logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт: 10.06 - 16.06.2024

Автор: Надя Брайт

Овен

Във вторник вашият повелител Марс и Плутон ще се срещнат и това може да постави въпроса за социалния ви кръг, уважаеми Овни. Имате добри аспекти да помислите кои са хората, най-близо около вас, с какво ви обогатяват, балансирани ли са отношенията ви и пр. Влиянието ще отмине за ден-два, но през това кратко време ще имате възможност да рефлектирате както на духовния обмен с близките си, така и на материалните ценности, които споделяте. Или накратко казано - инвентаризация в пряк и преносен смисъл.

В неделя Венера и Нептун ще се срещнат и за вас, Овни, това може да отвори една своеобразна заешка дупка в емоционален план. Ще бъдете едновременно особено любвеобилни, но и лесни за манипулация. Доброто решение е да се обградите в този ден и ден-два около него с хора, на които имате доверие. Или пък, ако се забъркате в нова емоционална история, да имате едно наум да не се хвърляте едновременно с двата крака и четирите копита. Времето всичко ще ви покаже…

Телец

Във вторник Марс ще се срещне с Плутон и това може да възпламени непримиримостта ви срещу авторитетите. Няма да имате почти никаква склонност да се съобразявате с нещо, ако чувствате, че ви го налагат. Моментът в картинката, заради който да внимавате обаче е, че може всъщност никой нищо да не се опитва да ви налага, а вие да сте го почувствали така. Дайте си време, да обмислите ситуацията, не се втурвайте веднага в личния си бунт. За ден-два влиянието ще премине и тогава ще прецените по-добре как да действате.

В неделя вашата повелителка Венера ще се срещне с Нептун и вие може изведнъж да се усетите жадни за разкош. Това, заради което ще ви сложа знак за повишено внимание, е че вероятно ще сте склонни и на разточителство. Ако имате някакви по-дългосрочни планове, за които да е важно да не развързвате кесията, може би в неделя е най-добре да си останете вкъщи (без сайтове за пазаруване). Или пък ако сте решили да харчите безразборно - гледайте поне да е за вещи, които после може да препродадете.

Близнаци

Във вторник Марс ще се срещне с Плутон и тази среща може да ви вдъхнови за някои хитрички идеи. Имам предвид такива идеи, с които да минете метър или пък да заобиколите дадени правила. Не знам какво ще решите и как ще подходите, но имайте предвид, че комбинацията от планети ще ви вдъхне повече смелост, отколкото е реалистично. Мерете внимателно няколко пъти, преди да отрежете и да тръгнете в избраната посока. Влиянието ще мине за ден-два и след това ще виждате по-ясно.

В неделя Венера ще се срещне с Нептун и това е подходящо време да помислите, дали целите, които сте си поставили са реалистични. Има ли шанс да искате твърде много от себе си и по този начин да си залагате капан? Обикновено Нептун е планетата, която ни слага розовите очила или ни подвежда да виждаме реалността по друг начин. Тази комбинация обаче за вас може да послужи като отрезвяване.

Рак

Във вторник Марс и Плутон ще се срещнат и ще поставят на изпитание едновременно дипломатичността и усещането ви за принадлежност към екип или общност. Може би интуицията ви ще покаже, че някой не заслужава добро отношение или пък просто ще бъдете по-раздразнителни от обикновено. Това е препъни камъчето - че трудно можете да бъдете сигурни кое от двете е. По-добре е около вторник да се въздържате от резки движения, за да може да сте наистина убедени в решенията си, когато ги решите да ги заявявате.

Нещо подобно, но с обратния знак може да усетите в неделя, когато Венера и Нептун ще се срещнат. Това влияние пък може да ви накара да сте твърде склонни да постъпвате в угода на другите. Отново ще ви посъветвам да изчакате ден-два и тогава да казвате „Да” на молбите, които ви отправят.

Изобщо - за чувствителните Раци седмицата може да е предизвикателно, но търпение му е майката и всичко ще се нагласи. Успех!

Лъв

Този вторник може да усетите трудности с баланса между работа и личен живот. Марс и Плутон се срещат и е възможно да ви поставят пред дилеми кое е на първо място. За вас като цяло това е труден въпрос, защото и двете сфери на живота са ви приоритет. Предлагам, ако се появи драма по въпроса, да се опитате дипломатично да отложите решаването ѝ за след ден-два, когато влиянието ще е отминало. Тогава ще можете да вземете по-соломоновско решение.

В неделя пък е възможно да ви се появят дилеми, свързани с приятелството. Това ще се дължи на среща между Венера и Нептун. Двете планети имат предпоставки да ви зададат въпроса кой ви е истински приятел и доколко трябва да инвестирате себе си в едни или други отношения. Отново бих ви посъветвала да не действате прибързано. Мислете си, правете си изводи, мерете с аршина, но режете след вторник.

С други думи - ако тази седмица ви се прииска да поръмжите като лъвове, наместете царската корона и си припомнете, че благородството ви задължава да действате обмислено.

Дева

Във вторник е възможно да преживеете вътрешен конфликт между желанието си да бъдете ефективни и да отметнете всичките си задачи и желанието си да бъдете свободни и да не сте роби на ежедневието. Това е най-вероятният ефект от срещата между Марс и Плутон, която ще се състои в този ден. Идеалният баланс ще постигнете, ако не се нагърбвате с всяка възможна задача от една страна и от друга - ако се сдържите да не изхвърлите всичко от бюрото си и да обявите, че напускате. Имайте търпение и се насочете към предприемане на действия след сряда.

В неделя Венера ще се срещне с Нептун и това по някакъв начин може да преплете служебни и лични връзки. Дали ще трябва да избирате между двата вида или пък лична връзка ще прерасна в служебна или обратното - не знам. Знам само, че Нептун има навика да ни замайва главата, затова е по-добре да не се взимат крайни решения под негово влияние. Изчакайте ден два и действайте след това, ако има повод.

Везни

Във вторник имате аспекти да се завихрят големи страсти, скъпи Везни. Марс ще се срещне с Плутон и това може поне временно да разбърка романтичните карти. Както е възможно да избухне неочакван огнен флирт, така може и да бъдете завладени от ревност и дори агресия. Каквото и да става - опитайте се да подходите към ситуацията с присъщата си въздушна елегантност.

В неделя планетите ще ви дърпат към изкушения и ще ви карат да мислите, че „през просото” си е всъщност един много добър път, който да изберете. Честно казано - хич не е сигурно, че ще е точно така. Венера и Нептун ще се срещнат в този ден, а Нептун е известен с това, че ни замъглява съзнанието. Като сложите и вашата покровителка сладострастната Венера в картинката, нещата стават малко тип „заешка дупка”. Мислете добре, дали ако вземете решение, заради моментното си удоволствие, ще си се отрази благоприятно в бъдеще.

Скорпион

На кръстопът или направо на кръст от емоции… Не знам, не знам… Знам само, че във вторник Марс ще се срещне с повелителят ви Плутон и това може да направи емоционалната ви амплитуда много широка. Възможно е да усещате силни чувства във всеки край от спектъра. За щастие, влиянието е временно - след ден-два ще можете отново да си върнете баланса. А дотогава - просто се опитвайте да канализирате по здравословен начин енергията си.

В неделя пък ще „падат дрехи и задръжки” под влияние на среща между Венера и Нептун. Това е ден, в който много от Скорпионите, които имат тайно увлечение, може да се престрашат и да го направят явно. Или пък да получите неочаквано страстно предложение. Възможно е и някои от вас да зарежат всички задължения и да отдадат на страстен уикенд с любим човек. В общи линии - препоръчвам всичко, което ще ви донесе радост и няма да ви запрати в някоя крайност.

Стрелец

Възможно е във вторник да бъдете особено раздразнителни, скъпи Стрелци. И имайки предвид естествено премахнатия ви при раждането филтър пред устата… Имайте едно наум. Марс ще се срещне с Плутон и това ще ви подгрее нервичките дори без повод. Затова ако имате поводи, бройте до десет, преди да реагирате. Възможно е да се окаже, че нещо, което ви се струва изключително дразнещо в момента, не е наистина съществено важно и не си струва да избухвате.

В неделя Венера ще се срещне с Нептун и това може да ви направя уязвими към фалшиви ласкателства. Преценката ви може да е замъглена от Нептун, а Венера да ви кара да се чувствате особено харизматични и дружелюбни. И не, че никой няма да ви харесва искрено тази неделя… Напротив. Просто имайте едно наум и не се сближавайте много бързо.

Изобщо - от раздразнителни до лековерни - така върви седмицата. Но вярвам, че ще успеете да балансирате и да се измъкнете без щети от емоционалната рулетка. Успех!

Козирог

Този вторник може да се усещате малко в режим „тръгни-спри”, скъпи Козирози. Марс и Плутон ще се срещнат. Марс ще ви кара да натискате газта и да се опитвате да постигнете всичко тук и сега. А другата планета - Плутон ще слага прът в колелата на прогреса. Какво да ви кажа… Важното е, че влиянието ще е временно. Затова, ако нещо не ви върви както го искате във вторник - изчакайте ден-два и си действайте спокойно след това.

В неделя Венера ще се срещне с Нептун и сред представителите на вашата зодия това може да се отрази като усещане за подозрителност и раздразнителност у вас. Наблюдавайте се и ако усетите, че много ви е иска да теглите една на някого… изчакайте. Може след ден-два да се окаже, че не си е заслужавало. Или пък, че си е заслужавало, но вече може да сте сигурни и да я теглите по-качествено и структурирано.

В общи линии заръката ми за тази седмица към вас е - гледайте си кефа и не се напрягайте излишно.

Водолей

Във вторник Марс и Плутон ще се срещнат и това може да извади на светло конкурентната ви страна. Дотук добре. Въпросът е, че Марс има този страничен ефект да засилва малко повече агресията и обидчивостта. Егото става по-чупливо, а скоростта на запалване - по-кратка. Имайте го предвид и ако в този ден усетите, че искате да минете като валяк през някого, само и само да се докажете - помислете пак. Позитивното е, че за ден-два влиянието ще отмине.

В неделя Венера ще се срещне с Нептун и на вас може много да ви се прииска да си играете с огъня, Водолеи… Венера е игрива, Нептун ни замайва съзнанието. Ясна е комбинацията. Не искам да ви спирам да правите каквото и да е (не знам дали подобно нещо е изобщо по силите ми). Само ще ви помоля да мислите добре, преди да предприемете нещо рисковано. Стискам палци за забавления, без последствия!

Риби

Този вторник е възможно дипломатичността ви да се изпари, скъпи Риби. Да, дори и на вас може да се случи. Особено под влияние на среща между Марс и Плутон. Двете планети ще се заиграят с търпението ви и някои от представителите на вашия знак може и да се оставят на ефекта на късия фитил. Няма да ви съветвам как да постъпвате - може и някой наистина да си е заслужил избухването. Само препоръчвам да се брои до десет и да имате предвид, че това влияние ще отмине за ден-два.

В неделя вашият повелител Нептун ще се срещне с Венера и отново на дневен ред ще излезе въпросът за границите ви. Този път не тези, които си поставяте към другите, а тези, които поставяте на другите към вас. Дали се налага да се отзовавате всеки път? Дали трябва да се инвестирате докрай, когато се отзовавате? Все въпроси, на които само вие знаете отговора. Все пак - имайте предвид, че и това влияние ще отмине за ден-два и може би е по-добре да отложите крайните решения за тогава.

Надя Брайт е радиоводещ, коуч, стендъп комедиант и водещ на обучения по комуникация, а с астрология се занимава за забавление. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея. 

Може да я слушате всеки петък в „Шоуто на Надя Брайт” и от понеделник до четвъртък  от 17:00 до 18:00 в радиопредаването „Лаф&Хейт“ на честотите на радио Фокус в цяла България или тук: https://www.focus-radio.net/

Последно променена в Понеделник, 10 Юни 2024 10:30

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам