logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт - 28.08 - 03.09.2023

Автор: Надя Брайт

Овен

Ето ви и вас, скъпи Овни - стоите си спокойно, четете си хороскопа и не подозирате, че ви готвя най-разнообразни новини…Добри новини, при това :)

Първо - в понеделник Уран ще се завърти ретроградно. Къде ти без ретроградни планети в наши дни? Но спокойно - Уран си е ретрограден по половин година, нищо особено не е. Сега ще бъде в знака на Телец и вашия дом на парите до края на януари следващата година. Телец и пари са хармонични, така че дотук добре. Уран е революционер и трансформатор, а вие по принцип сте склони на резки движения. Казвам го, за да го имате предвид. Вие ще си прецените как да действайте, но знайте какво ви влияе. Иначе периодът е подходящ за спестяване, за промяна на навиците на харчене и преосмисляне на финансовите ви цели. Важното е да помните, че имате достатъчно време пред вас, както и да спестявате с усещането, че го правите за добро, а не да се лишавате. Подходящо е и да погасите някакви задължения със системни усилия.

В сряда ще имаме пълнолуние в Риби или иначе казано - голяма синя Луна. Ето тази Луна много ще работи за вас и за вашето лично себеусещане. Пълнолунието ще освети дома ви на лекуването, слагането на край и философските прозрения. Честно казано, няма по-добра комбинация от Луна в Риби за влияние в този дом. Ключът за удовлетворително използване на това влияние е да подходите към темата за своето добруване и личностно израстване с любов и спокойствие и да го приемете като приоритет. Помислете какво сте преживели в последната половин година, до какво ви е довел опитът, имате ли нещо за доосмисляне, време ли е да промените някоя от посоките си. Мислете за душата си като за нещо безценно и нещо, за което да се погрижите с най-големите дарове, които можете да ѝ дадете. Помислете и къде искате да сте след шест месеца в духовен план. Ако поставите тези теми напред в първите две седмици, след пълнолунието, шансовете за прогрес в следващата половин година, са огромни.

А пък в неделя, най-накрая, Венера ще спре да се върти ретроградно и ще се завърне в нормалния си ход. Планетата на любовта и изобилието е в знака на Лъв и във вашия дом на страст, флиртове, слава и гламур до 8 октомври тази година. Тоест - ако сте си отиграли уроците, които тази планета ви е върнала, докато беше ретроградна - очаква се след неделя да полетите като една звезда сред хората и да привлечете това, което искате. Някои Овни ще блестят на социални събития, други ще спечелят нови приятели, а трети ще имат успех в игрите на страстта. В случай, че не сте си решили старите въпроси - действайте, имате още една седмица за това. А след неделя се забавлявайте на воля!

Телец

Виждам по-добри времена на хоризонта, Телци!

Започвам с Уран, който е във вашия знак от май 2018г. От този понеделник планетата на трансформациите се завърта ретроградно във вашия знак и ще продължи да е така до края на януари следващата година. Само, че не се плашете. Уран си е ретрограден по половин година, а точно сега за вас това влияние ще е доста добре. На първо място, ще може малко да си починете от революционната енергия на тази планета. За вас, макар и да е интересно и да ви е по-силите, не е 100% комфортно, когато усещате порив постоянно нещо да се случва и да се променя. Сега, в следващите пет месеца, ще имате възможност да отдъхнете малко. Най-доброто, което можете да направите за себе си е да си дадете повече време за самовглъбение и творчество. „Далеч от безумната тълпа” ще е мотото, което да ви зарежда в този период и да вади най-доброто от вас. Не се чудете, ако именно в ретроградни период на Уран ви дойде нова идея. Това ще е резултат от отпушването на творческата ви енергия и склонността на Уран да покровителства новото.

В сутринта на сряда срещу четвъртък пък, ще имаме пълнолуние в Риби. Или иначе казано - голяма синя Луна в Риби. Тази мощна Луна ще огрее вашият дом на екипната работа. Как да се възползвате от влиянието ли? Ами зарадвайте се на всички успехи, които сте постигнали с екипа или съмишлениците си и дружно оберете лаврите от това. Не бъдете срамежливи в промотирането на постигнатото до тук и не бъдете пестеливи на похвали към хората, които са работили с вас. Заздравете връзките в екипа, от който сте част и, разбира се, набележете нови планове за успехи. Хубаво е да действате по тези въпроси още в първите две седмици, след пълнолунието, за да удължите ефекта от него до шест месеца напред. Също - планирайте сега, но гледайте да се впускате в изпълнение след 15 септември, когато Меркурий ще спре да е ретрограден.

И като заговорихме за край на ретроградност… Венера ще поеме в своя правилен ход тази неделя. Най-накрая повелителката ви ще ни остави да си отдъхнем и конкретно вас и вашата зона на дома. Този ретрограден период трябваше да ви послужи, за да си уредите нерешени въпроси с роднини, съквартиранти или неща, свързани с ремонт и местоживеене. Ако не сте го направили още и сте успели да се скриете от критичните теми - действайте тази седмица. Защото след неделя Венера ще очаква всичко да ви е наред, за да ви даде своята благословия за най-прекрасни преживявания в сферата на дома ви.

Близнаци

Един от най-пълните хороскопи тази седмица е за вас, Близнаци… Ако не разбирате какво имам предвид под „пълен хороскоп”, четете внимателно сега.

Първо, в понеделник Уран ще се завърти ретроградно, защото в последно време хороскоп без ретроградна планета не може… Но не се безпокойте, тази планета си е ретроградна по около половин година, така че сме ѝ свикнали. Важното е да знаете, че сега този период ще продължи до края на януари следващата година, а Уран ще е в знака на Телец и на вашия дом на мъдрост, лекуване, слагане на край и израстване. В следващите пет месеца ще имате задача да израснете духовно. Как да стане това ли? Ами, когато Уран започне да ви връща неприключени и нерешени в духовен аспект въпроси, ще трябва да си ги решите… Най-голямото израстване се случва през взимането на трудни решения, така че това, което ще отметнете вие като работа по своята мъдрост и зрялост. Енергията на Уран е силно трансформативна, той е революционер. Вие преценете дали да извършвате личните си трансформации радикално или пък постепенно. Правете това, което ще ви даде усещане за мир със себе си.

В сряда срещу четвъртък сутрин ще имаме пълнолуние в Риби и във вашия дом на кариерното развитие. Или с други думи - идва времето за жътва, скъпи Близнаци! Точно сега е добре да впрегнете всичките си усилия по реализиране на печалби от свършената от вас работа в последните шест месеца. И разбирайте „печалби” като доста широко понятие. Това, което печелите може да е уважение, похвала, добри перспективи, пари, възможности… Всичко, в зависимост от това за какво сте полагали усилия и какво очаквате. Периодът е подходящ за минаване на следващо ниво в професионален план. Не се плашете, че повелителят ви Меркурий е ретрограден… Той е ретрограден в друг дом. Действайте си по планирането на работното развитие още в първите две седмици, след четвъртък, за да удължите ефекта от пълнолунието в следващата половин година. Сериозните стъпки и подписване на документи, все пак е добре да се случат след 15 септември, когато и Меркурий ще е в правилен ход.

Друга добра новина е, че в неделя Венера ще спре да се върти ретроградно и ще спре да ви обърква комуникацията с близките и приятелите. Този период на обратно въртене на Венера ви беше даден, за да изчистите неизречени или неглижирани конфликти с роднини и приятели. Сега излизате от него и се надявам да сте изпълнили вселенските задачи, за да продължите начисто и без нищо да ви дърпа назад. Ако не сте - имате още една седмица, за да си оправите нещата и да възтържествуват взаимните любов и уважение. Също - планетата на любовта ще спре да ви оплита езика и да ви подвежда да сте крайно откровени, които ще ви спести проблематични ситуации.

Рак

Започвам с ретроградна планета, но спокойно - става дума за Уран, той така или иначе си е ретрограден по половин година… Този понеделник планетата на революциите ще се завърти наобратно в Телец и във вашия дом на социални активности, приятели и дейности в групи. Това въртене ще продължи чак до края на януари Вероятно вече знаете как работи ретроградността - връща нерешени въпроси в дадена сфера. Какви са ви нерешените въпроси само вие си знаете. Някои от вас може би трябва да се популяризират повече, други - да поставят граници, на трети да им бъдат поставени граници… Индивидуално е. Важното е да имате предвид, че енергията на Уран ни води към чупене на статукво и резки промени и е добре да си помислите, още преди да започнете да променяте какъв ще ви е подходът при действие.

С ретроградността - дотук (макар и да не забравяме, че Меркурий ще ни праща леки смущения до 15 септември). Сега се обръщаме към по-позитивни събития. Например - пълнолунието в Риби, което ще се случи в сряда срещу четвъртък сутрин. За вас, скъпи Раци, това пълнолуние ще освети вашия дом на приключенията, покоряването на нови хоризонти и учението. Обикновено пълнолунието е свързано с обиране на плодовете на свършеното в последните шест месеца. Значи, ще кажа аз - ако сте си постлали добре в последната половин година - сега е моментът да инвестирате пари, емоции и сили в нови приключения. От какъв характер ще са те, зависи от това накъде ви дърпа душата. В четвъртък сутринта не забравяйте да си дадете малко време за себе си и да се вслушате много внимателно във вътрешния си глас и накъде иска да ви заведе той. Също - ако ще организирате пътувания, проверявайте детайлите по два-три пъти, заради Меркурий.

И още една много добра новина - в неделя Венера ще спре да е ретроградна! Планетата на любовта и изобилието се въртеше наобратно във вашия дом на парите и ценностите. Разбира се, влиянието не беше само материално. Вероятно е поизскочил този или онзи бивш любовник, също така… Надявам се, че сте отиграли тази ситуация правилно и сега можете да започнете начисто. Най-много ви съветвам да започнете с привличането на блага от всякакъв характер. Искам да повярвате, че заслужавате това, което желаете и да пратите знак на Вселената, че очаквате да го получите, Раци!

Лъв

Имате работа и любов в хороскопа си, Лъвове! Няма тая-оная, така да се каже… Започвам първо с новината за ретроградна планета, то няма как просто в тази година. Обаче спокойно, планетата е Уран, който така или иначе половината година си я прекарва в ретроградност. Този път ще бъде така от този понеделник до края на януари следващата година. Планетата на революциите и трансформациите ще се върти наобратно в знака на Телец и във вашия дом на кариерата. Сигурно вече знаете за какво служат ретроградните периоди - за да ни върнат нерешени въпроси. Ако има някаква промяна в работата си, която е трябвало да направите или пък такава, която сте направили, но не е било подходящо - до края на януари ще имате задача да оправите нещата. Имайте предвид, че енергията на Уран е да чупи статуквото. Мислете добре, дали така искате да стават нещата - радикално или ще бъдете по-дипломатични. Вие ще прецените кое е по-добре за вас.

В сряда срещу четвъртък сутрин ще имаме пълнолуние в Риби, което ще освети вашия дом на интимни връзки, еротика и тайни. Предвид на ретроградната Венера във вашия знак (за която може да прочетете в следващия абзац), мога да кажа, че определено имате нужда от това пълнолуние. За вас то ще донесе момент на проясняване по отношение на интимната връзка, в която сте. Много Лъвове ще добият смелост да погледнат истинските си желания в интимната сфера и ще направят стъпки, за да ги удовлетворят. За тези от вас, които са в хубави връзки, предстои период на презареждане с прекрасни емоции и още по-силно свързване с партньора. За останалите предвиждам поемане в посока към търсене на истинското щастие.

В неделя най-накрая Венера спира да се върти ретроградно във вашия знак и душата ви ще може да разцъфне в цялата любов и изобилие, на което е способна. Вярвам, че сте успели да направите своите равносметки по отношение на любовта и благата, които привличате, докато планетата, която ги покровителства, се въртеше наобратно. Сега е моментът да продължите по пътя си освободени от собствените си лимити и с вяра във възможностите си, скъпи Лъвове.

Дева

Доста динамичен хороскоп имате, Деви… Какво да ви правим, като само изглеждате тихи води, но всъщност обичате динамиката :)

Започвам с понеделник и поредната планета, която ще се завърти ретроградно. Но не се плашете - планетата е Уран, той така или иначе си е ретрограден по половин година, не е нещо особено. Хубаво е обаче да знаете, че макар и да е в спокойния Телец в момента, Уран е планета на революции и трансформации. И до края на януари ще се върти наобратно във вашия дом на приключенията, новите начинания и новите хоризонти. Възможно е в следващите месеци да искате да започвате много нови неща, те да не вървят съвсем гладко, да си създавате ситуации и изобщо - да има моменти, в които се чувствате на ръба. За успокоение ще припомня следното: новите начинания никога не вървят гладко; не е срамно да не поемете всяко предизвикателство, което ви се предлага; не е срамно да се откажете от нещо, ако се наложи; новите предложения няма да се изчерпат сега; мислете първо за себе си и какво искате самите вие.

За сметка на противоречивото влияние на Уран, следват други две, които са си много еднозначно позитивни. Първото е пълнолунието в Риби сутринта в сряда срещу четвъртък. Или иначе казано - голямата синя Луна, която ще освети вашия дом на партньорствата. В следващите две седмици ще имате възможност да се насладите на изграденото през последната половин година и да си помечтаете (а може и цели да поставите) занапред. За необвързаните периодът е много добър да намерят партньор, стига да се активират още в първите две седмици, след събитието. Неслучайно повтарям за първите две седмици, защото ако се задействайте тогава, ще си постелете (в пряк и преносен смисъл) за половин година напред.

Друга много добра новина е, че в неделя Венера спира да се върти ретроградно и да замъглява представите ви за реалност и фантазия в любовта. Тези объркани сигнали, които планетата на любовта ви даваше от 22 юли насам, може малко да са ви напрегнали и да сте били в режим „Обича ме, не ме обича”. Е, след тази седмица ще може да видите по-ясно ситуациите, в които сте и перспективите, които ви предлагат. А… и нещо важно - добре е вие самите да сте наясно, дали искате да ви обича или не.

Везни

Нещата изглеждат доста приятно във вашия хороскоп, прекрасни Везни… Дори и при наличието на нова ретроградна планета, пак ще сте си в добра кондиция. Започвам с това, че новата ретроградна планета е Уран, ще се завърти наобратно в понеделник, в знака на Телец и вашия дом на еротика, тайни и интимни връзки и ще продължи да го прави до края на януари. Не се плашете от думата „ретроградна”, Уран си е в това състояние по половин година, не е кой знае какво. Въпросът е да знаете, че в този дом, в който ще действа сега, ви предстоят трансформации. А трансформациите рядко се случват гладко. Тоест - пригответе се за приключения по отношение на сферата на интимността и тайните. Разбира се, разбира се - от вас зависи в кои приключения ще се впуснете и колко дълго ще стоите в тях. Няма да ви насочвам, само ще напомня, че е добре да ползвате тези трансформиращи периоди, за да разберете какво наистина желаете и да се стремите към него. Също, ще отбележа, че Уран има революционна енергия, да не се чудите какво става, ако изведнъж ви дойдат пориви за радикални решения.

От друга страна, повелителката ви Венера ще се завърне в нормален ход и ще спре да е ретроградна тази неделя. Което ще ви донесе много силен вятър в платната на любовния фронт. Ако от 22 юли насам сте чувствали някакви противоречия или несигурности в най-важното ви - любовта, сега ще можете да се отървете от тях. Надявам се, че сте използвали ретроградния период, за да решите някои скрити (или нетолкова скрити) въпроси, които са ви мъчили и сега ще излезете от него без излишни тежести и ще тръгнете уверено към щастието си. Ако пък сте пропуснали да изхвърлите малките камъчета от обувките си, които ви убиват, докато вървите (метафорично казано) - имате още една седмица до неделя - може да действате. Това е инвестиция в безоблачно любовно бъдеще.

А пък по средата на тази седмица - сутринта на сряда срещу четвъртък, ще имаме пълнолуние в Риби или иначе казано голяма синя Луна. Тази мощна Луна ще повлияе на вашия дом на грижата за себе си, навиците и службата. Най-вече обърнете внимание на грижата за себе си. Помислете какво сте постигнали в това отношение в последната половин година и погледнете оптимистично напред, с цел надграждане. Помнете, че здравословните практики и навици са, за да се чувстваме ние по-добре, а не за да се дисциплинираме и да си причиняваме дискомфорт. Или казано накратко - помислете какво направихте досега, за да се чувствате добре и инвестирайте себе си в идеята да се чувствате още по-добре.

Скорпион

Май целият ви хороскоп се върти около любовта и партньорството, скъпи Скорпиони… Да започнем с една планета, която ще е ретроградна и с една, която излиза от ретроградност. Ще ви говоря заедно за двете влияния, защото и двете имат общо с темите, които вече споменах. На първо място - в понеделник Уран ще се завърти ретроградно в Телец и вашия дом на партньорствата (лични и служебни). Не се притеснявайте излишно - Уран си е ретрограден по половин година, не е нещо особено. Въпросът е, че от този понеделник до края на януари другата година, планетата на революциите и трансформациите може да действа провокиращо на някои аспекти от връзките ви. Например - може да тества търпението ви към партньора, умението ви да се разбирате един друг или да донесе на дневен ред темата какво искате за бъдещето си. Сигурно вече знаете, че ретроградността на планетите е всъщност начин Вселената да ни даде шанс да разрешим въпросите, които досега не сме. Дори и това да е изнервящо на моменти. Затова - ако усетите някакво неразбирателство, приемете го като повод да подобрите комуникацията, а не за разрив.

Също така, като споменаваме въпроси за съвместното бъдеще, идваме и на събитието в неделя, което касае бъдещето на връзките ви - Венера най-накрая излиза от ретроградния си период. Планетата на любовта и изобилието действа именно в зоната на бъдещите планове за връзките ви и когато тя се завърти в правилната посока, ще ви стане много по-лесно да се калибрирате с партньора си.

В общи линии - по отношение на връзките ви нещата няма да са съвсем гладки, но това е много добра основа партньорствата ви да станат още по-силни и да се отвори пространство за още по-добро взаимно опознаване.

А по средата на седмицата - в сряда срещу четвъртък сутрин, ще имаме пълнолуние в Риби или иначе казано - голяма синя Луна. Пълнолунието ще ви помогне да привлечете това, което искате в живота си. От любов, през признание, до забавление, флиртове и професионални успехи. Ключът за привличането на щастието обаче седи у вас, Луната ще ви даде своята благословия, ако поискате правилно. Ако повярвате, че заслужавате, ако се осмелите да поискате от света и ако не ви е страх да получите - ще ви бъде дадено това, за което сте работили през последните шест месеца. Желая успех и нека на всеки Скорпион се сбъднат най-добрите мечти!

Стрелец

Скъпи Стрелци, започвам хороскопа с ретроградна планета, защото напоследък без това не може, но всъщност спокойно мога да кажа, че цялата прогноза е позитивна, така че четете внимателно, моля.

В понеделник революционерът Уран ще се завърти ретроградно. Но той така или иначе го прави по половин година, така че не е беда… Този път ще е в Телец и във вашия дом на грижа за себе си, служба и ежедневна рутина. Периодът ще продължи до края на януари и през това време е добре да обърнете внимание на цялостното си усещане за добруване. Подходящо ще е бавно, но сигурно да трансформирате лошите си навици в нещо по-добро, както и да обърнете внимание на физическата си форма и емоционален баланс. Ако правите нещо, което ви вреди, помислете каква потребност ви удовлетворява то и как може да я удовлетворите с нещо друго, което е по-полезно за вас. Може да поработите над навиците, които са свързани със спорт и с успокояване на духа. Не пренебрегвайте идеята за медитация - всяко динамично съзнание, каквото е вашето, има нужда от време за отделяне от проблемите и пречистване.

В сряда срещу четвъртък сутринта пък ще настъпи пълнолуние в Риби или иначе казано - голяма синя Луна. Това пълнолуние ще огрее вашата зона на дома и на роднинските връзки. Пълнолунието е събитие, което ни позволява да се порадваме на постигнатото дотук. Във вашия случай - да се отдадете на радостта от общуването със семейство и роднини и прекарване на повече време в домашен уют. А… между другото - ремонт или декориране също се ползват с благоприятно влияние от Луната, така че… може да се задействате в тази посока.

В неделя пък Венера най-накрая ще спре да се върти ретроградно и ще успокои малко бурните води, които вероятно се плискат в любовния ви живот. Просто тази Венера ви уцели точно в дома на откровеност и приключения и е възможно периодът ѝ на обратно въртене да ви е поднесъл някои изненади с нетолкова позитивен знак. Може да сте чули неща, които не ви се е искало да чуете, както и да ви се е наложило да обсъждате неочаквани за вас теми. Надявам се, че сте били достатъчно ефективни в комуникацията си в любовния живот, не сте бягали от трудностите и сте направили, каквото ви е по силите, за да разрешите конфликтите си. Ако не сте - действайте тази седмица, за да може след неделя да се насладите на заслужено и безоблачно любовно щастие.

Козирог

Козирози, готови ли сте да поработите над имиджа си? Всъщност, това е риторичен въпрос, защото готови или не - Уран ви слага една такава задачка от този понеделник до края на януари следващата година. Просто и тази планета ще се завърти ретроградно (то коя ли не се завъртя така). Този път влиянието ще е в знака на Телец и вашия дом на слава, флиртове, социални събития и гламур. Искам да ви успокоя, че Уран така или иначе си е ретрограден през половината година, така че не е кой знае какво… На какво да обърнете внимание в този период? Както вече казах - на своя имидж и публично представяне. Не е лошо да си направите един обзор на социалните мрежи, както и план как да ги управлявате така, че да работят във ваша полза. Но имиджът се гради и извън интернет, разбира се. Постарайте се в следващите месеци да подбирате внимателно събитията, на които ще присъствате, да обмисляте какви хора ще има там и как да се покажете в най-добрата си светлина, според това, което може да бъде полезно за вашите цели.

Продължавам с добри новини - в сряда срещу четвъртък сутринта ще имаме пълнолуние в Риби или иначе казано - голяма синя Луна. Тя ще огрее вашия дом на общуването с групи хора, социалните дейности и работа в екип. Още един повод да обърнете внимание на имиджа си. Все пак - половината успешна комуникация се състои в това какво впечатление правите. Разбира се, аз ви познавам и знам, че за вас не е достатъчно просто да впечатлявате околните. Даже това изобщо не ви е ценност. За вас е важно да вървите по пътя, който си чертаете. Именно за това могат да ви помогнат хората около вас и именно затова е важно да изградите правилните контакти, у които да оставите положителни впечатления. Както и да съумеете да ги използвате след това. Накратко казано - още в първите две седмици след пълнолунието се постарайте да избистрите към какво се стремите в този момент от живота си и си поставете за цел да намерите точните съмишленици за целите си.

И още добри новини имам… В неделя най-накрая Венера ще спре да се върти ретроградно и най-вече - ще спре да дава смущения във вашия дом на еротиката, интимните връзки и тайните. В периода от 22 юли насам е възможно някои Козирози да са влезли в несъвсем ясни отношения и да се чудят накъде точно да развързват възела… Е, след тази седмица се очаква да ви се изясни. Разбира се - тези неща не стават от само себе си, ще трябва вие да помислите над желаната от вас посока, за да тръгнете към нея. А за оцелелите без създадени драми мога да кажа само, че ще става по-добре, скъпи Козирози.

Водолей

Скъпи Водолеи, вашият управител Уран ще се завърти ретроградно този понеделник и ще подържа курса си до края на януари следващата година. От една страна звучи притеснително, но от друга - тази планета така си прави - по половината година се върти наобратно. Този път ще е в знака на Телец. Важното е вие да сте информирани какво да правите в този период. Най-добрата ви стратегия ще е да си дадете малко почивка от леки или нетолкова леки конфликти с близки и роднини. Просто Телецът работи за отношенията ви с този кръг хора и ще е полезно да използвате следващите месеци, за да направите хубава рефлексия на този аспект от живота си. Не бързайте с изводите, не търсете радикални трансформации, наблюдавайте себе си и близките си и преценете има ли нужда да коригирате нещо в начина, по който взаимодействате с тях.

В сряда ще имаме голямо синьо пълнолуние в Риби и във вашия дом на парите. Без никакви колебания и отлагания се насочете към осребряване на труда си през последните шест месеца. Това осребряване може да има различни проявления - искане на повишение (или по-скоро план за искане и осъществяване на плана, след 15.09, когато Меркурий няма да е ретрограден), популяризиране на свършената от вас работа, за да може да привлечете нови клиенти или инвестиции, планиране на старт на нови дейности, които ще донесат и допълнителни приходи или друго подобно. Много е важно самите вие да повярвате, че заслужавате да получите повече блага за извършената от вас работа. Това е първа стъпка към увеличаване на благосъстоянието.

И още добри новини! Венера най-накрая ще спре да е ретроградна в неделя тази седмица. Планетата на любовта и изобилието даваше смущения във вашия дом на партньорствата, но сега това ще се прекрати и ще ви се отпуши само позитивна енергия в този аспект на живота. Ако сте имали някакви противоречия с половинката си, надявам се, да сте ги разрешили или да побързате да го направите до неделя. Тя ретроградността е за това - да оправим сметени под килима тревоги. Отмятайте бързо неразбориите, за да се наслаждавате на взаимната си любов с пълна сила, след неделя.

Риби

Хороскопът за тази седмица е прекрасен, но както е по традиция за тази година, просто няма как да се не се намеси и някоя ретроградна планета. Поне този път е Уран, който така или иначе по около половин година си се върти наобратно… В понеделник идва моментът планетата на революциите да влезе в своя ретрограден период, като това ще се случи в Телец и във вашия дом на комуникацията и платоничните връзки. В следващите месеци ще имате възможност да разберете къде е по-здравословно за вас да канализирате енергията си на общуване. Много от вас ще приоритизират контактите си и ще подредят пространството си така, че да се чувстват по-комфортно в заобикалящата ги среда. Доколкото вашият знак е дипломатичен по природа, едва ли е необходимо да ви напомням, че Уран ни води към радикални действия, а това невинаги е най-добрият подход… Но все пак ще го кажа - тази планета покровителства революциите. И не, че те са обезателно лоши, просто помислете как за вас ще е по-добре да осъществите своята трансформация.

В сряда срещу четвъртък сутринта ще имаме голямо синьо пълнолуние не къде да е, а точно във вашия знак, Риби! Пълнолунието е събитието, което ни позволява да оберем плодовете на труда си от последните шест месеца. Ако сте завършили нещо - сега е моментът да го обявите на света и да си получите лаврите. В следващите две седмици заявете ясно на Вселената какво сте изработили и какви резултати очаквате. Ако поискате правилно, ако сте работили за късмета си - ще ви бъде дадено. И то - по много. Действайте още в първите две седмици след четвъртък, за да удължите ефекта от пълнолунието за половин година напред.

А в неделя любимата ни Венера най-накрая ще спре да се върти ретроградно и ще отпуши енергията, която ви е нужна, за да се чувствате добре. Тази година е такава за вашия знак, че вероятно усещате нужда да се погрижите за себе си, да осигурите комфорт и дори подобряване на физическата си форма и емоционалния си мир. Сега, когато планетата на любовта и изобилието ще се завърти в правилна посока във вашия дом на грижа за себе си, ще можете да осъществите една по-съзнателна лична програма за подобряване на тялото и духа си. Желая ви приятно пътешествие към добруването, Риби!

Надя Брайт е радиоводещ, коуч, стендъп комедиант и водещ на обучения по комуникация, а с астрология се занимава за забавление. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея. 

На 1 септември може да ви разсмее в шоуто „Срещу течението”, което се провежда в рамките на „Реките на София”. За повече информация вижте тук -> https://www.facebook.com/events/342609534760193

Може да я слушате от понеделник до четвъртък от 17:00 до 20:00 в радиопредаването „Животът на фокус“ на честотите на радио Фокус или тук: https://www.focus-radio.net/

Последно променена в Понеделник, 28 Август 2023 10:00

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам