logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт - 30.01 - 05.02.2023

Автор: Надя Брайт

Овен

В петък може да преживеете вътрешно противоречие по отношение на финансовите си разходи. Това се дължи на срещата между Слънце и Уран в този ден. Двете небесни тела ще ви накарат по-сериозно да се замислите дали разходите, които правите, за да прекарвате време с приятелите си са оправдани или трябва малко да се затегнат. Няма нищо плашещо в това, една бърза равносметка с калкулатор и извлечение от картата може само да ви е от полза.

Ще го кажа направо – в събота ще ви е трудно да устоявате на любовни изкушения. Марс и Венера ще са в конфликт и ако има нещо, от което до момента се въздържате със силата на волята, много вероятно е в събота волята ви да се предаде. Възможните ситуации са много – ако сте влюбени в колега или приятел, ако обмисляте авантюра или пък ви напира да споделите чувствата си на някого… Не знам дали взетото решение в събота ще е за добро или зло. Може би ще е полезно тази седмица да помислите повече над дилемата си.

В неделя ще имаме пълнолуние в Лъв, което ще е много, много благоприятно за вас. Това пълнолуние може да ви донесе късмет в любовта, в работата и дори някои Овни може да решат да имат бебе или пък да реализират такова решение. Пълнолунията дават начало на период, в който жънем резултатите от засятото в последните шест месеца. Тоест вашият късмет ще се задейства в посоката, в която сте работили вие от лятото насам. Стискам палци за големи и щастливи развръзки, Овни!

Телец

Хубав ви е хороскопът Телци, само има малко размествания на пластовете, което не ви е любимо, но пък имате всички шансове да се справите перфектно с това и да излезете с добри резултати от цялата работа.

Първо в петък Слънце и Уран ще са в противоречие и това може да ви провокира да атакувате статуквото в работата си. Възможно е да осъзнаете, че искате нещо повече и по-различно от това, което ви се случва и да решите да предприемете действия по въпроса. Това не означава обезателно, че ще вдигнете някаква революция или ще влезете в конфликт. Означава, че ще пожелаете промяна. Начинът, по който ще се насочите към нейното осъществяване обаче, зависи от личната ви преценка. А тя обикновено е разумна и ефективна, така че – смело напред!

И като казах „смело напред“… В събота Венера и Марс ще са в конфликт и това може да ви направи по-склонни към поемане на рискове. Не знам какъв ще е рискът, който ще обмисляте. Това зависи от ситуацията в живота ви. За някои от Телците може да е свързано с личния живот – да признаете чувствата си, да поискате раздяла или нещо подобно. За други може да е в професионалната сфера – смяна на работа, искане на повишение и пр. Изходът от решенията ви не е предначертан от звездите, всичко зависи от индивидуалната подредба в живота ви. Добре е да обмислите по-внимателно дилемите, пред които сте поставени, преди събота, за да не взимате спонтанни и несигурни решения.

В събота ще имаме пълнолуние в Лъв и това много силно ще насочи мисълта и енергията ви към дома. За вас домът е много важен, не само като физическо място, но и като пристан на душевен комфорт. В следващите шест месеца (като най-силно е влиянието в първите две седмици) ще имате възможност да подредите неподреденото във всеки един смисъл на думата и да заживеете спокойни и щастливи. Успех, Телци!

Близнаци

Малко изненадки има, но като цяло много позитивен хороскоп, съм ви подготвила, Близнаци.

Първо в петък слънцето ще се конфронтира с Уран и точно в този ден са възможни изненадите, които споменах. Всъщност нищо разтърсващо, но все пак – вероятно важно откритие. По-скоро говорим за някакво неочаквано прозрение за ситуация или човек. Това ще се случи, защото Уран е във вашия дом на фантазиите и илюзиите, а Слънцето ще се опита да разчупи статуквото точно там. В крайна сметка, дори и да не е приятно да разбереш, че си бил заблуден, това е много по-ценно, отколкото да си останеш в заблуда, нали? Вярвам, че истината, която откриете ще ви послужи добре.

В събота пък Марс ще се конфронтира с Венера и може да имате някакви разногласия в приятелския си кръг. Темите биха могли да са разнообразни – от това къде да излезете довечера, през принципен спор или нещо друго, което е на дневен ред сред приятелите ви. По-разумно е да не допускате да се дразните твърде много или да задълбочавате конфликта. Възможно е, когато отмине това влияние на планетите, нещата да ви изглеждат по-маловажни. Все пак, не е зле да си помислите дали отношенията ви са в баланс и как да го подобрите, ако има нужда от това.

Много добри новини идват в неделя с пълнолунието в Лъв. Това ще ви даде зелена светлина и ще ви отвори пътищата към реализиране на мечтани през последната половин година проекти. В следващите шест месеца ще имате възможност да постигнете това, което сте си начертали. Най-добре е да предприемете стъпки още в първите две седмици след пълнолунието, защото тогава влиянието му е най-силно. Шансовете ви за успех ще се увеличат значително, ако действате в колаборация. Изберете си подходящ съратник и действайте, както вие си знаете – с оптимизъм и размах! Желая успех и чакам да се похвалите с резултати!

Рак

Предстои седмица на отрезвяване и шум на пари, Раци!

В петък Слънцето ще се конфронтира с Уран и това може да ви провокира да погледнете по-трезво на взаимоотношенията си с хората. Ракът е знака на грижата, толкова често сме повтаряли това, че сякаш е позагубило малко от тежестта на смисъла си. Но вие знаете колко давате и на какво сте готови за тези, на които държите. В петък ще имате възможност да погледнете по-прагматично, дали някой (съзнателно или не) не се възползва от вашата отдаденост. Ако има такъв случай, това е ден, в който може да вземете решение да поставите по-ясни граници или пък да поискате повече в замяна на вашата лоялност.

В събота пък Марс и Венера ще се конфронтират и ще ви дадат възможност да погледнете повече в реалността, отколкото във фантазиите си в любовен план. Понякога сте склонни да придавате повече значение или пък да идеализирате любовните си връзки. От една страна това дава един неописуем трепет на чувствителната ви душа. От друга – здравословно е да сме във връзка с реалността, каквато и да е тя. Ако някой от вас има нужда да калибрира представите си за любовните си отношения – Марс и Венера ще се погрижат да получите този шанс.

Звънът на парите идва с пълнолунието в Лъв тази неделя. Това събитие ще ви даде много силен тласък да пожънете успехите, за които сте работили в последните шест месеца. Цялото влияние на пълнолунието е шест месеца напред, но най-силно е в първите две седмици след събитието. Това означава, че ще е добре още от следващия понеделник да започнете да действате по въпроса с монетизирането на работата и идеите си, според това с какво се занимавате. Успех и да почерпите!

Лъв

Две ситуации, които ви поставят пред избори имате тази седмица и накрая – едно чудно пълнолуние именно във вашия светъл знак!

Първо в петък Слънцето ще се конфронтира с Уран и това може да доведе до някои дилеми във връзка с баланса ви между работа и личен живот. Възможно е да ви дърпат и в двете посоки и да ви се наложи да направите избор или да се опитате да жонглирате с ангажиментите си. Това никога не е напълно спокойна ситуация и току виж даже леко сте се ядосали… Честно казано, по-добре е да не изпадате в негативни емоции. Влиянието е временно и ако си създадете конфликт, само ще си докарате ненужни последствия. Постъпете така, както ви диктуват сърцето и съвестта и не се обвинявайте.

В събота пък Марс и Венера ще си противоречат и това ще ви се отрази в колебания относно чувствата ви към платоничен приятел. Някои Лъвове може да усетят по-голяма дълбочина на тези чувства и да пожелаят различно развитие на отношенията. Тази ситуация също е богата на подводни камъни и може да предизвика разнопосочни емоции. Отново влиянието е по-скоро временно и е по-добре да инвестирате известно време в обмисляне, преди да предприемете действия.

И ето, че в неделя ще дойде голямата ви награда, скъпи Лъвове! Ще имаме пълнолуние във вашия знак и за представителите му предстои да жънат ли, жънат успехи. Влиянието на това събитие е шест месеца, като най-добре да се активизирате още през първите две седмици след неделя. Това е период на реализация на всичко, за което сте работили и планирали в последната половин година. Луната ще бъде с вас в осъществяването на мечтите ви. Пуснете на воля всичките си таланти, не пестете усилия в работата и се радвайте и споделяйте труда и резултатите си така щедро, както само един истински Лъв може. Желая успех и попътен вятър!

Дева

Баланс, баланс и постигане на добруване. Това е вашият хороскоп за тази седмица, Деви. Мисля, че ще се справите блестящо с това, което небесните тела са ви подготвили.

Темата за баланса ще е на дневен ред в петък и събота. В първия от двата дни Слънцето ще се конфронтира с Уран и може да се окаже, че изведнъж разбирате с колко много задачи сте натоварени. Възможно е Уран да ви подейства малко революционно и да усетите желание да хвърлите всичко и да избягате надалеч от работното си място. Може би по-добрият вариант обаче ще бъде, ако се огледате спокойно и помислите за някакъв вид реорганизация. Ще е полезно да приспите малко тази ваша черта, която ви кара кротко и систематично да вършите всичко сами и да намерите начин да делегирате или прехвърлите част от задълженията си. Няма нищо срамно в това да потърсите помощ. Спомнете си старото правило – повече хора вършат повече работа от една забатачена Дева.

В събота пък Марс и Венера ще са в противоречие и за много обвързани Деви може да се появят въпроси от партньора защо не ѝ/му се обръща достатъчно внимание. Имате различни възможности за реакция – да влезете в защита и да отречете, че не обръщате внимание, да се съгласите тихо и да се натоварите още повече (не стига работата) или да седнете спокойно, да си обмислите приоритетите и желанията и да потърсите баланса, който вече неведнъж споменах. Разбира се – във връзката си трудно ще делегирате или прехвърлите задължения, затова търсенето на баланса неминуемо ще трябва да мине и през откровен разговор с партньора за неговите нужди. Всичко може да бъде наред, ако не позволите на агресивната енергия на Марс да надделее у вас.

В неделя имаме пълнолуние в Лъв и това събитие ще ви „отвори чакрите“ за вътрешно себепознание. Всеки има нужда от период, в който да погледне в себе си и да калибрира вътрешния си компас. За вас такъв период идва сега – най-интензивно в първите две седмици след пълнолунието, но целият период на влияние е половин година. Помислете спокойно за себе си, за преживяванията си до тук и за това какво искате да ви се случи в бъдеще. Посоката винаги е отвътре-навън, така че ако постигнете вътрешна яснота, едва ли нещо ще ви спре да реализирате желанията си и извън вас. Мир, любов и топла храна, Деви!

Везни

Гледай ти какво нещо, скъпи Везнии… Значи, в петък, Слънце и Уран ще са в конфликт и вие сте единственият зодиакален знак, на който това ще му се отрази изцяло позитивно. Просто Слънцето е във вашия дом на гламур и креативност, а Уран е в дома ви на съблазън и еротика… Срещата между двете небесни тела ще доведе до избухване на потенциала ви за съблазън. Тоест – откъдето минете, любовта ще пламва и само от вас зависи накъде ще насочите тази силно магнетична енергия. И… какво да ви кажа повече? Набелязвайте си обект на страстта и го повеждайте в своя романтичен танц.

В събота пък Марс и Венера ще си противоречат и може би това ще ви въвлече в някакъв конфликт. Наясно сме колко обичате конфликтите – колкото котките да си взимат вана. Но все пак – не всеки сблъсък на интереси е лош. Може би именно в този ден ще видите вашата възможност да защитите своите граници от някой или нещо или да заявите по-твърдо себе си. Ключът към ситуацията ще бъде да запазите спокойствие и типичната си дипломатичност и да не се поддавате твърде много на огнената енергия на Марс. Ако използвате качествата си, за да постигнете това, което искате и сте компромисни, без да се огъвате, има силно вероятност да спечелите от тази ситуация. Желая успех!

В неделя имаме пълнолуние в Лъв и това са много добри новини за вас! Започва силен период, в който можете да стартирате нещо, над което сте работили в последната години половина или пък сте го планирали тогава. Не бъдете скромни и тихи в анонсирането на начинанието си. Нека всички да разберат колко добре работите и колко амбициозни са целите ви. Не пренебрегвайте и участието на други хора във вашите проекти – привлечете колкото можете повече съмишленици (вие можете) и не пропускайте да им отдадете заслужено внимание според приноса. Луната ще действа и във вашия дом на технологиите, затова използвайте и тях като възможност за развитие. Всичко ще бъде топ, Везни!

Скорпион

В края на седмицата ще трябва да балансирате страстната си природа с възможностите, които реалността ви предлага, а в самия ѝ край – едно пълнолуние ще ви посипе с благодат.

Започвам едно по едно. В петък Слънцето ще е в конфликт с Уран и точно тогава ще усетите първото противоречие между желанията на душата и възможностите на бита. Или по-разбираемо казано – ще имате нужда да се опрете на някого и може би ще сте в колебание на кого да се доверите. Показването на уязвимост никак не ви е лесно, но то е здравословно и освобождаващо. Така, че нека колебанията ви не ви отказват да потърсите топлина в друго човешко същество и не са повод отново да преглътнете чувствата си и да се справяте сами с тях. Възможно е, ако станете по-чувствителни, заради Уран и вас да се породи и чувство, че сте неразбрани и неизслушани. Може би от това ще се спасите, ако се доверите на близък, който се е доказал през годините. Както и имайте предвид, че влиянието е временно и просто се възползвайте от възможността да се освободите от негативни емоции, през преживяване, без да ги взимате наистина навътре и дълбоко в сърцето.

В събота ще сте машини за страст, защото Венера и Марс ще са в противоречие. Срещата между двете планети ще засили вашия „ловен инстинкт“ и вие сериозно ще се оглеждате кого да плените в спалнята си. Не забравяйте обаче да преценявате реално на възможните обекти. Може би хора, които до вчера не са ви се стрували подходящи за авантюра, и днес няма да бъдат, колкото и да ви се играе. Желая правилен избор и много забавления в този ден, Скорпиони!

В неделя ще имаме пълнолуние в Лъв и то ще ви даде огромна възможност да пожънете успехите, за които работихте през последната половин година. Определено, ако още в първите две седмици след пълнолунието, дадете газ за преминаване на последната права, скоро ще има какво да празнувате. Не се задоволявайте само с този успех, побързайте да надградите – имате чудесни аспекти за това! Мислете мащабно, действайте систематично и просто няма как, няма как с вашите таланти да не се случат невероятни неща!

Стрелец

В момента Слънцето е във Водолей и вашия дом на комуникацията, което улеснява нещата за вас в този аспект на живота. Революционният Уран пък е в дома ви на здравословната грижа за себе си и вероятно много от вас в този момент се опитват да живеят по-здравословно или да се придържат към някаква спортна рутина. В петък тези две небесни тела ще са в конфликт и вероятно ще изпитате затруднения да следвате начертаните си планове. Като цяло не е беда – това е някакъв си ден (или два-три дни, ако сте по-чувствителни и ви държи влиянието). Важното е да не се фрустрирате, нито да се отдавате на чувството, че няма да се получат нещата. Ще се получат, просто имате временни астрологични смущения. Всичко ще бъде наред!

В събота вашата вродена широкоскроеност, която проявявате към чуждите изказвания, може малко да се стесни, така да се каже. Марс и Венера ще са в конфликт в този ден и е възможно да станете по-чувствителни от обикновено към думите и делата на околните. По-добре е да не бързате да приемате всичко навътре или пък да реагирате. Дайте си малко време, за да обмислите наистина някой се е опитал да ви засегне и дали си струва да повдигате въпроса. Ако решите, че има смисъл, разбира се – действайте по въпроса. Все пак, вие сте добри, но не сте някакви безгласни букви, нали така?

В неделя ще имаме пълнолуние в Лъв и то ще ви се отрази особено благотворно. Луната ще действа във вашия дом на пътуване и експанзия. Приемете това обаче по-скоро на символно ниво, защото най-голям ефект ще има върху работата ви. Тоест – ще имате силни и благоприятни възможности да издигнете кариерата си на ново ниво. Обикновено по време на пълнолунието берем плодовете на труда си от последните шест месеца. Значи, ако сте работили за нещо през този период – побързайте още в първите две седмици след неделя да реализирате резултатите. А ако много силно сте желали нещо досега – направо се захващайте да го изработите. Влиянието на пълнолунието е шест месеца, но първите две седмици след него са ключови са развитието ви. Успех, мили мои Стрелци!

Козирог

Козирози, краят на седмицата ще е много вълнуващ за вас и ще постави началото на добри развития! Но нека проследим предстоящите събития едно по едно.

Първо, в петък, Слънце и Уран ще са в противоречие и това може да доведе до някои колебания у вас по отношение на харченето на пари. Ако в този ден възникнат пред вас въпроси за покупка или инвестиция, твърде възможно е преценката ви да бъде объркана и да не знаете, дали е по-добре да харчите/влагате или да спестявате. И аз не знам кое ще е по-доброто решение, тези въпроси са строго индивидуални. Това, което знам обаче е, че до понеделник влиянието ще е отминало и може би е по-добре да отложите решението си за тогава.

В събота пък Марс и Венера ще са в конфликт и това може да ви вкара в ситуация, която да се чудите как се е зародила. Ако някой ваш близък има неразбирателство с вас, опитайте се да не изяснявате веднага въпроса, защото Марс ще направи всичко възможно да ескалира нещата до конфликт. Бъдете си себе си – проявете стабилност и премислете нещата. Не е добре напълно да се затваряте и да пазите мълчание, разбира се. Именно от такива действия (или бездействия) е произлязло погрешното схващане за Козирога, че проявява студенина. Просто изразете добрите си намерения за изясняване на ситуацията, както и това, че ви е грижа за човека и помолете за време за размисъл, преди реакцията си. И това влияние ще отмине бързо, така че спокойно.

В неделя ще имаме пълнолуние в Лъв и това много силно ще повлияе на романтичния ви живот. Не само ще имате желание за романтика, секс и любов, но и ще имате възможност много лесно да осъществявате желанията си. И точно тук идва важния момент – помислете какво наистина искате. Защото, ако голямата ви цел е стабилна връзка (независимо дали още я търсите или вече сте в нея), едва ли една бърза страстна авантюра е най-добрият избор. Ако пък искате точно това – забавления и страст, може би е по-добре да не се захващате с някой, който гледа на вас сериозно. Тоест – всичко ще ви е възможно, много добре ще ви се получава, само трябва да избирате добре.

Водолей

Хороскопът ви е хубав, Водолеи. Само трябва малко „възпитание на чувствата“ и ще стигнете безпроблемно до пълнолунието в неделя. А там пък ви чакат най-хубавите неща.

В петък Слънце и Уран ще се конфронтират и това може да доведе до разминаване на вашите планове с тези на близките ви. Възможно е някакви уговорки да отпаднат или пък да сте очаквали нещо от някого, а той да не го е свършил за вас. Не се ядосвайте, това е просто временното влияние на Уран. Ние сме в периода на вашите рождени дни, така че Слънцето няма да пропусне генерално да се погрижи за вас. Нека недоразуменията не влияят на натурално жизнерадостния ви начин на гледане на живота.

В събота пък Марс и Венера ще са в конфликт и на вас може да ви се отвори някакъв хазартен порив. Независимо дали става дума буквално за залагане на пари или пък по-символно – за поемане на риск, Марс много силно ще ви подтиква в тази посока. Няма да ви съветвам как да постъпите, ако почувствате такова желание. Само ще ви кажа, че в поемането на рисковете не са важни единствено възможните последствия, но и ресурсите, които влагате. Помислете много добре, във всеки смисъл на думата, колко ще заложите. Надявам се, че Венера, която носи влияние на сигурност върху вас в момента, ще бъде достатъчно силна в този ден.

В неделя ще имаме пълнолуние в Лъв и това носи много добри новини за вас по отношение на партньорствата ви. Независимо дали става дума за личния или професионалния ви живот, тази огнена Луна ще ви даде възможност да осъществите полезни колаборации. А може би дори – плодотворни и стабилни съюзи за много дълго време. Отново ще отворя темата за ресурсите и колко сте готови да вложите. Ако сте се включили в някакво партньорство, защото идеята ви харесва, но не можете или не искате да дадете достатъчно за развитието му – естествено и пълнолунието няма да направи чудеса. Но ако искате силно нещо, намерили сте правилния партньор и сте готови да работите за целта си – Луната ще ви окаже всякакво съдействие за разчистване на пречките от пътя ви. Влиянието на пълнолунието е шест месеца, но първите две седмици след него са от ключова важност за осъществяване на замисленото. Успех!

Риби

Хороскопът ви за тази седмица е под знака на това да проявите любов първо към себе си, за да се почувствате достатъчно добре и да може да продължите да правите това, което толкова добре умеете – да дарявате любов на околните.

Първо в петък Слънце и Уран ще са в конфликт и това е ден, в който трябва да се отнесете щадящо към себе си. Възможно е, ако сте в компания с повече хора, с вашата пословична чувствителност, да усетите кой има нужда от подкрепа (дори и да се прикрива) и, естествено, да тръгнете да му я давате. Само, че това е ден, в който е по-добре първо да подкрепите себе си и по възможност да се изолирате от негативни влияния. Значи накратко казано – в петък или си останете вкъщи с ограничен кръг най-близки хора, или много добре си подберете компанията навън. Но най-важното е да се погрижите за собствената си душа.

В събота Марс и Венера ще бъдат в противоречие и вие ще трябва да настроите шестото си чувство на честотите на любовта. В общуването си с партньора обвързаните да се доверят по-скоро на интуицията и усещането си за любимия човек, отколкото на думите, които изрича. Защото Марс е агресивен в този ден и е възможно да подтиква към конфликти там, където ги няма. Обърнете се към любовта в сърцето си, уповавайте се на нея и току виж сте обърнали ситуацията от възможна караница в приятна романтична вечер. Необвързаните да настроят антените, защото именно в този ден има шанс да срещнат някой подходящ за тях човек. Отново се доверете на вътрешните си усещания, а не на прагматичната преценка, понеже и там Марс ще се опитва да се бърка. Вярвам във вашата богата душевност, знам че накрая всичко ще бъде любов, Риби!

В неделя ще имаме пълнолуние в Лъв и това ще сложи начало на период, в който да поставите себе си на първо място. Не говоря за егоизъм. Говоря за това, че понякога забравяте за собствените си нужди за сметка на близките си, ангажиментите си или друго нещо. Затова сега Луната ще ви помогне да подходите балансирано към този въпрос и да си дадете това, от което се нуждаете, за да постигнете комфорт със себе си. А когато Рибите са в комфорт – всички около тях са щастливи!

Надя Брайт се занимава с психология, коучинг, пилатес и стендъп комедия сериозно, а астрологията й е само за забавление. Както би казал любимият ѝ сър Пратчет – имала е един свой съпруг и няма да броим колко чужди. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Ако искате да ви разсмее, следвайте я в тик-ток, фейсбук, инстаграм, само не и в живота, защото е опасна за живота. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея.

Последно променена в Понеделник, 30 Януари 2023 10:09

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам