logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт - 24.05-30.05

Автор: Надя Брайт

Овен

В сряда пълнолунието в Стрелец ви носи свобода, излизане извън нормите и прилив на енергия за подвизи. Особено ще се усеща това в работната сфера на живота ви. Отваря се възможност  да скочите по-високо и по-далече от обикновено и да разбиете някакви норми. Но, моля ви, Овни, не ме разбирайте погрешно – нямам предвид да теглите една майна на шефа си... Имам предвид, че е възможно да получите новина от далеч или възможности за финансиране. На някои Овенчета дори може да им предложат да се включат в проект, за какъвто не са си представяли, че ще обмислят участие.

Възможностите ще дойдат най-вече при тези от вас, които ги търсят активно от средата на декември насам. Ако тогава сте започнали да мислите или да работите по някаква тема, сега в сряда се очаква усилията ви да дадат ако не резултат, то ясна посока. Само внимавайте с огнения непокорен дух и как точно ще изберете да минавате граници... Не искаме да се окаже, че има епидемия на стъпкани с копита представители на други зодиакални знаци.

В края на седмицата ще бъдете малко затруднени да разпознавате сигналите на флирта и любовта. Възможно е да преувеличавате това, което виждате или да го взимате твърде насериозно. Знам, че ви се искат романтични и секси истории, но изчакайте поне до неделя, преди да се впускате наистина в такива.

Телец

Телци, интересното идва в сряда, когато под влиянието на пълнолунието в Стрелец в сряда ставате особено палави и ви обзема еротично настроение. От това по-скоро ще спечелят обвързаните сред вас (и най-вече партньорите ви), защото когато Телец се разгорещи нещата определено стават сериозни и... дълги и изчерпателни, ако ме разбирате.

Необвързаните искам да предупредя, че Венера им залага лек капан. От една страна – съзнанието ви няма да е кристално ясно, когато избирате партньор за еротичните си преживявания. А от друга – може да се окаже, че трудно ще се разделите с когото и да е, ако сега започнете нови отношения с някого. Но какво пък – дори и Телецът може да си позволи порция сложни отношения от време на време. 

Това с трудните раздели междувпрочем може да важи за всички Телци, които решат тази седмица да започнат ново начинание с някого. Не мисля, че това трябва да ви спира, разбира си. Просто е повод за по-задълбочено обмисляне.

От четвъртък темата за парите ви става важна (сякаш преди това не е била). Може да се появят добри възможности за инвестиция или допълнителен доход. Другият аспект на финансовата тема е, че имате голямо желание да сте щедри и това не е лошо, но може би е прекалено в момента. Не ви казвам да си броите стотинките, които давате за хората. Казвам ви да си изясните за себе си къде се намирате в живота на другите. Защото, знам че никой Телец не би седял където не му е мястото.

Близнаци

Ако се колебаете за нещо или пък не сте заели много точна позиция в някоя ситуация – сега пълнолунието в Стрелец в сряда ще ви помогне да се определите. Може да не се случи съвсем безпроблемно, защото Луната има навика да разкрива и сенките, а това не винаги е приятно. Важното е, че най-накрая ще озарите с решението си хората, които го очакват от вас. 

Добре е обвързаните Близнаци да поговорят с партньора си как всеки се чувства във връзката ви. Ще разберете неща, които досега са оставали невидими за вас и ще можете да прецените за себе си как да действате в осветената вече ситуация. 

Като че ли имате някакви планове или нови идеи – творчески и работни. Имате желание да привлечете и други хора около идеите си. По принцип това никак не е трудно за представител на зодия Близнаци. Няма да е трудно и сега, но има някои дребни детайли. Като например, че „привличане на хора към идеята ми“ не означава „Елате, за да правите каквото ви казвам“. Знам, че сте свикнали да водите другите и най-вероятно имате ясна визия какво да се случи сега. Просто споделям с вас, че диктаторският маниер няма да се понрави на околните. Не е нужно всички Близнаци да минават през Тръмп фаза, нали? 

И все пак – седмицата е добра за да намерите сродна душа или стабилен партньор за работа. Ако знаете какво търсите – оглеждайте се внимателно, защото планетите са отворили зелен коридор на подходящия човек да дойде право при вас!

Рак

Тази седмица за Раците е под уелнес знак – здравословна храна, движение и грижа за себе си. И понеже не сте някакви повърхностни хора, вие не просто ще посегнете към здравословните благини, а ще се впуснете да учите кое и защо е добре за вас. Все пак – знанието е сила, а Ракът е едно доста силно създание. Тези от вас, които са вече навлязли в здравословната тема, ще обогатят и задълбочат познанията си, а може и да пробват нови практики.

Ракът не е най-подвижният знак, но това не значи, че не може да се намери спорт, който да ви хареса. Ключът да харесате нещо и да го правите редовно е обстановката, в която се прави да ви допада. Ако още не сте готови да посещавате спортни зали или групови мероприятия – може да пробвате с онлайн спортни класове, които да правите вкъщи.

Какво е здравословно и какво не за вас, Раци не се изчерпва само с увеличаването на броя на ябълки в менюто ви. Около четвъртък е добре да помислите точно колко жертвате себе си за доброто на другите. Не защото е лошо да помагате, а защото може би сте на път да загубите баланса и да си навредите. 

И сега, след като сте се погрижили за здравето и след като сте се отървали от излишната тежест на жертването за другите – логично е планетите да ви насочат към подреждането на приоритети. Края на рачешката седмица е за това – да определите какво наистина искате и какво е нужно, за да го постигнете. Успех!

Лъв

Така... не знам как да го кажа по-деликатно, Лъвове.... В средата на седмицата пълнолунието в Стрелец идва за вас с огромна страст. До тук добре. Опасният момент е, че обектът на тази страст може да се окаже „неправилен“. Трудно е да кажеш на Лъв, че това, което иска не е правилно или подходящо. Все пак за царя на джунглата желанията са закон. Обаче ще се опитам да ви върна в реалността, в която не живеем в джунгла, а в по-цивилизовано общество, в което разни там обвързаности и норми имат значение. 

Няма да ви казвам какво да правите (а и кой би могъл), само ще ви кажа, че пълнолунията в който и да е знак (дори в Стрелец) минават, но последствията от решенията остават... И за да не съм толкова черногледа – все пак – хубаво е, че ще имате вълнения, нали?

В работен план и тази седмица ще имате достатъчно последователи и възможности да разчитате на подкрепа. Не забравяйте, че хората около вас не са само последователи. Те наистина могат да ви помогнат с неща, с които се затруднявате или до които самите вие нямате достъп. Ако трябва – преглътнете гордостта си и помолете за помощ. Вярвате или не – това ще ви направи да изглеждате още по-силни. А и ще ви се свърши работа... 

Седмицата е добра, просто трябва да гледате на нея трезво, а не през сиянието на короната си, Лъвчета!

Дева

В сряда пълнолунието в Стрелец за вас означава „дом“. Но не да си седите вкъщи, а да си подобрявате дома или може би дори да си смените адреса. Тъй като никоя уважаваща себе си Дева няма да започне да ремонтира или декорира без план, предстоят интересни и креативни дни за вас. Планетите са добре настроени към използване на креативни методи за планиране – пано със снимки на желани декори, брайнсторминг с приятели, рисунки и пр.

Другото, което пълнолунието ви носи е болезнена откровеност и то – с най-близките. Едва ли точно вие ще тръгнете да говорите необмислени или неверни неща. Но все пак, имайте предвид, че и с истината може да нараните някого. Постарайте се да изясните мотивите си, когато говорите с близките, за да разберат те, че сте добронамерени. Колкото и да вярвате в нещата, които ще кажете, едва ли целта ви е да наранявате...

Тази седмица може би ще преоткриете някой от хората около вас, когото сте отписали като възможен партньор или съмишленик. Не знам дали в личен или професионален аспект ще се случи това – има възможности и за двете. Просто си отваряйте ушите и очите за всеки, дори и да познавате човека отдавна. Обстоятелствата се променят и от там – възможностите за свързване между хората.

Не изпускайте работата си от контрол – стигнали сте до някъде, не рискувайте да тръгнете назад заради подценяване на някакво обстоятелство.

Везни

Пълнолунието в Стрелец в сряда прави така, че около вас да е пълно със сродни души и съмишленици. Дори хора, които познавате от преди и не сте поглеждали в тази светлина могат да станат ваши партньори в определени начинания. И още нещо интересно – може да се окаже, че дори с конкуренцията си може да работите в екип и да постигате много повече. 

Говорейки за работа – много полезно ще е да работите с дигитални инструменти от всякакъв характер. И никак не подценявайте популяризацията на труда си през социалните мрежи тази седмица. Между другото – ако имате идея за онлайн магазин – давайте смело в реализацията ѝ. А ако вече имате такъв... сещате се – засилете го!

Постарайте се преди събота да направите бекъп на всичките си важни файлове, както и да подсигурите паролите си навсякъде. Ретроградният Меркурий ще гледа как да ви напакости точно в тези аспекти, но вие може да го изпреварите.

Тази седмица любовта ви е типично в стил Везни. Ще ви е много романтично и замечтано, ще ви се флиртува (и ще флиртувате), клетници омагьосани от чара ви ще чакат с притаен дъх какъв знак ще им дадете... Всичко ще бъде както го обичате – розови воали, пеперуди и хората много да не се опитват да се изясняват с вас. Та... само исках да ви предупредя, че това макар и много да ви харесва, не е най-полезното поведение. Само казвам, вие си преценете...

Скорпион

Тази седмица и пълнолнолунието в Стрелец в сряда ви дават възможност да погледнете на полу-празната си чаша с нови очи. Ако успеете да видите неизползваните ресурси в живота си, ще се окаже, че чашата дори прелива. Възможно ли е заради рутината в семейството да пропускате да оцените какво прави партньорът ви или пък да не сте изразили ясно желанията си? А дали някой наглед скучен проект в работата не крие вълнуващи възможности за научаване на нови неща или печалби? 

Опитайте се да погледнете със свеж поглед на всичко, което ви заобикаля. Обръщането на гледната точка води до много приятни изненади понякога. И ако не друго – поне зарежда с енергия.

Като заговорихме за различна гледна точка... Идва момент в който ще свалите малко гарда във връзка, в която сте. Не гледайте на това като загуба на контрол над себе си или като на нещо, което ви прави твърде уязвими. Това е просто свързване с човек, когото сте допускали малко по малко до себе си. Наистина – не мога да обещая, че няма да излезете наранени от това. Но помислете си с вашата скорпионска мъдрост – дори и да пострадате след време от уязвимостта си – ще се оправите по-бързо и по-добре от всеки друг знак. Но защо да пропускате моментите на истинска интимност от страх?

Имате и някаква немного важна връзка, където също искат от вас да споделяте – там вече си бъдете себе си и не се разкривайте бързо. Времето ще си покаже защо.

Стрелец

Пълнолунието във вашия знак, което се случва тази сряда за вас е нещо като вододел, Стрелци. Над каквото и да сте полагали усилия (или – да си го кажем честно – каквото и да сте неглижирали в личния си живот), сега ще излезе на повърхността и ще добие голяма видимост. 

Честно казано – на преден план за планетите стоят по-скоро отношенията ви с хората, отколкото работните проекти. Работата вие си я движите добре, макар и за другите да не става винаги ясно как точно се случват нещата. Но вие и аз си знаем – случват се със страст, много тичане и с немного взимане на сериозно на собствената личност.

Да се върнем на личните отношения. Една сфера, в която не искате да „работите“, а просто да се случват нещата. Но... съжалявам Стрелци, нищо в тоя живот не се случва от самосебе си. Затова наистина – изяснете се какво искате от любовния си живот и партньорствата. И не мога да се сдържа и да не отбележа, че като се изяснявате какво искате, трябва добре да прецените и какво е възможно все пак. И след като направите това самоопределяне – погледнете честно дали можете да имате това с партньора си и какво иска той/тя от връзката ви. 

Ако сте необвързани – помислите какво е това, което трябва да вложите, за да намерите това, което искате.

В събота Меркурий става ретрограден и за вас започва период на равносметки и прегрупиране на силите. Тоест – ще е добре за малко да поспрете с тичането, за да се уверите, че посоките са правилни.

Козирог

Новина: Всъщност не сте роботи. Казвам го съвсем сериозно и с грижа за вас. Знам, че сте най-работливия знак в зодиака. А вие знаете ли, че имате нужда от почивка? Ако не знаете – казвам ви – починете си малко.

И, докато си почивате, помислете дали не сте се озовали в ситуация, която спира растежа ви или просто ви блокира енергията. Ако сте в такава ситуация – време е да намерите изход. Ако се чувствате блокирани във връзката си – сякаш не можете да бъдете себе си и нямате енергия – обезателно говорете с партньора си и раздвижете нещата.

Също така – не позволявайте на злонамерените хора, които ще си покажат лицата сега в следващите дни, да ви засягат наистина. Запазете спокойствие и не падайте на нивото на дребни интриги и заяждания. Такива неща не могат и не трябва да ви спират от пътя ви. Просто си направете изводите кой какъв е и продължете напред.

В събота Меркурий става ретрограден и вас това особено ще ви удари в графиците, срещите и сроковете. Много добре си погледнете календара преди събота, за да предотвратите възможни недоразумения или недомислени срокове. А от събота натам не забравяйте да проверявате всяка уговорка по три пъти, докато не приключи ретроградният период.

Връщам се пак към началото – дайте си почивка, дайте си любов към себе си и поискайте своето от близките си. Заслужавате. Понякога и най-рогатият Козирог има нужда да бъде една мила козичка.

Водолей

Седмицата ви ще е посветена на отношенията с групите, в които сте. Почти изцяло посветена... След малко ще ви кажа и нещо интересно за личния живот. Но да се върнем на групите. Вие имате нужда от този вид общуване и много добре ви се получава. Водолеите са доволни от разпръскването на чара си над много хора и хората са доволни да го усещат. 

Това, което тази седмица е добре да уточните със себе си е, къде всъщност ви е приятно да бъдете. Ако установите, че някъде не се чувствате прекрасно – не му мислете, а спрете да участвате. Енергията, която давате там ще има много по-ползотворен ефект сред другите ви приятели.

Както винаги – имате енергия за двама, искате да свършите много неща, но е възможно да сте малко неструктурирани и да прескачате от задача на задача. По-добре се доверете на някой или няколко човека да ви помагат, за да не се окаже накрая, че сте били непродуктивни.

Що се отнася до личния ви живот – искат ви се някакви неща... Неособено конвенциални и може би не особено здравословни. „Само този път“ е фразата, която съм виждала не един Водолей да произнася с хитра усмивка и „невинен“ поглед с пламъчета в него. Не знам какво да ви посъветвам, за да не се опарите от собствения си пламък „само този път“. Може би – ако решите да съгрешавате, попитайте някой приятел от земните знаци какво мисли по въпроса и потърсете баланс между това, което ви се иска и това, което той/тя ви съветва.

Риби

В сряда, в пълнолунието в Стрелец, ще ви залее огромна вълна от възможности в работата. Едва ли мога да се притеснявам по-малко за някой, който ще го залее вълна. Защото вие плувате най-добре от всички във всякакви води. 

В общи линии седмицата ви ще изглежда така: 

Първо ще си приплясквате кротко с лъскава опашка и ще се чудите какво изобщо интересно може да се случи. После в сряда ще видите как над вас се издига цунамито от интересни възможности за работа и весело ще се гмурнете в него. Докато плувате от проект на проект и се чудите кое да изберете, ще установите, че се съобразявате с твърде много неща. Например – как изглеждате в очите на другите. Моят скромен съвет е да не го мислите – очи всякакви, не можеш да угодиш на всички. 

След като изберете какво интересно нещо да захванете, ще трябва да зарежете всякаква скромност. Аз скромна Риба не познавам, де... По-скоро тихи сте, не скромни. Но както и да го наречем – просто ще трябва да говорите повече и по-силно за талантите и успехите си. Защото планетите ви осигуряват добра чуваемост.

Към края на седмицата излизате малко от вълната, за да си починете в прекрасния си дом. За вас ще е по-добре да не отваряте вратата на всеки, който почука. Ще имате нужда да презаредите само с най-близките си хора, защото ви чака вълнуващ период на ретрограден Меркурий. Но няма да ви казвам сега какво ще стане в този период. Сега мислете за вълната и лъснете перките! 

Надя се занимава с психология, пилатес и стендъп комедия сериозно, а астрологията й е само за забавление. Както би казал любимият ѝ сър Пратчет – имала е един свой съпруг и няма да броим колко чужди. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Очаквайте скоро и първата ѝ книга. Ако искате да ви разсмее, следвайте я в тик-токфейсбук, инстаграм, само не и в живота, защото е опасна за живота.

Може би ще ви е забавно да прочетете и коя е най-голямата кучка според зодиака.

Последно променена в Понеделник, 24 Май 2021 13:22

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам