logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт - 16.05 - 22.05.2022

Автор: Надя Брайт

Овен

Най-вероятно пълнолунието в Скорпион, в неделя срещу понеделник, за което ви писах миналата седмица, вече ви е повлияло в мотивацията и усещате желание за реализация. Това ще се засили в сряда, когато вашият управител Марс се сблъсква духовния Нептун. Тази среща на планетите ще даде отражение върху вас в желанието ви да определите посоката си напред. Ще искате да изразите ясно себе си и да се заявите пред света. В този ден имате много силно положително влияние да се отървете от стари вещи или модели на поведение, които не работят добре. Ще можете по-безболезнено да се отървете от всичко, което ви дърпа назад и по-скоро пречи на развитието ви, отколкото да спомага за него.

В петък влизаме в сезона на Близнаците и в следващите четири седмици имате зелена светлина да печелите публика за вашите изяви. Ще намирате съмишленици, ако изразявате идеите си и общувате с другите. Имам обаче едно леко предупреждение. Меркурий е ретрограден и сте поставени на риск невинаги да сте добре разбрани. Внимавайте за тона, с който говорите, както и дали зачитате достатъчно чувствата на тези, които ви слушат. Просто бъдете разумни и емпатични, за да не попаднете в ситуация, в която хората ви слушат, но не са доволни от това, което чуват.

Междувременно – Венера продължава да е във вашия знак и ще бъде там до 28 май. В този период любовта ще ви е приоритет. Ще бъдете доста флиртаджийски настроени, но сърцето ви ще търси дълбоки емоции и обвързване. Тоест – още един аспект, в който да внимавате какви послания отправяте. Но като изключим това – определено ще имате късмет в любовта, всичко е точно :)

Телец

Ето ви и вас – жадни за приятно прекарване на времето, но нежелаещи да се забърквате с шумни компании :) Особено в сряда, когато Марс се сблъсква с Нептун и ви повлиява точно в такава посока. Изглежда положението е такова, че за да задоволите тези желания, ще трябва вие да организирате събирания с приятели. То и без това вие много често сте от организаторите, не ви е чуждо. Помислете какво интересно и развлекателно мероприятие може да спретнете с най-близките си – градинско барбекю, вечер с бордови игри, домашен купон с танци… Изобщо – проявете въображение и действайте. Така хем ще релаксирате и ще се забавлявате, хем няма да ви се налага да се съобразявате с хора, които ви натоварват.

В петък влизаме в сезона на Близнаците и това е много благоприятно за портфейла ви. В следващите четири седмици се съсредоточете върху финансовите си цели. Използвайте качествата, които са присъщи за знака ви – планиране, упоритост, умение да се балансира между качество и цена. И гледайте да се отървете от едно качество, което знакът ви също проявява понякога – мудност. Дайте пълен напред към целите си.

Ще отправя само леко предупреждение, че Меркурий е ретрограден и до 3 юни може леко да се опитва да ви спъва. Но спокойно – той не ни поставя пред непреодолими изпитания. Просто наблегнете на планирането, внимавайте с детайлите и всичко ще бъде наред. Успех!

Близнаци

Леле! Тази седмица се нахъсвате и ставате доста конкурентни, Близнаци. В сряда Марс ще се сблъска с Нептун и това ще запали пламъка на амбицията във вас. Всъщност този пламък вие си го носите, но сега Марс ще го разгори много сериозно. Внимавайте как управлявате агресивната енергия на тази планета. Защото амбиция за успех е едно, но конфликти и битки са съвсем друго. Може да се окаже, че се вкарвате в излишни проблеми или пък рискувате да засегнете някого и да носите последствията от това в бъдеще. Така, че – ако усетите силно желание да „смачкате“ конкуренцията в средата на седмицата, помнете, че това е Марс - той помага, но и руши. Бъдете разумни извадете напред съзидателните си качества, с които да победите.

В петък влизаме във вашия сезон. Предстои да празнуваме много весели рождение дни на още по-весели Близнаци. Тази година Близнашкият период ще е много благотворен за кариерата си. Дайте газ на проектите, които искате да реализирате – небето ви е граница.

Меркурий все още е ретрограден и това, за което да внимавате е сливането на фантазиите ви с реалността. Или по-скоро дали успявате да разграничите двете неща. Креативното мислене и мечтите са много полезни за вас и развитието ви. Просто, когато планирате нещо, отделяйте специално внимание доколко се придържате към реалността и доколко разчитате на представите си какво би станало. Само това, иначе всичко ще бъде наред!

Рак

Пригответе се за малко противоречив момент през седмицата, който обаче може да обърнете във ваша полза, Раци. Говоря за сряда, когато Марс ще се сблъска с Нептун и ще ви донесе усещането, че трябва да се намесвате в определени разговори и ситуации, за да разкриете истината (или поне своята гледна точка). Това крие известни рискове, особено докато сме в ретрограден Меркурий, но бихте могли да се справите. От една страна, естествено, има риск да засегнете някого. От друга обаче – може би гледната ви точка наистина си заслужава да бъде чута. А и ако се изкажете, когато имате желание, ще си спестите да оставите нерешени въпроси, които да завират в съзнанието ви и да достигнат точка на кипене в по-неподходящ момент. Така, че по всичко изглежда, че най-подходящата стратегия е да казвате каквото мислите, но с внимание към формулировката.

В петък навлизаме в сезона на Близнаците и това е периодът, преди рождените дни на вашия знак. Следващите четири седмици са време, в което да олекотите графика си от ангажименти, да не препускате бясно по задачи, а да рефлектирате изминалата година и да потърсите вътрешния си баланс. Докато Близнаците духат свещи, вие ще търсите и намирате себе си и ще изграждате визията за това, което искате да ви се случи в следващата ви лична година. Опитайте се да заглушите малко вътрешния си критик и да преживеете този период с грижа към себе си. Преди всичко - важно е да се стремите към личното си щастие.

Под влияние на ретроградния Меркурий до 3 юни ще ви бъде трудно да взимате големи решения и да се впускате в нови начинания. Не се притискайте – живейте със собственото си темпо.

Лъв

В сряда Марс ще се сблъска с Нептун и ще ви постави в малко сложна ситуация. Тази планетарна среща ще повлияе много силно на желанието ви да се впускате във флиртове и дори „забранени“ страсти. Колкото и да ви се струват безобидни нещата и колкото и наистина да ви се играе… Длъжна съм да ви предупредя за другата страна на влиянието – опасността от създаване и разкриване на тайни. Има риск да влезете в ситуация, чиито последствия да плащате по-дълго, отколкото искате. И като цяло – влиянието на Марс и Нептун ще се отрази върху зоната на тайните между вас и партньора ви. Помислете добре, дали има нещо между вас, за което ще е по-добре да се разкрие, отколкото да остане в сянка. Не е нужно да бързате с тези решения (изобщо – избягвайте бързите решения, въпреки че Марс ще настоява за тях), просто обмислете добре въпроса и бъдете преди всичко честни пред себе си.

В петък Слънцето влиза в знака на Близнаци и вашата зона на работа и технологии. В следващите четири седмици за вас най-печелившата стратегия ще е да работите в екип. Огледайте се около себе си – ще видите достатъчно кадърни хора, с които можете да си разпределите задачите. Не е нужно винаги да държите контрола, макар и да сте царе на джунглата… За успехът ви ще работят технологиите, така че ги включвайте в бизнес плановете си.

Меркурий ще е ретрограден до 3 юни и в този период може да поискате (или да ви се наложи) да преосмислите професионалните си избори. Това е за добро – или ще направите качествени промени, или ще установите, че сте доволни от положението си.

Дева

Марс и Нептун ще се сблъскат в сряда и ще ви донесат малко сложни за управление желания, Деви. Ще бъдете по-скоро спонтанни в изразяването на емоциите си, но пък ще се притеснявате, че твърде много се заявявате. Или по-лошо – някой може да се опита да ви вмени подобни притеснения. Да започнем с първата част. Спонтанността може да бъде прекрасна (а и определено вашият сдържан знак има нужда от тези моменти на изява), но крие риск да бъдете неправилно разбрани. Особено, ако става дума за силни емоции. Като че ли най-разумно е да не се отказвате от изразяване на това, което чувствате, но да не го правите на момента. Слагайте малко пауза, преди да се изкажете, без да се цензурирате напълно. И не се чувствайте виновни, че занимавате света със себе си. Та вие сте Дева – да занимавате света със себе си, означава да го правите по-добър!

В петък влизаме в сезона на Близнаци и докато те си режат тортите, вие ще се катерите по кариерната стълбица. Слънцето е в зоната на вашите професионални успехи и силно подкрепя плановете ви. Периодът не е добър, да се тормозите от нарушения баланс между работа и личен живот. Помолете близките си за разбиране и дайте максимума от себе си в работата, защото после ще пожънете резултати, от които ще останете доволни.

Тези четири седмици са подходящи да изчистите проблемите, които имате с мъжките фигури на авторитет в живота си. Може да е баща, шеф или някакъв вид ментор. Ако носите някакъв нерешен конфликт в себе си, този период е подходящ да го разрешите с най-малко драма.

Меркурий е ретрограден до 3 юни и е вероятно да чувствате спонтанни и силни вълни на емоции. Гледайте да не се поддавате, без да мислите. Канализирайте енергията си и ще преминете успешно през ретроградността.

Везни

В сряда Марс и Нептун се сблъскват, обаче от тази конфликтна среща за вас ще излезе нещо добро, Везни. Доброто е, че ще отворите съзнанието си за холистичен подход в грижата за себе си. Защото да изглеждаш добре не означава само да „направиш“ плочки на корема или да свалиш килограми. Даже тези неща са от второстепенно значение за добрите самочувствие, здраве и външен вид. Това, което е истински важно и може да се случи, с помощта на Нептун, е да намерите баланса между здраво тяло и чист ум, които са ви нужни. Тази седмица е моментът да помислите по темата и да откриете взаимовръзките между емоционалното и физическото здраве. Както и да тръгнете по пътя на постигането им.

Срещата на Марс и Нептун ще повлияе и на баланса ви в работата. Влиянието ще се отрази благотворно върху умението ви да отказвате задачи и да се нагърбвате с толкова, колкото е разумно да свършите, вместо с всичко, което шефът ви би искал да поемете.

В петък влизаме в сезона на Близнаците и за вас това ще е хубав период, ако сте влюбени. Докато Близнаците духат свещи и режат торти, вие може да разкриете чувствата си на някого и да продължите към по-сериозно обвързване. Да имате защити срещу нараняване е добре, ако те не започнат да ви пречат да се радвате на истинска интимност. Затова, независимо дали вече сте сериозно обвързани или не – показвайте любовта си, докато сме в знака на Близнаци. Ще ви хареса!

Меркурий ще бъде все така ретрограден до 3 юни. През това време внимавайте да не се увлечете прекомерно по някакви тайни истории, забранени любови и пр. Ако се придържате към светлата страна, ще преминете успешно през ретроградния период.

Скорпион

Идвам с новини тип „мехлем за душата“, Скорпиони. В сряда Марс и Нептун ще се сблъскат и от този сблъсък ще се роди любов за вас. Разбира се – планетите ще я родят, но вие трябва да я разпознаете, приласкаете и отгледате в сърцето си. С две думи – свалете малко гарда и покажете чувствата си на избраника на сърцето си – няма да съжалявате.

В петък влизаме в сезона на Близнаците. И докато представителите на този знак ще са заети с  шумните партита за рождените си дни, вие ще сте заети с еротични забавления (извинете, нямаше как да го кажа по-деликатно). Просто докато Слънцето е в този отворен и комуникативен знак, ще осветява силно вашия дом на еротиката. И тук не говорим просто, че ще ви се прави секс (което няма да е изненада за никого). Става дума, че ще ви се събуди интересът към всички аспекти на съблазняването, ще бъдете любопитни и изобретателни и… ви предстоят много запомнящи се моменти.

Меркурий е ретрограден и ще бъде така до 3 юни. В неделя ще влезе във вашия дом на контакти, споделеност и съвместни действия. Това означава, че е силно вероятно да получите оферта за работа, която може би е свързана с предишни ваши ангажименти или е обсъждана като възможност в миналото. Генерално няма причина да не я приемате, но не забравяйте да проверите всички детайли много внимателно и да ги уточните с отсрещната страна. Успех! :)

Стрелец

В сряда Нептун и Марс ще се сблъскат и влиянието на тази среща над вашия знак ще бъде в зоната на дома ви и отношенията в него. Възможно е да има напрежение във вас породено от поведението на някой, с когото живеете. Не е особено добра стратегия просто да стискате зъби и да чакате да отмине, по-добре е да адресирате проблема и да го решите. Само бъдете внимателни за Марсовата енергия, която често ни вкарва в конфликти и положете старание да говорите спокойно и да слушате с разбиране отсрещната страна. Имайте предвид, че Нептун пък може да ви вмени чувство на вина, ако влезете в конфликт. Така че наистина трябва да влезете по-деликатно в ситуацията. Но не оставяйте нещата, те няма да се решат от само себе си.

Влиянието е добро и за битови подобрения на дома, както и за посрещане на гости.

В петък влизаме в сезона на Близнаците и за вас следващите четири седмици ще преминат под знака на партньорствата. Най-вече в личен план. Ще усетите силно желание да споделяте дните си с някого и да вървите заедно напред. За обвързаните периодът е подходящ да изгладите противоречия с партньора и да се поставите бъдещи цели за развитие. Както и за романтика, разбира се :) Наблегнете на споделянето на качествено време заедно и комуникацията помежду ви.

Необвързаните ще започнат много сериозно да търсят евентуалната си половинка. Имате добри аспекти за онлайн запознанства. Но все пак – не забивайте нос само в екраните, оглеждайте се и около вас. Късметът ви дебне, само трябва да си го уцелите!

Меркурий ще бъде ретрограден до 3 юни и дотогава помислете по темата какво може да промените в живота си, за да подобрите качеството му. От чисто битово и физическо ниво до отношенията с близките ви и духовните ви нужди.

Козирог

Заради пълнолунието в Скорпион в неделя срещу понеделник, сте пълни с иновативни идеи за работата си и като цяло – умът ви е зает с развитие в тази посока. Обаче в сряда Марс и Нептун ще се сблъскат и ще ви насочат към мисли за социализиране и прекарване на времето с човешки същества, а не с таблици на компютъра (например). Обърнете внимание на половинката си, прекарайте време заедно. От сряда до петък е особено подходящо да изгладите конфликтите, ако има такива между вас. Дори и тези, които не са излезли на повърхността, но ги усещате. По-добре е да се справите с тях, преди някой да избухне.

Марс и Нептун ще ви подкрепят, ако се заемете с подобряване на района, в който живеете. Може би кварталът ви има нужда от разумния ви поглед и упорития ви нрав, за да стане по-приятно място за живеене? Планетите биха подкрепили такава инициатива.

В петък влизаме в сезона на Близнаците и докато те ни черпят за рождените си дни, вие ще прекарате четири седмици в грижа за здравето и формата си. Сега… може и да ви звучи малко скучно в момента, но истината е, че темата може да бъде много интересна, ако подходите творчески към нея. Също – какво по-хубаво от това да подобрите вида си и да станете по-свежи точно за лятото?

Меркурий ще е ретрограден до 3 юни. До неделя, когато ще е все още в Близнаци, ще продължите да усещате това напрягащо желание да се абсолютно перфектни в работата. Обаче в неделя Меркурий влиза в Телец и, въпреки че ще е все така ретрограден, ще ви помогне в любовния живот. Възможни са интересни и вълнуващи преживявания. Както, разбира се, е възможно да се върне и някоя стара любов на хоризонта…

Водолей

В началото на седмица ще бъдете под влиянието на пълнолунието в Скорпион в неделя срещу понеделник и ще сте на силно работна вълна. Толкова ще се отдадете на това, че е възможно да се нагърбите с прекалено много неща и да си причините стрес. Помнете – първо трябва да сте вие и после работата ви.

В сряда Марс и Нептун ще се сблъскат и ще ви създадат много силни импулси за пилеене на пари. Това може да ви причини известен дискомфорт, защото темата за парите ви е много важна и може би точно в момента усещате дискомфорт по отношение на приходите си. Два съвета имам към вас, във връзка със срещата между Нептун и Марс. Първият е по-скоро да се въздържате от покупки (но няма да е лесно). А вторият е да се огледате по-внимателно около вас за възможности за печелени на пари. Понякога сте склонни да подценявате някои от възможностите, защото не ви изглеждат достатъчно лъскави и перспективни. Обмислете ги по-добре.

В петък влизаме в сезона на Близнаците и това доста ще запали любовните ви страсти. В четирите седмици, в които Близнаците режат торти, вие ще търсите и намирате любовта. Това важи както за обвързаните, така и за необвързаните сред вас. Отпуснете се, позволете си да се забавлявате и да играете с любовта (в добрия смисъл, разбира се).

Меркурий е ретрограден и ще бъде така до 3 юни. В момента все още е в Близнаци и внася смущения в зоната ви на креативност и идеи. И макар да прави нещата по-интересни, защото имате най-различни идеи в най-различни посоки, е и малко изтощително. В неделя планетата на комуникациите ще влезе в Телец и вашата зона на дома. До края на ретроградния период ще предпочитате да си прекарвате вечерите у дома, вместо където и да е навън. И всъщност това е доста добре за вас, защото ще презаредите батериите.

Риби

В началото на седмицата, благодарение на пълнолунието в Скорпион в неделя срещу понеделник, съзнанието ви ще бъде доста отворено и ще се чувствате добре. В сряда обаче сигурно ще трябва да превключите в режим на война. Нептун и Марс се сблъскват и актуализират някакъв конфликт между вас и фигура на авторитет в живота ви (или просто някой, което е достатъчно силен, за да не го подценявате). Колкото и да не ви се влиза в разпри, ще е по-добре за вас да отстоите себе си. Просто има ситуации, в които макар и да ви се иска да се разберете дипломатично, решението е да се конфронтирате. Но и това ще мине.

В петък Слънцето влиза в Близнаци и докато представителите на този знак ще вдигат луди купони, на вас ще ви се седи вкъщи. Обаче спокойно, нито ще ви е скучно, нито вие ще сте скучни. Да, ще имате моментите си на дивана пред телевизора, но и ще имате доста вечери с гости и интересни домашни забавления. Доста Риби ще запалят барбекютата и ще извадят грамофона с музиката за танци…

За някои от представителите на знака, периодът на Слънцето в Близнаци, може да повлияе за смяна на жилището или местожителството като цяло. Имате нужда от някаква промяна и тя е свързана не само с материалния аспект на дома, но и с това, което сърцето ви наистина иска. Някои от вас може да се преместят по-близо до роднините си, други - да отидат на по-артистично място, а трети просто да вдигнат материалното ниво.

Меркурий е ретрограден и ще бъде така до 3 юни. Имате немалко напрежение покрай това, защото постоянно премисляте какво и как да кажете и като цяло може да чувствате несигурност в комуникацията. В неделя Меркурий ще излезе от Близнаци и ще влезе в Телец и това малко ще успокои нещата. Все пак – ако се случи някой да не ви разбере правилно и да се опита да направи драма от това – просто кажете „извинявай“ и продължете напред. 

 

Надя Брайт се занимава с психология, пилатес и стендъп комедия сериозно, а астрологията й е само за забавление. Както би казал любимият ѝ сър Пратчет – имала е един свой съпруг и няма да броим колко чужди. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Ако искате да ви разсмее, следвайте я в тик-ток, фейсбук, инстаграм, само не и в живота, защото е опасна за живота. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея.

Тук можете да чуете едно интервю на Надя, в което говори не само смешки. 

Последно променена в Понеделник, 23 Май 2022 11:19

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам