logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт: 20.05 - 26.05

Автор: Надя Брайт

Овен

Няма по-подходящ знак от Близнаци в дома на комуникацията и точно това ще се случи при вас, скъпи Овни! В понеделник слънцето ще влезе именно в този знак и в този ваш дом и в следващите четири седмици определено много ще ви върви в общуването. Използвайте тази суперсила както намерите за добре - някои от вас може да имат нужда да отделят време за близките си, други - да заздравят екипните връзки, а трети - просто да излязат в компания и да се повеселят. Каквото и да е - говорете си с хората, те ще се радват.

В четвъртък Венера също ще влезе в Близнаци, където планира да стои до 17 юни и откъдето доста ще засили вашия магнетизъм и умението ви да влияете над другите. Ако ви трябват съмишленици или съюзници за нещо - това е най-подходящият период да ги намерите.

В четвъртък ще имаме и пълнолуние в Стрелец, което ще огрее вашия дом на пътуване, приключения и образование. Което е и точно домът, който Стрелец управлява. Значи имате много силно влияние да осъществите пътуване или някакъв проект зад граница, за които сте мечтали през последните шест месеца. Само не се поддавайте дотолкова на овенския си ентусиазъм, в съчетание с бурното влияние на пълнолунието, че да забравите да планирате и да се подсигурявате.

В събота и Юпитер ще се присъедини към Слънцето и Венера в знака на Близнаци и вашия дом на комуникацията. Отсега ви предупреждавам, че до 6 юни може да станете твърде откровени и това да не работи добре за вас. Но ако внимавате с това, ще усетите повече позитиви от влиянието. Много подходящо е за установяване на нови контакти, за осъществяване на големи планове и за печелене на съюзници на всички поприща в живота ви. Чарът на Овена е пословичен, а подплатен с вашата упоритост, страст и работливост, може да спечели всяка игра!

Телец

Духнете последните свещи на рождения си ден, Телци и обърнете взор към финансовото си бъдеще. В понеделник Слънцето ще излезе от вашия знак и ще влезе в Близнаци. Пред вас ще има четири седмици, които са благоприятни за планиране на финансов успех, подреждане на екселските файлове с бюджетите, инвестиции и съставяне на спестовни планове. Вие обичате да мислите за пари и стабилност, така че впрегнете таланта си в тази насока. От Слънцето ще имате щипка (или повече) късмет.

В четвъртък и Венера ще влезе в Близнаци и нещата ще станат още по-добре финансово подплатени за вас. До 17 юни сте в подходящ период за привличане на материални ценности, както и за инвестиция в предмети или дейности, свързани с естетика.

В четвъртък ще имаме също и пълнолуние в Стрелец, което ще разпали страстите ви. Луната ще огрее вашия дом на интимност и мистика и за вас ще бъде особено трудно да не мислите страст, интимни връзки и любов. Но пък няма и причина да не мислите за това… Интимните отношения, които сте градили през последните шест месеца може да преживеят своеобразна кулминация под тази пълна Луна.

В събота и Юпитер ще се присъедини към Слънцето и Венера в знака на Близнаци и вашия дом на финансова сигурност. Юпитер е както планета на късмета, така и на житейските уроци. Затова най-добрият начин да използвате влиянието до 6 юни е едновременно да не предприемете рискови действия, разчитайки единствено на късмет, но и силно да вярвате в собствения си размах и да работите с манталитета на победител. Възможно е да оставите някои начинания в миналото за добро.

Близнаци

Близнаци, щастлива съм да ви информирам, че считано от понеделник, в следващите четири седмици вие ще властвате над хороскопа. На 20 май Слънцето ще влезе във вашия знак и за вас ще настъпи началото на новата ви лична година. В периода на Телеца, в който бяхме досега, беше време да разберете за себе си с какво искате да се разделите и да оставите зад себе си. Беше нужно, за да ви освободи от тежестта си и да излетите с лекота от пистата на новата година. Дайте си момент (или повече моменти), да помислите какво желаете да ви се случи в следващите 12 месеца и какво е нужно, за да се осъществят тези желания. А после - начертайте план и действайте! Междувременно - не забравяйте да почерпите и да се повеселите на рождения си ден, разбира се!

Благотворното влияние за вас ще бъде подсилено и от Венера, която в четвъртък ще влезе във вашия знак и ще стои там до 17 юни. Периодът е много подходящ за бизнес успехи, за популяризиране на работата ви и за прекарване на време с близки и роднини.

В четвъртък ще имаме и пълнолуние в Стрелец, което ще огрее вашия дом на връзки и партньорства. Това ще е много силно събитие за умножаване на потенциала във вашата любовна връзка. А ако сте необвързани - може да ви донесе късмет в намирането на сродна душа. Тъй като ще е в знака на Стрелец - благодатни ще са пътуванията, свободата, откровеността.

Както ви казах - цялата седмица е под егидата на вашия знак, Близнаци. А и доста седмици напред всъщност… В събота планетата на късмета Юпитер ще влезе във вашия знак, присъединявайки се към слънцето и планетата на любовта. До 6 юни ще може да разчитате на късмета си. Разбира се - под „късмет” имам предвид, че за каквото сте работили в личен и професионален план, ще може да получи своите най-добри резултати. Възможно е и да получите важни прозрения през този период - не ги пренебрегвайте. Юпитер дава уроци, които са важни и ни водят напред.

Рак

В понеделник Слънцето ще влезе в Близнаци, а с това ще настъпи и четириседмичният ви период на осмисляне на изминалата ви година и подготовка за тази, която ви предстои. Използвайте този месец, за да разчистите в буквален и преносен смисъл пространствата, които обитавате. Нека старото и ненужното се махне, за да отвори път на новото. Вашата задача сега е да осмислите уроците си и да се опитате да постигнете мир в съзнанието си с преживяното дотук. Всичко това ще ви приготви за летящия ви старт, след четири седмици, когато ще празнуваме рождените ви дни.

В четвъртък и Венера ще влезе в Близнаци, където ще стои до 17 юни. Използвайте това влияние за подсилване на вашата увереност, че в живота ви трябва да останат само хората и обстоятелствата, които вие желаете и че можете да привлечете това, за което мечтаете.

Имам добра новина за всички Раци, които си казват „Е… май трябва да започна спорт” или „Хм, много вредни неща си позволявам”. В четвъртък ще имаме пълнолуние в знака на Стрелец и то ще ви окаже много силна подкрепа за промяна на навиците в по-здравословна и полезна за вас посока. При положение, че лятото е почти тук, мисля че това пълнолуние идва много навреме за подкрепа.

В събота Юпитер ще влезе в Близнаци и до 6 юни ще ви предложи възможност за големи личностни трансформации. Юпитер покровителства късмета, но и житейските уроци, а домът, в който ще ви влияе е свързан с житейски решения. Тоест - имате много позитивно влияние да прецените дали искате да продължите с нещо, с което сте се захванали (връзка, работа и пр.) или искате да благодарите за научените уроци и да продължите напред. Каквото и да е - мислете за вашето добруване.

Лъв

В понеделник Слънцето ще влезе в Близнаци и за четири седмици ще ви постави там, където ви е много комфортно, скъпи Лъвове - в центъра на събитията. В сезона на Близнаците ще имате много добри аспекти за работа в екип, за участие в общности и създаване на контакти. Сега може да задвижите смело всички свои проекти, които зависят от участието на хора. Ще можете широко да развихрите таланта си да увличате останалите и ако питате мен - ползвайте тази възможност максимално.

В четвъртък и Венера ще влезе в Близнаци, където ще стои до 17 юни. Това още повече ще подсили вашата способност да привличате в живота си хората, които вие искате да бъдат в него. Вярвайте в себе си в харизмата си и тя ще работи за вас.

В четвъртък ще имаме и пълнолуние, което ще грее в знака на Стрелец и във вашия дом на флиртове, слава и гламур. Много добро влияние е за необвързаните Лъвове, защото ще ви помогне да извадите на показ най-доброто от себе си и да привличате орди от обожатели. За обвързаните също може да донесе забавни моменти, стига да не се оставяте на рутината на ежедневието. И в двата случая, ако пожелаете - може да разцъфнете като едно колоритно лъвско цвете на романтиката.

В събота планетата на късмета Юпитер ще се премести в знака на Близнаци и ще стои там до 6 юни. Това ще подсили влиянието на Слънцето и Венера и ще ви даде силата да бъдете свързващо звено между различни хора или групи от хора. В този период ще можете да влезете силно и ефективно в ролята на обединител, а това е едно от нещата, от които обществото и хората поотделно най-силно се нуждаем. Желая ви успех!

Дева

Искаше ми се да започна с „Време е за работа, Деви!”, но не ми се иска да завъртите очи и да кажете „Само работа ли за нас?”. Всъщност не става дума толкова за работене, колкото за развитие. В понеделник Слънцето влиза в Близнаци и във вашия дом на кариерата и в следващите четири седмици ще ви даде много възможности за осъществяване на професионални успехи. Моментът е много подходящ да натиснете педала на газта по пътя на плановете си и да повярвате, че всяка цел, която си поставяте, е постижима.

В четвъртък и Венера влиза в Близнаци, като ще стои там до 17 юни. Много подходящ период за привличане на всичко, което ви е необходимо за постигане на успех - контакти, благоприятни стечения на обстоятелствата и не на последно място - пари.

В четвъртък ще имаме и пълнолуние в Стрелец, което във вашия случай ще изгрее в зоната ви на дома. Ще имате благоприятни аспекти да уредите домашните и семейни въпроси, които са възникнали в последните шест месеца. Особено ако имате такива, които са свързани с пътувания - действайте сега. Поради знака, в който е влиянието - Стрелец, добър подход е да се комуникира открито и искрено. Разбира се, с всички „едно наум”, които такова общуване изисква.

Влиянието на Слънцето и Венера ще получат важно подсилване в събота, когато и Юпитер ще влезе в знака на Близнаци и вашия дом на професионално развитие. До 6 юни планетата на късмета ще ви дава тази допълнителна невидима сила, от която всички се нуждаем, когато се трудим за нещо. Дали ще го наречем късмет или провидение - ще бъде с вас. Затова - оглеждайте се за шансовете си и си ги хващайте!

Везни

В понеделник Слънцето ще отвори пътищата пред вас, скъпи Везни. Влизаме в сезона на Близнаците и в следващите четири седмици вашият дом на приключения и преминаване на граници ще бъде ярко осветен. Имате много добри аспекти да пътувате, да установявате контакти с хора от други държави, както и да учите. Също - възможно е да искате да преминете някои свои лични граници - да бъдете по-директни с някого или да направите нещо, което досега не сте посмели… От вас - предварителното обмисляне, от Слънцето - късмета. Успех!

В четвъртък Венера ще влезе в Близнаци, като ще стои там до 17 юни. Това влияние ще ви помогне страшно много за установяване на всякакви контакти, които могат да ви бъдат полезни. Ще имате силата да привличате с лекота всички хора, които вие желаете да привлечете.

В четвъртък ще имаме и пълнолуние в Стрелец и във вашия дом на комуникация и близки платонични връзки. Събитието е много подходящо, да водите откровени разговори с хора от близкото ви обкръжение, които да доведат до решаване на ситуация от последните шест месеца. Бъдете не само откровени, но и отворени към обратна връзка. Вие умеете да общувате, а сега ще имате и подкрепата на Луната. Инициативата за разговорите няма да е само ваша, ще бъдете търсени за такива.

Позитивните влияния на Слънцето и Венера ще бъдат умножени от Юпитер. Планетата на късмета също ще влезе в Близнаци и във вашия дом на разширяване на хоризонтите. Това ще се случи тази събота и до 6 юни ще имате подкрепа в дейностите ви, които са свързани с експанзия от всякакъв характер. Дерзайте, Везни!

Скорпион

В понеделник Слънцето ще влезе в Близнаци и ще отвори пред вас четири седмици, в които да се съсредоточите над интимните си връзки. И не само, че ще ви бъдат фокус, а и ще имате късмет в тях. Подходящо е за осмисляне на отношенията, в които сте или в които искате да бъдете. За тези от вас, които са сигурни в чувствата си, периодът е добър за превръщане на интимна връзка в нещо по-сериозно или пък за започване на интимна връзка с обекта на желанията ви.

В четвъртък и Венера ще влезе в Близнаци, с което до 17 юни още повече ще засили още повече благотворното влияние за вас по отношение на интимните ви връзки. В този период ще бъдете майстори на съблазняването във всеки един смисъл на думата. Само внимавайте за броя на страдащите обожатели след вас…

В четвъртък ще имаме пълнолуние в Стрелец и на вас ви е на пари, Скорпиони! Време е да осребрите това, за което сте работили през последните шест месеца. Ако имате някакви проекти, които имат потенциал да ви донесат (повече) пари - действайте по този въпрос. Влиянието на Стрелеца ще помага при осъществяването на контакти, включително и зад граница.

В събота и Юпитер ще се премести в знака на Близнаци, където ще пребивава до 6 юни. Това за вас е период, в който може да преживеете творческа трансформация. Пуснете на свобода това, което е вътре във вас и е съзидателно - талантите си, посланията… Ключова дума тук е „развитие” и ако го пожелаете, Юпитер ще ви съдейства то да се случи по най-добрия начин.

Стрелец

В понеделник Слънцето ще влезе в Близнаци и вашият свободолюбив дух, скъпи Стрелци, ще обърне внимание на партньорствата, в които сте. Четирите седмици напред са подходящи за заздравяване на партньорските отношения, както в личен, така и в професионален план. Фокусирайте се върху общуването си с партньора и баланса между вас. За влюбените Стрелци - пуснете романтичната си натура на свобода и се отдайте на щастието от преживяването на споделените моменти. За необвързаните периодът е добър да намерят своя човек.

В четвъртък Венера също ще влезе в Близнаци, където ще стои до 17 юни. Това особено ще улесни за вас влиянието на Слънцето и ще ви дари с късмет по отношение на романтиката и партньорските отношения. Защото едно е вие да искате нещо, но друго е и вас да ви искат. А благодарение на Венера - много ще ви искат.

Четвъртък идва с особено добри новини за вас, защото тогава ще имаме пълнолуние във вашия знак! Всичко, за което сте работили от средата на декември насам може сега да преживее своята кулминация. Време е да покажете пълния потенциал на своите способности и да пожънете реколтата от труда си дотук. Но, разбира се, това не е влияние, в което просто да си седите и резултатите сами да дойдат. Напротив - сега е моментът, в който да положите максимални усилия, за да се случи това, към което се стремите по най-добрия начин.

В събота вашият повелител Юпитер също ще се премести в знака на Близнаци. Периодът на това влияние ще е до 6 юни и през това време ще вие имате възможност да получите важни прозрения по отношение на връзките си. И на най-важната от тях. Юпитер едновременно ни дарява с късмет, но и се грижи да видим истината и след това да не можем да я сметем повече под килима. Или с други думи - по един или друг начин „истината ще ви направи свободни” по отношение на любовта.

Козирог

Точно преди лятото идеално ви се пада да се погрижите за себе си, скъпи Козирози. В понеделник Слънцето ще влезе в знака на Близнаци и в следващите четири седмици ще огрява вашия дом на организация и навици. Сега е моментът да преминете в по-здравословен режим, който да ви накара да се почувствате добре в тялото и съзнанието си. Нека не пропускаме и знакът на влияние - Близнаците покровителстват споделените дейности. Затова помислете за някого, с когото може да споделяте интересни спортни занимания и да се мотивирате взаимно за здравословен хранителен режим.

В четвъртък и Венера ще влезе в Близнаци и това ще внесе нотка на забавление при изпълнение на горното влияние. Ако гледате на грижата за себе си като на нещо позитивно и нещо, което правите за удоволствие - Венера ще се погрижи нещата да ви вървят с лекота и да усетите положителния ефект.

В четвъртък ще имаме и пълнолуние в Стрелец, което може да даде тласък на Козирозите да се освободят от излишни тревоги и други тежести, които носите. Ако в последните шест месеца сте се захванали с нещо, което не е за вас или ви тормозят мисли, които ви дърпат назад - това новолуние ще ви даде възможност да се отървете от излишното. Трябва само да използвате възможността. Успех!

В събота и Юпитер ще се премести в знака на Близнаци. До 6 юни планетата на късмета и уроците ще ви помогне да прозрете кое е най-добро за вас по отношение на ангажиментите, които сте поели. Възможно е много Козирози да пожелаят промяна в организацията на живота си - смяна на работа или начин на работа, например. А други - да се заемат още по-сериозно със сегашното си статукво, защото им харесва.

Водолей

В понеделник Слънцето ще влезе в Близнаци и ще остане там в следващите четири седмици. Това означава, че ще излезете от влиянието върху вашата зона на дома и ще влезете в една игрива и флиртаджийска фаза, за която имате добри аспекти да се забавлявате. Ще имате възможност да привлечете в живота си хората, които искате да бъдат в него, както и да се отдадете на една дейност, която добре владеете - пръскане на чар. Периодът е подходящ за зачеване.

По отношение на пръскането на чар работата направо може да излети в космоса, след четвъртък, когато и Венера ще влезе в Близнаци. Планетата на любовта и привличането ще е в този знак до 17 юни и ще ви направи неустоими за околните, в каквато и светлина да им се покажете. Внимавайте да не се окаже, че сте дали повече сигнали за взаимност, отколкото сте имали намерение.

В четвъртък ще имаме също пълнолуние в Стрелец, което ще освети един любим ваш дом - този на общуването с хора и шумните компании във всеки един смисъл на думата. Това събитие ще ви даде възможност да блеснете пред широката аудитория с това, което сте правили през последните шест месеца. И не само ще може да чуете аплодисментите, а и ще е благоприятно за надграждане на важните ви връзки.

В събота и Юпитер ще се присъедини към Слънце и Венера в знака на Близнаци. Планетата на късмета ще бъде там до 6 юни. Освен, че ще бъдете под светлината на прожекторите в най-добрия смисъл на израза, в този период ще имате възможност да получите важно прозрение под кои прожектори всъщност искате да бъдете. Въпроси като „Къде съм?”, „Искам ли да съм тук?” и „Къде искам да бъда?” ще заемат важно място в съзнанието ви. Още по-важно е да им отговорите и Юпитер ще ви помогне за това.  

Риби

Домът и семейството ви зоват, Риби! В понеделник ще влезем в знака на Близнаци и в следващите четири седмици Слънцето ще огрява вашата зона на дома и рода. Тъй като Близнаци е общителен знак, много подходящо е да прекарате повече споделено време с близките си. Хубаво ще е да се насладите на радостта от общуването с тях в семейна обстановка, както и да работите над тези отношения там, където е нужно. Периодът е подходящ и за тихи семейни партита със скъпи приятели.

В четвъртък Венера също ще влезе в Близнаци и ще стои там до 17 юни. Много подходящ период за привличане на блага към дома ви. Може да се ориентирате и към закупуване на красиви вещи, като по-скоро гледайте на това като на инвестиция, отколкото просто като обзавеждане.

В четвъртък ще имаме пълнолуние, то ще бъде в знака на Стрелец и във вашия дом на професионално развитие. Пълнолунието е събитие, което покровителства обирането на плодовете от свършеното в последните шест месеца. Значи, за каквото сте работили от средата на декември насам, сега се постарайте да завършите и да „продадете” добре. Бъдете уверени във възможностите си и в себе си и сами търсете шанса си. Резултатите няма да разочароват.

В събота и Юпитер ще се премести в знака на Близнаци по примера на Слънцето и Венера. До 6 юни Юпитер, който е не само планета на късмета, но и на житейските уроци, ще ви насочва към решения, свързани с дома. Може да става дума за всичко - дали да работите дистанционно или от офис, дали да смените локацията на дома си, дали да направите ремонт и още, и още въпроси. Юпитер покровителства подпомага искрените решения, които се вземат с поглед в бъдещето и с добри намерения.

Надя Брайт е радиоводещ, коуч, стендъп комедиант и водещ на обучения по комуникация, а с астрология се занимава за забавление. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея. 

Следващото стендъп шоу с Надя в гр. София може да гледате на 29 май в бар Петък. За повече информация -> https://www.facebook.com/events/794724092299231

В гр. Варна стендъп може да гледате на 30 май в клуб Senso. За повече информация -> https://fb.me/e/3LekH6pi1

Може да я слушате от понеделник до четвъртък от 17:00 до 18:00 в радиопредаването „Лаф & Hate“ и всеки петък от 17:00 до 20:00 в „Шоуто на Надя Брайт” на честотите на радио Фокус или тук: https://www.focus-radio.net/

Последно променена в Вторник, 21 Май 2024 09:48

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам