Всичко за образованието на 360 градуса!

Най-голямото изложение "Световно образование" помага на семейства, ученици и студенти да се срещнат с качественото обучение вече 15-а година. По време на събитието, на 25 и 26 февруари в хотел „Балкан“ в столицата, посетителите имат възможност да получат информация за подготовката, приемът и условията за кандидатстване в едни от най-елитните учебните заведения от цял свят. Директните срещи с представители на голям брой елитни колежи и топ университети от чужбина улесняват кандидатите във вземане на най-правилното решение.

За втори пореден път "Световно образование" събира на едно място университети, средни училища и езикови ваканции. Това позволява на много от родителите да планират отрано обучението на детето си и да имат поглед върху всички опции за финансиране, правилен момент на заминаване, държава, специалност и професия, които да гарантират желаната реализация на детето им.

И тази година посетителите ще могат да намерят нови училища, които се представят за пръв път в България. Сред тях са и Staffordshire University, University of Gloucestershire и University of Suffolk.

Специални гости на изложението ще бъдат архитектът Любо Георгиев и актрисата Йоанна Темелкова, които ще разкажат за своя професионален път и ще дадат ценни насоки на бъдещите кандидат-студенти. Създателят на СофтУни Светлин Наков пък лично ще води работилницата "Първи стъпки в програмирането". Тя стартира в 11 ч. в неделя (26 февруари) и ще помогне на посетителите да напишат първия си програмен код.

За тези, които се интересуват от качествено средно образование, ще има изпитни сесии и интервюта за стипендии до 100% от таксата за обучение и настаняване в престижни колежи. Повече за изложението тук.

 

Последно променена в Сряда, 22 Февруари 2017 14:57
Ако искате веднъж седмично да получавате обзор на най-доброто от сайта, можете да се абонирате ето тук.
  1. Най-популярни
  2. Най-нови

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам