logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт - 21.11 - 27.11.2022

Автор: Надя Брайт

Овен

Във вторник влизаме в сезона на Стрелец, а в сряда ще имаме новолуние в същия знак и копитцата ви ще започнат да парят, Овни! В следващите четири седмици душата и умът ви ще желаят нови хоризонти във всеки смисъл на думата. За тези от вас, които имат възможност да пътуват, казвам ви – сега е моментът, Слънцето е на ваша страна. Особено обвързаните Овни да обърнат внимание на възможността за организиране на интересно пътуване с любимия човек. Това ще подейства много благотворно не само на вас самите, но и на връзката ви. Ученето също ви е на дневен ред във времето на Стрелеца. Всичко, което разширява хоризонта на съзнанието ви, е добро дошло като инициатива. Не се подвеждайте по общото настроение, че Коледните тържества са най-голям приоритет в края на годината и обърнете внимание на потребността си от придобиване на нови знания.

Стрелецът е известен с това, че няма сито пред устата, а пък вие сте известни с това (макар и не само), че сте импулсивни. Важно е да ви предупредя, че ще е от полза не само на вас, но и на околните, ако внимавате как се изказвате в следващите седмици. Вероятно ще ви се иска да сте по-директни, отколкото другите могат да понесат и това може да ви забърка в излишни ситуации. Бройте до 10 преди да говорите и (може би) всичко ще бъде наред. Казвам това и знам, че доста Овни след това ще ми пишат „Ама как така да съм спокойна, като говоря?“… Вижте, и аз не очаквам чудеса, но няма да навреди, ако се опитате. Успех!

В сряда Юпитер ще се завърти в правилната посока и за около месец напред ще се усетите по-свободни от влиянието му през последните 4 месеца, през които беше ретрограден във вашия знак. Вероятно, от края на юли насам, сте получили важни и може би болезнени уроци. Сега е моментът да трансформирате всичко научено на теория в полезна практика и да пожънете успехите, които желаете. Само напред, Овни!

Телец

Много интересен период ви предстои Телци. Няма да се бавя, директно започвам:

Във вторник влизаме в Стрелец, а в сряда ще имаме новолуние в същия знак. Това ще ви повлияе много силно в зоната на сериозните ви връзки – лични и професионални. В следващите четири седмици като че ли няма да търпите неясни или половинчати ситуации. Искате всичко, искате да сте номер едно, искате партньорството да е сериозно и обвързващо.

В същото време, на някакво много базово ниво, тялото и умът ви ще ви дават сигнали с какво се чувствате добре и какво не приемате. В този период е възможно някои Телци да осъзнаят, че нямат достатъчно физическо привличане към партньора си, например. Как биха се развили нещата, след подобно осъзнаване, всеки ще реши за себе си. Важното е обаче да не се капсулирате с тези усещания, а да потърсите споделяне и разбиране с партньора си.

В работен план е възможно да сложите някаква категорична черта, която определя докъде правите компромис с парите и споделянето на вещи и имущество.

В сряда Юпитер, който е ретрограден още от края на юли, най-накрая ще се завърти в правилната посока. До 20 декември планетата на късмета ще бъде в Риби и това за вас ще е период на силна подкрепа от приятелите, разбирателство и заздравяване на връзките. Не се колебайте да търсите близките си приятели по всякакви поводи – от покана за купон, през съвет за дадена ситуация до това да ви изслушат и утешат. Всичко ще бъде наред, Телци!

Близнаци

Започва много благоприятен период, Близнаци! И в любовта ще ви върви, и в работата… Направо чудно! Да видим първо любовта:

Във вторник влизаме в сезона на Стрелец, а в сряда ще имаме новолуние в същия знак. Това ще прати силна енергия във вашата зона на любовта за следващия месец. За необвързаните моментът е повече от прекрасен да срещнат някого или пък да си отворят очите за таен обожател в обкръжението им. Ще бъдете идеалистично настроени и това още повече ще подсили вашата привлекателност. Защото – какво по-хубаво от чаровен, обаятелен и весел Близнак? Ами такъв, който е на прага на влюбване, разбира се…

Обвързаните също имат своите шансове, пратени от Стрелеца. Ако с половинката си имате някакъв стар конфликт, заметен под килима, в следващите 4 седмици имате възможност да го разрешите с лекота за всички замесени. Просто трябва да се възползвате от романтичното си настроение, да създадете такава обстановка и ще станат нещата. А ако нямате конфликт за разрешаване, още по-добре – просто се отдайте на любовни забавления и си създайте спомени.

В сряда Юпитер, който се върти ретроградно още от края на юли, ще поеме в нормален ход. Планетата на късмета ще бъде в Риби до 20 декември и това ще има много благотворно влияние върху работата ви. Периодът е подходящ за нови начинания, както и за намиране на подкрепа и/или финансиране от външни партньори. За да се случи това обаче, трябва да си отваряте очите и ушите на четири и да бъдете готови да се презентирате във всеки един момент, при удобен случай. Не се съмнявам в умението ви да хващате птичето на щастието. Просто е добре да имате предвид, че сега специално трябва да се оглеждате за него. Хванете ли го – Юпитер ще помага. Успех!

Рак

Във вторник влизаме в сезона на Стрелеца, а в сряда ще имаме новолуние в този знак. И, макар че Стрелец е приключенец, за вас по-скоро предстои месец на подредба и разчистване, Раци. В този период ще дадете най-доброто от себе си в организационните си умения по отношение на пространствата, които обитавате и документите, с които работете. Всичко ще бъде под конец, а много вещи и файлове ще заминат в небитието. Обикновено вие не сте много по изхвърлянето, защото сте сантиментални и не пазите случайни предмети… Сега обаче, под влияние на Стрелец ще станете по-уверени в махането на старото. Просто ще искате пространство, свобода и удобство, за да започнете на чисто. Какво ще започвате планетите не казват, но, смятам че веднъж като разчистите, ще ви се изясни и новата посока.

Това повсеместно обновяване няма да подмине и здравословните ви навици. Вие ще сте тези представители на зодиака, които ще влязат във форма преди празниците. Много от вас ще обърнат внимание на диетата си и ще се хранят така, че хем да не са гладни, хем да не трупат излишни калории. Ами похвално… Не забравяйте да си изберете супер секси тоалет за нова година!

В сряда Юпитер, който от края на юли се върти ретроградно, ще поеме в правилна посока. До 20 декември много ще ви се пътува, скъпи Раци. Опитайте се да задоволите това ваше желание по някакъв начин, дори и в момента да не можете да пътувате (силно се надявам да можете, разбира се). Може да се свържете с приятели и познати, които са в чужбина и да си направите онлайн видео вечеря на чаша вино, да се запишете на някакъв курс, който се провежда онлайн от чужбина или просто да направите планове за пътувания на по-късен етап.

В този период е добре и да внимавате как реагирате, когато нещо не ви допада. Възможно е да бъдете една идея по-остри и да си навлечете главоболия, когато някой се окаже наранен. Премисляйте, преди да отговаряте и… Знам, че можете да „закопаете“ човек с само с две изречения…. По-добре не го правете. Успех, Раци!

Лъв

Голямо разцъфване тази седмица, Лъвове! Първо ще се ви се отпуши празничното и любовно настроение. Това ще стане във вторник, когато влизаме в сезона на Стрелеца. Влиянието ще бъде подсилено и от новолунието в Стрелец, което ще имаме в сряда. Напоследък, нетипично за вас, се опитвахте да се скриете от света. Е, сега ще му се покажете отново. И не само, че ще заблестите сред хората и ще си купонясвате – ще имате възможност да спечелите подкрепа за нещо, което правите. Лидерските ви качества отново ще се проявяват в пълна сила. Ако, разбира се, вие искате това. Влиянието на Стрелец ще ви даде подкрепа в много посоки – купони, приятелства, екипна работа, любов, партньорски връзки, но всичко зависи от това вие къде ще се инвестирате.

Периодът е подходящ за намиране на ново гадже за необвързаните и преживяване на страхотни моменти с половинката за обвързаните. И в двата случая обаче трябва вие да сте проактивни, за да ви се даде. Затова, най-добре още от вторник започвайте да планирате как ще се изявите в любовен план, за да не губите дори минута от благоприятния период!

В сряда Юпитер, който е ретрограден от края на юли, най-накрая ще се завърти в правилната посока. Планетата на късмета ще бъде в Риби до 20 декември и дотогава вашето шесто чувство ще бъде необичайно изострено. Това е период, в който можете да разкриете нещо, което не ви се казва или се случва зад гърба ви. А може и да става дума за нещо неясно, което ще успеете да разберете, под мистичното влияние на Рибите. Каквото и да е – не го приемайте драматично, по-важното е, че вече сте „на светло“.

Дева

Охоо, гнездене и любов, Деви! Започвам направо… Във вторник влизаме в сезона на Стрелеца, а в сряда ще имаме новолуние в Стрелец. За вас предстои месец на фокусиране във въпросите, които са свързани с дома. Имате много добри аспекти за създаване на уют, преди празничния сезон, по начина, по който самите вие го разбирате. Моментът е много подходящ, защото прибирането в „кораба майка“ може да ви донесе спокойствие и да ви зареди с енергия преди празниците, които ще ознаменуват приключването на една неособено лека година. Заслужавате малко спокойствие и красота в собствения си дом, затова ѝ се отдайте. Разбира се, ако не сте чак толкова тихи и кротки – можете да си организирате вечери с гости у дома. Това също ще ви донесе удовлетворение, стига гостите да са добре подбрани (което означава вие самите да сте ги избрали, без никакви компромиси).

В сряда Юпитер, който се върти ретроградно още от края на юли, най-накрая ще тръгне в правилната посока. Това ще ви се отрази страшно благоприятно на любовта и всички вълнения, свързани с нея. Ако за вас любовта е приоритет, то 20 декември изобщо не трябва да си губите времето на любовния фронт. Необвързаните да помислят по какъв начин могат да се запознаят с възможно най-много нови хора. Все пак – никога не знаете от кой заек ще изскочи храст, нали така? Важно е и каква е вашата настройка към запознанствата. Юпитер е „над нещата“ и ако и вие влезете в тази философия, поне за известно време, ще ви е по-лесно да завързвате контакти. Просто бъдете себе си - толкова прекрасни, колкото сте и не бързайте веднага да разбирате всичко за човека, който току що ви се е представил…

Обвързаните да използват влиянието на Юпитер и да си организират споделено качествено време с половинката. Важното е да не оставяте нещата просто по течението – отиваме някъде, стоим там, връщаме се. Мислете как наистина да споделите моментите, в които сте заедно да се опознаете и оцените отново, дори и да се заедно от дълго време.

Приятно изкарване, Деви!

Везни

Предстоят ви чудесни четири седмици, Везни! Във вторник влизаме в сезона на Стрелеца, а в сряда ще имаме новолуние в същия знак. Това за вас ще е период, в който да се покажете в пълния си блясък, да посетите възможно най-много места и да направите впечатление на колкото се може повече хора. Всъщност тези дейности никак не са ви чужди и, доколкото ви познавам, ви носят немалко удовлетворение. Още по-ценното е, че вие не просто се забавлявате, когато сте в компания с други хора. Вие намирате начин да направите качествена връзка с другите и това ги кара да се чувстват видяни, разбрани и дори подкрепени. Тази ваша дарба ще бъде особено полезна в дните преди празниците, когато всички искаме да бъдем свързани помежду си и да усещаме уют в човешките отношения. Или иначе казано – хем ще се забавлявате, хем ще бъдете манна небесна за околните. Браво, Везни!

Новолунието в Стрелец ви носи възможност да започнете нещо ново, ако сте си наумили или ви се върти такава идея в главата. Може да е нов проект, или пък да се съгласите на ново партньорство. А може и да поемете в чисто нова за вас посока. Каквото и да е, ще имате късмет. Другото зависи от вас.

В сряда Юпитер, който е ретрограден от края на юли, най-накрая ще се обърне в правилен ход и това ще ви даде енергия да влезете във форма и да въведете (или затвърдите) здравословни навици. Изглежда Везните и Раците ще бъдат двата зодиакални знака, които ще изглеждат най-добре по празниците. Честито! Разбира се, когато говорим за здравословни навици, никога не става дума само за тялото. Особено при вас. Така, че до 20 декември гледайте не само да се потите във фитнеса, а и да направите няколко медитации, които да успокоят съзнанието ви и да донесат спокойствие на духа.

Скорпион

Нещата добиват много сериозен и, бих казала, печеливш характер, Скорпиони! Дояждайте каквото е останало от тортата за рождения си ден, защото още във вторник влизаме в сезона на Стрелец, а в сряда ще имаме и новолуние в този знак. За вас следващите четири седмици може да донесат голям успех в работата, ако подходите последователно и целенасочено към това, което искате. Ключът към желания резултат ще бъде спокойното и детайлно планиране. След като отделите достатъчно време и старание за да разпишете плана си, Слънцето и Луната веднага ще ви окажат подкрепа, за да го осъществите.

Периодът обаче не е свързан само с работа. Пише ви се да посетите възможно най-много партита и там да осъществите делови контакти. Накратко казано – целият ви чар и всичките ви умения ще са впрегнати по пътя към целта ви. Затова – избирайте разумно целта си, за да сте доволни, когато я достигнете.

Имате добри аспекти и да инвестирате в нещо. Предвид знака на Стрелеца, повече клонят нещата към инвестиции в нещо модерно и мобилно, а не в имоти и друга собственост, например. Ако инвестирането не ви е първата сила, може би е добре да се посъветвате с някого. Особено предвид силните аспекти за създаване на полезни контакти, които споменах по-горе.

В сряда Юпитер, който се върти ретроградно от края на юли, ще тръгне в правилната посока и ще отпуши вашия дом на творчество и амбиция. Още едно силно влияние за напредък в работата. До 20 декември Юпитер ще покровителства всичко, с което се захванете, само при едно условие. Трябва наистина да искате това нещо, да вярвате в него и да горите от желание да се случи. Ако това е налице, както и вложените от вас старания – нищо няма да ви спира и пътят ще е само напред. Успех, Скорпиони!

Стрелец

Така, така… Избрахте ли си вече торта за рождения ден, Стрелци? Не сте? Ами какво чакате? Не се бавете, защото във вторник влизаме във вашия сезон и всички ще очакваме да ни почерпите, както и много да се забавлявате на празника си. Не стига, че Венера и Меркурий вече са във вашия знак, с което ви помагат в любовта, комуникацията и публичните изяви, а сега и Слънцето ще се появи в Стрелец. В следващите четири седмици светът сякаш ще се върти около представителите на вашата зодия. Какъвто и личен проект да имате за постигане, независимо дали говорим за работа, някаква ваша кауза или друга набелязана цел, сезонът на рождените ви дни е времето, в което шансовете ви за победа са най-големи. Ще бъдете много силни в увличането и мотивирането на другите, както и в комуникацията с тях. Или иначе казано – ще създавате среда на вдъхновение, от която могат да се родят много успехи.

В сряда ще имаме и новолуние във вашия знак (астрологичните подаръци не спират). Новолунието ще ви помогне да изчистите за себе си мотивацията си за нещата, с които сте се захванали, както и резултатите, които достигате. С други думи – ако си дадете време за размисъл в първите дни след новолунието, ще си отговорите на въпроса, дали има нужда от подредба на приоритетите и промяна на ангажиментите, които сте поели в живота си. Дори и този въпрос в момента да не ви е на дневен ред, възползвайте се от момента с новолунието, за да го обмислите. Нищо не губите, само може да спечелите, ако се окаже, че не сте обърнали достатъчно внимание на нещо до момента.

В сряда се случва и още едно хубаво нещо – Юпитер, който от края на юли беше ретрограден, сега поема в нормален ход. Това е вашата планета покровител и до 20 декември много ще ви помага във всякакви отношения с близките ви или хората, с които живеете (дано и те да са ви близки). Ако имате някакви въпроси за уреждане – Юпитер ще съдейства всичко да мине гладко и, доколкото е възможно, във ваша полза.

Изобщо, мисля че каквото можах направих, за да се радвате на хороскопа си, в началото на вашия сезон, Стрелци!

Козирог

Работа над душевния ви мир и срещи с приятели и съмишленици ви се пишат, Козирози! Във вторник влизаме в сезона на Стрелеца, а в сряда ще имаме новолуние в същия знак. За вас това поставя началото на четириседмичен период, в който да дадете пространство на емоциите си, за да ги преживеете и отработите. Ако нещо е занимавало мислите и чувствата ви в последния месец и сте се опитвали да не му отдавате значение или да се правите, че не е голяма работа, сега ще излезе на преден план. За вас ще е полезно да не бягате от емоциите си, а да им позволите да ви „кажат“ какво се случва във вътрешния ви свят. Така не само може да излекувате негативните преживявания, ако има такива, но и да продължите напред по-уверени в себе си и това, което искате. Така или иначе, дори и да се опитате да противостоите на този процес, няма да е успешно, затова по-добре му се отдайте.

Докато сме в Стрелец, вие ще имате много добри аспекти да си взаимодействате с хора, от които можете да научите нещо или които могат да ви подкрепят по някакъв начин. Така, че не е нужно да стигате до крайно самовглъбяване, докато изучавате преживяванията си.

За горното влияние ще помогне и обръщането на Юпитер в правилна посока от сряда. Планетата на късмета е ретроградна от края на юли и това, като че ли слагаше невидими спирачки на някои аспекти от развитието ви. Сега, когато ходът ѝ ще стане нормален, много ваши приятели, познати и хора, които имат интерес да работят с вас, ще ви потърсят. Тези контакти може да ви донесат различна полза, според това как вие ще подходите към тях. Юпитер ще ви даде зелена светлина за развитие, популярност и обиране на заслужените лаври от труда ви. Успех, Козирози!

Водолей

Във вторник влизаме в сезона на Стрелеца, а в сряда ще имаме и пълнолуние в този знак. За вас влиянието на огнения Стрелец ще бъде в дома ви на споделени инициативи, екипна работа и технологии. В следващите седмици ще имате успех, ако работите в екип и/или ако се занимавате с технологии. Разбира се, „работа в екип“ за вас по-скоро означава вие да изберете хората, с които ще работите и вие да им раздадете задачите. Дори, когато не е в официална позиция на началник, Водолеят пак може да стане лидер на групата и да определя отговорностите на всеки. Това се случва най-вече заради умението ви да мотивирате и увличате, както и заради дарбата ви да сте визионери. Използвайте ги и сега, защото колкото и да обичате да работите с други хора, това, което не обичате е да сте един от многото. И, както знаете, за да не сте в множеството, трябва да излезете най-напред. Месецът на Стрелеца е идеален именно, за да ви се случи това.

Не пропускайте и елемента с технологиите в хороскопа си. Дори и да не работите основно с тях, помислете как може да ги ползвате така, че да ви помогнат и евентуално да спечелите.

В сряда Юпитер, който се върти ретроградно от края на юли, най-накрая ще тръгне в правилната посока. Това ще ви донесе доста късмет във финансов план. До 20-ти декември, докато Юпитер е в Риби и вашия дом на парите, не пропускайте нито една възможност да оптимизирате разходи, да изкарате пари и да договаряте добри сделки. Нека не се лъжем – вие цените парите. А, както много добре знаете, парите идват при този, който знае как да ги „повика“. Възползвайте се от благоприятното влияние на Юпитер и още в сряда започнете да планирате как най-добре да повикате парите при себе си. Успех, Водолеи!

Риби

Скъпи Риби, във вторник влизаме в сезона на Стрелец, а в сряда ще имаме новолуние в същия знак и за вас това означава, че предстои сериозен подем в работата. Колкото и да си мислите, че вече сте настроени за декемврийски купони, всъщност в следващия един месец работата ще ви стане приоритет. Разбира се, това не означава, че ще се затворите в някой скучен кабинет и от сутрин до вечер ще се взирате в компютъра. Напротив, ще работите с хора, ще сте си същите обаятелни и свежи Риби и в крайна сметка – именно това ще ви донесе успех. Освен това, силно предполагам, че ще намерите начин да съчетаете работата с купоните. Един такъв начин е да избирате такива места, на които шансът да срещнете някой, който е полезен за вас, е по-голям. И, разбира се, като се вихрите като истинска парти машина, така че да направите впечатление на най-много хора. А, повярвайте ми, някои от тях трудно ще ви забравят. Старайте се да помните с кого сте се запознали и винаги правилно да съхранявате контактите на всеки. Възможно е след време да ви хрумне с какво ще ви е полезен даден човек и да се окаже много предвидливо от ваша страна, че сте запазили информацията за него.

Ако от края на юли досега имате усещане, че не отбелязвате прогреса, който бихте искали, имам две съобщения. Първото е, че това се дължи на Юпитер, който е ретрограден от 28 юли. Второто е, че от сряда планетата на късмета започва да се върти в правилната посока и то не къде да е, а точно във вашия знак. Пригответе се за изстрелване напред по отношение на плановете си. Каквато енергия сте събирали до тук, сега ще се отприщи и ще можете да я канализирате по пътя към успеха си. От вас се иска само да сте целенасочени и да не се помайвате, а да се залавяте за работа. Успех, Риби! 

Надя Брайт се занимава с психология, коучинг, пилатес и стендъп комедия сериозно, а астрологията й е само за забавление. Както би казал любимият ѝ сър Пратчет – имала е един свой съпруг и няма да броим колко чужди. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Ако искате да ви разсмее, следвайте я в тик-ток, фейсбук, инстаграм, само не и в живота, защото е опасна за живота. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея. 

Последно променена в Понеделник, 28 Ноември 2022 18:09

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам