logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт - 07.03 - 13.03.2022

Автор: Надя Брайт

Овен

Предстои ви седмица на осъзнаване и спокойствие, Овни (ти да видиш!). Първото, което ще ви повлияе е влизането на Меркурий в Риби в сряда. При вас това ще се случи в дванадесети дом – на мечтите, илюзиите и философският ви поглед. В дните след сряда ще е добре за вас, ако се опитате да погледнете проблемите си от различна перспектива. Този подход ще работи, защото ще ползвате въображението си, което ще е особено активирано от Меркурий в Риби. Друг ефект, който може да усетите, е нарастваща нужда от сън. Не я пренебрегвайте, намерете време да се наспите и да се заредите с енергия.

В четвъртък ще бъдете особено чувствителни, защото Луната ще е в своята четвърт в Близнаци и ще изостря емоциите ви. Препоръчително е да не реагирате импулсивно, ако някой ви подразни, дори и да сте убедени в правотата си. Най-добре ще бъде, ако имате такава ситуация, да дишате дълбоко, да си дадете малко време и после да попитате човека защо постъпва така и какво има предвид. Току виж сте постигнали съгласие и без жертви.

В неделя Слънцето (което управлява вашето его и творческо изразяване) прави съвпад с Нептун във вашия дом на изцеление, прошка и слагане на край. Това състрадателно свързване може да отвори очите ви, ясно показвайки ефекта, който думите и поведението ви имат върху околните. Може да осъзнаете, че трябва да поискате нечия прошка. От друга страна, ако сте сърдити на някого, е възможно да видите и собствената си роля в ситуацията и да погледнете по-благосклонно към този човек.

Телец

Седмицата ви ще е спокойна, но няма да има застой, Телци. Първото важно събитие ще е в сряда, когато Меркурий ще влезе в Риби. Обърнете внимание на имиджа си в социалните мрежи. Разгледайте добре профилите си, както и информацията, която сте споделили. Няма да е лошо да скриете тези публикации, които ви представят в неблагоприятна светлина. Особено тези, които могат да навредят на професионални ви имидж. Дори и в момента да не виждате повод - погрижете се да изглеждате максимално далновидно в интернет. Със сигурност ще усетите ползата.

В четвъртък Луната ще е в своята четвърт в Близнаци и за вас ще е добре да обърнете внимание на колегите си. Ходенето на работа не е просто отмятане на определен брой задачи срещу определен брой пари. Има много други аспекти и един от тях е да създавате устойчиви контакти с колегите. Знаете, колко по-добре върви всичко, когато околните се чувстват оценени – покажете им, че ги виждате и са важни за вас. Освен това, работете за собствената си мрежа от контакти. Нищо чудно в да излезе някаква възможност в близко бъдеще от някой, с когото тези дни сте се запознали и сте разменили няколко думи професионално.

В неделя Слънцето прави съвпад с Нептун и за вас ще е добре да обърнете внимание на вътрешния си мир и цялостното си добруване. Вътрешен мир не се постига просто с една медитация или с повтаряне наум „Сега ще съм спокойна, сега ще съм спокойна“. Обърнете се навътре към себе си и намерете това, от което се нуждаете, за да управлявате собственото си съзнание.

Близнаци

Иска ви се да покорите някой връх, но и да се забавлявате, Близнаци! Изглежда, че и двете ще са възможни тази седмица и съвсем спокойно ще можете да бъдете самите себе си. В сряда вашият повелител Меркурий влиза в Риби. Възможно е това да хвърли лек воал на метафоричност и мечтателност на вашата комуникация. От една страна ще трябва да се справите с предизвикателството да оставате погрешно неразбрани от околните. Все пак не всеки може изведнъж да превключи на полу-поезия в ежедневието си. Но пък от друга страна – да се говори с вас ще бъде дори по-интересно от обикновено. От своя страна вие ще изпитвате дори повече удоволствие от обикновено от общуването. В дните след сряда ви предстоят дълги и интересни разговори, в които кой знае… може пък и да стигнете до въпроса за живота, вселената и всичко останало…

В четвъртък Луната ще бъде в своята четвърт именно във вашия знак и това ще събуди у вас желания за нови преживявания и постижения. Няма лошо – набележете си какво искате да ви се случи и тръгнете към него. Ще имате успех, ако подходите с типичната си лекота и с чувство за хумор. Сериозните и тежки амбиции оставете за по-нататък.

В неделя Слънцето ще съвпадне с Нептун и би било добре да обърнете внимание на любовта си. Да, точно така – на своята любов. Опитайте се да чуете сърцето си и това, за което то копнее. Ако сте поели по различен път от този, който то ви нашепва – направете необходимото, за да се коригирате. Денят е подходящ за любовни обяснения, но на ваше място бих си спестила изяснявания или (не дай Боже) крамоли. По-скоро се обърнете към сладката страна на любовта.

Рак

Хич не ви се стои в черупка, Раци… Искате да се отворите към света и да го живеете тоя живот. Това желание ще бъде астрологично подпомогнато. Още в сряда, когато планетата на комуникациите – Меркурий, влиза в Риби, вие ще се почувствате сякаш сте в свои води и ще започнете да се разбирате много по-лесно с околните. Ще бъде по-ясно какво казвате и ще имате по-добра чуваемост. Използвайте тази възможност разумно и по-скоро – в личния си живот. Създайте спокойна и любяща среда за тези, които са ви важни. Така и вие ще се почувствате по-спокойни и ще усетите тяхната загриженост.

Само в четвъртък внимавайте да не говорите твърде импулсивно. Тогава Луната ще е в своята четвърт в Близнаци и вие като че ли ще сте склонни да изстрелвате първото, което си помислите. Това винаги е рискована дейност, а особено в четвъртък и идните ден-два изобщо не ви го препоръчвам. Опитайте се да бъдете дипломатични, и повдигнете въпросите, които ви вълнуват, когато периодът отмине (ако все още са важни).

В неделя Нептун прави съвпад със Слънцето и вие ще усетите много силно желание да пътувате, да стигнете до далечни места, да разберете нови неща… Не пренебрегвайте този порив. Едно подобно преживяване може да отвори съзнанието ви и да ви се родят интересни идеи, както и да видите неочаквани посоки пред себе си. Изобщо – имате нужда от промяна, усещате я с цялото си същество, но все още не е осъзната и не сте си я признали. Може би защото не сте напълно наясно в какво искате да се състои тази промяна. Ако освободите съзнанието си и не се затваряте в себе си – този въпрос ще се изясни.

Лъв

Дойде ли време да помислите за печелене на пари, Лъвове? Какъвто и да си мислите, че е отговорът  - планетите ви насочват именно натам. Но нека започнем с нещо по-лежерно. В сряда Меркурий ще влезе в Риби. Като цяло комбинацията между планетата на комуникациите и този мъдър и мечтателен знак, прави общуването между всички нас една идея по-поетично. За вашия знак тази поезия ще се изрази в желание за романтични преживявания с партньора. Необвързаните ще изпитват удовлетворение от флиртовете и ще се насочват към тях с голямо желание.

В четвъртък Луната ще бъде в своята четвърт в Близнаци и тук ви съветвам да помислите за парите си. Нови инициативи за печелене или пък някакъв начин за увеличаване на състоянието ви просто чакат да ги откриете. Бъдете активни, не мислете, че възможностите просто ще почукат на вратата ви. Прехвърлете базата си с контакти – може да излезе нещо от там.

В неделя Слънцето прави съвпад с Нептун и вашият вътрешен свят, мечтите ви и скритите ви желания започват да си пробиват път към реализация. Добре е да управлявате тези процеси, за да не изпаднете в ситуация, за която не сте подготвени. За тази цел трябва да си изясните какво точно искате да постигнете, към какво се стремите. Така ще намалите шанса да изненадате поне сами себе си. Но за околните не мога да гарантирам…

Дева

Хубава е седмицата, само маалко ще трябва да стиснете зъби по едно време, Деви. Първото важно събитие е в сряда, когато планетата на комуникациите Меркурий влиза в Риби. Следващите дни за вас ще са изпълнени с желание за потапяне в света на изкуството и свързване с него. Ако имате някакъв талант и сте от хората, които творят – периодът ще ви донесе вдъхновение и устрем. Ако сте по-скоро от ценителите, отколкото от творците – помислете по какъв начин може да се сдобиете с нещо, което ще ви радва. Било то предмет на изкуството – картина, скулптура или пък преживяване – театър, концерт. Този поток на креативност ще отключи във вас ресурсите, които са ви необходими, за да си решите някакъв проблем или пък за да започнете ново начинание.

В четвъртък не е препоръчително да реагирате импулсивно или да си изяснявате отношенията с някого. Луната ще е в своята четвърт в Близнаци и по-скоро използвайте това влияние, за да се забавлявате с приятели и си спестете сериозни теми за разговор. Колкото и да ви се струва важно да се изкажете – няма да ви навреди да изчакате ден-два.

В неделя слънцето прави съвпад с Нептун и на душата ви ще ѝ стане едно замислено, романтично и може би – малко носталгично. Денят е добър за споделено време с най-близките, отмора на душата и дори е позволено да се поглезите малко. За вас ще е осовбождаващо да простите на някого или да помолите някой да ви прости. Работата по отношенията ви с хората ще има успех, ако подхождате тях с добронамереност и със спокойна душа.

Везни

Вадете новите дрехи, Везни! Социалната сцена чака да я покорите! Започваме със сряда, когато Меркурий ще влезе в Риби и особено силно ще активира вашата харизма и аурата на магнетичност, която носите. Не съм сигурна, че ще искате да използвате това сериозно за флиртове, но със сигурност ще ви е приятно да блестите в компания. Бихте могли да използвате това засилване на харизмата, за да постигнете някои от целите си в службата. Поне тези, които можете да осъществите, ако спечелите някой колега или шеф на своя страна.

В четвъртък Луната ще е в своята четвърт в Близнаци и, освен че ще сте много привлекателни за околните, ще влезете и в доста игриво настроение. Нещата стават сериозни, така да се каже… Обвързаните да внимават в какво се забъркват. За да не се окаже, че докато си мислите, че просто се забавлявате, някой вече гради планове с вас. То същото важи и за необвързаните, но при тях поне няма да е чак толкова заплетено, ако стане проблем.

В неделя използвайте съвпада на Слънцето с Нептун, за да си помечтаете малко. Нептун ще ви даде енергия да стигнете далеч в мечтите, ако вие сами не си сложите ограничение. Може би точно това, което ще видите в този ден е нещото, към което си струва да вървите… Отпуснете спирачките и погледнете смело в желанията си.

Скорпион

Тази седмица ставате център на внимание и ви харесва. Скъпи Скорпиони, дошло е време работата ви да бъде оценена и да оберете плодовете на труда си. В сряда, когато Меркурий ще влезе в Риби, за вас ще е ден, в който да презентирате постиженията си. Последните месеци работихте много и се постарахте немалко за екипа, в който сте. Планетата на комуникацията сега ще е благосклонна към желанието ви да се изтъкнете и да преминете на следващо ниво. Помислете не само за имиджа си вътре в екипа, в който работите, но и за професионалния си образ извън организацията, в която сте. Няма да навреди да лъснете и почистите от излишни неща профилите си в социалните мрежи.

В четвъртък Луната ще е в своята четвърт в Близнаци и сексът ще излезе на преден план за вас. Това е доста добре. Особено, ако има с кого да го правите… Ако има такъв човек – не чакайте сам да се сети, а демонстрирайте желанията и привличането си. В случай, че нямате сериозен партньор – възползвайте се от момента и се огледайте наоколо. Може би сте пропуснали да забележите таен обожател. Постарайте се обаче да изясните от началото кой какво иска от евентуална връзка.

В неделя Слънцето прави съвпад с мечтателния Нептун и за вас ще е добре да се обърнете към творческата си страна. Следващите няколко дни ще бъдат дни на съзидание за вас и ще имате възможност да изразявате себе си по необичаен начин. Накратко казано – погледнете към чувствата си и ги изразете с творчество. Светът е жаден да ви разбере и приеме!

Стрелец

През тази седмица ще си бъдете много себе си, Стрелци. Какво по-хубаво от това? Само ще трябва внимателно да се навигирате, за да не изгорите някой или нещо по пътя си, без да искате. Първото важно събитие за седмицата е в сряда, когато Меркурий влиза в Риби. Това прави комуникацията за всички знаци малко по-отнесена, мечтателна и философска. За вас я прави по-трудна за разбиране от обикновено, но за сметка на това, ще ви отвори нови възможности. И за да го обясня по-добре – ще е малко трудно за околните да разбират точно какво искате да кажете, но ако се вслушате в тях и положите усилия да намирате общ език, може да излязат интересни нови идеи или да се обогатите със знанията на другите.

В четвъртък Луната ще е в своята четвърт в Близнаци и това ще ви направи особено игриви и ще обостри вкуса ви към приключения. Какви точно са приключенията, които ви се искат, няма как да знам. Знам само, че ще ви изглеждат по-достъпни от всякога и предвиждам, че ще се позабавлявате. Внимавайте обаче кого увличате в тези забавления, защото не всички са устойчиви като вас.

В неделя Слънцето прави съвпад с Нептун и за вас времето ще е подходящо за чертаене на нови планове и поставяне на нови цели. И тук имам предвид по-големите неща – дългосрочни цели, големи пътувания, реализиране на мечти. Знаете как става при вас – първо трябва да го видите пред очите си и да се запалите по идеята и после се втурвате да постигате. Неделя е добър ден да погледате напред.

Козирог

Любов и малко работа ми се виждат, Козирози… Първо ще дойде работата. В сряда, когато планетата на комуникациите влиза в Риби, за вас ще дойдат и шансовете за реализация. Можете да мислите в две посоки. Първо – да представите вече свършена работа там, където би ви донесло признание и би увеличило резултата, както и ползата за вас. Да изтъкнете направеното от вас не е нескромно, а е начин да получите заслуженото за труда си. Втората посока, в която да мислите е реализиране на нова идея или финализиране на нов проект. Меркурий ще е на ваша страна в екипната работа, както и в презентирането на идеите ви. Заложете по-скоро на творчески подход, отколкото на строго делови.

В четвъртък Луната ще е в своята четвърт в Близнаци и това ще ви направи малко по-игриви и палави от обикновено. Да се надяваме, че обвързаните ще насочат тази енергия към половинките си, за да няма после нововъзникнали проблеми. Като изключим това деликатно предупреждение, което ви отправих, очаква се денят ви да е много приятен.

В неделя Слънцето прави съвпад с Нептун и вие насочвате поглед към съкровените си чувства. Ще ви се иска да давате любов и да усещате как се връща към вас. Вашият знак определено не е повърхностен и подобни периоди на приливи на чувства са ценни перли за любимите ви хора. Затова не се сдържайте, а им покажете любовта си. И за да не става твърде сериозно – виждам и шоколад, вино и сатенени чаршафи в цялата работа, да знаете!

Водолей

Ще се чувствате добре тази седмица, Водолеи. Не е много сигурно дали околните ще ви разбират, но като че ли няма да е от такова значение за вас. Още в сряда, когато Меркурий влезе в Риби, за вас ще настъпи промяна в усещането ви за комуникация. Вие по принцип не обичате да се задълбочавате много в това как точно ви разбират (все пак си е техен проблем). Сега съвсем няма да ви е приоритет. Мечтателните Риби ви улавят в своята философска вселена и вие ще покажете една много приятна, макар и малко объркваща водолейска черта. Говоря за обезоръжаващата романтичност. И това може да е малко опасно за всички нас. Когато веселият и харизматичен Водолей започне да рецитира любовна лирика и да гледа с блесна поглед – кой може да устои?? Предвиждам доста жертви на чара ви тази седмица.

И в четвъртък няма да стане по-лесно. Тогава пък Луната ще е в своята четвърт в Близнаци и вие ще станете още по-авантюристично настроени. Няма да ви съветвам да внимавате – големи хора сте. А и вие също имате нужда да разпуснете и да бъдете себе си. Ще ви предупредя само под всички тези романтични влияния да не объркате авантюрата с  връзката на живота си. Колкото и на другия човек да му се иска да се обвърже с вас, защото сте страхотни, нали…

В неделя Слънцето ще направи съвпад с Плутон и това ще ви мотивира за нови начинания или просто да помечтаете. Вие обичате да гледате надалеч и нависоко и никога не се знае, дали докато гледате, няма просто да тръгнете към нова цел. И в този случай не знам какво ще излезе, но при всички положения си струва да оползотворите някак творческата енергия, с която Нептун ще ви зареди.

Риби

Ето я вашата седмица, Риби! Без много предисловия започвам направо. Първо – в сряда планетата на комуникацията Меркурий влиза не в кой да е знак, а именно във вашия. Всички зодиакални знаци ще са повлияни в своята комуникация от вашия начин на говорене. Което не ви гарантира, че ще ви разбират по-добре, но със сигурност – много ще се опитват. Следващите две седмици са добри за изяви свързани с изявления, писане, видео, подкаст и пр. Ако имате какво да кажете, ако искате посланието ви да стигне до повече хора – това е моментът. Също, използвайте периода, за да влезете в по-добър контакт с приятелите, които може би малко сте пренебрегнали или с по-далечните роднини.

Няма да се старая да го завоалирам – в четвъртък, когато имаме четвърт Луна в Близнаци, просто се отдайте на сексуални забавления. Това ви се пише, не виждам защо да не го вземете предвид. За необвързаните може би възможностите за привличане на нов партньор се крият в технологиите – приложения за запознанства, социални мрежи и други подобни.

В неделя Слънцето ще направи съвпад с Нептун и това ще отвори съзнанието ви за нови и успешни начинания. Виждате пътя пред себе си чист и можете спокойно да се стремите към това, за което копнеете. Ще имате успех, ако привлечете съмишленици към идеите си. Също – постарайте се да намерите някой с усет към детайла, който да ви помага в организацията и да не допуска визията за светло бъдеще да го заслепява за възможните пречки. В общи линии – със светла увереност и достатъчно разум, ще се получат нещата!

Надя Брайт се занимава с психология, пилатес и стендъп комедия сериозно, а астрологията й е само за забавление. Както би казал любимият ѝ сър Пратчет – имала е един свой съпруг и няма да броим колко чужди. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Ако искате да ви разсмее, следвайте я в тик-ток, фейсбук, инстаграм, само не и в живота, защото е опасна за живота. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея. На живо можете да я видите и да се посмеете с нея на 08.03 - ето повече за събитието тук.

Screenshot 2022 03 07 092553

Последно променена в Понеделник, 14 Март 2022 13:00

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам