logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт - 06.02.2023 - 12.02.2023

Автор: Надя Брайт

Овен

Ако ви е твърде спокойно и искате нещо да промените, скъпи Овни, направете го във вторник или сряда. Тогава Революционният Уран ще има благоприятна среща с изобилната Венера и точно тези два дни са добри за вас да преосмислите някои от житейските положения, в които сте се поставили. Това, разбира се, важи за тези Овни, които усещат потребност от промяна. Ако не сте от тях – почивайте си. Знам, че обичате движението, понякога дори заради самото движение, но не е нужно да скачате на всяко включване от Уран, нали така? Вие си преценете :)

В петък пък Меркурий и Плутон ще имат своята благоприятна среща и това ще ви се отрази в зоната на професионалното развитие. Ако в последните два месеца сте работили над нещо – петък е добър ден за официален старт на проекта ви или за неговото оповестяване. Разбира се, бъдете внимателни с оповестяването – направете го, ако наистина сте готови за действие, а не просто, за да разкриете идеите си пред някого. Все пак не всички очи са добронамерени… Денят е подходящ и за улавяне на нови шансове. Ако от известно време имате някаква идея – можете да я презентирате на човек, който би помогнал за развитието ѝ. Като цяло – дори и да не сте проактивни в петък, поне се оглеждайте за птичето на щастието, за да го уловите, в случай, че ви кацне на рамото.

В неделя Меркурий ще излезе от знака на Козирог и ще влезе във Водолей до 2 март. За вас това ще е период, в който много ще ви върви с технологиите и общуването посредством тях, Овни. Мобилизирайте се и инвестирайте време и енергия в профилите си в социалните мрежи и различните апликации. Да – във всичките, независимо дали говорим за работа, забавление или за флиртове. Всяко усилие в посока да имате по-добър имидж в интернет, ще ви се отплати. Също – ползвайте технологиите за създаване на контакти и доколкото е възможно ги имплементирайте в работата си. Успех и нека силата бъде с вас, Овни!

Телец

Спокойно време с преваляване от нови идеи идва за вас, Телци. Във вторник и сряда Уран и вашата повелителка Венера ще имат благоприятна среща. Точно тогава, благодарение на революционният характер на Уран, може да ви хрумне нещо ново и различно, което да се опитате да реализирате. Дори и да е нещо дребно – не го оставяйте за после и не го подценявайте. Новите неща са винаги полезни за съзнанието по един или друг начин. Най-малкото ще разчупите рутината, а току виж се оказала, че имате и по-значим резултат.

В петък пък Меркурий ще се срещне с Плутон и това ще ви се отрази сякаш сте изпили серум на истината. Вие по принцип не сте прикрити или подмолни, но в петък ще си мислите, че пред откровеността съвсем не трябва да има граници. Знам, че не ви се струва нормално някой да се обижда от истината, но помислете все пак… Истината рядко е еднозначна и не всеки я възприема, както вие я възприемате. Не е важно само какво казвате, а и как го казвате, нали така? Затова, за да не обидите някого и после да трябва да се обяснявате допълнително – все пак премисляйте, преди да удостоите събеседниците си с пълната си откровеност.

В неделя Меркурий излиза от знака на Козирог и влиза във Водолей и до 2 март това ще даде силен тласък на кариерното ви развитие. Специфичното е, че, за да получите добрите резултати, ще трябва да се придържате към силата на Меркурий – комуникацията. Свържете се с тези хора, които биха били най-полезни за вашата работа и ги убедете в идеята си. Ако работите с екип – старайте се редовно да общувате с тях и да ги мотивирате. Слушайте това, което другите се опитват да ви кажат във връзка с работата ви и го взимайте под внимание. И не на последно място – вложете време и старание в популяризиране на идеите си сред по-широк кръг от хора. Ще станат нещата, успех желая!

Близнаци

Доста позитивен хороскоп имате за тази седмица, Близнаци!

Първо, във вторник и сряда Уран и Венера ще направят среща, която ще има благотворно влияние върху вашите шансове за привличане на инвеститори. Разбирайте привличането на инвеститори в широк смисъл – ако се нуждаете от финансова подкрепа за нещо, в тези два ще сте най-убедителни пред хората, които могат да ви помогнат за това. Просто едната планета покровителства изобилието, а другата ще предизвика иновативен начин на мислене и ако вие прибавите от себе си и мотивация в този коктейл (а да не забравяме и колко сте чаровни) – успехът е гарантиран!

В петък пък вашият повелител Меркурий ще се срещне с Плутон в знака на Козирог и вашия дом на сериозното обвързване (от всякакъв характер). Когато стабилен тип като Козирога играе в зоната на обвързване, особено с вашата планета управител… Нещата наистина са сериозни. Това, което е добре да направите в този ден, е да поразмишлявате върху връзките ви с хората в момента и дали някоя от тях не следва да се промени в някаква посока. Обикновено не ви е много на сърце да заявявате сериозно обвързване, но все пак помислете – ако наистина искате нещо – не е ли време да застанете с действия зад това желание?

И като заговорихме за Меркурий – вашата планета ще излезе от Козирог в неделя и ще влезе във Водолей до 2 март. За вас това ще е период на желание за пътуване и приключения. Надявам се, че ще успеете да реализирате максимума от желаното, разбира се. Може би е добре да не се фокусирате само в служебните си задължения през този месец и да се опитате да се организирате и пътуване само за кеф. И аз, и вие, знаем че го заслужавате, Близнаци. Радвайте се на живота!

Рак

Тази седмица като че ли всичко се върти около вашата чувственост и чувствителност, скъпи Раци…

Първо, във вторник и сряда, Венера ще направи благоприятна среща с Уран и това ще ви накара да се почувствате отворени за нови романтични възможности. Под влиянието на нестандартния Уран може да се окажете привлечени от някой, който по принцип не е ваш тип. Или пък да се случи да срещнете интересен човек на изненадващо за вас място. Всякакви изненади са възможни и под влиянието на Венера, те ще са по-скоро добри. От вас зависи само да си позволите да вдигнете очи и да се усмихнете на новите хора. Обвързаните също може да се възползват от тези два дни, като се поддадат на внезапното чувство за лекота на битието и организират качествено време с избраника на сърцето си.

Петък ще бъде подходящ ден за тези от вас, които се колебаят дали да си тръгнат или да останат в някакви отношения. Меркурий ще се срещне с Плутон и двете планети ще се постараят да ви разкрият истината за вашите колебания, която така или иначе вече носите в сърцето си, но ви е страх да погледнете отблизо. Каквото и да решите, знайте че чуждите чувства не са по-важни от вашите и колкото и да държите на някого, не е редно да осигурявате неговия комфорт с цената на своя. Погрижете се за собственото си добруване, защото само така може да имате достатъчно сила, че да се грижите и за останалите.

В неделя Меркурий се мести от знака на Козирог във Водолей и ще остане там до 2 март. Това за вас е период, в който ще подходите към плановете за живота си по типично Рачешки начин. А именно – ще искате сериозна любов, съчетана със сериозни общи финансови планове. Много от вас ще обърнат поглед към начини за сигурно инвестиране, а други ще оценят връзката си през перспективата, дали имате общи финансови цели. Всъщност, това е едно от качествата на вашата зодия – вие търсите и умеете да давате не само сигурност на чувствата, но и житейска сигурност. Пожелавам ви в периода на Меркурий във Водолей да успеете да реализирате желанията си в тази посока!

Лъв

Тази седмица планетите ви предоставят много възможности, Лъвове!

На първо място, във вторник и сряда, Венера и Уран ще образуват съюз, който може да ви дари с неочаквани шансове. Особено се ослушвайте и оглеждайте за нови възможности в кариерен план, защото Уран ще действа в този ваш дом. Знаете – Уран е планетата, която минава граници и прави революции, а Венера е тази на изобилието. Когато двете работят във ваша ползва, наистина нещо хубаво може да изскочи в полезрението ви. Разбира се – само от вас зависи дали ще видите и разпознаете шанса. Както и дали ще имате желание да се възползвате от него, разбира се… Все пак, ако имате някакви планове, не е задължително да скачате на всичко ново. Планетите дават, а вие решавате.

В петък Меркурий ще се срещне с Плутон по благоприятен начин. Влиянието върху представителите на вашия знак ще бъде в сферата на службата и грижата за себе си. Тоест – денят е подходящ да направите нещо добро за здравето и настроението си. А още по-добре е, ако това добро нещо е началото на систематична грижа за себе си. Помислете – все има нещо в ежедневието си, което ако правите по различен начин, ще бъде по-полезно за вас. В петък може да поемете по пътя на добрата промяна.

В неделя отново Меркурий ще играе, този път по-трайно. Любимата на всички планета на комуникациите ще се премести от знака на Козирог във Водолей и ще стои там до 2 март. Не стига, че планета на общуването, не стига, че в майстора на омайването – Водолей, а и ще бъде във вашия дом на дипломацията и взаимодействието в партньорство. Тоест до 2 март у вас ще разцъфти дарбата да работите хармонично с партньора си (тук говорим и за лични, и за работни отношения) и да постигате целите си в тези отношения. За тези от вас, които търсят сродната си душа – предвиждам този месец голяма възможност да я засечете на радара си. Успех, Лъвове!

Дева

Идва време на голямо вдъхновение и мотивация, Деви!

Във вторник и сряда Венера ще се срещне с Уран. Срещата между планетата на изобилието и тази на революцията ще бъде благоприятна, а влиянието ѝ върху вас ще бъде именно в полето на вдъхновението и мотивацията ви. Ако имате някаква идея, към чието осъществяване се колебаете да пристъпите, именно в тези два дни ще имате най-добра възможност да обмислите нещата от различни аспекти и да вземете решение дали да действате. Ако решите, че ще се захващате – не губете време, а още веднага преминете към планиране и проучвания. Уран ще стимулира мисленето ви извън рамката и намирането на неочаквано добри подходи към желаните решения, а Венера ще ви дари с необходимото спокойствие и увереност.

В петък Меркурий и Плутон ще имат своята благоприятна среща и към вас Деви, ще бъде насочен вселенският прожектор на славата. Подберете внимателно мястото, на което ще бъдете в този ден, защото точно там ще пръскате вашия чар и ще упражнявате вашия магнетизъм, така че – каквито хора има там, такъв късмет ще привлечете. Тези от вас, които търсят нова любов – изберете събитие, на което има шанс да срещнете подходящ човек. На преследващите професионален успех – съобразете програмата си така, че да попаднете на подходящото място. И когато се озовете, където трябва – не се свенете да се покажете в целия си блясък.

В неделя отново Меркурий ще се раздвижи, този път ще премине от знака на Козирог в този на Водолей. До 2 март планетата на комуникациите ще бъде във вашия дом на служба и грижа за себе си. Значи периодът е много подходящ да подобрите организацията на ежедневието си по начин, който ще донесе повече ползи за физическото и емоционалното ви здраве. Вие знаете какви промени ще ви се отразят добре, няма аз да ви ги казвам. Просто действайте, Деви!

Везни

Ох, Везни! Много гламур, много нещо в хороскопа ви тази седмица! Направо не знам…

Започваме от вторник и сряда, когато вашата повелителка Венера – планетата на красотата и изобилието, ще се срещне с бунтаря Уран. Влиянието на тази среща върху вас ще бъде свързано с някаква креативна промяна по отношение на личната ви естетика. Много от вас ще почувстват желание да обновят гардероба си (и тук нямам предвид просто нови дрехи, а промяна в стила), други може да се окажат с нова прическа или цвят на косата, а трети – да усвоят различен начин на гримиране. Най-авантюристично настроените направо ще си организират пълна промяна. Каквото и да правите – правете го за и с удоволствие. Няма как резултатът да не е добър, предвид това какви красавци сте си вие и какво тънко чувство за естетика имате.

В петък Меркурий пък ще се срещне с Плутон и това може да доведе неочаквани гости на прага ви. Просто в този ден някой може да почувства голямата притегателна сила на вашия дом и да пожелае да ви гостува. Надявам се, че срещата ще бъде приятна за вас и ще ви донесе нещо ценно. При всички положения – една бърза прахосмукачка сутринта няма да навреди на спокойствието, ако вечерта ще отваряте входната врата на гости….

В неделя отново Меркурий излиза на сцената, този път защото ще се премести от знака на Козирог в знака на Водолей. До 2 март се подгответе за гламура, за който ви написах в началото, скъпи Везни (във вторник и сряда само ще загреете). През този месец, стига да го пожелаете, ще бъдете нещо като звезда на червен килим – красиви, жизнерадостни, удовлетворени… Помислете как може да използвате този естествен и силен чар в своя полза – къде да отидете, кого да омаете и какво да поискате от него. Сигурна съм, че имате някакви цели, за които създаването на контакти с хора, които ви се възхищават, би било полезно. Желая успех и да се забавлявате!

Скорпион

Хубави емоции ви очакват тази седмица, Скорпиони!

Започваме с вторник и сряда, когато Венера ще направи благоприятна среща с Уран и вие ще изпитате сладките противоречия между разума и страстта. Какво да се прави, като Венера покровителства любовта и забавленията, а Уран – революциите и бунта? Явно ще трябва да се полутате малко между „искам“ и „не давам“, докато стигнете до решението на ситуацията… Какво ще бъде решението ви планетите не казват… Просто виждам добри тенденции, това е (намигам ви).

В петък Меркурий и Плутон ще се срещнат и това също ще ви донесе благоприятна възможност. Влиянието за вас ще е в посока да намерите или разпознаете някой като ваш партньор. Става дума по-скоро за платонична връзка и за партньорство в креативни или професионални занимания. Две глави мислят по-добре от една. А когато мислят в една посока и се допълват – какво по-хубаво? Отваряйте си очите за хората около себе си и най-вече – подредете в съзнанието си какво искате да реализирате и да ви се случи, за да познаете качествата, които са ви нужни.

В неделя Меркурий ще се премести от знака на Козирог в знака на Водолей и ще стои там до 2 март. Това за вас е период, в който ще черпите енергия от дома си и той ще е приоритет в мислите и действията ви. Някои Скорпиони ще започнат ремонти или размествания, а други просто ще бързат вечер да се приберат, да си обуят чехлите и да се чувстват спокойни. И двата варианта (или пък някакъв ваш трети) са добре. Важното е вие да се чувствате заредени и спокойни, за да може да подхванете новите подвизи, когато му дойде времето.

Стрелец

Започвате седмицата спокойно, за да я продължите шеметно във ваш стил, скъпи Стрелци!

Спокойното начало идва във вторник и сряда, когато Венера ще се срещне с Уран и ще повлияе благотворно всички действия, свързани с грижа за вас самите. Как ще се погрижите за себе си, зависи от собствените ви предпочитания. Дали ще си вземете почивен ден, ще прочетете малко от интересна книга, ще отидете на кино, на СПА, на басейн или просто ще си направите хубава прическа… Каквото и да е – не пропускайте да си угодите по някакъв начин, защото влиянието на Венера и Уран ще увеличат ефекта и ще ви помогнат да се почувствате максимално добре от нещо дори малко на вид.

В петък се оглеждайте за възможности за печелене на пари. Тогава Меркурий ще се срещне с Плутон и Вселената ще ви прати шанс да монетизирате някаква ваша идея. Разбира се, може и да не е нещо, за което веднага да вземете пари. Може да е начало на процес на реализация, който ще ви донесе печалба. Разбира се, не се хвърляйте директно на възможностите, които виждате в този ден. Премислете си добре нещата, защото планетите не дават гаранция, работата е във ваши ръце.

Добри новини за всички, чиято дейност е свързана с комуникация и публичност. То всъщност на 98% от нас работата е свързана с комуникация, така че – масова добра новина ще ви представя :) В неделя Меркурий се мести от знака на Козирога в този на Водолей и до 2 март вие ще имате чудесни възможности за постигане на целите си през общуване. Даже чувството ви за хумор ще работи повече във ваша полза, отколкото ще става повод после да се извинявате… Изобщо – в този период се пуснете сред хората, говорете, пишете, изявявайте се, задавайте въпроси, публикувайте в интернет. Покажете кои сте и съмишлениците ви сами ще дойдат.

Козирог

В тазседмичния ви хороскоп могат да се открият всички необходими компоненти за успех, скъпи Козирози!

Първо във вторник и сряда Уран ще се срещне с Венера и това ще се отрази добре на вашата креативност. В тези дни имате много добри аспекти за разчупване на познатата си рутина, смяна на перспективата и откриване на нови и интересни подходи в работата ви. А може и да ви дойде идея за ново начинание или пък да откриете влечение към хоби, с което досега не сте се занимавали. Хубаво е в тези дни да не се затрупвате с ежедневни задачи, за да дадете пространство на творческите си мисли и пориви. Всяко разчупване на статуквото е полезно за развитието на мозъка, а може и да ви донесе по-добри резултати в работата.

В петък Меркурий се среща с Плутон и това ще даде силен тласък на вашата самоувереност. Петък е хубав ден за заявяване на намерения пред някого или за да се захванете с някоя задача или проект, които ви плашат. Знаете, че няма как да сме напълно сигурни, че имаме всички необходими качества за нещо, което досега не сме правили, докато не се сблъскаме с реалния процес. Ако сте в ситуация да сте изправени пред именно такова нещо – спомнете си кои сте – упорити, способни, работливи, можещи Козирози и се изправете пред началото именно днес, когато планетите са на ваша страна. Успех!

В неделя планетата на комуникациите Меркурий ще излезе от вашия знак и ще влезе в знака на Водолея, като планира да стои там до 2 март. Това е време, в което ако сте разумни с парите, ще ви върви с тях. Тоест и последният и почти най-важен компонент на успеха е тук. Точно както ви обещах в началото. Късметът ви с парите ще работи, ако вие първо му създадете условия – добра сметка, например. Но дадете ли каквото е нужно от вас – Вселената ще е на ваша страна и ще можете да си приберете толкова пари, колкото сте си пресметнали, че ви се полагат. После да почерпите!

Водолей

Седмицата започва с едно леко успокояване на ритъма, но не бързайте да се възмущавате от това, Водолеи – то само ще ви послужи за засилка!

Във вторник и сряда Венера и вашият управител Уран ще се срещнат и точно тук ще дойде моментът, в който е добре малко да забавите и да премислите бъдещите си действия. На много от вас точно сега им се скача нависоко или пък получават предложения за нови начинания, които изглеждат примамливи. Два дни обмисляне и свързване със собствените желания, както и преценяване на силите никак няма да са излишни. А и под егидата на Венера това никак няма да е тягостно или пък песимистично преживяване… Напротив, ще излезете с чувството, че сте по-силни и по-умни след тези два дни.

И като казах „по-силни“… В петък Меркурий ще се срещне с Плутон и това много ще ви помогне, ако сте в положение, в което се налага да прецените как да си защитите границите. Не е лошо, ако ще влизате в някаква битка, да знаете какъв изход е най-добър за вас, нали? Така ще можете по-добре да прецените какъв да бъде подходът ви – дали да подложите другата буза, да атакувате или просто да подминете и да забравите. Ценното на този ден е, че ще ви даде възможност да успокоите страстите и да не действате под влияние на провокация, а по начин, който вие сами сте определили като най-подходящ за вас.

В неделя Меркурий ще излезе от знака на Козирога и ще влезе точно във вашия знак (йеей!), където планира да стои до 2 март. В този период ще бъдете царе на комуникацията. То вие по принцип така си се чувствате, но хубаво е и другите да го усетят… Както знаете – на който му върви общуването, му вървят и делата, а и повече се забавлява. Тоест всичко ще бъде цветя и рози, само вие добре трябва да си опичате акъла с колко точно неща се захващате в този период. Възможно е ентусиазмът ви и лекотата, с която гледате на възможните трудности да ви подведе и да се опитате да се включите във всичко, което ви се струва интересно. Преди да обещавате каквото и да е, преди да поемате ангажимент – спомнете си за този хороскоп и премислете поне още веднъж. Сигурна съм, че с помощта на здравия ви разум всичко ще бъде наред, Водолеи!

Риби

Скъпи Риби, предстои ви седмица интересна като самите вас!

Започваме с вторник и сряда, когато Венера и Уран ще се срещнат и ще ви дадат много интересна възможност… Вие сте знак с много лица, сами го знаете. Умеете да се адаптирате и да предразположите едва ли не всеки да разговаря с вас и да ви споделя. Неслучайно има толкова успешни търговци и дипломати Риби. Е, благодарение на Венера и Уран, ще можете интересно и сравнително безопасно да си направите експеримент и да попитате околните как те ви виждат. Каква е за тях вашата роля и какъв човек си мислят, че сте. Не знам, дали наистина ви съветвам да направите това. Знам само, че ако би ви помогнало за нещо – някакво решение в живота или пък сте любопитни – тези дни са добри за такъв вид обратна връзка. Пък после хубаво може да се посмеете колко малко ви познават част от хората, макар и да мислят, че са ви разбрали…

В петък пък Меркурий ще се срещне с Плутон и това силно ще задейства желанието ви да сте част от група. Но не просто да отидете на купон или да се съберете с тайфата… Ще ви се иска да усетите, че сте част от нещо смислено и полезно. Денят е добър да разгледате възможности за организации, в които да се включите или пък да хвърлите едно око на дейността на вече познатите ви организации. Като нищо ще се окаже, че само чакат някоя Риба, която да помогне с каквото може и да им повдигне духа, като освежи атмосферата с присъствието си.

В неделя Меркурий ще се премести от знака на Козирог в този на Водолей. До 2 март ви се пише по-скоро самовглъбяване и работа с вашия вътрешен свят, отколкото много общуване и раздаване от себе си на другите. Имате нужда от това, за да се заредите, да си починете, да ви дойдат нови идеи и като цяло… Да погледнете малко навътре в собствената си градинка, да видите какво е поникнало и има плодове за обиране, какво още бихте си посяли и какво бихте изкоренили, без да го допускате повече до вас. Това е процес на израстване, от който всички имаме нужда и сега Меркурий ви дава задача и възможност да му се отдадете. Приятно изкарване във времето на усамотение, мили Риби! (Мария, ти на мен ми се обаждай, все пак)

Надя Брайт се занимава с коучинг, обучения по комуникация и стендъп комедия сериозно, а с астрология - за забавление. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея. Ако искате да ви помогнете да говорите пред публика и да презентирате по-добре – заповядайте на курса ѝ през февруари: https://www.facebook.com/events/904923747362496

А ако пък искате да ви разсмее заповядайте на 9.02 в София https://www.facebook.com/events/5924187304342459 или на 10.02 в Плевен https://www.facebook.com/events/856608032118609

 

Последно променена в Понеделник, 06 Февруари 2023 10:07

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам