logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт - 22.08 - 28.08

Автор: Надя Брайт

Овен

Първото силно влияние ще е под знака на Дева за вас, скъпи Овни. В понеделник Слънцето излиза от Лъв и влиза в Дева, а в събота ще имаме новолуние в същия знак. Следствие на тези две събития, в предстоящия месец, ви предстои забавяне на темпото, за да можете да си починете малко и да въведете по-спокоен ред в живота си. Погрижете се за себе си, направете нещо, от което тялото и духът ви ще се почувстват по-добре. От сладолед до почивка на Малдиви – което ви е по възможностите – все е добре дошло.

В сряда пък Уран ще се завърти ретроградно почти до края на януари следващата година. Това при вас може да даде положително отражение на финансите. Ако се постараете в тази посока, ще успеете да оптимизирате бюджета си по много добър начин. Ще откриете ненужните „течове“ и ще подредите приоритети си така, че да разполагате с повече пари. Вие сте на ход, Уран ще помага с каквото може!

В четвъртък може да се окаже, че сте взели решение за ваша връзка. Или пък, че някой ви е накарал да вземете решение… В този ден Меркурий влиза във Везни и вашата зона на партньорствата, като смята да остане в този знак до края на октомври. Това за вас ще е период на решения, свързани с важните връзки в живота ви. Един съвет – не бързайте по овенски, защото от 9 септември до 2 октомври Меркурий ще е ретрограден и това може малко да ви обърка. Каквото и да решите да правите, гледайте да е с добър баланс между сърце и разум, моля ви.

Телец

В понеделник Слънцето влиза в Дева, а в събота ще имаме новолуние в същия знак. Това ще ви направи неустоимо привлекателни поне за месец напред, Телци! Просто в зоната ви на любов ще се влее свежа и силна енергия от Дева (тя е доста артистичен и екстравагантен знак, обаче малко се говори за това) и нещата ще станат жарки-жарки. Необвързаните да се пускат бързо на пазара! Само внимавайте кого избирате да заведете вкъщи… Не от всяка жаба става принц/еса. Даже почти от никоя не става, имайте го предвид. Обвързаните да внимават накъде си насочват магнетизма, да не стане някоя ситуация…

Уран, който между другото се върти във вашия знак от май месец 2018г., в сряда ще започне да се върти и малко ретроградно за разнообразие. До края на януари другата година имате възможност да погледнете със свежа и прагматична глава идеите си, да прецените коя си струва и (много важно!) да задействате план по реализация. Преразгледайте и вече започнатите си проекти. Току виж се оказало, че някой от тях може да потръгне много по-добре след реформиране. Между другото, горното влияние на Дева ще ви направи и по-креативни от обикновено, което, смятам че е плюс за всичко описано до тук.

В четвъртък Меркурий влиза във Везни и ще стои в този знак до края на октомври. Това влияние ще ви провокира да развиете друг вид креативност. Такава, която е свързана със здравословния ви начин на живот и поддържането на добра форма. Слагайте престилката на здравословния готвач и почвайте да търсите интересни спортни занимания в квартала… ще ставате Топ!

Близнаци

Ще усетите силното влияние на знака Дева в зоната на дома и корените, Близнаци. Първо защото в понеделник влизаме в сезона на Девите и второ защото в събота ще имаме новолуние в техния знак. В следващия месец може да почувствате желание да обновите дома си. Някои от вас ще започнат дори радикални промени. Преди да изхвърлите всички мебели, за да купите нови или да решите да разбиете стена, за да съедините две помещения, направете си сметка колко време биха ви отнели тези промени. Защото не съм сигурна, дали няма да се почувствате като в капан, когато влиянието си замине след един месец, а вие сте започнали четиримесечен ремонт, примерно.

В сряда Уран, който от доста време е във вашия дом на приключване, уроци и лекуване, ще се завърти ретроградно и ще продължи да го прави до края на януари другата година. Това е период, в който по-скоро няма да вървите стремглаво напред в личностен и духовен план. Ще преживявате развитието си, през осмисляне на вече случили се събития и на базовите си ценности. Предполагам, че за пламенната ви натура тия неща звучат малко скучно… Но истината е, че никак не е скучно да се разровиш в душата на Близнак – пробвайте!

В четвъртък вашият повелител Меркурий влиза във Везни и дома ви на слава, романси и блясък. Не мога да си представя по-добра комбинация на влияние за вашия знак от тази! Ще бъдете във вихъра на креативността си в забавленията и романтиката чак до края на октомври. Пожелавам ви да черпите с пълни шепи от този радостен период!

Рак

Излизате да видите свят и света да види вас, Раци! В понеделник Слънцето влиза в Дева, а в събота ще имаме новолуние в същия знак. Поне месец напред ще имате силно благоприятно влияние върху социалния си живот, забавленията, както и впечатлението, което правите на околните.  Тъй като светлините на прожекторите често ще се насочват към вас, съветът ми е да се постараете максимално, да сте в топ форма, когато това се случи. Не излизайте от вкъщи ненагласени – не знаете кой може да ви срещне.. И много важно – погрижете се имиджа ви в онлайн пространството да е възможно най-добрата ви репрезентация. Знаете – профилите в социалните мрежи са нашата втора кожа. А по време на Девата е възможно много хора да ви потърсят лично или професионално в интернет.

В сряда Уран, който от много време е във вашия дом на приятелствата и платоничните връзки, ще се завърти ретроградно. До края на януари 20223г. ще имате много възможности да преразгледате кой участва в приятелския ви кръг и защо. Твърде възможно е в ретроградния период на Уран да отпаднат някои хора.

В четвъртък Меркурий ще влезе във Везни и до края на октомври ще чувствате силна нужда да си оставате в уютния дом. Добре е това влияние да не ви провокира да се затваряте в себе си и да не общувате. Използвайте периода за да влезете в по-дълбок контакт с роднините и близките от семейството. Поговорете си наистина с тях, излезте от общите приказки… Вие доста добре го можете, а и освен че ще ви хареса, вероятно доста ще помогне за заздравяване на семейните връзки.

Лъв

Да помислим за пари и работа, Лъвове! Първо за пари. В понеделник излизаме от сезона на вашите рождени дни (бързо допивайте шампанското и дояждайте тортите) и влизаме в сезона на Дева. И не само, че Слънцето ще е в Дева, а в събота ще имаме и новолуние в този знак. В следващия един месец помислете за това как сте подредили финансите си. Периодът е много подходящ (да не кажа, че го изисква) да прегледате паричните потоци и да се уверите, че се влива повече, отколкото изтича. А ако случайно не е така – да поставите нещата на мястото им. Дори и в началото да ви изглежда малко трудоемко цялото това нещо със затягането на колана (все пак сте Лъвове, нали…), определено, ако има нужда, е по-добре да го направите под това влияние.

В сряда Уран ще се завърти ретроградно и ще продължи да го прави почти до края на януари следващата година. Това ще се отрази благотворно на кариерата ви. Разбира се, ако вие го пожелаете… Уран ще ви помага в решенията, свързани с работата, със завършването на стари проекти и обирането на плодовете от труда ви. Периодът е подходящ за преосмисляне на приоритетите и отговори на въпроси от типа „Правя ли това, което искам?“, както и „Какво искам всъщност?“.  Нещата могат да се случват спокойно, не е нужно да препускате и да нервничите. Стъпка по стъпка, ще стигнете, където сте решили.

В четвъртък Меркурий ще влезе във вашия дом на комуникация и ще стои там чак до края на октомври (включително и в ретроградния си период 9 септември - 2 октомври). Използвайте този прилив на комуникативни способности във всички възможни полета на живота си.

Дева

Влизаме в сезона на рождените ви дни, Деви! Чудесно! Нямам търпение за добре планираните ви и все пак весели партита :) Слънцето ще влезе във вашия знак в понеделник и ще имаме новолуние в Дева в събота. Всичко е насочено към вас. И то съвсем сериозно – в следващия месец всичко е насочено към усещането ви за „Аз“. Как се заявявате в света, по какъв начин ви възприемат, какво искате за себе си, какви са вашите собствени приоритети – все важни въпроси, които ще излязат на преден план. Гледайте да не ги пренебрегвате, защото за всяка лична година (а вашата ще започне този месец), е важно да преминете през определени периоди. Така ще надграждате постепенно и ще посрещнете следващия си рожден ден наистина пораснали. Но нека се върнем на рождения ви ден тази година. Обърнете внимание на нуждите си и не се срамувайте, нито страхувайте да покажете истинското си лице пред света. Като за основа на бъдещо развитие е напълно достатъчно.

В сряда Уран, който от 2018г. се върти във вашия дом на казването на истината и прозренията, ще започне да се върти ретроградно и ще бъде така до края на януари 2023г. Може да ви се стори, че нещата не стават по начина, по който вие ги искате. Нито толкова бързо, нито пък безпроблемно. И вероятно ще сте прави – ретроградността не ни улеснява за съжаление. Но всъщност ретроградността на планетите ни дава шанс да помислим върху проблемите и ситуациите си и да ги решим по начин, за който по принцип не бихме се сетили.

В четвъртък Меркурий влиза във Везни и вашия дом на финансите. С едно изречение ще ви го кажа Деви: Поне до  края на октомври много ще ви върви с парите!

Везни

Настъпва периодът на подготовка за рождените ви дни, Везни. В понеделник Слънцето влиза в Дева и в следващия месец вие ще преминете през последния сектор на астрологичното колело или иначе казано – 12 дом. Това е домът на уроците, излекуването и слагането на край. Време ви е за равносметки, вглеждане в себе си и формулиране на уроците от последната година. В това отношение ще бъдете подсилени и от новолунието в Дева в събота. Енергията ви за работа със самите себе си ще бъде устойчива и всъщност ще ви е интересно. А и със сигурност ще ви е полезно.

И като казах интересно… В сряда Уран, който от 2018г. е във вашия дом на сексуалност и съблазняване, ще се завърти ретроградно и ще продължи да го прави до края на януари 2023г. Много вероятно е да настъпят промени във връзките ви. И по-точно не да настъпят, а вие да ги създадете. Това е период, в който да бъдете абсолютно откровени със себе си и другите и да се ръководите от истината за връзката ви, а не от надеждите и илюзиите си. Не е необходимо да бъдете крайни или да правите гръмки изказвания, използвайки думите „никога“ и „завинаги“. Необходимо е само да следвате приоритетите си.

В четвъртък Меркурий влиза във вашия знак и ще стои там чак до края на октомври. Имате два месеца, в които не само може да работите над своето послание към света, но и да получите много добри резултати от работата си. А под „послание към света“ разбирайте всичко – от това дали ще се усмихвате сутрин на съседите, за да имат такова впечатление за вас, през рекламата на бизнеса ви до важното ви послание за някоя кауза, например.

Скорпион

Фокусът ви ще се отмести от работата и ще се премести върху социалния живот и забавленията, Скорпиони! Това ще е чудесна глътка свеж въздух за вас, мисля. Дължи се на това, че Слънцето влиза в Дева напоследък, както и на новолунието в същия знак в събота. Просто ще искате да се свързвате с много хора и да си прекарвате времето добре с тях… Аз лично не виждам нищо лошо. Особено ще ви върви с новите запознанства, така че обръщайте внимание на хората, които до момента не познавате. Човек никога не знае от кога го гледат добри възможности. Също – нека си го кажем  - вие знаете кой хора са ви в тежест, но ги търпите. Защо един Скорпион би направил подобно нещо? Дошло е време за поправяне на тази грешка…

В сряда Уран, който от 2018 г. е във вашата зона на връзките, смята да се завърти ретроградно и да го прави до края на януари 2023г. В този период за вас на дневен план ще са темите за доверието и контрола. Докато контролът е свидетелство за опит да се влияе на партньора повече от здравословното, то доверието е това, което е всъщност в основата на връзките. Няма да е лесно да балансирате двете неща. Но ще е много удовлетворяващо, когато се случи, гарантирам ви. Вие се наблюдавайте добре в ретроградния период и правете това, което носи по-голямо удовлетворение на душата ви.

В четвъртък Меркурий ще влезе във Везни и вашия дом на приключване, лекуване и уроци. Транзитът ще продължи до края на октомври и ще повлияе много добре вашата креативност. Особено благоприятно е за хората, които вече се занимават с изкуство.

Стрелец

В понеделник Слънцето влиза в Дева, а в събота ще имаме новолуние в същия знак. Двете събития ще дадат много силен тласък от енергия в посока вашия дом на работата, Стрелци. Ще имате възможност да работите по проекти, които отразяват собствените ви нагласи и желания. Дава ви се и късмет, ако решите да не започвате нещо самостоятелно, а да участвате в нечия инициатива. Харизмата ви явно ще работи безотказно и сега. Като сега изглежда даже ще бъде дори още по-притегателна от обикновено. Имате около месец, за да реализирате всичко, което искате в професионален план.

В сряда Уран ще се завърти ретроградно до края на януари 2023г. Задачата ви в този период е да се погрижите за здравето, тонуса и физическата си форма. Разбира се, причини и оправдания да не го правите, винаги могат да се намерят. Обаче колко често ще имате подкрепа от планетите и дори малките усилия да имат ефект? Според мен е достатъчно рядко, че да си струва да се заровите малко в здравословните режими в ютуб и упражненията пак там, които могат да се правят на практика навсякъде.

В четвъртък Меркурий влиза във Везни и вашия дом на приятелски компании, забавления и социализиране. Какво да ви кажа? Стрелецът е една от зодиите, която най-добре знае какво да прави с такова благоприятно влияние. И отговорът е „На китарата – Васко жабата“ (не, шегувам се!!) Отговорът е, че много ще се забавлявате и ще бъдете прекрасен център на внимание!

Козирог

Глад за пътуване и приключения, Козирози! В понеделник влизаме в сезона на Девите, а в събота ще имаме новолуние в техния знак. Тези две събития ви карат да се чувствате като гражданин на света и изследовател. Имам само един съвет за следващия месец – планирайте пътуване или се включете в обучение. Удовлетворете нуждата си от опознаване на света и разширяване не хоризонтите, защото това е една от най-добрите инвестиции в живота. Още по-добре ще се почувствате, ако споделите преживяването с някой, който може да го оцени и да ви обогати с присъствието си.

В сряда Уран, който се върти във вашия дом на страст и иновативност от 2018г., ще започне да се върти ретроградно там и няма да спре до края на януари 2023г. За вас това означава да погледнете по-отблизо нещата, в които влагате най-много страст и за които мечтаете да вървят напред. Независимо дали в личен или в служебен план. Важно е да сте убедени в приоритетите си. Както и от време на време да ги поглеждате от различен ъгъл. Понякога пътищата, които сме си поставили години по-рано, могат да ни отведат до съвсем различна цел от първоначалната и това да ни прави още по-доволни. Работете над развиване на талантите си. Дори и на тези, които ви се струва невероятно да упражнявате. Не мислете за това, мислете само как да творите.

В четвъртък Меркурий ще влезе във вашия дом на професионални цели. До 29 октомври не се колебайте да покажете своята целенасоченост. Възможно е да се чувствате малко припряни и да искате да препускате към финиша. Не се подвеждайте и, както казах – бъдете целенасочени. Стъпка по стъпка и ще стигнете успеха!

Водолей

В понеделник започва сезонът на Девите, а в събота ще имаме дори новолуние в техния знак. За вас, Водолеи, предстои едномесечен период, в който темата за връзките и партньорствата ви ще е на преден план. Възможно е не само да преразгледате позицията си във и за важните си партньорства, но дори да вземете някои може би крайни решения. Имайте едно наум, че колкото и да ви се струва, че всичко сте обмислили, възможно е и Слънцето и Луната да засилват мотивацията ви повече от необходимото в този период. Най-добре би било, преди да вземете радикално решение, да се посъветвате със специалист, който да ви подкрепи.

В сряда Уран ще се завърти ретроградно и ще продължи в този дух до края на януари 2023г. Уран е във вашата зона на дома, съжителството и корените от 2018г. насам. Сега, по време на ретроградния му период, може да усетите особени вълнения на този фронт. Не мога да кажа, дали вълненията ви ще бъдат с положителен или отрицателен знак. Мога само да напомня, че всеки ретрограден период носи със себе си уроци. Вероятно на повърхността ще излязат неща, които не сте уредили в миналото и ще имате възможност да го сторите сега.

В четвъртък Меркурий влиза във Везни и вашия дом на пътуванията. До края на октомври ще искате да тичате към хоризонта. А, доколкото ви познавам, ако искате да тичате нанякъде – вие просто го правите. Не виждам защо да не се отдадете на този толкова приятен импулс… Само внимавайте кога правите организации, защото Меркурий ще е ретрограден от 9 септември до 2 октомври и е по-добре да заобиколите този период. Приятно изкарване, където и да ви завее вятърът!

Риби

Целият ви хороскоп ще е посветен на връзките ви, Риби. Кои любовни, кои платонични, кои сексуални… Започвам едно по едно.

Първо, в понеделник влизаме в сезона на Девите, а в събота ще имаме новолуние в техния знак. Благодарение на това влияние вие цял месец ще мислите само за връзката си (най-важната ви) - колко сте влюбени, накъде отивате, какво още може да се направи и всякакви такива въпроси. Може някои от вас да предложат брак, други да се появят с куфари пред вратата на любимия си и да се нанесат при него, а трети – просто да отидат при обекта на чувствата си и най-накрая да му признаят любовта си. Каквото и да правите – имайте предвид, че партньорът ви вероятно не е под същото влияние като вас и може да не усеща същата неотложност за доказване на любовта си. Гледайте да разсъждавате трезво и да не превръщате хубавите си чувства в повод за караници.

Необвързаните да действат с първите крачки. В крайна сметка – какво е най-лошото, което може да се случи? Да ви отхвърлят? Поне ще знаете да не си губите повече времето… (но то пък кой отхвърля Риби)

В сряда Уран се завърта ретроградно и ще продължи да го прави до края на януари 2023г. Това може да постави пред изпитание платоничните ви връзки. В този период е възможно да вземете решение да прекратите контакт с някого. Или пък да започнете да обмисляте подобно. В крайна сметка – това е животът, хората се срещат и се разделят. Важното е решенията ви да са добре обмислени, а не просто да показвате характер пред някого.

В четвъртък Меркурий влиза във Везни и вашия дом на сексуални връзки и страст. До края на октомври предизвикателството от планетите за вас е да инвестирате във важните ви сексуални връзки. Да правите така, че да ги задържате и развивате, а да не разчитате само на взаимното привличане.

Надя Брайт се занимава с психология, пилатес и стендъп комедия сериозно, а астрологията й е само за забавление. Както би казал любимият ѝ сър Пратчет – имала е един свой съпруг и няма да броим колко чужди. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Ако искате да ви разсмее, следвайте я в тик-ток, фейсбук, инстаграм, само не и в живота, защото е опасна за живота. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея.

Тук можете да чуете едно интервю на Надя, в което говори не само смешки. 

 

Последно променена в Понеделник, 29 Август 2022 10:28

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам