logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт - 10.10.2022 - 16.10.2022

Автор: Надя Брайт

Овен

Най-накрая Меркурий ще спре да си играе с комуникацията във връзката ви, Овни! Още този понеделник общителната планета влиза във Везни и внася малко спокойствие и дипломация в любовните ви отношения. Не знам, дали добре прочетохте последното – спокойствие и дипломация, Овни. Това е пътят към уравновесяване на отношенията и успокояване на чувствата. За късмет – до 29 октомври ще имате благословията на Меркурий, да постигнете баланс и щастие в любовен аспект.

Само в сряда и два-три дни около нея бъдете по-внимателни. Марс и Нептун се срещат в неблагоприятен ъгъл и е възможно доста да ви изнервят. Може да чувствате, че някой не ви казва цялата истина или пък вие самите да говорите така, че околните не ви разбират. Спокойно, това са просто планетите на войната и нереалните представи, които си взаимодействат по неблагоприятен начин. И това ще мине, просто изчакайте и не правете излишни движения.

В петък Венера и Сатурн правят много добър съюз и на вас това ще се отрази в осъзнаване на обстоятелството, че сте създали прекрасна мрежа от контакти. Имате много добри аспекти за постигане на желаните резултати (в каквато и да е сфера), ако потърсите помощ от приятел или познат. Оказва се, че нужните ви ресурси са на една ръка разстояние и нищо не трябва да ви спира, да се протегнете към тях. Успех!

Телец

В понеделник Меркурий влиза във Везни и до 29 октомври ще ви подкрепя, ако искате да направите някакви качествени промени за по-здравословен начин на живот. Ако сега решите да започнете спортен или хранителен режим или да откажете цигарите, ще ви бъде по-лесно и няма да се налага да се самонаказвате и дисциплинирате. Все пак, нека да не забравяме, че подобни дейности трябва да се вършат от грижа към нас самите… Каквото и да решите – Меркурий е с вас!

В сряда Марс и Нептун ще имат малко неблагоприятна среща във вашия дом на приятели, колеги и пр. По-разумно би било в този ден и два-три дни след това да не възлагате огромни надежди, че някой ще ви изслуша, подкрепи на 100% или ще се отзове веднага там, където го искате. Може би, ако някой ви разочарова, няма да е защото този човек не става за приятел, а защото Марс и Нептун са в низките си проявления и объркват всичко… Не страдайте, а изчакайте следващия тест.

В петък Венера и Сатурн правят много добър съюз във вашия кариерен дом. Значи – от една страна планетата на важните промени и структурата в живота и от друга – планетата на привличането и изобилието. Изглежда, че това е точно момент в който можете да поискате повишение, да кандидатствате за работа или да се заемете с ново начинание. Пълен напред, Телци!

Близнаци

Меркурий влиза във Венера и още от понеделник вие започвате да блестите така, както само Близнаците могат! До 29 октомври имате много добри аспекти да сте под светлината на прожекторите и общественото внимание. Ако имате нещо за показване в професионален план – искате да привлечете инвестиции или съмишленици – действайте, без да губите време! Между другото… Това със светлината на прожекторите няма да отмине и тези от вас, които си търсят гадже… Ще сте прекалено харизматични, за да може някой да остане равнодушен към вас!

В сряда Нептун и Марс се срещат в неблагоприятен ъгъл и е възможно да бъдете разконцентрирани от различни неща. Например – да започнете да работите по нещо, но да изскочи друг приоритет или пък да ви възложат неочаквана задача. Запазете спокойствие и впрегнете вроденото на Близнаците умение да мултитасквате. Без нерви само и всичко ще бъде наред.

В петък Венера се среща със Сатурн и това ще ви изпрати някак противоречиви сигнали какво е добре или не е добре да правите за развитието си. Например – трябва ли да публикувате нещо в мрежите, че да го видят всички? Време ли е за някакви големи анонси на плановете ви и други подобни. Сатурн покровителства структурирането, така че каквото и да правите – първо се подсигурете, че е добре обмислено.

Рак

Ох, толкова Рачешки хороскоп отдавна не се беше падал, скъпи представители на този прекрасен знак!

Първо – още в понеделник трябва да усетите силно влечение към дома, уюта, прекарването на уикенди и вечери у дома и с близки хора. Това ви го носи Меркурий, който влиза в знака на Венера и до 29 октомври вие ще сте домашни Раци в истинския си блясък. Вероятно ще преподредите това-онова вкъщи, ще сготвите вкусни неща и изобщо – покрай вашето настроение цялата къща ще светне и близките ви също ще се облагодетелстват.

В сряда идва един малко неприятен момент, за който бързам да ви подготвя. Марс и Нептун ще се срещнат в неблагоприятен ъгъл и за вас влиянието ще е много директно. За съжаление ще е от низките проявления на планетите – агресия и загуба на връзка с реалността. Ако в този ден и два-три дни след това ви се струва, че някой ви лъже, че нещо се крие от вас или друго подобно – не бързайте да отдавате усещането на пословичната си интуиция. Може и този път Нептун ви подвежда и не усещате съвсем точно. Изчакайте два-три дни и после действайте.

В петък Венера и Сатурн правят благоприятен съюз и за вас ще е много добре да ползвате влиянието от това, за да се свържете с близките си. Споделете не само време, но и това, което най-добре умеете да давате – грижа, разбиране и емпатия. Ще почувствате удовлетворение.

Лъв

Още от понеделник влизате в една от ролите, в които сте най-добри, Лъвове! Ще станете комуникатор между хората и ще свързвате най-добрите от различни области помежду им. Създаването на силни връзки е едно от най-полезните неща и вие го владеете много добре. Това ще се случи, заради преместването на Меркурий в знака на Везни и благотворното му влияние върху вашата зона на общуване. До 29 октомври си отваряйте очите и ушите и не се свенете да предлагате помощта си. Все пак един Лъв „има човек“ навсякъде.

В сряда Марс и Нептун ще се опитат да ви изиграят номер, но надявам се, че след като ви предупредя, ще успеете да се предпазите. Двете планети се срещат в малко неблагоприятен ъгъл и е възможно да ви вкарат в клюки и интриги. Дали като пряк участник или като страничен, но все пак ангажиран наблюдател – по никакъв начин не е приятно. По-разумно е да не си пъхате пръстите, където скърца, а да изчакате два-три дни, докато размине и после да действате прагматично.

В петък Венера и Сатурн правят благоприятен съюз и за вас нещата се отразяват много буквално. Структуроопределящата планета и планетата на любовта действат заедно и резултат е само един – стъпки напред в любовта. Много от вас ще пожелаят да се обвържат по-сериозно и да заявят любовта си пред света. Нека силата бъде с вас, влюбени Лъвове!

Дева

Работа, пари и едно леко смущение има тази седмица във връзките ви, Деви.

Започвам с по-малко приятната новина. В сряда Марс и Нептун се срещат в немного благоприятен ъгъл и това може да доведе до неразбирателство с партньора. Тъпото в цялата работа е, че е възможно да не успеете да изразите какво точно ви дразни и нещата да ескалират. Какво да правите ли? Ами, ако усещате някакво противоречие – просто изчакайте два-три дни, да отмине това влияние и тогава преценете, дали и как да повдигнете темата.

За щастие – имам и много добра новина! Меркурий влиза във Везни още този понеделник и до 29 октомври вие ще можете да сложите в ред всичките си професионални ангажименти. Първото условие, за да върви работата добре е, да няма хаос и да има ясна посока на развитие. В този период вие ще имате възможност да работите последователно и без излишни спънки, което много ще ви помогне за постигане на желаните резултати.

В петък пък Венера прави съюз със Сатурн и за вашия знак ще е мъдър ход да използвате този ден и дните около него, за да подредите финансите. Венера е планета на изобилието и на привличането, а Сатурн – на структурата. По всичко изглежда, че ако подредите правилен модел за привличане на финанси – ще успеете да увеличите доходите си.

Везни

Влизате в чудесен креативен период, Везни! Меркурий влиза във вашия знак още този понеделник, вдъхновявайки ви за нови начинания, успешно завършване на старите и най-вече – за интересни колаборации. До 29 октомври очаквам много от вас да блеснат с нови идеи и да привлекат съмишленици за тях. И какво по-хубаво от това за една Везна? Креативност, светло бъдеще и работа с хора… Наистина чудесно от страна на Меркурий да ви даде това, след като беше ретрограден толкова дълго.

Все пак, дори и да усещате прилив на енергия, съветвам ви в сряда и два-три дни след това, да не обявявате новини и да не предприемате разговори, които могат да определят бъдещето ви. Марс и Нептун се срещат в малко напрегнат ъгъл и това ще доведе до смущения в комуникацията си. Колкото и да се вълнувате за нещо, припомнете си хубавата (и все пак леко мазохистична) поговорка „Трай, бабо, за хубост!“. Поне няма да се налага да траете дълго…

В петък вашата управителка Венера се среща със структуроопределящия Сатурн във вашия дом на любовта. Тогава може да ви се прииска да направите някакви сериозни стъпки във вашата връзка. Възможно е неангажиращи неща да прераснат в обвързване, както и да се предлагат годежни пръстени. Желая късмет, успех и умната!

Скорпион

Още в понеделник предстои промяна, която Меркурий ще ви донесе, Скорпиони. Планетата на комуникациите влиза във Везни и това обръща фокуса ви към самите вас. Колкото и да се правите на дебелокожи и че нищо не ви докосва дълбоко… Последното, което мога да кажа за вас е, че сте повърхностни. Затова до 29 октомври се пригответе за дълбинни изследвания на чувствата си. Това може да доведе както до промяна в настроенията, така и до промяна в посоката ви на развитие, в случай, че ви дойде някое прозрение.

Това състояние ще бъде подсилено в петък, когато Венера и Сатурн ще направят съюз, който ще ви повлияе в посока на самовглъбяване и самолекуване на душевни рани (ако имате такива). Добре е в края на седмицата да си осигурите малко време, което да прекарате сами и да си дадете пространство за свързване с най-съкровените си мисли.

В сряда Марс и Нептун ще направят транзит, който малко ще обърква комуникацията ви. Може да ви се струва, че говорите пределно ясно, а всъщност да срещате неразбиране. Не се ядосвайте – това е просто Марс, който иска да е супер директен, но Нептун го разконцентрира със своята мечтателност. Просто около сряда се опитайте да не водите разговори, които имат значение за бъдещето ви.

Стрелец

За изявени индивидуалисти като вас, понеделникът определено носи промяна, Стрелци! Тогава Меркурий се мести от Дева във Везни. До 29 октомври, за да имате успех, ще трябва да работите в екип. Подберете най-добрите хора без да бързате. Може да ви се стори, че това отнема много време, но ще видите колко време ще ви спести после. Защото вместо да бъхтате самостоятелно, ще можете да си разпределите задачите. А и за вас ще е обогатяващо да промените малко динамиката на общуването си. Освен това, за намирането на добър екип, ще ви съдейства и Венера, която в петък ще направи благоприятен съюз със Сатурн. Планетата на привличането и тази на структурата ще бъдат във вашата зона на екипна работа и социализиране. Между другото – Венера в момента ще покровителства и виртуалното ви общуване, така че кой знае… С помощта на технологиите, може да намерите вашите хора на другия край на света.

В сряда ще бъдете малко повече емоционални, може би до степен на избухливи. Марс е във вашия дом на връзките, Нептун – в дома ви на емоциите, а двете планети ще се срещнат в този ден. С взривоопасния Марс от едната страна и бягащия от реалността Нептун от другата, е възможно да се дразните за някакви не особено съществени неща или да си въобразите проблеми, където ги няма. Ако ви е възможно – не реагирайте импулсивно, изчакайте два-три и премислете, дали наистина имате повод.

Козирог

В понеделник Меркурий ще влезе във Везни и общуването ви ще се върти около работата ви. Но спокойно, не искам да кажа, че само ще работите… Ще има и забавления, но те ще бъдат свързани с деловите ви ангажименти и с професионалния ви кръг от познати. До 29 октомври ще бъдете особено привлекателни за комуникация на всички професионални събития, които посетите. Затова, ако получавате покани – приемайте! Човек не знае от кой храст ще изскочи заек или иначе казано – добрите възможности ви чакат някъде, само трябва да се запознаете с правилния човек.

В сряда Марс и Нептун се срещат и това няма да се отрази много приятно на вашето умение да изпипвате детайлите или да възприемате прецизно информация. Ако имате да предавате проект в този ден или пък да започвате такъв – проверете два пъти, дали всичко е на мястото си или дали сте разбрали правилно какво се иска от вас.

В петък Венера ще направи благоприятен съюз с вашия покровител Сатурн. Това ще ви се отрази позитивно в посока на получаване на признание за свършената работа или пък на предложения за нови професионални ангажименти. Изобщо – срещата на тези две планети ще освети и за другите колко добре сте си свършили работата в последните шест месеца.

Водолей

Още в понеделник трябва да усетите промяна, Водолеи. Тогава Меркурий ще се премести от Дева във Везни. До 29 октомври за вас движеща сила в комуникацията ще е чувството ви за хумор и желанието ви за приключения и пътувания. Времето е подходящо да започнете да изучавате чужд език или пък да потърсите вдъхновение в нещо, което досега сте правили.

В сряда Марс и Нептун ще се срещнат и това ще отслаби волята ви за устояване на финансови изкушения. Предимно в посока харчене. Просто Марс, който обича да прави каквото си е наумил и то – бързо и необмислено, е във вашия дом на… да го наречем разгула, а Нептун е склонен да ни вкарва в измислени реалности и да ни откъсва от практичното. Така, че – ако в ден сряда ви се види много добра идея да купите нещо скъпо… Вероятно няма да е толкова лошо просто да поизчакате два-три дни и да премислите пак.

В петък Венера и Сатурн ще имат благоприятен съюз и това ще се отрази благотворно на обвързаните от вас. Може да използвате този транзит, за да заздравите връзката си. Как да стане това ще прецените вие сами. Например - да организирате пътуване заедно или друг вид качествено прекарано време. А може и просто да направите романтичен жест за любимия човек, с който да покажете чувствата си (вас ви бива в това).

Риби

Още понеделник ви носи промяна, Риби. В този ден Меркурий ще влезе във Везни и вашия дом на загадките. Което означава, че до 29 октомври в общуването ви ще има елемент на мистерия. И по-скоро това ще бъде вашето усещане за това, което другите ви говорят – че не всичко е ясно и че вие трябва да разгадавате какво се има предвид. Доколко усещането ви за мистериозност ще е правилно и доколко си струва да се гмуркате в търсене на скрит смисъл, не мога да кажа. Важното е да запазите все пак някаква линия – съчетание на разум и интуиция, която да ви води в комуникацията ви и да не залитате в крайности.

Особено имайте предвид последното в сряда, когато Марс и вашия управител Нептун се срещат и това може да обърка общуването ви със семейството. Не са изключени и конфликти, поради ситуации тип „загубени в превода“. Може би е по-добре, ако в този ден имате някакви противоречия, да не ги приемате твърде сериозно и да изчакате влиянието да отмине.

В петък ще бъдете особено настроени за изследване дълбините на духовното по начина, който вие лично го разбирате. В този ден Венера ще се срещне със Сатурн и за някои Риби това е ден подходящ за медитация, за други – за четене на книги, трети може да посетят терапевта си, а четвърти – просто да поседят срещу хубава гледка и да се взират в нея. 

Надя Брайт се занимава с психология, пилатес и стендъп комедия сериозно, а астрологията й е само за забавление. Както би казал любимият ѝ сър Пратчет – имала е един свой съпруг и няма да броим колко чужди. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Ако искате да ви разсмее, следвайте я в тик-ток, фейсбук, инстаграм, само не и в живота, защото е опасна за живота. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея.

Тук можете да чуете едно интервю на Надя, в което говори не само смешки.

Последно променена в Понеделник, 17 Октомври 2022 11:24

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам