logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт: 26.02 - 03.03.2024

Автор: Надя Брайт

Овен

Скъпи Овни, във вторник на вселенската сцена ще се изяви вашият повелител Марс. Огнената планета ще се срещне с Юпитер и от тази среща е възможно да усетите ефект върху работата си. И по специално - върху отношенията ви с хората, с които работите. Може да почувствате желание за бързи и радикални промени, което пък от своя страна да доведе до противопоставяне с колегите ви. Обмисляйте си ходовете, не се подвеждайте само по влиянието на Марс.

В сряда Сатурн ще се конфронтира със Слънцето и това може да ви донесе известни вътрешни колебания. И двете небесни тела са във вашия дом на слагането на край, философията и лекуването. А Сатурн обича да ни дава най-сериозните уроци. За много Овни е възможно постигането на прозрения на дълбоко ниво и дори катарзиси. Изживейте, каквото ви е нужно, но се въздържайте от реакции под афект или крайни решения в сряда и два-три дни около нея.

В неделя овенската ви натура може да се прояви като един фойерверк, който да разбуни духовете около вас. Това се дължи на противоречивата среща между Венера и Уран. Събитието може да ви направи по-импулсивни и по-бъбриви. Възможно е някой да се опари от огъня ви, без вие дори да си давате сметка, че хвърляте такъв. Тоест през уикенда правете сметка колко силно се ентусиазирате, от какво и най-вече - от кого.

Телец

Може би във вторник ще почувствате много силно желание за успех, скъпи Телци. Марс ще се срещне с Юпитер и ще ви провокира да активирате най-амбициозната си страна. Това може и да е за добро - все пак амбицията е част от съставките на успеха. Но е важно да следите градусите ѝ, защото ако прекипите в желанието си да постигнете още и повече, може да си докарате нежелан ефект. Действайте смело, но разумно.

В сряда ще има неблагоприятна среща между Слънце и Сатурн. И двете небесни тела са във вашия дом на технологиите и общуването  с големи групи от хора. В този ден и два-три дни около него, може да се появи някакъв нерешен въпрос, относно публичната ви комуникация. Това касае вашия имидж, както и начина, по който разпространявате посланията си. Не е подходящо за огласяване на новини, но е подходящо да рефлектирате върху изразните средства и каналите, по които се представяте в пространството.

Този уикенд, и по-специално - в неделя, вашата управителка Венера ще бъде конфронтирана от повелителя на революциите Уран. Като ефект от това може да почувствате желание да разрушите някакви правила в живота си. Някои Телци може да осъзнаят, че съществуват в ограничения, с които не искат повече да се съобразяват. Възможно е под влияние на Уран да действате по-бурно, отколкото е необходимо. По-добре е да си дадете време, в което да обмислите желанията си и после да пристъпите към уверени действия.

Близнаци

Започваме седмицата с влияние, което ще ви постави пред избор дали да слушате себе си или другите, скъпи Близнаци. Във вторник Марс и Юпитер ще се срещнат и ще противопоставят у вас доверието към своята преценка срещу това на чуждата. Еднозначен отговор къде е по-добре да заложите няма. Всичко зависи от ситуацията. И, честно казано, като че ли е по-добре да не влизате в ситуации на вземане на решение в този ден.

В сряда Сатурн и Слънцето ще се конфронтират във вашия дом на кариерата. Влиянието ще е два-три дни около срещата им и ще се изразява в уроци, които Вселената ще изведе на дневен ред. Възможно е, ако не сте научили нещо навреме в професионален план или пък сте се опитали да го неглижирате, да получите ясен сигнал, че е нужно да вземете този изпит. Не е подходящо за промяна в кариерен план, но е силно подходящо за осъзнаване дали има нужда от такава.

Вселената ще ви прати интересно предизвикателство този уикенд, Близнаци. Венера и Уран ще имат противоречива среща в неделя и това може да провокира някои странични ефекти у вас. Например - да станете по-бъбриви, отколкото е разумно. Казвам ви го направо - уикенда си дръжте тайните (а и повечето мнения) за вас самите. Най-лесно това става, като си подберете компанията така, че да нямате тайни от нея, разбира се… Релаксирайте някъде с най-близките си и оставете по-големите събирания за друг уикенд.

Рак

Започвам хороскопа със съвет - да внимавате във вторник какво на кого споделяте. Марс ще се срещне в Юпитер и тази среща ще направи обстановката около вас малко рискова по отношение на изтичането на информация. Просто пазете за себе си информация, която може да е чувствителна и която не искате да излиза от  безопасните полета на собственото ви знание.

В сряда Сатурн и Слънцето ще имат неособено благоприятна среща във вашия дом на учене, пътешествия и приключения. Сатурн сам по себе си е учител и обича да ни затруднява, с цел да станем по-добри и да намерим верния път. По-добре е в сряда и два-три дни около този ден да не преминавате към фактическа организация на пътувания - покупка на билети, резервации и пр. Хубаво е да помислите дали сте удовлетворени от пътя си на учене дотук и дали имате желание за промяна или надграждане.

Този уикенд Уран и Венера са ви приготвили малко изненадващи дилеми, уважаеми Раци. Двете планети се срещат под противоречив ъгъл в неделя. Едната от тях ще ви кара да си стоите вкъщи с най-близките си и любими хора, а другата - да се превърнете в звездата на купона. Не знам коя от двете ще надделее, а и са възможни бързи смени в настроенията. Затова, като че ли е най-добре да си направите плаващи уговорки и ако сте в настроение - да се появите някъде, а ако не сте - да смените плана.

Лъв

Започваме седмицата с влияние, което има потенциал да замъгли преценката ви за хора и събития. Във вторник Марс ще се срещне с Юпитер и е възможно едновременно да имате желание да се виждате и да взаимодействате с хора, но и да не можете добре да се ориентирате качествата на тези хора. Не прибързвайте да се сприятелявате или да влизате в конфликти. Като цяло - избягвайте много срещи.

В сряда Сатурн и Слънцето ще решат да ви се набъркат малко в дома на интимността, съкровените преживявания и тайните. Срещата на двете небесни тела няма да е особено благоприятна, така че се гответе за житейски уроци. Или поне за преосмисляне на някои от личните ви убеждения (като тук имам предвид емоционалния ви свят, а не обществените позиции). В сряда и два-три дни около нея, може да се почувствате неразбрани от партньора си - опитайте се да не реагирате крайно на база това усещане, а изчакайте да отшуми.

Не съм много сигурна дали през уикенда ще успеете да си починете или ще кроите нещо по работа, скъпи Лъвове. В неделя Венера и Уран ще имат противоречива среща и това ще доведе до задействане на вашата креативност. Много често в конфликтите се ражда истината и именно това е, което Уран се опитва да доказва постоянно. Тази планета ще ви провокира да излезете извън рамките на обичайното си мислене, Венера ще ви въвлече в творчество и всичко това ще бъде в дома ви на кариерата.

Дева

Започваме хороскопа с едно леко предупреждение, уважаеми Деви. Във вторник не бързайте да се доверявате. Марс ще има противоречива среща с Юпитер и това ще ви направи по-податливи към опити да се възползват от честността ви. Понякога честните хора постъпват наивно. И това не е от глупост, а защото виждат в другите собствената си почтена нагласа. Е, поне от астрологична гледна точка сте предупредени.

В сряда Слънцето и Сатурн ще бъдат в конфронтация. И двете небесни тела са във вашия дом на партньорствата, а Сатурн работи с кармичните уроци. С други думи - възможно е в сряда и в два-три дни около този ден много Деви да получат прозрения по отношение на партньорствата си. На дневен ред може да излязат уроци, които не сте научили. А ако сте си взели житейските изпити - възможно е да получите вдъхновение за нова посока.

Направо отсега ви казвам да организирате някакво пътуване за уикенда, Деви. В неделя Уран ще има противоречива среща с Венера и двете планети ще ви повлияят силно в посока желание да пътувате. И не просто да пътувате, а да стигнете до съвършено нови хоризонти. Не съм сигурна, дали уикенд бягството, което ви препоръчах ще утоли достатъчно желанието ви за нещо различно или ще трябва да купувате самолетни билети… Каквото и да е - бъдете смели, но и разумни в мечтите си.

Везни

Скъпи Везни, ще започнем седмицата малко турбулентно. Във вторник Марс ще се срещне с Юпитер и е възможно тази среща да повлияе на възможността ви да се балансирате (изконното ваше умение). Ако някой или нещо ви дразни - имайте едно наум, че може просто Марс да засилва усещанията. Ако нещо ви натъжава - излейте си го, но не го приемайте наистина навътре.

В сряда Сатурн ще се срещне със Слънцето и срещата им няма да бъде особено благоприятна. Два-три дни около това събитие Сатурн ще раздава уроци и вашите ще бъдат в дома на службата, навиците и грижата за себе си. Възможно е, ако сте отлагали въвеждането на определени навици, на преден план да излязат вече ясни индикации, че са необходими действия. Влиянието не е подходящо за стартиране на промени, както и да се напрягате физически. Подходящо обаче е за планиране.

Ох, скъпи ми, романтични Везни… Какъв уикенд ви е подготвила Вселената само! В неделя Венера и Уран ще имат противоречива среща, която има потенциал да ескалира страстите ви до висини, които дори за вас ще са шеметни. Просто планетата на любовта ще избухне като фойерверк под влияние на революционния Уран и… вие си знаете. И наистина - гледайте да си знаете, а не да се поддавате само на импулсите си, за да може и в понеделник да сте щастливи. Забавлявайте се!

Скорпион

Започваме седмицата с един кратък тийзър за това, което ще се развива през уикенда във вашия хороскоп, уважаеми Скорпиони. Във вторник Марс ще се срещне с Юпитер и двете планети ще противопоставят желанието на близките ви да бъдат с вас и вашето желание да съществувате като автономна личност. Честно казано - аспектите за изясняване, чрез разговори не са много силни. Стойте под радара, ще отмине.

В сряда Слънцето ще се конфронтира със Сатурн във вашия дом на славата и романсите. Тъй като Сатурн обича да преподава важни и дълбоки уроци, възможно е в деня на срещата и два дни около нея, да се почувствате в известна степен отчуждени. Някои от вас може да преосмислят начина, по който градят образа си пред околните. Като цяло не е най-подходящият момент за публични изяви, по-скоро е подходящо за себерефлексия.

Така, така… Уикендът има потенциал да бъде като минно поле за вас, но и едновременно с това - може да се окаже прекрасен и хармоничен. Сега ще ви обясня какъв е този парадокс… В неделя Уран и Венера ще имат противоречива среща и едната планета ще ви влияе да сте спокойни и добри у дома с любимия човек, а другата - да влезете в противоречия и да променяте правилата на общуването. Преценете сами на кое влияние да се поддадете и какъв резултат искате да имате в понеделник. Успех!

Стрелец

Започваме седмицата с управителя ви Юпитер. Тази пределно откровена планета във вторник ще влезе в конфликт с Марс, който пък от своя страна обича да е нападателен. Сещате ли се накъде бия? По-добре внимавайте как и къде се изказвате, за да не се налага после да оказваме първа помощ на околните. Ще мине и това, но все пак…

В сряда Сатурн и Слънцето ще имат среща, която няма да се отрази по най-благоприятният начин. Най-големият ни учител Сатурн е във вашата зона на дома и е възможно, при конфликта със Слънцето, да ви насочи към нерешени проблеми в този аспект от живота ви. Влиянието е кратко - сряда и два-три дни около този ден. Възможният ефект от него е насочване на вниманието ви към нужна поправка у дома ви или пък в отношенията със семейството.

През уикенда е възможно да почувствате вътрешна несигурност и това да ви даде повод за размисъл, Стрелци. Причината е, че в неделя Уран ще има противоречива среща с Венера и това може да доведе до малък сблъсък между усещането ви за дълг и усещането ви за вътрешно удовлетворение. По принцип това е вечен въпрос в човешкото съществуване - как да балансираме мисията и задълженията си с вътрешното си удовлетворение. Темата заслужава своя размисъл, добре е обаче да изчакате още няколко дни, преди да вземате окончателни решения, за да е отминало влиянието на Уран.

Козирог

Козирози, седмицата започва с влияние, което има потенциал да отприщи декадентското във вас. Във вторник Марс и Юпитер се срещат под такъв ъгъл, че като нищо парите ви сами ще започнат да изскачат от джобовете. Или не точно сами, а под ваше давление, с цел купуване на лъскави неща… Вие си знаете как да постъпите, аз само предупреждавам, че може би не желанието ви за нови вещи е много силно, а Марс и Юпитер си вършат своето.

В сряда Сатурн и Слънцето ще се срещнат в неособено благоприятен ъгъл. Сатурн е нашият тежък учител в астрологията, обича да дава трудни уроци. При вас влиянието ще е в сферата на приятелствата, платонични връзки, братя и сестри. В сряда и дните около сряда може на преден план да излезе урок за преповтаряне в аспектите, които ви посочих. Не се ядосвайте или натъжавайте, а се опитайте да извлечете полезността на ситуацията.

Този уикенд е много подходящ за промяна в романтичния ви живот, Козирози. За някакво разнообразяване и свежест. В неделя Венера ще има противоречива среща с Уран и това ще ви подтикне към една мини революция в любовния живот. От какъв характер да бъде тя, зависи от вашия личен контекст. Но моята препоръка е да се отдадете на желанието за нови и различни романтични преживявания и да привнесете нов ритъм в любовния си живот.

Водолей

Скъпи Водолеи, започваме седмицата силно, като още във вторник Марс и Юпитер се срещат. А използвах определението „силно”, защото Марс е във вашия знак и вероятно ще усетите въздействието. То ще бъде в посока на силни чувства тип „любя и мразя” към хора, които се появят в малък периметър около вас. Възможно е да усетите интензивно привличане към някого или пък да се надигне гняв… Но вероятно преценката ви около вторник няма да е напълно точна, така че избягвайте да скачате с двата крака в което и да е ваше чувство.

В сряда най-големият астрологичен учител - Сатурн ще се срещне със Слънцето в неособено благоприятен ъгъл. Двете небесни тела са във вашия дом на парите и е добре в сряда и два-три дни около този ден да сте по-внимателни с харчовете и решенията за харчене. За сметка на това е благоприятно да помислите за план за спестяване, както и дали сте си взели всички уроци, необходими за увеличаване на доходите в бъдеще.

Много интересна неделя предстои, Водолеи. В този ден Венера, която е във вашия знак ще се конфронтира с Уран. Уран е в Телец и в зоната ви на дома, но е преди всичко е повелител на вашия знак, както и на революциите. Възможно е да усетите мини революция в кръга от най-близките си хора, в която ябълката на раздора да бъдете самите вие. Ако има някакво напрежение то ще бъде по отношение на това кой да получи повече от вашето внимание. Не знам кои трябва да са печелившите, но със сигурност знам, че опитите всички да са доволни, завършват с фиаско. Канализирайте енергията си, според собствените си желания.

Риби

Цялата седмица ще ви върви по-добре, ако се съсредоточите над вътрешния си баланс повече, отколкото върху комуникацията си навън. Започваме с вторник, когато Марс ще се срещне с Юпитер. Тази среща на планетите може да предизвика у вас неконтролируема искреност и току виж сте си изпяли някоя тайна, където не трябва. Стойте си под радара във вторник и си гледайте живота, така да се каже.

Продължаваме със сряда, когато съдбовният Сатурн ще има неособено благоприятна среща със Слънцето. И двете небесни тела са във вашия знак, затова в този ден и два-три дни след него са възможни „удари” по достойнството ви. Трудно ще получавате разбиране от околните и това може да доведе до ситуации, в които да се почувствате засегнати. Затова правете по-малко или никакви опити да се изяснявате, обяснявате и пр. и ще ви е мирна главата. Вие знаете кои сте и какви сте - това е достатъчно.

Влияние в посока да не обяснявате на другите те какви са ще имаме тази неделя. Тогава Венера и Уран ще са в противоречива среща и планетата на революциите може да ви предизвика да сте малко по-директни с близките си. „Малко по-директни” означава „повече, отколкото те могат да понесат”. Осланяйте се на вашата дипломатичност и на способността ви да изказвате дълбоки неща по лек начин. Също - мислете дали наистина е нужно да се изказват чак толкова дълбоки неща този уикенд или е по-добре просто да се забавлявате :)

Надя Брайт е радиоводещ, коуч, стендъп комедиант и водещ на обучения по комуникация, а с астрология се занимава за забавление. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея. 

Онлайн обучение за справяне с токсични събеседници, с водеща Надя Брайт —>

В София може да гледате стендъп шоу с нейно участие на 8 март. За повече информация —> 

Може да я слушате от понеделник до петък от 17:00 до 20:00 в радиопредаването „Животът на фокус“ на честотите на радио Фокус или тук: https://www.focus-radio.net/

Последно променена в Понеделник, 26 Февруари 2024 09:36

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам