logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт - 20.12 - 26.12

Автор: Надя Брайт

Овен

Знам, че идват празници, но планетите не ни питат как да се подредят, Овни… И не че подредбата за вас ще е лоша, просто няма да е много лежерна. Във вторник влизаме в знака на Козирога и това отваря пред вас възможности за нови професионални успехи. Ще почувствате прилив на типичната за вас огнена енергия, така че – хоризонтът е чист за велики дела!

Имайте предвид обаче, че за да се справите наистина добре, ще трябва да се поучите от последователността и аналитичността, с която Козирогът действа. Опитайте се да превъзмогнете Марсовата си натура, както и поривите първо да скочите, а после да се оглеждате върху какво сте се приземили.  Имате около месец, за да дадете ход на желаните проекти, просто не забравяйте да планирате добре. А след като планирате – разбира се – тичайте по-бързо от вятъра!

По празниците, заради намесата на Плутон и Венера, ще имате желание да се социализирате с всички, най-вече със семейството си. Можете да бъдете двигател на мега интересни и забавни Коледни празници и да спечелите приза „най-добре украсена елха“. Всъщност – ще имате такова желание за украсяване, подреждане и създаване на атмосфера, че нищо чудно да украсите наново елхата и на леля си, ако тя ви покани на гости!

Всичко ще бъде чудесно, ако внимавате точно колко сте откровени, докато небрежно си говорите с роднините и весело остроумничите… Плутон може да ви подведе и да се наложи да пишете и извинителни картички, след Коледните. Но пък знам ли… Въпреки, че – току виж се оказало, че всъщност това е начинът да се отървете от някого чак до другата Коледа. Преценете си :)

На Коледа ще имате достатъчно енергия да си разменяте подаръци, да участвате в празничната еуфория и да направите няколко бързи разговора по работа. Внимавайте само да бъдат кратки, за да не ви излезе име на (луди) работохолици.

Телец

Такааа… Ако четете този хороскоп в понеделник, сигурно се чувствате по-скоро лежерно и блажено се готвите скоро да нахлузите домашни панталони с ластик и да се отдадете на светата троица на предстоящите Коледни празници – ядене, мързел и подаръци. Обаче точно във вторник Слънцето ще влезе в Козирог и ще ви влее енергия за нови приключения. Ще започнат да ви дърпат най-различни интересни дестинации и като нищо може да се окажете с чисто нови самолетни билети в ръка. Ще искате да обикаляте и на по-малък радиус. Няма да се учудя, ако изведнъж улиците се напълнят с весели Телци, които празнуват, купуват подаръци и си разменят шегички с непознати.

А понеже планетите нямат навика да се съобразяват с нас, Сатурн ви е подготвил едно леко предизвикателство точно в деня на Бъдни вечер. Възможно е да станете малко по-раздразнителни от обикновено и някой от околните да чуе от устата ви истина, която е трудна за преглъщане. Едва ли това ви е представата за Весела Коледа, така че – считайте се предупредени. Най-разумното за този ден би било да се опитате от сутринта да си доставяте радости и да гледате по-спокойно на живота, за да можете да си прекарате вечерта без излишно напрежение.

Точно на Коледа пък ретроградната Венера много ще засили желанието ви да не сте затворени между четири стени, а волно да обикаляте света. Не е най-добрият импулс, който може да получиш на семейния празник… Добра стратегия ще е да намерите как да изразходите тази енергия, за да не я излеете като раздразнение върху близките си. В крайна сметка – вярвам, че благата ви душа може да надделее над влиянието на Венера и да имате прекрасна Коледа!

Близнаци

Цялата седмица минава под знака на съблазняването в различни сфери на живота ви, скъпи Близнаци. Започваме с това, че във вторник Слънцето влиза в Козирог, което насочва талантите ви за съблазняване към кариерните ви амбиции. В следващия един месец определено ще ви се иска да привлечете някой много перспективен партньор или пък да влезете в „А-отбора“ на някое поприще. Добрата новина е, че не само ще ви се иска, а и харизмата ви ще работи за вас. Затова – смело си набележете „жертвата“, излъскайте имиджа си, пригладете перчема и се усмихнете широко на новите възможности.

В дните на Бъдни вечер и Коледа ще сте много приповдигнати и желанието ви да се случват интересни неща ще вземе превес над желанието ви за тиха Коледа. На 24-ти ще бъдете особено комуникативни, но са ви подготвени някои изненади. Изненадите ще са под формата на неочаквани и може би нежелани въпроси, които близки и приятели смело ще ви задават. Не се напрягайте излишно – не е нужно да отговаряте на никого. Просто използвайте дипломатичността си, за да отклоните темата и избягвайте конфликти. Понякога е по-добре да се престорите, че телефонът ви звъни в другата стая (макар и да го държите в ръка и той очевидно да не звъни), вместо да влезете в неудобен разговор.

На 25-ти ще сте обзети от идеята колко обичате партньора си и най-вече – колко обичате да сте голи. По отношение на секса и забавленията – изглежда няма да има никакви пречки а това (вадете играчките от шкафа). Що се отнася до любовния плам – възможно е да сте по-увлечени от това, което вие казвате, отколкото от идеята наистина да чуете любимия си. Не знам какво да ви посъветвам в тази ситуация… Може би да не говорите много, а кротко да изчакате вечерта и да действате :)

Рак

Доста романтична прогноза, с някои малки подводни камъни, ви се очертава, Раци. Още във вторник, когато Слънцето влиза в Козирог, за вас се отваря едномесечен прозорец, в който партньорствата ви да разцъфнат. Тези от вас, които са във връзки, може неусетно да предприемат следващата крачка. А и кой по-добре от един Рак би оценил далновидността на това годежният пръстен фактически да е подаръкът за Коледа?

Този растеж и цъфтеж ще се наблюдава не само в любовните ви връзки, но и в професионалните ви партньорства. Периодът е добър за нови съдружия (но преди 14 януари, когато ще настъпи ретроградния Меркурий).

Козирог ще ви повлияе и в посока да сте пълноценна и желана компания за най-различни събирания по време на празниците. Ако е купон – ще бъдете душата на компанията, ако е по-интимен разговор – ще бъдете желан и полезен събеседник. За да не се изтощите от всичко това, най-добре подредете приоритетно с кого наистина искате да бъдете и оставете поканите на останалите настрана.

На самата Коледа ретроградната Венера ще ви направи особено чувствителни към компанията на близките ви и ще сте жадни за истински разговори и свързване. Използвайте времето за да отворите сърцето си и да се поинтересувате как са хората, които обичате. В любовен план също ще имате възможност да преживеете топли мигове с партньора си. Най-добре се насладете на мига и не задълбавайте в „Какви са плановете ни за следващата година“. Едва ли този въпрос е подходящ по време на ретроградна Венера. Просто се радвайте на хубавите мигове по Коледа!

Лъв

Ето кой ще изглежда най-добре след един месец – вие, Лъвове! С влизането на Слънцето в знака на Козирога, вашият знак се зарежда с енергия за спорт и извайване на фигурата. В следващия месец очаквам доста Лъвове из фитнес залите и на йога постелките. Всъщност, това е едно от нещата, които обичате – да се поддържате във форма и да се харесвате в огледалото. Дори и да е малко странно да се случва около Коледните празници, със сигурност за вас ще е приятно занимание. А и резултатите не са за подценяване.

В дните на Бъдни вечер и Коледа обаче няма да ви е до спортуване. Сатурн, Венера, Плутон… И трите планети ще ви влияят и сигналите им няма да са в абсолютен синхрон. Като начало – ще ви се иска да получите цялото внимание на света от половинката си, а това е много трудно изпълнима задача по време на празници. Най-добре е да се примирите с обективните обстоятелства и да вложите енергията си вместо да искате внимание, в това да създавате приятна обстановка за двама ви.

Между другото – създаването на приятна обстановка, щедростта и уменията ви за организация ще бъдат от огромна полза за вас в празничните дни. Твърде вероятно е вие да бъдете спойката между близките на Коледа. Затова се подгответе отсега, като се заредите с празничен дух и енергия за парти. Ако всичко мине добре и по вашия начин – ще ви споменават с добро чак до другата Коледа. Доста примамлива перспектива за Лъв, нали?

Дева

Кажете голямо „Здравей!“ на знака на Козирога във вторник, Деви! За вас се отваря едномесечен период на възход както в любовен, така и в професионален план. Ще блестите със собствена неповторима светлина и ще се чувате толкова надалеч, колкото вие искате. Сега може да осребрите положеният през годината труд и да сложите силно начало на новата година.

Обвързаните да се отдадат на наслади с партньора си, а необвързаните – на активно търсене. Имате добри аспекти да намерите някой на парти или на някакво събиране по интереси. Така, че – огледайте какво ще се случва около вас в следващите дни.

Малко по-нагоре ви казах, че ще се чувате надалеч и сега трябва да отправя малко предупреждение. Внимавайте колко ще се чувате на 24-ти, когато Сатурн и Плутон няма да работят точно във ваша полза и е възможно да кажете неща, за които ще съжалявате после. Най-доброто за този ден е да се отдадете на тихото празнуване на Бъдни вечер и да оставите духа на домашния уют да завладее сърцето ви, така както сармите – стомаха ви.

На 25-ти Венера много силно ще енергизира зоната на любовта при вас. Може би ще чуете първото „Обичам те“ или пък някое, за което отдавна копнеете, а малко сте позабравили как звучи. Възможно е дори да откриете пръстен под елхата. Ноо… (съжалявам за „но“-то), тъй като Венера е ретроградна, не е много сигурно, че вашето разбиране за следваща стъпка ще е свързано с по-сериозно обвързване. Възможно е да се окаже, че това, което наистина искате е собствената си свобода. Хубавото в цялата ситуация е, че ще имате избор и ще бъдете обичани. Какво ще изберете зависи само от вас и единственото, което мога да кажа е, че ви желая да е за добро!

Везни

Започваме вашия хороскоп с вторник и влизането на Слънце в Козирог. Ще усетите влиянието на този сериозен знак, в комбинация с ретроградната Венера предимно по два начина, Везни. Единият е, че е възможно близките и роднините ви малко да ви дразнят този месец, а едва ли е подходящо това да се случва точно по Коледа и Нова година. Просто си сложете розовите очила, които винаги държите някъде наблизо, бройте по-често до десет, наслаждавайте се на живота и ще се предпазите от излишни драми.

Другото влияние е по-интересно – възможни са решения за промени в местоживеенето в следващия месец. По принцип периодът е благоприятен за това, само е забравяйте да проверявате всички детайли по няколко пъти (заради ретроградността).

На 24-ти Сатурн се намесва в картинката и влива бустерна доза на желанието ви всичко да е красиво, скъпо, изпипано и да става за Инстаграм. Вероятно близките на Везните ще получат най-пищно опакованите подаръци за Коледа, а тези от тях, които ще ви гостуват, ще се почувстват като в американски Коледен филм. Всичко това е чудесно, само не му изпускайте края, за да не се напрегнете от толкова много изисквания към обстановката.

На 25-ти ретроградната Венера ще задържи влиянието от предишния ден, но ще ви насочи към по-спокойни дейности, създаващи уют. Отсега виждам приповдигнати Везни, които приготвят палачинки за всички сутринта на Коледа и после зорко следят кой колко е възхитен от подаръците им, както и дали всички са подобаващо облечени и сресани… Шегувам се! Можете да имате страхотна Коледа, ако положите усилия да не се напрягате от дребни неща или досадни роднини.

Скорпион

Тази седмица има три астрологични събития и темата, която ги обединява за вашия знак е „соло или с някой“. Започваме с първото – във вторник Слънце влиза в Козирог и вашият по-скоро сдържан знак се превръща в нещо като звездата на вечерта. И то за много вечери. Не става дума обаче само за партита. Става дума за различни видове събирания, на които имате възможност да блеснете по различен начин. Независимо дали говорим за привличане на евентуални гаджета или пък за внедряване в някаква бизнес среда – можете го, ще стане.

В следващия месец имате и добри аспекти за участие в инициативи, може би нови за вас или неосновни за дейността ви. Мисля, че ще е по-добре да приемете предизвикателствата. А най-добре ще е, ако не си налагате постоянно напрежението, че трябва да сте първи и най-добри във всичко.

В деня на Бъдни вечер Сатурн и Уран ще са в противоречие, което означава, че ще сте в колебания, дали да се отворите за общуване с близките си или да си правите каквото на вас ви харесва. Но понеже е малко трудно точно в този ден някой да се отцепи от семейното събиране и да се отдаде на индивидуални забавления, по-скоро се очаква да станете малко раздразнителни. Опитайте се да избегнете това състояние, защото временното раздразнение може да помрачи празника ви (и на околните).

Навръх Коледа това напрежение ще ви отпусне и като че ли, заради Венера, ще ви завладее желание да сътворите чудеса за домашния уют. Този порив може да даде много забавен и приятен резултат, ако отново не се поддадете на усещането, че е най-добре да правите всичко сами. Приобщете и близките си и им позволете да почувстват празничния дух заедно с вас. Не забравяйте да звъннете и на приятелите си – тази проява на любов и загриженост няма да остане незабелязана.

Стрелец

Имате още един ден да си пожелавате неща и да духате свещички и след това – влизаме с бодра крачка в знака на Козирога. А това за вас означава, че един месец напред от вторник, ще имате енергия и желание да подредите всичко. Честно казано, не съм виждала Стрелци много да подреждат… Обаче сега наистина ще запретнете ръкави. Започвайки от бюрото ви, минавайки през килера и онова шкафче вкъщи, в което всеки бута нещо и никой не знае какво има и стигайки чак до бюджета ви. Всъщност, това си е доста добро влияние за изпращане на годината и посрещането на следващата. Започването на чисто ще ви отвори нови хоризонти за постижения. Апетит за постижения също няма да ви липсва в месеца на Козирога – възможно е да изградите стратегията си за годината именно под неговото влияние.

На 24-ти ще бъдете в много добро настроение и мога само да завиждам на хората, които ще прекарат празника с вас. Този ден не е много лек от астрологична гледна точка. Много хора ще трябва да си прехапват устните, за да не кажат нещо накриво (а по-лошото е, че доста от тях няма да ги прехапят ефективно), но вие ще сте като един естествен извор на забавленията.

Празничният ви дух ще се запази и за Коледния ден, но трябва да внимавате с Венера. Тази планета определено обича пищните, красиви и скъпи неща и в този ден особено силно ще ви подтиква към такива покупки. Желанието ви за лукс сигурно заслужава да бъде уважено, след цяла година работа. Просто имайте предвид, че не всичко, което ви привлича, наистина си заслужава парите. Опитайте се да се придържате към общите безплатни радости със семейството си и всичко ще бъде наред :)

Козирог

Ситуацията е много празнична, но и доста сложна, Козирози. Във вторник влизаме във вашия сезон – цял месец ще празнуваме вашите рождени дни и вие ще правите всичко, което се прави, когато Слънцето е във вашия знак. А какво се прави ли? Планове, равносметки, пожелавате си неща… Всичко това ще премине гладко, ако само имате едно наум за ретроградната Венера, която ще бъде така в Козирог чак до 29 януари. Само това обстоятелство може да замъгли иначе точната ви преценка. Все пак вярвам, че ще се справите.

На 24-ти ще бъдете обзети от противоречието между Сатурн и Уран и нищо няма да ви се вижда достатъчно. Ще имате много високи очаквания от себе си и от празника. По принцип, ако има някой, който може да покрие високи очаквания – това сте вие. Но дали е нужно точно в дните на Бъдни вечер и Коледа да се товарите с това? В крайна сметка – всичко е чудесно по празниците, ако се забавляваме и се радваме. Много по чудесно, отколкото ако постоянно тичаме нагоре-надолу, за да направим всичко перфектно.

На самата Коледа ретроградната Венера ще се намеси много сериозно в желанията ви и ще се окаже, че повече от всичко искате любов и романтика. До тук добре. Особено, ако има с кого да сбъднете тези желания. Ако в момента няма – бъдете спокойни, Венера ще направи така, че да сте много привлекателни и ще увеличи шансовете ви за успех. Само внимавайте да не се закачите за неискрени ласкателства или пък да попаднете в плен на нечия игра.

Възможно е този копнеж по романтика и това, че планетата на любовта се „върти наобратно“ да ви подтикне да се свържете с някой, с когото вече сте приключили връзката си. Ами… няма да ви лъжа – всичко казва „Не го правете“. Ако успеете да устоите на това и да се радвате на хубавите неща, които вече имате в живота си, шансът да влезете много по-спокойни в новата година, е значително по-голям.

Водолей

Ето ви и вас, Водолеи – цяла година вършахте и сега е дошло време за почивка. Във вторник, когато Слънцето влиза в Козирог, вие влизате в период на регенериране, детокс и прошка. Имате около месец да умиротворите духа си, да се отървете от стари негативни емоции, които ви дърпат назад и да се заредите с енергия за ново начало. Ще ви се отрази добре, ако дадете същото и на тялото си – почивка, добра храна и сън. Времето е много подходящо да простите на себе си и на тези, които са ви наранили през отминалата година. Не ви казвам да си забравяте уроците, напротив. Казвам само, че ако се освободите от тези емоции, ще отворите място за други – надявам се – по-добри.

На 24-ти, точно в деня на Бъдни вечер, планетите ще ви изиграят номер. Вашите съуправители Уран и Сатурн застават в противоречие и това ще предизвика фрустрация у вас. Ще усетите в себе си битката между старото и новото, желанието да се освободите от догми и наложени правила и… желание за бунт срещу роднините си. Едва ли това е най-подходящия ден да влизате в конфликти или да доказвате каквото и да е. Особено предвид разположението на планетите, което прави риска от драматичен край на споровете много сериозен. Най-добре вложете малко чувство и енергия, за да измислите някакъв нов ритуал за празника. Така едновременно ще успокоите в себе си и бунта срещу старото, както и ще намерите начин да се обедините със семейството си около нещо.

На Коледа ще се чувствате по-скоро изморени и меланхолични. Като цяло – ще предпочетете да прекарате деня си в леглото, отколкото в еуфорична размяна на подаръци. Какво пък? Не е толкова лошо да се търкаляте на спалнята на Коледа… особено, ако има и с кого :)

Риби

Стана тя каквато стана… Във вторник Слънцето влиза в знака на Козирога, а Рибите затварят лаптопите и тефтерите и се хвърлят в морето си от приятели. Всъщност, силно казано е, че затваряте лаптопите, защото технологичният ви сектор ще бъде активиран в следващия месец, но имах предвид, че работните задачи отстъпват назад.

Влизате в празничен режим, както и в режим на „нека да си поговоря с всички“ и започвате да обикаляте града, за да разнасяте подаръци и да пиете кафета. Шансът толкова много да се увлечете в това и да забравите, че има графици, както и че времето тече, не е малък. Все пак - опитайте се да се съобразявате с насрочените часове за срещи, за да не изнервите околните. Със сигурност, ако Коледното парти не е във вашия дом, ще вземете голямо участие в организацията, където и да се случва то. Бъдете реалисти и не си поставяйте някакви грандиозни цели, както и не поемайте много трудни за изпълнение ангажименти. Например, не обещавайте, че ще донесете веган торта, гарнирана със сливи от северен склон в Мон Пелие и поръсена с лунен прах. Просто кажете „Ще донеса торта“.

На Коледа има шанс ретроградната Венера да трансформира вълнението ви около празника в нервност и напрежение и това няма да се отрази добре на никой от замесените. Дишайте дълбоко, не забравяйте, че най-важното за този празник е любовта (а не сливите от Мон Пелие) и просто се отдайте на общуването с близките си. Използвайте технологиите за видео разговори с приятелите, които са далеч. И най-вече – обърнете внимание на партньора си, за да надхитрите ретроградната Венера и любовта да победи! 

 

Надя Брайт се занимава с психология, пилатес и стендъп комедия сериозно, а астрологията й е само за забавление. Както би казал любимият ѝ сър Пратчет – имала е един свой съпруг и няма да броим колко чужди. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Ако искате да ви разсмее, следвайте я в тик-ток, фейсбук, инстаграм, само не и в живота, защото е опасна за живота. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея. 

Вече можете да я откриете и в книжарниците, на полицата с бестселъри :). Нека и скептичните се уверят в това, което ние отдавна си знаем. Надя може да пише не само хороскопи :) А снимките на Борис Мутафчиев с "Миша" са колкото красиви, толкова и забавни. Можете да ги разгледате в албума Миша обикаля България. 

Последно променена в Понеделник, 20 Декември 2021 10:23

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам