logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт - 06.12 - 12.12

Автор: Надя Брайт

Овен

В сряда вашият страстен покровител Марс се заиграва малко с веселия Юпитер и то не къде да е, а във вашия дом на социализирането и забавленията. Това означава, че ще имате силно желание да поемате рискове, да гоните адреналинови преживявания и изобщо – да сте си огненият Овен, който носите в душата си. Супер е това, само бъдете внимателни на кого се доверявате. Преценявайте си рисковете (което е всъщност правилната форма на глагола „преценям“), защото Марс и Юпитер ще се разделят, но последствията ще си останат.

В събота Венера и Плутон правят артистичен и креативен дует във вашата кариерна зона. Денят е добър за нови професионални идеи, за планове и вдъхновения. Може да помогнете на музата си като посетите интересно събитие или просто смените обичайната си обстановка. Креативността се ражда в умението да променяме перспективата си и ако направите нещо в тази посока, определено Венера ще ви възнагради.

Отново ден за приключения, този път в неделя. Слънце в Стрелец във вашата зона на спонтанността и Нептун в зоната на мъдростта правят много интересен лупинг заедно. Резултатът ще е, че определено ще искате да ви се случи нещо и вълнуващо. А, доколкото познавам знака ви, щом искате нещо – ще го сбъднете. Помислете по-скоро в посока на разнообразяване на личния си живот и как да си доставите радост. Заслужавате радост, действайте!

Телец

В сряда ще сте подложени на леко противоречие между Марс и Юпитер. Червената планета ще е в дома на връзките ви, а Юпитер – в този на амбициите. Не знам на кое от двете ще искате да обърнете повече внимание, но и двата аспекта на живота ви усилено ще ви дърпат всеки в своята посока. Не се напрягайте твърде много, това влияние все пак ще отмине. По-добре помислете обаче как да направите така, че и вие да сте доволни от избора си, и околните да проявят разбиране. Компромисите са хубаво нещо, стига да не останете с усещането, че сте дали повече, отколкото е трябвало.

В събота ви се пишат изкушения, Телци... И нека го кажа направо – любовни изкушения. Венера и Плутон се събират и действат много силно в посока да искате някакво освобождение и да преминавате граници. Не мога да ви посъветвам как да постъпите, планетите не казват нищо. Вие най-добре си знаете на какво си струва да останете лоялни. Просто добре преценете обстоятелствата, преди да се впуснете в авантюра.

В неделя стабилната ви иначе натура ще се разклати малко по отношение на доверието към хората. По принцип вие обичате да играете на сигурно и имате изградени критерии на кого да вярвате и защо. Само че точно в неделя Плутон посажда съмнения у вас и неуслужливо скрива всички сигурни знаци за ориентиране. Не бих ви казала, че е добре да не обръщате внимание на съмненията си. Напротив – запомнете ги добре, просто ще е по-удачно да ги осмислите отново в следващите дни, когато това влияние е отминало.

Близнаци

Много противоречива седмица, Близнаци! Надявам се с прогнозата си да ви помогна да направите успешен слалом през следващите дни.

Започвам със сряда, когато много ще искате да спазвате последователно линията на здравословен начин на живот, но няма да имате желание. Спокойно, Марс и Юпитер са виновни, не е защото имате слаба воля. Вие много добре си знаете, че за да се грижите за себе си, трябва да правите определени неща всеки ден. Е, малко вероятно е този ден да е сряда. Единственото, което мога да ви препоръчам е да внимавате все пак да не отивате в крайности. Философията „Това ще си го позволя само днес“ води до много сериозен махмурлук (примерно). Затова – да, дайте си свобода, просто не си изключвайте разума от процеса.

В събота, благодарение на Венера и Плутон, ще станете като неуправляем еротичен снаряд. И колкото и забавно да звучи това (и обещаващо), добре е да помислите как да канализирате тази енергия. Има някои съвсем малки рискове в картинката. Единият е, че ако партньорът ви не отговори на това вдъхновение, може да го приемете много лично и от играчка да стане плачка. Просто трябва да овладеете нетърпението си и да се насладите на момента, това е всичко.

В неделя внимавайте за баланса в партньорствата ви, независимо дали от личен или работен характер. Стрелец малко ще клати лодката в този ден и е възможно да се породят конфликти. Не бързайте да решавате веднага.

Рак

Започвам без никакви захаросани увертюри, Раци. В сряда ще имате силен порив на страстта, който може изцяло да замъгли съзнанието ви. Марс и Юпитер са отговорни за това, но ако не внимавате, после вие ще трябва да се справяте с последствията. Не е супер страшно, просто е възможно толкова много да правите секс с някого, че да не го прецените добре и да се доверите повече от здравословното. Какво да правим, като Ракът толкова често оплита чувствата и страстта... Опитайте се да вземете хубавото от ситуацията, която ви се предлага, без да се влагате твърде много. Времето ще покаже дали е добре да дадете повече от себе си.

Това влияние се успокоява в събота, когато Венера и Нептун ще се обединят, за да ви помогнат да укротите страстите и евентуално да постигнете интимност с обекта на чувствата си. Имате добри аспекти за разговори, свързване и взаимно разбиране в този ден. Може би ще е по-добре, ако вземете от игривостта на Венера и не правите нещата много сериозни. Просто прекарайте качествено време с вашия човек и си позволете да се опознаете.

В неделя, под влияние на Стрелец, ще имате прозрение по отношение на кариерата си. Може би стоите в позиция, която изглежда добра, но сте твърде на завет. Възможно е да ви се прииска да излезете на по-преден план и да афиширате постиженията си. Или пък може да решите, че искате да имате по-голям контрол над професионалното си развитие и трябва да го заявите. Каквото и да мислите, определено денят е добър за взимане на решения по тази тема. Успех!

Лъв

Започвам хороскопа ви с нещо, което не обичате твърде много Лъвове – изясняване на отношения. Но какво да правим, като Марс и Юпитер са ви подготвили подобна ситуация в сряда? Твърде вероятно е в този ден да бъдете изправени пред това да се уточнявате какво влагате във връзката си, колко искате от нея и изобщо... такива сериозни неща. Знам, че понякога сте склонни да се съгласявате просто за да има мир. Както знам, че никой Лъв не се чувства добре, ако му ограничат свободата или му променят границите на територията. Затова – вашата задача ще е да намерите това решение от ситуацията, в която и двете страни да са доволни. Или пък ако се налага – да постъпите радикално, но да не поставяте основата на изкривени отношения вбъдеще.

В събота Венера полага всички усилия да ви насочи към луксозни покупки. И така като гледам – няма много да се противите. Не знам какво да кажа по този въпрос... вие най-добре си познавате и бюджета, и нуждите. Единственото, което знам със сигурност е, че Лъв под влияние на Венера, просто трябва да се похвали с новата си придобивка, за да се чувства добре. Ами... направете го!

В неделя не се очертава денят да е много приятен, защото Нептун и Слънце в Стрелец са ви приготвили малко неприятни разкрития. За съжаление – хората лъжат. За още по-голямо съжаление – понякога лъжат вас. Опитайте се да не го приемате прекалено лично и да си спестите разочарованието (както и евентуални страдания). Осланяйте се на благородната си натура и продължете напред с научения урок.

Дева

Интересни планетарни събития за вас тази седмица, Деви... Първо, в сряда, ще се окаже, че иначе умереният ви знак просто е изчерпал търпението си към тъпотии. Ще искате ясно и категорично да заявите на хората, които прекаляват, че поведението им е неприемливо. Ще защитите собствената си територия във всеки аспект от живота си – в личен и професионален план. Обикновено насърчавам всяка Дева, която иска да заяви себе си, защото вашите искания са винаги основателни и аргументирани. Единственото, за което бих искала да ви предупредя е да внимавате кой точно ще отнесе иначе справедливия ви гняв. С две думи – подбирайте жертвите.

В събота, под влияние на Венера и Нептун, слагате роклите с пайети (или по-мъжествена дреха с пайети) и се впускате във флиртове. Но не просто флиртове, а истински празник на съблазняването. Ще ви подскажа, че заради влияението на Нептун особено ще ви върви в интернет свалките. Поствайте снимки по профилите, свалете си тиндър, изобщо... Разширете виртуалния хоризонт и ще намерите интересни хора.

В неделя нещата се укротяват, Слънце в Стрелец активира зоната на дома ви. Ще се умиротворите ако в този ден останете в това кътче, в което се чувствате най-уютно и най-много себе си. Може да ви дойдат добри идеи за освежаване на мястото или пък за пренареждане. Възможно е да имате желание да се изолирате и да не обръщате много внимание на близките си. Намерете начин да им го кажете, за да ви разберат и да не останат с усещане, че просто ги игнорирате.

Везни

Ох... започвам с едно от най-трудните неща за Везните... В сряда ще искате да си купите нещо много хубаво, но ще трябва да се съобразявате с бюджета си. Просто не знам защо Марс и Юпитер ви го причиняват това! Естетската ви душа знае стойността на вещите много отвъд парите и я търси. Но пък реалността се съобразява като че ли само с парите... Няма отговор на евентуалната ви дилема, затова ще ви дам най-добрия съвет – „Не знам, брат, ти си знаеш!“. Или пък изчакайте два дни, за да мине това влияние и тогава решете.

В събота Венера и Плутон активират зоната ви на домашен уют. Отдайте се на порива си да си стоите вкъщи, да правите обстановката уютна и да бъдете с близките си. Може да поканите обични приятели на гости и да се насладите на времето си с тях. Денят, прекаран по този начин ще ви зареди емоционално и творчески. Също – това е подходящ начин да си починете и да вземете дъх, преди празничния сезон, който вече напира да влезе в домовете ни.

В неделя Слънце в Стрелец и Нептун объркват малко начина ви на комуникиране. От една страна ще имате желание да си говорите с близки и по-далечни хора, от друга – нещата, които казвате, може да не излизат точно по начина, по който вие искате. Възможно е да бъдете например пасивно-агресивни, без да го осъзнавате. Значи решението е, ако ви се общува с хора, по-скоро да ги изслушвате, отколкото да се изказвате.

Скорпион

Тази седмица хороскопът ви определено започва скорпионски! В сряда, благодарение на влиянието на Марс, хората, които се опитват да ви се качват на главата, ще усетят много ясно какво е да си имаш работа със Скорпион. Просто ще бъдете безкомпромисни към тези, които са прекалили с търпението ви (защото малко хора знаят колко търпелив знак сте всъщност). Единственото, за което ви моля да помислите е, че след сряда също има ден и силно вероятно е и тогава да трябва да общувате със същите хора. Тоест – бъдете безкомпромисни, но не бъдете безпощадни. Повече дипломация и по-малко жило, моля!

В събота ще бъдете във вихъра на харизмата си. Това прави Венера с вас и го прави много добре. Денят е подходящ за привличане на хора към каузите и начинанията ви. Ако разпръснете чара си, докато се усетите, ще си създадете много нови последователи. Обаче имате задача да прецените колко от тези хора всъщност могат да бъдат полезни наистина.

В неделя ще усетите леко противоречие, което се дължи на влиянието на Слънце в Стрелец и на Нептун. Ще бъдете много силно привлечени от идеята да се отдадете изцяло на романтична история, но и ще искате все пак да играете на сигурно. И някак си ще изглежда, че ситуацията е „или-или“ и няма нищо по средата. Не знам какво да и кажа, за да ви помогна в избора ви... Може би, че е по-добре да се съсредоточите в намирането на баланс, отколкото в избирането от алтернативи. Успех и приятно изкарване!

Стрелец

В сряда никак няма да ви е до дипломация и до търпение, Стрелци. В този ден Марс ще ви влияе много силно и изобщо няма да сте склонни да търпите хора, които ви се натрапват или изискват от вас. Даже е възможно да сте настроени конфликтно и без да имате наистина сериозен повод. Отстояването на територия не е нещо лошо и обикновено е полезно за всички участници в ситуацията. Тънкият момент е да не прекалите с гнева или по-лошо – да го насочите към невинен човек. Мога да ви гарантирам, че Марс ще действа като увеличително стъкло на конфликтните ситуации в този ден и че за повечето наистина няма да си струва да влизате в пререкания.

В събота Венера и Юпитер ще ви вкарват в крайности по отношение на парите (а и този ден това ще ви е най-важната тема – пари). От желанието да похарчите огромна сума за нещо до това да си стиснете и последните стотинки – възможностите нещо да се обърка са безкрайни :) Най-мъдро е, ако много ви се пазарува, да си набележите някакви неща, да ги прегледате отново в понеделник-вторник и тогава да решите, дали да купувате.

В неделя Слънцето във вашия знак ще ви вдъхновява да се погрижите за себе си и собствените си нужди, а Нептун ще кара всичките ви близки да ви търсят за нещо. Трудна, но не и нерешима дилема. Просто трябва добре да отсеете кои обаждания до вас са наистина важни и не търпят отлагане и да приемете само тях. В останалото време – сложете себе си на първо място.

Козирог

В сряда, заради влиянието на Марс, ще бъдете изправени пред някои равносметки, Козирози. Много сериозната тема за това как харчите времето и парите си ще излезе на дневен план. Добре е в този ден да преосмислите с какви хора прекарвате време, какво получавате и какво давате в тези контакти. Репрезентират ли по някакъв начин тези хора вашите цели в живота? Нещо подобно ще трябва да направите и по въпроса с парите. Харчите ли несъзнателно повече, отколкото е нужно за неважни неща? Инвестирате ли достатъчно в себе си и развитието си? Все трудни въпроси, на които съм сигурна, че един Козирог може да намери правилните отговори.

В събота ще бъдете много привлекателни (а и привлечени) за събития, партита и подобни весели инициативи. Ще носите особено приятна харизма, така че – твърде възможно е да се случи нов и интересен флирт. Важното е да изберете правилно къде ще отидете (виж първия абзац), за да се чувствате напълно комфортно и да извлечете максимума от ситуацията.

В неделя ще продължим с поривите ви от събота, като дори ще са по-силни. Слънце в Стрелец и Нептун ви радват с мисълта, че „Веднъж се живее“ и ви мотивират да се превърнете в парти машина. Интересното тук обаче е, че денят е много подходящ за нови и полезни контакти. Може някой, с когото току що сте се запознали, да се окаже много полезен за вас вбъдеще. Така че – купонясвайте, но дръжте очите и ушите си отворени!

Водолей

В сряда Марс ви зарежда с много енергия за работните ви проекти и направо ставате като реактивна ракета, Водолеи! Денят е много добър за приключване на някои задачи, както и за съставяне на точен план какво ще свършите до края на годината. Ако ръководите екип или пък просто сте този, който мотивира колегите, съберете ги в сряда на обща среща и им предайте от своята енергия. Денят е добър също и да се откажете от нещо, което все не ви се получава, а го влачите в списъка със задачи. Животът е много по-хубав, ако си извадиш камъчето от обувката, нали?

В събота, под влияние на Венера и Плутон, ще имате ден посветен на романтичната ви връзка. Дали това ще е време, в което ще преосмисляте какво трябва да се промени, за да се чувствате по-добре или пък ще е време на споделени емоции, зависи от състоянието на връзката ви. В единия случай – денят е добър, за да осъзнаете собствените си нужди и да ги обсъдите в разговор с партньора си (като е хубаво и да слушате, разбира се). А ако пък чувствате, че нещата са ви наред – просто измислете някакъв хубав начин, по който да споделите съботата си.

В неделя Слънце в Стрелец и Нептун правят така, че да се почувствате малко притиснати от задачите си или от хората, с които работите. Явно всички са свикнали вие да сте отдадени на повече от пълен капацитет и това почва да ви притиска. Мислете за себе си и за това, че не трябва да изчерпвате силите си докрай. Бъдете твърди в отстояването на границите си.

Риби

Хубава е седмицата, Риби. Просто ще започна с едно леко предупреждение. В сряда преценката ви ще бъде много замъглена заради Марс и Плутон. И не само това, а точно в този ден към вас може да протегнат ръце хора с нечисти помисли. Обикновено в такива ситуации може да се разчита на пословичната Рибешка интуиция, но точно в сряда (за зла врага) и тя ще бъде компрометирана. Затова – без много да му мислите и да се терзаете – просто не взимайте решения в този ден, оставете ги да отлежат за края на седмицата. Не позволявайте на околните да настояват за обратното.

В събота направете удоволствие на себе си и на близките си и организирайте някакво хубаво преживяване с компания. Чарът ви ще бъде усилен на максимум от Венера, а същото може да се каже и за желанието ви да си изкарвате добре. Един предколеден брънч или пък групов шопинг на подаръци (а защо не и двете), кино с приятели и вечеря с хубаво вино... Не само звучи чудесно, а и ще ви се отрази много добре. Ако сте събрали някаква негативна енергия, това е шансът да я отърсите от себе си.

В неделя е добре да помислите за списъка си със задачи. И имам предвид тези в по-дългосрочен план и по-важните, а не какво да се купи от магазина и колко перални да се извъртят. Дали това, с което сте се натоварили, отговаря на дългосрочните ви цели? Движите ли се в желаната от вас посока или просто следвате пътя на текущите задачи? Периодът не само в астрологичен план е много добър да си отговорите на тези въпроси, а и предвид това, че скоро ще настъпи една чисто нова година :) 

Надя Брайт се занимава с психология, пилатес и стендъп комедия сериозно, а астрологията й е само за забавление. Както би казал любимият ѝ сър Пратчет – имала е един свой съпруг и няма да броим колко чужди. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Ако искате да ви разсмее, следвайте я в тик-ток, фейсбук, инстаграм, само не и в живота, защото е опасна за живота. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея. 

Вече можете да я откриете и в книжарниците, на полицата с бестселъри :). Нека и скептичните се уверят в това, което ние отдавна си знаем. Надя може да пише не само хороскопи :) А снимките на Борис Мутафчиев с "Миша" са колкото красиви, толкова и забавни. Можете да ги разгледате в албума Миша обикаля България. 

Последно променена в Понеделник, 13 Декември 2021 09:33

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам