниманието ви. 

Имате много добри аспекти да се развивате в глобален план. И това включва всичко – работа, пътуване, образование, любовни връзки. Едно по едно започвам. Работни проекти, свързани с трансгранични сътрудничества имат зелена светлина от планетите (все пак – сега набележете план, но го осъществявайте след 18-ти октомври). Неведнъж съм ви казвала, че пътуванията са силно препоръчителни за вашия знак – зареждат ви, обогатяват ви и т.н. Подобен ефект върху вас има и получаването на нови знания. В любовта най-простото и ясно указание, което получавате от планетите е следното: обвързаните да пътуват с половинката си, а необвързаните да се оглеждат внимателно, когато пътуват или пък сред контактите си от чужденци.

В неделя сложете откритото поведение на пауза, защото Плутон влияе много силно в посока хора със скрити планове и нечисти намерения да се опитват да ви заблудят. Бъдете внимателни къде, какво и с кого споделяте и всичко ще бъде наред.

Риби

Седмицата ви тече под знака на гмуркането надълбоко в емоционалния ви свят и също така изважда на преден план темата с доверието. Меркурий се върти наобратно като досадна бургия в зоната ви на дълбоки чувства, травми и уязвимост. Едва ли друг знак може да понесе по-добре този период от вас, но пак не е лесно. Разбира се, тъй като сте мъдри, ще успеете да извлечете и полза от ситуацията. Ще излезете по-укрепнали и осъзнати какво и защо ви наранява и как да се предпазвате по-добре.

Доверието, което давате на другите (включително и на най-близките) е сериозен фокус тази седмица, особено в неделя, под влияние на Плутон. Имате възможност да отсеете кой заслужава и кой – не. Но трябва да погледнете с разума си, а не със сърцето на това. За съжаление, за някои от вас може да се окаже, че има пробойни в доверието с партньора ви. Не е добре да взимате решения или пък да правите промени, преди 18-ти октомври, но не пренебрегвайте изцяло проблема.

В четвъртък Юпитер влиза весело във Водолей и ви дарява с ден, в който еротичните ви желания и фантазии могат да се осъществят по запомнящ се начин. Когато говорим за фантазии и тяхното осъществяване, често говорим и за преминаване на граници. А за да преминете през тези граници, отново темата с доверието в партньора излиза на дневен ред. За някои Риби може да се окаже, че са задълбочили връзката с човека до тях и са преживели нещо незабравимо (или поне много приятен спомен). За други – може да е показателно кои техни нужди не срещат разбиране и дали може да се работи над това. При всички положения – не пропускайте да поглезите сами духа и тялото си с нещо в петък (например СПА процедура), а в секса – да се надяваме на най-доброто :) 

Надя се занимава с психология, пилатес и стендъп комедия сериозно, а астрологията й е само за забавление. Както би казал любимият ѝ сър Пратчет – имала е един свой съпруг и няма да броим колко чужди. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Ако искате да ви разсмее, следвайте я в тик-ток, фейсбук, инстаграм, само не и в живота, защото е опасна за живота. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея. 

Вече можете да я откриете и в книжарниците, на полицата с бестселъри :). Нека и скептичните се уверят в това, което ние отдавна си знаем. Надя може да пише не само хороскопи :) А снимките на Борис Мутафчиев с "Миша" са колкото красиви, толкова и забавни. Можете да ги разгледате в албума Миша обикаля България. А Надя можете да разгледате на живо на 26.10. 

Последно променена в Понеделник, 18 Октомври 2021 09:45

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам