logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт - 16.08-22.08

Автор: Надя Брайт

Овен

Тази седмица като че ли имате влияния върху всички важни аспекти на живота си, Овни. Първо да започнем с любовта. Още в понеделник планетата покровителка на това велико чувство – Венера влиза във Везни и вашия дом на връзките. Ако сте обвързани, ще имате възможност (даже ще ви се наложи) да уравновесите любовния си ритъм с този на партньора. Възможно е единият да бърза към някакви общи цели, другият да иска да го карате по-спокойно... Препоръчително е да поговорите по този въпрос и да се опитате взаимно да си угодите. Този период ще продължи до 10 септември, но не чакайте последния момент, а действайте още от сега.

Необвързаните също ще са повлияни от Венера. За щастие тази планета има свойството да ни прави по-привлекателни, когато реши, а в периода до 10 септември ще е решила точно това за вас. Така че – лъснете Овнешките рогца, пригладете руното и се пуснете сред света. Да ви видят потенциалните гаджета, а вие да си избирате. И като казах „избирате“ – възможно е да сте привлечени от хора, които не отговарят напълно на списъка ви с желани качества. Помислете много добре къде са възможни компромиси.

В четвъртък Уран започва да се върти ретроградно в дома ви на финансите. От сега до средата на януари обръщайте специално внимание на харчовете си, както и дали не хвърляте усилия  в непечеливши начинания. С внимание към детайла може да си спестите доста пари.

В неделя слънцето влиза в Дева и на дневен ред излиза грижата за здравето ви. Възпозвайте се от деня, за да си направите изпълнима програма за хранене, спорт и здравословен сън.

Телец

Вашата повелителка Венера влиза в Дева още в понеделник, Телци. Това означава, че спортът трябва да се превърне в приоритет. За вашия знак и без това е препоръчително ежедневно да се движите, за да не се заземите твърде много или пък да се отдадете на хедонизъм. Но сега ви се пише да обърнете особено внимание на активността. Тъй като Венера все пак е по забавленията, може да се възползвате от това и да не се хвърляте към стриктни и тежки режими, които често са и демотивиращи. Свалете си някое приложение с интересна спортна програма, което да следвате. Или пък си намерете партньор за упражнения. 

В четвъртък Уран се завърта ретроградно и това ви се отразява в посока да преосмислите какво правите за себе си в тоя живот. И по-специално - дали професионалните ви занимания ви носят удовлетворение и отразяват истинската ви същност? Уран ще е ретрограден почти шест месеца. Това е немалък период да помислите над тази не особенолека тема. Може би имате някакви идеи, които дремят във вас, но сте пленници на ежедневието и не ги осъществявате? В следващите шест месеца сложете професионалното удовлетворение като приоритет и вижте какво ще излезе като желания, планове и идеи.

Освен това в неделя пълнолунието в Уран дава газ на кариерното ви развитие. Може да се окаже, че сте забили нос в компютъра и работите ли, работите. Ще донесе резултат. Особено, ако работите над нещо, което сте започнали около новолунието на 23 юли.

Добрите новини са, че в сезона на Девата, който стартира в неделя, ще станете особено привлекателни. Необвързаните да ползват това на максимум и да се впускат в търсене. А обвързаните да не забравят да зарадват партньора с презаредените си чар и сексапил!

Близнаци

В понеделник лъстивата Венера влиза в Дева и ви превръща в ходеща съблазън, Близнаци! И то чак да 10 септември! Ще пръскате чар и сексапил, от където минете и нещо по-важно – много добре ще го осъзнавате и ще се наслаждавате на това. Има ли нужда да казвам на необвързаните какво да правят? Просто не оставяйте в тайна кого харесвате, ползвайте силата на Венера и нещата сами ще се подредят. Обвързаните да имат предвид, че партньорите им не могат да са постоянно на разположение за забавленията на Венера. Все пак, ако искате да си прекарвате по-интересно времето, не пестете усилия и организирайте няколко романтични изненади.

В четвъртък Уран става ретрограден и това се отразява на нещата, които носите в подсъзнанието си и дълбоко скритите у вас чувства и размисли. Предстои шест месечен период, в който ще имате възможност да се помирите със себе си или пък да извадите на яве потисканите си желания и да ги реализирате. Знам, че сте склонни да отхвърлите идеята, че изобщо имате някакви заровени чувства, но... да бъдем честни. Всеки има. И колкото повече ги признаваме и сме в мир с тях, толкова по-добре живеем. Може да се обърнете към коуч или терапевт в този период.

В неделя Слънцето влиза в Дева и вие ставате домошари за около месец напред. Не просто искате да си стоите вкъщи, а и да направите дома си истински оазис на уюта и спокойствието. Детокса от стари вещи и преподредбата на мебелите ще ви дойде добре. Опитайте се да прекарате възможно най-много време хоум офис. Така ще заредите енергията, от която имате нужда, Близнаци!

Рак

В понеделник Венера с нейната чувствена и естетична същност влиза в Дева и насочва вниманието ви към дома и домашния уют. Не че вие не сте си насочени натам по принцип... Но от сега до 10 септември има една особена аура върху дома, защото Венера го съчетава със забавленията. Ще намирате това, което търсите в домашните партита, гостуванията (при и от приятели). Спокойните и дълги разходки ще ви носят покой на ума и душата. И тъй като Венера е преди всичко планетата на любовта – ще бъдете два пъти по-щастливи и удовлетворени, ако има с кого да споделите тези преживявания.

В четвъртък Уран почва да се движи ретроградно и това влияе на вашата активност с технологиите, както и на общуването ви с групи хора. С две думи – социалните мрежи (и не само). До средата на януари ще си направите услуга, ако се заемете с подреждане на дигиталното си присъствие. Осъвременете паролите си, изчистете и подредете файловете, погледнете какво се вижда в интернет за вас. Ако работите нещо, което може да се подсили с активност в интернет – не се колебайте да положите усилия в тази посока. И... поразчистете контактите в социалните мрежи. Може би не всички, които са свързани с вас, наистина трябва да бъдат там.

В неделя влизаме в сезона на Девата и това ви прави особено контактни на местно ниво. Ще можете да развиете интересни контакти с хората, които живеят около вас и по една или друга причина споделяте сходни интереси. Насладете се на този период, ще бъде обогатяващо.

Ако около 23 юли сте се запознали с някой специален или пък сте започнали интимно отношения тогава, твърде възможно е този човек никак да не е дошъл случайно в живота ви. Това ще ви стане особено ясно на пълнолунието във Водолей в неделя. Определено тази връзка няма да е без значение за живота ви, Раци!

Лъв

От понеделник до 10 септември Венера влиза в Дева и започва да управлява вашия дом на социалните кръгове. Ще трептите на вълна събирания, партита, общуване и свързване. Няма лошо, то си ви е едно от любимите неща. Въпросът е (както винаги) какво да извлечете от тези преживявания. Според Венера трябва да извлечете както наслада, така и енергията на споделените преживявания и нови познания, събрани чрез общуване. Обвързаните все пак да внимават и да не пренебрегват партньорите си докато трае този Гетсби период.

В четвъртък Уран започва да се върти ретроградно и ще продължи да го прави до към средата на януари. Това е времето Лъвовете да си дадат малко почивка (поне със забавяне на темпото) и да направят равносметка на професионалния си път. Периодът е подходящ да приоритизирате какво искате, какво е важно и какви са амбициите ви и да промените плана си, ако е нужно. 

Също – ретроградният Уран ще ви помогне да балансирате по-добре работата и личния си живот. Обаче трябва да го поискате. Защото е възможно нарочно да не балансирате и да се криете в работата си. Не сте малки – знаете, че това до нищо добро не води. Възползвайте се от възможнността да оправите нещата.

Тези инициативи ще бъдат особено подпомогнати от сезона на Девата, който започва в неделя. Тя насочва фокуса ви към парите и кариерата и почти ви заставя да правите конкретни стратегически планове в тази посока.

В неделя е препоръчително да прекарате времето си с партньора, защото настроението ви (повлияно от пълнолунието във Водолей) ще е особено любовно, но и много превъзбудено. С други думи – не се знае какво ще стане, ако излезете на свободен ход сред хората, Лъвове...

Дева

В понеделник Венера влиза в Дева и особено много засилва желанието ви за естетика и лукс. Това е малко опасно за портмонето ви, защото ще сте склонни да харчите повече от обикновено. Да, определено ще харчите за хубави неща – но наистина ли имате нужда от тях? За да се предпазите от финансова криза – опитайте се да канализирате поривите си за естетика към нематериалното. В крайна сметка – най-важните неща в живота не са неща, нали така? Събития свързани с изкуство ще са много зареждащи за вас от сега до 10 септември.

В четвъртък Уран се завърта ретроградно и ще продължи да го прави до средата на януари. Това ви се отразява на преден план излизат експериментаторските ви черти. Защото, въпреки (невярното) клише, че Девата е скучна, планетите не мислят точно така. Вие сте свързващ знак и над вас властва царят на комуникацията – Меркурий. Няма как да сте скучни - Бийонсе и Фреди Меркюри го доказват. Обаче в периода на ретрограден Уран ще сте малко повече от нескучни и е добре да имате едно наум, за да се предпазите от самите себе си. Просто не се хвърляйте веднага в приключенията само защото изглеждат забавни, а помислете какво ще ви струват. Също – не рискувайте с лека ръка вече изградени модели, само за да пробвате нещо ново. В общи линии – разумно забавление трябва да е вашата игра.

В неделя влизаме в личния сезон на Девите и времето става много подходящо за преоценка на уроците от последната година и поставяне на цели за следващата. Просто не забравяйте, че животът ви е даден за самите вас и направете така, че целите ви да са във ваша полза.

Везни

В понеделник Венера влиза в Дева и ви прави особено харизматични, Везни. Това ще продължи до 10 септември и на ваше място бих се възползвала доста сериозно от този чаровен период. Вроденото ви лидерство в работата ще бъде още по-въздействащо. Така че – ако имате някакви планове, периодът е добър да пристъпите към изпълнението им. 

В четвъртък Уран се завърта ретроградно и това се отразява на вашите сектори на (внимание!) – тайни, еротика,  мистика, подсъзнание. В следващите шест месеца ще бъдете привлечени от страстни връзки, може би малко опасни приключения и не за първи път – от философски размисли за смисъла на живота. Добре е да внимавате романтичната ви натура да не се опари на някой подклаждан от страстта огън в този период. Също – имайте предвид, че животът е динамична система и някои прозрения за него работят само в периода, в който са направени. Особено по време на ретрограден Уран. Казано накратко – забавлявайте се, но внимавайте колко надълбоко се гмуркате в страстите и колко силно горят те. В крайна сметка – по-скоро съм спокойна за вас, защото кой по-добре може да балансира?

В неделя пълнолунието във Водолей ви отваря много добра възможност да стартирате своя нова идея или проект. Особено, ако сте ги подготвяли на новолунието на 23 юли. Вниманието ще е насочено към вас, каквото и да искате да кажете. Затова – защо пък да не кажете нещо, от което ще спечелите?

В неделя влизаме и в Дева – това е предпоследната глава от книгата на изминалата ви година, Везни. Подгответе се да затворите внимателно недовършение неща и да погледнете напред към мечтите си за следващата година.

Скорпион

В понеделник Венера влиза в Дева и това някак ви отваря към близките ви. Имам предвид – нали всички знаем колко добре охранявате вътрешния си свят и как не обичате да споделяте съкровени мисли? Това понякога прави живота по-лесен за всички, но общо погледнато доста затруднява хората да се сближават с вас. Сега, под влиянието нна Венера, някои от стените ще паднат и ще бъдете по-открити и готови за свързване. Това ще продължи до 10 септември. Надявам се добре да се възползвате от периода, защото и вие имате нужда от такова интимно общуване (чат-пат).

В четвъртък Уран започва да се върти ретроградно и ще го прави в следващите шест месеца. За Скорпионите това означава, че връзките им малко ще ги поизнервят. Възможно е нещата да не вървят точно както ги искате или както сте очаквали, че вървят. Партньорите може да правят неочаквани за вас неща или да не се държат по начина, който смятате, че е редно. А за необвързаните ще бъде по-трудно да разбират сигналите и като че ли също ще се изнервят на непостоянството на другите. Спокойно, това е наистина просто период. Ще мине и след него ще останат само най-сериозните в живота ви. Ако нещо ви бяга – не се вкопчвайте в него, ако си е ваше – ще се върне.

В неделя влизаме в сезона на Девата и това особено силно влияе на работата ви в екип. Повтарям – екип. Дръжте се по-малко като шеф или соло играч и повече търсете взаимодействието в работата. Това за вас сега е печелившата формула не само за успех, но и за професионално израстване, Скорпиони!

Стрелец

В понеделник Венера влиза в Дева и до 10 септември ви дарява с особена харизма. Не че по принцип не сте си много харизматични, Стрелци... Просто сега харизмата ви става много силна и работи във ваша полза (защото да си признаем, че често хвърляте чар, но не знаете как да го канализирате). Може да ползвате привлекателната си аура в работата и особено, ако става дума за технологични проекти. Сега е моментът да събирате съмишленици и да убеждавате инвеститори в светлото бъдеще, което ще им предоставите.

В четвъртък Уран се завърта ретроградно и за Стрелците това означава шест месеца да се фокусират над темата за здравето си. Създайте си холистична програма за здравословен живот и нека да не бъде много тежка. Не забравяйте, че трябва да е вдъхновена от грижата за вас, а не от някакви нереални амбиции. Ако подходите с любов и разум към това начинание, възможно е след шест месеца да видите един обновен и по-свеж Стрелец в огледалото.

През уикенда пълнолунието във Водолей ви кара да обърнете внимание на хората около вас. Във всеки аспект от живота е възможно да срещнете сродна душа или партньор. Огледайте се добре - дали не ви се иска да започнете съвместна инициатива с някой от обкръжението ви.

В неделя влизаме също така в сезона на Дева и това налива гориво в дома на кариерата ви. Смело напред, Стрелци! Нещата, които искате започват да изглеждат все по-постижими. Вие само трябва да поработите яко над тях. А това е нещо, което много добре умеете, нали? Само не забравяйте да планирате и да обяснявате на екипа си какво се очаква. Знам, знам... Винаги мислите, че няма време за обяснения. И все пак – послушайте планетите.

Козирог

В понеделник Венера влиза в Дева и придава на Козирозите едно много приятно очарование... в работен план. Не е толкова зле, предвид на това как се наиграхте предните седмици, нали? Е, от сега до 10 септември ще излъчвате притегателна сила за колегите си. Срешете перчема и започвайте да увличате съмишленици за каузите си и работни пчелички за проектите. Сигурна съм, че като истински Козирози не сте останали без планове и има към какво да се стремите...

В четвъртък Уран става ретрограден и това се отразява на вашия знак в дома на славата, популярността и общественото одобрение. Отразява се с положителен знак, но от вас зависи какво от себе си ще покажете на света. А също и по какъв начин. Забравете за малко вроденият си стремеж към уединение и се покажете на света. Ще ви се отплати в приятелства и подкрепа. А всеки има нужда от това.

В неделя пълнолунието във Водолей ви дава знак да похарчите малко от изкараните си с труд пари и да си зарадвате душата. И като казвам „малко“, имам предвид, че всъщност Водолея ще ви подтикне към доста гъзарски покупки. Да се похвалите после!

В неделя влизаме и в сезона на Девата и за вас това означава, че се отваряте към пътуване, образование и духовно обогатяване. Обърнете внимание на тези си нужди и планирайте нещо за следващия месец в тази посока.

Водолей

От понеделник влизането на Венера в Дева прави и без това отворения ви към новости и романтичен знак още по-разкрепостен по отношение на връзките. Възможно е да преосмислите модела на връзка, на който държите, защото съдбата ще ви изненада с нещо ново. За вас не е невъзможно да влезете в нов режим – все пак сте доста гъвкави и широко скроени. От сега до 10 септември ще имате постоянни знаци от планетите, че нещо трябва да се промени в такава посока. Не необвързаните ще им се предоставят изненадващи възможности и само от тях зависи, дали ще се хвърлят в непознатото и интересното или ще останат консервативни (бих се хванаала на бас за първия вариант).

В четвъртък Уран става ретрограден и това носи някои неочаквани промени в дома, семейството и близкото ви обкръжение. Възможно е промените да бъдат дори драматични за вас. По принцип давате вид, че не сте много по обвързването и дълбоките чувства, а по-скоро обичате приятните емоции и романтиката. Но вашите сърца умеят да се свързват в дълбочина и да обичат силно. Затова, може би този период няма да е особено лесен за вас. Това, което можете да направите е да разчитате на откровеността си и да се опитате да разкривате ясно чувствата си пред близките. Както и да отстоявате границите си. Не забравяйте това – важно е да се заявите.

В неделя пълнолунието във вашия знак осветява много ясно пътищата, които искате да поемете. Отворете съзнанието си за тази информация и се доверете на себе си, когато става дума за собственото ви бъдеще. 

Влизаме в сезона на Девата в неделя и в следващите четири седмици от вас ще се иска да решите всички ситуации, които сте оставили колебаещи се в живота ви. Слагайте шапката на отговорен и решителен възрастен и действайте, Водолеи!

Риби

Риби... От понеделник до 10 септември ставате нещо като секс машини... Исках да го кажа по-деликатно, но няма как. Просто Венера влиза в Дева и напълва главата ви само с мисли за флиртове, еротика и съблазън. Надявам се да успеете да го канализирате правилно, защото не ми се мисли иначе колко удавника ще оставите по пътя си... Разчитам и на вродената ви супер силна интуиция, за да не се забъркате в нещо опасно, все пак.

В четвъртък Уран се завърта ретроградно и за Рибите това идва с шест месечен период на преосмисляне на връзките. Не говорим за някакви супер драматични промени (и замени). Говорим за здравословна равносметка, която да ви помогне да заздравите доброто и да се отървете или да намалите лошото. Ще бъде освежаващо за вас да преподредите отношенията си с хората така, както можете да преподреждате дома си и да го правите още по-уютен. Само не забравяйте в този процес да гледате реално и обективно на случващото се.

В неделя ще имате много силен инсайт кой наистина трябва да е в живота ви и кой се е наместил случайно там. Това се дължи на пълнолунието във Водолей, което осветява като с прожектор хората в живота ви. Не пренебрегевайте тези прозрения – позлвайте ги за периода на ретрограден Уран.

В неделя влизаме и в сезона на Дева и за вас това означава едномесечно преосмисляне на най-важната ви партньорска връзка. Ако сте необвързани – преминете отново през списъка си с желания и списъка на това, което сте склонни да дадете. Ако сте обвързани – погледнете с трезви очи дали и двамата в партньорството получавате нужното и вървите ли в обща посока.

Изобщо – голямо мислене за хора и партньори предстои, Риби! И всичко това, докато правите очарователния секс, който ви се върти в главата... 

Надя се занимава с психология, пилатес и стендъп комедия сериозно, а астрологията й е само за забавление. Както би казал любимият ѝ сър Пратчет – имала е един свой съпруг и няма да броим колко чужди. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Ако искате да ви разсмее, следвайте я в тик-ток, фейсбук, инстаграм, само не и в живота, защото е опасна за живота. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея. 

Вече можете да я откриете и в книжарниците, на полицата с бестселъри :). Нека и скептичните се уверят в това, което ние отдавна си знаем. Надя може да пише не само хороскопи :)

Последно променена в Понеделник, 23 Август 2021 09:47

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам