logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт: 18.03 - 24.03.2024

Автор: Надя Брайт

Овен

Тази седмица в сряда ще започнем да празнуваме вашата лична Нова година! Започва сезонът на Овните, а той идва не само с вашата невероятна енергия, а и с пролетта! Като че ли не само представителите на вашия знак, а и всички останали нямаме търпение да започнем да празнуваме рождените ви дни. Отсега до 19 април дайте воля на мечтите си и ясно заявете пред себе си какво искате да ви се случи и да постигнете в следващите 12 месеца. Докато Слънцето беше в Риби, имахте време за равносметка и рефлексия над последната година. Сега е време да разцъфнете с всичките си стремежи и въжделения и да почувствате собствената си сила да се докоснете до тях. Предвид на това, че през април ще имаме и период на ретрограден Меркурий, съветът ми е в тези първи четири седмици от новата ви лична година да се отдадете на радостта от новото начало и на планиране. Към края на април може по-спокойно да се насочите към осъществяване на желаното.

В петък Марс ще се присъедини към Сатурн, Нептун и Венера и ще влезе в знака на Риби до края на април. Това е период, в който ще имате успех с креативни начинания. Ако не се занимавате с творчество - приемете това като знак да отпуснете въображението си и да дадете поле за развитие на талантите си. В работата ще ви върви в разрешаване на проблеми, ако опитвате през нестандартни подходи. Както и да не задълбавате в самия проблем, а в разглеждането му от различни перспективи.

Телец

В сряда Слънцето ще влезе в Овен и за вас, уважаеми Телци, ще настъпи четириседмичен период на преоценка. Това е винаги етапът на житейското колело на годината, преди да настъпят рождените ви дни. Защото след нея идва поставянето на нови начала и обръщане на поглед към постигането на предстоящите цели. Какво и как да преоцените? Всичко, което е важно за вас - може да е професионално развитие, отношения с близки, личностно развитие, романтичен живот… Нещата, които са ви приоритетни и, много важно - в които намирате удовлетворение. Не гледайте на този процес само от страната на това, което трябва да постигнете, за да се чувствате добре. Гледайте какво ви кара да се чувствате така. Най-важното е да извадите уроците, които сте получили, за да ги ползват занапред.

В петък Марс ще влезе в Риби, като така ще се присъедини към триадата Венера, Нептун и Сатурн. Планетата на експанзията ще бъде в Риби и във вашия дом на общуването с големи групи от хора до края на април. През това време ще имате успех, ако работите в екип и подхождате творчески към работата си. Разчупете моделите си на общуване и на колаборация. Ще можете да усетите как новите подходи носят нови резултати, което ще ви подейства освежаващо и мотивиращо.

Близнаци

 В сряда слънцето ще влезе в Овен и във вашия дом на технологии, общуване с големи групи от хора и колаборации. Четири седмици, в които да съчетаете енергията на Овен за поставяне на нови начала в тези аспекти на живота си. Може да се обърнете и към творческата си страна и да се опитате да сътворите нещо ново, съвместно с екип или група от съмишленици. През април ще имаме ретрограден Меркурий, така че може и да не е най-подходящото време за обявяване на нови проекти. Или пък може да опитвате нещо и то да не се получава гладко. Обаче не позволявайте това да спира креативната ви енергия, както и не се затваряйте в себе си, ако усещате трудности в общуването. Важно е да вярвате в късмета си, защото той няма да ви изневери. А още по-важно е да не запушвате творческата си енергия, както и да не се лимитирате в общуването си. Бъдете себе си и гледайте ведро и оптимистично на бъдещите си перспективи.

А в петък Марс ще влезе в знака на Риби и вашия кариерен дом, присъединявайки се към Нептун, Венера и Сатурн. Това влияние ще продължи до края на април. Марс е много подходяща планета за този дом, защото е амбициозна, експанзивна и успяваща. В съчетание с Риби, със сигурност ще трябва да се обърнете към творческата си страна, както и към уменията си да общувате с хората и да създавате общности. Ще работи добре за представителите на вашия знак, ако съчетаете амбиция с житейската философия, че нищо не е ваше, а просто е при вас. Тоест - искайте и работете за желаното, но не се вкопчвайте в него на всяка цена, защото това не е в аспекта на Рибите. Гледайте ведро, ще станат нещата!

Рак

В сряда Слънцето ще влезе в Овен и във вашия дом на кариерното развитие, където ще ви влияе цели четири седмици. Много добра позиция за нови амбициозни професионални инициативи, които да се превърнат в успех. Предвид на периода на ретрограден Меркурий, който предстои през април, може би не е най-подходящият период за обявяване на нови неща. Но определено времето е силно за крачки напред в кариерен план. Фокусирайте се над това, което искате да постигнете и направете стъпки към приближаване до целта. И не по-малко важно - отгледайте в себе си мисълта, че вие заслужавате всеки един успех и не очаквате просто нещо да ви се случи - вие ще го постигнете. Благоприятно е и за отправяне на взор към нови и необичайни за вас инициативи, за излизане от утъпкания ви път.

В петък пък Марс ще се присъедини към Венера, Нептун и Сатурн и също ще влезе в знака на Риби. В следващите шест седмици планетата на експанзията ще бъде във вашия дом на преминаването на граници и разширяването на хоризонтите. Или иначе казано - на учене, пътуване и приключения. Тъй като Марсовата енергия е много силна, вероятно ще почувствате много интензивно желание да излезете в пряк или метафоричен смисъл от границите, в които съществувате. В знака на Риби, това ще са по-скоро духовни търсения - учене по един или друг начин. Чудесно е това - действайте. Само в периода на ретрограден Меркурий през април (за който ще ви уведомя надлежно), проверявайте детайлите по всякакъв вид организация.

Лъв

В сряда Слънцето ще излезе от вашия интимен осми дом, в който е в момента и ще влезе в знака на Овен и дома ви на експанзия, пътуване, учене. Доста приятен четириседмичен период за вашия знак, в който ще можете да разлистите магнетичната си персона на сцената на живота. Което по-просто казано означава, че ще имате възможности за изява на поприщата, в които я търсите. Също - много ще ви се пътува и ще сте склонни на импулсивни решения, свързани с пътешествия. Всичко това е чудесно и няма никакъв смисъл да се лишавате от удоволствието на подобни инициативи. Единственото, което искам да напомня е, че през април ще имаме ретрограден Меркурий. За този период ще ви уведомя надлежно и тогава ще е добре да внимавате с подробностите около организацията на пътешествията си. Като цяло - имате всички предпоставки да се забавлявате и това, смятам, е чудесно!

В петък Марс ще се присъедини към Сатурн, Нептун и Венера и ще влезе в знака на Риби. Планетата на експанзията ще бъде в този знак и във вашия дом, който споменах по-горе - на интимност, мистика, вглъбение и еротика. Някак си ще трябва да балансирате между екстровертното влияние на Слънцето и силното насоченото навътре към вас влияние на Марс. В идеалния случай ще можете едновременно да вземате и давате от и към външния свят и ще изучавате себе си, като тази комбинация ще ви води към цялостно израстване и усещане за собствена цялост и удовлетвореност. Придържайте към идеята за този баланс и ще бъдете щастливи.

Дева

Скъпи Деви, тази сряда за четири седмици Слънцето ще се премести в знака на Риби и във вашия дом на еротика, тайни и себеизучаване. Предвид енергията, която Овен носи - страстна, импулсивна, радваща се на живота… Предвиждам възможности за доста интересни страстни преживявания. Разбира се, от вас зависи дали ще дадете въздух на тези възможности, за да се случат и да се развият. Не знам какво повече да ви кажа… Слушайте себе си и желанията си, дайте си свободата да ги реализирате и се наслаждавайте на това, което реализацията им ви носи.

Ако сте във връзка, горното влияние ще бъде много подпомогнато от Марс, който в петък влиза в Риби (присъединявайки се към Сатурн, Венера и Нептун) и във вашия дом на връзките. Представителите на вашия знак ще имат много добри аспекти за свързване с партньора си, през секса и интимността. Да, в лошите си проявления Марс може да ви направи по-склонни към конфликти и ревност, но по-добре се осланяйте на благата енергия на Риби и омекотявайте ръбовете, с цел да получите най-доброто, което една хармонична връзка може да ви даде.

За необвързаните периодът ще е добър за привличане на партньор. Само внимавайте колко страстно се хвърляте в новото увлечение, за да не стреснете обекта на желанието си. Дано попаднете на някой, който не се стряска, защото голям късмет ще извади с вас :)

Везни

Любимата ви тема ще излезе на дневен ред, скъпи ми Везни, а именно - темата за партньорството. В сряда Слънцето се мести в знака на Овен и във вашия дом на връзки и партньорства. В следващите четири седмици може да се отдадете на създаване на възможности за прекарване на качествено време с любимия човек. Овенът покровителства бурните и откровени страсти, забавлението от любовта и споделянето на преживявания. А ако сте необвързани - много подходящо влияние за ново начало, така че - излизайте сред хора и се оглеждайте за вашия човек. Ключова дума тук е „радост” - радост от любовта, от живота, от споделянето. Наслаждавайте се!

В петък Марс ще влезе в знака на Риби, с което ще се присъедини към Сатурн, Нептун и Венера. При вас влиянието ще е в дома ви на грижа за себе си, навици и служба. Хем силно и целенасочено влияние, хем много омекотено от знака на Риби. Ще продължи шест седмици. Като че ли най-добрият начин да го оползотворите е, като едновременно си поставите дългосрочни цели, свързани с навиците ви и подходите към тях спокойно и уверено, без напрежение. Фокусът трябва да е върху това какво е добро за вас, как вие да се чувствате по-добре, а не какво „трябва”. Успех!

Скорпион

Идват четири седмици, в които да се фокусирате над здравословния баланс, скъпи Скорпиони. В сряда Слънцето се мести в знака на Овен и вашия дом на навици и грижа за себе си. Овенът символизира ново начало, така че ще имате наистина слънчева, светла перспектива за въвеждане на качествена промяна в живота ви, от която ще се чувствате по-здрави и удовлетворени. Приветствайте пролетта в себе си и почувствайте собствената си сила за въвеждане на позитивни навици в ежедневието си.

В петък Марс ще се присъедини към Венера, Нептун и Сатурн в знака на Риби. За шест седмици планетата на експанзията ще бъде във вашия дом на флиртове, слава и романси до края на април. Чудесна е тази комбинация - Скорпион, страстен Марс и дома на романсите. Това обаче, което внася разнообразие тук и прави влиянието специфично е знакът на Риби. Обърнете се към романтичната си страна, отдайте се на изтънчени удоволствия, на фантазията си, на спокойствието от насладата на момента… Забавлявайте се, ще ви хареса!

Стрелец

Идва време за романси и любов, скъпи Стрелци! В сряда Слънцето ще се премести в Овен и във вашия дом на гламур, слава и флиртове. Четири седмици, в които ще можете да разгърнете пословичния си чар и да се забавлявате. Но и не само забавление се вижда на вашия хоризонт. Ще имате възможност да привличате любов. А това важи както за необвързаните, така и за хората, които са във връзка - любовта не е даденост, само защото имаме партньор. Ще имате възможност и за изява - ако чувствате, че има какво да покажете на света - талант, позиция, постижение или нещо друго - направете го, защото вселенските прожектори ще са насочени към вас.

В петък Марс ще се присъедини към Нептун, Сатурн и Венера и ще влезе в Риби и вашата зона на дома. Много интересно влияние е на планетата на експанзията и вървенето напред, върху нещо толкова статично като дома. Обаче комбинацията точно с вашия знак е чудесна, защото вие можете да се чувствате у дома си на най-различни места. И сега - избирайте си! Ако искате - помислете за дом, извън границите, в които сте в момента. Или пък за разширяване на домашното пространство. Преместване напред е ключовото словосъчетание за вас. Ще имам грижата да ви уведомя, когато Меркурий е ретрограден, за да се съобразите с някои детайли, но засега - действайте спокойно. Успех!

Козирог

Не е лошо човек да се прибере малко вкъщи, нали, уважаеми Козирози? Точно тази мисъл предстои да ви осени за около четири седмици, след като Слънцето се премести в Овен тази сряда. През този период едновременно ще чувствате притегателната сила на вашата крепост, но и ще сте отворени към общуване с близките си (все пак влиянието на Овен). Чудесен повод да обмислите кои хора от вашето обкръжение са ви най-приятни и им имате доверие. Точно това са хората, които да поканите в дома си в сезона на Овен, за да се чувствате най-комфортно и удовлетворени.

В петък Марс ще се премести в знака на Риби, като така ще се присъедини към триадата Нептун, Сатурн и Венера. Това влияние ще бъде върху вашия дом на приятелствата, братята и сестрите, съседи, колеги и други близки платонични връзки. То по някакъв начин се допълва с влиянието на Слънцето, защото и то действа благотворно в близкия кръг около вас. Добавям много важната подробност, че тъй като си имаме работа с Марс, периодът ще е подходящ за създаване на нови приятелства. Знам, че това не ви е голям приоритет в ежедневието, но… Пробвайте, току виж в живота ви се е появил някой наистина ценен човек.

Водолей

Скъпи ми Водолеи, Всеки момент ще излезем от слънчевия период, който беше фокусиран над финансите ви, така че побързайте да си затворите сметките по положителен начин. А защо да побързате? По две причини. Първата е защото в сряда Слънцето ще се премести в Овен и вашия дом на комуникация в платоничните връзки - приятели, братя и сестри, колеги, съседи. Ще имате на разположение четири седмици, в които да вземете най-доброто от този вид ваши контакти. Тъй като енергията на Овен е по-скоро отворена и експанзивна, вероятно ще се чувствате много добре, ако посещавате събития и се събирате в компании. Също - запознавайте се с нови хора. Човек никога не знае, дали непознатият, на когото сте казали учтиво „Добър ден!” не е нов близък приятел.

В петък Марс ще се присъедини към Венера, Сатурн и Нептун и ще влезе в знака на Риби. Шест седмици, в които ще усещате влиянието на червената планета във вашия дом на парите. Това е втората причина, поради която е добре да затворите сметките… Защото ще отворите листа за получаване. По време на Марсовия период се очаква да успеете да осребрите усилията, които сте полагали в последните две години. Разбира се - това едва ли ще стане от само себе си, трябва да насочите усилия натам. Но положението ще е да пожънете каквото сте посяли.

Риби

Скъпи Риби, рождените ви дни са напът да привършат за тази година, но със сигурност ви чака нещо не по-малко добро. В сряда Слънцето ще се премести в знака на Овен и във вашия дом на финансова сигурност. Четири седмици, в които спокойно може да обърнете фокуса си към парите. През април ще имаме ретрограден Меркурий, но за това ще ви уведомя, като му дойде времето. Влиянието на Овен в този ваш дом е много подходящо за печелене и привличане на пари, чрез инициативност. Овен покровителства честни, открити и смели начинания. Може би това е вашият знак да пристъпите към нещо, от което може да изкарате пари, но се чудите дали да се захващате… Разбира се, разбира се - не трябва да разчитате само на планетите. Но ако сте си поставили нещата добре - Слънцето ще ви даде едно рамо.

В петък Марс ще се присъедини към Нептун, Венера и Сатурн и ще влезе не къде да е, а точно във вашия знак. Марс ще бъде в тази позиция до края на април. Изключително мотивиращо влияние - такова, което да ви движи напред и да ви дава смелост. В ниските си проявления може да ставате раздразнителни и ревниви. Но, ако се постараете - може да се държите за високите проявления на Марс - да бъдете амбициозни, вярващи в себе си, целенасочени и страстни. Имате всички предпоставки да проявите лидерските си качества и да достигнете до там, докъдето си поставяте за цел. Успех!

Надя Брайт е радиоводещ, коуч, стендъп комедиант и водещ на обучения по комуникация, а с астрология се занимава за забавление. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея. 

Може да я слушате от понеделник до петък от 17:00 до 20:00 в радиопредаването „Животът на фокус“ на честотите на радио Фокус или тук: https://www.focus-radio.net/

Последно променена в Понеделник, 18 Март 2024 12:04

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам