logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт: 19.06 - 25.06

Автор: Надя Брайт

Овен

Тази седмица започваме с астрологичните събития още във вторник. Юпитер - рушителят на статуквото и Сатурн - неговият строител, се срещат под приятелски ъгъл и, освен че носят на пръв поглед парадоксални идеи, носят и много благотворно влияние върху разбирането ви за осигуряване на финанси. Може да се възползвате от тяхната среща и да помислите за иновативни начини за изкарване на пари. Да въведете нещо, което досега не сте се престрашавали, например. Ако искате да имате добри резултати в дългосрочен аспект, ще е добре да обуздаете малко овенската си същност и да не се хвърляте в импулсивни действия. Облегнете са на енергията на Сатурн и опитайте да съчетаете измислянето на нещо ново с внимателно и дългосрочно планиране.

В четвъртък влизаме в сезона на зодия Рак за четири седмици. Слънцето силно ще огрее вашата зона на дома, семейството, произхода и поколенията. Или с други думи - най-семейната и домашна зодия ще работи за вашите дом и семейство. Тук възможностите за оползотворяване на тези четири седмици са много. Някои Овни може да се съсредоточат върху подобрения на дома или събиране в нова конфигурация със семейството (примерно на едно място с роднини). Други може да отделят повече време на близките си. Семейни уикенди, екскурзии, по-задълбочени разговори от обикновено. За много от вас периодът ще е добър за изчистване на стари семейни конфликти и лекуване на травми.

Телец

Целият ви хороскоп за тази седмица включва темата за съмишлениците, приятелствата и каузите. Във вторник Юпитер ще се срещне под приятелски ъгъл в Сатурн и тази наглед противоречива среща - между рушителят на граници и изграждащият статуквото - ще повдигне пред вас въпроса за това какво искате да постигнете в дългосрочен план. И тук говоря за нещо повече от цели, говоря за мисия. Ако някой от вас, Телци, усеща нужда да направи нещо повече, нещо обществено значимо или пък полезно за средата, в която живее, срещата на тези две планети ще му даде възможност да изгради своята визия. И, когато говорим за такъв тип визии, винаги трябва да бъдат включени и съмишленици. Влиянието е благотворно и за това - не само вие самите да повярвате в идеята си, но и да увлечете други хора, които да повярват в нея. Успех!

В четвъртък ще влезем в сезона на Рака и този иначе домашен знак, ще ви отвори „банкетната клапа”. Много Телци ще получават покани за партита, събития или обикновени излизания и, честно казано, хороскопът ви не вещае да отказвате. Не е лошо човек да си изкарва добре, нали? Особено, ако човекът е Телец и обича вкусни и изискани забавления. Ползвайте този период от четири седмици както, за да се забавлявате, така и за да общувате по-интензивно с приятелите си. Нека не забравяме, че въпреки всички ежедневни грижи, които имаме, да разпускаме с избрани хора е едно от най-приятните занимания.

Близнаци

Във вторник ще сме споходени от много интересно влияние, а точно за вас влиянието ще е от най-интересните, скъпи Близнаци. Юпитер ще се срещне в благоприятен ъгъл със Сатурн и ще комбинира две на пръв поглед несъвместими влияние по начин, който може само да ви е от полза. Едната планета чупи статуквото - това е рисковият играч Юпитер, а другата - работи за изграждане на структура и перспектива - Сатурн. И докато Юпитер ще е във вашия дом на духовността, Сатурн работи в дома ви на кариерно развитие. И сега ще попитате вие, как може това да е благотворно… Ами как - като обединят сили и ви помогнат да изкарате на преден план това, което носите вътре в себе си и точно то да се превърне във ваша сила по пътя на професионалното ви развитие. Погледнете в душата си и помислете какво чувствате като ваша мисия. След това не се страхувайте да заявите мисията си пред света и да потърсите подкрепа за развитие на идеите си.

В четвъртък влизаме в сезона на Рак, който ще продължи четири седмици. Това е период, в който вашата непредвидима природа, като че ли ще бъде по-скоро обуздана. Спокойно, това не е лошо. Ще обръщате повече внимание на детайлите, ще обмисляте по-добре, няма да се толкова импулсивни - това е всичко. Периодът е много добър за взимане на решения, които ще имат дългосрочен ефект върху живота ви. Както и за почивка - възползвайте се.

Рак

Раци, готови ли сте да започнете посрещането на рождените си дни? Надявам се, че отговаряте с отривисто „Да!” на този въпрос. Има още нещо, което ще ви вдъхновява да казвате силно „Да!” и това е срещата на Юпитер със Сатурн във вторник. Тези две на пръв поглед несъчетаеми планети - единият руши статуквото, а другият го строи упорито, за щастие ще се срещнат в благоприятен ъгъл. Влиянието върху вас може да бъде много определящо за някои решения. Комбинацията Юпитер-Сатурн ще ви накара да помислите върху темата за своята мисия и следата, която искате да оставите в света. Независимо дали на локално или на по-голямо ниво, много от вас държат в себе си желание за промяна. Именно влиянието на тази планетарна среща ще ви помогне да отключите това желание и да намерите съмишленици за идеите си. Не бягайте от вдъхновенията си, Раци, вие имате силата да ги превърнете в реалност.

И като се заговорихме за сила - в Четвъртък влизаме във вашия сезон и мисля, че е време да започнете да поръчвате торти и шампанско за специалния ден. За вашия знак предстоят четири седмици на приключване на равносметките от предишния месец, на оставяне на старото назад и прекрачване в новото. Смисъла на равносметките е в приемането на уроците, които сме получили и тяхното интегриране в плановете ни за бъдещето. За вас периодът е подходящ за поставяне на основи за нови планове и бодра вяра, че всичко пред вас е постижимо. Пожелавам ви щастливи равносметки и оптимистични планове, скъпи Раци!

Лъв

Във вторник Юпитер и Сатурн ще се срещнат в благоприятен ъгъл и ще насочат много от вас към една важна мисъл - вие трябва да сте център на вашата себеоценка. Тези две планети си противоречат във влиянията си - едната руши статукво, а другата го съгражда, но за щастие срещата им е приятелска. Използвайте това влияние и се замислете с кого се сравнявате, какво ви носи това да се сравнявате с другите и какви са всъщност вашите лични цели, които искате да постигнете. Наистина един царски знак като вашия е най-добре да не изпуска своя собствен център и да се ръководи в себеоценката си от критериите, които сам си поставя. Ако имате отклонения в тази тема - Юпитер и Сатурн ще ви помогнат да ги изчистите.

В четвъртък влизаме в знака на Рак и ще стоим там четири седмици. Това е зодията, която празнува рождените си дни преди вас, което означава, че Слънцето ще е във вашия последен дом - дома на равносметките, слагането на край и лекуването от травми. Дошло е време, в което да прецените какво от живота ви да продължи напред с вас и от какво нямате нужда. Понякога мислим, че имаме нужда от нещо и го влачим по пътя си напред, но колкото по-рано осъзнаем кое наистина ни е потребно и за кое само се заблуждаваме, толкова по-леки ще са следващите ни крачки. Успех в преценката, Лъвове!

Дева

Във вторник Юпитер и Сатурн ще се срещнат и това ще повлияе на връзките ви. На пръв поглед (а и на втори, честно казано) двете планети изглеждат несъвместими - едната си поставя за цел да разруши статуквото, а другата - да го съгражда. За щастие обаче, срещата им ще бъде под благоприятен ъгъл, а следователно - и влиянието им. Във вторник и два-три дни след него ще може да усетите дълбочината и перспективата на връзките, които са ви важни, били те лични или професионални. Това е влияние, което отваря очите и сърцето, за да разберете кой и в каква степен е до вас и да видите какво бъдеще ви очаква заедно.

В четвъртък ще влезем в сезона на зодия Рак, който ще продължи четири седмици. За вас това ще е период на визионерстване и гледане в бъдещето (явно в хороскопа тази седмица гледането в бъдещето ви е приоритет, Деви). Обаче недейте да го мислите сами, влиянието е свързано със споделяне, съмишленици и приятелска подкрепа. Споделете на близките си какво искате да постигнете и как виждате реализацията. Освен тяхната подкрепа, много вероятно е да получите и полезна обратна връзка. Колкото и да сте наясно с нещата от живота, една или повече гледни точки отвън няма да ви навредят. А и самото споделяне ще е приятен повод да се съберете с най-близките си.

Везни

Готови, на старта, БУМ! Ето това ви е хороскопа за тази седмица, казано накратко, скъпи Везни.

Първо във вторник Сатурн и Юпитер ще се срещнат и, въпреки че влиянието на тези две планети е противоречиво между тях - единият обича да руши установеното, а другият - да го съгражда, общото влияние ще е много благоприятно. Във вторник и два-три дни след него помислете много добре за това кое в живота ви е здравословно и кое ви вреди (или пък не ви помага). От начина ви на хранене и движение, през часовете, които отделяте за работа и почивка, та до отношенията с хората в живота ви. Всичко има значение и ако сега обърнете внимание, ще поставите добра основа за развитието си в следващите месеци.

А относно развитието ви, поне в професионален план, ще се погрижи Слънцето, което в четвъртък се мести в знака на Рак. За вас предстоят четири седмици, в които можете да работите за кариерен растеж и по-важното - да го постигнете. Периодът е подходящ не само за усилна работа, но и за творчески подход и забавления. Ще спечелят тези от вас, които успеят да демонстрират както уменията си, така и лоялността си към екипа и желанието да постигате неща заедно с тях. Още веднъж ще отбележа - отделете време за забавления, гледайте на работата повече като на игра, в която да преминавате нива, отколкото на усилно копаене и ще видите как неусетно и с удоволствие ще покорите нови висини. Успех, Везни!

Скорпион

Във вторник Юпитер и Сатурн ще се срещнат и това ще отключи във вас силно желание да се сдвоявате (не се сетих за по-подходящ глагол). Юпитер и Сатурн правят противоречива комбинация между рушене на статуквото и неговото изграждане. И именно това ще отвори във вас творческа енергия да установите границите на партньорствата си по своя начин. Вашата привързаност е първична и дълбока, вие не се отнасяте лековато към партньорствата си. Във вторник и два-три дни след това са възможни силни страсти и още по-силни скорпионски прегръдки, от които любовните ви жертви няма да се отърват скоро. Разбира се - това с жертвите е просто израз, за да обрисувам колко силно ще е желанието ви да бъдете с някого. Надявам се (а и го знам), че никой няма да получи скорпионска любов, против волята си…

В четвъртък ще влезем в сезона на зодия Рак и в следващите четири месеца ваши приоритети ще бъдат пътуванията, приключенията и разширяването на съзнанието с нови знания и преживявания. Доста подходящо, предвид летния сезон. Пуснете ума и въображението си да стигнат толкова далеч, колкото им се иска. А след това - работете за реализиране на видяното във фантазиите си. Светът е ваш, стига да го пожелаете, Скорпиони!

Стрелец

Във вторник вашият покровител - непокорният Юпитер ще се срещне с носителя на структурираната енергия Сатурн. За щастие срещата ще бъде благоприятна и макар и да ви поставя пред някои дилеми, за вас резултатът може да е много добър (стига да го поискате, разбира се). Сатурн и Юпитер ще сблъскат разбирането ви за отдаденост на работата ви или на кауза и нуждата да си оставяте пространство и за други дела в живота си. Усърдието ви неизменно ще се отплати и аз не ви карам да се отказвате от него. Просто ви предупреждавам, че вторник и два-три дни след този ден ще трябва да поразсъждавате върху това, дали балансирате достатъчно добре и къде ще му излезе краят, ако не е така. Дайте си малко разбиране сами на себе си и ако е нужно - подредете приоритетите си така, че да не прегорите.

В четвъртък ще влезем в сезона на зодия Рак за четири седмици напред. Това ще ви се отрази по два начина. Първият е свързан с изследване на скритите ви чувства и може би, ако таите в себе си нещо, което ви тормози, то ще излезе на повърхността. Това може да ви направи по-раздразнителни от обикновено. Зрелият подход е да не се потискате, а да изследвате симптомите - какво ви дразни, каква е причината и как да сключите мир със самите себе си. Второто влияние е доста по-приятно и е свързано с еротични забавления. Да, именно такива ще ви се въртят в главата по време на Рачешкия период и аз силно ви съветват да ги реализирате. Забавлявайте се, Стрелци!

Козирог

Във вторник Юпитер и Сатурн ще се срещнат и, въпреки че са толкова противоречиви помежду си, срещата на тези две планети, ще ви се отрази много благотворно. Юпитер обича да играе срещу системата, а Сатурн работи така, че да я изгражда. И от тази на пръв поглед контрастна комбинация, ще се роди вашия порив за творчество. Във вторник и два- три дни след него слушайте вътрешния си глас и пуснете на свобода своите таланти. Креативността ви не само може да ви донесе приятни преживявания и задоволство от нещо създадено, но и да ви донесе идеи за бъдещо развитие. Изобщо - дайте си малко почивка от ежедневни задължения и освободете ума си - ще ви заведе на интересни места.

Още една хубава прогноза имам за вас - в четвъртък влизаме в сезона на зодия Рак и за вас това ще са четири седмици за любов. Обвързаните Козирози да не се чудят, а да хващат под ръка любимия човек и да прекарат възможно най-много качествено време с него. За необвързаните периодът предоставя много възможности да срещнете някой, който да плени сърцето ви. Разбира се, не си стойте вкъщи, а се покажете сред хората - това определено увеличава шансовете. Или ако ще стоите у вас - поне си направете профили в приложенията за запознанства. Изобщо - не изпускайте възможността да зарадвате сърцето си, скъпи Козирози!

Водолей

Във вторник Юпитер и Сатурн ще се срещнат и парадоксално - противоречивите им влияния ще създадат за вас комбинация, която да има балансиращ ефект върху неспокойния ви дух. Отнася се най-вече за вечното ви желание да сте абсолютно свободни и в същото време да не сте сами. Именно тази планетарна среща ще ви даде спокойствие, за да охладите страстите и да усетите сами как да уравновесите любовта си към независимото съществуване и тази към близките си. За много Водолеи вторник и два-три дни след него са подходящо време да разрешат възникнали конфликти с най-близките си хора. Както и да си дадете малко спокойствие от вечното си бързане нанякъде и борбата с вятърни мелници. И после пак, разбира се…

В четвъртък ще влезем в сезона на зодия Рак, който продължава четири седмици. За вас това ще е период на поставяне на здравето и грижата за себе си като приоритет. И тук по-скоро не говоря за почивка, а за активни дейности, които да раздвижат кръвта във вените ви и да напълнят дробовете ви с въздух, така че да се почувствате по-силни от всякога. Потърсете възможности да се включите в групови спортни занимания, това ще удовлетвори много от поривите ви - да се движите, да общувате, да се съзтезавате и да се забавлявате.

Риби

Във вторник Юпитер и Сатурн ще се срещнат и техните на пръв поглед несъвместими влияния - на разрушаване на статуквото, но и на неговото съграждане, ще ви помогнат да получите важни прозрения. Двете планети ще засилят желанието ви за дълбоки и философски разговори, както и за себерефлексия. Може да достигнете до много важни изводи, ако се осмелите да докоснете чувствителни теми с близките си. Вторник и два-три дни след него са подходящо време за избистряне на въпроси, по които можете да имате конфликт със себе си или някой друг.

В четвъртък ще влезем в сезона на зодия Рак, който ще продължи четири седмици. Много благоприятно време за вашата популярност, както и за любовния ви живот, Риби! Сега е моментът да освежите профилите си в социалните мрежи и да натрупате много лайкове. А как ще ги ползвате тези лайкове, зависи от вас, разбира се. Някои Риби може да завържат приятелства, други - да популяризират идеите си, а трети - да продадат нещо, знае ли човек. Любовта ще ви е приоритет, докато Раците си празнуват рождените дни и това е страхотно. Чакат ви романтични преживявания и създаване на незабравими спомени!

Надя Брайт е радиоводещ, коуч, стендъп комедиант и водещ на обучения по комуникация, а с астрология се занимава за забавление. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея. 

Ако искате да се посмеете с нея на стендъп шоуто „София срещу провинцията” на 23.06., гр. София, за билети вижте тук.

Може да я слушате от понеделник до четвъртък от 17:00 до 20:00 в радиопредаването „Животът на фокус“ на честотите на радио Фокус или тук: https://www.focus-radio.net/

Последно променена в Понеделник, 19 Юни 2023 12:47

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам