logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт: 27.05 - 02.06.2024

Автор: Надя Брайт

Овен

В петък ще имате особен късмет с парите, уважаеми Овни! Меркурий ще направи съвпад с Уран този ден и за вас това ще е доста благоприятно по отношение на финансовата сигурност. Уран носи промяна, така че бъдете готови да обмислите нещо различно във връзка с печеленето на пари. Или пък вие да предизвикате различни събития. Слушайте, когато ви говорят, защото може шансът ви да се крие  в разговорите с някого.

В събота Плутон ще се срещне с Юпитер, като влиянието от тази среща ще се усеща до 6 юни. Много подходящ период, да убедите всичко и всеки в собствените си вярвания. Също, извинявайте, че го казвам втори път, но… периодът е подходящ и за слушане на другите. Благоприятно е за всички, които се занимават с творческа работа и особено за тези Овни, чието творчество е словесно.

Очаква ни още едно събитие в събота с влияние до 6 юни и то е съвпад на Венера със Слънцето. Отново комуникацията ще е най-голяма ви сила. Бъдете отворени към другите, изразявайте се, дори пробвайте нови неща в общуването. За необвързаните ще е много подходящо, ако излизат с приятели, съседи или колеги, защото може би точно в такъв формат ще срещнете новата си любов. Имате и добри аспекти за решаване на проблеми с хора от близкото ви обкръжение.

Телец

В петък Меркурий и Уран ще направят съвпад, което е много благоприятно събитие, а за вас, Телци - особено благоприятно! В края на седмицата може да се появи неочаквано добра възможност за нещо, което дори може да не сте си помисляли, но да е в много позитивна посока за живота ви. А може пък и самите вие да си създадете възможност за нещо желано. Бъдете активни в търсенето на промяна и не се страхувайте, ако тя сама дойде при вас. Заслужавате добри развития!

В събота ще имаме едно събитие, което може да ви донесе много късмет по отношение на работата и парите ви. Плутон и Юпитер ще се срещнат и влиянието от тяхната среща ще се усеща до 6 юни. През това време може да получите шанс за промяна в работата, който да се отрази нарастващо на банковото ви салдо. А може и да вложите пари в ново начинание.

За последното ще ви помогнат и Слънце и Венера, които в събота ще влязат в съвпад. Това влияние също ще продължи до 6 юни. Подходящ период за инвестиции и привличане на материални блага. Подходящо е и за изкарване на пари от творчески и/или естетически проекти. Ако правите покупки, мислете каква добавена стойност биха ви донесли.

Близнаци

В петък ще се случи една доста благоприятна среща между вашият повелител Меркурий и носителят на промяната Уран. За вас това може да се отрази във важна промяна на нагласата към нещо. Очаква се тази промяна да е за добро и благодарение на нея да видите пред вас нов или по-различен път, който да ви поведе към желани развития. Успех!

В събота Юпитер ще се срещне с Плутон, като влиянието от тази среща ще продължи до 6 юни. За Близнаците това е много благоприятен период за пътувания и инициативи разширяващи досегашните ви дейности. Важно е едновременно да улавяте добрите възможности, но и да не действате прибързано.

В събота ще се случи още нещо - Венера ще направи съвпад със Слънцето, като и това влияние ще продължи до 6 юни. И двете планети са във вашия знак, така че периодът е много (ама много!) подходящ за благоприятни развития в любовта. Ще може да хармонизирате собствените си нагласи с това, което получавате и с вижданията си за понятието „достатъчно”. Също така - ще имате почти феноменално силна възможност да привлечете каквото считате за ценно, към вас.

Рак

В петък ще имате много силен шанс за положителна промяна по отношение на имиджа си, комуникацията си с другите и затвърждаване на значимостта в общността, в която сте. Шансът ще дойде от благоприятна среща между Меркурий и Уран. Носителите на промяната и добрите вести ще обединят сили, за да ви направят по-убедителни в това, което желаете. Вие само го заявете.

В събота Юпитер ще се срещне с Плутон и до 6 юни планетите ще ви дадат забележително добра възможност да обмислите как вътрешният ви свят (да) се балансира с интимните ви отношения. Ще имате силни аспекти за хармонизация между това, което е във вас и това, което изразявате към най-близките си.

Горното влияние на хармония ще бъде подсилено във Венера, която в събота ще влезе в съвпад със Слънцето. Това влияние също ще продължи до 6 юни. За Раците ще бъде период за творчество, раздаване на любов и привличане на духовно ценни за вас преживявания и притежания.

Лъв

В края на седмицата ви се очертават много добри кариерни шансове, Лъвове! В петък Меркурий и Уран ще направят съвпад във вашия дом на професионално развитие. Отваряйте си добре ушите и очите, защото добрите новини са напът към вас. Много е важно да сте отворени към промяна, защото това е което Уран носи със себе си. Бъдете готови да хванете или създадете своя шанс!

В събота Юпитер ще се срещне с Плутон. За вас това ще е благоприятно влияние по отношение на баланса между публичното ви изразяване и това с партньора ви. Знаете - понякога навън се държим по един начин, а вкъщи - по друг. Ако при вас има дисонанс в поведението, ще можете да го уравновесите в полза на връзката си.

Надявам се, че влиянието, за което сега ще ви уведомя няма да попречи на горното, а по-скоро - ще го засили. Венера ще влезе в съвпад със Слънцето в събота и също така ще се усеща до 6 юни. През това време ще имате особено силна харизма и възможност да изразявате творческата си страна сред по-широк кръг от хора. Време за привличане на внимание в най-добрия смисъл.

Дева

Този петък Меркурий и Уран ще са в съвпад, а това означава, че краят на седмицата ще дойде с позитивни развития за вас, Деви! Ще имате много добри аспекти за получаване на неочаквани възможности, свързани с пътуване, учене или контакти извън границите, в които се намирате. Важно е да бъдете отворени към предлаганите възможности и да уловите шанса, когато дойде.

В събота Юпитер ще се срещне с Плутон и влиянието от това събитие ще се усеща до 6 юни. Много подходящ период за промени на организацията по отношение на служебните ви задължения. Може би това е, от което се нуждаете, за да се почувствате свободни или да си отпочинете. А може би пък да се захванете с нещо, което ще предизвика отприщването на потенциала ви.

В събота ще имаме още едно събитие с действие до към края на другата седмица и е много вероятно то да подсили горното влияние. Венера ще се хармонизира със Слънцето. Изключително ползотворно време за творческо мислене, за любов и за привличане на ценни за вас неща. В работата си бъдете открити, ведри и мислете като победители. Излизайте от собствените си граници и показвайте възможностите и талантите си.

Везни

Този петък Меркурий ще направи съвпад с Уран и това ще ви донесе възможности за положителни промени в интимното общуване с партньора. Или пък добри развития, ако сте необвързани и желаете да спечелите някого. Това събитие е на късмет и на промяна в статуквото, така че ще трябва и самите вие да сте отворени към възможността да хванете пиленцето на щастието, ако ви кацне на рамото.

В събота Юпитер ще се срещне с Плутон и ние ще усещаме влиянието от тази среща до 6 юни. През това време за вас ще има много положителни аспекти по отношение на организиране на пътувания за удоволствие. Или пък друг вид разчупване на рутината, което да ви накара да се почувствате свободни и да ви донесе забавление и удовлетворение.

Даже, честно казано, направо го бройте горното влияние за подпечатано от други две небесни тела. В събота Венера ще направи съвпад със Слънцето, като това влияние също ще се усеща до 6 юни. Определено Венера ще иска да чувствате любов извън определеното от ежедневието статукво. За необвързаните са възможни любовни истории с човек от друга държава или град, а обвързаните може да се отдадат на съвместни приключения.

Скорпион

Краят на седмицата идва с позитивни новини, Скорпиони! В петък Меркурий ще бъде в съвпад с Уран във вашия дом на партньорствата. Това събитие може да ви донесе възможност за промяна към по-добро в партньорските ви отношения. В зависимост от вашия личен контекст може да става дума за предложения за брак, съвместно съжителство, намиране на партньор или пък щастливо отърваване. Успех!

В събота Юпитер ще се срещне с Плутон, като влиянието от тази среща ще се усеща до 6 юни. Периодът е подходящ за промени, свързани с интимния ви партньор и дома. Какви да бъдат промените зависи от вашата лична ситуация, но определено са възможни събирания на двойки под общ покрив или други подобни положителни развития.

Виждам положителни развития, защото още едно събитие ще влия по благоприятен начин на интимните ви връзки, Скорпиони. Венера ще направи съвпад със Слънцето. Отново в събота и отново ще го усещаме до 6 юни. Това е идеален период за хармонизиране на отношенията с интимния партньор, привличане на щастие и внасяне на свежест и лекота в отношенията.

Стрелец

Този петък ще имаме щастлив съвпад между Меркурий и Уран. За вас, скъпи Стрелци, това може да е шанс да промените организацията на ежедневието си по благоприятен начин. Възможно е да получите неочаквано предложение, което да ви накара да се замислите за такава реорганизация или пък самите вие да се вдъхновите да пренаредите личната си матрица. Вие най-добре знаете, че промяната е свобода, така че действайте!

Предстои ви много добър период за заздравяване на партньорските отношения и преживяване на радостта в тях. В събота ще се случат две събития, като и двете ще се усещат до 6 юни. Слънцето ще направи съвпад с Венера и Плутон ще се срещне с Юпитер. От първото влияние може да очаквате възможности за хармонизиране на партньорските отношения, усещане на радостта от тях и привличане на ценни за връзката ви неща. Мислете освободено и творчески и щастието ще се възцари.

Второто влияние ще ви помогне, ако имате нужда да интегрирате партньора си към други близки и семейни кръгове или да решите някаква неяснота между тези хора. Плутон ще ви представи възможността, а вашият управител Юпитер ще ви помогне да я решите с лекота.

Козирог

Ако сте необвързани обезателно си освободете уикенда за разгул, Козирози! Или хайде да не е чак разгул, но поне забавления. В петък Меркурий ще направи съвпад с Уран и това ще донесе на вашия знак възможности за позитивна промяна, свързани с флиртовете и романсите. Затова не пазете чара си скрит от чужди очи… За обвързаните ще е много подходящо да захвърлят грижите и да си прекарат времето с партньора във вихъра на романтичните забавления.

В събота Юпитер ще се срещне с Плутон и това ще ви донесе възможност да промените нещо в ежедневната си организация, така че промяната да е от полза за финансовото ви състояние. Влиянието ще продължи до 6 юни и през това време ви съветвам да премислите има ли нещо, което ако се прави по различен начин, ще ви донесе повече пари.

И като казах „различен начин”… В събота Венера ще направи съвпад със Слънцето и това влияние също ще се усеща до 6 юни. Много благоприятен период за въвеждане на творчески подход към справянето с ежедневните задачи. И да, знам че вие сте по реда и системите, но пък може да ви се отрази позитивно, ако се опитите да поразчупите статуквото.

Водолей

Този петък за Водолеите се отваря чудесна възможност да променят в положителна посока нещо, свързано с дома или семейството им. Меркурий ще направи съвпад с Уран в този ден и краят на седмицата ще мине под егидата на неочакваните позитивни промени. Не се страхувайте да поразклатите статуквото, ако чувствате, че имате нужда от това. Планетите са на ваша страна!

Много чар, много харизма, много нещо, Водолеи! В събота ще имаме две събития, които ще ви направят направо неустоими. А какво ще правите вие с тази суперсила зависи от вас. На първо място ще отбележа, че Юпитер и Плутон ще се срещнат. Влиянието ще се усеща до 6 юни. През това време ще имате възможност да получите прозрение по отношение на това доколко прожектираното от вас навън, към хората, съвпада с вашия личен свят и доколко бихте искали да балансирате двете стихии.

Второто влияние е съвпад на Венера и Слънцето, отново ще продължи до 6 юни. Това събитие ще ви помогне да привлечете към себе си всичко, което желаете да имате или да преживеете. Слагам едно напомняне, че трябва да внимаваме какво си пожелаваме и ви оставям да се забавлявате под влиянието на Венера :)

Риби

В петък Уран и Меркурий ще направят съвпад, който ще се окаже доста благоприятно събитие за всички представители на зодиака. В края на седмицата вие може да разчитате на късмет при провеждането на всякакъв вид разговори. И не само само това - от някой от тези разговори, може да изскочи неочаквано щастлива възможност. Слушайте внимателно, за да уловите късмета си, когато се появи!

В събота Юпитер ще се срещне с Плутон и влиянието от тази среща ще се усеща до 6 юни. В този период ще имате възможност да балансирате своята лична философия с тази на семейството си. Всички се развиваме и се променяме и няма нищо страшно в това понякога да се усещаме различни дори с най-близките си. Е, Плутон ще ви даде възможност да видите различията, а Юпитер - да постигнете хармония в тях.

Другото събитие, което ще се случи в събота, също ще се усеща до 6 юни. Венера ще влезе в съвпад със Слънцето и отново ще акцентират над дома ви. Много подходящ период за привличане на ценности към дома, за инвестиция в произведения на изкуството и за естетически промени. Подходящо е и за домашни купони и кани с коктейл Маргарита…

Надя Брайт е радиоводещ, коуч, стендъп комедиант и водещ на обучения по комуникация, а с астрология се занимава за забавление. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея. 

Следващото стендъп шоу с Надя в гр. София може да гледате на 29 май в бар Петък. За повече информация -> https://www.facebook.com/events/794724092299231

В гр. Варна стендъп може да гледате на 30 май в клуб Senso. За повече информация -> https://fb.me/e/3LekH6pi1

Може да я слушате от понеделник до четвъртък от 17:00 до 18:00 в радиопредаването „Лаф & Hate“ и всеки петък от 17:00 до 20:00 в „Шоуто на Надя Брайт” на честотите на радио Фокус или тук: https://www.focus-radio.net/

Последно променена в Понеделник, 27 Май 2024 08:26

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам