logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт - 23.10 - 29.10.2023

Автор: Надя Брайт

Овен

Охоо, колко горещо става, Овни… В понеделник ще влезем в сезона на Скорпиона и Слънцето ще бъде във вашия дом на еротика, интимност и мистика. Какъв по-хубав знак от Скорпиона да действа в този дом, нали? Съветвам необвързаните Овни да не блеят някъде, а да се огледат и да осъзнаят колко много обожатели са се нароили около тях. Избирайте мъдро, но и избирайте активно, уважаеми. За обвързаните следващите четири седмици може да са идеални за разкриване на фантазии с партньора, увеличаване на доверието между вас и укрепването на интимната ви връзка. Създаването на таен общ свят, освен много секси е и много свързващо, както знаете. Затова - не се заседявайте до късно в офиса, а тичайте към вкъщи след работа.

В събота Марс и Юпитер ще се сблъскат и е възможно много да ви се иска да харчите пари. Няма да ви казвам дали да го правите, вие си знаете (все пак не изпращате сметката на мен). Просто отбелязвам, че в хороскопа ви има елемент на импулсивност, така че гледайте нещата, които купувате през уикенда, да имат опция за връщане, в случай, че размислите после.

В събота срещу неделя ще имаме пълнолуние в Телец и лунно затъмнение. Отново става дума за пари, но този път - по-дългосрочно и по-благоприятно. Първо искам да отбележа, че затъмненията разкриват непознати за нас обстоятелства, така че е възможно някакъв детайл, който е бил в сянка, да ви се изясни. Другото важно е, че пълнолунието увеличава и умножава и дава плод. Ако сте инвестирали в нещо последните шест месеца, твърде вероятно е сега да даде печалба. Постарайте се да надградите към това, което сте правили дотук за финансовата си сигурност и ще усетите увеличаване на благосъстоянието в следващата половин година.

Телец

Задава се много благоприятен период за личните и служебните ви партньорства, скъпи Телци. В понеделник ще влезем в знака на Скорпион и Слънцето ще бъде именно във вашия дом на сериозни връзки. В следващите четири седмици, подкрепени от интуицията на Скорпиона (а тя никога не трябва да се подценява става ли дума за връзки и хора), ще можете да установите или заздравите подходящите партньорства. Разбира се, много е важно да знаете какви са нуждите ви и да не пропускате да ги заявите. Също е важно да имате представа докъде би стигнала границата на вашите компромиси. Вие сте прекрасни партньори - стабилни, отдадени, ресурсни. Ако сте намерили правилния човек за лична връзка или служебно партньорство - скорпионският период е времето, в което да подпечатате този съюз.

В събота Марс и Юпитер ще се сблъскат и може да попаднете в ситуация тип „загубени в превода”. Ако някой се засегне от нещо, което сте казали - просто го помолете да изясните тази ситуация след уикенда, когато влиянието ще е преминало. Всъщност - направете същото, ако вие самите се засегнете от нечии думи.

В събота срещу неделя ви очаква много благоприятно събитие, защото ще имаме пълнолуние именно във вашия знак. Има и затъмнение. Във вашия случай то ще послужи, за да си изясните неща, които сами от себе си сте прикривали и сте чакали да изчезнат просто така. Влиянието на пълнолунието е свързано с вашия просперитет и ви очаква точно такъв, ако погледнете в последната половин година назад и си кажете спокойно „Да, аз работих за това и това и сега заслужавам то да ми се отплати”. Позволете си да искате и Луната ще ви съдейства да получите. Успех, Телци!

Близнаци

В понеделник ще влезем в сезона на Скорпион и Слънцето ще се премести във вашия дом на служба, навици и грижа за себе си, скъпи Близнаци. В следващите четири седмици ще бъдете във вихъра си да отмятате всякакви задачи и да слагате ред във всеки аспект на живота си. Имайте предвид, че Скорпионът управлява първичното и в известна степен подсъзнанието у човека. Затова точно в този период ще ви е много полезно да отделите време, в което да се вслушате в себе си и да отговорите на най-личните си потребности. Конкретно посланието ми е - като сте тръгнали да организирате и отмятате, не забравяйте да се организирате така, че да си дадете това, от което самите вие имате нужда.

В събота ще имаме сблъсък между Марс и Юпитер и това малко ще ви замъгли преценката за реалността. Възможни са изблици на емоции през уикенда. На ваше място не бих взимала крайни решения точно тогава.

В събота срещу неделя ще имаме пълнолуние в Телец, както и лунно затъмнение. При вас влиянието ще бъде в дома ви на слагане на край, себерефлексия и лекуване. Поради затъмнението може на дневен ред да излязат неща, които сте потискали в себе си и не сте искали да им обърнете внимание. Няма какво да се лъжем, нищо в психичния ни свят не може да изчезне просто така. Сега Луната ви дава шанс да си отработите и подредите всичко в душата, така че да действа за вас и вашето развитие. Дори в началото процесът да изглежда малко неприятен - не се тревожете, ще бъде във ваша полза. Каквото си подредите сега в главата може да ви послужи за умножаване на личния ви просперитет в следващите месеци.

Рак

Седмицата започва силно още в понеделник, уважаеми Раци. Тогава ще влезем в сезона на Скорпион и Слънцето ще премине във вашия дом на флиртове, слава и бляскави мероприятия. В следващите четири седмици ще сте озарени от такава харизма, че всички глави да се завъртат след вас. Или по-скоро - Вселената ще ви прати харизмата, но вие сами трябва да я покажете и използвате. Как ще я използвате не знам, но, знам че определено излизате от тихия домошарски период, в който бяхте по време на рождените дни на Везните. Сега ще започнете да празнувате живота и още по-хубаво - той да празнува вас. И, понеже се познаваме, позволете ми да напомня нещо - това влияние може да мине незабелязано, ако се оставите на инерцията… Бъдете активни в търсенето на вълнуващи преживявания!

В събота Марс и Юпитер ще се сблъскат и при вас може да се появи някакъв конфликт между сексуално привличане и платонични отношения. Не знам как ще излезете от ситуацията, но ми се струва вълнуващо…

Също в събота срещу неделя ще имаме пълнолуние в Телец и лунно затъмнение. За вас това ще се случи във вашия дом на екипната работа. Тоест - от една страна, заради затъмнението може да се разкрият неподозирани обстоятелства, а от друга - чудесно време за стремително осъществяване на нов проект със съмишлениците ви. Не се притеснявайте от разкритията - каквито и да са те - истината е най-ценна.

Лъв

Скъпи Лъвове, малко по никое време през годината, ама кой ви го дава… Идва период, в който може да намалите темпото и да си починете. В понеделник влизаме в знака на Скорпион и Слънцето ще бъде във вашата зона на дома. Имате четири седмици, в които да слезете от сцената и центъра на събитията, да се завиете с мекичко одеяло и да го карате по-леко. Всъщност - никак не е лошо точно сега да го направите, преди да е дошъл декември с цялата му празнична лудост. Разбира се, нямам предвид да скучаете (опазил ме Господ да го кажа на Лъв), имам предвид да си осигурите по-разтоварващи забавления и да прекарате повече качествено време с най-близките си.

В събота Марс и Юпитер ще се сблъскат и е възможно да доведат на дневен ред именно времето с близките. Срещата между двете планети сега може да ви докара конфликт в баланса между работа и личен живот и да се озовете по средата на наглед нерешима дилема. Просто не позволявайте моментните нерви да доведат до по-сериозни последствия, това влияние ще е изчезнало до края на уикенда.

В събота срещу неделя ще имаме пълнолуние в Телец и лунно затъмнение. Събитията ще бъдат във вашия дом на кариерата. Затъмнението изкарва наяве скрити или неочаквани обстоятелства. Не се стряскайте - просто е възможно да добиете повече информация, а това е винаги ценно. Пълнолунието е влияние за обиране на плодовете на труда и умножаване на благоденствието. Тоест - това, за което сте работили от май месец насам (новолунието в Телец), сега ще може да материализира своите резултати. Търсете активно каквото сте си заслужили за свършената работа - повишение в службата, увеличаване на дохода, признание и пр. Успех!

Дева

Предстои ви много комуникативен и жив месец, Деви! В понеделник влизаме в знака на Скорпион и Слънцето ще бъде във вашия дом на общуване и социални активности. Много подходящ период, в който да обърнете прожекторите към себе си и да говорите смело и открито за нещата, които ви вълнуват. Дори може да си позволите „нещата, които ви вълнуват” да сте самите вие и да разкажете на хората за себе си. В крайна сметка заслужавате внимание и дори и да изпитвате първоначални съпротиви да го получавате, истината е, че много добре можете да го задържате и оползотворявате. Ако се чудите защо пък да правите подобни неща, веднага казвам - защото ще създадете ценни контакти. Но по-важното - защото ще дарите света с присъствието си, а светът има нужда от повече Деви в центъра на вниманието.

В събота Юпитер ще се сблъска с Марс и вие вероятно ще почувствате желание да свършите цялата работа на света, да отпътувате до най-далечната му точка и изобщо - да покорите невиждани върхове. Лошо няма, просто не забравяйте да си прецените силите, защото Марс и Юпитер не обичат да го правят, но вие сами после ще си теглите последствията.

В събота срещу неделя ще имаме пълнолуние в Телец и лунно затъмнение. Това събитие е още масло в огъня на желанието ви за пътуване и покоряване на върхове, като всъщност е доста по-благоприятно и дълготрайно. Първо да спомена, че затъмнението разкрива неочаквани обстоятелства - бъдете внимателни към начинанията си, преглеждайте детайлите. Второ и много важно - пълнолунието е събитие на изобилието. Имате всички предпоставки в следващите месеци да реализирате мечтано пътуване или някаква колаборация, извън границите, в които сте. Дерзайте!

Везни

Уважаеми Везни, надявам се, че вече сте дояли тортата от рождения си ден и сте готови да навлезете в следващия период от живота си. Защото Слънцето още в понеделник излиза от вашия знак и влиза в този на Скорпион и вашия дом на финансовата сигурност. Имате четири седмици на разположение, в които да изберете коя страна на Скорпиона харесвате повече - хедонистичната или практичната. Няма да ви казвам, дали е по-добре да харчите или да спестявате - вие си преценете, според критериите, които са ви важни. Само ви казвам, че имате предиспозиции и да спестите достатъчно, и да пръснете пари по каквото ви око види… Пишете ми след месец какво сте избрали и какъв е ефектът :)

В събота Марс и Юпитер ще се сблъскат и отново ще се говори за пари. Поне вие сами със себе си ще говорите. Предупреждавам, че влиянието ще ви кара към импулсивни инвестиции или харчове, които само изглеждат, като инвестиция. Може би е по-добре да не вземате подобни решения през уикенда…

В събота срещу неделя ще имаме пълнолуние в Телец и лунно затъмнение. Влиянието за вас ще е в дома ви на еротика, тайни и интимност. Затъмнението е събитие, което разкрива неочаквани обстоятелства. Не знам в каква посока ще се разкритията, но може да стане доста горещо около вас. По-дългосрочният ефект ще е във връзка с умножаването и получаването на повече в сектора на влияние. Или, за да не се изразявам толкова сухарски, бих казала, че ви предстоят месеци на много интимни забавления, откриване на нови чувствени територии и увеличаване силата на интимните ви връзки. Няма да стане от само себе си обаче, бъдете активни. За романтици като вас няма да е трудно да се активират, нали?

Скорпион

Юхуу… Започваме да ви празнуваме, скъпи Скорпиони! В понеделник Слънцето се мести във вашия знак и в следващите четири седмици ще бъдете центрирани към себе си. Точно, както се и полага в началото на една нова лична година. Подходящо е да обърнете внимание на външния си вид и стила си, да направите освежаващи промени, да погледнете напред с оптимистичен и необременен от страхове поглед и да мечтаете наедро. Другото подходящо е да се отървете от излишни хора, обстоятелства и тревоги в живота си. Надявам се, че сте използвали предния месец по предназначение, направили сте равносметката си и сте пределно наясно какво ви е излишно. Е, сега е моментът, в който ще отлепите от пистата и ще полетите напред и нагоре. Защото това са единствените посоки за вас.

В събота Марс и Юпитер ще се сблъскат и това може да доведе до известни фрустрации у вас, дали сте наистина свободни или постоянно се съобразявате с някого. Тази тема никога за никого няма да има еднозначен отговор, важното е да сте в мир със себе си от компромисите, които правите. За добро или лошо Марс рядко носи точно мир, така че имайте едно наум, че някой от близките ви може да го отнесе през уикенда…

В събота срещу неделя ще имаме пълнолуние в Телец и лунно затъмнение. За вас влиянието ще бъде във вашия дом на сериозни връзки и партньорства. Веднага след събота може да получите прозрение (освен, ако съзнателно не избягате от него), какво точно искате по отношение на партньорствата си. Някои Скорпиони може да задълбочат отношенията си, други - да срещнат своя човек, а трети - да преценят, че искат да продължат без настоящия си партньор. Каквото и да стане, знайте, че пълнолунието работи за увеличаване на благоденствието, така че влиянието е за ваше добро.

Стрелец

Дойде и времето на годишната равносметка, скъпи Стрелци. В понеделник Слънцето ще влезе в знака на Скорпион и в следващите четири седмици, преди да започнем с празненствата на вашите рождени дни, ще бъде във вашия дом на слагане на край, лекуване и философски поглед над живота. Звучи малко натоварващо като за жизнената ви душа, но всъщност е по-скоро полезно. В края сте на жизнен цикъл - една от личните ви години, и е добре да подредите уроците и мечтите, както и да се потупате по рамото за постигнатото дотук. Също - препоръчително е в периода на Скорпиона да отделите време за почивка. Както и да си позволявате да се вглъбявате повече, за да достигнете до същността си и най-искрените си мисли и желания. Повтарям - дайте си време за почивка. Заслужавате го, преди да започне вашата нова година.

В събота Марс и Юпитер ще се сблъскат и от това може да ви дойде някакво прозрение през уикенда. Проста да ви порази и да избяга. Затова - дръжте сетивата си отворени за усещанията и мислите си, дори и да е уикенд. Може би точно тогава ще осъзнаете, че решението на някакъв проблем е в ръцете ви.

В събота срещу неделя ще имаме пълнолуние в Телец и лунно затъмнение. При вас това ще се случи в дома на службата, навиците и грижата за себе си. Пълнолунието е събитие, от което да се възползваме, за да умножим каквото имаме, а затъмнението ни разкрива обстоятелства, за които не сме знаели. Конкретно в дома, в който ще е влиянието за вас, по-скоро може да се тълкува като възможност да подредите ежедневието си така, че с месеци наред то да работи във ваша полза. Телецът е знак на практичното, но и на изобилното и аз ви съветвам да не пропускате, веднага след събота, да преразгледате графика на дните си. Има шанс да видите точно как да ги подредите, така че да се грижите по-добре за себе си. А ако се грижите добре за себе си, всичко ще е по-добре - работа, семейство… Успех!

Козирог

Настъпва малко време за забавления с приятели, скъпи Козирози! Не казвам, че е лошо да се работи, разбира се… Просто Вселената ви дава знак, че можете да внесете и по-приятни занимания в ежедневието си. Знакът пристига чрез навлизането ни в Скорпион този понеделник. Следващите четири седмици Слънцето ще бъде във вашия дом на групови активности. Това ще се отрази добре на работата ви в екип, но и на социалния ви живот, стига да си позволите да имате такъв. А аз бих искала да ви дам знак, че ще бъде много добре, ако се отдадете на повече излизане и срещи с хора. Това ще ви освежи и зареди с енергия.

В събота Марс и Юпитер ще се сблъскат и може да ви докарат смущения по отношение на документация, договори, някакви детайли тип „общи условия” и подобни. Най-добре ще е просто да не се отдавате на четене и одобряване на документи през уикенда или пък да ги подписвате.

В събота срещу неделя ще имаме пълнолуние в Телец и лунно затъмнение. Чудесни новини за тези от вас, които имат занимания, свързани с публичност. Задействайте работата си още веднага след събота, защото пълнолунието е събитие, което ни дава възможност да умножим своите успехи и да пожънем, каквото сме засели през последните шест месеца. Значи имате всички шансове да увеличите и зарадвате аудиторията си. Затъмнението е събитие, което разкрива непознати обстоятелства, така че все пак бъдете внимателни какво и доколко споделяте публично. Но също - слушайте внимателно какво споделят на вас, защото може да се окаже нещо неочаквано полезно.

Водолей

Една дума, скъпи Водолеи - просперитет. В понеделник Слънцето ще се премести в знака на Скорпион и вашия дом на професионално развитие. Чудесни новини за тези от вас, които биха искали да напреднат в работата си. Скорпионът е тихо амбициозен и целенасочен знак и неговото влияние е просто чудесно за дома на професионалното развитие. В следващите четири седмици бъдете упорити в преследването на целите си, работете в детайлите, но гледайте по-голямата картина и плодовете на труда ви ще бъдат сладки, а успехът - заслужен и неизбежен.

В събота Юпитер ще се сблъска с Марс и ще замъгли преценката ви за собствените ви възможности. Някои Водолеи може да се почувстват необосновано силни, а други - неуверени. Ако питате мен - използвайте уикенда за почивка и не го мислете много.

В събота срещу неделя ще имаме пълнолуние в Телец, както и лунно затъмнение. Влиянието ще бъде във вашата зона на дома и означава две неща. Първо - затъмнението ни разкрива непознати обстоятелства. Възможно е да разберете нещо, което не сте знаели досега. В крайна сметка, гледайте от позитивната страна - ще разполагате с повече информация и ще гледате цялата картина. Второто е, че пълнолунието ви дава възможност да умножите благоденствието си, свързано със семейството и дома. Подходящо е да започнете проекти за разширяване и подобряване на пространствата, в които живеете, както и за хармонизиране на отношенията с близките си. Също - в следващите месеци ще черпите енергия именно от дома си.

Риби

Още в понеделник влизаме в сезона на Скорпион и Слънцето ще се премести във вашия дом на пътуванията, ученето, покоряването на нови хоризонти. Това означава, скъпи Риби, че в следващите четири седмици се очаква да имате особен вкус към неща, които са малко (или много) по-далеч от границите на ежедневието ви. Може да се отнася до пътуване към непозната дестинация, бизнес колаборация извън границите на страната ви, тръгване по пътя на ново знание или друго подобно. Важно е, че Скорпионът умее да си прави сметка, така че, когато планирате как да утолите жаждата на сърцето за нещо ново и далечно, не се отдавайте на някакви авантюри, а по-скоро мислите практично и в перспектива. 

В събота Марс и Юпитер ще се сблъскат и това може да доведе до изригване от идеи в съзнанието ви. Макар и да е уикенд, не пренебрегвайте нищо, което ви идва наум, вероятно ще се окаже ценно за бъдещи ваши проекти.

Също в събота ще имаме пълнолуние и лунно затъмнение в Телец. Ще настъпи период, в който да се разкрият неясни досега обстоятелства, но и да се отворят възможности за получаване на повече и по-добро. Ако се питате какво е това повече и по-добро - при вас това ще се случи в зоната на общуването и социалните активности. Дейности и начинания, които са свързани с това ще ви донесат обогатяване. Не се притеснявайте от разкритията, които споменах - осветляването ще ви даде повече сила. Действайте по плановете си веднага след пълнолунието, за да удължите влиянието за няколко месеца напред.

Надя Брайт е радиоводещ, коуч, стендъп комедиант и водещ на обучения по комуникация, а с астрология се занимава за забавление. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея. 

Ако искате да ви разсмее, заповядайте на стендъп шоу в гр. Пловдив на 28.10. —> https://www.facebook.com/events/3146803628962814

Може да я слушате от понеделник до четвъртък от 17:00 до 20:00 в радиопредаването „Животът на фокус“ на честотите на радио Фокус или тук: https://www.focus-radio.net/

Последно променена в Понеделник, 23 Октомври 2023 09:45

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам