logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт - 20.09-26.09

Автор: Надя Брайт

Овен

Никак няма да е лоша тази седмица, скъпи Овни. Още в понеделник е възможно да усетите, че имате една идея повече късмет. Бих ви посъветвала да го използвате предимно на любовния фронт. Обвързаните може да направят някои постъпки и да освежат връзката си с нови преживявания или еротични изненади (или и двете). Независимо колко отдавна сте в тези отношения, партньорът ви със сигурност ще оцени малко овенска страст. Само внимавайте, като го запалите, да не го изгорите, нали...

На необвързаните ще им провърви, ако използват по някакъв начин технологиите във флиртовете си. Може да си намерите интересен евентуален партньор през някое приложение, например. Покажете чара си – сложете най-хубавите си снимки, опишете се в най-приятни краски и чакайте. Мрежата ще се напълни с риба и от вас зависи коя ще хвърлите обратно в морето.

Що се касае до професионалния живот, там ще сте на приливи и отливи. Както винаги – ще се хвърлите много енергично в проектите си. Това, което е възможно да ви отнеме от ентусиазма, е забавянето от страна на колегите. Не го приемайте лично и не позволявайте да се демотивирате. Гледайте в целта си, а не в това, което ви спъва. 

Тази седмица ще се наложи да бъдете и дипломатични, което не е най-лесното ви занимание. Все пак, опитайте се да увличате хората, вместо да им обяснявате директно какво е правилно. Бъдете внимателни какво говорите в четвъртък, защото тогава ситуацията в работата ви може да ескалира.

Уикенда се отдайте на почивка и грижа за себе си. Тепърва ви предстоят добри развития на всички поприща и ще е грехота да прегорите още в началото.

Телец

Време е да отпразнувате резултатите от това, за което работихте толкова време. Може понякога да сте се чувствали сякаш само полагате усилия и не получавате поощрение или награда за това. Някак хората са свикнали, че ако има работа за вършене, Телецът ще просто ще я свърши, нали?

Е, с новолунието в Риби в понеделник идва момент, в който ще стане ясно, че вие не сте просто даденост. Ще получите заслужен шанс да оберете лаврите от постигнатото. Не забравяйте да отчетете приноса и на тези, които са ви помагали и подкрепяли. Това е инвестиция в бъдещи успехи.

Обърнете внимание на семейството си – може би имат нещо важно да ви кажат, а не знаят как да започнат. В каквито и разговори да влезете, дори и да ви е трудно да чуете отсрещната страна, помнете, че това не е конфликт, а просто изясняване. Ще спечелите, ако извадите от себе си любовта, която изпитвате към близките си и гледате през нейната призма. Може би ще се наложи да проявите гъвкавост, за да решите определена ситуация. Опитът си струва, защото (може и да е клише, но е вярно) – излизането от зоната на комфорт ни води към израстване.

Добре е тази седмица, освен да се радвате на постигнатото до тук, да заложите и някои цели за следващите месеци. Четвъртък и петък са добри дни за това. Като не е нужно да съставяте точен план за всичко. Просто си набележете какво бихте искали да ви се случи. Не само в професионален, но и в личен план.

През уикенда направете нещо, което ще ви развие интелектуално или духовно. Книга, качествен филм, някакъв кратък онлайн курс или дори среща и разговор с ерудирани хора биха дали на съзнанието ви освежаваща нова посока.

Близнаци

Готови ли сте за излитане? Ама разбира се... Нямаше да сте Близнаци, ако не бяхте готови. В понеделник очаквайте точно това. Новолунието в Риби ви дава много добър шанс (повтарям – много добър шанс) да поставите името си на професионалната карта. Ако то вече е там – сега е време да го подчертаете.

Не се страхувайте да заявите амбициите си и не се колебайте да пристъпите към плана им за изпълнение. И като казах план – имайте предвид, че когато събирате екип от хора – служители или съмишленици, е много важно да проверите тяхната мотивация. Не на всички новолунието в Риби ще влияе като на вас, а опиянени от ентусиазма си, може да пренебрегнете някоя сигнална лампа. Също – подигурете се и с вариант Б. Просто не трябва да оставяте на случайността нещо да ви забави, защото е на дневен ред да жънете успехи.

Имам и едно леко предупреждение. В четвъртък внимавайте за нивата си на стрес и как ви се отразяват. Тичането напред не е всичко и не е достатъчно за добър живот. В края на работната седмица се отнесете с грижа за себе си и направете нещо, което отнема стреса от вас. В случай, че не можете да избягате от ситуация, която ви тревожи, използвайте техника за кратки медитации. Знаете, че високите нива на стрес се отразяват лошо както на общото състояние, така и на качеството на работа. Затова не пренебрегвайте съвета ми да се щадите.

Уикендът като по поръчка ще дойде едновременно с желанието ви да отморите и да се отдадете на семейството или любимия си. Ще ви се искат и горещи игрички в спалнята, но по-скоро ще очаквате от партньора ви да бъде активната страна. Няма лошо и стига да успеете да го покажете по правилния начин, може да получите някоя запомняща се приятна изненада.

Рак

Премълчавате ли нещо, Раци? Ако е така и подтискате чувствата си, за да угодите на някого или пък да запазите някаква връзка (независимо от какъв характер), може би е време да спрете. Новолунието в Риби в понеделник идва с възможност за вас да разкриете как се чувствате в определени отношения. Малко е плашещо, но всъщност това е начинът да проверите, доколко сте в искрена връзка. Или доколко наистина си пасвате с този човек. 

Въпреки, че изповядвате максимата „И най-лошият мир е по-добър от най-добрата война“, вие много добре знаете, че ако не изразявате чувствата си, те се натрупват във вас и ви тровят. Това може ли да бъде наистина добър избор или просто отлагате неизбежното?

Не се бойте от евентуалните последствия. Шансовете просто да се разберете с човека и да се отървете от това, което ви мъчи не са малки. На ваше място не бих пропуснала новолунието като шанс за подобряване на емоционалното състояние, чрез разкриване.

Работата няма да ви е първи приоритет тази седмица и в това няма нищо престъпно. Само не си позволявайте напълно да я пренебрегнете или да вършите задачите си на автопилот. Особено в четвъртък и петък, когато дребни недоразумения могат да дебнат от всякъде. Бъдете внимателни и всичко ще мине гладко.

През уикенда любовта ви към семейното огнище ще се чувства особено силно. Ще ви се прииска да „гнездите“ и ще се чувствате много добре, ако се заредите с домашен уют. Много е възможно да пожелаете да минете на следващо ниво във връзката с партньора си – съвместно съжителство, бебета и подобни неща са много възможни идеи. Ако сте необвързани в главата ви може да се прожектират идилични картини за партньорство с обекта на желанията ви. Имате „Да“ от планетите - действайте!

Лъв

Още в понеделник за вас тема номер едно стават романтичните връзки, интимността и еротиката. Така ви действа новолунието в Риби и всъщност това е много добре. Новолунията поставят нови начала и никак няма да е лошо, ако използвате този период, за да преосмислите нуждите и желанията си в интимен план. 

Разбира се – подобно нещо трудно се случва без наличието на партньор. И точно тук идва предизвикателната част за Лъвовете. Трябва да изясните за себе си какво искате и да позволите на партньора си да опознае желанията и фантазиите ви. Обикновено вие сте водещите в леглото, което прави партньорите ви една идея по-пасивни. Сега отново ще сте водещи, но ще трябва да предизвикате у партньора желания, които да са в синхрон с вашите. И ако това стане – ще настъпи такава благодат, че само може да възхвалявате Рибното новолуние.

Без връзка с новолунието, но като чудесно допълнение към него, ще ви дойде и подредбата на планетите през уикенда. Тогава, окрилени от желание за уют и споделеност, е възможно да задълбочите връзката си с любимия човек или да направите предложение за по-обвързваща стъпка между двама ви.

Необвързаните пък имат шансове да провидят в някого подходящ потенциален партньор или да се отдадат с по-голяма страст в търсенето на такъв.

Имам и едно предупреждение за тази седмица – не приемайте хората и техния принос като даденост. Независимо, дали говорим за приятели, колеги или подчинени – не забравяйте да изтъкнете, че ги цените. Ако сте небрежни към това, може да си постелете доста неприятно за следващата седмица или в по-дългосрочен план.

Дева

Тази седмица на преден план излизат партньорствата ви, Деви. Новолунието в Риби така ви действа – искате да се сдвоявате и да заздравявате връзките си. Важи както за личния, така и за професионалния живот. Периодът в следващите шест месеца е подходящ да поставите себе си във връзките си така, че да се чувствате удовлетворени. Тези промени ще се случат по-скоро със спокоен и любящ подход. Но в никакъв случай не ви съветвам да правите компромиси с важни за вас неща или да оставяте с лека ръка „от вас да мине“. Гледайте на това, което сега ще предприемете сега в отношенията си като на инвестиция за начина, по който искате да се чувствате занапред.

Сигурно и сами сте се сетили, но съм длъжна да го кажа – по-лесно ще постигате успехи, ако работите в колаборации. Ползвайте новолунието за да подсилите резултатите си, оповавайки се не само на своите ресурси, но и на чуждите.

Излизането на Слънцето от вашия знак в сряда ви отваря добри възможности за осигуряване на финанси и сигурност в тази сфера. Мислете добре и бройте още по-добре.

В четвъртък обърнете по-специално внимание на начина, по който общувате. Възможно е да ескалират някакви ситуации, а вие няма да сте настроени много дипломатично. Преди да говорите бройте до десет и преценявайте, какви последствия може да предизвикате с изказването си.

Уикендът ви е посветен на любовта и ще ви се иска да я преживеете без излишна драма и получавайки насладите ѝ. С добър подход към партньора си, имате възможност да преживеете спокоен и сладостен край на седмицата.

Везни

Още в понеделник всеки знак ще е изправен пред някаква задача, поставена от новолунието в Риби. Задачата на Везните е да постигнете балансиран режим на живот, за да се чувствате по-здрави, тонизирани и спокойни. Започнете да правите малки (или пък големи, ако сте много навити) стъпки към подобряване на здравословния ви режим. Хранене, спорт, качествен сън – това са очевидните борци срещу ежедневния стрес. И именно това са нещата, които могат да помогнат на извисения ви ум да живее в мир и красота. 

Не подценявайте и стресовите фактори, които сами си докарвате. Помислете, дали всичко, за което се тревожите, наистина си заслужава. Направете си равносметка какво давате за другите и какво получавате в замяна. Не пренебрегвайте нищо, което нарушава вътрешния ви баланс. Нещата, които изброих до тук ще бъдат важни не само в понеделник, а и в следващите шест месеца, така че действайте по въпроса.

В сряда Слънцето влиза във вашия знак и това, освен че предвещава много чудесни партита за рождени дни на Везните е и вашата лична Нова година, пълна с възможности и обещания. Едно важно нещо, което Слънцето ще разкрие пред вас е значимостта на каузите, за които се раздавате. Пренареждане на приоритетите и преразпределяне на енергията е нещо, от което отдадения ви знак определено се нуждае. Не се опитвайте да бъдете навсякъде, пазете силите си за начинания, в които наистина може да дадете съществен принос.

В четвъртък ще ви завладеят силни емоции и за съжаление – не всяка от тях ще бъде приятна. Съветвам ви, ако нещо ви тормози, да изчакате ден-два и да го погледнете с по-трезви очи. Например през уикенда, когато имате добри аспекти за разговори и изясняване на отношения.

Скорпион

Време е за изявяване на таланти и обиране на овации, Скорпиони! В понеделник имаме новолуние в Риби и за вашия знак това е момент (който може да прерасне в шестмесечен период), да покажете пред публика талантите си. Независимо дали се изявявате в артистичната сфера или пък тайно си мечтаете за това – бих ви посъветвала сега да стъпите на сцена. Прожекторите ще ви осветят в най-добрата ви възможна светлина и публиката ще ви оцени подобаващо.

Дори заниманията ви да нямат нищо общо със сценични изяви, все пак помислете как да използвате влиянието на Рибното новолуние. Имате чудесна идея, която искате да представите на шефовете? Предстоят възможности за презентиране? Искате да дадете гласност на кауза, която ви вълнува? Направете го още в началото на седмицата или поне заявете, че ще го направите в близко бъдеще.

В сряда Слънцето се премества от Дева и влиза във Везни и това променя начина ви на работа. Досега бяхте много резултатни работейки в екип и (естествено), работейки много. Сега ще имате по-добри резултати, ако се фокусирате над самостоятелни проекти и работите малко по-тихо. И все така упорито, разбира се. 

Четвъртък е ден на силни емоции за всички знаци. Венера и Уран са отговорни за този миш-маш от неразбиране и засегнати емоции, който ни предстои. Ако някой ви дразни, изчакайте с реакцията си. Дори и да ви се струва, че го прави нарочно и че просто се налага да реагирате. Няма да ви навреди, ако не се поддавате на лошите влияния този ден и изчакате, за да може да помислите на трезва глава. Така или иначе – всички сме наясно, че ако някой наистина се е опитал да ви навреди, то този някой ще си го получи. Сериозно.

През уикенда може да почерпите енергия от любовта на близките си. И вие имате нужда от това, а и те биха искали да са ви опора и да ви обгрижат.

Стрелец

Време е за пренареждане на дома, Стрелци! И това не го казвам аз, казва го новолунието в Риби. Така ще ви подейства, че не само ще ви се иска да „гнездите“ вкъщи, все едно не сте Стрелци, а съвсем друга зодия. А и ще искате да подобрявате, размествате и ремонтирате. Най-вероятно близките ви ще го приемат добре, защото вие умеете да убеждавате и да обещавате най-добри резултати. Честно казано – с енергията и креативността ви, твърде вероятно е наистина да постигнете най-добрите резултати и да зарадвате всички около вас.

В сряда ще почувствате влияние, което доста ще ви допадне, а и сте много добри в тази сфера. Слънцето се премества във Везни и влиза в дома ви на групи и социализация. Ще блестите по партита и вечеринки, което ще е забавно както за вас, така и за околните. А за необвръзаните може и да донесе някаква положителна промяна в живота :) 

По отношение на работата ви също имайте предвид, че в следващите четири седмици ще бъдете на гребена на вълната. Ще привличате съмишленици и това може да ви изведе до по-добро ниво в професионален план.

Четвъртък е конфликтен ден за тази седмица и специално при вашия знак трябва много да се внимава какво изразявате. Възможно е да станете малко по-чувствителни и да се обиждате по-лесно. Това би предизвикало според вас справедливи реакции, но точно в този ден не е ясно как биха се възприели от отсрещната страна и какви биха били последиците.

През уикенда се опитайте да влезете в контакт с колкото се може повече свои приятели и/или да посетите много интересни събития. Планетите дават знак, че това ще ви зареди с творческа енергия и ще е нещо като почивка за немирната ви душа.

Козирог

Леле, какви хубави неща се задават, Козирози! На първо място – в понеделник има новолуние в Риби и то ще огрее вашия дом на комуникациите. Ако искате да кажете нещо значимо, нещо над което сте работили досега – новолунието ви дава най-добри шансове да бъдете чути и разбрани. Влиянието на новолуние е най-силно в първите две седмици от настъпването му, но се отразява и в следващите до шест месеца. Имате предпоставки да отправите послания, които биха имали отзвук в дългосрочен план.

Другия хубав аспект го носи Слънцето, което в сряда се мести от Дева във Везни и вашия дом на кариерно развитие. В следващите четири седмици се фокусирайте върху това как проектите ви да спечелят максималното за труда, който се вложили в тях. Можете да си позволите да мечтаете на едро и да си поставяте по-високи цели. Време е за следващата крачка. А каква е тя, знаете само вие.

И като казах „знаете само вие“, имайте предвид, че четвъртък е особен ден. Ден на конфликти и неясноти. Бъдете внимателни с кого и какво споделяте, за да не предоставите на някой, който не е особено доброжелателен чувствителна информация. Също – в този ден не взимайте решения, свързани с избор на хора за каквото и да става въпрос.

Уикендът няма да е посветен на почивка за вашия знак. Ще бъде време на приоритизиране, на решаване какво да приемете в живота си (най-вече в работен план) и какво да отхвърлите. Също – събота и неделя са подходящи да заложите целите си за следващото тримесечие. Пълен напред, Козирози!

Водолей

Понеделник идва с новолуние в Риби и звън на пари, Водолеи! Задава се период на печалби и запълване на дупките в бюджета, които сте отворили с присъщата си водолейска широкоскроеност. Нека ви го кажа по-конкретно – в следващите две седмици прегледайте добре с какво се занимавате в момента и как можете да го монетизирате по-успешно. Помислете, дали нямате възможности за допълнителен доход, които досега не сте забелязали или не сте се решавали да пробвате. И нещо не особено приятно, но също много важно – огледайте перото „разходи“ и съкратете от там. Спестеното сега, ще ви дойде много добре за някакъв проект в следващите шест месеца, докато трае влиянието на новолунието.

В сряда Слънцето се мести от Дева във Везни и на вас ви се отваря силно желание за пътуване и развитие. Това не е непознато състояние на духа за един Водолей. Знаем, че се чувствате живи, когато обикаляте навред, учите се и преживявате. Следващите четири седмици са много подходящи именно за такива начинания. Близки и далечни дестинации са добре дошли, стига да не се просто екскурзия, а наистина обогатяващ опит.

В четвъртък обърнете поглед към близките си, колкото и да не ви е на дневен ред в момента. Просто денят е по-особен, малко по-конфликтен и изискващ. И за да си спестите недоволството на любимите хора, че сте ги пренебрегнали – най-добре изиграйте планетите и просто бъдете близо до семейството си.

През уикенда ще сте отворени за нови идеи, мечти и любимото ви – визионерстване. Може да си поставите целите за следващите няколко месеца напред. Дори и да изглеждат твърде смели сега, не се ограничавайте. Колкото повече очаквате от себе си, толкова по-далеч ще скочите!

Риби

Честита Нова година! Или нещо подобно... В понеделник имаме новолуние не в кой да е знак, а точно във вашия, Риби. Сега е точният момент да започнете да работите на пълни обороти, по нещо, което отдавна искате да си сбъднете. Или ако такова нещо няма в момента, повярвайте ми – в следващите две седмици ще ви осени блестяща идея. Влиянието на новолуние е до шест месеца, което ви дава достатъчно време да си задвижите процеса. В този период ще можете много добре да се себеизразявате и да изпращате послания към другите, които да работят за каузите, които подкрепяте.

В сряда, когато Слънцето се мести от Дева във Везни, вашият фокус се насочва към любовната ви връзка и ще бъде върху нея в следващите четири седмици. Периодът е подходящ да вложите ресурси в партньорството си във всички смисли на този израз. Сега можете да направите съвместна инвестиция или пък да начертаете планове за общото ви бъдеще. Решения за преминаване на следващо ниво във връзката също не са изключени. 

За необвързаните периодът също е хубав, предоставя възможности да намерите подходящ партньор. Разбира се, не се осланяйте само на планетите и си отваряйте внимателно очите. Важно е да не позволявате на романтичните води, в които плувате в момента, да ви заслепят.

Четвъртък е конфликтен ден за седмицата и се налага всички да бъдем по-внимателни какво казваме. Включително и вие. Доброто ви настроение в никакъв случай няма да е гаранция, че ви ще се приемат спокойно. Излишни главоболия са това, така че си подбирайте събеседниците.

През уикенда ще се чувствате по-добре, ако се изолирате сами или с най-близките си. Имате някои фини настройки, които се пренареждат в душата ви тези дни и контактът с хора, които не ви разбират напълно, само може да ви разстрои. Мляко с какао, тихи домашни занимания и топли прегръдки - всъщност не е толкова лоша оферта за септемврийски уикенд, нали? 

Надя се занимава с психология, пилатес и стендъп комедия сериозно, а астрологията й е само за забавление. Както би казал любимият ѝ сър Пратчет – имала е един свой съпруг и няма да броим колко чужди. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Ако искате да ви разсмее, следвайте я в тик-ток, фейсбук, инстаграм, само не и в живота, защото е опасна за живота. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея. 

Вече можете да я откриете и в книжарниците, на полицата с бестселъри :). Нека и скептичните се уверят в това, което ние отдавна си знаем. Надя може да пише не само хороскопи :) А снимките на Борис Мутафчиев с "Миша" са колкото красиви, толкова и забавни. Можете да ги разгледате в албума Миша обикаля България.

Снимка: Борис Мурафчиев

Последно променена в Понеделник, 27 Септември 2021 09:24

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам