logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт - 27.12.2021 - 02.01.2022

Автор: Надя Брайт

Овен

Седмицата ви ще е доста хубава като за край на годината, Овни! Първо – най-накрая – малко почивка и за вас! Ако можем да наречем „малко“ периода от 28 декември, когато Юпитер влиза в Риби и ще бъде там чак до 10 май. Влиянието му върху вас ще се изрази в това, да ви вдъхнови да си отдъхнете от вечното тичане по задачи. Защото – нека да сме честни, с много от тези задачи се нагърбвате сами. Понеже винаги искате да сте напред, работата да е свършена и изобщо не ви се чака някой друг да се сети и да се заеме. Е, сега ще трябва да преосмислите това поведение, да се хващате предимно с неща, които наистина са ваша отговорност и да дадете възможност на мислите си да се реят по-свободно и вдъхновено. Периодът е добър за рестарт в професионален план. Възможно е да осъзнаете, че искате нещо ново или различно и след началото на май да видим много Овни в нова роля. На ваше място бих приела повелята на планетите и бих си отдъхнала наистина. Знам колко много се трудихте последните месеци… И вие сте хора!

Всичко до тук чудесно кореспондира с новолунието в козирог на 2 януари, когато за вас ще е време за поставяне на нови професионални цели. Надявам се те да бъдат съобразени с това, което наистина желаете, а не само с нестихващата ви мотивация да свършите работата.

В личен план също можете да се отървете от това, което ви натоварва и да вървите по пътя си по начин, който ви удовлетворява. И далеч нямам предвид някакви раздели или катарзиси във връзката ви. Просто ще станете по-осъзнати по отношение на това, което искате и любовта ви ще стане по-зряла.

На Новогодишното парти се очаква да сте ярката звезда в компанията. Купонджийския дух и артистичните изяви ще са следствие на Стрелец в Марс. Взривоопасна, но приятна комбинация за всеки, който ще има щастието да празнува с Овен!

Телец

От 28 декември до 4 май Юпитер ще бъде в Риби и особено силно ще зарежда зоната ви на работа в екип и съвместни дейности. Това е чудесно влияние, имайки предвид простото правило, че повече хора винаги вършат повече работа от един. Също е много добра новина и за околните – Телецът е винаги надежден и продуктивен партньор. Не се колебайте да търсите съмишленици, да влизате в съдружия (разбира се – обмислено), както и да се присъединявате в групи по интереси.

Може да комбинирате това влияние с новолунието в Козирог, което ще се случи на 2 януари. Тогава за вас ще започне период, в който да обмислите новите си професионални цели или пък да пренаредите вече съществуващите приоритети. Първите две седмици след новолунието са за планиране, а шестте месеца след него – за работа по изпълнението на плана. Така, че – предвид всичко, което ви казах до тук – още в началото на годината може да си поставите амбициозни цели, които включват и екип/и от хора за изпълнението им. Успехът никога не е гарантиран, но в този случай мога да кажа, че е доста силно вероятен.

Навръх Нова година ще бъдете много, много съблазнителни и, както изглежда – с удоволствие ще се възползвате от това. Стрелец влиза в Марс и вашия дом на интимност и еротични забавления. Не мога да се сетя за комбинация, която да ви вдъхнови за по-големи щуротии в тази област, от тази. За щастие щуротиите няма да са пакости, а ще са забавни и нестандартни преживявания. Ако имате партньор – подгответе го отсега. Нека пие витамини, да се хидратира и най-вече – да отвори съзнанието си за фантазии и изненади.

Ако нямате партньор за Нова година, мога да ви препоръчам само едно – намерете си! И весело изкарване, Телци!

Близнаци

На 28 декември Юпитер влиза в Риби и започва много силно положително влияние върху кариерната ви зона. Това е втора част от пътуване, разделено на три, което се случва веднъж на 12 години при вас. Този път ще продължи до 10 май, а третата част ще е в края на 2022г. Казвам ви го, за да имате предвид, че нито е случайно, нито е за подценяване. Сега е точно време да посеете, каквото сте си наумили, защото имате всички възможности да постигнете страхотен растеж. Също така – добре е в този период да подсилвате проектите си, свързвайки се с полезни хора, както само вие можете. Знаете как е – обединявате чар и професионализъм и с тяхната сила дипломатично повеждате другите във вашата посока :)

В този период имиджът ви ще е от особено значение, така че бъдете внимателни в действията си, както и в постовете в социалните мрежи. Прегледайте и осъвременете информацията за себе си в интернет пространството.

В Новогодишната нощ Марс в Стрелец ще се преплете с Луната и ще активира зоната ви на връзки и партньорства. Шансовете да си изкарате много добре (и да се разминете с някои проблеми), ако предимно обръщате внимание на партньора си на новогодишното парти, са много големи. И което е не по-малко важно – вие ще се чувствате най-добре така. Сигурно няма да е много лесно, защото пулсът ви ще е ускорен от Юпитер и от самата обстановка, но… знам, че вие можете да накарате всеки да се чувства специален :)

Ако си изиграете добре картите на Нова година, ще ви е много по-лесно на 2 януари. Тогава е първото новолуние за годината. То ще бъде в Козирог и ще освети вашата зона на интимност и еротика. Близнаците, които са във връзка може да преоткрият партньора си в следващите 6 месеца (като първите две седмици на периода са най-интензивни). Свободните от вас ще бъдат на вълна да търсят някой, който да задоволи желанието им за интимност и свързване през секса. Така, че – ако не сте Близнаци, но искате да имате представител на този знак в живота и леглото си – не губете време и действайте още на новолуние!

Рак

На 28 декември за вас започва много силен период, Раци! Тогава Юпитер влиза в Риби и, до 10 май, ще ви помага да творите чудеса от храброст. Ще можете да разширите хоризонтите си във всеки смисъл на думата. Професионалните ви планове може да добият по-голям мащаб, ако го пожелаете и поемете риска за това. Периодът е добър за предприемачески инициативи, нови бизнес идеи и други подобни. В общи линии – в която и сфера да пожелаете да направите повече или да стигнете по-далеч, само трябва да тръгнете натам, да не пестите усилия и много силно да вярвате. Планетите ще се погрижат да разчистят пътя ви. Естествено, длъжна съм да ви помоля да не поемите необмислени рискове и да не очаквате, че работата ще се свърши сама. Планетите помагат (или пречат), но не правят нищо вместо нас.

В новогодишната нощ ще бъдете в особено настроение. Хем ще ви се празнува, хем няма да искате шумно парти. Или поне – няма да искате шумно парти, ако не сте 100% сигурни, че участниците са ви приятни. Затова – по-добре си планирайте къде и с кого ще бъдете, за да не се налага в последния момент да избирате по-малко лошия вариант, примерно. Каквото и да изберете, много важно е да не е с някакъв компромис. Марс и Луната в Стрелец са склонни да ви правят много претенциозни към компанията ви в тази вечер.

На 2 януари ще имаме първото новолуние за годината. То ще е в Козирог и като че ли ще ви подейства като стрелата на Купидон. Въпреки, че новолунието е символ на новите начинания, избухването на любовните пламъци важи както за необвързаните, така и за обвързаните. Тези от вас, които вече имат партньор може да открият нови начини да направят съвместния живот по-романтичен и да му сее наслаждават. Необвързаните ще имат това, което се нарича „късмет в любовта“ и ще привличат всеки, когото пожелаят. Новолунието влияе най-силно през първите две седмици до шест месеца след датата си. В този период е възможно неопределените партньорства да се официализират, а официалните – да преминат на следващо ниво.

Лъв

Започваме хороскопа ви с доста приятни теми, Лъвове – интимност, чувственост и секс. Това ще са водещите теми за вас с влизането на Юпитер в Риби на 28 декември до 10 май. Необвързаните ще имат възможност да разширят немалко радиуса си на търсене на партньор, защото ще гледате много по-освободено и приключенски на това. Възможно е да обмислите по-нестандартни формати на връзка, в които бихте участвали. Това последното важи и за обвързаните. Може да промените границите на връзката си или да въведете нови преживявания в нея. При всички положения – имате предпоставки за интересни изживявания, които да стимулират фантазията ви. Или пък за преживявания стимулирани от фантазията ви… Не знам :)

На Нова година ще бъдете огън и музика! Парти настроението като че ли ще е влязло в кръвта ви и пулсът ви ще отмерва ритъма на музиката. Това се дължи не само на огнената ви натура, а на комбинацията Марс в Стрелец и Луна. Те ще ви действат по този крайно подходящ за повода начин и никак няма да сте разочаровани. Затова, не се колебайте да изберете най-пищното събитие, което ви предлагат за празника, облечете си лъскавите дрехи и отидете точно там!

На 2 януари ще имаме първото новолуние за годината. То ще изгрее в Козирог и ще освети много силно зоната на вашето добруване. В следващите шест месеца сложете темата за подобряване на здравето, емоциите и начина си на живот на първо място. Периодът е чудесен за всички профилактични прегледи и лекуване от дребните болежки, на които не обръщате внимание по принцип. Също – всякакво подреждане и изхвърляне на излишни неща е добре дошло. Като започнем от бюрото ви, минем през гардероба и стигнем до минали травматични спомени или нечие недостатъчно добро отношение към вас в живота ви. Изобщо – изхвърляйте, подреждайте и владейте, Лъвове!

Дева

На 28 декември късметлийската планета Юпитер влиза в Риби и започва да силно да влияе на зоната на партньорствата ви. Това да сте в двойка може да придобие много различен смисъл за вас, отколкото до момента. Възможни са трансформации както в разбиранията ви за обвързване, така и в границите на връзката ви. И не – не се опитвам да ви кажа по деликатен начин, че предстоят раздели (не че и това не е възможно). Казвам ви, че до 10 май за вас предстои интересен период, в който може да преосмислите възгледите относно връзките си и да пренапишете правилата. Обаче, разбира се – нищо от това няма да се случи, ако не отворите съзнанието си за възможните промени. Не отричайте каквото чувствате и не отказвайте на себе си промените, за които копнеете.

Това влияние може да се съчетае с новолунието в Козирог, което ще се случи на 28 януари. Това ще сложи начало на шестмесечен период, в който Девите ще са съсредоточени в сърдечните си пориви и копнежи, както и в творчески начинания. Една по една ви давам насоките на планетите във всеки аспект на ситуацията. Започвам с творчеството – не се колебайте да се отворите към света и да покажете това, което правите. Трудно талантите ви ще достигнат до тези, които могат да ги оценят, ако не им ги покажете, нали? Що се касае любовта – необвързаните да не се вглеждат твърде много в недостатъците на евентуалните партньори, а да бъдат по-широко скроени и да се забавляват. Обвързаните да се отдадат на съвместни удоволствия с партньора си и… периодът е добър за зачеване на бебета (намигвам ви).

На Нова година ще имате желание за спонтанни парти дейности и непланирани забавления. Дори и вече да имате предварителна организация за празника, помислете си как може да вкарате елемент на изненада в цялата работа, за да се забавлявате на най-пълни обороти. Защото вие определено ще искате да се забавлявате точно така! Весела Нова година, Деви!

Везни

Затваряте старата година и влизате в новата с подчертана важност по темата за добруването ви – физическо и духовно. Имате две много силни влияния в тази посока и ще започна с това на Юпитер. Планетата на късмета влиза в Риби на 28 декември и ще остане там до 10 май. През това време вашата задача ще бъде да се погрижите за тялото си по вашия начин. Без физически да се докарвате до изтощение, все пак да въведете спортни и хранителни навици в ежедневието си. Много важно и полезно за вас ще бъде да се обърнете към аромотерапия, медитация и други подобни начини, които да умиротворяват съзнанието ви.

Не знам, дали до тук ви се видя много сериозно това, което казвам, но уверявам ви – трябва да го гледате сериозно. Много разумно ще е да се погрижите за себе си преди да сте усетили бърнаут. Превенцията е по-добра от всяко лечение.

Влиянието на Юпитер в Риби се съчетава много добре с това на новолунието в Козирог, което ще изгрее на 2 януари. В следващите шест месеца от тази дата имате задача да подредите дома си. Разбирайте това в много широк смисъл. Домът е всяко място, на което се чувствате спокойни и себе си. Както и разбира се, мястото в което живеете, което за съжаление, невинаги носи спокойствие. Добре е да поставите като приоритет своя комфорт свързан с дома и да го пренаредите според това. За подреждане броим всяка дейност, която размества установеното статукво и води до положителна промяна за вас. От смяна на шкаф до ограничаване на достъп на определени хора до вашия дом.

В новогодишната вечер ще бъдете повлияни от Марс и неговата среща с Луна в Стрелец. Това ще ви отвори желание да посетите най-бляскавите партита в града и да се изявите по един или друг начин на всяко от тях. Нямам представа какви са ви възможностите да осъществите това точно по този начин, но определено ви съветвам да включите елемент на гламур, каквото и да правите. Изтънчената ви душа и декадентския дух, който ще ви обземе, имат нужда от истински Гетсби вълнения!

Скорпион

Влизате в мега силен скорпионски период, скъпи представители на този знак! На 28 декември Юпитер – повелителят на късмета и на лекото минаване през живота, влиза в Риби и активира вашата зона на творчество и бляскави прояви. До 10 май ще се изявявате много забележително на поприщата, които си изберете. Каквото и да сте подготвяли досега или по-точно – за каквото и да сте се подготвяли, сега настъпва моментът да го презентирате на всички и да го развиете по най-добрия начин. Късметът ще работи много силно за вас, така че – ако както винаги си свършите работата добре, ще може да очаквате най-висока възвръщаемост за труда си.

Може да съчетаете това с влиянието на новолунието в Козирог. То ще се случи на 28 декември и ще активира вашия дом на екипна работа, коалиции и колаборации. В следващите шест месеца (и особено силно през първите две седмици в началото), ще имате интерес към нови партньорства, които да са взаимно изгодни. И не само ще имате интерес, а и ще ви върви добре по тази тема. Ще помогне ако приберете малко егото на заден план. Запомнете – все пак целта е да си взаимодействате с някого, а не да си изберете поклонник. И също – не подхождайте с предразсъдъци към качествата на другите. Търсете синергия и допълване, а не някой, който да прилича на вас.

На Нова година Марс в Стрелец ще си взаимодейства с Луната и ще ви повлияят така, че да не се задоволявате с нищо по-малко от това, което наистина искате и харесвате. Прегледайте си плановете от сега и ако има нещо компромисно в тях – опитайте се да го промените. В новогодишната нощ ще искате да се чувствате най-важни и да имате най-доброто парти, а това няма как да стане, ако първо самите вие не се поставите в топ приоритетите си. Влиянието на Луна в Стрелец ще ви се отрази и на пресметливостта относно харченето, така че проверете още веднъж какво и защо плащате и дали не искате да оптимизирате някои от разходите.

Стрелец

С вашия знак ще се случи нещо, което не се е случвало от десет години. Но спокойно – не е страшно :) На 28 декември вашият повелител Юпитер – планетата на късмета и на лекото минаване през живота, ще влезе в Риби и ще бъде в този знак до 10 май. И, за първи път от много години, пътешественическият ви знак няма да иска да обикаля света, а ще иска… (дръжте се) да си седи вкъщи! Просто в този период ще се чувствате по-сигурни в собствения си дом и ще намирате душевния си покой там, а не в смяната на обстановката, която иначе толкова обичате. Обаче не приемайте това като период на летаргия. В никакъв случай. Докато трае това влияние, ще намирате много забавления и изобщо няма да изневерите на себе си и откривателския си дух. Даже сигурно ще ви дойдат нови идеи и накрая на периода най-вероятно ще излезете с нова цел за достигане.

Думата „сигурност“ ще е ключова в първите шест месеца на 2022г. за вас. На 2 януари ще се случи новолуние в Козирог и то ще освети много силно вашата финансова зона. Обърнете внимание на това как разпределяте парите си, на спестяванията си (много важно) и на това, дали можете да си осигурите допълнителен доход. Каквито добри начала поставите по време на новолуние, ще ви се изплащат много добре след това. А и това влияние много добре се съчетава със заземяването ви, заради в Юпитер в Риби. Така че – ползвайте този период да си подредите финансите, да си починете ментално и в средата на годината може отново да излетите от гнездото с нови сили.

В новогодишната нощ ще бъдете звезда на вечерта. Ако не за всички – то поне за себе си. Марс ще е във вашия знак и повярвайте ми – нищо не може да ви спре да се забавлявате и да си създадете страхотни спомени!

Козирог

Интересни неща ще се случват, Козирози! Първото започва на 28 декември, когато Юпитер влиза в Риби и активира вашия дом на приятелства и социален живот. Късметлийската планета ще задържи тази позиция до 10 май и за целия този период ще сложи социалния ви живот като топ приоритет за вас. Да… дори над работата. Мисля, че може да ви се отрази много освежаващо. Все пак през изминалата година се скъсахте от работа. Знам го много добре, защото написах много хороскопи за работата ви и усилията, които трябва да положите. Е… сега ще можете да се насладите на общуването с приятни хора, на разнообразяването на обстановката. И също - да разкриете своята забавна и лека за общуване страна на характера.

Недейте да се срамувате и се свържете с всички, с които мислите, че можете да прекарате качествено и забавно време. Стари приятели, които не сте виждали отдавна, фейсбук приятели, които все още не познавате на живо... Или пък хората от квартала, защо не? Имате добри аспекти за нови контакти на локално ниво.

Ето още нещо важно. На 2 януари ще е първото новолуние за 2022г. и то няма да е в кой да е знак, а имено във вашия. Това е много силно събитие, защото новолунието слага начало на нови начинания, поставя нови принципи и като цяло – време за планиране и обновление е. Във вашия случай новите планове ще са много силно подкрепени от Луната и може да се окаже, че нещо, което е изглеждало просто като мечта, сега може да бъде постигнато. Влиянието на новолунията е около шест месеца, като първите две седмици са най-силни. Така че – в началото на годината изобщо не си губете времето, а действайте по плана на копнежите си!

На Нова година, заради Марс в Стрелец и неговото взаимодействие с Луната, ще бъдете по-скоро самовглъбени и е възможно да преживеете някакви само ваши не много положителни емоции. Това е нормално за деня, няма нищо страшно. А и най-вероятно ще ви е полезно, защото денят е подходящ за приключване на травматични теми. Важното е да имате предвид, че може да ви трябва усамотение, да снижите очакванията на околните към себе си и парти настроението си и да си изкарате вечерта спокойно и приятно. Всичко ще бъде наред, Козирози!

Водолей

На 28 декември Юпитер ще излезе от вашия знак, ще влезе в Риби и ще стои там до 10 май. Как ще ви се отрази това ли? Благотворно! Планетата на късмета ще ви влияе по-добре от знака на Риби, отколкото го правеше във вашия собствен. Ще ви върви както в новите начинания, така и в тези, които сте планирали досега и е дошъл моментът да ги задвижите. Използвайте всяка капка от този късмет, защото влиянието, което сега ще усетите, се случва веднъж на 12 години. Трябва да ви признаем, че се трудихте немалко в последните месеци и сега имате пълно право да се наслаждавате на по-леката подредба на живота. Естествено, никой не говори за дъжд от благодат, който ще се изсипва над вас просто както си седите. Говорим за нещо по-сигурно и което повече обичате – да имате по-малко спънки в работата, а резултатите от труда ви да ви се отплащат подобаващо,

На Нова година Марс в Стрелец в съзвучие с Луната, ще ви влияят така, че да искате да сте част от група. Колкото по-голяма е компанията, толкова по-добре ще е за вас. Обаче има един много важен детайл. Ще имате потребност от равносметка за изминалата година и изграждане на някаква визия за следващата. Както казах – на този ден ще се чувствате най-добре в групи, така че ако имате възможност – съберете се с хората, които най-добре ви разбират и обсъдете изминалата и следващата година.

На 2 януари ще настъпи новолунието в Козирог, като това събитие ще влияе най-силно първите две седмици след като се случи и ще продължи влиянието си в следващите шест месеца. За вас то ще се изрази в нещо много съществено за вашето добруване – ще се отървете. Ще премислите много добре и ще се отървете от неща, които ви натоварват и такива които всъщност не са ваша отговорност. Това ще ви донесе едно от най-ценните за вас усещания и състояние – свобода. А със свободата вие много добре знаете как да боравите, Водолеи :)

Риби

Веднъж на 12 години се случва планетата на късмета и добрия живот – Юпитер да премине под вашия знак (като всъщност го прави на три пъти). И ето ни сега, от 28 декември до 10 май, Юпитер ще бъде във втората си фаза на преминаване под знака на Риби. За вас това ще бъдат много вдъхновяващи, мотивиращи и бих казала – овластяващи четири месеца. Представете си, че желанията и възможностите ви за постигане на лични цели са умножени по няколко пъти – това ще сте вие, докато Юпитер е във вашия знак. Това е период, в който смело да си поставите цели за растеж и да дадете свобода на мечтите си. Разбира се – във вашата глава мечтите винаги имат място. Но сега шансът да ги превъплътите в нещо реално е доста висок.

Още едно важно и никак не кратко влияние се задава на хоризонта – новолуние в Козирог на 2 януари. В шестте месеца след новолунието имате много добри аспекти за нови проекти свързани с дигиталната сфера, както и с някакъв вид обединяване на хора около вас. Не чакайте дълго след новолунието, за да помислите по тази тема, тъй като най-силно то влияе в първите две седмици, след като се е случило. Мисля, че тази прогноза и тези възможности много добре се съчетават с позицията на Юпитер, за която ви казах по-горе. Така, че накратко казано – не се мотайте, не се отдавайте само на мисли и мечти, а действайте смело по нещата, които виждате пред себе си.

На Нова година, благодарение на Марс в Стрелец и неговото взаимодействие с Луната, ще имате желание да бъдете основно с партньора си, да си обръщате взаимно внимание и… да бъдете най-бляскавите на партито, където и да е то! Изберете си от сега най-впечатляващия тоалет, за да не се окаже, че точно преди купона трескаво прехвърляте целия си гардероб. И ще ви издам една тайна – дори да сте решили да си останете вкъщи на дивана и да гледате Дунавско хоро и Президента по телевизията – пак си облечете нещо бляскаво. Просто този Марс няма да направи компромис и няма да приеме „удобни дрехи“. Весело изкарване от мен и дано щастливо да хвърчат пайети около вас! 

Надя Брайт се занимава с психология, пилатес и стендъп комедия сериозно, а астрологията й е само за забавление. Както би казал любимият ѝ сър Пратчет – имала е един свой съпруг и няма да броим колко чужди. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Ако искате да ви разсмее, следвайте я в тик-ток, фейсбук, инстаграм, само не и в живота, защото е опасна за живота. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея. 

Вече можете да я откриете и в книжарниците, на полицата с бестселъри :). Нека и скептичните се уверят в това, което ние отдавна си знаем. Надя може да пише не само хороскопи :) А снимките на Борис Мутафчиев с "Миша" са колкото красиви, толкова и забавни. Можете да ги разгледате в албума Миша обикаля България. 

Последно променена в Понеделник, 27 Декември 2021 22:26

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам