logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт - 12.04-18.04

Автор: Надя Брайт

Скъпи зодиакални знаци, тази седмица ще бъде чудесна – любов, мечти и кой каквото си надроби! От мен само прогнозата – от вас... резултатите.

Овен

Хайде да си признаем, че последните месеци бяхте малко по-експлозивни в любовта... Сексът бил най-хубав на сдобряване, а? (не ми отговаряйте). Е, иначе издръжливите ви партньори сега може да си отдъхнат, защото предстои много приятно спокоен период. Изведнъж огнената черупка на сърцето ви ще се разтвори и ще покажете какво има под нея. Памук. Розов и захарен. Ще откривате удоволствието в тихите романтични моменти и това ще разтопи партньора ви. Особено силно ще усетите началото на този период в сряда и ще ви държи до около 8-ми май. Предлагам ви за този период да пробвате всички романтичности и да ги изживеете, защото не гарантирам накъде ще се завъртите след началото на май.

В петък ще усетите желание да се свържете с възможно най-много хора. Не изпускайте този порив. Приятелите ви ще се радват, да получат дори виртуалната ви любов. Колкото до непознатите – направо не знам как живеят тия хора, без да ви познават! Не се колебайте да се включите в различни активности и да огреете с личността си живота на възможно най-много хора.

И нещо много интересно – ако имате любима популярна личност – петък е моментът да му пишете! Помислете добре как искате да се представите, за да ви запомни и действайте. Може да се окаже, че за този човек ще сте нещо повече от обикновен фен. Не знам, не знам....

Телец

Периодът е под влияние на Венера и вие няма да избягате от развития на любовния хоризонт. Първо искам да ви кажа, че е време да спрете да се самоанализирате, за да излезете навън и да го живеете тоя живот. Въртите се около някакъв проблем, който носите и който спира развитието на връзките ви. Помислете, дали самото обмисляне и преобмисляне на проблема не е по-голямата спирачка. Звездите дават знак, че е време да оставите теорията настрана и просто да общувате с хората. Ако сте необвързани, твърде възможно е да намерите своя човек сега. От вас се иска само да изключите за малко онази част от мозъка ви, която произвежда планове и очаквания за съвместно бъдеще. Просто се отпуснете и бъдете себе си. Не познавам човек, който не би се влюбил в Телец. Стига Телецът, да не започне да му реорганизира живота от първата им среща... (ако схващате намека).

Обвързаните могат да разнообразят връзката си, ако дадат малко пространство на партньора. Това ще доведе до страстно и романтично сливане в края на седмицата.

И като казах края на седмицата – в петък ще е благоприятно да си прегледате бюджета и за какво къде харчите. Може да откриете някакво перо, което да оптимизирате и да спестите една приятна сума.

А в събота пък е хубаво да успокоите сърцето си. Ще си го кажа направо – майната им на всички ежедневни тревоги, на всички стари проблеми. Идва пролет, вдишайте спокойствие и издишайте надежда!

Близнаци

Този хороскоп не го пиша толкова за вас, колкото за останалите от зодиака. Предупреждавам – Близнаците влизат във фантазьорски период. Представете си само - най-големите омайници, комуникатори и хвърчоплани (тази дума е само моя, но признайте, че е много точна за Близнаци), ще започнат и да създават измислени светове!

Всъщност, нека си признаем – това си е малко вълнуващо. Препоръчвам на партньорите на Близнаци просто да се оставят да бъдат въведени в приказния свят на любимите си. А на самите Близнаци препоръчвам все пак по веднъж на ден да се съчетават с реалността. Колкото да проверят наред ли е всичко, не повече.

В сряда някой ще се опита да ви наруши фантазменото спокойствие и ви увреди интересите. Ако сте послушали горния ми съвет и все пак сте обърнали внимание на това какво се случва – не завиждам на човека застанал срещу вас. С чар и самочувствие ще си отстоите позициите и ще си продължите весело напред.

В неделя ще почувствате обичайното за вас желание да „инфлуенсвате“ масите. Да споделяте идеи, да печелите съмишленици и да водите напред. Давайте смело, Меркурий ще ви помага! Разбира се, бъдете разумни и си подбирайте хората. Нали знаете как понякога някой се усмихва, а всъщност си прави сметка как да се възползва от вас? Е, няма да сте застраховани от това. Просто дръжте едновременно визионерското си вдъхновение и реалистичния поглед и всичко ще бъде наред (както винаги).

Рак

Ха! Най-накрая една много хубава седмица предстои, Рачета ? Първо – някак си така ще стане, че ще успеят да ви увлекат в разни приятни дейности за социализация. Ще ви потръгне в парти план и много ще се веселите.

Също, ако сте необвързани, някъде из тези забавления може да срещнете интересен човек (намигам ви). Някой приятел може да изиграе ролята на Купидон също така. С което искам да напомня – излизайте нагласени и усмихнати от вкъщи и си отваряйте красивите очи на четири.

Пробвайте и приложенията за запознанства. Там също ще имате късмет.

Всъщност – всичко, което е свързано с контакти с други хора, може да ви донесе нови радостни вълнения. Виртуално или реално – участвайте в групи по интереси, включвайте се в партита, комуникирайте. Сега е моментът повече хора да разберат какво има под черупката на Рака. Не се притеснявайте – ще им хареса.

В петък ще получите вдъхновение да създадете нещо ново. Дали ще е работен проект, някакъв вид изкуство или ще преподредите по нов начин дома и част от света си, зависи от вас. Просто не пропускайте този порив, защото от него ще излезе нещо наистина добро.

В неделя някой ще се опита да ви се качи на главата – не му позволявайте. Не сте длъжни да се съобразявате или да се грижите за някой, който не прави същото за вас.

Все едно не е за Рак написан този хороскоп, нали? Но все пак е – така че – възползвайте се максимално!

Лъв

Ключова дума за седмицата на Лъвовете е „връзки“. Във всеки аспект на думата.

Ако искате да се включите в интересен бизнес проект или пък имате идея за такъв, сега е моментът да направите две неща. Първо – поинтересувайте се с какво се занимават приятелите ви тези дни. Може да излезе нещо интересно и лично аз не виждам кой не би приел на драго сърце един Лъв за свой партньор.

А другото, което може да направите е да помислите добре кой от вашите приятели или партньори е подходящ да бъде въвлечен във вашата идея. Отново не виждам кой би отказал. И не само защото сте чаровни, а защото сте надеждни и това се е доказало и пред другите.

В любовта и флиртовете също може да излезе нещо интересно. Само внимавайте да не дадете погрешен сигнал, че сте неразумно щедри. Мислете добре какво предлагате, за да не ви дойде в повече после. Това междувпрочем важи за всичките общи дейности, в които смятате да се включите.

Има някаква изненадваща възможност някой от приятелския ви кръг да се окаже интересен за романтична авантюра. Преценете добре, дали да се впускате, за да не рискувате приятелство за една нощ.

И искам да напомня, че както вие обичате свободата си във всеки аспект и не бихте я дали доброволно, така и близките ви трябва да разполагат със своята. Знам, че ви е заляла любовна вълна, но гледайте да не обсебвате. Не че е лошо Лъв да те обсеби, но все пак... внимателно действайте.

Дева

Някой особено много иска да е част от живота ви, Деви. И как няма? Но помислете добре, не се впускайте веднага. В сряда ще имате по-изчистена мисъл по въпроса и ще може ясно да прецените, дали ви предлагат любов или обсебване.

Каквото и да става обаче, любовта е фактор в следващия месец. Разни най-разнообразни сигнали и възможности ще стоят пред вас и като че ли вие ще се възползвате от това. Какво пък? Това, че сте Деви не значи, че не обичате игрички с огъня от време на време.

Игрички с огъня може да си организирате и ако сте обвързани. Разклатете малко своя свят и този на партньора. Имам предвид в и извън леглото. Например – организирайте си необичайна екскурзия. И после... вие си знаете ?

В петък отделете време и помислете над активности за подобряване на здравето и успокояване на духа си. Никой по-добре от вас не може да се грижи за това. Така, че сигурно ще е добре, ако увлечете и други хора към плана си. Аспектите да направите нещо хубаво в уелнес посока са добри и може дори да излезе бизнес идея от това. На първо време може да разпространите идеите си в социалните мрежи.

В неделя се отдайте на неща, които ви носят удоволствие и ще ви омиротворят. И да ви подшушна нещо – не пренебрегвайте еротичните си фантазии. „Засегнатите страни“ ще бъдат много доволни.

Везни

Ще бъдете като магнит за ухажори! Имам предвид – повече от обикновено. Ласкателства, свалки, предложения – направо ще валят. А и на вас ви се играе, знам... Обаче хубаво избирайте, за да не се сдобиете с истории, които няма да искате да разказвате после. Гледайте с истинските, не с романтичните си очи (трудна задача за Везна, но опитайте се).

Влече ви някаква дистанционна и неясна връзка. Защото... защо да е лесно, като може да е трудно, романтично и нереално? Не знам до колко това ще е добре за вас, защото в момента по-скоро ви трябва нещо истинско и пълно с живот. Както казах – избирайте добре. Сега поне избор има голям.

Ако сте обвързани, опитайте се деликатно да привлечете партньора си към мечтателните си планове. Сигурна съм, че фантазията ви може да отведе и двама ви към създаване на страхотни спомени. Просто за да не го уплашите, бъдете дипломатични, когато рисувате картината на приключенията пред него/нея.

Има нещо важно за края на седмицата. Типичното за вас нежелание за конфликти и красивото ви избягване на дискусии по проблеми, трябва да бъде оставено малко настрана. Комуникацията е ключ към стабилни партньорства и за всички ще е добре, ако наблегнете на нея. Със слушане на отсрещната страна, Везни, не само с мечтателно гледане през прозореца. Да обичате някого и да сте прекрасни невинаги е достатъчно. Понякога трябва и да го изслушате.

Скорпион

Здравейте, соло играчи и самотни ездачи! От тази седмица до 8 май забравете за тази концепция. Всичко, с което искате да се захванете ще е успешно само под знака на дуета. Отворете сърцето, ума си и опознайте хората, с които сте във връзка. Използвам множествено число, защото не става дума само за лични връзки. В който и да е аспект на живота ви – бизнес или любов – сега трябва да се опитате да ги опознаете и да им се доверите. И, много важно и трудно за Скорпион – позволете им и те да ви опознаят.

Партньорствата ще ви дадат сили и вдъхновение да разцъфнете и да постигате успехите, които тайно искате през последните месеци.

Разбира се, не говоря за сляпо втурване и доверяване (не че бихте го допуснали). Очертавайте си граници, не изпускайте изцяло контрола, но направете граници по-широки. Просто имайте предвид, че ако прекалено много се пазите от хората, те няма да ви наранят, но няма да ви дадат и хубавото. А на вас ви трябва това хубаво.

Необвързаните, които още нямат нищо на радара, да си отварят очите в петък. Или пък ако имате някой на хоризонта – насрочете си среща за петък. Гаранции няма, но денят е подходящ.

През уикенда си организирайте хубаво пролетно почистване. Безмилостно (както само Скорпион може) изхвърлете всичко старо и преподредете останалото. Чакат ви хубави дни, посрещнете ги в пълна готовност!

Стрелец

Двете скорости, на които оперирате – „бързо“ и „турбо бързо“ няма да са ви много полезни тази седмица. Аз знам какво става в главата ви (отчасти, де... изцяло никой не знае). Вие гледате толкова напред, че виждате само целта. Много хора нямат този визионерски талант и затова ви се възхищаваме. Обаче пропускате дребния детайл от реалността, че до целта трябва да се извърви някакъв път, който крие и трудности, и проблеми.

Този път планетите ви заставят да проявите разум и да вървите внимателно напред, гледайки в краката си, за да не се препънете. Спокойно – което си е ваше, то ви чака. Правите си услуга, ако работите по-прецизно сега, а не ако препускате.

За да ви привлека към идеята да вървите по-бавно (за ваше добро), ще ви изтъкна позитивите от това.

Ще имате повече време да се погрижите за себе си. А това ще увеличи енергията ви и всъщност ще можете да си поставите още цели. Ще погледнете на партньора си с малко по-различни очи и ще откриете още хубави неща във връзката си. Може да усвоите ново хоби (с което да впечатлите всички, разбира се).

Сега ще резюмирам, защото не съм сигурна, че сте имали търпение да четете всичко – забавете ход, за да постигнете точно това, което искате и то по-добре от предвиденото. И докато тичате по-бавно, огледайте се за радостите от живота и си ги вземете.

Козирог

Такава любовна революция се случва във вашия знак, Козирози, че докато пиша това, се държа здраво за бюрото си... Просто ме е страх, че любовната експлозия ще ме е отвее!

Какъвто и да ви е статусът – необвързани, обвързани, чакащи предложение за брак – от тази седмица се завихрят нещата. Не знам как да го кажа по ясно – от сериозни кози, покачени на върха на планината, трябва да се превърнете в секси хищници!

Вие си знаете накъде да си насочите интереса. Аз ви казвам, че планетите дават зелена светлина. Ще се изненадате колко много хора наистина ви харесват. Просто ги е било страх да го покажат.

Ако използвате това вдъхновение да разчупите семейната рутина, няма да останете невъзнаградени. За малко поне може да си позволите да пренебрегнете календара, който е пълен със задачи и да сложите малко спонтанни романтични жестове в него. Забележете – въпреки планетарното развитие на нещата, не съм забравила с кого говоря и ви предлагам да сложите спонтанни срещи в календара. Това само вие ще го разберете правилно (намигам).

Но да знаете, че тази завихрена спонтанност не трябва да влияе на харченето на пари. Отстранете се от изкушенията, скрийте кредитната карта и не мислете за нови придобивки сега. После ще ми благодарите за спестеното.

Ще бъде интересно уикенда да преподредите дома си, под влияние на фриволните си настроения. Със сигурност ще се получи нещо свежо и интересно и ще ви зареди позитивно.

Водолей

Странно е малко за вас, но тази седмица сте насочени към дома си, а не към света. Дайте си почивка от вниманието на почитателите си и помислете какво бихте променили вкъщи. Вибрирате на особено естетична и креативна честота. Със сигурност ще бъдете много доволни от резултата, а и ще ви донесе вдъхновение за други проекти. Нека не се лъжем – вие винаги искате вашето да е по-добро, по-красиво, по-голямо. Ще успеете и този път. Резултатът ще е фантастичен. И нарочно използвам тази дума, защото знам, че ме четат Водолеи. Тях с по-малко от „фантастичен“ не можеш да ги грабнеш.

Разбира се, обновяването на дома ще донесе раздвижване и в любовния живот. Ако сте обвързани – половинката ви ще бъде щастлива и ще ви възнагради. А ако не сте – бързо ще се намерят желаещи да разгледат интериора. То желаещи имаше и преди, но сега разнообразявате повода за поканата. Не виждам нещо сериозно да излезе от това. Но не виждам и да търсите нещо сериозно, всъщност.

След като се погрижите за интериора, естествено, отново ще ви дойдат визионерските идеи. Дайте си пълна газ в петък. Може да положите основите на нещо дори по-голямо от това, което си представяте.

В неделя пък ще разпуснете с приятели. Вие си обичате приятелите и те го знаят. Не ви търсят само защото сте чаровници. Затова – отпуснете се спокойно, бъдете себе си и се забавлявайте!

Риби

Пак ще плувате в реки от брокат и диско светлини, мили Риби. Предлагат ви се толкова възможности за забавление, а вие така да не искате да ги откажете... Няма и нужда да отказвате. Планетите казват „Да!“ на всички приятни събития.

Не забравяйте обаче да помислите и за хората, на които държите. Нека знаят, че държите повече на тях, отколкото на партита. Има един хубав начин за това и сега ще ви го кажа, макар и за вас да не е много привлекателно – изслушвайте ги. Освен вашия прекрасен свят съществуват и чужди светове. Много често вие умело ги избягвате и само се докосвате до тях с лъскавите си люспи. Опитайте се този път да вникнете в това, което ви се казва. Така и вие ще имате свободата си, и другите няма да се чувстват наранени.

Уикенда си починете хубаво от всички вълнения. Ще ви трябва бистър ум, за да пристъпите към нещо важно. Финансите си. Спокойно, не е страшно. Просто имайте предвид, че брокатът, в който плувате не е злато. Ще се наложи малко да планирате, за да е после всичко наред. Но ще бъде наред, спокойно!

*****

Надя се занимава с психология, пилатес и стендъп комедия сериозно, а астрологията й е само за забавление. Както би казал любимият ѝ сър Пратчет – имала е един свой съпруг и няма да броим колко чужди. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Ако искате да ви разсмее, следвайте я в тик-токфейсбук, инстаграм, само не и в живота, защото е опасна за живота.

Последно променена в Понеделник, 19 Април 2021 14:10

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам