logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт: 04.03 - 10.03.2024

Автор: Надя Брайт

Овен

Скъпи Овни,  тази седмица ви е подготвила много добра вселенска изненада! В събота Меркурий ще се премести не къде да е, а точно във вашия знак! И то - не само за някакви си три седмици, а чак до 15 май. Е, в този период ще има и малко ретроградност, но тя ще е чак през април и ще говорим за нея, когато му дойде времето. Дотогава - наслаждавайте се на влиянието, което ще ви направи най-речовитите в зодиака. И не просто ще можете да се изразявате, а ще имате какво да кажете. И по-важното - ще има кой да ви чуе. Използвайте периода от събота до 1 април, за да работите със всичко, свързано с комуникация. Пишете, говорете, рекламирайте, преговаряйте… Всичко. Дори да ви се струва, че това не е вашето поприще - помислете - вероятно имате какво ценно послание да предадете на околните. Силата е с вас!

През уикенда внимавайте и с колко лека ръка харчите. В събота ще имаме още едно влияние, този път - по-кратко. Марс ще влезе в конфликт с Уран и за два-три дни и вие може да започнете да хвърляте кеш като пиян абитуриент. Мислете по два пъти, преди да направите разход.

В неделя ще имаме новолуние и суперлуна в Риби. Едно събитие, което има сериозен потенциал да ви помогне да отворите съзнанието си. Защо трябва да отваряте съзнанието си ли? Защото това е първата стъпка към промяната. А всяко новолуние носи със себе си възможността за желана промяна. Помислете добре какво бихте искали да е по-различно в отношенията ви с хората около вас. Също. какво има нужда да промените вие, за да сте заобиколени от такива хора, каквито искате? Как бихте искали да се чувствате в живота си? Как може да достигнете до желаното състояние на духа? Новолунието може да ви донесе това прозрение, както и силата да сбъднете промяната, ако започнете да действате в първите 14 дни, след неделя.

Телец

Предстои ви да отворите въображението си за всякакви вдъхновения, скъпи ми Телци. Това ще се случи, благодарение на Меркурий, който тази събота се мести в Овен и във вашия дом на подсъзнанието и философските разсъждения. Ако позволите на съзнанието си да се освободи, ще станете извор на идеи и може би дори творчество. Цялото влияние под този знак и в този дом ще продължи по-дълго от обикновено - до 15 май. През април ще има и ретрограден период на планетата, но как ще ви се отрази това, ще говорим, когато му дойде времето. Засега ви съветвам да отделяте време за активна почивка и творчески дейности, по-малко да се вглеждате в злободневните теми и повече да отправяте взор надалеч напред и нагоре (буквално и преносно).

Точно този уикенд май ще е по-добре да се въздържате от работа. В събота ще имаме още едно влияние, този път - по-кратко. Марс ще влезе в конфликт с Уран и за два-три дни е възможно да усетите негативно влияние върху работния си процес. Плюс раздразнение. Значи може би наистина ще е по-добре да се отдадете на почивка и в понеделник да го мислите.

Не съм много сигурна, че обичате промени в средата, която сте си изградили. Телци… Но определено съм сигурна, че понякога промените в този аспект от живота е нужна и води към по-добри развития. В неделя ще имаме новолуние и суперлуна в Риби, което ще ви даде необходимия заряд да реализирате промяна в средата си. Помислете дали имате нужда да станете част от общност или пък да излезете от някакъв кръг от хора. Най-вече на това новолуние помислете какво искате от средата си - как да ви развива, какво да ви дава, как да се чувствате в нея.

Близнаци

Малко влияния са по-хубави от това, което ви е подготвила Вселената за следващите два месеца, уважаеми Близнаци. В събота вашият повелител Меркурий ще се премести в знака на Овен и в дома ви на комуникация с големи групи от хора. Влиянието ще продължи чак до 15 май, като в този период ще имаме и ретрограден Меркурий. Но за това ще говорим, когато му дойде времето. Засега до 1 април ще имате благоприятно влияние и вятър в платната, ако решите да се изявявате публично или пък да пускате постове в социални мрежи (или send to all e-mail в работата). Честно казано за представителите на вашия знак това би следвало да е доста добра прогноза, имайки предвид колко обичате да увличате хората с посланията си. Както и колко от вас са на важни ръководни позиции. Говорете смело - ще ви разберат правилно.

През уикенда може да усетите затруднения да разграничавате собствените си представи за дадена ситуация от реалността. Това е така, защото в събота ще имаме още едно влияние, този път - по-кратко. Марс ще влезе в конфликт с Уран и за два-три дни ще разбърка преценката ви. Хубаво поне, че е уикенд и може да излъжете системата, като просто си починете едно хубаво.

В неделя идва време да положите положите нови и амбициозни цели в професионален план. Вълнуващо, нали? Точно в неделя ще имаме новолуние и суперлуна в Риби и вашия дом на професионалното развитие. Новолунието е време, в което ако си поставите нови цели и направите първите стъпки към тях в двете седмици, последващи събитията, ще имате много големи шансове за успех. Бъдете амбициозни в началото на следващата седмица, мислете в мащаб и действайте последователно. Така до шест месеца успехът трябва да е ваш.

Рак

Мислите ли за кариерата си, Раци? Време е да помислите. И то не просто да помислите, а да се фокусирате върху нея. Тази събота владетелят на комуникациите и технологиите Меркурий ще влезе в Овен и във вашия дом на кариерата. Влиянието ще продължи до 15 май, като през април ще има ретрограден период, но за него ще говорим, като му дойде времето. Сега се задействайте по няколко направления - всякакви презентации или подобен род изяви в работата са добре дошли; Завързване на нови и полезни професионални запознанства ще бъдат по-лесни от всякога; Промотиране на вас самите като професионалист или на работата ви е крайно желателна; За представители на знака ви, които работят в рекламата, творческите професии, свързани с думи и публичните комуникации, се очаква да върви по мед и масло, така че сега е моментът да проявите амбиция.

През уикенда може да станете и малко импулсивни и ревниви (то не, че познаваме малко ревнив Рак, но както и да е). В събота ще имаме още едно влияние, този път - по-кратко. Марс ще влезе в конфликт с Уран и за два-три дни може да усетите у себе си импулсивност, но и несигурност и съмнения. Може би е по-разумно да изчакате началото на седмицата, за да прецените кое си струва да го мислите.

В неделя ще имаме суперлуна - новолуние в Риби. Това е събитие, което носи мощен заряд, който вие можете да вложите в развитието си и в разширяването на хоризонтите си. Това последното го разбирайте буквално и преносно. Непосредствено след новолунието е точното време да си поставите цели свързани с пътувания зад граница, но и с преминаване отвъд границите на досегашното ви личностно развитие. Може да пожелаете да учите, някои от вас - да развият себе си в лидерска роля. Мечтайте смело и направете първите стъпки към мечтите си още в първите две седмици, след новолунието.

Лъв

Лъвове, готови ли сте за позитивни влияния? Дано сте, защото започвам с едно именно такова. В събота Меркурий ще се премести в Овен и във вашия дом на пътешествия, приключения и (много важно) учене. Влиянието ще продължи до 15 май, като през април ще има ретрограден период, но за него ще говорим, когато му дойде времето. Тъй като Меркурий управлява комуникацията и технологиите, ще имате много благоприятно влияние за няколко неща. Първо и основно - образование и дейности, свързани с образование. Включително и онлайн, както и извън пределите на държавата, в която живеете. Сигурно дори вие има какво още да научите, нали уважаеми? Може би сега е моментът да се впуснете в ново и вълнуващо начинание за трупане на знания. Също - пишат ви се нови познанства през граница, може би също онлайн. Естествено - споделени пътувания с приятели.

Любовта и работата ви ще се конкурират този уикенд… В събота ще имаме още едно влияние, този път - по-кратко. Марс ще влезе в конфликт с Уран и за два-три дни може да усетите напрежение по отношение на това колко време вие или партньорът ви отделяте на работата и колко - на съвместния ви личен живот. Опитайте се да не влизате много надълбоко в темата, когато отмине влиянието ще е по-ясно, дали тревогите ви са били основателни.

Много интересно, Лъвове… В неделя ще имаме суперлуна и новолуние в Риби, което ще освети вашия дом на еротика и мистика. Събитието е свързано с целеполагане и носи много мощен заряд за реализация. Какво може да целеположите в този аспект на живота си? Например как осъществявате най-интимните си контакти - дали ги търсите активно или чакате да ви се случат, оплетени ли сте в тайни. Също - има ли нещо, което е добре да промените в модела си на поведение или в типа хора, към които имате влечение? Изобщо - в първите две седмици след неделя е добре да направите цялостно осмисляне на интимния си живот и да направите първи стъпки към промяна, ако смятате, че такава е нужна.

Дева

Хм, Деви… Готови ли сте да се превърнете в най-изкусните съблазнители на зодиака? И то - за никак некратък период? Готови или не - Меркурий се готви да направи точно това за вас. В събота планетата на комуникацията ще влезе в Овен и във вашия дом на еротика, интимно общуване и тайни. Влиянието ще продължи до 15 май, като през април ще има ретрограден период, но за това ще говорим, когато му дойде времето. От събота до 1 април необвързаните да не губят ценно време, а да се насочат към демонстриране на съблазнителния си чар и оплитане на желаните обекти в мрежите си. Тъй като Меркурий е повелител и на технологиите, може да имате късмет и с приложения и сайтове за запознанства. За обвързаните периодът ще бъде много добър за разцвет на интимните отношения с партньора и споделяне на фантазии. Надявам се, че последното ще доведе и до тяхното реализиране, разбира се. Не забравяйте да се контролирате в споделянето на тайните си!

В събота Марс и Уран ще имат конфликт и може би вие също ще усетите вътрешен конфликт, следствие на това. Два-три дни около влиянието за много Деви може да излезе на яве контрастът между това колко много дават за другите и дали дават достатъчно за себе си. Използвайте това иначе нелеко влияние и помислете в своя полза, с грижа за себе си.

Към влиянието на Меркурий Вселената ще добави и още едно силно влияние в сферата на партньорствата ви, Деви. В неделя ще имаме събитие с много силен потенциал във вашия дом на връзки и партньорства. Ще бъде новолуние и суперлуна в Риби - събитие за целеполагане и поемане по нови пътища. Какви цели може да си поставите? Да заздравите партньорствата си, да създадете ново партньорство, да постигнете нещо в колаборация, да се насочите към обща цел с партньора си. Каквото и да поискате - може да бъде мащабно, все пак е суперлуна. Мислете за следващите шест месеца напред и направете първите стъпки още в двете седмици, които следват новолунието.

Везни

Готови ли сте за любов, Везни? Да, знам, че сте винаги готови! Готов ще е и Меркурий, който тази събота влиза в Овен и във вашия дом на партньорствата. В тази позиция планетата ще бъде до 15 май, като през април ще има ретрограден период, но за него ще ви кажа, като му дойде времето. Засега е добре да знаете, че много ще ви върви в комуникацията с партньора или в намирането на партньор. Както и че ще имате много силно желание да споделяте преживяванията си с някого. Дотук добре. Какви са препоръките към вас ли? Да се фокусирате над комуникацията с партньора си (или потенциалния такъв), без да го обсебвате. Да се отдадете на споделяне помежду си, без да настоявате да ви казва всичко или пък да го заливате с разсъжденията си. Може да използвате влиянието и за решаване на конфликти между вас, които стоят нерешени. Но най-вече - използвайте го за романтични преживявания.

В събота Марс ще влезе в конфликт с Уран и за два-три дни може, както Меркурий ви прави много любовни, така тези две планети да ви направят по-скоро игриви и повърхностни. Или с други думи - уикендът ще е много подходящ за забавления, но бъдете отговорни към сърцата, които печелите.

В неделя ще имаме събитие, което има много силен заряд за промяна на един много важен аспект от живота ви - грижата за себе си и ежедневните навици. Ще имаме новолуние и суперлуна в Риби. Силно ви съветвам, след неделя да помислите много обстойно, дали има нужда от някаква промяна в ежедневието ви, така че вие самите да се чувствате по-добре. И понеже „добре” е по-скоро куха дума, нека я напълним със съдържание - здрави, енергични, с желание за живот, одухотворени, в комфорт със себе си и другите, удовлетворени от себе си и работата си, оптимисти за бъдещето, ценени и ценни и др.под. Не само помислете над това, а ако е нужно - набележете стъпки за промяна. И много важно - направете първите стъпки още в двете седмици, които следват новолунието, за да имате основа за успех за половин година напред.

Скорпион

Скорпиони, започвам хороскопа ви с едно престоящо разчистване. Дали то ще е практическо, метафорично или и двете, зависи само от вас. В събота Меркурий ще влезе в Овен и във вашия дом на навици и служба. Влиянието ще продължи чак до 15 май, като ще има период на ретроградност от 1 април, но за него ще говорим, когато му дойде времето. Както знаете - Меркурий управлява комуникацията и технологиите. Значи, ако ще правите практическо почистване - започнете с папките и файловете по различните ви устройства. Нека си признаем - това е нещо, което всички избягваме, претупваме, покриваме, докато информацията се трупа по облаци и устройства… Е, време е да се освободите от всичко това и да въведете ред. А ако ще разчиствате метафорично - отървете се от хората, които ви натоварват. Естествено - отървете се по законен начин! Но все пак - заслужавате спокойствие и лекота на общуването.

В събота ще имаме още едно влияние, този път - по-кратко. Марс ще влезе в конфликт с Уран. Два-три дни около влиянието ще имате високи нива на страст. А това може да доведе както до много хубав ефект, така и до фрустрации. В общи линии, дори една малка клечка кибрит може да накара вътрешния ви огън да лумне. А дали ще сгрява или ще изгаря зависи от вас и от личния ви контекст.

В неделя ще имаме събитие с много силен заряд за промяна, скъпи Скорпиони. Суперлуна и новолуние в Риби, което ще огрее вашия дом на слава и флиртове. Ако решите да го ползвате по предназначение - да си набележите цели за промяна и да ги реализирате в следващите шест месеца, направете следното: Фокусирайте се над вашето желание за привличане (в широк смисъл на думата), както и методите ви за привличане. Как привличате това, което желаете? Дали трябва да промените подхода си в някаква посока? Или трябва да промените обектите на своето желание? Дали понякога не се вторачвате твърде много в нещо и не пропускате по-голямата картина? Задайте си тези по-скоро общи въпроси след неделя и после потърсете по-голяма конкретика и набележете възможности за промяна. Ако направите първите стъпки в двете седмици след новолунието, имате всички шансове за успех в шестте месеца след него.

Стрелец

Скъпи Стрелци, знам че много от вас имат вярване, че са най-чаровните в зодиака. Както и че за много от вас всъщност не е лъжа… Но освен тази принципна позиция, предстои и конкретно влияние, което наистина да намагнетизира харизмата ви. В събота Меркурий ще влезе в Овен и във вашия дом на слава, гламур и флиртове. Чак до 15 май (с ретрограден период през април, но затова ще говорим, когато дойде) планетата на комуникациите ще ви прави най-ярката звезда не небосклона, неустоима за флиртове и страсти. Какво да правите и да не правите вие: Използвайте чара си за постигане на целите си - убеждаване, преговори и др. под.; Не разчитайте на чара си чак толкова, че да изглеждате несериозни; Забавлявайте се по социални събирания; Не обещавайте на всеки, че ще присъствате на партито му, харчете енергията си разумно; Флиртувайте с хората, които ви допадат; Избягвайте да давате двойни сигнали и да подвеждате. И най-вече - стабилно Да на забавлението!

В събота ще имаме и още едно влияние, този път - по-кратко. Марс ще има противоречива среща с Уран. За два-три дни може да почувствате напрежение между поривите на страстта си и подредбата на задълженията в живота си. Възможни са фрустрации, не им се отдавайте напълно.

Домът ви има ли нужда от ремонт, от смяна, от промяна (практически или метафорично)? Ако четете този хороскоп в понеделник, не бързайте да ми отговаряте, Стрелци, а се върнете отново към въпросите ми в неделя. Тогава ще имаме новолуние и суперлуна в Риби, което ще изгрее именно във вашата зона на дома. Това събитие е с много мощен заряд и може да ви даде вдъхновение и сили да реализирате нужните промени във вашата крепост - дома на Стрелеца. Много е важно да планирате и да направите първи стъпки още в двете седмици, които следват новолунието. Това е заявка за успех, която може да ви следва до шест месеца напред.

Козирог

Време за семейство, Козирози! В събота Меркурий ще влезе в Овен и във вашата зона на дома. Планетата на комуникацията ще бъде в тази позиция чак до 15 май, с ретрограден период през април (за него ще говорим, като му дойде времето). Това влияние е много подходящо за вас да отворите вратите на дома си за хората, които харесвате, за да се забавлявате на ваша територия, но и да ги допуснете по-близо до личния свят. Другото, което много ще ви върви, е да прекарвате качествено време с членовете на семейството си. Говорете и споделяйте, измислете си забавни активности и разпускайте заедно. Също — Меркурий повелява и технологиите, така че може би е време да се свържете с роднините си, които са извън граница и да си поговорите с тях.

В събота ще имаме още едно влияние, този път - по-кратко. Марс ще влезе в конфликт с Уран и за два три-дни може да се почувствате разкъсни между желанието си да харчите и това да бъдете разумни. Внимавайте и ако всъщност не се чувствате разкъсани, а просто харчите… Защото сметката рано или късно идва.

В неделя ще имаме суперлуна и новолуние в Риби, което ще огрее вашия дом на комуникацията и отношенията ви с близки хора в платонични връзки. Новолунието е събитие за поставяне на цели, а специално това ще носи много силен заряд за реализиране на промяна. След неделя помислете много добре дали имате нужда от някаква промяна в близкия си кръг, в комуникацията в него, начина, по който се чувствате с близките си, какво ви дава общуването с тях, какво вие давате. Някои хора казват, че ние сме сбор от петимата човека, с които общуваме най-често. След това новолуние ще може да си отговорите на въпроса, дали има нужда от някаква промяна в общуването ви с тези пет човека и как да я реализирате.

Водолей

Започвам с една особено радостна новина за вашия знак, скъпи Водолеи. Тази събота Меркурий ще влезе в Овен и във вашия дом на комуникацията! Повелителят на именно този аспект от живота ни ще бъде в тази позиция чак до 15 май. Ще има и ретрограден период през април, но за него ще говорим, когато му дойде времето. Сега е хубаво да знаете, че ще ви върви да говорите, да презентирате, да се изявявате и да творите с думи. Ако сте мислели „Защо не напиша роман/статия/блог/сценарий?” или пък сте започнали нещо и сте го оставили, ще ви кажа само едно - захващайте се, Водолеи! Но и за хората, работещи в други сфери влиянието е благотворно - презентирайте себе си и труда си на воля. Ще имате също така и много добри аспекти за комуникация с братята и сестрите си. Тези от вас, които имат някакъв въпрос за решаване с този вид роднини, могат да разчитат на подкрепа от Вселената.

В събота ще имаме още едно влияние, този път - по-кратко. Марс ще влезе в конфликт с Уран и за два-три дни може да докара на вас конфликти у дома. Не позволявайте да се ескалира до крайност - влиянието ще мине, облаците ще се разсеят и тогава ще прецените кое е важно.

Малко хора знаят, но аз и вие го знаем - Водолеите обичат пари и още повече обичат да ги имат. Тази неделя Вселената ще ви изпрати помощ именно в тази посока - ще имаме новолуние и суперлуна в Риби и вашият дом на финансовата сигурност. В първите две седмици след новолунието ще е много полезно за вас да си поставите цели за финансово развитие. Важно е и тогава да направите първите стъпки към тяхното реализиране, защото това е ясна заявка за успех в следващата половин година. Това новолуние е с много мощен заряд - мечтайте с размах и действайте последователно. Успех!

Риби

Започвам с важен разговор за финансово благополучие, уважаеми Риби. Тази събота Меркурий ще се премести в Овен и във вашия дом на парите. Влиянието ще бъде дълго - до 15 май, с включен ретрограден период през април, но за него ще ви говоря, като му дойде времето. Засега е важно да обърнете внимание първо на начините да изкарвате пари. Най-вече чрез технологии. Какви може да са тези начини, зависи от заниманията ви по принцип - може да си купите крипто или пък да изкарате пари от интернет търговия, например. Или пък нещо съвсем различно, за което аз не мога да се сетя. Важното е вие да се сетите. Използвайте не само наличните си познания, но и въображението си, както и информация, която някой по-вещ в материята може да ви даде. Разбира се, бъдете двойно и тройно внимателни, за да не се забъркате в някоя само привидно примамлива схема. Ако инвестирате разумно, Меркурий ще помага.

В събота ще имаме още едно влияние, този път - по-кратко. Марс ще влезе в конфликт с Уран и за два-три дни може или да ви се родят уникални творчески идеи, или да забъркате някакви каши. Тоест по-кротко с ентусиазма и широкото разгласяване в този период, нека мине и ще видите какво сте сътворили.

В неделя ще имате нещо като лична нова година (не стига, че и рождени дни празнувате сега). Ще имаме новолуние и суперлуна във вашия знак. Това е събитие с мощен заряд, на което да си поставите цели за изпълнение в следващите шест месеца. Няма ограничение в кой аспект на живота ви да бъдат целите и колко да са амбициозни. Единственото, което е важно е да не гледате на това просто като на пожелание „Иска ми се да ми се случи”, а като на план за постигане. И още нещо важно - направете първите стъпки по реализацията на планираното още в двете седмици след неделя, за да дадете заявка за успех за половин година напред.

Надя Брайт е радиоводещ, коуч, стендъп комедиант и водещ на обучения по комуникация, а с астрология се занимава за забавление. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея. 

Онлайн обучение за справяне с токсични събеседници, с водеща Надя Брайт —> https://fb.me/e/3gWnRobVC

Ако сте пропуснали да си закупите билети за вече запълненото шоу на 8 март, може да поправите пропуска и да я гледате, заедно с още няколко брилянтни комедиантки на следващата вечер.. За повече информация —> https://fb.me/e/1X2v7zt7Y  

Може да я слушате от понеделник до петък от 17:00 до 20:00 в радиопредаването „Животът на фокус“ на честотите на радио Фокус или тук: https://www.focus-radio.net/

Последно променена в Понеделник, 04 Март 2024 12:45

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам