logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт - 05.06 - 11.06

Автор: Надя Брайт

Овен

В понеделник Венера влиза в Лъв, където вече е и вашият повелител Марс, и планира да остане там чак до 8 октомври. За вас това са четири месеца на звезден късмет в любовта, скъпи Овни. В общи линии в този период може да ви се случи всичко, което си пожелаете в любовен план. За обвързаните предстои да стане много страстно и горещо, ако отделят време и внимание на партньора си. От партита, през тихи вечери вкъщи - само бъдете заедно, а другото ще се нареди от само себе си. Необвързаните имат големи шансове да срещнат каквото търсят и да го омагьосат с огнения си чар. Някои от вас търсят любовта с всичките ѝ прилежащи ангажименти, а други търсят весело прекарване на времето. Е, сега ще може да получите желаното. Важно е само да бъдете честни с околните, но и най-вече със себе си по въпроса какво ще ви донесе удовлетворение.

В неделя Меркурий ще влезе в Близнаци и до 26 юни ще ви направи най-големите купонджии в квартала. Влиянието на планетата на комуникациите ще е в посока вашето социализиране на локално ниво. И то - на локално ниво с ограничен радиус. И всъщност не става дума само за купони. Някои Овни може да се ангажират с решаването на местен проблем, а други - да споделят хобитата си с някои от съседите. Но като цяло - най-вече се очертават купони… Както и да се развият съседските ви отношения и приключения - най-важно е първо да се запознаете с хората около вас. Сложете една хубава нова дрешка и се представете.

В неделя се случва и още нещо важно - Меркурий, който е ретрограден, ще влезе в знака на Козирог и ще стои там до 10 октомври. През това време вие ще трябва да сте по-внимателни в професионален план. Възможно е планетата на трансформациите да забавя плановете ви, докато е ретроградна. Не приемайте това като беда, а го използвайте като шанс да изпипате стратегията си за развитие. Вглеждайте се повече в детайлите и не бързайте да считате нещо за приключено, преди да сте му отделили достатъчно внимание и да сте сигурни, че сте го завършили. Знам, че не ви се забавя темпото, Овни, но ще е за ваше добро - може да научите много неща, както и да подобрите качеството си на работа. Успех!

Телец

В понеделник Венера ще влезе в знака на Лъв, където е и Марс в момента. Планетата на естетиката и изобилието ще бъде във вашата зона на дома чак до 8 октомври. Много подходящо време за ремонти, обзавеждане, промяна на интериора и други подобни дейности. За Телците, които се замислят да се занимават с интериорен дизайн или пък вече го практикуват, периодът ще е особено подходящ за професионално развитие и най-вече - за нови идеи и вдъхновение.

В неделя Меркурий ще влезе в знака на Близнаци, където се чувства най-много в свои води и ще остане там до 26 юни. По-важното е, че веселата планета на комуникациите ще влияе на парите и финансовата сигурност. В този период може да се замислите дали това, с което се занимавате ви носи достатъчно материална удовлетвореност и как да намерите баланса между следването на пътя на мисията си и изкарването на задоволително количество пари. Меркурий е креативен, може да ви помогне да измислите нови начини за увеличаване на доходите.

В неделя се случва и още нещо важно - Плутон, който е ретрограден, влиза в Козирог до 10 октомври. Планетата на трансформациите ще влияе на вашия дом на образованието, разширяването на хоризонтите и завладяването на нови територии. В периода до 10 октомври ще трябва да преосмислите ценностите си по отношение на ученето и е възможно да откриете нови неща за себе си. Възможно е и утвърдени за вас авторитети да бъдат свалени от пиедестала, на който сте ги сложили. Изобщо - ще преосмислите концепцията си за образование и може да излезете от това влияние с нова визия какво да научите още в живота си.

Близнаци

В понеделник Венера влиза в Лъв, където вече е и Марс, и ще стои там чак до 8 октомври. Планетата на любовта и изобилието ще влияе във вашия дом на комуникацията, което ще ви направи дори още по-добри комуникатори, отколкото сте. Използвайте тази суперсила във всеки един аспект на живота си. В професионален план може да покорите много нови върхове, ако се занимавате с подкасти, творчество, реклама, ПР, социални мрежи или каквото и да е подобно. А ако не се занимавате с нищо такова - може би е време да помислите и да се захванете. В личния ви живот безспорно ще има полза, ако артикулирате желанията си, така че да хората около вас да ги приемат за свои. Това е нещо, което вие отдавна можете, но сега ще получите и бонус - харизмата, с която ще ви дари Венера.

В неделя вашият повелител Меркурий ще влезе именно във вашия знак до 26 юни. Това са две седмици, в които имате възможност да се изстреляте като ракета към успехите, които желаете. С влиянието на Венера, което ви описах по-горе и с управителя ви във вашия знак ще придобиете по-голяма сила и увереност, повече видимост и ще се отвори времеви прозорец, в който може да хванете много повече шансове от обикновено. Не се чудете, а действайте по въпроса да се изявите именно там, където ще ви видят и оценят най-много.

В неделя се случва и още нещо важно - ретроградният Плутон влиза в Козирог и ще стои там до 8 октомври. Плутон, освен планета на трансформациите е и планета на тайните. В ретроградния си период може да ви открие много неща, които някой волно или неволно е потулил от вас. Стига да си отваряте очите, разбира се. Това ще е същността на това влияние за вас - ще имате възможност да видите истината, дори когато някой се опитва да я скрие от вас. Разбира се, това не е много лесно за преживяване, защото виждайки истината, ние трябва да приемем и разочарованието от лъжата. Но безспорно ще е за добро, защото дори най-лошата истина е по-добра от най-добрата лъжа. Стискам палци за най-добри развития, Близнаци. Все пак Венера през цялото време ще работи по въпроса да се чувствате добре.

Рак

Венера ще излезе от вашия знак този понеделник, скъпи Раци. Надявам се да сте взели каквото е имало да се взема от романтиката. Защото сега, не, че романтиката спира, обаче когато тази красива планета се премести в Лъв (където резидира и Марс към момента), ще е добре да насочите вниманието си към креативност и въображение. До 8 октомври ще имате много добри аспекти да създавате или да работите с изкуство. Ако сте си мечтали да влезете по един или друг начин в бизнеса с луксозни стоки - сега е подходящо да осъществите тази мечта. Изобщо - приемете взаимодействието между Венера и Лъв буквално - планетата на изобилието и естетиката, влиза в знака на мащабното мислене и лъскавите успехи. Какво да кажа повече - действайте!

В неделя Меркурий ще се премести в знака, в който се чувства най-комфортно - Близнаци и ще остане там до 26 юни. Това влияние ще подкрепи горното - ще станете по-креативни и склонни да променяте перспективата, от която гледате живота. Разбира се, колкото и да разчитаме на планетите - нищо не става от само себе си. Ще трябва да се постараете сами и да отпуснете душата и ума си, за да дадат воля на вашата фантазия и тя да роди нещо. Не пропускайте шанса, който планетата на комуникациите ще ви даде сега.

В неделя се случва и още нещо. Плутон, който е ретрограден до 10 октомври, ще се премести в знака на Козирог. Това ще ви подейства много балансиращо на емоционално ниво (което, мисля че за вашия знак ще е голямо облекчение). В следващите четири месеца може погледнете по-спокойно на нещата, които ви вълнуват в емоционален план и да намерите балансирани решения на ситуациите, в които сте. Периодът е подходящ и за работа върху начина, по който общувате и се свързвате с другите. Желая успех и прекрасни дни, Раци!

Лъв

Уважаеми, прогнозата ви за тази седмица е точно толкова лъвска, колкото заслужавате!

Започваме с понеделник, когато Венера влиза във вашия знак (където е и Марс, нека не забравяме) и където планира да стои до 8 октомври. Това са четири месеца, в които да се поставите на първо място и да почувствате силата на любовта към себе си. Дайте си всичко хубаво, което символизира Венера - любов, изобилие и красота. Разбира се, добре ще е да се пазите от хедонистичните ѝ влияния и да се придържате към целесъобразност. Тоест - да правите това, което ви ощастливява, но и което помага за вашето емоционално и физическо здраве. Разбира се - рядко ще видим Лъв да е щастлив, ако не е заобиколен от любими хора. Това влияние на Венера ще е добро и за отношенията ви с хората, които обичате.

В неделя Меркурий ще влезе в знака на Близнаци, където определено се чувства в свои води. До 26 юни ще имате много добри аспекти за срещи и забавления с приятели. Разнообразието на активности, които може да споделите с широк кръг от хора, ще ви зареди положително и ще повлияе позитивно на вашата креативност.

В неделя се случва и още нещо важно - ретроградният Плутон ще влезе в знака на Козирог до 10 октомври. Тъй като планетата е ретроградна, тя по-скоро ще ви постави задача, отколкото да ви улесни. Но спокойно, задачата макар и важна, няма да е безкрайно трудна, а и ще е за добро. Ще се замислите над житейския път, по който сте поели - доколко ви удовлетворява, искате ли нещо ново или пък ще се чувствате по-добре, ако калибрирате намеренията си. За да го кажа по-простичко - много Лъвове ще обмислят, дали не трябва да променят нещо основополагащо в живота им. А, както знаем - ако решите да промените нещо - със сигурност ще пристъпите към действия. Важно е обаче да не прибързвате и да изчакате ретроградния период да премине.

Дева

В понеделник Венера ще влезе в Лъв (където в момента е и Марс) и ще стои там до 8 октомври. Това влияние ще ви даде сила и мъдрост да преминете през стари травми, които още носите и да се излекувате. Разбира се, щом става дума за Венера, говорим по-скоро за преживявания, свързани с любовта ви. Тези от вас, които преживяват раздяла (явно или скрито), ще имат възможност да се отърсят от старото и да продължат напред. Добре е да не забравяте, че продължаването напред е свързано преди всичко с това да простите на себе си, да си покажете любов, да повярвате, че я заслужавате и… ами да си живеете живота, скъпи Деви!

Към това влияние се присъединява и Плутон. Планетата на трансформациите, която е в момента е ретроградна, ще влезе тази неделя в знака на Козирог и ще продължи да действа от там до 10 октомври. През този период ще може да преработите някои от негативните чувства, които съпътстват любовта и връзките - ревност, критичност, нарушена комуникация. Бавно, но сигурно ще може да се отървете от всичко, което ви дърпа назад в отношенията ви с партньора (сегашен или бъдещ такъв). Тази себерефлексия и промяна на личностно ниво ще се отрази благотворно на вашата креативност. Ще паднат много спирачки, които сами си слагате и ще може да се отдадете на съзидателни дейности, които да ви зареждат с усещане за смисъл.

В неделя се случва и още нещо важно - Меркурий ще влезе в знака, който управлява - Близнаци и ще стои там до 26 юни. В този период ще ви се отворят много възможности да продадете (в пряк и преносен смисъл) своите идеи. Отнасяйте се с повишено внимание към хората, които срещате - някой от тях може да се окаже носител на късмета ви. Не пропускайте да се покажете в най-добрата си светлина където и да ходите. Успех, Деви!

Везни

Ставате много социални от този понеделник, Везни. Венера ще влезе тогава в Лъв (където и Марс резидира в момента) и ще остане в този знак до 8 октомври. Това е немалък период, в който вие ще имате интерес към мероприятия от всякакъв род и ще взимате максимума от участието си в тях. За някои Везни общуването с широк кръг от хора може да донесе ключови професионални контакти. За други може да се окаже много благоприятен период за техния любовен живот. Ще бъдете много съблазнителни за околните и ще ползвате харизмата си с голяма охота. За представителите на артистичните среди, тази Венера ще донесе и успехи в изявите.

В неделя Меркурий ще влезе в Близнаци (където бих казала, че се чувства най-добре) и ще остане там до 26 юни. По-важното е, че общителната планета ще действа във вашия дом на пътуване, учене и приключения. В седмиците на това влияние са възможни спонтанни пътувания до неочаквани дестинации, както и посещения на близки и приятели отдалеч. Накратко казано - не запълвайте календара с ангажименти, защото се очаква да усетите голямо желание за вълнуващи бягства.

В неделя се случва и още нещо важно - Плутон ще влезе в знака на Козирог до 10 октомври. Планетата на трансформациите е ретроградна в момента и ще влияе на вашата зона на дома и корените ви. Много от вас може да решат да променят ситуация, свързана с местоживеене или със споделяне на местоживеене. Не взимайте прибързани решения, обмисляйте добре, но когато веднъж сте осъзнали ситуацията - действайте, според своя най-добър интерес. Споменавам най-добрия ви интерес, защото в периода на това влияние е възможно роднини да предявят претенции към вашите решения. Бъдете си така дипломатични, както само Везните могат, но не правете компромис със себе си, в името на чуждия комфорт. Действайте по сърце и всичко ще бъде наред, скъпи Везни!

Скорпион

Очакват ви все хубави неща, както и едно предизвикателство, което може да ви направи още по-успешни, Скорпиони.

В понеделник Венера ще влезе в знака на Лъв (където е и Марс) и ще стои там до 8 октомври. Планетата на изобилието ще влияе на вашия дом на кариерното развитие. Добре е да ползвате това влияние, за да създадете успешни и полезни контакти. Знаете, че притежавате необходимите качества за успех - впрегнете енергията си в това да ги покажете, където трябва. Също - не забравяйте да се ослушвате, дали някой около вас не споделя нещо, което може да ви е полезно. Ако сте в позиция вие да давате шансове - в периода на лъвска Венера може да срещнете точно тези хора, които заслужават да получат възможност.

А като споменах ослушване - Плутон ви поставя именно това предизвикателство. Планетата на промените, която в момента е ретроградна, в неделя ще влезе в знака на Козирог и ще стои там до 10 октомври. През този период е добре да отдадете повече значение на общуването си с другите. И понеже имаме ретроградност, ще бъде важно повече да слушате, отколкото да говорите. Давайте си време, преди да реагирате на нечии думи, задавайте въпроси, научавайте повече за събеседника си и неговите тези. С повече активно слушане може да придобиете ценна за вас информация, която да ви помогне в развитието - било то лично или професионално.

В неделя се случва още едно важно нещо - Меркурий влиза в Близнаци до 26 юни. Две седмици, в които ще бъдете ужасно съблазнителни за всички около вас. И не по-малко важно - вие ще искате да консумирате ефекта от тази съблазнителност. Канализирайте енергията си, за да получите най-доброто от това влияние. Ако много разпръсквате чара си и се впускате в различни посоки, може накрая да излезете само с приятни спомени за вакханалии. Не, че това е лошо, разбира се… Просто може да получите и много повече.

Стрелец

В понеделник Венера ще влезе в Лъв (където в момента е и нейният любим Марс) и ще стои там чак до 8 октомври. Под това влияние душата ви ще разцъфти като едно цвете, с всичките романтични цветове на знака ви - забавление, свобода и щедрост в любовта. Периодът може да ви донесе много радост, ако си позволите да се отпуснете. И ако сте с правилния човек, разбира се (или намерите такъв). Вие разбирате романтиката по много динамичен и свободен начин и за да бъдете напълно щастливи е важно да бъдете добре разбрани. Понякога за вас да бъдете добре разбрани означава, да не се опитват твърде много да ви разбират, но това е друга тема… Важното е да запомните, че от този понеделник до 8 октомври може да имате всичко в романтичния си живот, стига да пожелаете да го осъществите.

В неделя Меркурий ще влезе в знака, в който се чувства най-добре - Близнаци и ще остане там до 26 юни. Веселата планета на комуникациите ще влияе на вашия знак на връзки и партньорства. Независимо дали в личен или професионален план са подредени приоритетите ви, сега е моментът да проверите с кого споделяте пътя си. Периодът е благоприятен за съвместни проекти с вече избран партньор или за намиране на нова сродна душа или съмишленик.

В неделя ще се случи и още нещо, ретроградният Плутон ще се премести в знака на Козирог до 10 октомври. Това за вас е благоприятен период да си подредите финансите. Под „подредите” разбирайте да направите всичко възможно да изкарвате повече пари, да балансирате бюджета си, да съкратите разходи и изобщо - да работите здраво за финансовата си сигурност, защото сега нещата ще се получават по-лесно. Само не забравяйте да мислите и за детайлите и сигурността на вашите проекти. Имате навика да пускате мисълта си да лети надалеч и да изпускате съществени детайли - ретрограден Плутон няма да е благосклонен към това. Но като цяло - пускайте платната и смело напред, скъпи Стрелци!

Козирог

Започваме с любов и романтика, скъпи Козирози! В понеделник Венера ще влезе в Лъв (където е и Марс в момента) и ще стои в този знак до 8 октомври. През това време за вас Любовта и романтиката ще преживеят ренесанс. Ако, разбира се, си позволите подобно размекване. Астрологическият ми съвет е да си позволите да преживеете хубавото и да не му мислите много-много. Ще бъдете във върхова форма на съблазнители и бих казала, че лесно ще можете да омагьосате когото си пожелаете. Би било добре да не оставяте това влияние просто да ви понесе по течението си, а да бъдете осъзнати какво искате. Ако искате истинско свързване и споделеност, не се впускайте само в забавления. От друга страна, ако сте настроени по-несериозно - бъдете отговорни към хората, които вероятно ще се влюбят във вас следващите месеци. Изобщо - бъдете себе си, но и дайте свобода на чувствата си.

Разбира се, забавленията никак не бива да бъдат изключвани. Това ще ви каже и Меркурий, който в неделя ще влезе в знака на Близнаци, където се чувства най-уютно. До 26 юни тази весела планета ще влияе добре на вашия дом на романтиката, флиртовете и забавленията. Защо пък да не се впуснете в малко приключения в следващите седмици, а?

В неделя се случва и още едно важно астрологично събитие. А за вас е особено важно, защото касае вашия знак. Ретроградният Плутон ще влезе в Козирог до 10 октомври. Това е време, в което може да чувствате забавяне на плановете си, нещата да не се случват със скоростта, с която сте ги планирали. Спокойно, това не е задължително прът в колелата на прогреса ви. Приемете го като възможност да отделите повече време за премисляне и изпипване на детайлите. Или пък за смяна на перспективата, от която гледате нещата. Всяко затруднение е възможност да направите нещо още по-добре и не знам, дали има друг знак, който по-добре да осъзнава това от вашия. Успех, Козирози!

Водолей

Любовта ще пее първи глас в хора на душата ви, Водолеи… В понеделник Венера влиза в знака на Лъв (където е и Марс в момента) и ще стои там чак до 8 октомври. По-важното е, че ще бъде във вашия дом на връзки и партньорства. Силно възможно е много от вас да намерят нов партньор, ако търсят такъв, или да задълбочат съществуващите си отношения с избраника на сърцето им. Настъпва време, в което ясно ще видите, дали сте във връзка, която ви прави щастливи и ще определите личната си посока, спрямо това. Какво да ви кажа - щастието си е около вас, само трябва да го видите и прегърнете.

В неделя Меркурий ще влезе в Близнаци и ще ви изкара от домашното настроение, в което много от вас бяха в последните седмици. До 26 юни веселата планета на комуникациите ще ви вдъхновява да излизате сред хора, да се забавлявате и флиртувате и да бъдете себе си. Мисля, че никак не е лошо да се възползвате от това влияние, имайки предвид този аспект на зодиакалните ви характеристики, за който малко се говори, но всъщност е много важен - вие работите здраво. Затова - яхвайте вълната на Меркурий и се радвайте на живота.

В неделя се случва и още нещо важно - ретроградният Плутон влиза в знака на Козирог до 10 октомври. Влиянието ще е в посока на интроспекция и себерефлексия. Възможно е да обмислите много от нещата, които са ви се случили и в действителността са приключили, но във вас все още има остатъчни емоции. Периодът е добър за душевно изцеление, за преосмисляне на ценностите и за помиряване с вътрешните демони. Звучи малко сложно и като нещо, с което на никого не му се занимава, но доверете ми се - ще има добър ефект за вас. Ретроградните периоди на планетите може да са малко по-тежки, но именно и затова трябва да се използват - за да изчистим старото и да продължим напред с нови сили. Успех, Водолеи!

Риби

В понеделник Венера ще влезе в Лъв, където и Марс си действа в момента, и ще стои там до 8 октомври. В месеците на този си престой, планетата на любовта ще ви напомни да обичате себе си. Всичко, което ви прави щастливи и доволни, трябва да присъства в живота ви. Обаче… има една уловка… става дума за здравословни неща. Тоест обърнете се към всичко, което ви прави, щастливи и доволни, но е и добро за здравето ви. Хранете се така, както вие считате за балансирано и се движете достатъчно, за да чувствате радостта от тялото си. Разбира се, погрижете се и за менталния и емоционалния си баланс.

За последното ще ви помогне и още едно влияние, което стартира тази седмица - влизането на Плутон в Козирог, което ще се случи в неделя и ще продължи до 10 октомври. Това ще благоприятства широкото отваряне на третото око, което всеки представител на зодията ви така или иначе носи. В Плутоновия период шестото ви чувство трябва да ви предпази от хора, които се опитват да ви залъжат или такива, които просто ви губят времето. Отделяйте специално внимание на въпросът на кого да се доверите и дали изобщо и ще си спестите главоболия. От друга страна - внимателното вглеждане в хората може да доведе до намирането на ценен човек, който да е от полза за бизнес начинанията ви.

Другото важно събитие тази седмица е преминаването на Меркурий в Близнаци. Няма как тази весела планета да не се чувства най-добре именно в знака, който управлява. До 26 юни обърнете внимание на дома си и се отървете от излишните неща в него. Има красота в отварянето на пространства, а вие определено сте ценители на красотата. Влиянието на Меркурий ще ви помогне разчистването да се случи с лекота и да е забавно. Какво повече може да иска една Риба?

Надя Брайт е радиоводещ, коуч, стендъп комедиант и водещ на обучения по комуникация, а с астрология се занимава за забавление. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея. 

Може да участвате в онлайн обучението „Да се справим с токсичните събеседници” —> https://www.facebook.com/events/185002177832285

Може да я слушате всяка седмица от понеделник до четвъртък от 17:00 до 20:00 в радиопредаването „Животът на фокус“ на честотите на радио Фокус или тук: https://www.focus-radio.net/

Последно променена в Понеделник, 05 Юни 2023 09:56

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам