logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт - 02 май - 08 май

Автор: Надя Брайт

Овен

Тази седмица имате любов, кариера и пари (ако внимавате)… Не знам какво повече може да искате, Овни!

Започваме с любовта и то – още в понеделник. Тогава Венера влиза във вашия знак и планира да ви гостува в следващите 28 дни. И ето това е големият ви шанс да привлечете в любовния си живот това, което искате. За тези от вас, които имат някакви неясноти или неуредици във връзките си – периодът ще е много благоприятен да си ги уредите без излишна драма. Е… какво да ви кажа? Облечете си новите дрехи и се впускайте в любов (а после си ги съблечете).

Във вторник ви предлагам да се разсеете за момент от любовните вълнения, защото Юпитер и Плутон ще са в секстил, който ще е много благоприятен за кариерата ви. Обаче нищо няма да ви падне от небето - ще трябва сами да си осигурите възможностите. Затова в този ден се замислете много добре какво искате в кариерен план и се задействайте, за да го постигнете. Ще имате благословията на планетите.

В четвъртък пък на дневен ред ще излезе темата за финансовото ви състояние. Слънце и Уран се срещат и това може да раздвижи ситуацията с парите ви. Възможно е раздвижването да не е в благоприятна посока. Но слава Богу, че четете този хороскоп, защото ще бъдете подготвени да обърнете дефекта в ефект! Просто бъдете много внимателни с всички събития, които касаят бюджета ви, обмислете ги и ги използвайте като катализатор, за да съставите план за успешно финансово развитие. Най-добрите идеи идват по време на криза и затова лекото разклащане в този ден може да е тласъкът напред, от който сте имали нужда.

Телец

Ще имате много трансформираща седмица, изпълнена с възможности за израстване, Телци!

Още в понеделник, когато Венера ще излезе от мечтателните (и малко далечни за вас) Риби и ще влезе в Овен, ви се дава възможност да погледнете любовта и връзките си с по-трезви очи. В следващите 28 дни Венера ви позволява да осъзнаете кой се държи с вас токсично, макар и под булото на любов или привързаност. Разбира се подобни равносметки не идват без осъзнавания и за собственото поведение. Така, че не е изключено да видите и нездравословните модели, които сами поддържате и да преминете към тяхната промяна. При всички положения – ако сте с правилния човек, след този период на трансформация на поведенията, ще имате нещо като преоткриване и меден месец.

Във вторник Юпитер и Плутон ще са в секстил и това отпушва интуицията ви до необичайни за вас нива. Прагматици по природа, в този ден, ще можете да се доверите на шестото си чувство и да използвате различни подходи за решаване на проблеми или излизане от ситуация. Дайте воля на въображението си и мислете „извън кутията“. Така, по нестандартни пътища, това може да ви изведе до много благоприятни развития.

В четвъртък пък Уран ще се противопостави на Слънцето във вашия дом на себевъзприемане и изграждане на собствената личност. Отново може да предприемете промени, които са необичайни, но биха работили много добре за вас. Ако имате някакви ситуации за разрешаване, опитайте се да приложите подход, в който ги разглеждате от различни ъгли. Пробвайте да мислите „Какво по принцип не бих направил/а?“ и какви биха били резултатите от такива действия. При всички положения, подобни упражнения за мозъка помагат за развитието на мисленето и това е, което Уран ви поставя като задача в момента.

Близнаци

Предстои ви седмица изпълнена с прекрасна жизнена енергия, Близнаци!

В понеделник Венера ще влезе в Овен и ще бъде в този знак до 28 май. Това влияние ще ви се отрази като отваряне на прозорец в свеж пролетен ден в стая със застоял въздух. Определено любовните ви вибрации ще се повишат.

Необвързаните имат най-големи шансове за успех в намирането на партньор, ако посещават интересни събития, излизат сред хора или се приобщават към различни компании. Също – във ваша полза ще работят онлайн общуването, както и приложенията за запознанства.

Обвързаните пък ще разгорят огъня във връзката си, ако споделят преживявания извън дома с любимия човек. Разходки, екскурзии, спорт, пикници, интересни мероприятия… Всичко това ще освежи динамиката между вас и ще ви създаде нови моменти на взаимност и споделяне.

Във вторник Плутон и Юпитер ще бъдат в секстил и това ще повлияе силно на интензитета на чувствата ви. Каквото и да усещате този ден, двете планети ще засилват вашите усещания. Затова силно ви съветвам да избягвате негативните мисли, колкото и силно да ви се струва, че ви владеят. Не се поддавайте на ревност или на усещания, че някой ви лъже. Насочете съзнанието си към хубавите неща в живота си и ги преживейте в пълнота.

В четвъртък Уран ще се противопостави на Слънцето и това е ден, в който ще спечелите, ако дадете свобода на интуицията и фантазията си. Обикновено вървите напред с аналитична мисъл и логика. Но от време на време е по-печелившо да се доверите на усещанията си. Този подход ще развие гъвкавостта на мислите ви и ще роди нови идеи за развитие.

Рак

Възход ви се очертава тази седмица, Раци!

В понеделник Венера ще влезе в Овен и ще бъде в този знак в следващите 28 дни. Тази планета покровителства любовта, но в овенския си период, при вас ще има силно положително влияние върху кариерата. Това е време, в което всички ще ви забелязват и вие ще имате възможност да привлечете правилните хора за своите идеи. Важно е да бъдете фокусирани и да се насочвате натам, накъдето имате интерес да получите възможност или иначе казано - да „пробиете“. Защото от много внимание и одобрение, може да ви се завърти главата и да изпуснете главното – сами трябва да си повикате успеха и да си го изработите. Затова най-доброто е да влезете в този период със силна подготовка на идеите си и с план за развитие. Бъдете проактивни в контактите с правилните хора.

Във вторник Юпитер и Плутон ще са в секстил и това може да ви доведе до много задълбочени разговори, в които хората да ви разкриват съкровени за тях неща. Особено важи това за вашите интимни и любовни контакти. Неусетно ще влезете в ролята на душеприказчик и ще надникнете дори в тези кътчета на близкия си човек, който той/тя по-скоро не показва на повърхността.

В петък пък Уран ще се противопостави на Слънцето и това много ще засили възможността ви да се свързвате с познати и непознати. Това ще е от особена полза за влиянието на Венера, за да осъществите контактите, които са ви нужни за реализация и популяризация на идеите ви. Така, че – определете какво искате, извадете чара си на преден план и смело напред!

Лъв

Разцъфвате и сте готови за живот, Лъвове!

В понеделник Венера влиза в Овен и в следващите 28 дни вие ще искате да взимате с пълни шепи от живота. Ще се увеличи желанието ви за пътуване и за всички хубави преживявания свързани с това. На ваше място бих се възползвала от доброто влияние и бих уредила някаква екскурзия. Или пък повече от една. Бих посъветвала тези от вас, на които им се струва, че в момента нямат възможност за това, да обмислят по-сериозно въпроса. Може да се окаже, че има как да се случат нещата, стига активно да потърсите начини. Венера ще ви помогне да получите помощ от приятел или пък да намерите ресурси по друг начин.

За необвързаните сред вас, периодът на Венера в Овен, ще е много силен за запознанства и флиртове. Обаче, както се досещате – ще ви привличат хора настроени за пътуване и приключения. За обвързаните отново темата с пътуванията ще играе важна роля, защото това ще е начинът за вас, през който да се свържете с любимия си човек и да създадете нови спомени.

Във вторник Юпитер и Плутон ще са в секстил във вашите домове на еротиката и уелнеса. И от тази комбинация най-доброто, което можете да измислите за себе си, е да посетите някакъв вид йога или подобно занимание, което да отпусне тялото и духа ви. За вечерта няма да ви давам насоки, вие се сещате вече…

В петък Уран ще се противопостави на Слънцето и това ви отваря много големи шансове изненадващо да получите предложение за работа или нещо подобно. Много внимателно проверявайте с кого контактувате този ден, както и си преглеждайте за известия всички канали за комуникация.

Дева

Става много горещо, Деви! Стойте с мен…

В понеделник Венера влиза в Овен и без никакви прелюдия започва да нажежава вашата зона на еротика и интимност. В следващите 28 дни ще бъдете особено заинтересувани и въвлечени в темата за флиртовете, интимността и секса в живота си. За обвързаните ще кажа само едно – наспивайте се добре, за да имате енергия. И предупредете партньора си да прави същото. Имате почти цял месец да развихрите фантазиите си… кой ти го дава :)

Необвързаните да се определят, дали в този период търсят качество или количество. Знаете, че едното винаги е за сметка на другото и е добре да не се залъгвате какво искате, когато тръгвате „на лов“. Не за друго, а защото, колкото и приключенски да сте настроени, все пак сте разумен знак и равносметката е неизбежна. И за да сте доволни от себе си накрая, добре е да знаете какво искате в началото. А пък Венера ще се погрижи да ви връзва…

Във вторник Юпитер и Плутон ще са в секстил и още повече ще вдигнат градуса на страстите. Това определено е ден, в който да се погрижите да имате време насаме с любимия човек или с някой, когото харесвате. Защото по всичко изглежда, че това време ще бъде много добре употребено.

В петък Уран се противопоставя на Слънцето и за малко ви изкарва от страстите, в които сте се завихрили. При това ще го направи със замах и може да донесе изненадващо предложение за нещо необичайно, но много привлекателно за вас. Идея за някакво пътуване или приключение може да се появи в пространството ви и Уран накланя везните в посока по-скоро да я приемете.

Везни

Нещата придобиват точно такъв облик, какъвто обичате, Везни – вълнуващо любовен!

В понеделник вашата повелителка Венера ще влезе в Овен и в дома ви на интимните връзки ще лумнат страстни огньове. Влиянието на Венера няма да бъде само по отношение на страстта обаче. Като цяло ще почувствате следващите 28 дни като ренесанс на любовните си партньорства. Ще се събудите сякаш с нова енергия и желание да обичате и да бъдете обичани. Наистина периодът изглежда много розов и на пръв поглед не се забелязват подводни камъни. Може би това, за което се чувствам длъжна да ви предупредя, е вашата склонност принципно да идеализирате връзките и партньорите си и да се оставяте на прекалено романтични представи. Това понякога ви води до немного приятни сблъсъци с реалността. С което искам да оставя само една бележка да избирате внимателно кого дарявате с любовта си в периода на овенската Венера.

Във вторник Плутон и Юпитер ще са в секстил и ще обърнат погледа ви към дома и бита. Възможно е да направите нови подредби по отношение на пространствата, в които живеете и хората, с които ги споделяте.

И в тази връзка – много интересно ще е влиянието на Уран в четвъртък за вас. Планетата на промените ще се противопостави на Слънцето в този ден и това може да донесе драстични промени в любовния ви живот. Промените по-скоро ще са с позитивен знак, но трябва да сте отворени да ги приемете и да не ги преживявате като сътресения, а като нови и обогатяващи събития.

Скорпион

Горе-долу тази седмица всичко ще се върти около любовта и интимния ви живот, Скорпиони.

Първо в понеделник, когато Венера влезе в Овен, уж ще влия основно на вашата уелнес зона – спорт, поддържане на тялото и пр., но всъщност ще ви влияе да се подсилвате за любов. Просто това ще ви е основната тема и всичко, което ще правите в зоната на здравословната поддръжка на тялото, ще се отразява на желанието ви за секс, както и на самото преживяване. Може да се каже, че топ приоритет ще ви е да се чувствате добре на всички нива на физическото и емоционално съществуване. В тази връзка – ако имате някакви нужди, които партньорът ви не удовлетворява в момента, можете да използвате периода в следващите 28 дни, да ги поставите на дневен ред. Но горещо ви съветвам да обмислите точно как ще протече комуникацията, за да постигнете желания резултат, а не сърдит партньор.

Във вторник Юпитер и Плутон ще са в секстил и особено много ще ви влияят да говорите, преди да обмисляте. Опитайте се да не се поддавате на това влияние и ще си спестите бъдещи главоболия. Няма какво да ви обяснявам – вие си знаете каква сила имат думите ви понякога.

В четвъртък планетата на промените Уран ще се противопостави на Слънцето. Това е много силна комбинация, която може да доведе до драстична смяна на пейзажа в живота ви. Отново сферата на влияние е любовта. Този ден има заряд да ви донесе точно тези промени, за които сте копняли в последно време. Надявам се да сте си пожелали правилните неща и да ви се сбъднат!

Стрелец

Животът ви иска и вие няма да се дърпате, Стрелци!

Тази седмица още в понеделник Венера влиза в Овен и следващите 28 дни ще са много вълнуващи по различен начин за всеки знак от зодиака. Но познайте кой ще обере най-много позитивни вълнения от всички знаци? Да… вие! Любовта ще е във въздуха на всяка крачка, която правите. В този период можете да имате всичко, което искате – от неангажиращи флиртове, през любовни отношения до зачеване на бебета (с това последното внимавайте, защото периодът наистина е много фертилен за вас). Какво да кажа повече? Определете се какво искате и го повикайте в живота си.

Във вторник Плутон и Юпитер ще са в секстил и това много ще помогне да задействате закона на привличането във финансов аспект. Каквото търсите, ще идва към вас. Разбира се, не сте вчерашни и знаете, че от небето нищо не пада. Така че нека да го кажа по-реалистично  – Уран и Юпитер са склонни лесно да ви дадат това, за което сте работили досега.

В четвъртък Уран, планетата на промените, ще се противопостави на Слънцето. Това е мощна комбинация, която ще ви зареди с енергия, да влезете в по-интензивен спортен режим, отколкото до момента поддържате. Желанието ви да бъдете силни, здрави, бързи и т.н. ще бъде много изразено и най-вероятно ще доведе до промени във външния вид и общия ви тонус. Ако внимавате с храненето и си давате достатъчно добра енергия – всичко ще е прекрасно.

Козирог

Ще направите живота си по-вълнуващ и красив тази седмица, Козирози!

В понеделник Венера ще излезе от знака на Риби, ще влезе в Овен и ще бъде там до 28 май. В този период вие ще сте настроени да правите себе си и дома си по-красиви. Възможни са естетични промени на всякакво ниво. Чудесно е това – да се погледнете с други очи, да се погрижите за себе си, да си дадете лекота и самочувствие. При всички случаи обаче, ако решите да правите по-сериозни промени, първо ги обмислете добре. Венера внася малко повече оптимизъм и лекомислие, но ако ще си моделирате нов нос например, е по-добре да гледате реалистично на евентуалните резултати.

Във вторник Юпитер и Плутон ще бъдат в секстил и това влияние силно ще подпомогне комуникацията ви. Затова оставете малко настрани обичайния ви маниер на сдържаност и не се стеснявайте да изразявате емоции и желания. Най-вероятно резултатите ще са добри за вас. Току виж любимият ви човек разбере какво точно искате и удовлетвори това ваше желание. Все пак по-добре така, отколкото да разчитате на телепатия, нали?

В четвъртък Уран, повелителят на промяната, се противопоставя на Слънцето и ви прави нетърпеливи да получавате любов. Денят ще ви донесе флиртаджийско и страстно настроение. А най-хубавото е, че ще ви донесе и късмет в любовта. В общи линии – вдигнете глава от задачите и дайте на сърцето си каквото иска.

Водолей

Размисли и страсти за вас тази седмица, Водолеи!

Започвам със страстите. В понеделник Венера влиза в знака на Овен и ще стои там до 28 май. Това е време, в което вие ще бъдете ужасно неудържимо привлекателни. На свободните сред вас графикът рязко ще се запълни със срещи, а телефонът – със съобщения. Немного силно обвързаните ще бъдат поставени на множество изпитания и избори във връзка с предпочитанията с кого да прекарват нощите си. За щастливо обвързаните имам само един съвет – прекарвайте възможно най-много интересно време с любимия човек. Ако приобщите партньора си към вашата енергия, ще се получат много незабравими моменти и за двама ви.

Във вторник Плутон и Юпитер ще бъдат в секстил и честно казано – може да стане малко напечено около вас. По принцип не сте конфликтен знак. По принцип не държите дълго негативните емоции, така че да избухнат като забравена тенджера под налягане. И по принцип сте в добро настроение. Но конкретно в ден вторник, ако имате някакви задържани негативни емоции – обида или нерешен конфликт, Плутон и Юпитер ще ги извадят от вас. Ефектът от това може да варира по мащаби, но не са изключени и крайности. Помислете дали и как можете да управлявате това, за да не се стига до разрушителни резултати за вас.

В четвъртък вашият повелител – планетата на промяната и свободата Уран, ще се противопостави на Слънцето и това може да е денят, в който да направите радикални промени в живота си. Ако се чувствате притиснати от някакви обстоятелства, вероятно е в четвъртък да изберете да се освободите от тях.

Риби

Мили Риби, започвам с едно важно предупреждение… В понеделник Венера излиза от вашия знак и в следващите 28 дни ще бъде в знака на Овен. И точно на вас, които по принцип обичате да си харчите, планетата на лукса ще ви повлияе за неразумни покупки. Моля ви, в този период, когато обмисляте дали да придобиете нещо, не мислете колко ще е хубаво да го имате, а дали ще е много хубаво да го платите… Опитайте се да канализирате енергията за покупки в по-градивни и също удовлетворителни за вас действия. Например някакъв вид творчество или пък да се правите красиви и да излизате сред хора.

Във вторник Юпитер и Плутон ще бъдат в секстил. Това е мощно влияние за вас по отношение на приятелствата. Може да намерите нова сродна душа или да разпознаете като по-близък някой от обкръжението си. Подобни бързи свързвания са и малко рисковани, но в този ден нищо няма да замъглява интуицията ви, така че може да разчитате на нея.

В четвъртък Уран, който е повелител на промените, ще се противопостави на Слънцето. Това ви дава много силна възможност да рискувате в професионален план и да се опитате да осъществите дори тези ваши идеи, които изглеждат немислими. Имате добри влияния да убеждавате и привличате съмишленици, както и да прилагате творчески подходи за постигане на целите си. За вас успехът и израстването са свързани. Възможно е да реализирате идея, свързана и с двете. 

 

Надя Брайт се занимава с психология, пилатес и стендъп комедия сериозно, а астрологията й е само за забавление. Както би казал любимият ѝ сър Пратчет – имала е един свой съпруг и няма да броим колко чужди. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Ако искате да ви разсмее, следвайте я в тик-ток, фейсбук, инстаграм, само не и в живота, защото е опасна за живота. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея.

Последно променена в Понеделник, 09 Май 2022 09:33

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам