logomamaninjashop

Пикник за децата от Центъра по приемна грижа

Как по-добре да изпратим работната седмица, освен с пикник с деца, много слънце и смях?

Точно така избраха да прекарат петъка си служителите на L'Oréal Bulgaria. Козметичният гигант покани на пикник в парка „Гео Милев“ приемни деца и родители от Центърa по приемна грижа към фондация „За Нашите Деца“ и всички заедно изпратиха горещата работна седмица в игри и смях. Деца и възрастни се забавляваха с много настроение в три работилнички, организирани като част от събитието.

В работилничката за игри доброволците от L'Oréal и децата се запознаха с модерни образователни играчки. Те ще бъдат дарени на новия Комплекс за ранно детско развитие. Този тип играчки са много важни за детското интелектуално развитие. Те развиват различни способности у подрастващите - координация, логика, сетивност, съобразителност, реакция, познавателни умения.

В работилничката за гозби служители на компанията приготвиха вкусни и здравословни сандвичи, на които нито едно дете не може да устои.


20180393 1410731779010099 1816451993 o


Най-голям интерес сред малки и големи предизвика работилничката за рисунки. Със специални боички доброволците от L'Oréal превърнаха някои от децата в истински анимационни и приказни герои. Някои от тях дори се оставиха в творческите ръце на малчуганите – истинска забава за малките. Всички заедно изработиха уникални майсторски платна и рисунки, с които ще бъде декориран новият Комплекс. Доброволците на L'Oréal изненадаха семействата с разнообразни подаръци, сред които аксесоари за спортни игри и козметични продукти.

20196437 1410731615676782 1500785947 o

Пикникът е част от ежегодната доброволческа кампания на L'Oréal – Citizen Day, която се провежда за осма поредна година и показва ангажираността и солидарността на компанията към обществено значими каузи, които всяка година служителите подпомагат лично. С него фондация „За Нашите Деца“ и козметичният гигант стартираха ключово партньорство в подкрепа на приемната грижа. Събитието бе и в подкрепа на каузата на фондацията за разкриване на съвременен Комплекс за ранно детско развитие, който ще предоставя интегрирани социално-здравни и образователни услуги на деца и семейства. L'Oréal ще дари за новия комплекс големи цветни платна и десетки нови образователни играчки, които са особено важни за развитието на деца, преживели емоционален стрес.

В Комплекса ще работя център за обществена подкрепа, център по приемна грижа, дневен център за деца с увреждания от 0 до 7 години и рехабилитационен блок.

Последно променена в Вторник, 18 Юли 2017 11:27

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам