logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт - 03.01.2022 - 09.01.2022

Автор: Надя Брайт

Овен

Как сте, Овни? Усещате ли забавянето на темпото, което Юпитер трябваше да ви донесе в края на 2021-ва? Надявам се, че да. За щастие и новата година ви носи положителни влияния. В сряда – 5 януари, Венера ще има хармонична среща с Нептун и после на 8-ми, в събота, планетата на любовта и изобилието ще има съвпад със Слънцето. Силата на Венера ще бъде увеличена многократно на тези дати и ще ви зареди за поне няколко дни напред. Не се притеснявайте, че е ретроградна в момента, това няма да попречи на добрите развития, защото известно време ретроградността няма да бъде видима, следователно е „заглушена“. Нека да разберем как да ползвате заряда на събитията…

Единият аспект е, че горе-долу цялата седмица ще чувствате вдъхновение и творчески подем. Най-вече по отношение на заниманието, с което си изкарвате парите, защото Венера управлява тази зона за вашия знак. Значи седмицата е добра да подходите креативно към печеленето на пари, да не слагате лимит на амбициите си. Възможно е да се завърнете към някоя стара идея, на която точно сега ѝ е дошло времето. Комбинацията Венера-Нептун ще помогне на подобно начинание.

Венера подтиква към пищност, лукс и блясък, което е добър стимул. Това, което ще ви дам като „едно наум“ е да внимавате да не се увлечете твърде много от мечти, заради Нептун. Все пак, за да достигнете резултати, ще са нужни и действия, а не само копнежи и позитивно мислене. Използвайте мечтите си като вдъхновение и мотивация, а не като медитация и успокоение на душата със сладки мисли.

Друга сфера, върху която ще почувствате влияние е тази на партньорствата – лични и служебни. Тази седмица имате възможност да постигнете много добри неща, работейки в тандем. Само трябва да успеете да обясните към какво се стремите и да „продадете идеята“ на партньора си. Седмицата е добра за изчистване на стари недоразумения между вас. Използвайте за това силните страни на Венера – любов, разбиране, веселие.

В неделя Луната ще влезе в своята четвърт и то, не къде да е, а в Овен. Използвайте този ден за да си обърнете внимание, да презаредите батериите и да отпочинете за следващата седмица.

Телец

Честита Нова Година, Телци! Започваме първата седмица на 2022-ра с благосклонно влияние от вашата повелителка Венера. И то не веднъж, а цели два пъти – в сряда, когато ще е в хармония с Нептун и в събота, когато ще е в съвпад със Слънцето. И двете събития ще увеличат силата на Венера и ще ви подействат положително. Особено ще се отрази това на работата ви с колеги, както и в дома ви на здравето.

В сряда може да имате късмет ако се обърнете към някакви незавършени проекти от миналото или пък към стари идеи, които не сте осъществили досега. Работата в екип ви е препоръчителна, ще доведе до по-добри резултати. Дребни инвестиции в този ден също може да се върнат с добра възвращаемост. Влиянието на Нептун в този ден ни води към покупки и инвестиции в произведения на изкуството или антики. Мисля, че един истински Телец би оценил много добре възможността да закупи нещо, чиято цена расте, докато просто си стои и краси дома…

В събота и неделя обърнете внимание на здравето и красотата си. И нямам предвид да се завиете с родопско одеяло и да си премерите температурата, а да се погрижите за себе си, както луксозната Венера повелява. Първо си запишете часове за профилактични прегледи, без много да му мислите. Досадата от това минава, но спокойствието, че сте добре (стискам палци), дава много енергия за подвизи. След като отметнете това, може да се отдадете на уикенд за разкрасителни процедури и СПА. Няма смисъл от угризения, че отделяте време за себе си, вие го заслужавате. Сигурна съм, че ако го организирате от по-рано даже ще можете да го измислите така, че никой от близките ви да не се чувства пренебрегнат.

В неделя Луната ще бъде в своята четвърт и в знак Овен. Хубав ден да подхраните самочувствието си и да се погледнете с любящи очи. Отделете време да си кажете сами на себе си в какво сте успели, с какво сте се справили, какви са качествата ви и изобщо – посочете си добрите черти. Погледнете се с любов в огледалото и се усмихнете на себе си. Тази Луна е тук, за да ви напомни, че вие сте най-важния си актив.

Близнаци

За много години, Близнаци! Почвам направо – малко е разхайтено положението при вас тази седмица. Не, че е лошо, просто е… декадентско. Разбира се, вие нямате вина, че Венера е решила да ви „освежи“ седмицата :)

Започвам по ред. В сряда Венера ще има хармонична среща с Нептун. Планетата на любовта и разкоша ще се обедини с планетата на мечтите и ще разпръсне благодат над някои сфери на живота ви. Това са срещите с приятели, с нови хора, рисковите начинания (моля ви, внимавайте с това!). Макар и да има известно противоречие, Венера управлява и желанието ви за изолация. В сряда и два-три дни след сряда за вас ще са много препоръчителни събирания с близки приятели у дома ви. Имате нужда да усетите точно тази енергия и да обмените мисли точно с тези хора. Имате нужда и от купон, но в най-комфортните за вас обстановка и компания.

Обръщам внимание на темата за поемане на рискове (тя включва и хазартни игри, които са крайно непрепоръчителни). Нептун има свойството да мята воал от мечти върху очите ни и да замъглява преценката ни. Подхранен от веселата Венера може да ви подтикне към действия с неприятни последствия. Просто, преди да предприемате каквото и да е тази седмица, дайте си време да помислите трезво над ситуацията.

В събота отново Венера ще играе силно, този път в съвпад със Слънцето. Това значи, че силата на планетата на съблазънта ще бъде с особено подсилено влияние. Чудесно е, че това ще се случи през уикенда, защото най-силното влияние за вашия знак ще е почивката. Разбира се, когато говорим за Венера, почивката не може да бъде по анцуг на дивана вкъщи. Венера иска нови и красиви места и преживявания и, по възможност, да бъде споделено с някой специален.

В неделя Луната ще е в първата си четвърт в знака на Овен. Времето е подходящо да помислите за нуждите и желанията, които сте пренебрегвали в последно време. И да спрете да ги пренебрегвате. Нова година – нов късмет, нали?

Рак

Как сте, Раци? Успяхте ли да устискате и да не честите празниците на бившите или пък да не им отговаряте, когато те ви честитят? Браво, гордея се с вас! За щастие тази седмица Венера ни е приготвила приятни изненади. Все така ретроградна си е, но за известно време няма да е толкова видима, което ще заглуши действието на ретроградност. Но това е само предпоставка за добрите влияния. Причините са срещата на планетата на любовта с Нептун и със Слънцето. Нека да ги разгледаме по-подробно.

В сряда Нептун и Венера ще се обединят по хармоничен начин и това ви носи късмет в сферата на инвестициите и изкуството. Конкретно в този случай говорим за инвестиции в антики, произведения на изкуството или други подобни неща от миналото. Можете да направите особено добра сделка, ако купувате неща за дома си. Продажба на наследствен имот също е в графата „да“. И в работата ще ви върви в този ден и два-три дни след него. Особено добри аспекти имате за работа за каузи. Ако имате нещо такова предвид – задвижете го около сряда. Предупреждавам ви обаче, че Нептун понякога ни заслепява с илюзии. Не купувайте или подписвайте нищо без да сте проучили добре или пък разчитайки на късмета си.

В събота Венера ще е с особено засилено влияние, защото ще има съвпад със Слънцето. Значи, представете си любовните вълнения (и не малко късмет), които звездите ви обещаваха в края на годината, да са увеличени сега. Необвързаните да не се спотайват, а да се впуснат в търсене на интересни гаджета. Обвързаните да си организират приятни преживявания с партньора. Изненадайте се, направете нещо ново заедно.

Ще се почувствате много добре, ако през уикенда си организирате и срещи с приятели. Имате нужда от това преживяване, а и ще ви даде много положителна енергия за следващата седмица.

В неделя Луната ще е в първата си четвърт в знака на Овена. Ако ви се пази диета – този ден е подходящ за започване. Разкрасителни процедури също са добре дошли, само се въздържайте от рязане на косата засега.

Лъв

Как мина Нова година, Лъвове? Бяхте ли звездата на купона? Да… знам. Били сте :) В близко бъдеще не виждам много да се промени това положение. Благодарение на Венера влизате в годината с едновременно летящ и лежерен старт. Мисля, че тази комбинация вие я владеете рядко добре, така че няма да ви мисля. Нека да видим по-подробно какво ще се случи.

Първо, в сряда, Венера ще има много хармонична среща с Нептун, която ще повлияе не само в същия ден, но и два-три дни след това. Това влияние е изключително подходящо за да организирате някакво кратко пътуване до интересна дестинация. Даже, ако можете да го направите за този уикенд – още по-добре, но както и да успеете, все ще е правилно решение. Пътувания до места, от които имате хубави спомени ще ви заредят с енергия за положително начало на годината. Изобщо – в тази комбинация с Нептун, приветствам всичко, което би стимулирало у вас хубави спомени или смели мечти. Приветствам и флиртовете в цялата тази организация. Не мога да си представя Лъв под влияние на Венера и Нептун да изпусне този вид… да го наречем изява.

Тъй като Венера управлява вашата зона на връзките с братя и сестри, в края на седмицата, когато Слънцето ще усили влиянието ѝ, за вас ще е добре да направите нещо съвместно с тези роднини. От хубав телефонен разговор, през покана за гостуване до планиране на краткото пътуване, за което говорихме заедно – всичко е добре дошло. За тези от вас, които са в обтегнати отношения с братята или сестрите си – точно тази Венера – ретроградна и в съвпад със Слънце, е подходяща да се сдобрите. „Брат брата не храни, но тежко, на който го няма“, нали знаете? Подайте ръка в събота, пък каквото стане. Нищо няма да загубите. Макар и да не можем да променим миналото, можем да определим какво значение да му придаваме.

В неделя Луната ще е в първата си четвърт и в знака на Овен. Направете нещо за себе си, което ще ви накара да се почувствате обгрижени. Даже може да си позволите и някоя глезотия. Не го мислете много – Луната е такава, аспектът е добър за да си угодите, чака ви цяла година с нови възможности – защо пък да не направите нещо за себе си?

Дева

За много години, Деви! Как сте? Успявате ли да балансирате творческия си дух със земните задължения и нежеланието да се занимавате с дребнотемия тази година? Идвам с добри новини – поне през първата седмица на годината имате възможност да се издигнете над дребните житейски проблеми и да се отдадете на по-висшите си цели. Това се случва благодарение на Венера и нейното приятно пътуване през следващите дни. Между другото – не се тревожете, че е ретроградна. Известно време тази ретроградност ще е заглушена и влиянието ѝ няма да е толкова силно.

В сряда планетата на любовта ще се срещне с Нептун и двете планети ще бъдат в хармония. Което означава, че любовта, разкоша и красотата ще са в хармония с мечтите. По принцип това влияние ще е в сряда и два-три дни след сряда, но на вас ще ви се отрази в по-дългосрочен план. Просто срещата на тези две планети много силно ви стимулира в творчески аспект, както и в интересите ви за образование или пътуване. В тези дни имате благословия от планетите да започнете някакъв голям проект, свързан с изкуство – книга, симфония… Не знам какви са ви талантите, но каквито и да са – обърнете се към тях.

В събота, когато влиянието на Венера ще е усилено от съвпада на тази планета със Слънцето, пред вас се отварят широко вратите на пътуването и образованието. Що се отнася до образованието – нещата изглеждат мащабни – не просто някакъв курс или нещо подобно, а възможности за нова бакалавърска или магистърска степен. Което е чудесно всъщност – колкото повече знаят и могат Девите, толкова по-добре за света като цяло… Някой трябва да го спасява.

Всякакви пътувания са добре дошли, стига да са ви интересни и да ги предприемате с желание. Само ги организирайте преди 14 януари, когато Меркурий ще стане ретрограден (да… пак!). И, при всички положения, не правете компромис с компанията за пътуването. Трябва да можете да вземете максимума от преживяването, без никой да ви пречи, за да го почувствате по правилния начин.

В неделя, когато е първата четвърт на Луната и тя ще бъде в Овен, направете някакъв разкрасителен или СПА ритуал само за себе си и за свое удоволствие.

Везни

Честита Нова година, Везни! Започнахте ли годината с надежда? Надявам се, че да, защото се очертава да е добра. Поне съдейки по първата седмица. Не само ретроградността на вашата повелителка Венера ще бъде заглушена за известно време и няма да действа достатъчно силно, но и самата планета ще осигури някои приятни влияния.

На първо място в сряда, 5 януари, планетата на любовта и разкоша, се среща по много хармоничен начин с Нептун – планетата на мечтите. Това не само ще ви стимулира да мечтаете силно и цветно, а и ще ви даде възможност да си изпълнявате мечтите. Всичко, което е свързано с израстването ви като личност и с духовното ви развитие, има зелена светлина от планетите. Влиянието продължава до два-три дни след събитието и хубаво е в този период да се поставите някакви цели. Много важно е да имате предвид, че Нептун умее да замъглява преценката ни, хвърляйки от цветния прах на илюзиите в очите ни. Затова бъдете особено внимателни да не се отдавате само на мечти, без да предприемате действия.

Денят е подходящ за сделки с изкуство, както и за творене на такова. Послушайте творческата си същност и се насладете на света на изкуството по начин, който ви е близък.

И, като заговорихме за действия - на 8 януари, събота, Венера пък ще бъде в съвпад със Слънцето и това ще усили нейното влияние. На вас ще влияе особено силно в посока красота и здраве и отново - в посока себереализация и сбъдване на мечтите. Краят на седмицата е добър за промяна на стила на обличане, добавяне на нещо ново, както и разчистване на гардероба от стари неща. Тук говоря за повече от просто купуване на нови дрехи или само изхвърляне на дрехите, които не носите. Венера ще ви даде енергия за преоткриване на това, което искате да изразявате с външния си вид. Креативността ви ще ви помогне да си представите как най-добре може да се заявите на езика на модата. Виждам това като много интересен и вълнуващ творчески процес за вас.

В неделя Луната ще бъде в своята първа четвърт и в знак Овен. За вас денят е много подходящ за освежаваща разходка на въздух и успокояващ чаен ритуал след това. И хубав сън :)

Скорпион

За много години, Скорпиони! Кроите ли вече планове за тиха, но устойчива доминация над света? Нищо чудно през 2022г. да си ги изпълните… Първата седмица на годината започва много добре за вас и крие само един-два подводни камъка. Всичко се дължи на две много приятни положения на Венера, както и че ретроградността ѝ ще бъде заглушена за малко.

Първото интересно, което ще се случи тази седмица е, че Венера ще се срещне по хармоничен начин с Нептун в сряда. Любовта, луксът и красотата ще се обединят с мечтите и силата на подсъзнанието и ще ви донесат много вълнуващи емоции. Скоро след това, още преди влиянието на тази среща да е отминала, Венера ще направи съвпад със Слънце. Това ще се случи в събота и ще подейства на Венера като ускорител за нейните сили.

Както разбрахте до тук – планетата на любовта е тази, която ще властва в началото на годината. За вас това ще окаже влияние върху партньорствата – в личен и професионален аспект, както и върху тайните в живота ви.

Що се касае партньорствата ви – имате много силни аспекти да се върнете към стари неща заедно и да ги завършите успешно. Имате възможност да преоткриете партньора си, да погледнете с нови очи, да намерите нови качества или забравени стари. Съвместни инвестиции, покупка на общ имот или пък проект, свързан с изкуство са добре дошли в този период. Обаче премисляйте всяка сделка по няколко пъти с критичен поглед, защото Нептун има склонност да ни слага розови очила и е добре да се предпазите от това влияние.

По темата за тайните – има вероятност тази седмица да чувате неистини. Не се предоверявайте и проверявайте информацията, която получавате. В любовта не бъдете мнителни, но и гледайте да не потъвате безпаметно в романтика, ако връзката ви не е проверена във времето.

В неделя Луната ще е в своята първа четвърт и в знака на Овен. Поглезете се с разкрасителен ритуали може би малко медитация за балансиране на духа.

Стрелец

Честита нова година, Стрелци! Бъдете здрави и нека тази година ви радва много! Поне ако съдим по първата ѝ седмица, годината наистина ще бъде радваща за вас. Имаме добри новини от Венера – не само ретроградността ѝ ще бъде заглушена за известно време, а и тя ще осъществи някои много добри влияния в следващите дни.

Започвам едно по едно. Първо в сряда, 5 януари, планетата на любовта и красотата ще бъде в хармонично взаимодействие с Нептун – планетата на мечтите и подсъзнателното. Това прави генерално седмицата много подходяща за посещения на събития, свързани с изкуство, за творчество, както и за сделки с изкуство. Може да инвестирате в някакви покупки от рода на антики, картини или подобни. Добре е тази седмица да излезете с приятели. Това ще ви зареди с творческа енергия, а и ще заздрави старите връзки, които искате да запазите и в тази година.

В събота, 8 януари, Венера ще направи съвпад със Слънцето, което много ще увеличи силата ѝ и ще засили влиянието, което оказва върху всеки знак. Този ден е нещо като прераждането на любовта и ви дава възможност да пренапишете любовната си история така, както вие искате. Това обаче не би станало без определени усилия от ваша страна. Венера все пак е в Козирог и е ретроградна – това означава, че ще трябва да премислите добре какво искате и да държите устойчиво на желанията си. Както и че трябва да преминете през стари и неизчистени противоречия, които носите и да поработите над тях. Но шансът си струва, защото ако се постараете, може да се окаже, че сте преродили любовта за себе си и най-доброто тепърва предстои.

Венера управлява и тайните за вас и бих ви посъветвала две неща. Първо - да проверявате какво ви казват и да не се доверявате от първия път. И второ – да премислите какви тайни пазите вие и кои от тях работят за вас, кои е време да разкриете и кои – да изоставите.

В неделя Луната ще бъде в първата си четвърт и под знака на Овен. В този ден са препоръчителни разкрасителни процедури, СПА и духовни практики за успокояване на съзнанието.

Козирог

За много години, Козирози! Още сме в сезона на вашия знак и сигурно много от вас са под влияние не само на декемврийските празници, но и на минал или предстоящ рожден ден. Това е чудесно, а още по-чудесно е, че Венера е във вашия знак и тази седмица ще се вихри много положително за всички. Ретроградността ѝ ще бъде заглушена, а влиянията ѝ – позитивни. Е… възможно е точно Козирозите да бъдат поставени пред леки изпитания, но то ще е за добро.

Нека да видим за какво става дума. Първо в сряда, 5 януари, планетата на любовта ще се срещне по много хармоничен начин с Нептун – планетата на мечтите. За вас това освен особено усилване на желанието ви за любов и романтика, носи и подчертан интерес към старите ви връзки и любовни истории. Или имате нещо недоизяснено, или нещо неугаснало, към което искате да се върнете и да изживеете докрай. Имайте предвид, че е възможно това да е просто игра на Нептун, който да е сложил по-романтична аура на някоя история, отколкото тя наистина притежава. В никакъв случай не искам да ви спирам да се свързвате с бившите си, просто искам да ви насоча към по-добро обмисляне, дали това наистина ще ви даде любовта, от която се нуждаете. Друг начин, по който може да се реализира влечението към старите връзки е, да се опитвате да пресъздадете отминала емоция или преживяване с настоящия партньор. Или пък да търсите нов партньор, който да прилича на някой предишен. Не съм сигурна, че това е най-здравословното поведение…

В събота, 8 януари, Венера ще направи съвпад със Слънцето и това ще увеличи неколкократно силата ѝ на действие. Два дни преди събота и два дни след този ден имате добри възможности за инвестиции. В този период са подходящи покупки произведения на изкуството и антики.

В неделя Луната ще бъде в първата си четвърт под знака на Овен. Погрижете се за себе си с разкрасителна или СПА процедура. Някаква малка глезотийка, която да повдигне настроението ви също ще ви се отрази добре :)

Водолей

Честита Нова година, скъпи Водолеи! Надявам се, че сте си прекарали страхотно празника и сега нямате търпение да влезете с пълна сила в 2022г.! Годината започва добре, така че нетърпението ви е основателно. Първо искам да поднеса добрата новина, че ретроградността на Венера ще е заглушена и ще можем за известно време да подхождаме без скрити страхове към любовните си трепети. Другите добри новини са както следва:

В сряда, 5 януари, планетата на любовта и разкоша Венера ще бъде в хармония с планетата на мечтите и подсъзнанието – Нептун. През този ден и почти до края на седмицата ще имате силни аспекти за свързване с родния си дом и майка си или майчината фигура. Ако има нещо от миналото, което е неизяснено и неизречено – периодът е подходящ да го изчистите, за да не ви тежи. Също – седмицата е добра за занимания свързани с изкуство. Независимо дали ще творите или ще посещавате такова – ще бъде като балсам за душата ви. Нептун ще се погрижи да получите духовното удовлетворение, а може би и прозрение, от което се нуждаете.

В събота, 8 януари, отново Венера ще ви действа с умножена сила, защото ще бъде в съвпад със Слънцето. Това е ден, в който може да усетите нещо като прераждане на чувството любов у вас. Възможно е да доведе до прозрения, свързани с връзките ви или с това какво желаете и дали сте удовлетворени от любовта в живота си. Сега имате възможност да въведете промени в любовен план. Но те трябва да бъдат добре обмислени и да сте включили в сметката уроците от миналото, без да смитате нищо под килима.

Седмицата е подходяща да поемете по нов път, свързан с образование или да надградите досегашното си по качествен начин. За вас е винаги добре, когато учите нови неща, това ви вдъхновява и ви дава сили за нови подвизи.

В неделя Луната ще е в първата си четвърт и в знака на Овен. Погрижете се за красотата и външния си вид, това ще ви накара да се почувствате освежени и удовлетворени.

Риби

За много години, Риби! Как сте? Доплувахте ли успешно до първия понеделник на 2022г.? Със сигурност сте, вие винаги успявате :) Посрещам ви с добри новини – очаква ви много силна седмица. Първо искам да отбележа, че ретроградността на Венера ще е заглушена и ще можете да се радвате само на добрите влияния на планетата на любовта. А тя ще влияе много интензивно през цялата седмица.

Първо в сряда, 5 януари, Венера ще се съчетае хармонично не с коя да е планета, а с вашия повелител – Нептун. Нептун управлява мечтите и подсъзнателното, така че в комбинация с любовта, нещата добиват много Рибен характер. В този ден и два-три дни след него ще имате късмет в секса и в търговията. Съветвам ви да не губите време и в двете сфери на живота. Необвързващ секс или такъв с партньора, но без много претенции за специалност, ще ви донесе точно това от което се нуждаете, за да се вдъхновите. В търговията заложете на малки сделки с интересни или лъскави неща. Периодът е подходящ за покупки на изкуство.

В събота, 8 януари, отново Венера, този път в съвпад със Слънцето, ще ви насочи към темата за братята и сестрите. Изглаждане на противоречия, може би уточняване на наследствени въпроси и подобни теми ще излязат на дневен ред. По принцип такива теми са трудни и често конфликти, но в този случай може да се ползва влиянието на любовната планета и нещата да се решат по дипломатичен път и с взаимно разбирателство и любов. Каквото и да правите по темата, гледайте да е преди 14 януари, когато Меркурий отново ще бъде ретрограден (офф…).

Внимавайте с харченето на пари, защото ще сте склонни към екстравагантни покупки, а Венера (тя управлява парите), е ретроградна, макар и заглушена. Преди да купите нещо, помислете много добре каква всъщност е неговата стойност и може ли да донесе някаква възвращаемост евентуално.

В неделя Луната ще е в първата си четвърт и под знака на Овен. Денят е особено подходящ за СПА, разкрасяване и глезотии. Трябва ли да казвам нещо повече по въпроса? :) 

 image0

Надя Брайт се занимава с психология, пилатес и стендъп комедия сериозно, а астрологията й е само за забавление. Както би казал любимият ѝ сър Пратчет – имала е един свой съпруг и няма да броим колко чужди. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Ако искате да ви разсмее, следвайте я в тик-ток, фейсбук, инстаграм, само не и в живота, защото е опасна за живота. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея. 

Вече можете да я откриете и в книжарниците, на полицата с бестселъри :). Нека и скептичните се уверят в това, което ние отдавна си знаем. Надя може да пише не само хороскопи :) А снимките на Борис Мутафчиев с "Миша" са колкото красиви, толкова и забавни. Можете да ги разгледате в албума Миша обикаля България. 

Последно променена в Понеделник, 10 Януари 2022 19:29

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам