logomamaninjashop

Малки музикални таланти в подкрепа на фондация „За Нашите Деца“

С благотворителен рок концерт в подкрепа на фондация „За Нашите Деца“ отбелязаха края на учебната година децата от частна детска градина „Литъл Степс Киндергарден“. Въодушевени, малките таланти влязоха в ролята на различни рок звезди и банди като KISS, ZZ Top, Guns ‘n Roses, Queen, Б.Т.Р. и Ахат. Още по-голям възторг предизвика Милена Славова, която изпълни няколко свои песни на една сцена заедно с малките рокаджии, сплотени от каузата на фондацията всяко дете да живее щастливо в семейство.

RokConcert ok

Децата от „Литъл Степс Киндергарден“, техните родители и екипът на детската градина заедно успяха да съберат сумата от 1533,05 лева, с която фондация „За Нашите Деца“ ще може да помогне на повече уязвими деца. Рок концертът беше пример как с песни, танци и забавление може да се обединим и да дадем шанс на повече момичета и момчета да имат усмихнато детство.

 „Литъл Степс Киндергарден“ е англоезична частна детска градина, създадена през 2010 г. като детски център. По-късно, през 2013 г., се разраства и става част от училищен комплекс „Азбуки“ в София. В градината се изучава и английски език, с идеята да стане част от ежедневната комуникация на децата и да допринася за бъдещото образование и цялостно им развитие.


Препоръчваме ви още:

165 деца останаха със своите семейства

 

Последно променена в Вторник, 26 Юни 2018 12:32

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам