Всичко за образованието на 360 градуса!

Най-голямото изложение "Световно образование" помага на семейства, ученици и студенти да се срещнат с качественото обучение вече 15-а година. По време на събитието, на 25 и 26 февруари в хотел „Балкан“ в столицата, посетителите имат възможност да получат информация за подготовката, приемът и условията за кандидатстване в едни от най-елитните учебните заведения от цял свят. Директните срещи с представители на голям брой елитни колежи и топ университети от чужбина улесняват кандидатите във вземане на най-правилното решение.

За втори пореден път "Световно образование" събира на едно място университети, средни училища и езикови ваканции. Това позволява на много от родителите да планират отрано обучението на детето си и да имат поглед върху всички опции за финансиране, правилен момент на заминаване, държава, специалност и професия, които да гарантират желаната реализация на детето им.

И тази година посетителите ще могат да намерят нови училища, които се представят за пръв път в България. Сред тях са и Staffordshire University, University of Gloucestershire и University of Suffolk.

Специални гости на изложението ще бъдат архитектът Любо Георгиев и актрисата Йоанна Темелкова, които ще разкажат за своя професионален път и ще дадат ценни насоки на бъдещите кандидат-студенти. Създателят на СофтУни Светлин Наков пък лично ще води работилницата "Първи стъпки в програмирането". Тя стартира в 11 ч. в неделя (26 февруари) и ще помогне на посетителите да напишат първия си програмен код.

За тези, които се интересуват от качествено средно образование, ще има изпитни сесии и интервюта за стипендии до 100% от таксата за обучение и настаняване в престижни колежи. Повече за изложението тук.

 

Последно променена в Сряда, 22 Февруари 2017 14:57
Ако искате веднъж седмично да получавате обзор на най-доброто от сайта, можете да се абонирате ето тук.
  1. Най-популярни
  2. Най-нови

В предишния живот съм бил генерал

В предишния живот съм бил генерал

21 Окт, 2019 Татко Калоян

Жена и багаж

Жена и багаж

19 Окт, 2019 Забавно

Мамо, защо?

Мамо, защо?

23 Окт, 2019 Възпитание

Изборите вкратце

Изборите вкратце

29 Окт, 2019 Татко Калоян

Убиецът Хелоуин

Убиецът Хелоуин

31 Окт, 2019 Истории

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам