Учителят, който обича всички

Центърът за приобщаващо образование кани  ученици от цялата страна да участват в конкурс, "Учителят, който обича всички". Стартът на кампанията ще бъде обявен официално на 5 април.

Учениците могат сами да изберат свой любим учител и да му подготвят изненада, която да заснемат и споделят. Инициативата дава възможност на децата да изкажат благодарността си към учителите, които им помагат да израснат.

Конкурсът е част от национална кампания “Дни на приобщаването 2017”.  Нейната цел е да популяризира принципите на приобщаващото образование - всяко дете, независимо от своите силни или слаби страни, в която и да било област, да може да участва пълноценно в училищната общност и занимания.


Национална кампания „Дни на приобщаването 2017“ се организира в рамките на програма „Едно училище за всички” – Фаза 2, с подкрепата на Фондация „Америка за България”.  С тази програма Център за приобщаващо образование се фокусира върху прилагане и усъвършенстване на Модела за организиране на училищните процеси за изграждане на приобщаваща училищна среда с повече училища-партньори и с по-широк географски обхват. Той работи в четири основни области за развитие на училището: училищно управление, педагогически практики, партньорство с родителите и детска закрила. С помощта на първите пилотни и още нови десет училища-партньори, центърът ще работи три учебни години, за да го подобри и адаптира, така че да отговаря по-адекватно на училищната действителност.

Последно променена в Четвъртък, 30 Март 2017 14:17
Ако искате веднъж седмично да получавате обзор на най-доброто от сайта, можете да се абонирате ето тук.

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам