logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт - 14.02 - 22.02

Автор: Надя Брайт

Овен

В понеделник може и да е празник на любовта, но вие сте на малко по-различна вълна. Меркурий влиза във Водолей и на вас ви се релаксира, правят ви се забавни неща и като цяло – не ви се напряга, дори и в романтичен план. Вечерта бихте си изкарали най-добре, ако се отдадете на парти настроението си, вместо на романтика като извадена от филм – свещи, цветя и т.н. Дано избраникът на сърцето ви се повлияе от настроението ви – ще си изкарате страхотно. Това влияние продължава до 9 март и през този период ви предстоят доста парти моменти.

В сряда ще имаме пълнолуние в Лъв и това вече ще запали вашия дом на страстта и романтичните удоволствия. Ще се превърнете в секси оръжие за масово поразяване, при това – доста цели ще искат да бъдат поразени. В този ден Венера и Марс ще съвпаднат в един градус в Козирог и ще ви повлияят в посока да разкривате чувствата си. Все пак – опитайте се да намерите подходящия момент, ако ще се обяснявате в любов на някой нищо неподозиращ човек. Любовта е прекрасна, но понякога ни сварва неподготвени. Знам, че ще ви е трудно, но опитайте да вложите разум в страстта.

В петък влизаме в сезона на Рибите и за вас настъпва период, в който да се изчистите от преживявания, хора и ситуации, които ви тежат. Ако ви се налага да се потискате, за да общувате с някого или за да правите нещо и това ви носи повече усилия, отколкото удовлетворение – докато Слънцето е в Риби, ще намерите начин да се освободите.

Телец

В понеделник, когато празнуваме Св. Валентин, Меркурий влиза във Водолей и за Телците наистина се отваря времеви прозорец за романтични и може би малко луксозни преживявания. В този ден доста Телци ще запалят ароматните свещи и ще облекат коприненото бельо, за да зарадват себе си и партньора. Мисля, че всички замесени ще са доволни.

В сряда Меркурий влиза във Водолей и ще бъде там до 9 март. Освен това – Венера и Марс ще съвпаднат в един градус в Козирог. За вас Телци това ще отвори много добри възможности за реализация на идеите. Каквото и да искате да изразите, ще имате добра чуваемост и околните ще са склонни най-малкото да ви изслушат и разберат, ако не да приемат идеите ви като свои. Ще имате успех, ако малко си помогнете на късмета и, след като изразите идеите си, потърсите обратна връзка и съдействие от другите.

Още по-добре за вас става, че в петък влизаме в сезона на Рибите и вашият дом на екипната работа ще бъде силно активиран. Имате много добри аспекти за кариерни успехи, ако работите в съгласие с други хора. Ще ви се отрази и на социалния живот -  предстои да обиколите немалко сбирки и партита и да натрупате доволно количество спомени.

Близнаци

Нещата почват да се развиват типично във ваш стил Близнаци – всяко нещо си върви в неизяснена посока, но пък е забавно. Да започнем с любовта и Св. Валентин. На този ден вашият управител Меркурий ще влезе във Водолей и това ще ви направи много търсещи различни усещания и много експериментиращи с хора си ситуации. Длъжна съм да ви предупредя да внимавате да не стане от играчка – плачка. По-скоро използвайте този порив за експерименти, за да създавате положителни емоции за себе си и партньора (партньорите) си, отколкото за да поемате рискове и да влизате в несигурни ситуации.

В сряда ще имаме пълнолуние в Лъв, което за вас конкретно ще се отрази в развързване на езика и споделяне. Това може да е за добро, защото близките ви най-вероятно ще чуят хубави неща. Само внимавайте доколко хората, на които разкривате сърцето си, са подготвени да го приемат. В същия ден Марс и Венера ще съвпаднат в един градус в Козирог. Отново ще имате влияние за рискове, този път – в посока на сексуалния си живот. Честно казано – уморих се да ви съветвам тази седмица да сте внимателни, така че оставям всичко на вас и просто ще ви стискам палци.

Рак

Любимото ви, Раци – любов и тъй нататък… Още в понеделник, на празника на любовта, Меркурий ще влезе във Водолей и ще насочи вниманието ви към задълбочаване на отношенията с партньора. А, освен че вниманието ви ще бъде насочено натам и шансовете ви да се получи добре ще са много добри. Този период и това влияние ще продължат до 9 март. Само ви предупреждавам, че на самия празник е възможно да ви се появят и чувства на ревност (съвсем не непознати за вас) и настроението ви леко да се помрачи. Не се поддавайте – това е просто Меркурий… Изчакайте да премине и се отдайте на любов.

За любов ще ви говори и пълнолунието в Лъв, което ще се случи в сряда. Емоциите ви се възпламеняват и е възможно партньорът ви да се окаже много щастлив от това обстоятелство… На този ден и Марс и Венера ще съвпаднат в един градус с Козирог. Това е също много благоприятно за тези от вас, които са влюбени и искат да разкрият чувствата си.

При всички положения обаче не забравяйте, че вие сте много сериозен знак с много сериозни изисквания. Романтичното настроение може за малко да ви заслепи за обективните обстоятелства и да сте склонни да пренебрегнете някои различия с партньора ви. Опитайте се да гледате разумно на ситуацията и да си дадете сметка от къде могат да произлязат евентуални трудности.

В петък влизаме в сезона на Рибите и пред вас се отварят хоризонтите на целия свят. Периодът е подходящ както за организиране на пътувания, така и за смяна на местожителството.

Лъв

Любов, любов и малко промени… Това е хороскопът ви за тази седмица, Лъвове! В понеделник Меркурий влиза във Водолей и ще стои там до 9 март. През целия период ще бъдете настроени за страст и романтика и не само ще я търсите, а и ще я намирате в доволни количества. Обвързаните ще направят за партньора си приказка от любов и красиви преживявания (с включени партита в историята). Необвързаните да не се затварят вкъщи, защото късметът им ги дебне някъде и някой само чака да бъде покорен от лъвския ви чар.

В сряда ще има пълнолуние точно във вашия знак и то отново ще извади любовта на дневен ред. Само че този път ще говорим за любовта ви към вас самите. Знаете, че тя е фундаментална за да се чувствате добре и за да можете да се раздавате за другите. Направете нещо за себе си в този ден – поглезете се. Другото, което е много важно да направите, е да отделите време, за да кажете сами на себе си какво цените у вас, да се потупате по рамото за добрите си постъпки и качества.

В петък ще влезем в сезона на Рибите и за вас ще се отвори благоприятен период за промени. От работата до начина на живот – можете да внесете тези подобрения, за които мислите, но все отлагате. В този период също ще бъдете настроени за секси забавления и романтика, но ще навлезете и по-дълбоко в чувствата си и много от вас може да преминат на следващо ниво във връзките си.

Дева

В понеделник Меркурий влиза във Водолей и това маалко ще потисне романтичното ви настроение. Ще бъдете по-скоро скептично и прагматично настроени. Имайте предвид това влияние, когато любимият ви поднесе изненадата си и вие не се зарадвате. Не е нужно да показвате какво наистина мислите. Изпреварете събитията и подходете така, че сами да си направите празника хубав. Измислете как да прекарате вечерта, така че да ви зарадва, а през деня си подарете разкрасителна процедура. Също – позволете си да се поглезите с любимо ястие.

За сметка на понеделник, в сряда пълнолунието в Лъв ще ви донесе романтично настроение, с което да направите деня зашеметяващ. Денят ви може да е запомнящ се по две причини (които могат да се случат заедно и поотделно). Едната е, че ще бъдете в секси режим и може да организирате доста приятно преживяване на партньора си. А другата е, че са възможни прозрения за връзката ви, както и крайни решения, ако прецените, че не сте доволни от начина, по който се развива.

Това влияние ще се подсили в петък, когато ще влезем в сезона на Рибите. Месецът на техните рождени дни за вас ще е посветен на партньорствата – лични и професионални. Ако напоследък работите добре с някого – помислете как да заздравите тази работна връзка. В личен план ще посветите време и усилия на това или да работите над връзката си, за да стане още по-добра или да поемете по нова посока в живота си. И сега ще ви прошепна нещо, така че никой да не чуе – в сезона на Рибите ще имате и доста (уж) случайни флиртове!

Везни

Точно в деня на влюбените Меркурий влиза във Водолей и това ще запали огъня във вашия дом на страст и романтика. До 9 март ще ви се иска да правите изненади на партньора с вечери на свещи и страстни игрички. Необвързаните ще са настроени за флиртове, но ще търсят някой, с когото да преживеят моменти не само на наслада, но и на свързване. Няма да сте безразлични и към лукса, който така или иначе си обичате. Изобщо – доста гламурно време ви предстои. Само мога да завиждам на обекта на интереса ви.

В сряда пълнолунието в Лъв ще ви даде яснота по въпроса кой наистина играе във вашия отбор и с кого трябва да се разделите (макар и деликатно). Пълнолунието в този знак за вас ще е много силен момент на осъзнаване по отношение на това как да се погрижите за себе си в краткосрочен и дългосрочен план. Ще разберете, че за вас е най-добре да се сбогувате с токсичните отношения, независимо колко сте обвързани с тях. И, за щастие, ще действате по въпроса.

В петък влизаме в сезона на Рибите и това поставя въпроса за здравето и добруването ви на първо място. В този период – докато празнуваме рождените дни на Рибките, насрочете дати за профилактичните си прегледи и обърнете внимание на режима си на сън и хранене. Също – насочете се към някаква практика, която ще ви помогне да преборите стреса – медитация или нещо подобно.

Скорпион

В понеделник Меркурий влиза във Водолей и това ще ви направи малко по-затворени и неособено празнично настроени. Не че няма да искате да прекарате една хубава вечер, просто няма да сте настроени за фиеста. Бихте оценили тих ресторант и уютна обстановка много повече от шумни изненади например. Използвайте това време, за да се свържете с партньора си на по-дълбоко и интимно ниво. Понякога в тишината се раждат най-прекрасните моменти.

В сряда пълнолуние в Лъв ще даде силен тласък на кариерното ви развитие. Вадете презентациите с това колко добре сте се справили в последната година и директно ги покажете на шефа си! Имате добри аспекти за работа по проект в чужбина. Както и за нещо много интересно – възможно е с лекота да научавате тайните на конкуренцията и да използвате това в своя полза.

В петък влизаме в сезона на Рибите и това ще запали огъня във вашия дом на страстта и славата. Това желание да ви е спокойно, което усетихте в началото на седмицата, ще си отиде поне за месец напред. Ще бъдете на върха на своята популярност не само с нещата, които вършите, но и в любовен план. Възможно е да получите сигнали, че сте харесвани от хора, за които дори не сте предполагали. Няма да ви казвам какво да правите, вие много добре си знаете как да действате, когато сте на върха на славата си… само ще стискам палци на замесените!

Стрелец

Въпреки, че настъпва празникът на любовта, вие сте по-скоро настроени за лежерни приятни емоции, отколкото за бурна страст. Няма лошо, Меркурий влиза във Водолей и за вас е по-интересно да си прекарате времето във весели преживявания, отколкото да се обяснявате в любов и да преживявате сериозни мигове на свързване. Това има две страни. Едната е, че може да организирате вечерта на празника (а и вечерите до 9 март, докато трае това влияние) по начин, който ще е интересен за вас и да изненадате партньора. А другата е, че ако сте в нова връзка, е възможно да държите човека около себе си не толкова защото сте романтично увлечени, а защото ви е приятно да си прекарвате време заедно. Бъдете честни и изяснете това първо пред себе си, а после и пред партньора.

В сряда пълнолуние в Дева ще освети много силно вашия дом на глобалните инициативи и растеж. Имате благотворно влияние за всичко свързано с разширяване на дейността, знанията и влиянието. Може да потърсите стар познат, с когото да осъществите проект, който излиза от границите на родината или пък някой изненадващо да потърси вас. Имате много добри аспекти за творческа дейност, която да се разпространява в интернет – подкаст, ютуб канал и пр., както и за образование.

В петък Слънцето влиза в Риби и престоят му в този знак ще ви даде възможност малко да разтоварите напрежението от последните месеци. Насочете се към хобито си или към някаква полезна дейност, която обаче не ви натоварва. Много от вас може да обърнат внимание на подредбата на дома си и да я променят – това ще ви донесе релакс и удовлетворение.

Козирог

Много любовна седмица се очертава, Козирози! На първо място в понеделник, което случайно е и празникът на любовта, Меркурий ще влезе във Водолей и ще ви подтикне да търсите декадентски удоволствия. Това няма да е само в този ден, а ще ви държи чак до 9 март. Ще се освободите от някои задръжки и предразсъдъци (или пък разумни спирачки) и ще търсите преживявания, които ви носят наслада. Мисля, че близките ви трябва да са доволни от това – предстои им да споделят доста приятни моменти с вас.

Истинският любовен взрив ще се случи в сряда с пълнолунието в Лъв и най-вече – с това, че Марс и Венера застават на един градус във вашия знак. Това е рядка възможност да почувствате хармония между чувства и желания и да сбъднете някои от най-големите си мечти по отношение на любовта. Не се стеснявайте да заявите какво искате и да го получите. Склонността ви да давате повече, отколкото получавате и да не го правите на въпрос, може да ви изиграе лоша шега в дългосрочен план. Заявете себе си и това, за което копнеете!

В петък влизаме в сезона на рибите и това ще ви насочи към социализиране, срещи с приятели, както и нови запознанства. Не е точно купонджийски период, а по-скоро – време на много контакти и добро прекарване. Не се колебайте да използвате сезона на Рибите за да изкарате от себе си тази хубава енергия и да общувате с възможно най-много хора.

Водолей

Добра седмица се задава, Водолеи! Първо, в понеделник, Меркурий влиза не къде да е, а именно във вашия знак! От този ден до 9 март ще усетите пробуждане на всички нива – енергийно, любовно и духовно. Това ще е период на растеж за вас, както и на осъзнаване на важни неща в живота ви. Има една подробност – това са неща, които ще преживявате в себе си и няма да са толкова свързани с най-близките и партньора ви. Тоест – има голяма вероятност да не сте супер щастливи, ако чуете от любимия си, че иска да премине на ново ниво във връзката ви. Просто не сте готови, трябва да преминете по собствения си път.

В сряда също имате влияние над любовния живот и то е не по-малко интересно. Пълнолунието в Лъв ще освети дома на партньорствата ви, а Марс и Венера ще застанат под общ градус в Козирог и това още повече ще засили желанието ви да се свържете с партньор. Това, което обаче няма да ви донесе подредбата на планетите и Луната, е желанието да правите компромиси. Искате партньорство, но не искате да жертвате себе си за него. Макар и да изглежда егоистично на пръв поглед, всъщност е добра философия. Остава само да стискаме палци да намерите този, който я споделя.

В петък приключваме с празнуването на водолейските рождени дни и започваме с тези на Рибите. Това ще обърне фокуса ви към по-практични и ежедневни задачи – изчистване на някои сметки, дребен ремонт, преизчисляване на ипотеката и пр. Възползвайте се от желанието си да отметнете тези задачи, после дълго ще сте си благодарни.

Риби

Седмицата започва добре, но завършва още по-добре, Риби! В понеделник, когато Меркурий влиза във Водолей, вие ще почувствате силен порив да общувате със семейството си и да им давате любов. Това, което Водолей ви поставя като задача, е да отворите сърцето си за получаване. Каквито и притеснения да са донесли последните дни за вас, сега имате шанс да се отпуснете и само да се радвате на любовта.

В сряда ще има пълнолуние в Лъв, което ще отбележи момент на ускорение в кариерата ви.     Погледнете по-смело към идеите си и преминете към тяхното осъществяване. Имате добри аспекти да запишете курс за продължаване или обогатяване на образованието.

В петък се случва най-важното за вашия знак – Слънцето влиза в Риби и започваме да празнуваме вашите рождени дни. Това ще е период на пробуждане и растеж за вас. Отново влиянието е най-силно в професионален план. Ще бъдете иновативни и ще предприемате по-смело нови начинания. Освен това, ще ви дойде воля да се отървете от хора в обкръжението си, които просто търпите, а те не допринасят особено за живота ви. Популярността ви ще отбележи пик и силно ви съветвам да се възползвате от това, за постигане на целите си. А целите ви са бляскави, няма как. Късметлията Юпитер ще ви покровителства през по-голямата част от годината, така че определено навлизате в успешен период от живота си.

Надя Брайт се занимава с психология, пилатес и стендъп комедия сериозно, а астрологията й е само за забавление. Както би казал любимият ѝ сър Пратчет – имала е един свой съпруг и няма да броим колко чужди. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Ако искате да ви разсмее, следвайте я в тик-ток, фейсбук, инстаграм, само не и в живота, защото е опасна за живота. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея. На живо можете да я видите и да се посмеете с нея на 08.03 - ето повече за събитието тук.

273998131 7614409545251038 4053156615176411116 n

Последно променена в Понеделник, 14 Февруари 2022 11:14

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам