logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт - 01.11- 07.11

Автор: Надя Брайт

Овен

4-ти ноември и новолунието в Скорпион повдигат духа ви, разпалват желанията и зареждат енергията ви тази седмица, Овни! Ще имате пориви да се „съединявате“ във всички сфери на живота си – от личен до професионален план. Добрата новина е, че поривите ви ще са подкрепени от силна харизма и много добри шансове в това поле.

В работен план е препоръчително да огледате много хубаво всичките си задачи и да прецените къде може да потърсите помощ или да привлечете съмишленик. Знаете – две е повече от едно. Възползвайте се от тази аксиома, когато новолунието зареди огнената ви овенска амбиция. В петък пък Венера ще премине през кариерния ви дом и ще ви даде сили да задвижите някоя идея, която отлежава от известно време в главата ви.

Представителите на знака, които са в двойка, да потърсят свързване с партньора си в края на седмицата. Организирайте си някакво приятно съвместно преживяване, прекарайте време, в което наистина да сте заедно, а не просто да сте един до друг. Ако го направите сега, ще остане като златен резерв във връзката ви занапред. Вие винаги искате повече и още – това не е лошо. Просто не забравяйте, че за да получите, трябва да дадете. И то – с действия, а не с думи.

За необвързаните възможностите започват да валят от четвъртък и валежът няма да спре поне до неделя. Внимавайте само да не се окаже, че сте разпънали невидимия чадър... Бъдете отворени към сигналите на любовта.

Телец

Новолунието в Скорпион, което ще се случи на 4-ти ноември, ви зарежда с желание да търсите партньорства. Освен това – ще ви дари с харизма, с която няма да е трудно да привличате партньори. Това е хубаво, защото така ще може да разпределите част от многобройните задачи, с които сте се нагърбили. И все пак – длъжна съм да ви предупредя за „Но“-то в цялата работа – не се доверявайте само на честна дума и ръкостискане. Периодът не осигурява кристално ясна видимост в намеренията на хората срещу вас. И не казвам, че ще сте обградени от измамници. Казвам, че в живота се случва всичко, а вие няма да сте в състояние да го предвидите. Затова, просто за всеки случай, когато искате да се захванете с нещо сериозно и да работите с някого – подписвайте договор. И то – внимателно прочетен.

В петък Венера влиза в Козирог за четири месеца. Това за Телците означава две неща.

Първо - с пикове и спадове в този период Венера ще захранва приключенския ви дух в любовта. Необвързаните ще са по-отворени за възможности, по-търсещи и (за щастие) по-намиращи. Няма да сте чак толкова приключенски настроени, че да спрете да търсите сериозна връзка и да се отдадете само на забавления, но... Определено търсенето на сериозна връзка ще добие палав характер. Обвързаните ще искат да пътуват с половинката си и да си устройват нетипични изненади.

Второто нещо е, че в следващите 4 месеца ще имате добри аспекти за всичко, свързано с публикуване. Така че – ако у вас дреме писател, издател или блогър – събудете го!

Близнаци

Новолунието в Скорпион на 4-ти ноември и влизането на Венера в Козирог ден по-късно се обединяват върху принципа „Живей разумно, живей здравословно“. И не, не става дума за някакви ограничения и диети (слава Богу!). Става дума за това, че ще имате желание и енергия да пренаредите ежедневните си дейности така, че да бъдат максимално ефективни и да не ви натоварват излишно. Ако обърнете внимание на кариерния си имидж и го лъснете, където е нужно, в следващите месеци доста хора ще потропат на вратата ви с готовност да работят с вас. Ще имате и вдъхновение да се погрижите за здравето си и ще е по възможно най-добрия начин – през любовта към себе си, а не през желанието за рестрикции на тялото. Тоест – ще очакваме скоро фитнесите да се напълнят с чаровни близнаци, изпитващи радост от живота.

И като казах „радост от живота“... Във вашия знак Венера ще изпълни любимата си роля – ще ви донесе секси настроение и възможности за... да кажем – реализация на настроението. Но в следващите четири месеца няма да ви интересуват само физическите забавления. Обвързани и необвързани ще жадуват духовна връзка с партньорите си, взаимно обогатяване и разширяване на хоризонтите. 

Другото влияние на Венера над вас в следващите 4 месеца (с известни пикове и падове, за които ще ви уведомявам) е, че ще овладеете дипломацията и ще я накарате да ви служи. Ще намирате правилният подход за трудните теми и ще разплитате сложни ситуации. По този начин не само може да решите някои проблеми, а и да накарате доста хора да се почувстват по-добре. Използвайте силата си не само в работата или в личния живот – пожънете успехи навсякъде!

Рак

Седмицата е доста обнадеждаваща в личен и професионален план, Раци. 

На 4 ноември новолунието в Скорпион дава на вашия знак възможност да блеснете с умения и таланти. По принцип не сте много увлечени по светлините на прожекторите, но сега ще почувствате желание да се показвате повече и, най-важното – ще имате подкрепата на новолунието за това. Планирайте добре в следващите три седмици кое е най-подходящото поле за вашите изяви и действайте според плана си. Имате какво да дадете на света – не се въздържайте да го направите.

В петък Венера влиза в Козирог и вашия дом на партньорства и връзки. В следващите 4 месеца ще можете да прецените коя несериозна връзка бихте превърнали в по-сериозна и в коя няма достатъчно „хляб“, за да я поддържате. Не се отричайте от чувствата и желанията си, защото Венера ще ви подкрепя почти през цялото време (ще ви информирам, когато влезете в периода на „почти“). За обвързаните времето на Венера в Козирог ще е подходящо за преоценка на връзката ви, да инвестиране в нея, да градите общи планове и да полагате основи за нови развития. И на обвързаните ще дам съвет да не правят компромис с това, което сърцето им иска и с мечтите им за бъдещето в личен план. 

И още нещо приятно – периодът е чудесен, да се отдадете на по-разкрепостената си страна и да си осигурите запомнящи се моменти в романтичната Рачешка спалня.

Лъв

Лъвове, тази седмица слага началото на период от няколко месеца (4 до 6), в които основна тема ще е изграждането на здравословен живот във всеки смисъл на думата. Нека да разгледаме различните смисли.

Първо – на 4 ноември има новолуние в Скорпион, което ще ви насочи към здравословни навици, свързани с физическото и емоционалното ви добруване. Предстоят ви шест месеца, в които да изградите режим, който да ви носи радост и да ви кара да се чувствате и изглеждате по-добре. Не на строгите диети – Да на полезното хранене. Не на изтощителните спортни режими, Да на поддържането на физически тонус и високи нива на серотонин. 

Желанието ви да се чувствате добре и комфортно ще се прехвърли и върху дома ви – предстои пренареждане, а за някои от вас – и преместване на по-хубаво място. Освен това – все повече ще търсите компанията на хора, които ви карат да се чувствате добре в духовен план.

В личен план за вас ще работи Венера, която в петък влиза в Козирог и захранва преди всичко вашия дом на любов към себе си. Знаете, че в основата на здравословните връзки стои любовта и разбирането към нас самите. Затова в следващите 4 месеца проявете вашата типична щедрост към собствената си личност. Партньорът ви би трябвало да оцени, че това не е продиктувано от егоизъм и че може да се отрази благотворно на връзката ви.

Възможно е необвързаните да се върнат назад към някой, с когото са имали здрава връзка в миналото. Не знам дали е за добро. Знам само, че ви стискам палци в търсенето на такава връзка, независимо дали е с нов или бивш партньор.

Дева

Сериозен активист и Драма куийн. Това ще е вашият знак в следващите 4 до 6 месеца, Деви, и началото се слага тази седмица.

С новолунието в Скорпион на 4 ноември ви се дават много добри аспекти за отстояване и разпространяване на каузите, които защитавате. Огледайте се около вас – възможно е някой някъде вече да е започнал кампания за това, което искате да подкрепите. Новите контакти не само ще ви се получават лесно, а и доста от тях ще са полезни. Ако пък не виждате към кого да се присъедините – имате възможности сами да започнете инициатива. Използвайте вродените си умения за проучване и обосноваване на теза, изградете си платформа и се впуснете в търсене на съмишленици. В крайна сметка – кой не би искал точно Дева да защитава това, в което вярва?

В петък Венера влиза в Козирог и това изкарва на преден план артистичните ви таланти, като ви дава много добри възможности за изява в следващите 4 месеца. Не слагайте лимити на фантазията си как бихте могли да презентирате творчеството си (и не се правете, че нямате „творчество“, а е „нещо, което правя за себе си“). От подкаст, през ютюб канал или TED talk – всичко може да проработи във ваша полза. Колкото и  да сте експресивни – светът ще го приеме. Дева „драма куийн“ е нещо, за което сме жадни още от времето на Фреди Меркюри, та чак до Бийонсе в наши дни...

Везни

Новолунието в Скорпион на 4 ноември идва със задача за вас – прегледайте си финансите. Нищо страшно няма, просто е препоръчително да намалите излишните разходи и да се съсредоточите в графата на приходите. Ако се справите с това сега, има голям шанс след няколко месеца да си позволите много приятни „излишни разходи“. Добрата новина е, че С излизането на Меркурий от вашия знак и влизането му в Скорпион, до 24 ноември ще имате много добри възможности да изкарвате пари. Само трябва да намерите тези възможности и да сте добре подготвени за тях. С една дума – екшън!

В петък Венера влиза в Козирог и насочва мисълта ви към дома и как се чувствате в него. Вие сте надарени с естетическо виждане за уют и често това, което не е достатъчно „изпипано“, ви носи дискомфорт. Сега ще имате вдъхновение да подредите вашето място, така че сърцето ви да пее в него и духът ви да е омиротворен. Венера ще подейства и на желанието да събирате гости в дома си, да им създавате приятни и уютни преживявания. Може да ползвате това като начин да се свръжете с половинката си. Да прекарвате приятно време в измисляне на домашни занимания, да каните общи приятели и да се радвате на домашния си мир.

Качествено време прекарано с любимия човек също ще е от нещата, които ще ви зареждат с позитивна енергия в следващите 4 месеца. Дори и да е трудно да си открадвате време за двама ви – постарайте се. Това ще е много добра инвестиция както във връзката ви, така и в личното ви добруване. Сега, след като съставих хороскопа ви, направо съжалявам, че си нямам половинка зодия Везни :)

Скорпион

Идвам с добри новини, Скорпиони! Първо – на 4 ноември има новолуние във вашия знак и спокойно може да гледате на това като на Нова година. Сложете на хартия вашите планове, мечти и желания, приоритизирайте ги и набележете стъпки как да се изпълнят. В следващите шест месеца следвайте тези стъпки, защото те са вашият житейски път и новолунието ще работи за вас и успеха ви.

В петък Меркурий излиза от Везни и влиза в Скорпион, което носи немалко ползи. Рекламирането, разпространението и говоренето за идеите ви ще бъде добро за вас. Планетата на комуникациите ще ви даде своята благословия. Обаче има и едно „но“, за което трябва да ви предупредя – не говорете безразборно и навсякъде. Говорете осъзнато и с цел, за да не изгубите посоката си в море от интерпретации на казаното от вас.

И като казахме „говорене“ – в петък Венера влиза в Козирог и ви прави особено съблазнителен комуникатор в следващите 4 месеца (ще има и слаб период, но ще ви уведомя за него, когато настъпи). Ще можете лесно да привличате както любовници, така и съмишленици към себе си. И тъй като чарът на Скорпиона е силно магнетичен, но и понякога опасен... Длъжна съм да ви предупредя да ползвате „оръжието си“ отговорно. Не искаме разплакани прелъстени и изоставени хора след вас, нали? Най-малкото, защото създаването на врагове от лекомислие не е полезно за никого.

Стрелец

Става ви малко метафизично, Стрелци (и без да сте Зукърбъг)! Третото ви око се отваря под влиянието на новолуние в Скорпион на 4 ноември и не само ставате интуитивни, а и визионерската ви черта се засилва. Вие имате много силен мечтателски дух и нещо по-важно – умение да сбъдвате дори мечти, които изглеждат невъзможни. Сега новолунието ви окуражава до 24 ноември да бъдете себе си, да не се ограничавате и да пуснете мечтите си на свобода. Твърде вероятно е, в този свят на проекции, визии и желания за бъдещето, да намерите следващите си цели. Дали ще сте иновативни или пък ще се решите на голяма промяна в живота си – предстои да разберем. 

Това новолуние ще освети и дванадесетия ви дом – домът на слагане на край и „пускане“ на минали събития. Ако не сте преживели докрай загуба или раздяла – периодът в следващите 3-4 месеца е подходящ да го направите. За да се освободите от тежки чувства, първо трябва да се осмелите да ги преживеете в пълнота.

В петък Венера влиза в Козирог и ви връчва нож с две остриета по отношение на финансите ви, от вас зависи как ще го използвате. От едната страна е възможността да изкарате допълнителни пари в следващите четири месеца. Особено добри са аспектите, свързани с луксозни стоки. От друга страна обаче – този аспект с лукса може да ви подведе да инвестирате неразумно много средства или да се хвърлите в рискована инициатива просто защото ви привлича. Моля ви – бъдете внимателни, защото Стрелецът, който печели пари, е винаги по-щастлив (и по-приятна компания) от този, който ги губи.

Козирог

Време е да разширите влиянието си и да дадете нова сила на проектите си, Козирози! На 4 ноември новолунието в Скорпион ви дава задача (за ваше добро) да намерите своите съмишленици и да изградите екипи за инициативите си. Представете си колко повече работа може да се свърши ако някой ви помага... Впрегнете Козирожкия си чар – на далновиден и целеустремен знак и си позволете да отделите време и да потърсите хора, които биха ви били полезни. Най-малкото – обмяната на идеи и освежаването на кръга от контакти може да ви донесе ново вдъхновение и да ви зареди с енергия.

В петък Меркурий излиза от Везни и влиза в Скорпион и ще ви подтикне да се свържете със себе си, с вътрешния си глас и да се запитате – „Какво всъщност искам да постигна?“. Това е много хубаво влияние, защото само когато преследваме нещата, които наистина желаем, можем да чувстваме дара на удовлетворението.

Също в петък Венера влиза не къде да е, а във вашия знак и (естествено!) раздвижва и разгорещява любовния ви живот. Обвързани и необвързани Козирози, в следващите 4 месеца се отдайте на вечери на свещи и сбъдване на фантазии в спалнята. Всякакви романтични жестове – от пращане на поезия до пращане на голи снимки са „Да!“, докато планетата на любовта е в Козирог. Естествено, внимавайте когато пращате голи снимки – добре е отсрещната страна вече да ви е виждала гол/а, преди да ги получи :)

Водолей

С новолунието в Скорпион на 4 ноември и влизането на Меркурий в същия знак на 5-ти, нещата при вас стават много кариерни и стратегически, Водолеи. Новолунието насочва мисълта ви към голямата картина и дългосрочните цели. Това е добре, това са си вашите води – на визионерстването. Мислете сериозно – къде искате да сте на 16 май 2022г.? Това е денят, който кореспондира астрологично на сегашното новолуние. Начертайте плана си и тръгнете натам. Меркурий пък ще влияе за краткосрочните цели. Тук трябва да мислтие за следващите 3 седмици, защото те са потенциално много плодоносни, ако действате последователно.

Една кратка вметка – тази седмица ще имате желание да изказвате всичко, което ви дойде на ума. Едва ли има период, независимо как са подредили планетите, в който това да е добра идея. Просто бъдете внимателни.

В петък Венера влиза в Козирог и ви носи две трудни за управление влияния, с които обаче ще трябва да се справите. От една страна романтичната вълна така ще ви отнесе, че направо няма да стъпвате по земята. И колкото и да е прекрасно да виждаш романтични Водолеи, толкова съм длъжна да ви върна на първата част от хороскопа и да ви напомня, че имате цели за постигане.

Второто влияние е свързано с тъгата по отминали връзки. Ползайте времето в следващите 4 седмици, за да израснете загубата си и да продължите напред. Оставете миналото там, където му е мястото – зад вас. Или иначе казано – спрете да следите профила на бившия/та във фейсбук и погледнете профилите на по-интересни и нови хора.

Риби

Вашият хороскоп винаги е на отделен, Рибов език... При вас духовното, интуитивното и изобщо метафизичното (да не се бърка със Зукърбърговата Мета) се преплитат с фактическите събития в живота и често имат една и съща тежест. Това важи с особена сила за тази седмица и по-специално за близо 6 месечния период след новолунието в Скорпион на 4 ноември. Тогава пред вас се отварят много възможности за пътуване, както и за разпространение на влиянието ви - писане на блог, издаване на книга, записване на подкаст. Само че, за да е по Рибешки – ще трябва първо да се гмурнете в дълбочините на подсъзнанието си и да изнесете на повърхността съкровищата, които ще ви помогнат да дефинирате мечтите си. *това имам предвид под „Рибов език“

Пътуванията на Рибите се осъществяват първо в главата им и след това на практика. А сега ще имате особено влечение към далечни пътувания и открития, така че – слагайте подсъзнателния шнорхел и се гмурвайте!

В петък Меркурий влиза в Скорпион и ще почувствате нужда да се отделите от шумните компании, били те реални или вирутални в социалните мрежи. От сега ви казвам – ако сами не го заявите – никой няма да се сети сам и да ви остави на мира :)

В същия ден пък Венера ще влезе в Скорпион и ще ви насочва към контакти с близките и семейството ви. Не пренебрегвайте този порив на сърцето, ще е важно за душевния ви покой. А душевният покой ви е нужен, за да може да създавате и да разпространявате създаденото от вас. 

Надя се занимава с психология, пилатес и стендъп комедия сериозно, а астрологията й е само за забавление. Както би казал любимият ѝ сър Пратчет – имала е един свой съпруг и няма да броим колко чужди. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Ако искате да ви разсмее, следвайте я в тик-ток, фейсбук, инстаграм, само не и в живота, защото е опасна за живота. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея. 

Вече можете да я откриете и в книжарниците, на полицата с бестселъри :). Нека и скептичните се уверят в това, което ние отдавна си знаем. Надя може да пише не само хороскопи :) А снимките на Борис Мутафчиев с "Миша" са колкото красиви, толкова и забавни. Можете да ги разгледате в албума Миша обикаля България. 

Надя можете да разгледате на живо във Варна, където ще представи романа си "Миша" на 17.11.

Ето и линк за събитието

 

May be an image of 1 person and text that says 'миша брайт надя 17.11 19:00 надя брайт представя миша Aà вход нэоодояо'

Последно променена в Понеделник, 08 Ноември 2021 09:19
  1. Най-популярни
  2. Най-нови

Вълнени чорапи

Вълнени чорапи

26 Ное, 2021 Истории

Навръх Коледа

Навръх Коледа

24 Ное, 2021 Приказки

Живот

Живот

12 Ное, 2021 Истории

Омразата

Омразата

09 Ное, 2021 Истории

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам