logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт - 07.11 - 13.11.2022

Автор: Надя Брайт

Овен

Интересна е тази седмица, Овни… Пак няма спокойствие, но пък може да е за добро :) Заредете се с характерния за вашия знак оптимизъм и да започваме…

В понеделник Венера ще влезе в конфронтация със Сатурн и влиянието на тази среща ще е в посока отваряне на очите по отношение на любовните ви връзки. Знаете, че Венера управлява любовта и вероятно сте наясно, че Сатурн управлява големите ни житейски уроци, дългосрочните ни планове и стабилитета на живота ни. В този контекст, противоречието между двете планети ще ви доведе до (желано или не) осмисляне, дали това, което получавате във връзката си е достатъчно за вас и дали всъщност не се нуждаете от смяна на посоката. Колкото и подобни моменти да са неприятни, докато се случват, всъщност в дългосрочен план са много полезни за нас. Разбира се, проглеждането може и да е в посока, че сте си много добре така и не искате да правите радикални промени. И в двата случая желая успех!

Във вторник ще имаме пълнолуние и лунно затъмнение в Телец. Това може да се отрази благоприятно на финансите ви, стига да се слушате в съветите, които мъдрият знак на Телеца ви дава. Ако смирите вашата спонтанност и подходите по структурирано към сметките си, твърде вероятно е в следващите месеци да успеете да погасите някое задължение или да увеличите приходите си. Погледнете добре назад – какво сте заработили през последните шест месеца и как то може да послужи да спечелите още повече.

В петък отново Сатурн ще се намеси в картината, като този път ще се конфронтира със Слънцето. Ще бъдете по-чувствителни от обикновено, а и е възможно да получите поводи, които да провокират чувствителността ви. В този ден е възможно да се разкрият неприятни за вас тайни или да се опитат да ви въвлекат в интрига. Важното е да запазите спокойствие и да не реагирате първично. Честният ви знак не търпи игрички, но „с рогата напред“ няма да е най-добрата стратегия този път. Дайте си време да се успокоите, да помислите трезво и ЧАК СЛЕД ТОВА да се засилите срещу когото трябва по овенскиму… Съжалявам за този човек, но да е мислил навреме, все пак!

Телец

Цялата ви седмица е свързана с важни уроци за работата, Телци. За сметка на това – свързана е и с развитие, следствие на уроците. Нека да видим…

Първо, в понеделник Венера и Сатурн ще се срещнат под противоречив ъгъл и това ще се отрази в сферата на работните ви партньорства. Възможно е някой, с когото работите да ви изкара временно от линията на собствените ви задачи и да се наложи да приоритизирате неговите. Възможно е известно преосмисляне на партньорствата ви – доколко те работят добре за вас и дали се нуждаете от промяна в „договора за разбирателство“. Това не се очаква да е ден на конфликти и раздели. Просто ще ви помогне да видите нещата от различна перспектива и, ако трябва, да ги разместите.

Във вторник се пригответе да започнете да работите за своя кариерен скок. В този ден ще имаме пълнолуние във вашия знак, което много силно ще освети професионалната ви зона. Време е да покажете как и над какво сте работили през последните шест месеца и да поискате да се изкачите едно ниво нагоре, стъпвайки на постигнатите резултати. Ако сте били прекалено скромни досега – запитайте се защо и най-вече – запитайте се как да промените това. Знам, че обичате да работите без излишни сътресения и просто да вървите напред, отхвърляйки задачи и трупайки резултати. Обаче растежът не се случва от само себе си – трябва да го заявите и да го защитите. Сигурна съм, че има как да направите това. Първите две седмици след пълнолунието са много важни за първите стъпки по този въпрос. След това можете да действате постъпателно към целта.

В петък отново Сатурн се намесва и изкарва на преден план темата за професионалните ви партньорства, като този път ще е конфликтен със Слънцето. От края на март 2020г. Сатурн ви дава какви ли не уроци в дома на кариерата ви. Не ви е лесно, но е полезно. До март 2023г. тази тенденция ще се задържи и вашата най-добра стратегия ще е активно да усвоявате материала за научаване, който планетата на уроците ви праща. Така ще е и в петък, когато вече ще се усетите по-сигурни в промяната на професионалните ви партньорства, ако се нуждаете от такава. Не е нужно да бързате и да обявявате веднага взетите решения. Имате време да обмислите ситуацията и да си „постелете“ възможно най-добре за вас. Успех!

Близнаци

Аз и вие знаем, че „двойнствен“ не е лошо нещо, нали, Близнаци? Това означава да можеш да бъдеш едновременно повече от едно нещо и да се справяш с повече от едно неща… Затова и тази седмица ще е точно за вас, защото се очертава да бъде именно такава – двойнствена.

Започваме с понеделник, когато Венера и Сатурн ще се конфронтират във вашия дом на здравето. Планетата на изобилието ще ви кара да си поръчате най-голямата пица и да я полеете със сладолед, а Сатурн ще ви насажда вина за това и ще ви води към стриктна дисциплина. Не се измъчвайте излишно и се справете със ситуацията по Близнашки – дайте на душата радост и се погрижете за тялото след това :)

Във вторник ще имаме пълнолуние в Телец и то ще се отрази в по-дългосрочен план на зоната ви на почивка, интроспекция и лекуване. Имате нужда от качествено прекарано време извън професионалните ви задължения. И нямам предвид лежане на дивана, разбира се… Не бих обидила вашата активна натура с това предложение. Имам предвид интересни пътувания, възможност за общуване с близките ви и всякакви дейности, които ще запалят креативната ви страна. И, както сами знаете, да си дадете такова време, означава да инвестирате и в работата си, защото това ще ви донесе нова енергия и идеи за успех. В двете седмици след пълнолунието е подходящо да планирате подобни дейности за следващите шест месеца напред. Изобщо не чакайте, а се захващайте с това!

В петък отново Сатурн ще играе роля, като този път ще се конфронтира със Слънцето и ще се намеси в творческия ви хаос. Изведнъж може да ви се прииска да подредите всичко, което не си е на мястото и вие просто сте свикнали така да си функционирате – като диригент на нестроен оркестър. Затова, петък е ден, в който бюрата, десктопите и вратите на хладилниците, облепени с бележки, на много от вас може изведнъж да добият организиран вид. Това си е едно свежо начало. Само внимавайте да не започнете изведнъж да подреждате и чуждите неща, защото не съм сигурна как ще се приеме това…

Рак

Понеделникът ви е приготвил изпитания, Раци, но вярвам, че вие няма да се дадете на Сатурн и Венера и ще се справите. Планетите на любовта и житейските уроци влизат в противоречие и това ще ви направи податливи на лоши настроения и мнителни в любовта. Важното е да не се впускате в такава караница, каквато само вие можете – буреносна, дълбока и с изваждане 158 случки от миналото, съчетана с абсолютната убеденост, че интуицията ви е равнозначна на реални факти. Ако имате някакви съмнения в поведението на партньора си – говорете с него открито и без афект. До ден-два това влияние ще се разсее и ще ви просветне.

Във вторник ще имаме пълнолуние и лунно затъмнение в Телец и за вас тези събития ще донесат много благоприятни развития в работата ви в екип (а ако не работите в екип – сега е моментът да започнете. В следващите шест месеца ще имате разбирателство с хората, с които сте избрали да се развивате професионално заедно и ще можете да движите напред идеите, които имате. Възможно е дори да излезете на лидерска позиция и да реализирате отдавна замислени цели. И най-хубавото в тази картина е, че успехът ви ще бъде споделен. Влиянието на пълнолунието е най-силно в първите две седмици от него, така че не губете време и положете основите на предстоящите си успехи.

В петък, благодарение на нова противоречива среща на Сатурн, този път със Слънцето, ще усетите животинските инстинкти в себе си и ще се огледате за подходяща „жертва“ на страстта си. Определено само физическо преживяване няма да ви е достатъчно, нито пък ще се задоволите само с романтичната страна на отношенията. И колкото и да звучи повърхностно, едно отдаване на страстта ви, всъщност може да ви покаже много ясно какво изпитвате към човека, с когото сте. В този смисъл – за много Раци петък може да е свръх приятен ден, а за други – да е един приятен ден, който им отваря очите. Където и да сте в този спектър, пожелавам ви да сте доволни от вечерта си!

Лъв

Все сериозни въпроси се поставят пред вас тази седмица Лъвове. И всичките до един имате шансове да решите с типичния си размах!

В понеделник Венера ще е в противоречие със Сатурн и на вас тази конфликтна среща на планетите ще се отрази като противоречие между това колко време и енергия отделяте за любимите си хора и колко за работа (а и за собствени забавления). Планетите не дават отговор в чия полза е по-добре да наклоните везните. Това ще решите самите вие, ако проявите отговорност и се замислите честно какви са приоритетите ви и къде е по-целесъобразно за вас да влагате енергията си. Като цяло – вие имате достатъчно ресурс да огреете навсякъде, ако искате. Ключовото тук е какво искате. Не пропускайте възможността да си изясните това, защото Сатурн не обича пропуснати уроци и се връща да преповтори материала, ако не сме усвоили нещо.

Във вторник ще имаме пълнолуние в Телец и това ще се отрази много благоприятно на кариерата ви. Пълнолунието е този преломен момент, който ви дава възможност да оберете плодовете от труда си през последните шест месеца. И не само, че сега ще имате възможност да осребрите положените усилия, но и ще можете да се качите ниво нагоре в професионалната стълбица. Разбира се – всичко това ще е възможно, ако положите целенасочени усилия по въпроса. Решете до къде искате да стигнете вие и направете равносметка на постигнатото до тук и как може то да се преобразува в ресурс за растеж. Още нещо много важно – направете план кой може да ви помогне в изкачването нагоре и пред кого трябва да покажете постигнатото и потенциала си. И после действате, Лъвове!

В петък Сатурн пак се намесва в картинката, като този път се конфронтира със Слънцето. Отново урок на хоризонта и отново – за ваше добро. Възможно е да осъзнаете, че твърде много се съобразявате с някого, за да го правите щастлив или да има мир. Подобни осъзнавания, обикновено водят до лични революции и конфликти… Може би е по-разумно да си спестите избухване и да подходите дипломатично към човека. Вероятно, ако завъртите перспективата на отношенията си и обсъдите това, което вълнува вас и което ви е важно, ще получите разбиране и ще продължите напред по-спокойни и щастливи.

Дева

Вдъхновяваща е седмицата за вас, Деви! Само трябва да сте внимателни относно някои детайли за посоката на вдъхновението си, но добре че личният ви астролог е тук, за да ви даде необходимата информация!

Започваме с понеделник, когато Венера ще е в конфликт със Сатурн и това ще постави пред вас въпроса за границите, които сами си поставяте. От една страна ви се иска да спрете вече да се съобразявате с външни правила и вътрешна несигурност. От друга – колкото и да е хубава свободата, все пак крие някои рискове. Правилната стратегия е да се убедите, че това, което искате е вашата автентична и истинска посока и ако това е така – да разперите крила и да полетите натам, накъдето душата ви желае.

Във вторник ще имаме пълнолуние в Телец (а също и лунно затъмнение), което много силно ще повлияе на вашата зона на пътуване, разширяване на хоризонтите и развитие. Може би в последните шест месеца сте се задържали повечко на едно място – в буквален и преносен смисъл. Е, сега имате възможност да погледнете надалеч към посоките, които ви влекат и да съставите и реализирате план за покоряването им. Дайте свобода на ума си да търси и намира начини за осъществяване на приключения. Не се страхувайте да увличате и други хора в плановете си (но не ги оставяйте те да определят какво да се случи). Следващите шест месеца са време, в което да разширите мирогледа си и да видите и преживеете неща, за които отдавна мечтаете!

В петък отново Сатурн излиза на сцената, като този път ще се конфронтира със Слънцето. През този ден е добре да внимавате какво казвате на околните и доколко си позволявате да ги съветвате за техни лични ситуации. Дори и да подхождате с най-добри намерения и по същество да казвате добри неща, денят е малко сложен откъм емоции и не ясно дали някой няма да ви почувства като натрапник в личното си пространство. Изказвайте се предимно, ако ви попитат и дори тогава бъдете дипломатични.

Везни

Романтика, страсти и малко съмнения… Интересен хороскоп, за неуловим и витаещ знак като вашия, Везни!

В понеделник повелителката ви Венера ще е в противоречие със Сатурн и вие определено ще имате желание да сте мноого романтични. Уловката тук я слага Сатурн, който пък ви предизвиква да подходите по различен начин и да си „спечелите“ романтиката, като предприемете нещо, което досега не сте правили. За обвързаните това може да означава измисляне на изненада за партньора, предприемане на съвместно приключение или пък (защо не?), да пробвате нещо заедно, което досега не сте опитвали. За необвързаните може да става дума за измисляне на нови начини за намиране на обект на романтичните си чувства или ако вече имате такъв – да пробвате нов подход за спечелването на човека. Развихрете фантазията си и дерзайте!

Във вторник ще имаме много силно пълнолуние и лунно затъмнение в Телец. Това ще сипе масло в огъня на вашите страсти и то – за няколко месеца напред. Разбира се – положението няма да е вие да си стоите пасивно, а страстните преживявания просто да ви падат от небето… Но ако положите някакво старание да вземете това, което искате – вероятно няма да срещнете съпротиви. Периодът е подходящ не само за утоляване на плътските страсти, но и за осъществяване на по-дълбока и интимна връзка с партньора.

В петък отново Сатурн се появява и този път ще е в противоречие със Слънцето. Ще преживеете силна дилема, дали да поемете риск и да се хвърлите в нещо авантюристично, което искате или по-скоро да си останете на сигурно място и да не правите резки движения. Нямам идея кое ще е по-доброто решение за вас. Знам само, че разумните сигнали на Сатурн не бива да бъдат подценявани. Така, че ако – сте премислили всичко внимателно и пак искате да се втурнете – действайте. Но ако ще се втурвате без да мислите… Хм… Ами, не знам, брат – ти си знаеш!

Скорпион

Две временни влияния, за които е добре да внимавате тази седмица, Скорпиони и едно по-дългосрочно и много хубаво! На мен ми звучи добре, нека да видим вие какво мислите…

В понеделник Венера и Сатурн ще са в конфликт и вашето търпение ще е изправено пред изпитание, каквото не сте имали от доста време. Определено фитилът ви ще е доста къс, а в такива случаи последствията невинаги са добри за вас. С две думи – бъдете внимателни. И тук говоря не само за реакциите ви, когато някой ви провокира, но и когато вие говорите първи. Ако не сте сигурни в какво настроение е човекът отсреща и как може да възприеме думите ви, по-разумно е да не настъпвате. Изобщо – дипломация, броене до 10 и други подобни похвати няма да са ви излишни. Всъщност вие сте търпелив знак… докато не спрете да търпите. Въпросът тук е, че едва ли понеделник е подходящият ден да избухвате.

Във вторник ще имаме много силно пълнолуние и лунно затъмнение в Телец. За вашия знак това ще се отрази в желание и осъзнаване на готовността да се обвържете. Възможно е доста Скорпиони да се сгодят или оженят в следващите шест месеца. Разбира се, за тези дейности трябват двама души и именно такъв въпрос може да се изправи пред много от вас – дали партньорът ви е отдаден колкото вас на връзката ви? Тези Скорпиони, които имат съмнения в това, ще имат възможност да поставят темата на дневен ред и да получат яснота относно намеренията на любимия си. Последното важи и за обвързаните Скорпиони, които по някакъв начин чувстват, че дават повече, отколкото получават.

В петък отново Сатурн ще се появи на сцената, като този път ще влезе в противоречие със Слънцето. В този ден е възможно да осъзнаете, че някой нарочно ви провокира, за да изваждате лошата си страна на показ. Наистина – ако имате конфликти в този ден, замислете се за техния генезис и до къде се простира вашата вина за тях. Не съм сигурна, че точно петък е подходящ за изясняване. Може би е по-добре в петък да стигнете до своите изводи и да предприемате действия след ден-два, когато Сатурн и Слънцето се разминат.

Стрелец

Хороскопът ви започва силно, скъпи Стрелци! Още понеделник ви се пада доста интересен ден от емоционална гледна точка. Венера и Сатурн ще се срещнат в противоречива среща този ден и ще подложат на изпитание вашия начин на комуникация. Както знаете, Сатурн е планетата на уроците. Житейските уроци обикновено са свързани с трудности, нерядко с катарзиси, но и с удовлетворението от преживяното развитие. Подготвям ви така отдалеч, защото в този ден ще имате за задача да свалите малко гарда, да оставите настрани хумора, с който прикривате истинските си чувства и да покажете уязвимост на хората, на които държите. Дори и на този човек, когото все още не познавате достатъчно добре, но е важен за вас. В крайна сметка урокът тук е, че истински можем да се свържем само, ако покажем автентичната си същност. А рискът някой да ни отхвърли и нарани си струва, пред това да не знаем, дали човекът, когото харесваме, заслужава доверие. Бъдете смели и покажете прекрасната си сърцевина, Стрелци!

Във вторник ще имаме много силно пълнолуние в Телец. За вас това е възможност да презаредите и да поставите чисто начало на всичките си ежедневни дейности. Съвсем не е за подценяване, защото именно ежедневните ни дейности са това, което всъщност оформя живота ни. Всичко, което е важно за вас – от поддръжката на физиката, здравето и духовното ви развитие, през начина, по който работите до организирането на свободното ви време, може да претърпи промяна, която да ви направи по-ефективни и доволни от себе си. Използвайте влиянието на пълнолунието в първите две седмици от събитието, за да постигнете максимални резултати.

В петък отново Сатурн ще играе в картинката, като този път ще се конфронтира със Слънцето. Това ще донесе известни противоречия у вас относно желанието ви да взаимодействайте с други хора или да работите сами. Според хороскопа, ще се чувствате по-добре и ще бъдете по-продуктивни, ако сте соло. Но изборът, разбира се, винаги е ваш… Какъвто и да бъде той, надявам се да се забавлявате и да останете доволни от резултата  :)

Козирог

Много интересна седмица, Козирози! Изобщо няма да ви е скучно :)

Започваме още в понеделник, когато Венера и Сатурн ще влязат в противоречива среща и ще трябва да обърнете внимание на финансите си. Венера е планета на изобилието, Сатурн – на уроците и планирането, а двете заедно са решили да се противопоставят в дома на груповите ви активности. В този ден е добре да премислите колко пари давате, за да участвате в определени мероприятия, клубове или инициативи с приятели - изобщо всичко, свързано с това да сте част от нещо. Може би увлечени в някоя идея, не сте си дали сметка, че сте надхвърлили възможностите си. Всъщност, ако има нещо такова – добре е, че ще имате повод да си направите равносметка и евентуално да възприемете по-разумен план за харчене. Едва ли ще ви се наложи да се лишите от нещо, ако навреме хванете пробойните в бюджета и измислите как да ги запушите.

Във вторник ще имате много добро влияние от пълнолунието в Телец. Пълната Луна ще освети вашия дом на романтика, приключения и творчество. Настъпва период на вдъхновение и креативната част от натурата ви може да разцъфти по най-различни начини. Това е чудесно, защото ще се забавлявате и ще изпитвате удоволствие да създавате и да споделяте създаденото с околните. В любовен план също се очакват трепети – ще отворите сърцето си за нови преживявания и това може да ви донесе радост. В случай, че имате нов интересен обект на романтичния си хоризонт – Луната ще ви подкрепи да се разкриете и да получите позитивен ответ на желанията си.

В петък отново Сатурн се намесва, като този път ще се конфронтира със Слънцето. Това може малко да ви изнерви, защото обичате нещата пред вас да са ясни, а този транзит може да внесе неясноти в работата и общуването ви, ако са свързани с технологии. Възможни са забавяния, обърквания и непредвидени пречки. Ще ви кажа само едно – и това ще мине. Не се ядосвайте и не се опитвайте да разбивате стени. Просто изчакайте и скоро ще успеете да внесете необходимия ви ред.

Водолей

Започвам направо… В понеделник е възможно да имате проблеми, следствие на начина си на изразяване. Венера и Сатурн ще имат противоречива среща и това ще ви направи по-уверени в себе си, отколкото околните могат да понесат. И да, знам че и преди сте чували, че сте „арогантни“, без реално да сте влагали това в отношението си. Знам, че, така да се каже, не ви е най-голямото гайле, дали някой ще се засегне, докато му казвате истината… Но все пак – струва ли си, заради секунда невнимание, после да трябва с дни да си оправяте отношението с някого? А и плахо ще добавя още нещо… Съществува (минимална) вероятност невинаги да сте прави… В понеделник такава вероятност ще съществува съвсем отчетливо и наистина ще е за ваше добро да броите, преди да говорите.

Във вторник имаме много силно пълнолуние (и лунно затъмнение) в Телец и това ще ви накара да почувствате нужда от приземяване у дома. В следващите месеци ще бъдете силно привлечени от идеята да си стоите вкъщи, да преобразявате дома си и да се наслаждавате на компанията на близките си. И като казах близки – пълнолунието ще ви влияе и в посока да се свържете с рода си. Да се обаждате по-често на родителите си, да организирате среща с братя, сестри и братовчеди и да се върнете в спомените от детството си, ще ви зареди с енергия и по някакъв начин може дори да успокои и пречисти духа ви. Имате силни аспекти тази Коледа вие да сте двигател и организатор на общото семейно прекарване на празниците. Мисля, че всички ще останат доволни, ако се заемете с това, защото вие сте креативни и стилни и като цяло можете да бъдете много чаровен център на събитията.

В петък отново Сатурн ще се вихри, като този път ще влезе в противоречие със Слънцето. Това ще постави на едно леко изпитание нервите ви, защото ту ще искате да забавите малко темпото в работата си, ту амбициите ще ви ръчкат като остен. Обикновено ситуациите „тръгни-спри“ не са много ефективни и това може да породи напрежение у вас. Най-добрата стратегия е да се отпуснете и да изчакате това влияние да премине за ден-два. Едва ли можете да свършите цялата си работа точно в петък, затова спестете си излишни тревоги.

Риби

Пословичната ви дипломатичност и умение да поднасяте всякаква информация на хората, ще бъдат поставени пред сериозно изпитание този понеделник, мили Риби. Причината е в противоречивата среща на Венера и Сатурн, които ще разконцентрират радара ви за емоционално състояние на околните. Възможно е да изречете нещо, което да нарани и ядоса някого и след това да трябва да се обяснявате (или завинаги да разкарате този човек от живота си, защото нямате нужда от такъв негативизъм). Вие си преценете какво да правите, но на ваше място бих била по-внимателна с кого говоря в понеделник.

Във вторник вече работата е друга. Тогава ще имаме пълнолуние и лунно затъмнение в Телец, което ще има много мощно влияние върху всички зодиакални знаци. Конкретно за вашия знак ще се изрази в увеличаване на възможностите за работа и съвместни проекти със съмишленици. Подходящите и интересни хора, като че ли ще ви намират навсякъде в следващите шест месеца (и особено в първите две седмици след пълнолунието). Ще имате възможност да развихрите креативността си за бъдещи планове и да се забавлявате, докато ги осъществявате. Оглеждайте се за ценните хора около себе си – те само чакат да ги забележите! А, когато ги забележите, ще видите, че изведнъж реализирането на новите ви идеи няма да изглежда толкова фантазьорско, а ще стане реално.

В петък отново Сатурн ще се появи на сцената, като този път ще влезе в противоречие със Слънцето. Това може да сложи някаква спирачка на работата ви и положението да не ви хареса особено. Важно е да имате предвид, че влиянието на този транзит ще е кратко, както и че няма смисъл твърде много да се удряте в стени. Направете крачка назад, за да може да виждате по-ясно картината и поразмишлявайте. Може би пък това е добър шанс да промените нещо в стратегията си за добро.

Надя Брайт се занимава с психология, пилатес и стендъп комедия сериозно, а астрологията й е само за забавление. Както би казал любимият ѝ сър Пратчет – имала е един свой съпруг и няма да броим колко чужди. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Ако искате да ви разсмее, следвайте я в тик-ток, фейсбук, инстаграм, само не и в живота, защото е опасна за живота. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея. 

Надя можете да гледате на живо в шоуто й на 08.11 в НДК. Иначе цяла седмица ще ви се усмихва (и ще ви се кара също така) от телевизионния екран в "Пресечна точка" по Нова. Изобщо където и да погледнете тази седмица - Надя. Четете си внимателно хороскопа, че накрая ще вземе и да ви изпитва на него. 

Последно променена в Понеделник, 14 Ноември 2022 11:35

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам