logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт - 28.02 - 06.03

Автор: Надя Брайт

Овен

Седмицата за вас може да постави началото на множество положителни промени, Овни! Ако сте в ситуация, която ви ограничава по някакъв начин или ако търсите промяна в живота си – останете с мен, за да разберете как планетите ще ви помогнат.

В сряда, когато имаме новолуние в Риби, за вас ще се отвори път на освобождение от лимитиращи лични или работни връзки. Времето не е подходящо за радикални действия от ваша страна или пък за гръмки изявления. Но е много подходящо за осъзнаване на това от какво имате нужда и начертаването на план как да го постигнете. Това влияние ще бъде особено подсилено от съвпада на Слънце и Юпитер в Риби, който ще се случи в събота. Подобно събитие наблюдаваме веднъж на 10 години и смело може да го наречем „Денят на чудесата“. Ще е най-добре да се възползвате не само за възход в професионален, но и в личен план. Изразете ясно пред себе си и пред света какво наистина искате и тръгнете към него. Не виждам какво може да ви спре, ако сте обмислили добре пътя си. Тези благотворни влияния ще продължат около месец след събота.

Още едно силно зареждане с енергия за промяна ще се усети и благодарение на Марс и Венера. Двете супер силни планети, които имат определяща роля за най-важните аспекти в любовта и начина ни на живот, ще ви повлияят два пъти през седмицата. Първо, в четвъртък, когато все още ще бъдат в Козирог и ще направят силен съюз с Плутон. Тогава съзнанието ви ще се изчисти от излишни съображения и ще можете да видите как бихте осъществили, дори тези ваши идеи, които изглеждат непостижими.

В неделя пък Марс и Венера влизат във Водолей. Венера ще бъде там до 5-ти, а Марс – до 14-ти април. Обвързаните да отделят внимание на партньора си, да разчупят рутината във връзката и да организират интересни преживявания. Необвързаните ще имат добри шансове да срещнат нов човек. Но недейте да се хвърляте веднага и прекалено ентусиазирано. Сега можете да избирате внимателно докато намерите това, за което душата ви копнее.

Телец

Приятели и любов, любов и приятели! Това ви очаква тази седмица, скъпи Телци и нямам търпение да ви разкажа!

Започвам с приятелите. Планетите имат за вас две задачи в следващия месец – да обърнете по-голямо внимание на близките си и да създадете нови приятелства. За това ще ви помогнат две влияния. Първото е на новолунието в Риби в сряда. За вас това ще е момент, в който да обърнете внимание дали пък не сте пренебрегнал някой от близките си приятели в последно време. За тях ще е добре да ги потърсите и да се почувстват ценени. А за вас ще е още по-добре в този период, защото имате нужда от това свързване, за да ви зареди със сили и приятни емоции. Наистина, в тичане по задачи, е възможно понякога да забравите кое кара душата ви да пее. Припомнете си в сряда с новолунието.

В събота пък Слънце в Риби и Юпитер ще съвпаднат по начин, който се случва веднъж на 10 години. Наричаме този момент „Денят на чудесата“. Вашето чудо, Телци, ще бъде да поемете риск, да излезете от собствените си рамки и да разширите хоризонтите на общуването си. Организирайте за себе си нещо щуро, нещо, което не сте правили досега. Включете се в мероприятие, в което по принцип не бихте се включили или посетете място, на което никога не сте били. А когато се окажете там – запознайте се с възможно най-много хора. Това ще отвори съзнанието ви и твърде вероятно ще ви доведе до нови благоприятни развития в живота.

Хайде сега да поговорим за любов… В четвъртък бъдете внимателни, защото Марс и Венера, все още в Козирог, ще се срещнат с Плутон и това ще ви направи по-чувствителни от обикновено. Възможно е да се засягате по-лесно или да сте склонни да влизате в конфликти. Въздържайте се от остри или непремислени реакции. Изчакайте два-три дни, за да премислите ситуацията на свежа глава. И, тук идва хубавото, докато изчакате – ще стане неделя, когато и Марс, и Венера ще влязат във Водолей. С това за вас ще настъпи благотворен период на задълбочаване на чувства и връзки. В следващите шест месеца много от вас могат да получат в живота си това, за което сърцата им копнеят или поне да тръгнат по правилния път за себе си.

Близнаци

Високи професионални цели и любов за вас тази седмица, Близнаци! И двете неща никак не са ви чужди и предполагам, че просто ще бъдете във вихъра си. Нека да видим как ще се наредят планетите за вас.

На първо място ще имате две много силни влияния, които ще ви накарат да погледнете много надалеч и да се прицелите там. В сряда ще имаме новолуние в Риби, което е изключително подходящ момент за вас да решите кой нов професионален връх ще покорите в следващите шест месеца. Важно е обаче да премислите разумно, с оглед на сегашните си ангажименти. Със сигурност дори в момента не си почивате – е е характерно за вас. И за да се предпазите от разпиляване на енергия, което води до слаба резултатност – обмислете внимателно всичките си начинания.

В събота Слънце в Риби и Юпитер ще бъдат в съвпад, който се случва веднъж на десетилетие. Това ще е още един силен момент за вас по отношение на плановете и мечтите ви. Имате около месец, в който планетите ще бъдат благосклонни, дори когато поемате рискове. Само не бъркайте поемането на риск и хазарта. Едното е свързано с предвиждане на последствията, а другото е просто късмет. Не мога да ви обещая чак такава подкрепа от планетите, в случай, че не си постелете добре.

Що се отнася до любовта – има два важни момента, които трябва да отбележа. Единият е малко взривоопасен и ще ви споходи в четвъртък. Тогава Марс и Венера, все още в Козирог, ще се срещнат с Плутон. Възможно е чувствителността ви да се изостри и да реагирате по-импулсивно, отколкото ще е полезно за връзката ви. Дори да ви се струва, че сте прави и дори да смятате, че е належащо да отстоите позицията си – най-добре бройте до 10, преди да говорите. А най- най-добре ще е да изчакате до неделя. Тогава Марс и Венера влизат във Водолей, съответно до 14-ти и 5-ти април и това ще се отрази прекрасно на любовния ви живот. Със силата на чувствата ще успявате да преодолявате всякакви разстояния (в пряк и преносен смисъл). Отдайте се на любовта, която чувствате и нека тя ви донесе желаните си плодове!

Рак

Пътувания, любов и пари, Раци! Стига, разбира се, да сте разумни и да разпознавате шансовете си.

Ще започна с пътуванията. В сряда имаме новолуние в Риби и това ще отприщи желанието ви да посещавате нови места и да сменяте обстановката. Дръжте куфара си наблизо и проверявайте за изгодни самолетни билети. Не е нужно да се хвърляте да осъществявате първата си идея. Новолунието ще ви държи в режим „пътешествия“ в следващите шест месеца, така че ще имате време да планирате. Освен това – вие не искате само да отидете на ново място, искате да израснете духовно и интелектуално. Може да съчетаете двете желания с пътуване до място, което ще ви обогати в духовен план и ще научите интересни неща.

В събота Слънце и Юпитер ще имат съвпад, и което е по-интересно – за първи път от десетилетие това ще се случи, докато Слънцето е в Риби. Това ще благоприятства необичайните, дори малко рискови ваши инициативи, свързани с пътувания. Може да планирате непознати и далечни дестинации, както и необичайни за вас начини на организация на пътешествието.

В четвъртък бъдете внимателни в отношенията си както с деловите, така и с личните партньори. Марс и Венера ще се срещнат с Плутон и вие ще бъдете малко по-раздразнителни и чувствителни от обичайното. Опитайте се да не влизате в конфликти, а още по-малко – да създавате такива. Още в неделя ще бъдете възнаградени за търпението си. В този ден Марс и Венера ще влязат във Водолей, съответно до 14-ти и 5-ти април. Докато са там имате много добри аспекти за покоряване на сърца и печелене на пари. Какво да ви кажа… Възползвайте се!

Лъв

Имам чувството, че всичко е любов при вас, Лъвове! Любов, любов и малко напрежение в четвъртък. Но нека разгледаме нещата едно по едно.

Ще започна с напрежението. Нищо, че хронологично не е първо, но за да го отметнем и да сме спокойни. В четвъртък Венера, Марс и Плутон ще направят леко напрегната триада в Козирог. Възможно е да бъдете забъркани в някакви немного чисти игри. Или пък да бъдете предизвикани да реагирате по определен начин и после да станете виновни, заради реакцията си. Мислете добре дали и в какво ви оплитат този ден и по възможност не реагирайте веднага. Това важи особено за тези от вас, които работят в екип. Придържайте се към общите цели и не отделяйте енергия за някого персонално, защото това може да развали общата динамика.

Сега по-приятните теми… В сряда ще има новолуние в Риби и вие ще почувствате желание да се определите във връзката си, да дефинирате значението на връзката ви в живота си. В общи линии положението ще е „всичко или нищо“. Не е лошо, показва, че имате желание да сте в истински, изпълващи любовни отношения. Разбира се, имайте предвид, че тези неща не се решават изведнъж и в един ден. Подходете уравновесено по темата, все пак влиянието на новолунието е цели шест месеца напред. Също – тази фаза на Луната в Риби ви насочва към грижа и любов за себе си. Не пропускайте и това влияние, защото нали знаете – няма как да имаш пълноценни любовни отношения с друг човек, ако сам не обичаш себе си.

Тази нова посока на сериозни отношения и любов, която искате да поемете, ще бъде ярко осветена от Марс и Венера, които влизат във Водолей в неделя и ще останат в този знак съответно до 14 и 5 април. През това време вие ще бъдете вдъхновени да строите живота си така, както ви носи душевен комфорт, и да се обграждате с добри емоции и желани хора.

Ето и още една добра новина – бизнес партньорствата ви също ще бъдат благоприятно повлияни от Марс и Венера, така че ще можете да постигнете желани резултати и в работата си!

Дева

Интересни развития и възможности има за вас тази седмица, скъпи Деви! Започваме със сряда, когато новолунието в Риби, ще фокусира мисълта ви върху числото 2 и връзките ви. Готовите сте да поставите както край, така и начало, където е нужно. Независимо дали говорим за отношения или само за поведението на вашия партньор. Което означава, че сте склонни да заявите много ясно желанията си на дневен ред и няма да сте готови на компромиси там, където не са нужни. Тези от вас, които търсят нещо ново, ще определят точно приоритетите си. И, за да не звуча много сериозно, защото все пак говорим за любов… Новолунието ще ви даде и тази магнетична и неустоима аура, която всяка Дева тръгнала да търси любов, излъчва.

В четвъртък Венера, Марс и Плутон се срещат в Козирог и за разлика от много други знаци, вие ще усетите по-скоро благоприятно влияние. Това е ден, в който можете да отприщите креативността си и да произведете наистина важни за вас идеи. Има само един трик – за да се случи това, ще трябва да пуснете контрола над себе си. Знам, че не е лесно, но опитайте… Какво може да загубите? Подходете към работата си от друг ъгъл, сменете начина си на действие, направете нещо непривично в процеса си на работа… Изобщо – излезте от познатото и вижте на какво сте способни.

В събота Слънце в Риби ще има съвпад с Юпитер, а подобна комбинация се случва веднъж на 10 години. Съчетаването на силното Слънце с късметлията Юпитер е много силно събитие, което даже наричаме „Денят на чудесата“. Това ще е вашият ден, в който можете да поемете риск да бъдете изцяло себе си и да работите в името на собственото си удовлетворение. Който ви обича – ще ви разбере и ще ви подкрепи в това.

В неделя Марс и Венера влизат във Водолей, като Марс ще бъде в този знак до 14 април, а Венера – до 5-ти. Влиянието на тези две много силни планети, докато са във Водолей, за вас ще бъде свързано с дома в пряк и преносен смисъл. Погрижете се мястото, на което живеете да отговаря на потребностите ви в момента. И не по-малко важно – погрижете се за дома на душата си – вашето тяло. Фитнес, правилно хранене и разходки ще ви помогнат да сте в топ форма не само физически, но и емоционално.

Везни

Дали напоследък сте наистина много енергични или по-скоро се претоварвате, Везни? Какъвто и да е отговорът на въпроса – в сряда ще получите прилив на енергия. Новолунието в Риби на този ден ще активира именно вашата зона на здравословни навици и уелнес. Благотворното влияние, под което ще се погрижите не само за външния си вид, но и за емоционалното си състояние и енергийния си баланс, ще продължи в следващите шест месеца. Ето – вече знаем кои представители на зодиака ще бъдат с най-красивите тела и най-лъчезарните усмивки по плажовете това лято…

В четвъртък Марс, Венера и Плутон ще се срещнат в Козирог и е възможно да предизвикат конфликти с хората, с които споделяте дома си. Денят е просто малко по-напрегнат за всички, това е. Най-добре ще постъпите, ако призовете своята дипломатичност и се опитате да решите проблема, без да влизате в конфликт. Проявете устойчивост и благост, както и може да използвате творчески подход, за да успокоите напрежението. Трудно е, но после всички ще са ви благодарни.

В събота Слънце в Риби ще се срещне с Юпитер и ще направят мощен съвпад. Подобна комбинация не се е случвала от едно десетилетие насам и смело можем да наречем този ден „Денят на чудесата“.  Под влияние на тази среща ще се засили желанието ви да живеете здравословно, да изглеждате и да се чувствате добре. Възможно е някои от вас да направят сериозни промени в начина си на живот, за да отворят място за здравословни практики.

Съвпадът на Слънце и Юпитер ще се отразят благоприятно и на работата ви. Дебнат ви нови възможности с неочаквани партньори или пък в проекти, които излизат извън мащабите на работа, с които сте свикнали.

В неделя отново Марс и Венера са важни, този път защото влизат във Водолей. Двете най-важни планети за любовта ще бъдат в този знак съответно до 14-ти и 5-ти април. Радостна съм да ви съобщя, че в този период вие ще влезете в истинския си романтичен образ. Ще има да давате и получавате любов, Везни!

Скорпион

Време е да се покажете пред света, Скорпиони! Имате цели две много силни влияния, които ще ви подтикнат да го направите, както и ще ви помогнат да получите желаните резултати. Първото е в сряда, когато ще има новолуние в Риби. А второто е в събота, когато Слънце в Риби се среща с късметлията Юпитер. Последното е рядка комбинация, която се случва веднъж на десет години и силно ви съветвам да се оглеждате за късмета, който ще ви донесе. Пред вас има много възможности за професионално развитие в следващите шест месеца. Важно е обаче да кажа, че вие трябва да предизвикате тези възможности. Не се колебайте да изпъквате с работата си, да осъществявате контакти и най-вече – отворете съзнанието си за предстоящи нови развития.

Тези две влияния ще се отразят добре и на личния ви живот. Настъпва време, в което да се премените, нагласите и да се отворите към динамичен социален живот с половинката си. Същото важи и за необвързаните, защото това е техният шанс да намерят сериозен партньор (или няколко несериозни).

В четвъртък бъдете нащрек за трудностите, пред които може да ви постави немного благоприятната колаборация между Венера, Марс и Плутон. Тези три планети малко ще объркат всички ни в този ден и специално за вас рисковете са предимно в комуникацията. От една страна може би около вас ще има хора, които са потайни и вие ще се почувствате несигурни какво всъщност се случва. Не взимайте решения в този ден, изчакайте да се разсеят облаците и подходете към ситуацията по различен начин. От друга страна има риск от конфликти с братя и сестри или хора, които чувствате толкова близки. Малко противоречие има потенциал да прерасне в голям конфликт. На ваше място в четвъртък не бих си пъхала пръстите, където скърца.

За щастие, в неделя имате поредно добро влияние. Отново от Марс и Венера, но този път те щастливо ще влязат във Водолей, където ще преседят съответно до 14-ти и 5-ти април. Това ще задълбочи чувствата и отношенията на тези от вас, които са в партньорства. Имате всички шансове да заплувате в спокойното и щастливото море на любовта от сега до средата на април (поне)!

Стрелец

Имахте дълъг и по-скоро нехарактерен период на домошарство, Стрелци. Е… тук съм да ви кажа, че това ще продължи, но като че ли доста ще ви харесва. Но, спокойно - няма просто да си седите вкъщи, да отпивате от чая и да релаксирате немирния си мозък… Сега нещата стават по-сериозни, защото в следващите шест месеца ще се ангажирате с уреждане на въпроси, свързани с дома си. Влиянията за това са две и никак не са за подценяване. Първото е в сряда, когато имаме новолуние в Риби. То ще ви подтикне в следващите шест месеца да „гнездите“. Пренареждане на вещите, леки ремонти, нови вещи и други дейности, допринасящи за уюта ви ще бъдат на дневен ред.

Второто влияние, свързано с дома, ще усетите в събота, когато Слънце в Риби и Юпитер ще направят рядък съвпад. Именно това ще ви мотивира да помислите, дали не искате да смените местоживеенето и как най-добре да уредите този въпрос. Срещата на Слънцето с Юпитер може да задвижи и процес по разкриване на истини за и във дома ви. Не мисля, че това ще доведе до криза, по-скоро ще ви насочи към взимане на решения.

В четвъртък, за разлика от повечето знаци, вие ще имате доста добри възможности. Венера, Марс и Плутон се срещат в Козирог и за вас това носи не само късмет с парите, но и с общуването. Обаче, за да оползотворите този късмет, трябва да дадете нещо от себе си. Имате добри аспекти за печелене на пари от криптовалути – постарайте се да разберете повече за тях и да пресметнете добре колко можете да инвестирате. Ако се занимавате с каквато и да е комуникация – блог, подкаст, журналистика и дори преподаване – това е вашият ден, в който да започнете нещо ново или да дадете гласност на вече започнатите от вас инициативи.

И, понеже сте ми късметлии, тази седмица и любовта няма да ви подмине. В неделя Марс и Венера влизат във Водолей и ще стоят там съответно до 14-ти и 5-ти април. В следващия месец, месец и половина, независимо дали сте обвързани или не, пуснете на свобода експериментаторската си натура. Това е, което ще ви донесе най-много удовлетворение и ще ви свърже с партньора (или пък ще привлече партньора, който търсите).

Козирог

Тази седмица е пълна със събития, които слагат началото на прекрасни развития за вас, Козирози! Да не губим време, а да почваме направо. Първо – в сряда ще има новолуние в Риби. Това ще запали във вас искра на любопитство, която в следващите шест месеца ще ви води напред към нови знания и нови мечти. Вдигнете глава от текущата си работа и си позволете да разгледате света около себе си, както и да помечтаете за тази част от света, до която погледът ви не стига. Задавайте си въпроси и търсете отговорите им. Един последователен и работлив Козирог може да постигне страшно много, ако не слага граници на креативността си.

Тази тенденция ще бъде силно подхранена в събота, когато Слънце в Риби ще има рядък съвпад с късметлията Юпитер. Такава комбинация се случва веднъж на десет години и с право я наричаме „Денят на чудесата“. За вас този ден ще донесе разширяване на хоризонтите и силно желание да изследвате света. Обогатете мрежата си от контакти, за да обогатите и темите, на които можете да разговаряте и новостите, които ще научите. Колкото повече свежи знания – толкова повече възможности за добри резултати в бъдеще.

В четвъртък, за разлика от повечето зодиакални знаци, вие ще имате прекрасен ден. Именно във вашия знак ще се срещнат определящите за любовта и начина ни на живот Марс и Венера и провокиращият Плутон. Този ден е благоприятен за Козирозите да разбият статуквото и да пренаредят новаторски собствената си матрица. С други думи – денят е подходящ за вашата лична революция. Разбира се – ако искате да я направите по Козирожки – разиграйте предварително възможните сценарии в главата си и се насочете към този, който ви се струва най-добър.

Апетитът ви за сигурност и лукс се завръщат в неделя, когато Марс и Венера влизат във Водолей съответно до 14-ти и 5-ти април. Този транзит за вас е горчиво-сладък, тъй като и двете планети напускат собствения ви знак. Но те са на ваша страна от известно време - Марс от 24 януари, а Венера още от началото на дългото ѝ преминаване, което започна на 5 ноември и обхвана ретроградния период от 19 декември до 29 януари. Въпреки, че може би вече имате много надлежно написани планове, все пак ще ви е трудно да се фокусирате. От тази неделя, вашият стремеж ще бъде да създадете устойчив план. След като разпределите бюджет, срокове и роли на хората, които ще са необходими, може да осъзнаете, че мечтата ви е по-осъществима, отколкото сте си мислили. Разбира се, може и да се окаже, че трябва поне малко да намалите мащаба. Няма нищо лошо в това. Важното е да боравите с факти, а не с илюзии. Което вие добре умеете, всъщност.

Водолей

Вълнуващи времена ви предстоят, Водолеи! Ама наистина… Обаче преди да започна с вълнуващите новини, нека да обърна внимание на нещо, което в сряда ще излезе на дневен ред при вас, заедно с новолунието в Риби. И това е, че трябва да обърнете внимание на прагматичната страна на финансовото си състояние. Прегледайте си бюджета добре, колонките с приходи и разходи трябва да са в хармония. Поинтересувайте се и от подходящи начини за инвестиране. Имате добри аспекти за финансите си, просто им отдавайте необходимото внимание в следващите шест месеца.

Вълнуващото, което ще ви донесе новолунието е силното пробуждане на вашата иноваторска натура. Ще искате да преоткриете себе си в професионален план. Да покажете на света, че никой не прави нещата точно като вас, че сте уникални в професията си. Това ще иска малко повече старание от пренаписване на профила ви в LinkedIn (макар да е добре да направите и това). Консултирайте се със специалист по ребрандинг или още по-добре – намерете подходящ ментор, както и други начини да надградите знанията и уменията си. Ще бъдете много силно подпомогнати в това начинание в събота, когато Слънцето в Риби ще има съвпад с късметлията Юпитер. Подобна комбинация се случва веднъж на десетилетие и ще влее много сериозна енергия в трансформацията, към която сте се запътили.

В четвъртък Марс и Плутон, които са във вашия дом на интроспекциите, ще се срещнат с Венера и тази триада ще се отрази много силно на вътрешното ви състояние. Добре е в този ден да се заобиколите с близки хора и най-вече – с такива, които проявяват емпатия към вас. Възможно е да преживеете стари травми, но това не е толкова страшно, стига да използвате преживяното за развитието си. Среща с терапевта ви в този ден би била от полза.

В неделя цялото ви същество ще се отвори към живот и ще искате да грабите с пълни шепи. След дълго пътуване на Марс и Венера през вашия 12 дом – този на уроците, семейството и слагането на край, сега планетите на експанзията, любовта и секса влизат именно във вашия знак. Марс ще бъде ваш гост до 14-ти април, а Венера – до 5-ти. Марс ще даде мощен тласък на развитието ви, на „завземането на нови територии“, а Венера от своя страна ще ви носи късмет и удовлетворение в любовта. Честно казано – не знам какво по хубаво от това!

Риби

Скъпи Риби, не стига, че сме в сезона на рождените ви дни, ами тази седмица ви предоставя още две дати, на които съвсем спокойно може да си купите торта и да сложите свещички върху нея (и да ме почерпите)! Първата е 3-ти март, сряда, когато ще имаме новолуние в Риби. За вас това е начало на шестмесечен цикъл, който ви дава възможност да се развивате с пълна скорост в желаната от вас посока. Дори посоката да е нова, дори да е нещо необичайно – ако наистина го искате и сте решени да вървите по този път – Луната ще е с вас.

Нещо повече – стигаме и до втората дата за торта – в събота, когато Слънцето ще е в Риби и ще има съвпад с Юпитер, за вас ще се появи възможност да изпълните и най-лудите си идеи. Подобна комбинация във вашия знак се е случвала последно преди повече от 10 години, така че не е за пренебрегване. Разбира се, под „луди идеи“ нямам предвид да заминете при гуру в Южна Америка и да се учите да говорите с животни… Имам предвид тези ваши дръзки желания, които пазите в себе си, защото ви е страх да не нарушите статуквото или че рискът е прекалено голям. Отворете сърцето си, погледнете в него и ако наистина искате нещо – действайте!

В четвъртък се движете с повишено внимание, защото някой от околните ви може би крие нещо от вас или се опитва да ви използва за собствени цели. Не взимайте решения и не се съгласявайте на нищо в този ден. До два-три дни влиянието ще отмине и ще можете да прецените по-добре.

В неделя пък ще се почувствате като преродени. Тогава Марс и Венера ще влязат във Водолей и в този от вашите домове, който управлявате най-добре – на мъдростта и житейския път. Звучи доста сериозно, но именно в това е вашата магия – че управлявате най-сериозните теми с лекота и с романтична нагласа. Е, след неделя ще може пак да сложите розовите очила, които може би имахте чувството, че сте загубили някъде. Светът за вас ще започне да се подрежда, както вие го виждате и отново ще плувате в свои води. Близките ви ще го оценят. Особено най-близките… Тези, с които споделяте леглото си. Завърналата се жизнерадост ще се отрази и там, което ще направи дори тривиалните дни по-приятни и за двама ви.

Надя Брайт се занимава с психология, пилатес и стендъп комедия сериозно, а астрологията й е само за забавление. Както би казал любимият ѝ сър Пратчет – имала е един свой съпруг и няма да броим колко чужди. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Ако искате да ви разсмее, следвайте я в тик-ток, фейсбук, инстаграм, само не и в живота, защото е опасна за живота. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея. На живо можете да я видите и да се посмеете с нея на 08.03 - ето повече за събитието тук.

Последно променена в Понеделник, 07 Март 2022 09:24

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам