logomamaninjashop

Мъжете са произлезли от маймуните, а жените са дошли от Космоса

Монолог на древния мъж - от скеча на Руслан Белый, известен руски комик
 

Всички знаете двете теории за сътворението на човека – първата, че сме произлезли от маймуните, а втората – че сме дошли от Космоса. Аз обаче ви предлагам трета теория: „Мъжете произхождат от маймуните, а жените са дошли от Космоса“. Гарантирам ви, че ако я приемем, всичко ще си дойде на мястото. Сериозно. Имам доказателства.

Помислете само, нас мъжете, ни движат животинските ни инстинкти – страх, глад, секс.
Какво движи жените – любовта, романтиката, скуката, сантимента, мъката, тъгата, хороскопите, музиката, енигмата – всичко това е от Космоса. Маймуната не може да измисли подобни глупости.
А жените са долетели от Космоса и са го донесли със себе си.
Изобщо те са измислили всичко, дори разговорите. Първобитният мъж не разговарял, той имал две основни задачи – да тича след мамута и да бяга от мамута. Това е всичко! А жената е трябвало да стои вкъщи и да чака мъжа си. И така, една вечер, под ромона на капките дъжд, жената си помислила: „Толкова ми е скучно, аз не мога да тичам, да ловувам, трябва да измисля нещо. Я като си дойде мъжът ми да си поговоря с него!“
Дошъл мъжът, подпрял копието на скалата, и се започнало: „Къде беше? Защо те нямаше толкова дълго? Ти въобще ме забрави, кога последно ми направи комплимент, престана да ми подаряваш камъни, живеем в някаква пещера.“ Да знаете, че маймуната за пръв път е взела пръчка в ръка, за да „вразуми“ жената и така е започнала еволюцията.
Но жените трудно можеш да ги объркаш. И какви измислили в този момент? Истерията! Отишла жената в най-отдалечения ъгъл на пещерата, където акустиката е най-добра, и започнала да реве. Първобитният мъж се опитал да я успокои…но жената не се давала:
 – Ти си длъжен да ми купиш палто!
- Може би да ти убия палто?
- Не, да ми купиш!
- Да ти убия? – попитал отново мъжът.
- Не, да ми купиш! С пари!
- Какво означава това – недоумявал първобитният.
- Пари получава този, който ходи на работа!
- На работа?
- Да, трябва да ходиш на работа всеки ден!
- Да ходя всеки ден на работа, за да получавам пари? За да ти купя палто?
- Да!
- Ами по-лесно ще е да убия!
- Кого да убиеш?
- Тебе!
Така приключил разговора между древния мъж и жена му.
Затова първобитните мъже не разговаряли. Те излизали от пещерата, срещали жена, мятали я на гърба си и я отнасяли. Това е всичко. Никакви разговори. Сутрин ставали и излизали. Нямало въпроси от рода:
- Скъпи, ти къде?

Спомнете си гръцката митология. Нашите предци са се опитвали да ни предупредят. Забележете - всички беди на тоя свят са от женски род: горгоната Медуза, амазонките, сирените.
Помните ли сирените, тези полуголи девойки с риби опашки? Дето плували из океана и уж ги преследвали и убивали? Нищо подобно. Те просто се пренесли от океана в заведенията. И какво се случило. Мъжът влиза в някой клуб, там до бара стои сирена. Вижда го и започва бавно и неотстъпно да го прелъстява, да го омайва да я почерпи, после да я заведе на караоке бар, да плати, пак да плати. Мъжът си мисли, че все някога ще стигнат до секс, но тя го информира: „Не, аз не мога да правя секс, аз имам опашка, аз съм митичен персонаж.“

Жените са измислили усъвършенстването. На мъжете това не им е нужно. Древният мъж се разхождал с копието и голия си задник, напълно доволен от живота си. Нищо друго не му трябвало и ситуацията напълно го устройвала. Докато жените не измислили къпането, сапуна, дезодоранта, панталоните. Това на мъжа не му трябва, това му е чуждо!

Изобщо жените много започнаха да се месят в нашите работи, а техните две основни функции са да правят секс и да раждат деца. По-рано за второ дете никой не ти даваше пари. В Древността за второ дете даваха трето. Жената си седеше вкъщи и нищо не правеше. А сега какво – жената е директор, жената е  канцлер, жената е баскетболист, жената шофира …нищо едно съществено занимание освен секса. Но понякога сексът е такъв, че ти идва да я попиташ: „Ти изобщо участваш ли?
И какви са тези сексуални прелюдии, предварителни игри? Мислите ли, че мъжете сами са ги измислили? Не. На нас това не ни е нужно – ние имаме само две състояния – твърдо и меко. Това е! Между тях не са нужни предварителни подготовки.
Обърнете внимание - мъжът е „готов“ още в таксито, на път за вкъщи. А като пристигнат се започва: „Пусни музика, намали осветлението, запали свещи, докосни ме, докосвай ме навсякъде!“  Че тя да не е Лампата на Аладин? За да заработи, трябва да я потъркаш ли?
Ето ви главното доказателство, че жените са от Космоса.

Още нещо…
Да си кажем право в очите - всички мъже пърдят. Прав ли съм?
Всяка вечер, във всяко семейство. Но няма нито една жена, която прави това. Нито една! Знаете ли защо? Жените преработват газовете, акумулират енергия, за да излетят в някакъв момент от Земята. Като настъпи краят на света, ние мъжете ще измрем, а жените ще се изстрелят в орбита. Те по същия начин са долетели при нас от Марс. В някакъв момент са избухнали и сбогом Червена планета!

Накратко, приятели, мъже, обръщам се с апел към вас: Нека не позволяваме на жените да завладеят света, да завладеят и нас. Нека бъдем като предците си: излизаме, намираме си жена, мятаме я на гърба и я носим в пещерата.  


Оригиналния скеч можете да видите под статията или тук. 

 


Последно променена в Четвъртък, 30 Март 2017 18:52
  1. Най-популярни
  2. Най-нови

За децата и пясъчниците

За децата и пясъчниците

05 Юни, 2020 Здраве

Винени страсти през юли

Винени страсти през юли

04 Юни, 2020 Кулинарно

Ранно пиле, рано пее

Ранно пиле, рано пее

04 Юни, 2020 Забавно

Филмът "История на пластмасата" безплатно онлайн

Филмът "История на пластмасата…

03 Юни, 2020 Образование

Добрата клюка

Добрата клюка

03 Юни, 2020 Отношения

Моите рестарти

Моите рестарти

03 Юни, 2020 Кариера

Кога да отидем на терапия?

Кога да отидем на терапия?

01 Юни, 2020 Добра форма

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам