logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт - 30.08-05.09

Автор: Надя Брайт

Овен

В понеделник Меркурий влиза във Везни и от тази позиция ще влияе на връзките ви по различни начини до 5 ноември. Тази седмица започва с преразглеждане на формата на партньорствата ви. Имате нужда да проверите, дали това, което мислите за несериозно не би могло да се окаже по-съществена част от живота ви (както и обратното). Планетите не чертаят някакви важни решения през седмицата, все пак е още началото на пътуването на Меркурий през Везни. Но определено слагат картата на замислянето на масата. Все пак – всеки, който присъства в живота ни, е там с причина и е хубаво от време на време да си правим равносметка на причините и дали не са се трансформирали.

В четвъртък ще усетите малко забавяне на пословичната си енергия. Спокойно – Марс и Нептун имат среща и ви влияят така, няма да е с трайни последствия. Ако имате възможност – най-добре използвайте този ден за почивка и толкова :)

През уикенда Венера и Плутон малко ще се заиграят и това може да ви вкара в разни конспиративни размисли и страсти. И то не толкова в посока вие да създавате тайни и конспирации, колкото да ви се струва, че всички около вас го правят. Успокойте топката и не се пренавивайте. Ако има нещо, от което реално да се притеснявате – то със сигурност ще излезе на повърхността през следващите дни. Затова не реагирайте крайно още през уикенда, за да не се окажете подведени от Плутон...

Телец

Още в понеделник започва едно много добро влияние за вас, Телци. Меркурий влиза във Везни и вашият дом на систематичната подредба на живота. А от всички подредби, вие най-много обичате систематичната такава. Ще се чувствате умиротворени и наясно със себе си, започвайки от тази седмица и стигайки (с някои леки прекъсвания) до 5 ноември. Хубаво е да ползвате времето за уелнес занимания и грижа за себе си. Макар и да избягваме да го казваме публично, знаем че сте леко склонни към леност. И сега от вас зависи дали ще ползвате спокойния си период, за да подобрите вида и здравословното си състояние или... за да си поспите.

В четвъртък се пазете от прибързани реакции. Марс и Нептун застават в опозиция и правят някои ситуации да изглеждат по-дразнещи, отколкото може би са. Дори и да ви се струва, че сте абсолютно прави в преценката си, все пак имайте едно наум, че Нептун заблуждава, а Марс покровителства войната...

През уикенда ще почувствате желание да разчупите рутината и да направите нещо различно или дори екстравагантно. Не е лошо това – Плутон и вашата покровителка Венера се заиграват. Те ви водят към разчупване на границите и желание за нови неща. Най-вероятно такова преживяване ще ви освежи и обогати, така че – защо не?

Близнаци

Леле, какво става, Близнаци? Мислех си, че няма как чарът ви да покорява повече, но ето, че планетите са се подготвили да го засилят. В понеделник вашият покровител Меркурий влиза във Везни и отваря пред вас всички канали за комуникация. Обърнете специално внимание на социалните си мрежи и изобщо на начините, по които се себеизразявате. Ако би помогнало на начинанията ви да им дадете повече гласност – не се бавете, а работете в тази посока. Меркурий ще е във Везни до 5 ноември, но все пак е подготвил някои изненади в периода. Така че – за максимални резултати - определено запретнете ръкави още тази седмица.

В четвъртък Марс и Нептун застават в опозиция и това може да ви накара да се съмнявате в плановете си, както и да забави изпълнението им. Няма място за бързи решения в този ден. Натиснете пауза за малко и просто проучете по-добре съмнителните аспекти. Денят е подходящ повече за успокояване на ума  тялото, отколкото за работа. Може би мислите ви ще се избистрят под вещите ръце на някой масажист.

През уикенда Венера и Плутон започват да си играят с всички нас. На вашият знак тази игра се отразява като противоречие между желания и реални възможности в интимния живот. Ще ви се иска да си отворите душата и да преживеете романтично сливане, но преценката ви на кого и до къде можете да се доверите ще е замъглена. За първата част е отговорна Венера, а за втората – Плутон. Печелившото поведение ще е да преживеете романтичните моменти, но да оставите влизането в дълбокото за след уикенда.

Рак

Може би в последните дни се чувствате малко самотни и неразбрани, Раци. Това ще се промени още в понеделник, когато Меркурий влиза във Венера и вашия дом на грижата. Ще чувствате желание да бъдете близко до любимите си хора и да ги обгрижвате. Това, разбира се, не е новина. Хубавото е, че и близките ви ще искат да са до вас и да ви подкрепят и процесът няма да е едностранен. 

Другият аспект на позицията на Меркурий във Везни ще е, че концепцията ви за дом и за работно място ще се разчупи. Може би ще обмисляте преместване или преподреждане. Меркурий ще ви влияе по отношение на дома до 5 ноември, но по различни начини. Това ще е хубав период на трансформации, от който може да излезете най-малкото с ново обзавеждане.

В четвъртък Марс и Нептун влизат в опозицията и е добре да сте по-внимателни през този ден. Марс е импулсивен и действен, а Нептун обърква представите и ни заблуждава. Възможно е да се подведете и да обещаете неща, които биха били голяма тежест за вас. Вие обичайно сте склонни веднага да предлагате помощта си и рисковете най-вероятно се крият в подобен тип ситуация.

В неделя Венера и Плутон се срещат и повлияват негативно общуването с хората от близкото ви обкръжение. По-добре е да не настоявате за изясняване на отношения точно през уикенда, защото шансът наистина да се разберете е много малък. По-вероятно е да се напрегнете, а резултат да няма. Прекарайте времето си с хора, с които се чувствате сигурно и уютно.

Лъв

Темата, която винаги е на преден план с вашата зодия – как да бъда (още) по-добър лидер, няма да остане недокосната и в този хороскоп, Лъвове. Меркурий влиза в Дева в понеделник и ви поставя задача да бъдете кооперативни. Лидерските ви качества ще ви водят напред, ако обърнете фокуса си към работата в екип. Обаче бъдете внимателни с кого избирате „да си дружите“. Демонстрираният ентусиазъм невинаги означава истинска мотивация. Да не говорим, че вие често обичате да гледате отвисоко на нещата и пропускате да забележите навреме някои пукнатини в лоялността на околните. Така че – с приятелска нагласа, но с хладен ум към екипните успехи!

Още едно влияние на Меркурий във Везни над вас ще се изрази в засилване на талантите в сферата на писането и публичното говорене. Ако това е ваше занимание или пък попрището ви влече – огледайте се за подходящи възможности, да се изявите. Не пропускайте моментите на вдъхновение – току виж от тях се родило нещо много ценно.

В четвъртък Марс и Плутон ще бъдат в опозиция и за вас ще е най-добре да се въздържате от харчове. Нептун замъглява преценката, Марс е много импулсивен, а вие по принцип имате лека ръка с парите. Не е много благоприятна комбинация, мен ако питате. Затова – ако ви се прииска да си купите нещо в средата на седмицата, по-добре изчакайте с решението до края ѝ.

През уикенда избягвайте да контактувате с широк кръг от хора, защото под влиянието на Венера може да останете неразбрани и да се породят дразнения.

Дева

На хоризонта се задават добре спечелени пари, Деви. В понеделник Меркурий влиза във Везни и вашия дом на разумните инициативи. Тоест – чувствате се на правилното място в правилното време. До 5 ноември имате благоприятни влияния за монетизиране на проектите си. В този период ще има и малко ретроградност от страна на Меркурий, но ще говорим за това, когато му дойде времето. Засега се насочете към планиране, изпълняване на плановете и прибиране на приходите. 

Ако търсите нова работа или обмисляте някаква кариерна промяна – имате зелена светлина за това. Разбира се, както знаете много добре, късметът няма да работи сам по себе си. Всичко ще се основава на вашите способности и старанието ви. Хубавото е, че резултатите ще бъдат добри за вас и няма да се бавят. 

В четвъртък Марс и Нептун застават в опозиция, така че този ден няма да е подходящ за инициативи или за работа на високи скорости. Особено се въздържайте от преговори или изясняване на отношения. Комбинацията Марс и Нептун (особено в противоречие) ще ви кара постоянно да давате газ и веднага след това да биете спирачка. Това, освен изнервящо, е и крайно непродуктивно. Организирайте си един спокоен четвъртък и продължете по направление от следващия ден.

През уикенда Венера и Плутон ви отварят вратите към нови преживявания и излизане от зоната на комфорт. Ако много искате нещо, но не ви е стискало да го направите/вземете, в неделя може да действате. Разбира се, разчитам на разума ви, да не поемате опасни рискове. Просто се позабавлявайте, Деви!

Везни

В понеделник Меркурий влиза точно във вашия знак, Везни. Ще седи там до 5 ноември (с кратък период на ретроградност) и ще работи за вас в полето на концентрацията и себереализирането. Изведнъж погледът ви се насочва право в бъдещето и в нещата, които искате да постигнете. Това не означава, че ще се стремите всичко да бъде абсолютно ново. Означава по-скоро, че ще имате ясна визия кои от досегашните си планове да последвате, в каква посока да вървите и с какъв арсенал разполагате, за да отбележите резултат в своя полза.

Горното важи за всички аспекти на живота ви, като най-силно ще се отрази на професионалното ви развитие и може би хобитата. Ако се занимавате с нещо странично, което ви доставя удоволствие, може би ще намерите начин да го развиете още повече.

Четвъртък е по-изнервен ден от другите, заради опозицията, в която застават Марс и Плутон. Тъй като Марс е войнстващ, а Плутон замъглява преценката, възможно е да се ядосвате и избухвате, заради не толкова значими неща. Опитайте се да ограничите контактите си, за да предпазите себе си от излишни неприятни вълнения, както и да си спестите последиците от евентуални конфликти.

През уикенда пък заедно се завихрят Венера и Плутон и ви правят по-чувствителни от обикновено към околните. Накратко - лошо им се пише на тези, които се опитват да нарушат границите, които сте поставили. Отново искам да пусна леко предупреждение – внимавайте с последствията от конфликтите. 

Като цяло – всичко ще бъде наред, стига околните да внимават повечко :) 

Скорпион

В понеделник Меркурий влиза във Везни до 5 ноември и ще ви направи особено мечтателни. Съществуването на Скорпиона винаги е свързано с целите, които си поставя. Тази мечтателност обаче може да ви насочи в различни посоки. Може да се окаже, че копнеете за нещо съвсем различно от това, което сте поставили пред себе си като план за изпълнение. В този смисъл периодът е подходящ да си дадете почивка от преследването на успехи, от живота на скорост и да наместите приоритетите си. Разбира се, нямам предвид, да си почивате до 5 ноември. Смяната на целите винаги е свързана с много действия и то съвсем нелеки. Просто ще е хубаво да посветите време на собствените си чувства и желания и да ги последвате. В този период и интуицията ви ще бъде по-силна, така че се доверявайте на усещанията си.

Четвъртък е особен ден за тази седмица. Експлозивният Марс застава в опозиция на мъглявия Нептун и започват ви въвличат в чужди спорове, чужди истории или просто в нескончаеми споделяния. За да не се натоварвате излишно или да станете част от нещо, в което не сте имали желание да участвате – по-скоро пазете неутралитет и не се изказвайте много по въпроси, които не ви касаят пряко.

През уикенда Венера ще замъгли сериозно преценката ви относно хора и неща, така че е препоръчително да не взимате крайни решения за нищо. Знам, че Скорпионът винаги вярва първо на себе си и после на хороскопа, но съм длъжна да предупредя...

Стрелец

В понеделник Меркурий влиза във Везни до 5 ноември и ви поставя пред лично изпитание. Добрата страна на това е, че ако се справите успешно – ще бъдете възнаградени с успехи. А изпитанието, скъпи независими Стрелци, е да работите повече в екип. Меркурий инатливо влияе на дома ви на екипна работа и няма да се откаже, докато не се научите да споделяте задачи с другите. Между другото – ако се предадете на това силно влияние, може много бързо да се окаже, че всъщност така ви харесва. Колкото и да обичате да сте соло играч, вие много добре знаете, че повече хора могат да дадат повече резултат. Докато трае това положение с Меркурий ще имате възможност да направите и по-фини настройки на нагласите си за колективна работа, но засега нека почнем с оглеждане за потенциални съмишленици.

В четвъртък, колкото и да не обичате драмите, Марс и Плутон ще забъркат у вас някакъв коктейл от драматични емоции. Опитайте се в този ден да не си поставяте сериозни задачи, да обърнете внимание както на физическото, така и на емоционалното си здраве. Няма да е лошо да си поговорите с някой, който ви разбира и на когото вярвате. Споделянето помага и не е проява на слабост да се опрете на нечие рамо за малко.

През уикенда под влиянието на Венера е възможно някой от обкръжението ви да отправи аргументирана (и не много приятна) критика към вас. Важно е да чуете другата страна, но е още по-важно да следвате вашата истина.

Козирог

При истинския Козирог винаги работата и резултатите са една от водещите теми, така че преминавам направо на въпроса. В понеделник Меркурий влиза във Везни до 5 ноември и това оказва много благоприятно влияние върху постигането на целите ви. Даже може и да завишите очакванията към себе си в този период. Стига, разбира се, да е в здравословни граници и да не се лишите от личен живот. 

Периодът е много благоприятен за установяване на правилните контакти. Меркурий – царят на комуникацията ще бъде на ваша страна, когато предавате посланията си или продавате идеи. Не изпускайте този благодатен момент и направете списък с какви хора ще ви е полезно да се свържете. После просто ги омайте с харизмата си на далновиден Козирог.

В четвъртък Марс и Нептун застават в опозиция и това изостря малко посланията ви. Възможно е да прозвучите агресивно, дори когато сте просто сериозни. Знаете, че не всички могат да понесат суровата истина така, както вие можете да я поднесете. Затова в този ден премисляйте тона и думите си внимателно или пък просто избягвайте разговори по важни теми.

През уикенда Венера играе с Плутон в дома ви на себеизявление и себереализация по един не много полезен за вас начин. Възможно е да почувствате желание рязко да разместите порядъка, в който живеете, да се изправите срещу авторитетите в живота си или пък да повалите конкуренцията веднъж и завинаги. Това влияние може да доведе до крайности, от които после да не сте много доволни. Затова ще си позволя да дам съвет, който важи за всички ни – ако почувствате желание да бъдете радикални в действията – по-добре изчакайте ден, два и премислете отново.

Водолей

Вие по принцип си мечтаете за нови хоризонти, Водолеи. А от понеделник с влизането на Меркурий във Везни, ще почнете и активно да ги търсите. От сега до 5 ноември ще се зареждате най-добре с пътуване до нови места и всички преживявания, които това може да донесе на един жаден ум, придружен от романтично сърце. 

Сигурно няма да ви е много лесно да се организирате, предвид обстановката в света в момента, но ако можете – осигурете си поне едно далечно пътуване. От там ще дойдат и даровете на Меркурий – визия за бъдещето, работеща комуникация, лидерска енергия.

Разбира се, подобни периоди са винаги подходящи и за учение. Курсове, които могат да развият кръгозора ви са също толкова добре дошли, колкото и далечните пътувания. Все пак ние всички пътуваме най-вече със и във умовете си.

В четвъртък имайте предвид, че Марс и Нептун са в опозиция и влияят негативно върху аспектите свързани с тайни, с тяхното изразяване, както и със скритите конфликти. От едната страна стои Марс, който е войнстващ и открит, а от другата – мъглявият и неясен Нептун. Това прави разкриването на тайните ви мисли рисковано и е по-добре да си спестите такова преживявания. Подбирайте хората и разговорите си внимателно в този ден.

Напоследък Венера ви караше да натискате газта до ламарината и може би вече сте малко изтощени. За щастие през уикенда любвеобвилната планета ще ви остави да си починете. Насладете се на релакса така, както вие го разбирате. Само не забравяйте, че и душата, и тялото имат нужда от почивка и не лишавайте никое от двете.

Риби

С влизането на Меркурий във Везни в понеделник за вас картината става езотерична, Риби. Вие по принцип имате влечение към различни духовни и философски практики, а и те ви се отдават. Сега, с влиянието на Меркурий, ще откриете в сенките на подсъзнанието си важни отговори. Или може би нови и по-интересни въпроси. Медитативни практики и други подобни занимания ще ви носят удоволствие и покой тази седмица. Само внимавайте да не се отдалечите прекалено от Земята.

Заедно с езотеричната вълна ще ви се даде и особено привлекателна, даже съблазнителна аура (отново). Малко е притеснително в каква посока ще я ползвате под влиянието на Меркурий... Възможни са завръщания към стари връзки и, за съжаление – отваряне на стари рани. Ако се случи нещо подобно, използвайте силата на планетата на комуникациите и се опрете на рамото на някой близък или потърсете терапевт.

През цялата седмица Марс се движи в Дева през вашия дом на партньорствата и връзките. Като че ли всички искат част от вас и от вниманието ви и вие като че ли успявате да го дадете. В четвъртък обаче червената планета застава в опозиция на Нептун и това ви кара да се затваряте и да самовглъбявате. Като че ли е по-добре в този ден да ограничите контактите, за да няма обидени.

През уикенда Венера и Плутон се заиграват и ви карат да губите границата между неангажираща връзка и истинско обвързване. Няма да сте сигурни какво искате и защо. Неделя е хубав ден за обмисляне на тази тема – може на повърхността да излязат скрити, но искрени желания.

Изобщо – голямо гмуркане към дълбините на съзнанието ви се очертава. Но вие го владеете прекрасно, даже ще излезете с нещо ценно на повърхността. 

Надя се занимава с психология, пилатес и стендъп комедия сериозно, а астрологията й е само за забавление. Както би казал любимият ѝ сър Пратчет – имала е един свой съпруг и няма да броим колко чужди. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Ако искате да ви разсмее, следвайте я в тик-ток, фейсбук, инстаграм, само не и в живота, защото е опасна за живота. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея. 

Вече можете да я откриете и в книжарниците, на полицата с бестселъри :). Нека и скептичните се уверят в това, което ние отдавна си знаем. Надя може да пише не само хороскопи :)

Последно променена в Понеделник, 06 Септември 2021 09:10

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам