logomamaninjashop

За децата и телефоните

Автор: Мария Пеева

Бях на 27 години, когато за първи път си купих мобилен телефон, а големият ми син беше само на 9. По-малките му братя се сдобиха с телефони дори по-рано. Просто сме различни поколения. Спорът дали децата се нуждаят от телефони или не, е предмет на друга тема, и винаги ще има доводи за и против. За мен в дигиталното време, в което живеем, телефонът е необходимост, а смарт телефонът е много повече от връзката ни с децата, за да сме спокойни за тях след училище. Телефонът е източник на информация, средство да се поддържа контакт с приятели, а ако щете, и начин да се развиват и образоват. Просто всичко трябва да е с мярка и с дигитална хигиена.

За мен има само един сериозен проблем със смарт телефоните и той е цената им. Затова и много ми допадна концепцията на Flip.bg и кампанията им Smart2School. В нея са включени устройства с до 200 лв. по-евтини от вече до 40% по-ниските цени, които Flip обикновено предлага. Така че получаваме същото качество, същата производителност – само без високата цена. Освен това се предлагат и различни опции за плащане, включително разсрочено с безлихвени вноски.

Изборът на модели в актуалната им кампания е огромен – има iPhone 11, iPhone 12, iPhone 13, както и модели на Samsung. Аз избрах iPhone, за да е съвместим с другите устройства в семейството.

Доставката беше бърза, само за два дни, и в кутията не само имаше кабели за зареждане, ами се бяха постарали опаковката да е такава, че да се разопакова като чисто нов продукт.

Това, което истински ме впечатли обаче е, че всички телефони, предлагани от Flip, преминават през строг технически процес на хардуерна и софтуерна проверка, ремонт и почистване, с над 67 контролни теста. Те гарантират, че всички ремаркетирани устройства, които продават, имат над 85% живот на батерията и средно през 2022 г. животът на батерията на продаваните от телефони Flip.bg е бил 94% – така че можем да сме спокойни, че ще можем да се свържем с детето по всяко време.

Визията на телефона също беше перфектна - човек не би искал да купи очукан и надраскан телефон, а всички знаем колко е важно за децата как изглеждат устройствата им. Flip.bg предлага за продажба само смартфони в отлично, много добро и добро състояние, чийто външен вид отговаря на най-високите изисквания. Телефонът е с 24-месечна гаранция и 30-дневна политика за връщане. Това също много ми допадна.

И нещо, което за мен е много важно. У дома всички се стараем да сме еко в покупките си. Не помня откога не се е случвало да изхвърлим техника – намираме начин да „предадем нататък“. Покупката на смартфон, който някой друг е „предал нататък“ ми се струва добър урок за децата – не само за финансова, но и за екологична отговорност.

Кампанията Smart2School продължава до 15 септември 2023. Лично аз мисля да пробвам и възможността да им продам и старото ми устройство, за да му сменят батерията и дисплея и да му намерят нов човек, на когото да е полезно.

Тази статия не е спонсорирана от flip.bg, но телефонът, който си избрах, ми е подарък от тях. Държа да го уточня, защото това прави статията рекламна, а аз съм против скритите реклами. Ако не бях доволна от телефона, щях просто да го върна и статия нямаше да има.

Обаче явно съм доволна, затова препоръчвам и на вас.

373044503 1429836537558931 955665628890390980 n 1

 

Последно променена в Четвъртък, 31 Август 2023 13:07

Свързани статии (по етикет)

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам