logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт - 25.12.2023 - 31.12.2023

Автор: Надя Брайт

Овен

Дори и най-огнените персонажи имат нужда от одомашняване, уважаеми Овни. Нещо подобно предстои да се случи с вас на пълнолунието тази седмица. То ще се случи във вторник срещу сряда и ще бъде в знака на Рак и вашата зона на дома. Тъй като Ракът е най-домашният знак, нещата определено са сериозни с това влияние за вас. Как ще ви се отрази то и какво е препоръчително да направите? Вероятно ще почувствате нужда да бъдете по-често у дома, да усещате спокойствие и уют, както и да се погрижите за пространствата, които обитавате. Ако ще правите ремонти, започнете ги след 1 януари, когато ще е минало влиянието на ретроградния Меркурий. Освен ремонтите, за да се чувствате пълноценно в следващите седмици и месеци, е добре да отделите повече време, което да прекарвате в дома си. Влиянието е благотворно и за затопляне и заздравяване на отношенията с роднините. Това може да правите и по време на ретроградния Меркурий - той помага за решаване на стари въпроси, ако има такива. Като цяло - отдайте се на усещането, че вашият дом е вашата крепост и ще се заредите позитивно. Влиянието е най-силно в първите две седмици, след пълнолунието, но може да бъде удължено до шест месеца напред.

И ето тук идвам с един обрат в сюжета… Обрат, с който ще ви покажа, че астрологията може и да  предразполага събитията, но наистина ние избираме кое влияние да следваме. Този петък Венера влиза в Стрелец и във вашия дом на пътувания и приключения, като смята да стои там до 23 януари. Тази планета обича красивото, празничното, любовта и забавленията и поставена в дома на авантюрите (което пък си е точно домът на Стрелеца) говори, че за много от вас може би предстои доста бляскав и наситен месец. Вероятно тези Овни, които успеят да съчетаят ангажиментите си с някаква забежка за пътуване или купон, ще бъдат най-щастливи.

В събота пък Юпитер най-накрая спира да се върти ретроградно, след четири месеца на смущения във вашия дом на парите. До края на май ще имате добро разположение на планетата във финансовия си сектор. Юпитер покровителства късмета, но това не означава, че просто ще падат пари от небето. Означава обаче, че ако поемете някаква финансова инициатива, ще имате добри аспекти тя да ви доведе до печалба. Тук влизат спестовни влогове, инвестиции, намиране на нови доходи и евентуално получаване обратно на средства, които сте дали назаем. В следващите четири месеца мислете за парите си и ги умножавайте, Овни!

Телец

Скъпи Телци, надявам се, че празничните дни минават за вас повече от добре. Хубава храна, любими хора, лъскави подаръци… Нека има от всичко. Освен тези неща, ще имаме и пълнолуние. Ще се случ в нощта вторник срещу сряда и ще е в знака на Рак. На вас ще се отрази в зоната на близките приятели, братя и сестри и нещата, които се случват на локацията, която обитавате. В следващите две седмици се опитайте да отделите време за срещи с хората, с които имате близки платонични връзки. Може да ви споделят нещо интересно и важно или пък да ви хрумне идея, докато говорите с тях. А може и просто да си прекарате приятно и да заздравите връзката си. Това също хич не е за подценяване като ефект. Обърнете внимание какво се случва в квартала ви или в населеното място, ако е по-малко. Може би там има нещо, което чака точно вас, да поемете инициатива и да го направите. Или пък излизат интересни възможности от някакво събитие или инициатива. Ако сега хванете някакъв подобен шанс, възможно е благотворното влияние на Луната да продължи до шест месеца напред.

Като за край на годината добрите новини не спират… В петък Венера ще влезе в знака на Стрелец, както и във вашия дом на интимно общуване и до 23 януари предвиждам доста горещи забавления за вас. Обвързаните Телци директно да запазват време в календара за усамотение с любимия, изобщо не пропускайте да оползотворите благотворното влияние. А необвързаните да помислят къде ще разпръскват чара, с който Венера ще ги дари в този период, за да привлекат възможно най-подходящия партньор. И като казвам „партньор” не уточнявам какво се има предвид, защото зависи от вас… Може да е за вечерта, може да е и завинаги.

В събота пък Юпитер, който е във вашия знак най-накрая, след четири месеца, спира да се върти ретроградно и ще ви отпуши късмета, така да се каже. До края на май ще се усещате, сякаш някой е махнал невидимите спирачки пред вас и можете да излетите по бързата писта на проектите си. Дори само съзнанието, че нищо не ви спира и успехът на начинанията ви е във вашите ръце, действа освобождаващо на потенциала ни. Затова е добре каквото и да правите, да знаете, че планетата на късмета и мотивацията е на ваша страна и да не се страхувате да дадете размах на действията си. Напротив - бъдете 100% себе си, уверени, вярвайте в късмета си и той ще бъде с вас.

Близнаци

Празниците са си празници, хубаво е, но и парите са си пари и това също е хубаво. Започвам директно, скъпи Близнаци, защото и хороскопът ви е ясен. Във вторник срещу сряда ще имаме новолуние в Рак и то ще освети вашия дом на парите. Най-добрият ход е да изчакате да мине 1 януари, за да спре ретроградността на Меркурий и да предприемете стъпки за осребряване на положената през последните шест месеца работа. Влиянието е подходящо за искане на повишение, продаване на идея, която е възникнала през последната година или активно ослушване откъде ще дойде възможност за допълнителен доход. Може също да се обърнете към финансов съветник и да вземете решение за инвестиция. За всеки случай излъскайте професионалния си имидж из социалните мрежи и обръщайте внимание на хората, с които се запознавате, както и проактивно създавайте полезни познанства. В общи линии - всичко, което сте правили дотук, може да е правилната карта, която трябва да изиграете, за да спечелите пари.

Отметнахме парите, сега да се обърнем към другото от най-важните неща в живота - любовта. Венера, покровителката на най-голямата магия в човешкия живот - именно любовта, ще влезе във вашия дом на партньорства и връзки. До 23 януари обвързаните сред вас имат всички шансове да преминат на следващо ниво в партньорството си. Какво е това ниво, зависи от контекста на ситуацията ви. Предстоят събирания в общ дом, предложения за брак, преминаване от неангажиращи в ангажиращи партньорства и пр. За необвързаните периодът е подходящ да изяснят със себе си какво искат и какво предлагат  в една връзка и съответно какъв партньор им е нужен и как да го привлекат.

В събота Юпитер ще приключи с уморителното си четиримесечно ретроградно въртене в Телец и във вашия дом на несъзнаваното, с което ще ви даде яснота на мислите. До края на май ще се отървете от смущенията, които усещахте в последно време по отношение на това дали възприемате реалността по правдив начин или твърде много я пречупвате през собствена призма. Сега пред вас ще се изясни какво вие искате от пътя си напред, какви са видимите обстоятелства, как да промените тези, които можете и как да се адаптирате към останалите. Доста полезно събитие за преминаване от стара в нова година, мисля аз. Небето ви е граница, Близнаци, действайте!

Рак

Как прекарвате празниците, Раци? Сготвихте ли богато, хапнахте ли хубаво, подарихте ли всички подаръци? Вярвам, че да. Сега е време за нисък старт. Да, сериозна съм. Вторник срещу сряда през нощта ще имаме пълнолуние във вашия знак и за вас предстои много силен период на жътва. Всичко, за което сте работили от средата на юли насам, когато беше новолунието в Рак, сега може да даде истинските си резултати. И да - няма да се случи от само себе си, ще трябва да се постараете. Особено в следващите две седмици, след пълнолунието, защото тогава влиянието е най-силно. Пригответе се да блестите под светлината на прожекторите. А после сами запалете прожекторите и насочете светлината им към себе си. Промотирайте се смело, защо иначе сте работили толкова сериозно? Разбира се, ако ще осъществявате по-сериозна комуникационна кампания, най-добре е да е след 1 януари, когато спира ретроградността на Меркурий. След този период се насочете към осребряване на резултатите от труда си във всеки смисъл на думата.

Нова година - ново тяло? По-скоро не това, а една приятна грижа за себе си в началото на годината. Идва от Венера, която в петък се мести в Стрелец и вашия уелнес дом. Планетата на изобилието ще пребивава в тези позиции до 23 януари. Ползвайте това влияние, за да си съставите план за постижима и здравословна седмична рутина, свързана с хранене, спорт и почивка. Не бива да пренебрегвате този аспект на живота си, защото, за да ви върви добре всичко друго, първо вие трябва да се чувствате комфортно в кожата си. И тъй като влиянието е на щастливата Венера, мислете за тази задача по-скоро от перспективата как да се зарадвате и поглезите със здравословни практики, а не как да се дисциплинирате и наказвате за изяденото по празниците.

В събота пък Юпитер най-накрая излиза от четиримесечния си ретрограден период в Телец и вашия дом на общуването с широки кръгове от хора и технологиите. До края на май ще можете да си отдъхнете от пречките, които иначе веселата планета Юпитер ви поставяше в опитите ви да комуникирате с хората или да ползвате технологиите с цел по-голям успех на начинанията ви. Надявам се, че не сте се обезкуражили, а ще продължите с нови сили да изпращате посланията си. Светът има нужда от тях, а Юпитер ще ви покаже доброто си лице и ще ви носи късмет. Успех!

Лъв

Как сте, Лъвове? Зарадвахте ли всички с най-страхотните подаръци? Вярвам, че да. Сега искам да ви подготвя, че покрай празничната еуфория, влизате в сантиментален период. Във вторник срещу сряда ще имаме пълнолуние в Рак и то ще освети вашия дом на философия и интроспекция и слагане на край. Понеже е пълнолуние, ще извади на преден план нещата, които сте започнали да преживявате в последните шест месеца и ще ви повлияе да се ориентирате към приключването им. Разбира се, подобни процеси рядко се случват без емоции. Чувствителността ви ще бъде по-засилена, но като резултат от това ще израснете и ще подредите емоционалния си свят. Не се правете на непоклатима скала - няма смисъл от това. Преживейте, каквото имате, прегърнете се с любов, поемете въздух и вземете решенията, които са важни за вас. И не забравяйте да се поставите като приоритет, когато го правите. Най-силно е влиянието през първите две седмици, ако тогава направите стъпки, може да го удължите до шест месеца.

И сега, след като си поговорихме за вътрешния ви свят, позволете ми да извадя фойерверките! В петък Венера ще влезе в Стрелец и във вашия дом на флиртове, слава и гламур. Това определено е комбинация, която обещава да е много емоционално наситена, вълнуваща и дори бляскава. До 23 януари може спокойно да се отдадете на промяна в стила и външния вид (след края на ретроградния Меркурий на 1 януари), както и на флиртове, купони и други дейности, които ще ви карат да се чувствате като апетитната черешка на тортата на живота. Иска ми се да ви кажа и нещо по-задълбочено, за което може да ползвате това влияние, но… всъщност защо да го правя? Понякога е добре да сме повърхностно щастливи, красиви и замаяни от шампанско, нали?

Между другото, освен шампанско, ви се пише и работа… Ако желаете, разбира се. Тук концертът е по желание. Важното е, че в събота Юпитер ще спре да се върти ретроградно в зоната ви на професионално развитие, след като четири месеца правеше именно това. Сега, до края на май, планетата на късмета ще бъде в абсолютното правилната посока и определено ще сте лишени от пречки по пътя си на кариерно развитие. Изчакайте 1 януари, когато приключва и ретроградният Меркурий и смело поемете напред с нови и амбициозни работни планове. Нека силата бъде с вас!

Дева

С кого празнувате, Деви? Семейство, роднини, приятели? Вероятно в тесен кръг, доколкото ви познавам… Сега обаче Вселената ще ви постави задача да погледнете какво се случва в по-широкия ви кръг от контакти. Във вторник срещу сряда ще имаме пълнолуние в Рак, което ще освети именно вашия дом на приятелствата. И тъй като Ракът не е точно по широките приятелски групи и поддържането на масови контакти с хора, пред вас ще стои интересен въпрос. Въпросът е - кои са ценните за вас хора, за кои от тях си заслужава да се стараете и в какво всъщност да се изразява старанието ви. Това е по-скоро въпрос за по-обширен размисъл, няма нужда от бързи решения. Но така или иначе  празничният сезон не е свършил, поводи за равносметка ще има, а пълнолунието ще иска своето. Какъв е смисълът от това ли? Предполагам, че за всеки от вас смисълът ще е различен. Някои може да освободят повече пространство около себе си, за да дишат по-свободно и да не се ангажират твърде много, други може да се сближат с някой, който си струва да бъде в живота им, а трети може просто освежаващо да раздвижат социалния си кръг… Вие решавате, но каквото и да решите, Луната ще ви помага много интензивно в първите две седмици след новолунието. Ако в този период сте предприели нещо, влиянието може да се удължи до шест месеца напред.

В петък Венера ще влезе в Стрелец и във вашата зона на дома, което ще направи така, че до 23 януари любовта и дома ви да бъдат наразривно преплетени. Това може да означава много неща. Някои от вас ще си организират романтични вечери у дома с филми, вкусна храна и гушкане, други може да стигнат и по-далеч, като се съберат в общ дом с гаджето си. Трети пък може просто да пожелаят да оставят грижите от работата си на прага на дома и да използват времето си вкъщи за истински релакс и зареждане с нови сили. Периодът е подходящ и за посрещане на гости у вас, така че извадете хубавите сервизи от шкафа.

В събота пък Юпитер ще спре най-накрая с четиримесечното си ретроградно въртене и ще отпуши късмета ви в зоната на пътуванията и приключенията. До края на май ще имате добри аспекти за организиране на пътувания до далечни дестинации, преживяване на нови емоции, запознаване с нова среда, както и на разширяване на хоризонтите в интелектуален и духовен аспект. След 1 януари, когато Меркурий спира да е ретрограден, може спокойно да започнете да планирате как да стигнете до далечните точки, за които мечтаете.

Везни

Годината е накрая си, но животът си продължава с пълни сили за вас, скъпи Везни. Особено в работен план, извинете, че повдигам темата в празничните дни… Обаче пълнолунията не питат в кой дом да ни влияят. Във вторник срещу сряда ще имаме пълнолуние в Рак, което ще освети вашия дом на кариерно развитие и ще повлияе много благотворно на този аспект от живота ви. Влиянието ще се състои в това да имате добри възможности да преминете на следващо ниво в професионалното си развитие или да разширите обхвата на работата си. Тъй като е пълнолуние, много важно е да направите равносметка на това, което ви се е случило в професионален план в последните шест месеца и да надграждате върху него. Имате добри аспекти да дадете газ и да затворите работните проекти, които са вече накрая. А, след като ги затворите, да прецените, дали ще трупате дивиденти от тях или е по-добре да се хвърлите в нещо ново. Другото, което е важно за пълнолунието е, че действа особено силно в първите две седмици и тогава трябва да направите стъпки към желаните цели, за да може Луната да ви помага в следващите шест месеца. Също така имайте предвид, че знакът Рак покровителства доверието и най-близките, така че пътят към успеха ви ще минава през работа в малки и сплотени екипи и хора, с които си имате изградено вече доверие. Успех!

В петък Венера ще се премести в знака на Стрелец и във вашия дом на близки приятелства, братя и сестри и локални събития. Повелителката ви ще бъде там до 23 януари и това означава две неща. Едното е, че ще имате възможност да си прекарате много добре времето с хората от близкия ви платоничен кръг. За обвързаните е прекрасна възможност да сближат любимия си човек с тази част от обкръжението си. Възможни са нови приятелства или създаване на по-близки контакти със съседи и други жители на квартала ви. А за необвързаните има шансове някоя иначе платонична връзка да се окаже новото им романтично увлечение. В това винаги има риск, но то пък в кое ли любовно преживяване няма риск, нали?

И като се заговорихме за любов… В събота Юпитер спира четиримесечния си ретрограден курс и чак до края на май ще се върти в правилната посока не къде да е, а във вашия дом на еротиката и тайните. Юпитер е планета на късмета, на оптимизма и мотивацията. Съотнесете това към интимния си живот и сами може да си отговорите каква ви е прогнозата за следващите четири месеца - крайно позитивна. За обвързаните ще е много добре, ако организират весели съвместни преживявания с партньора си, в които да прекарват качествено време заедно и да се отдават на интимни забавления. Необвързаните ще имат късмет с намирането на интимни партньори (най-вече, ако не се затваряте вкъщи). Какво би излязло от тези интимни връзки обаче зависи от вас и от избора ви на хора, които каните в спалнята.

Скорпион

Не знам доколко може да се твърди, че Коледа е домашен празник, но знам, че съвсем скоро ще мислите за по-далечни дестинации, Скорпиони… Във вторник срещу сряда ще имаме пълнолуние в Рак, което ще освети вашия дом на пътуванията. Тъй като Луната ще е в най-домашния знак, вероятно влиянията ще се съчетаят и вие ще искате да пътувате не към екзотични и приключенски кътчета, а към места, които ви носят усещане за домашен уют. Влиянието на пълнолунието може да е около половин година, така че ако планирате в първите най-силни две седмици, може да се подсигурите с пътувания за по-дълго време напред. Само изчакайте да мине 1 януари и ретроградния Меркурий и тогава правете резервациите. А ако в момента си мислите „Ама на мен изобщо не ми се пътува, а тя ме кара да правя резервации”, имайте предвид, че не сте длъжни да ползвате влиянието на пълнолунието. Но вероятно ще се почувствате много по-добре, ако го направите. Може да научите нещо ново там, където отидете, да си създадете прекрасни спомени, да откриете неща, които дори не сте подозирали, че ще са важни за вас или просто да си прекарате добре, което също не е за подценяване.

Щом ще се пътува, ще трябват и пари, нали? Е, Вселената е помислила и за това. В петък Венера ще се премести в знака на Стрелец и вашия дом на парите. Което е чудесно, защото именно тази планета покровителства изобилието и привличането на парите. До 23 януари си нагласете настройките, така че да работите в посока печелена на пари и увеличаване на доходите. Внимавайте да не ви хване много и другата страна на това влияние - харченето. Ако купувате нещо - купувайте го с мисъл, дали има инвестиционна стойност. Венера особено покровителства покупка на произведения на изкуството, например.

Добрите новини не спират - в събота Юпитер ще прекрати четиримесечното си ретроградно въртене във вашия дом на връзки и партньорства. До края на май планетата на късмета ще влияе позитивно и без смущения в този аспект на живота ви. Ако сте имали някакви неразбирателства или други пречки пред безоблачното щастие с партньора си, сега ще имате всички шансове да ги изгладите и да продължите в безоблачно щастие напред. Много добра причина да влезете с песен в новата година, Скорпиони!

Стрелец

Усещате ли повика на страстта или още сте отдадени на Коледните празници, Стрелци? Ако още не ви е много страстно, да знаете, че от сряда ще започнете да се усещате така. Във вторник срещу сряда ще имаме пълнолуние в Рак, което ще активира сексуалната ви енергия. За обвързаните е много подходящо да обърнат внимание на този аспект от връзките си и да отделят време, специално за „горещи срещи” с партньора си. Необвързаните да внимават как канализират тази енергия, защото Ракът е знак на стабилните чувства и дори, когато вие си мислите, че само се забавлявате, някой може да се привързва към вас и това да стане предпоставка за трудна ситуация. В общи линии - пълнолунието ви дава възможност да се забавлявате предобре, а и да изпитате нови усещания, да преживеете вълнуващи моменти и да удовлетворите онази част от вас, която отговаря за творческата и сексуалната енергия. Обаче (винаги има поне едно „обаче”), все пак мислете и с главите си и не оставяйте хода на събитията съвсем на собственото му течение. Влиянието е най-силно в първите две седмици, след пълнолуние, но може да продължи и до шест месеца напред, ако пожелаете.

Още една много добра новина за любовния ви живот, но и не само… В петък Венера ще влезе във вашия знак, като ще прекара времето си там до 23 януари. Това означава, че ще ви върви в привличането на любов и пари. Не знам какво повече може да искате :) Обвързани и необвързани Стрелци да обърнат внимание на любовния си живот и да се постараят да го ъпгрейднат (хубава българска дума), защото имат всички предпоставки за това. А по отношение на парите и материалните блага - ключът е да повярвате, че заслужавате това, което искате и да насочите усилията си към придобиването му. Небето ви е граница, желая успех!

Преди малко, като ви попитах „Какво повече може да искате”, вероятно на немалко от вас през съзнанието е пробягала думата „здраве”. Е, пише ви се и това. Вашият покровител Юпитер тази събота ще спре да се върти ретроградно чак до края на май. Юпитер е във вашия дом на здравословни навици и грижа за себе си и всъщност вие наистина ще можете да промените този аспект на живота си в добра посока от нова година нататък. Можете да обърнете внимание на себе си и да изградите режим, от който едновременно да се чувствате и да изглеждате добре. Пожелавам ви здрав дух в здраво тяло и лекота на душата, Стрелци!

Козирог

Скъпи Козирози, надявам се, че сте усетили Коледната магия в нейния пълен блясък, починали сте си и сега сърцата ви са пълни със сладост. Това е една много добра основа за влиянието, което ви предстои - пълнолуние в Рак, което ще се случи в нощта вторник срещу сряда. Влиянието ще е в дома ви на партньорствата и обвързването. Ще бъде еднакво благотворно, както за лични, така и за служебни партньорства. Подходящо е дори да увенчаете партньорството си с подпис, след като мине ретроградния Меркурий на 1 януари. Разбира се, преди да вземате решения, погледнете назад - какво се е случило в последните шест месеца, как тези събития са ви довели докъдето сте в момента и какво искате да се случи занапред. Ако се чувствате добре от тази равносметка, Луната ще ви подкрепи в стъпките ви за по-сериозно обвързване. Това означава, че вече обвързаните може да преминат на следващо ниво в партньорството си, а необвързаните да намерят своя човек. В работен план горе-долу означава същото, просто целите и търсените качества са малко по-различни. Успех!

Предстои и едно много освежаващо събитие за вас. В петък Венера ще влезе в знака на Стрелец и във вашия дом на несъзнавано, фантазия и философия. До 23 януари ще може да се насладите на развихрената си фантазия, креативност и по-розов поглед над живота. Това няма да ви е излишно и няма да ви отклони от целите ви, нито пък ще навреди на графика ви за изпълнение на ангажиментите. Просто е добре понякога да се отдавате и на тази своя страна - мечтателната, творческата… Това може да ви пробуди за нови идеи, а и би било интересно пътуване.

В събота пък Юпитер, късметлийската планета, ще спре най-накрая да се върти ретроградно в дома ви на флиртове, слава и гламур и до края на май ще работи позитивно за тези аспекти на живота ви. Ако сте имали флирт или флиртове, които са се въртели в кръг и не сте разбирали какво става - сега се очаква да се отпушат нещата в някаква посока. Също, ще можете с по-голяма лекота да привличате внимание върху себе си, когато това ви е нужно за една или друга цел.

Водолей

Водолеи, как сте? Хапвате ли добре по празниците, почивате ли си? Надявам се, че да. Има нужда да заредите, защото Вселената ви е подготвила друг вид и не по-малко зареждане. Във вторник срещу сряда ще имаме пълнолуние в Рак и то ще освети вашия дом на грижа за себе си и навици. Което означава, че ще имате супер силен начален тласък, за да поемете по пътя на изграждането на качествени здравословни навици. И тук не говорим да се подложите на диета в сряда сутрин или да си купите карта за фитнес с хиляда тренировки в нея… Говорим за осъзнато изграждане на рутина, която ще ви поддържа в най-добрия за вас баланс между здраво тяло, здрав дух и доволна душа. Понеже е пълнолуние - ще помогне да си направите равносметка на навиците за последните шест месеца и да градите върху това, което сте постигнали дотук. Влиянието на пълнолунието е най-силно в първите две седмици и ако положите усилия тогава, ще може да удължите силата му за половин година напред.

От петък нататък Венера ви дава зелена светлина да излезете да видите свят, а и светът да ви види вас. Планетата на любовта и изобилието ще се премести в знака на Стрелец и във вашия дом на общуване с широк кръг от хора и технологии. Всъщност точно двете неща, които вие най-добре владеете. До 23 януари мислете по-скоро с насоченост навън, към обществото и към света, отколкото към вътрешния си свят и дома си. Обвързаните да се социализират с партньора си, това ще ви свърже още повече. Необвързаните да излизат, но и да не забравят да ползват технологиите за намиране на партньор. Като цяло - ползвайте технологиите в този период за всичко, което правите.

Преди малко ви казах да не мислите толкова за дома си, но имате добри аспекти и за това. Те ще продължат по-дълго - до края на май, така че може да съчетаете влиянията успешно. В събота Юпитер ще спре да се върти ретроградно във вашата зона на дома и ще ви позволи вече да си правите ремонти, обновявания и други подобни проекти, без да ви мотае и да си играе с късмета ви. Защото точно това покровителства Юпитер - късмета. Тоест - до края на май късметът ще е на ваша страна за проекти, свързани с дома. Дерзайте!

Риби

Мили ми Риби, готови ли сте след уюта на Коледните празници, да се хвърлите в романси и романтика? Готови или не - пълнолунието в Рак идва и ще ви се случи точно това. Обвързаните ще могат да се отдадат на сладостта на връзката си. Не чакайте това да стане от само себе си - създавайте настроение и ситуации, в които да преживявате романтика с партньора си. За необвързаните идва много благотворно време не само да бъдете забелязани и да се забавлявате с флиртове, но и да откриете нещо ценно, което си струва да запазите. Задачата ви в следващите две седмици е да не се затваряте пред възможността да преживеете романс и да си отваряте очите при избора на партньор за романса. Защото може да се окаже, че временната забежка има потенциал за нещо по-сериозно. Това влияние може да се удължи до шест месеца, ако сте активни в първите две седмици, след пълнолунието.

В петък Венера ще влезе в Стрелец и във вашия дом на кариерно развитие и ще пребивава там до 23 януари. Напомням, че Венера е планета на естетиката, любовта, привличането и изобилието. Ето тези неща ще бъдат покровителствани във вашия дом на работата. Имате добри аспекти за съвместен проект с любим човек (обаче го обмислете наистина добре, защото това винаги е рисковано начинание), както и възможности за привличане на голям професионален успех. Късметът ви ще работи, ако едновременно подхождате с лекота и любов, но и не пренебрегвате материалните аспекти на начинанието. И много важно е да вярвате, че хубавото, за което мечтаете ще дойде при вас. Заслужавате го.

В събота идва още една добра новина - Юпитер спира да се върти ретроградно във вашия дом на комуникацията. Може би в последните четири месеца сте чувствали сякаш нещо ви спира да се изкажете точно както искате и умеете. Трудно осезаеми, но все пак съществуващи спънки. Е, сега това дразнещо обстоятелство се променя и до края на май планетата на честността и късмета ще си се върти напълно в правилната посока в дома ви на комуникацията. Използвайте времето, за да изразявате себе си пълноценно, където чувствате нужда или където ще ви помогне за целите. Правете повече презентации в работата си, ако се занимавате с творчество - натиснете педала на газта в тази сфера. Изобщо… Дайте свобода на изразяването си и усетете благотворното ѝ влияние.

Надя Брайт е радиоводещ, коуч, стендъп комедиант и водещ на обучения по комуникация, а с астрология се занимава за забавление. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея. 

Този месец Надя ви кани на стендъп шоу, на което да се забавлявате и да помогнете на Любчо и баба му Саня да преживеят своята по-топла и магична Коледа. Повече за шоуто и каузата вижте тук —> https://www.facebook.com/events/2259878790868757

Може да я слушате от понеделник до четвъртък от 17:00 до 20:00 в радиопредаването „Животът на фокус“ на честотите на радио Фокус или тук: https://www.focus-radio.net/

Последно променена в Вторник, 26 Декември 2023 20:09

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам