logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт - 25.10-31.10

Автор: Надя Брайт

Овен

Седмицата ви ще е предимно любовна и еротична, Овни. Само, преди да се впуснете в тези настроения, ще трябва внимателно да преживеете вторник. Тогава най-чувствителните планети Венера и Нептун влизат в противоречие и малко объркват иначе решителната ви натура. В този ден е възможно да ви налегнат сантименти по отминали връзки от всякакъв характер. Или пък ако сте решили да се разделите с някого или нещо, конфликтът между любовната планета и мечтателят Нептун, ще ви замъглят преценката кое е правилно. Най-добре е да не отричате чувствата си, но и да не им се отдавате напълно във вторник. Изчакайте ден-два да премине това влияние и помислете трезво над ситуацията. Нека водещото във взимането на решение да е вашият интерес.

И ето ни на романтична тема. В четвъртък луната ще е в Лъв и ще ви даде възможност да насочите връзката си в посока, която бихте искали. Това обаче може да стане, ако комуникирате през любовта и романтиката, а не през сериозни разговори за изясняване. Освен това, ако по някаква причина сте неглижирали партньора и отношенията си с него – сега е моментът да покажете, че ви пука и че сте там – до него.

В събота, за първи път от две години, вашият повелител Марс влиза в Скорпион и дома ви на еротични преживявания, като ще въздейства там чак до 13 декември. Надявам се в четвъртък да сте поработили над партньорските си отношения, защото ви предстои време за забавления и приключения! Щях да кажа „Затегнете коланите“, но май имам предвид точно обратното...

Телец

Във вторник ще бъдете абсолютно завладяни от фантазията си, а това е преживяване, което направо може да ви отнесе. Разбира се – отдайте се на емоцията, щом сега ви се е паднало, но имайте някои неща наум. Първото е, че тази мечтателност се дължи на противоречие между Венера и Нептун, а когато има конфликт между две планети – нещата не са съвсем безобидни. Тоест – дръжте едното копитце здраво стъпило на земята, докато чертаете планове за бъдещето във въздуха или просто се носите на облаците на любовта и планирате романтична изненада за партньора си. Също имайте предвид, че вътрешните ви демони може да се възползват от отворената клапа на съзнанието ви и да се опитат да ви навестят. Не им обръщайте внимание, не им е сега времето.

В четвъртък Луна в Лъв ще ви съдейства да подредите личния си живот буквално и преносно. Каквито и битови проблеми или лични драми да сте имали през последните седмици, сега ще имате шанс да ги поправите и оставите в миналото. Не пренебрегвайте начинът, по който се чувствате в дома си. Както на физическо, така и на емоционално ниво. Ако нещо не е по добър начин за вас – не се насилвайте да направите компромис, а се опитайте да намерите решение, което е добро за всички (включително и за вас).

В събота Марс влиза в Скорпион до 13 декември и за вас този период ще е посветен на партньорствата в професионален и личен план. Което е здраво и работещо ще се засили и ще се развие още по-добре. А където се нуждаете от промяна – ще можете да поработите и евентуално да изведете до добър резултат.

Близнаци

Във вторник под влияние на конфликтна среща между Венера и Нептун може и да прекалите с енергията във връзката си и да стреснете партньора си. Просто ще сте превъзбудени заради Венера, която е изобилна и щастлива, а Нептун ще замъглява преценката ви. Не бързайте прекомерно към общите ви цели и не очаквайте от любимия ви да споделя същия ентусиазъм като вас. Успокойте малко топката. Най-вероятно всичко си върви добре, просто трябва да минат ден-два, за да спре Нептун да ви разфокусира. Тогава вече спокойно ще можете да преминете към развитията в любовта, за които копнеете.

В четвъртък Луната в Лъв ще ви помогне да поставите здравословни граници на нещо, което много обичате, но все пак може да ви доведе до бърнаут – комуникацията. Сами знаете, че за да може да раздавате от чара и способностите си, трябва да ги зареждате отнякъде. Как става зареждането зависи от вас, но при всички положения, ще ви трябва малко почивка сами със себе си, за да се обърнете към източника си на енергия. И не пренебрегвайте думата „бърнаут“ тук, тя не е случайна.

Още по-голяма помощ ще получите от Марс, който в събота влиза в Скорпион и ще остане там до 13 декември. Това влияние ще ви помогне да канализирате енергията си, за да не я пилеете и да отива на правилните за вас места. В този период и концентрацията ви ще бъде по-добра. Ако искате да направите нещо за себе си по отношение на ежедневните си навици, ще имате много добри аспекти в тази посока. Изобщо – ако действате мъдро, накрая на този период ще излезете по-здрави, отпочинали и сериозно фокусирани.

Рак

Доста хубава седмица се очертава, Раци. Във вторник ще усетите леки смущения в преценката си по служебните въпрос. Венера и Нептун влизат в противоречие и затрудняват възможностите ви да мислите в детайли. Този конфликт на планетите обаче може да се окаже катализатор на интересни промени в професионален план. Тъврде възможно е изострената ви чувствителност да ви вдъхнови да направите промени в посоката си на развитие, които да ви развълнуват и заредят с енергия за покоряване на нови върхове. Ако във вторник ви дойдат някакви идеи, постарайте се в следващите дни да ги разнищите добре. Имате голямо „Да“ за нови проекти в четвъртък, когато Луната ще е в Лъв. Тогава влиянията ще са добри не само за нови проекти, но и за установяване на финансова сигурност. А Ракът обича финансовата сигурност, почти колкото семейната (значи – много). Веднъж решени и мотивирани за новата цел, няма какво да ви спре да превземете успеха. Така че – само напред и нагоре!

В събота прелъстителят Марс влиза в Скорпион и във вашия дом на блясък, страсти и романси. Още по-добрата новина е, че ще стои там до 13 декември. От една страна ще имате силен еротичен заряд и това много ще обогати личния живот както на обвързаните, така и на необвързаните сред вас. От друга страна – ще бъдете душата на компанията, където и да отидете. 

Надявам се силно, че ще съчетаете добре двете най-важни влияния от тази седмица и до средата на декември ще видим щастливи и успешни Раци, които блестят на сцената на социалния живот!

Лъв

Започваме директно от вторник, защото той е първият интересен ден за седмицата, Лъвове. Тогава Венера и Нептун ще са в противоречие и съответно – ще доведат и вас до някои вътрешни противоречия или замъглени преценки. И това ще се развива в полето на любовта. Определено във вторник много ще ви се искат любов и интимност. Само че ще ви бъде трудно да правите разлика какво точно има между вас и човека, с когото ги споделяте. Дали е любов или пък просто едно хубаво прекарване на времето? Всъщност това може и да не е от голямо значение, ако се чувствате добре и не градите плановете си за бъдещето именно в този ден (предупредени сте). Също – внимавайте да не се поддавате на свръхчувствителност. Не приемайте като пренебрегване, ако партньорът ви – сериозен или не – не отговаря на любовните ви жестове, точно както вие очаквате. Изобщо – изкарайте си добре, без да се задълбочавате в мисли.

В четвъртък Луната ще е във вашия знак и ще ви даде възможност да преразгледате начина, по който балансирате работата и личния живот, забавленията и задълженията. Може би напоследък е имало промени в живота ви, които все още не сте наместили в ежедневието си. Възползайте се от лунното влияние в този ден и оправете това.

В събота Марс влиза в Скорпион и вашия сектор на дома. За вас започва период, който ще продължи до 13 декември и който ще насочи вниманието ви към дома във всеки смисъл на понятието – от чисто материалните условия до хората, с които споделяте това пространство. Ще имате възможност да направите промени, които ще накарат лъвската ви душа да замърка.

Дева

Дори и на подреден и практичен знак като вашия понякога се случва да се спре и просто да се запита „Абе, какво става тука, бе?!“. Има голям шанс да преживеете нещо такова във вторник, когато Венера и Нептун ще са в противоречие. И двете планети са активни в зоните, които отговарят за общуването с други хора при вас. Така че – твърде възможно е някой от околните да ви изненада неприятно. Добре е да не изразявате първите си реакции, защото най-вероятно преценката ви няма да е точна в този ден. Бъдете внимателни и наблюдавайте какво се случва във вторник, но действайте след няколко дни.

В четвъртък Луната в Лъв ще огрее вашия дом на слагане на край и лечение на рани. Това обхваща всички сфери на живота ви – от работата до личния ви живот. Възможно е да сложите край на връзка или поне на поведения в нея, които не ви допадат. Просто ще чувствате силно желание да се отървете от всичко ненужно. Най-малкото виждам един разтоварен гардероб, ако не друго...

В събота Марс влиза в Скорпион и това ще зареди с особена енергия вашия дом на комуникации и изразяване. От тогава до 13 декември ще имате гласност, ще бъдете чути от тези, които искате. Както знаете – всяка възможност в астрологията идва с определена задача. Вашата задача в този период ще бъде да преосмислите посланията си и да направите всичко възможно те да бъдат полезни (поне за вас).

Везни

Във вторник планетите ви дават шанс, за който много от нас мечтаят. Хората, към които имате романтичен или сексуален интерес, ще бъдат склонни бързо да разкрият намеренията си, ако се поинтересувате. И ето тук идва интересната част – възможно е самите вие да не сте много наясно с намеренията си към тези хора. Ако това е така наистина не се обвинявайте, по-добре е да постъпите правилно, отколкото да избързвате. Поне ако се осмелите да попитате – ще сте наясно върху какво точно разсъждавате.

Вашият общителен и загрижен знак много добре знае каква е силата и значението на добрата мрежа от контакти. В четвъртък Луната ще ви даде знак да преосмислите кой от тази мрежа на кое място стои по важност и защо. Не е лошо човек от време на време да прави такива равносметки, особено претегляйки делата на хората. Вашата романтична натура понякога е склонна да идеализира определени личности, но това едва ли ви прави голяма услуга в живота. По-добре отделете внимание на темата.

В събота Марс влиза в Скорпион и вашия дом на финансова сигурност и приходи. Това се случва за първи път от две години и ще продължи чак до 13 декември. За да успеете в плановете си за добри печалби, е много важно да бъдете стриктни и дисциплинирани. Заради Марс ще ви се иска да действате импулсивно, но имайте предвид, че Скорпион не е естествения хабитат на тази планета и наистина трябва да сте последователни в стъпките си. 

Скорпион

В понеделник внимавайте с харченето, Скорпиони. Изобилната Венера, която е във вашия дом на парите и ценностите, застава в опозиция на мечтателния Нептун и границите на разума започват да изглеждат много разтегливи. Ще ви се иска да си угаждате и нещата, които ще ви хващат окото никак няма да са евтини. Хич не ви се играе на дребно... Ако бях на ваше място, бих си отделила бюджет за „глезене“ и бих направила всичко възможно да не го надскачам. Между другото – същите импулси, които ви карат да пазарувате, може да ви накарат и да ядете повече и по-калорично от обикновено. Просто внимавайте с прекаляването от всякакъв характер.

В четвъртък прегледайте целите, които сте си поставили за постигане до края на годината. Луната в Лъв ще огрее кариерния ви сектор и ще ви помогне, ако искате да забързате нещо или пък да промените някоя цел. Също – ще ви даде по-ясен поглед над пречките, които може да възникнат. Освен това, ще е добра подготовка за събота, когато Марс влиза не къде да е, а в Скорпион. 

Тогава ще усетите огромна вълна на амбиция и ентусиазъм, каквато не сте усещали от две години, когато Марс беше за последно във вашия знак. Така ще продължи до 13 декември и ще е много добре да използвате периода пълноценно. Това ще рече да стъпвате смело по пътя, който искате да извървите, да не пестите усилия и много важно – да не скромничите. Заявявайте себе си и постигнатото от вас, както и не се страхувайте да мечтаете за още.

Стрелец

Вторник е ден, в който фантазията ви ще работи много силно, Стрелци. Това се дължи на противоречива среща между Венера и Нептун. Изобилието на едната планета избухва във фантазираната реалност на другата и ето ви и вас – с по-бърз и креативен инсайт от обикновено. Денят не е подходящ за работа в детайли или за прецизиране. Обаче е много подходящ за начертаване на цялата картина, както и за намиране на нестандартни решения за проблемите. Погледнете не само текущата си работа, но и недовършените проекти. Шансът да намерите нов и резултатен подход към тях никак не е малък.

Твърде често обръщам внимание на начина, по който комуникирате и как много искрените ви и точни прозрения понякога не се приемат безболезнено... Моля да ме извините, но отново трябва да го направя. Този път с добра новина. В четвъртък пълнолунието в Лъв ще огрее вашата зона на откровеност и ще ви помогне да се балансирате. Ще имате възможност едновременно да кажете своите истини и да не бъдете разбрани погрешно. 

В събота Марс влиза в Скорпион и ще стои там до 13 декември, когато ще влезе във вашия знак. Но да не избързваме, а да видим в какъв период влизате сега. Това за вас ще е време, в което е добре да си дадете спокойствие и да презаредите енергията си на физическо и духовно ниво. Отделете време за себе си и за дейности, които ви омиротворяват. Погрижете се за почивката на тялото и сетивата си, не прекалявайте с нищо нездравословно в този период.

Козирог

Има случаи, в които проявявате разбиране и съчувствие към грешките на другите, но им и случаи, когато отрязвате някой от живота си заради недопустимото му поведение. По принцип Козирозите доста добре се справят в разграничаването на двата случая. Във вторник обаче планетите са ви подготвили малка уловка. Венера и Нептун влизат в противоречие и това ще ви замъгли преценката относно поведението на околните и техните мотиви. Еднакво трябва да се пазите от това някой да ви подведе за своя изгода и от това да реагирате бурно и остро на човек, който наистина се разкайва за грешките си. Както често съветвам в такива ситуации – не избързайте с преценките и реакциите в този ден.

В четвъртък фокусът и уравновесеността ви ще се възвърнат, благодарение на Луната в Лъв. Моментът е подходящ да прецените ролята си в партньорствата, които участвате – лични и служебни. И всъщност не само ролята си, а и това, което получавате в замяна. Да знаете къде сте и защо сте там е основополагащо, за да може да подредите пътя си напред. Определено ще е добре да заявите позициите си, за да сте сигурни, че сте ОК с отреденото ви място.

От събота, когато Марс влиза в Скорипион и вашия дом на екипната работа, до 13 декември силата ви ще бъде в... сещате се какво – екипната работа, разбира се. Не говорим обаче просто за споделяне на задачи. Ще е полезно да използвате времето да се научите как работи колективното мислене и също – да попиете възможно най-много идеи от хората, с които работите.

Водолей

Голяма част от седмицата минава под знака на равносметките и поставянето на граници за вас, Водолеи. Още във вторник, когато Венера – планетата на изобилието, която е във вашия дом на приятелствата, влиза в конфликт с мечтателния Нептун, във вашия дом на парите, излизат някои въпроси. Като например – трябва ли да бъдете толкова щедри към околните и възможно ли е те да си спестяват разходи покрай общуването с вас? Просто помислете над това, защото има значение, ако искате да се ориентирате в истинското отношение на приятелите ви към вас. 

В четвъртък Луната в Лъв огрява вашия дом на партньорствата и отново поставя въпроса, дали отношението на близките ви към вас е толкова добро, колкото вашето към тях. По принцип вие обичате да общувате с много хора и това не ви тежи. Но е полезно от време на време да си давате сметка кой къде стои в близкия ви кръг и на кого за какво можете да разчитате. Денят е подходящ да помислите дали неусетно не сте започнали да носите някой на гърба си.

В събота Марс влиза в Скорпион и вашия дом на кариера и успех. Марс е експанзивен, завладяващ, амбициозен и пълен с енергия, а Скорпионът е упорит, той постига целите си с добра подготовка и последователност. Така че вземете качествата на Скорпиона – бъдете последователни, добре подготвени, целенасочени и оставете енергията на Марс да си свърши работата. Този период ще продължи до 13 декември и е най-добре още в началото му да си набележите целите, за да не губите време.

Риби

Във вторник планетите ви поставят на леко изпитание, тествайки вашите пословични умения да балансирате в общуването с хората. Тъй като прелъстителната Венера и мечтателния Нептун влизат в противоречие, за всеки знак този ден носи някакво вътрешно противоречие. Вашето е между дипломацията и отстояването на лични граници. Ако сте в позиция да управлявате хора, ще ви бъде трудно едновременно да постигате екипните цели, но и да щадите чувствата на колегите. В личен план също са възможни трудности при заявяването на лични граници, без да наранявате чувствата на другите. Това, което можете да направите, за да мине този ден безболезнено, е да прецените какъв проблем искате да се разреши и ако е възможно – да отложите разрешаването му с ден или два. Не е най-добрият избор да правите компромиси със себе си.

В четвъртък Луна в Лъв отключва у вас желание да съчетаете мисия и работа. Или иначе казано – ще ви се иска не просто да си изкарвате прехраната, а да работите нещо, което ви удовлетворява. Ако вече работите именно такова нещо – денят е подходящ за стартиране на планове как да разширите дейността си или да изкарвате повече от нея. А ако мислите за смяна на попрището – ще ви е от полза да се посъветвате с хора, които имат познания в областта и тогава да действате.

В събота Скорпион влиза в Марс и силно енергизира вашия дом на силните емоции. Тези силни емоции ще се зареждат в позитивния спектър, ако общувате с хора от различни култури, с различни занимания и с различен профил. Имате време до 13 декември да срещнете колкото се може повече интересни личности :)

Надя се занимава с психология, пилатес и стендъп комедия сериозно, а астрологията й е само за забавление. Както би казал любимият ѝ сър Пратчет – имала е един свой съпруг и няма да броим колко чужди. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Ако искате да ви разсмее, следвайте я в тик-ток, фейсбук, инстаграм, само не и в живота, защото е опасна за живота. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея. 

Вече можете да я откриете и в книжарниците, на полицата с бестселъри :). Нека и скептичните се уверят в това, което ние отдавна си знаем. Надя може да пише не само хороскопи :) А снимките на Борис Мутафчиев с "Миша" са колкото красиви, толкова и забавни. Можете да ги разгледате в албума Миша обикаля България. 

Надя можете да разгледате на живо на 26.10.

Последно променена в Понеделник, 01 Ноември 2021 20:06

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам