logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт - 01.11- 07.11

Автор: Надя Брайт

Овен

4-ти ноември и новолунието в Скорпион повдигат духа ви, разпалват желанията и зареждат енергията ви тази седмица, Овни! Ще имате пориви да се „съединявате“ във всички сфери на живота си – от личен до професионален план. Добрата новина е, че поривите ви ще са подкрепени от силна харизма и много добри шансове в това поле.

В работен план е препоръчително да огледате много хубаво всичките си задачи и да прецените къде може да потърсите помощ или да привлечете съмишленик. Знаете – две е повече от едно. Възползвайте се от тази аксиома, когато новолунието зареди огнената ви овенска амбиция. В петък пък Венера ще премине през кариерния ви дом и ще ви даде сили да задвижите някоя идея, която отлежава от известно време в главата ви.

Представителите на знака, които са в двойка, да потърсят свързване с партньора си в края на седмицата. Организирайте си някакво приятно съвместно преживяване, прекарайте време, в което наистина да сте заедно, а не просто да сте един до друг. Ако го направите сега, ще остане като златен резерв във връзката ви занапред. Вие винаги искате повече и още – това не е лошо. Просто не забравяйте, че за да получите, трябва да дадете. И то – с действия, а не с думи.

За необвързаните възможностите започват да валят от четвъртък и валежът няма да спре поне до неделя. Внимавайте само да не се окаже, че сте разпънали невидимия чадър... Бъдете отворени към сигналите на любовта.

Телец

Новолунието в Скорпион, което ще се случи на 4-ти ноември, ви зарежда с желание да търсите партньорства. Освен това – ще ви дари с харизма, с която няма да е трудно да привличате партньори. Това е хубаво, защото така ще може да разпределите част от многобройните задачи, с които сте се нагърбили. И все пак – длъжна съм да ви предупредя за „Но“-то в цялата работа – не се доверявайте само на честна дума и ръкостискане. Периодът не осигурява кристално ясна видимост в намеренията на хората срещу вас. И не казвам, че ще сте обградени от измамници. Казвам, че в живота се случва всичко, а вие няма да сте в състояние да го предвидите. Затова, просто за всеки случай, когато искате да се захванете с нещо сериозно и да работите с някого – подписвайте договор. И то – внимателно прочетен.

В петък Венера влиза в Козирог за четири месеца. Това за Телците означава две неща.

Първо - с пикове и спадове в този период Венера ще захранва приключенския ви дух в любовта. Необвързаните ще са по-отворени за възможности, по-търсещи и (за щастие) по-намиращи. Няма да сте чак толкова приключенски настроени, че да спрете да търсите сериозна връзка и да се отдадете само на забавления, но... Определено търсенето на сериозна връзка ще добие палав характер. Обвързаните ще искат да пътуват с половинката си и да си устройват нетипични изненади.

Второто нещо е, че в следващите 4 месеца ще имате добри аспекти за всичко, свързано с публикуване. Така че – ако у вас дреме писател, издател или блогър – събудете го!

Близнаци

Новолунието в Скорпион на 4-ти ноември и влизането на Венера в Козирог ден по-късно се обединяват върху принципа „Живей разумно, живей здравословно“. И не, не става дума за някакви ограничения и диети (слава Богу!). Става дума за това, че ще имате желание и енергия да пренаредите ежедневните си дейности така, че да бъдат максимално ефективни и да не ви натоварват излишно. Ако обърнете внимание на кариерния си имидж и го лъснете, където е нужно, в следващите месеци доста хора ще потропат на вратата ви с готовност да работят с вас. Ще имате и вдъхновение да се погрижите за здравето си и ще е по възможно най-добрия начин – през любовта към себе си, а не през желанието за рестрикции на тялото. Тоест – ще очакваме скоро фитнесите да се напълнят с чаровни близнаци, изпитващи радост от живота.

И като казах „радост от живота“... Във вашия знак Венера ще изпълни любимата си роля – ще ви донесе секси настроение и възможности за... да кажем – реализация на настроението. Но в следващите четири месеца няма да ви интересуват само физическите забавления. Обвързани и необвързани ще жадуват духовна връзка с партньорите си, взаимно обогатяване и разширяване на хоризонтите. 

Другото влияние на Венера над вас в следващите 4 месеца (с известни пикове и падове, за които ще ви уведомявам) е, че ще овладеете дипломацията и ще я накарате да ви служи. Ще намирате правилният подход за трудните теми и ще разплитате сложни ситуации. По този начин не само може да решите някои проблеми, а и да накарате доста хора да се почувстват по-добре. Използвайте силата си не само в работата или в личния живот – пожънете успехи навсякъде!

Рак

Седмицата е доста обнадеждаваща в личен и професионален план, Раци. 

На 4 ноември новолунието в Скорпион дава на вашия знак възможност да блеснете с умения и таланти. По принцип не сте много увлечени по светлините на прожекторите, но сега ще почувствате желание да се показвате повече и, най-важното – ще имате подкрепата на новолунието за това. Планирайте добре в следващите три седмици кое е най-подходящото поле за вашите изяви и действайте според плана си. Имате какво да дадете на света – не се въздържайте да го направите.

В петък Венера влиза в Козирог и вашия дом на партньорства и връзки. В следващите 4 месеца ще можете да прецените коя несериозна връзка бихте превърнали в по-сериозна и в коя няма достатъчно „хляб“, за да я поддържате. Не се отричайте от чувствата и желанията си, защото Венера ще ви подкрепя почти през цялото време (ще ви информирам, когато влезете в периода на „почти“). За обвързаните времето на Венера в Козирог ще е подходящо за преоценка на връзката ви, да инвестиране в нея, да градите общи планове и да полагате основи за нови развития. И на обвързаните ще дам съвет да не правят компромис с това, което сърцето им иска и с мечтите им за бъдещето в личен план. 

И още нещо приятно – периодът е чудесен, да се отдадете на по-разкрепостената си страна и да си осигурите запомнящи се моменти в романтичната Рачешка спалня.

Лъв

Лъвове, тази седмица слага началото на период от няколко месеца (4 до 6), в които основна тема ще е изграждането на здравословен живот във всеки смисъл на думата. Нека да разгледаме различните смисли.

Първо – на 4 ноември има новолуние в Скорпион, което ще ви насочи към здравословни навици, свързани с физическото и емоционалното ви добруване. Предстоят ви шест месеца, в които да изградите режим, който да ви носи радост и да ви кара да се чувствате и изглеждате по-добре. Не на строгите диети – Да на полезното хранене. Не на изтощителните спортни режими, Да на поддържането на физически тонус и високи нива на серотонин. 

Желанието ви да се чувствате добре и комфортно ще се прехвърли и върху дома ви – предстои пренареждане, а за някои от вас – и преместване на по-хубаво място. Освен това – все повече ще търсите компанията на хора, които ви карат да се чувствате добре в духовен план.

В личен план за вас ще работи Венера, която в петък влиза в Козирог и захранва преди всичко вашия дом на любов към себе си. Знаете, че в основата на здравословните връзки стои любовта и разбирането към нас самите. Затова в следващите 4 месеца проявете вашата типична щедрост към собствената си личност. Партньорът ви би трябвало да оцени, че това не е продиктувано от егоизъм и че може да се отрази благотворно на връзката ви.

Възможно е необвързаните да се върнат назад към някой, с когото са имали здрава връзка в миналото. Не знам дали е за добро. Знам само, че ви стискам палци в търсенето на такава връзка, независимо дали е с нов или бивш партньор.

Дева

Сериозен активист и Драма куийн. Това ще е вашият знак в следващите 4 до 6 месеца, Деви, и началото се слага тази седмица.

С новолунието в Скорпион на 4 ноември ви се дават много добри аспекти за отстояване и разпространяване на каузите, които защитавате. Огледайте се около вас – възможно е някой някъде вече да е започнал кампания за това, което искате да подкрепите. Новите контакти не само ще ви се получават лесно, а и доста от тях ще са полезни. Ако пък не виждате към кого да се присъедините – имате възможности сами да започнете инициатива. Използвайте вродените си умения за проучване и обосноваване на теза, изградете си платформа и се впуснете в търсене на съмишленици. В крайна сметка – кой не би искал точно Дева да защитава това, в което вярва?

В петък Венера влиза в Козирог и това изкарва на преден план артистичните ви таланти, като ви дава много добри възможности за изява в следващите 4 месеца. Не слагайте лимити на фантазията си как бихте могли да презентирате творчеството си (и не се правете, че нямате „творчество“, а е „нещо, което правя за себе си“). От подкаст, през ютюб канал или TED talk – всичко може да проработи във ваша полза. Колкото и  да сте експресивни – светът ще го приеме. Дева „драма куийн“ е нещо, за което сме жадни още от времето на Фреди Меркюри, та чак до Бийонсе в наши дни...

Везни

Новолунието в Скорпион на 4 ноември идва със задача за вас – прегледайте си финансите. Нищо страшно няма, просто е препоръчително да намалите излишните разходи и да се съсредоточите в графата на приходите. Ако се справите с това сега, има голям шанс след няколко месеца да си позволите много приятни „излишни разходи“. Добрата новина е, че С излизането на Меркурий от вашия знак и влизането му в Скорпион, до 24 ноември ще имате много добри възможности да изкарвате пари. Само трябва да намерите тези възможности и да сте добре подготвени за тях. С една дума – екшън!

В петък Венера влиза в Козирог и насочва мисълта ви към дома и как се чувствате в него. Вие сте надарени с естетическо виждане за уют и често това, което не е достатъчно „изпипано“, ви носи дискомфорт. Сега ще имате вдъхновение да подредите вашето място, така че сърцето ви да пее в него и духът ви да е омиротворен. Венера ще подейства и на желанието да събирате гости в дома си, да им създавате приятни и уютни преживявания. Може да ползвате това като начин да се свръжете с половинката си. Да прекарвате приятно време в измисляне на домашни занимания, да каните общи приятели и да се радвате на домашния си мир.

Качествено време прекарано с любимия човек също ще е от нещата, които ще ви зареждат с позитивна енергия в следващите 4 месеца. Дори и да е трудно да си открадвате време за двама ви – постарайте се. Това ще е много добра инвестиция както във връзката ви, така и в личното ви добруване. Сега, след като съставих хороскопа ви, направо съжалявам, че си нямам половинка зодия Везни :)

Скорпион

Идвам с добри новини, Скорпиони! Първо – на 4 ноември има новолуние във вашия знак и спокойно може да гледате на това като на Нова година. Сложете на хартия вашите планове, мечти и желания, приоритизирайте ги и набележете стъпки как да се изпълнят. В следващите шест месеца следвайте тези стъпки, защото те са вашият житейски път и новолунието ще работи за вас и успеха ви.

В петък Меркурий излиза от Везни и влиза в Скорпион, което носи немалко ползи. Рекламирането, разпространението и говоренето за идеите ви ще бъде добро за вас. Планетата на комуникациите ще ви даде своята благословия. Обаче има и едно „но“, за което трябва да ви предупредя – не говорете безразборно и навсякъде. Говорете осъзнато и с цел, за да не изгубите посоката си в море от интерпретации на казаното от вас.

И като казахме „говорене“ – в петък Венера влиза в Козирог и ви прави особено съблазнителен комуникатор в следващите 4 месеца (ще има и слаб период, но ще ви уведомя за него, когато настъпи). Ще можете лесно да привличате както любовници, така и съмишленици към себе си. И тъй като чарът на Скорпиона е силно магнетичен, но и понякога опасен... Длъжна съм да ви предупредя да ползвате „оръжието си“ отговорно. Не искаме разплакани прелъстени и изоставени хора след вас, нали? Най-малкото, защото създаването на врагове от лекомислие не е полезно за никого.

Стрелец

Става ви малко метафизично, Стрелци (и без да сте Зукърбъг)! Третото ви око се отваря под влиянието на новолуние в Скорпион на 4 ноември и не само ставате интуитивни, а и визионерската ви черта се засилва. Вие имате много силен мечтателски дух и нещо по-важно – умение да сбъдвате дори мечти, които изглеждат невъзможни. Сега новолунието ви окуражава до 24 ноември да бъдете себе си, да не се ограничавате и да пуснете мечтите си на свобода. Твърде вероятно е, в този свят на проекции, визии и желания за бъдещето, да намерите следващите си цели. Дали ще сте иновативни или пък ще се решите на голяма промяна в живота си – предстои да разберем. 

Това новолуние ще освети и дванадесетия ви дом – домът на слагане на край и „пускане“ на минали събития. Ако не сте преживели докрай загуба или раздяла – периодът в следващите 3-4 месеца е подходящ да го направите. За да се освободите от тежки чувства, първо трябва да се осмелите да ги преживеете в пълнота.

В петък Венера влиза в Козирог и ви връчва нож с две остриета по отношение на финансите ви, от вас зависи как ще го използвате. От едната страна е възможността да изкарате допълнителни пари в следващите четири месеца. Особено добри са аспектите, свързани с луксозни стоки. От друга страна обаче – този аспект с лукса може да ви подведе да инвестирате неразумно много средства или да се хвърлите в рискована инициатива просто защото ви привлича. Моля ви – бъдете внимателни, защото Стрелецът, който печели пари, е винаги по-щастлив (и по-приятна компания) от този, който ги губи.

Козирог

Време е да разширите влиянието си и да дадете нова сила на проектите си, Козирози! На 4 ноември новолунието в Скорпион ви дава задача (за ваше добро) да намерите своите съмишленици и да изградите екипи за инициативите си. Представете си колко повече работа може да се свърши ако някой ви помага... Впрегнете Козирожкия си чар – на далновиден и целеустремен знак и си позволете да отделите време и да потърсите хора, които биха ви били полезни. Най-малкото – обмяната на идеи и освежаването на кръга от контакти може да ви донесе ново вдъхновение и да ви зареди с енергия.

В петък Меркурий излиза от Везни и влиза в Скорпион и ще ви подтикне да се свържете със себе си, с вътрешния си глас и да се запитате – „Какво всъщност искам да постигна?“. Това е много хубаво влияние, защото само когато преследваме нещата, които наистина желаем, можем да чувстваме дара на удовлетворението.

Също в петък Венера влиза не къде да е, а във вашия знак и (естествено!) раздвижва и разгорещява любовния ви живот. Обвързани и необвързани Козирози, в следващите 4 месеца се отдайте на вечери на свещи и сбъдване на фантазии в спалнята. Всякакви романтични жестове – от пращане на поезия до пращане на голи снимки са „Да!“, докато планетата на любовта е в Козирог. Естествено, внимавайте когато пращате голи снимки – добре е отсрещната страна вече да ви е виждала гол/а, преди да ги получи :)

Водолей

С новолунието в Скорпион на 4 ноември и влизането на Меркурий в същия знак на 5-ти, нещата при вас стават много кариерни и стратегически, Водолеи. Новолунието насочва мисълта ви към голямата картина и дългосрочните цели. Това е добре, това са си вашите води – на визионерстването. Мислете сериозно – къде искате да сте на 16 май 2022г.? Това е денят, който кореспондира астрологично на сегашното новолуние. Начертайте плана си и тръгнете натам. Меркурий пък ще влияе за краткосрочните цели. Тук трябва да мислтие за следващите 3 седмици, защото те са потенциално много плодоносни, ако действате последователно.

Една кратка вметка – тази седмица ще имате желание да изказвате всичко, което ви дойде на ума. Едва ли има период, независимо как са подредили планетите, в който това да е добра идея. Просто бъдете внимателни.

В петък Венера влиза в Козирог и ви носи две трудни за управление влияния, с които обаче ще трябва да се справите. От една страна романтичната вълна така ще ви отнесе, че направо няма да стъпвате по земята. И колкото и да е прекрасно да виждаш романтични Водолеи, толкова съм длъжна да ви върна на първата част от хороскопа и да ви напомня, че имате цели за постигане.

Второто влияние е свързано с тъгата по отминали връзки. Ползайте времето в следващите 4 седмици, за да израснете загубата си и да продължите напред. Оставете миналото там, където му е мястото – зад вас. Или иначе казано – спрете да следите профила на бившия/та във фейсбук и погледнете профилите на по-интересни и нови хора.

Риби

Вашият хороскоп винаги е на отделен, Рибов език... При вас духовното, интуитивното и изобщо метафизичното (да не се бърка със Зукърбърговата Мета) се преплитат с фактическите събития в живота и често имат една и съща тежест. Това важи с особена сила за тази седмица и по-специално за близо 6 месечния период след новолунието в Скорпион на 4 ноември. Тогава пред вас се отварят много възможности за пътуване, както и за разпространение на влиянието ви - писане на блог, издаване на книга, записване на подкаст. Само че, за да е по Рибешки – ще трябва първо да се гмурнете в дълбочините на подсъзнанието си и да изнесете на повърхността съкровищата, които ще ви помогнат да дефинирате мечтите си. *това имам предвид под „Рибов език“

Пътуванията на Рибите се осъществяват първо в главата им и след това на практика. А сега ще имате особено влечение към далечни пътувания и открития, така че – слагайте подсъзнателния шнорхел и се гмурвайте!

В петък Меркурий влиза в Скорпион и ще почувствате нужда да се отделите от шумните компании, били те реални или вирутални в социалните мрежи. От сега ви казвам – ако сами не го заявите – никой няма да се сети сам и да ви остави на мира :)

В същия ден пък Венера ще влезе в Скорпион и ще ви насочва към контакти с близките и семейството ви. Не пренебрегвайте този порив на сърцето, ще е важно за душевния ви покой. А душевният покой ви е нужен, за да може да създавате и да разпространявате създаденото от вас. 

Надя се занимава с психология, пилатес и стендъп комедия сериозно, а астрологията й е само за забавление. Както би казал любимият ѝ сър Пратчет – имала е един свой съпруг и няма да броим колко чужди. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Ако искате да ви разсмее, следвайте я в тик-ток, фейсбук, инстаграм, само не и в живота, защото е опасна за живота. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея. 

Вече можете да я откриете и в книжарниците, на полицата с бестселъри :). Нека и скептичните се уверят в това, което ние отдавна си знаем. Надя може да пише не само хороскопи :) А снимките на Борис Мутафчиев с "Миша" са колкото красиви, толкова и забавни. Можете да ги разгледате в албума Миша обикаля България. 

Надя можете да разгледате на живо във Варна, където ще представи романа си "Миша" на 17.11.

Ето и линк за събитието

 

May be an image of 1 person and text that says 'миша брайт надя 17.11 19:00 надя брайт представя миша Aà вход нэоодояо'

Последно променена в Понеделник, 08 Ноември 2021 09:19

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам