logomamaninjashop

Вечер на добродетелите 2017

„Дънди Прешъс Металс Челопеч“ ЕАД, „Софийска вода“ АД и „Мото-Пфое“ – спонсори на „Вечер на добродетелите 2017“

Домакин и специален добродетел за поредна година е Sofia Event Center

За четвърта година, специален домакин на най-голямото благотворително събитие на фондация „За Нашите Деца“ е Sofia Event Center, които предоставиха уникална по рода си, мултифункционална зала, с 360-градусова проекция. Благодарение на целия екип на Sofia Event Center, техния висок професионализъм и отдаденост към каузата на фондация „За Нашите Деца“, гостите ще имат невероятната възможност да се насладят на една неповторима видео-приказка, провокация за всички техни сетива.

За осми път Генерален спонсор на „Вечер на добродетелите“ е „Дънди Прешъс Металс Челопеч“ ЕАД. Освен дългогодишното партньорство за „Вечер на добродетелите“, „Дънди Прешъс Метълс Челопеч“ ЕАД помага за сбъдването на много мечти, сред които създаването на Комплекс за ранно детско развитие, построяването на „Детска къща“, пилотирането на приемната грижа в България и др.
vecher1

Златен спонсор на „Вечер на добродетелите 2017“ е „Софийска вода“ АД. Дружеството подкрепя каузата на фондацията всяко дете да расте в сигурна семейна среда от 2011 г.. Във всички офиси за обслужване на клиенти са поставени дарителски кутии, средствата от които се инвестират в предотвратяване на изоставянето на деца в родилните отделения.

Тази година фондация „За Нашите Деца“ и „Софийска вода“ АД сключиха споразумение за дългогодишно сътрудничество, в продължение на което бяха разпространени 160 000 флаери сред абонатите с информация за кампанията за насърчаване на индивидуалното дарителство „Коледа по никое време“.

Сребърен спонсор са приятелите на фондацията от „Мото-Пфое“. Компанията е с дългогодишни традиции в корпоративната социална отговорност и е доказала, че споделя ценностите в сферата на детското благосъстояние. През 2014 г. управителят Атанас Фурнаджиев връчи на изпълнителния директор Иванка Шалапатова ключовете от чисто нов Ford Focus, който за фондация “За Нашите Деца“ се превърна в „Автомобилът на надеждата“. 
vecher2

За благотворителното наддаване на миналогодишното издание на „Вечер на добродетелите 2016“, „Мото-Пфое“ предостави безвъзмездно уникален планински велосипед Volvo, който бе откупен за 2500 лв. За тазгодишния търг г-н Фурнаджиев дари тениска на Антони Марсиал - нападател от националния отбор на Франция и най-скъпо платеният тийнейджър при трансфер през 2015 година в историята на футбола.

Фондация „За Нашите Деца“ благодари за верните партньори - Sofia Event Center, „Дънди Прешъс Металс Челопеч“ ЕАД, „Софийска вода“ АД и „Мото-Пфое“. Само за първите 6 месеца на 2017г. благодарение на устойчивото им партньорство и със съдействието на всички корпоративни, институционални и индивидуални дарители, фондацията успя да помогне на над 1000 деца, с което броят на подкрепените деца и семейства от създаването на фондацията, надхвърли 10 000.

Съпричастието на такива добродеятели, които припознават ценностите на "За Нашите Деца" и вярват, че всяко дете заслужава щастливо детство, може да бъде постигната трайна положителна промяна в живота на още хиляди деца и семейства.


Препоръчваме ви още:

За да няма деца от "дом" 
109 деца спасени от осиновяване 
Мисия "приемен родител"

Последно променена в Четвъртък, 12 Октомври 2017 13:45

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам