logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт: 20.11 - 26.11.2023

Автор: Надя Брайт

Овен

Готови ли сте да покорите света, Овни? Или ако не целия свят (и вие сте хора, все пак), то да покорите някой физически или метафоричен връх, за който мечтаете. Имате големи шансове да го направите с помощта на Слънцето и Марс. Защото Слънцето ще влезе в Стрелец и вашия дом на пътуванията, приключенията и ученето в сряда, а след това Марс ще направи същото в петък. Първото влияние ще бъде четири седмици, а второто - до 4 януари. През това време ще имате чудесни аспекти да заминете на желано пътуване, да започнете ново образование или да осъществите важен контакт с хора или организации извън пределите на страната, в която сте. Също така - имате и добър аспект за връзка от разстояние, ако това ви е на ума. Определено ще имате много енергия, имайки предвид мощното влияние на Слънце и Стрелец и особено това на вашия повелител Марс. Не виждам какво може да ви спре да стигнете точно там, за където мечтаете. Освен самите вие, разбира се…

Има шансове в края на седмицата да се разколебаете от желанието си да пътувате надалеч (в пряк и преносен смисъл), защото Сатурн ще се включи с противоречиво влияние. В четвъртък планетата на уроците ще се срещне със Слънцето, а в събота - с Марс и това може да ви донесе много колебания или дори привидни проблеми с организацията. Съветът ми е да не взимате крайни решения, а да изчакате Сатурн да се извърти и след това да ви се проясни погледът.

Телец

Виж ти, какво ви очаква, Телци… Идва празничното време, а вие вместо да се суетите около трапезата или да мислите как най-качествено да си отдъхнете вкъщи на дивана, ще бъдете завладени от… секси страсти! Това ще се случи, защото в сряда Слънцето ще влезе в Стрелец и вашия дом на еротика, тайни и мистерии, а в петък - Марс ще заеме същите позиции. Слънчевото влияние ще трае четири седмици, а Марсовото - чак до 4 януари. Как да ви кажа - от една страна е свободолюбия Стрелец, който обича да се забавлява без много да се притеснява, от другата е мощното Слънце, а за капак - повелителят на секса - Марс. Съветвам ви да не се опитвате да потискате страстите си, а да им се отдадете - сега ви е паднало. Другото, което ви съветвам, е да не се разпускате в твърде много споделяния (Стрелецът е директен в комуникацията и може да ви повлияе), все пак пазете интимността на преживяванията си, за да се застраховате от злоупотреби с информация.

Последния съвет особено ще важи в края на тази седмица, когато Сатурн ще се срещне под неблагоприятен ъгъл първо със Слънцето в четвъртък и след това - с Марс в събота. Тези срещи може да повлияят негативно на възможността ви да преценявате благонадежността на тези, на които се доверявате. Затова като че ли е добре, ако получите порив за споделяне, да го задържите за няколко дни и след това да прецените как да действате.

Близнаци

На дневен ред излиза темата за партньорствата ви, скъпи Близнаци. И то, по-скоро за любовните ви такива. Освен това - влиянията не са кратки, така че поемете дълбоко въздух, преди да започнете да четете, защото предстоят интересни времена.

Първо, в сряда, Слънцето ще влезе в Стрелец и във вашия дом на партньорствата, а след това - в петък Марс ще се премести в същите позиции. Слънцето ще се задържи така в следващите четири седмици, а Марс - до 4 януари. В периода на тези влияния вашата задача от Вселената ще бъде да се определите къде се намирате и къде бихте искали да се намирате по отношение на обвързването. По-просто казано - който от Близнаците не е случил на партньор, вероятно ще го осъзнае и ще прекрати връзката, който е случил - ще го осъзнае и ще направи връзката си още по-добра. А необвързаните хич няма да се свенят да изразяват интерес към обекта на чувствата си. Изобщо - огнени и любовни седмици ви предстоят - инвестирайте тези влияния правилно, за да излезете по-стабилни накрая.

Две леки спънки тази седмица ще ви предложи Сатурн, който последователно ще се срещне и със Слънцето, и с Марс в четвъртък и събота. Срещите ще бъдат противоречиви и ще ви се отразят именно в общуването с партньора. Бъдете разумни и си дайте сметка, дали това са просто смущения от планетите или е истински знак за отношенията ви.

Рак

Тази седмица, а и за доста време напред, ще имате влияния пряко свързани с начина, по който се грижите за себе си. Това е така, защото в сряда Слънцето ще влезе в знака на Стрелец и вашия дом на служба, навици и грижа за себе си. Слънцето ще бъде в тази позиция в следващите четири седмици. Не по-малко интересно и значимо е и влиянието на Марс, който също ще се паркира в Стрелец дома ви на уелнес, стартирайки този петък и приключвайки чак на 4 януари. Какво излиза, скъпи Раци? Излиза, че докато отвсякъде се трупат празнични трапези, вие имате добри аспекти за отслабване. При това - не става дума само за диети, разбира се. Благоприятстват се спорт, както и различни практики за ментално и емоционално разтоварване от стрес. И Слънцето, и Марс са действени и по-скоро от вас се очаква да предприемете сами крачки към подобряване на физическия и менталния си баланс и тонус, а те да ви помагат.

Засега ще има две неравности по пътя към постигането на идеалното Дзен състояние. И двете ще са от Сатурн, който в четвъртък и събота ще влезе в опозиция съответно на Слънцето и на Марс. Сатурн слага пречки, свързани с плановете и структурата, които си градим. Тоест - спокойно може да направите от дефекта - ефект, като обмислите къде сте срещнали спънки и неутрализирате възможността за нови такива в бъдеще.

Лъв

Време е за забавления, Лъвове! А кой знае - забавленията може да ви отведат и до нещо по-сериозно… Тази сряда Слънцето влиза в Стрелец и във вашия дом на флиртове, романтика и гламур, а в петък - Марс ще заеме същите позиции. Влиянието на Слънцето ще продължи четири седмици, а на Марс - до 4 януари. Излиза, че празничният сезон за вас наистина може да се окаже празничен. Всякакви вечеринки и събития ви чакат да ги посетите. А защо не - и да ги организирате? Сега, понеже има намесен Марс, който управлява секса, ще ви издам и един аспект на дома с флиртовете и гламура, за който рядко споменавам в хороскопите - това е дом и на фертилността. Тоест - за Лъвовете, които имат идеи за продължение на рода, периодът е доста благоприятен. Желая късмет!

Лек опит за помрачаване на настроението ви ще направи Сатурн в края на тази седмица. Планетата на житейските уроци ще се срещне последователно под неблагоприятен ъгъл със Слънцето в сряда и с Марс в петък. Като резултат е възможно да усетите ревност или подобни чувства. И то - не само вие да ревнувате, а и вас да ви ревнуват. Знаете, че веднъж подхлъзнете ли се в нещо такова, може да се окаже, че сте влезли в заешката дупка и предстои да откриете най-различни изненади. На ваше място бих имала едно наум и бих се опитала да си спестя това.

Дева

Скъпи ми Деви, точно в най-подходящия момент планетите решават да благоприятстват вашата зона на дома и рода. Все пак предстоят Коледни празници и какво по-хубаво от това да искаме да сме с близките си и да усещаме и създаваме уют в дома си? Това ще се случи при вас, благодарение на Слънцето, което влиза в Стрелец и вашата зона на дома от сряда за четири седмици напред и Марс, който ще заеме същите позиции от петък до 4 януари. Идеалното време да се заредите с енергия от дома си. Да украсявате, да си създавате уютни вечери, да прекарвате качествено време с роднините си. В крайна сметка нали това е, което пълни сърцето - където и да ходиш, да има къде да се прибереш и с кого да се прегърнеш. Марсовото влияние обаче е подходящо и за нещо по-динамично - смяна на жилище или покупка на ново. Така, че ако имате подобни идеи - обмислете ги по-сериозно сега.

В края на седмицата Сатурн ще се опита да ви попречи да си живеете кротко и спокойно, като в четвъртък ще образува противоречив ъгъл със Слънцето, а в събота - с Марс. Това ще се отрази на комуникацията с хората, с които живеете. Или по-точно - би могло да се отрази, ако позволите да се завладеете от емоциите. Важно е да отбележа, че ключът към добрата развръзка не е просто вие да отстъпите. Напротив - ако е нужно - отстоявайте се. Просто не позволявайте една ситуация да ви владее.

Везни

Нови приятели, нови инициативи с приятели и като цяло - подкрепа и удовлетворение от платоничните ви връзки ви се пише, уважаеми Везни. Това се дължи на силното присъствие във вашия дома на приятелството и братята и сестрите от страна на Слънце и Марс. Слънцето ще влезе в Стрелец и този ваш дом за четири седмици напред в сряда, а Марс ще повтори позициите му в петък и ще остане там до 4 януари. Кои са благоприятните аспекти? Ще можете както да се забавлявате на воля с приятели, така и да осъществите някакви общи проекти, ако имате желание за това. Имате шансове да откриете нови и ценни приятелства. Имате шансове и да… да преспите с някой свой приятел, под влияние на Марс. Не знам какво би било развитието на една такава история, но поне остават спомени, нали? За тези от вас, които се вълнуват от района, в който живеят - и Марс, и Слънцето ще ви помагат в инициативи за подобряването му.

Трябва да ви предупредя, че в края на седмицата може да имате известни смущения в комуникацията си с роднини и приятели. Това е възможно да се случи, защото Сатурн ще се срещне в четвъртък със Слънцето, а в събота - с Марс и е съвсем възможно да наруши приемането и предаването на сигнали между вас. Ключът към мира е да не реагирате веднага на чутото, да си давате време за осмисляне, да задавате повече въпроси и да се опитате вие да сте максимално ясно. Надявам се, че ще мине без сериозни сътресения. Но ако все пак има някакви - помнете, че Сатурн е планета на уроците и си извадете поуки.

Скорпион

„Не всичко е пари, приятелю”, но по-добре да ги има, нали? На вас ви предстои да ги печелите, Скорпиони, така че фокусирайте се над тази тема. В сряда Слънцето ще влезе в Стрелец и във вашия дом на финансовата сигурност, а в петък Марс ще направи абсолютно същото. Слънчевото влияние ще продължи четири седмици, а Марсовото - до 4 януари. Какво да правите през това време? Първо - освободете мислите си от лимитиращи вярвания и разсъждавайте спокойно и уверено. Финансовият успех е постижим, стига да подходите разумно и последователно към него. Второ - добре е да се ориентирате към план за печелене на пари, а не толкова към съкращаване на разходи. Разбира се - оптимизирането на бюджета е винаги добре дошло. Просто Марс благоприятства експанзията и напредването. Марс е повелител и на секса, както и на вашия знак… Или иначе казано - ще бъдете магнит за партньори и пари. И ще се привличате от партньори с пари (в което аз, разбира се, не виждам нищо лошо).

Сатурн ще се опита малко да ви наруши енергията в края на седмицата, като в четвъртък ще се срещне със Слънцето, а в събота - с Марс. Тези срещи могат да ви провокират към неразумно харчене или към самонавиване по някакъв любовен въпрос (в най-лошия случай - и към двете). Важното е да запазите спокойствие и да не действате първосигнално - другото ще го наместите.

Стрелец

Стрелци, усещате ли как сте на нисък старт? Не? Ами време е да го усетите, защото от тази сряда ниският старт рязко трябва да се превърне в летящ и няма причина да губите никакво време за това. В сряда Слънцето ще влезе във вашия знак за четири седмици (да не забравите да ни почерпите за рождения си ден), а в петък - Марс ще ви навести и ще остане до 4 януари. Все супер силни влияния, концентрирани около вашето лично развитие. Ще имате силен прилив на енергия и осъществяването на плановете от всякакво естество ще бъде благоприятствано. Какво се иска от вас ли? Ами… план. Вероятно виждате голямата картина в главата си, но имайте предвид, че усещането, че всичко е лесно осъществимо често е измамно. Затова, за да не губите от силата на Слънцето и Марс - първо планирайте, а после си действайте по стъпките. Успех!

Сатурн ще се опита да ви сложи препятствия тази седмица, защото в четвъртък и събота ще се срещне последователно със Слънцето и Марс и това може да доведе до вътрешни фрустрации. Ще си направите услуга, ако не увеличавате неприятните си усещания с фиксация върху тях. Както и ако вентилирате неприятните емоции по здравословен начин. Физическата активност е за предпочитане, пред скандалите, например. А заниманията с ръце - готвене, изкуство, сглобяване на нещо успокоява повече от алкохол и преяждане. В общи линии - всичко ще бъде наред, стига да го поискате.

Козирог

Почивка и работа за себе си, Козирози. Това имате в хороскопа си за следващите седмици и мисля, че никак не е лошо. В сряда Слънцето ще влезе в Стрелец и вашия дом на слагане на край, философски поглед над живота и интроспекция, а в събота и Марс ще се въдвори в точно същата позиция. Слънчевото влияние ще продължи четири седмици, а това на Марс - до 4 януари. От една страна наистина е добре да забавите темпото и да си починете. Така или иначе - дори и да си залагате много амбициозни цели, възможно е Вселената да забавя малко хода ви. В такива случаи не се ядосвайте, а погледнете философски и вземете максимума от ситуацията. Влиянието на Марс може да използвате за рефлексия върху себе си и най-вече за пътя, който се избрали и подходът, който използвате, за да вървите напред. Марс покровителства и секса, така че е възможно до началото на януари да търсите повече интимност и опознаване с партньора, отколкото повърхностни забавления и сбъдване на пиперливи фантазии.

В четвъртък и събота вашия повелител Сатурн ще се опита да ви обърка комуникацията, защото ще се срещне съответно със Слънцето и Марс. Опитайте се в края на седмицата да бъдете максимално ясни, когато общувате с някого, както и да задавате уточняващи въпроси, дали правилно сте разбрали какво ви се казва. Времето не е от най-подходящите за публични изяви.

Водолей

Скъпи Водолеи, време е да станете душата на компанията или дори нещо повече - време е да станете популярни! Имате всички предиспозиции, защото в четвъртък Слънцето влиза в Стрелец и във вашия дом на социализация и технологии, а в събота - Марс ще направи същото. Влиянието на Слънцето ще продължи четири седмици, а това на Марс - чак до 4 януари. Много подходящо за вас е да разкриете повече от себе си на другите и така да спечелите точно хората, които могат да ви оценят. Конкретно Марс ще ви повлияе добре в разширяването на кръга ви от контакти. Имайте предвид, че използването на технологии също ще бъде благоприятствано. Така, че ако има Водолеи, които искат да достигнат до по-голяма аудитория - вложете усилия в опознаването на алгоритмите на социалните мрежи.

В края на седмицата Сатурн ще се опита да ви сложи някои пречки на пътя към безгрижното съществуване. Планетата на уроците, която в момента е във вашия дом на финансите ще се срещне последователно в четвъртък и събота със Слънце и Марс и е възможно да ви донесе объркани ситуации, свързани с приятели и пари. Вероятно, ако просто смятате по-добре, когато излизате някъде или когато ви искат заем, ще се предпазите от проблеми.

Риби

Професионален подем, уважаеми, няма какво да направите - писано ви е от Вселената. На първо място защото в сряда Слънцето ще влезе в Стрелец и вашия дом на професионално развитие и на второ място, защото и Марс ще направи точно същото в петък. Първото влияние ще е четири седмици, а второто ще продължи до 4 януари. Добре е да сте амбициозни, да мечтаете мащабно и да сте проактивни. Това е вашия път към кариерното развитие под егидата на Слънце, Стрелец и Марс. Никакви скромности, умерено здравословни колебания и философията „небето ми е граница” са вашият арсенал за успех. Нямам какво повече да добавя, всичко е ясно - не се бавете, а набележете си целите си и действайте!

Предупреждавам за две спънки в това отношение, които Сатурн ще се опита да ви предложи през тази седмица седмица. Тази тежка планета ще влезе последователно в конфликт и със Слънцето, и с Марс, съответно в четвъртък и събота. А на това отгоре планетата на уроците - Сатурн е и във вашия знак в момента. За какво да внимавате? За скрити от вас обстоятелства, за пилеене на ненужна енергия, недобро планиране на времето и създаване на погрешни стратегии. Значи - ако сте внимателни към детайла и от четвъртък до края на седмицата не бързате твърде много да споделяте - имате шансове всичко да мине гладко. Успех, Риби!

Надя Брайт е радиоводещ, коуч, стендъп комедиант и водещ на обучения по комуникация, а с астрология се занимава за забавление. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея. 

Тази седмица Надя ще гостува в Пловдив, като част от стендъп шоуто „Брутален стендъп” - https://www.facebook.com/events/293927436880299

Може да я слушате от понеделник до четвъртък от 17:00 до 20:00 в радиопредаването „Животът на фокус“ на честотите на радио Фокус или тук: https://www.focus-radio.net/

Последно променена в Понеделник, 20 Ноември 2023 10:15

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам